סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 8:26 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 669 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 27  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דראפט 2024
הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 3:54 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זו הייתה הבעיה שלי עם שינוי סיכויי הדראפט,
שאמנם הופכים טאנקינג (שגם ככה כואב) לפחות משתלם אבל...
יש אלמנט הרבה יותר גדול של מזל.
קבוצות מקבלות "מתנה" למרות שנוהלו גרוע
לקבוצות חלשות יותר ייקח יותר זמן לצאת מתחתית הליגה...

ליוסטון ולסן אנטוניו יש סיכוי טוב ליצור קבוצות חזקות מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 6:16 am 
Sophomore

Att כתב:

בעבר השיטה היתה בצורה הכי טריביאלית, בחירה בסדר הפוך למיקום,
אממה, ניצלו את זה להתנהגות לא ספורטיבית - הגיע לשיא עם פטריק יואינג.
כל כמה שנים הליגה הולכת לכיוון יותר אקראי ופחות גמול מיידי.
השינוי האחרון שנעשה אחרי הינקי, מוצלח מבחינתם, נותן מכה לא קטנה לתוחלת של הטאנקינג

אבל כן, קבוצה שגרועה באמת עשויה לא לקבל מענה מיידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 6:41 am 
Sophomore

אטלנטה תצטרך להחליט מה היא רוצה מעצמה, יכול להיות שהבחירה שלהם נמצאת כבר על המדף.
הבחירה השלישית של יוסטון על המדף להבנתי.
סן אנטוניו מקבלים הזדמנות להתחזקות מהירה והפסקת הטאנקינג כבר השנה, ע״י מימוש או החלפה, יהיה שם מעניין הקיץ.
וושינגטון צריכה שחקן כמו סאר, אולי יעשו עיסקה עם אטלנטה.
טורונטו נדפקה השנה, אבל ישמרו את הבחירה של שנה הבאה ולכן יעשו קצת/הרבה טאנקינג.
הבחירה של דטרויט על המדף.
יוטה נכנסו למקום הנכון - 8, כך שמעשית הגנו על עצמם מאיבוד הבחירה - גם ששתי קבוצות טובות מהן זכו בהגרלה - מה שלא היה סביר.
גם הבחירה שלהם על המדף.
אולי גם של אוקייסי.

סדר הבחירה מאוד נזיל כרגע, בגלל שהבדלי הרמות זניחים, זה תלוי יותר מתמיד במדידות, בראיונות האישיים ובעיסקאות שיעשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 7:04 am 
Junior

קווין אוקונר מדה רינגר אומר כבר חודשים שזה דראפט גרוע אם אתה מחפש סופר סטארים, אבל דראפט מעולה למצוא שחקנים רוטציה טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 7:17 am 
Hall of Famer

ומה לגבי כוכבים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 8:14 am 
Senior

תופתע, אבל הוא לא אמר על זה כלום.
כאילו שהחלוקה הזו לסופרסטארס, כוכבים ושחקני רוטציה היא לא איזה משהו אוניברסלי שכולם פועלים לפיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 11:13 am 
Junior

Att כתב:

מדהים שאתה מתייחס לקבוצות שמפסידות בכוונה כקבוצות המנוהלות טוב...
קבוצות חלשות יכולות לצאת באותו זמן מתחתית הליגה, פשוט לא צריך כבר להפשיט את עצמך ולהשפיל את עצמך כדי לקבל סיכויים טובים לצאת, מספיק להיות סתם קבוצה חלשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 11:38 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:

זה ממש לא מה שכתבתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 11:39 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:

קבוצות חלשות יכולות לצאת באותו זמן מתחתית הליגה, פשוט לא צריך כבר להפשיט את עצמך ולהשפיל את עצמך כדי לקבל סיכויים טובים לצאת, מספיק להיות סתם קבוצה חלשה.

ספר את זה לקבוצות שנפלו אחורה בדראפט
לסדר הבחירה יש משמעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 11:54 am 
Senior

אז מה כן אמרת? על פניו זה נשמע כאילו אתה חושב שהקבוצות שנוהלו טוב הן אלו שהפסידו הרבה משחקים. כמו שאמרת שניו אורלינס היו צריכים לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 12:09 pm 
Junior

Att כתב:
ספר את זה לקבוצות שנפלו אחורה בדראפט
לסדר הבחירה יש משמעות.

אין בעיה, תן לי פרטי קשר ואספר... נראה לי שהם יודעים אבל אין לי בעיה לספר להם.
אני גם יודע שלסדר הבחירה יש משמעות, הוא מאפשר לך לבחור לפני קבוצות שאחריך אבל אחרי קבוצות שלפניך.
תודה שהסבת את תשומת ליבי לדברים האלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 1:01 pm 
Senior

הבעיה שיש עם שינוי הסיכויים בלוטרי היא כמובן לא ה׳מתנה שקבוצות שמנוהלות גרוע מקבלות׳, אלא שהיא מכניסה עוד אלמנט של סיכון בהליכה לטאנקינג, של לימבו אינסופי בתחתית.
אם פעם הנחמה שהייתה לקבוצות בהליכה לטאנקינג הייתה בזה שאחרי שלוש שנים (לא שקבוצות אפילו את זה עשו יותר מדי), הן צריכות לצאת עם שלד ששווה לבדו יציאה מהתחתית, עכשיו אתה יכול להגיע למצב שאחרי 3 שנים הקבוצה שיש לך פשוט חלשה מדי בשביל זה, ואז כמעט אין לך ברירה אלא להישאר בתחתית (אלא אם אתה רוצה להחתים הרבה וטרנס לא בשביל להגיע לפלייאוף, אלא בשביל להגיע ל30 נצחונות).

דטרויט היא דוגמא קלאסית עכשיו, אבל באותה מידה גם וושינגטון עשויה ליפול בשנתיים הבאות בלוטרי ולהגיע למצב שהדרך שלה לצאת מהתחתית קצת חסומה.

אני לא בטוח שזה כזה רע לליגה, אלו אולי ׳תופעות לוואי׳ שהיא תהיה מוכנה לספוג כדי למגר מצבים שבהם הטאנקינג יוצא משליטה, אבל זה כן מבאס מאוד לקהל אוהדים של קבוצה שנקלעת למצב הזה.

אני בספק אם הליגה תשנה את הסיכויים בחזרה כדי לתגמל טיפה יותר את הקבוצות החדשות. אם כן, הם צריכים לתגמל את דטרויט בדיעבד. אני מוכן לקבל את צ׳ט הולמגרן כפיצוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 1:19 pm 
Hall of Famer

וואו, זה נטחן כלכך הרבה פעמים עם כלכך הרבה דוגמאות, שהלימבו היחיד שמדהים שאנחנו עדיין בו זה הנסיון להראות שהשמש זורחת במזרח ושאין שום נוסחה ליציאה מהתחתית על ידי כשלון מתוכנן או מתכון מוסכם לבניית אלופה.

אני יכול לעשות את מה שאני עושה לפעמים לשם השעשוע וזה להכניס את אטט לERROR על ידי זה שאתן לו את רשימת כל האלופות ואבקש ממנו להראות לי את השיטה, אבל אין לי מצברוח היום.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 1:34 pm 
Sophomore

stavs כתב:
הבעיה שיש עם שינוי הסיכויים בלוטרי היא כמובן לא ה׳מתנה שקבוצות שמנוהלות גרוע מקבלות׳, אלא שהיא מכניסה עוד אלמנט של סיכון בהליכה לטאנקינג, של לימבו אינסופי בתחתית.
אם פעם הנחמה שהייתה לקבוצות בהליכה לטאנקינג הייתה בזה שאחרי שלוש שנים (לא שקבוצות אפילו את זה עשו יותר מדי), הן צריכות לצאת עם שלד ששווה לבדו יציאה מהתחתית, עכשיו אתה יכול להגיע למצב שאחרי 3 שנים הקבוצה שיש לך פשוט חלשה מדי בשביל זה, ואז כמעט אין לך ברירה אלא להישאר בתחתית (אלא אם אתה רוצה להחתים הרבה וטרנס לא בשביל להגיע לפלייאוף, אלא בשביל להגיע ל30 נצחונות).

דטרויט היא דוגמא קלאסית עכשיו, אבל באותה מידה גם וושינגטון עשויה ליפול בשנתיים הבאות בלוטרי ולהגיע למצב שהדרך שלה לצאת מהתחתית קצת חסומה.

אני לא בטוח שזה כזה רע לליגה, אלו אולי ׳תופעות לוואי׳ שהיא תהיה מוכנה לספוג כדי למגר מצבים שבהם הטאנקינג יוצא משליטה, אבל זה כן מבאס מאוד לקהל אוהדים של קבוצה שנקלעת למצב הזה.

אני בספק אם הליגה תשנה את הסיכויים בחזרה כדי לתגמל טיפה יותר את הקבוצות החדשות. אם כן, הם צריכים לתגמל את דטרויט בדיעבד. אני מוכן לקבל את צ׳ט הולמגרן כפיצוי.

כתבתי את זה בעבר,
לטווח ארוך קבוצה שתקועה בלימבו זה בעיקר ניהול גרוע (ופציעות) פחות קריטי תזוזה של כמה מקומות למעלה או למטה בסדר הבחירה.

מעניין לבדוק אם לפני השינוי האחרון הקבוצות הגרועות יצאו מהתחתית יותר מהר. אני מעריך שלא.
הטנקינג האגרסיבי רע לליגה, השינוי האחרון ממש נשק ממוקד כנגד התוחלת של אסטרטגיה כזו. אז כנראה ישאירו.

דטרויט קיבלו בחירה ראשונה רק לפני שלוש שנים - בדראפט עם סופרסטאר, בממוצע צריכה לקבל פעם ב30 שנה.
מכאן זה הניהול שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 1:36 pm 
מנהל פורום

בקיצור השינוי טוב לליגה ולו רק כדי להוציא לכמה אידיוטים את החשק לעשות משהו שהוא גם ככה, רע
רע מוסרית
רע פרקטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 1:48 pm 
Hall of Famer

מעשית, לא הצלחת למנוע טאנקינג.
יוטה עשתה טאנקינג כדי לשמור את הבחירה אצלה העונה.
אם כבר, הפליי-אין עושה עבודה טובה יותר בזה..

דטרויט ניסתה לנצח. פשוט לא הצליחה.
ועכשיו היא בוחרת במקום החמישי.
כמה זה? 3 שנים ברציפות?

היו בעיות במתכונת הקודמת.
אני חושש שהמתכונת הנוכחית גרועה יותר, לפחות עבור קבוצות גרועות משוק קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 1:59 pm 
מנהל פורום

רוח התקנה היא: אם נקלעת שלא בטובתך לסיטואציה שבא אתה קבוצה חלשה, הליגה תעניק לך סעד בצורת סיכוי גבוה יותר לבחור בדרפט
המחוייבות המוסרית של כל הקבוצות היא לנהוג ברוח התקנה ולא לנצל אותה
ולא מדובר בלהט דתי, אלא בפרקטיקה פשוטה, שניצול פרצות בלשון החוק על מנת להפר את רוח החוק, חוזר כמו בומרנג בצורת תיקונים כאלה שמנסות לתקן את הפירצה ויוצרת עיוותים חדשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 2:07 pm 
Sophomore

Att כתב:

דטרויט ניסתה לנצח. פשוט לא הצליחה.
ועכשיו היא בוחרת במקום החמישי.
כמה זה? 3 שנים ברציפות?

היו בעיות במתכונת הקודמת.
אני חושש שהמתכונת הנוכחית גרועה יותר, לפחות עבור קבוצות גרועות משוק קטן.

בשביל למנוע טאנקינג צריך להגריל את כל ה-30 הראשונים (אני בעד :ti_pa: ).
דיברתי על טאנקינג אגרסיבי לבחירה גבוהה. כרגע זה פשוט לא שווה את ההשפלה.
לגבי יוטה צריך לעשות הבחנה, הם לא עשו טאנקינג כדי לשפר את המיקום בכמה מקומות אלא כדי לא לאבד את עצם הבחירה.
ז״א זה היה או בחירה שמינית או כלום והם טינקקו בבוטות.

קבוצה משווקים קטנים יכולה להרים קבוצה טובה גם בשיטה הנוכחית.
הגרלת הדראפט שמתגמלת קבוצות חלשות, גיוס בכפיה של השחקנים ל-7 שנים (אאל״ט), מגבלות השכר, כולם כלים שנותנות לקבוצות כאלה כח גדול.
למעשה אם אחרי כל הבונוסים האלה קבוצה משתרכת בתחתית דרך קבע הדבר האחרון שהיא יכולה להאשים זה את גודל השוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 2:41 pm 
Senior

Bluey כתב:
stavs כתב:

כתבתי את זה בעבר,
לטווח ארוך קבוצה שתקועה בלימבו זה בעיקר ניהול גרוע (ופציעות) פחות קריטי תזוזה של כמה מקומות למעלה או למטה בסדר הבחירה.

מעניין לבדוק אם לפני השינוי האחרון הקבוצות הגרועות יצאו מהתחתית יותר מהר. אני מעריך שלא.
הטנקינג האגרסיבי רע לליגה, השינוי האחרון ממש נשק ממוקד כנגד התוחלת של אסטרטגיה כזו. אז כנראה ישאירו.

דטרויט קיבלו בחירה ראשונה רק לפני שלוש שנים - בדראפט עם סופרסטאר, בממוצע צריכה לקבל פעם ב30 שנה.
מכאן זה הניהול שלהם.

זה פשטני מידי.
הניהול של דטרויט הרבה פחות גרוע מכפי שמשתמע מההודעה הזאת. אם תרצה אני מוכן לעבור איתך החלטה-החלטה ולהראות ש(אולי חוץ מקיליאן הייז)במקרה הכי גרוע נעשו שם טעויות מינוריות עם השפעה משנית, ובכל זאת - הם במצב רע למדי ודי תקועים בלימבו הזה.

אני מסכים שבתמונה הגדולה זה לרוב פחות העניין של בחירה לפה-בחירה לשם, אבל בסוף לפיסטונס היה בערך 50% להוציא בחירה 1 או 2 באחד משני הדראפטים האחרונים.
כלומר, סיכוי של 50% לצוות ליד קייד את באנקרו/הולמגרן/וומבניאמה/ברנדון מילר. תעשה את השינוי הקטן הזה ואתה במקום אחר לגמרי. במקום זה, שנה שלישית ברציפות שהם הולכים לבחור במקום ה5. אם הodds שהיו להם, יש סיכוי של 11% שדבר כזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 3:45 pm 
Sophomore

stavs כתב:
Bluey כתב:
stavs כתב:

כתבתי את זה בעבר,

מכאן זה הניהול שלהם.

זה פשטני מידי.
הניהול של דטרויט הרבה פחות גרוע מכפי שמשתמע מההודעה הזאת. אם תרצה אני מוכן לעבור איתך החלטה-החלטה ולהראות ש(אולי חוץ מקיליאן הייז)במקרה הכי גרוע נעשו שם טעויות מינוריות עם השפעה משנית, ובכל זאת - הם במצב רע למדי ודי תקועים בלימבו הזה.

אני מסכים שבתמונה הגדולה זה לרוב פחות העניין של בחירה לפה-בחירה לשם, אבל בסוף לפיסטונס היה בערך 50% להוציא בחירה 1 או 2 באחד משני הדראפטים האחרונים.
כלומר, סיכוי של 50% לצוות ליד קייד את באנקרו/הולמגרן/וומבניאמה/ברנדון מילר. תעשה את השינוי הקטן הזה ואתה במקום אחר לגמרי. במקום זה, שנה שלישית ברציפות שהם הולכים לבחור במקום ה5. אם הodds שהיו להם, יש סיכוי של 11% שדבר כזה יקרה.

לדטרויט היה חוסר מזל עם הפציעות של קייד וגייסו שחקנים שלא בהכרח מתאימים אחד לשני.
אחרי חמש שנות גיוסים ו-6 בחירות לוטורי, יש להם שחקנים צעירים טובים בכל העמדות.
לדעתי הם צריכים ללכת בכיוון של יוסטון , שילוב וטרנים שמתאימים לקדם את קייד לסופרסטאר ולקוות שהעסק הזה יתכנס למשהו.
ברור שאם היו נוחתים עוד סופר סטארים היה יותר קל, אבל יש עוד קבוצות בליגה, גם להם מותר לגייס כוכבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 4:15 pm 
Junior

Att כתב:

אה, בניגוד לדטרויט ושאר מאוכזבות הלוטרי שנוהלו כ"כ נפלא?
אתה פשוט מאוכזב שזהו זה, הזכייה של דטרויט בשלוש בחירות 5 רצופות למרות מאזנים שהיו אמורים לזכות אותה בבחירות 1-2 כל פעם, ממחישה באופן בלתי ניתן לערעור שאין שום קייס לאסטרטגיות שאתה כ"כ אוהב לצדד בהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 4:18 pm 
Junior

Bluey כתב:
אטלנטה תצטרך להחליט מה היא רוצה מעצמה, יכול להיות שהבחירה שלהם נמצאת כבר על המדף.
הבחירה השלישית של יוסטון על המדף להבנתי.
סן אנטוניו מקבלים הזדמנות להתחזקות מהירה והפסקת הטאנקינג כבר השנה, ע״י מימוש או החלפה, יהיה שם מעניין הקיץ.
וושינגטון צריכה שחקן כמו סאר, אולי יעשו עיסקה עם אטלנטה.
טורונטו נדפקה השנה, אבל ישמרו את הבחירה של שנה הבאה ולכן יעשו קצת/הרבה טאנקינג.
הבחירה של דטרויט על המדף.
יוטה נכנסו למקום הנכון - 8, כך שמעשית הגנו על עצמם מאיבוד הבחירה - גם ששתי קבוצות טובות מהן זכו בהגרלה - מה שלא היה סביר.
גם הבחירה שלהם על המדף.
אולי גם של אוקייסי.

סדר הבחירה מאוד נזיל כרגע, בגלל שהבדלי הרמות זניחים, זה תלוי יותר מתמיד במדידות, בראיונות האישיים ובעיסקאות שיעשו.

אני כבר רגיל לשמוע אחרי כל לוטרי, לפחות בשנים האחרונות, שמלא בחירות בטווח של 3 עד 14 על המדף, בפועל יש מעט מאוד טריידים כאלה, נתתי סקירה לפני שנה בת'רד של דראפט 2023 אני חושב. אז כשמדובר במחזור חלש, נראה לי שהסבירות אפילו יורדת (בדראפט 2013 היה כמדומני רק את הטרייד על בחירה 6 ובחירת לוטרי בדראפט 2014 תמורת ג'רו הולידיי, טרייד שכידוע הצד-רוכש-הבחירה שבו היה ג'יאם חסר תקדים שניהל קבוצה באופן חסר תקדים, החל מאותו מהלך ועד שהועף בצדק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 4:22 pm 
Junior

Att כתב:
sheky כתב:
Att כתב:

זה ממש לא מה שכתבתי

אז מה כן כתבת, בעצם? שאטלנטה והנטס (הרי הם "הזוכים" בבחירה 3) נוהלו גרוע וקיבלו מתנה?
גם אם מסכימים שאטלנטה נוהלה גרוע מאז פגרת 2020, הרי שהזכייה הממוזלת הזאת עשויה:
(א) לצאת מהבינוניות הנוכחית שנקלעה אליה, אם תפגע בול בפרוספקט שתיקח והציוות שלו עם טריי/דז'ונטה ואחרים ירים אותם מחדש
(ב) תנצל את הזכייה הזאת בשביל ללכת לבנייה מלאה מחדש (רק אם זה אומר טרייד על טריי לספרס תמורת חלק מהבחירות הבלתי מוגנות שלהם בחזרה, אחרת אין טעם בכך כמובן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 4:30 pm 
Junior

Att כתב:

נכון, עדיין יש טנקינג מהסוג הזה (גם הרפטורס עשו, והמאבס לפני שנה ולא חסרות דוגמאות נוספות).
אבל זה טנקינג מסוג אחד, יש את הטנקינג לאורך עונה שלמה, שאפשר לשם מניעת הבלבול לקרוא לו פאנטינג, שכמובן הפרוסס היווה דוגמה קיצונית שלו בהיותו תכנית פאנטינג רב-שנתית.

ואפשר לומר מנגד, שאם אחרי הטריידים על גובר ומיטשל נוצר הרושם שיוטה בדרך לעונת פאנטינג מובהקת, הרי שבפועל הקבוצה שיחקה מספיק טוב בשביל להגריל בחירה ממש בקצה הטופ 10, וזה עוד במחזור היסטורי עם וומבניאמה והשאר.
בכלל, אני חושב שיחסית לדיבורים שקדמו לעונה שעברה, הטנקינג היה בפרופורציות סבירות.
מה שכן, זכייה כמו זו של אטלנטה בלוטרי הקודם היתה מציתה חתיכת דיון ואני מניח שלא רק בפורומים כמו זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2024 4:35 pm 
Junior

Bluey כתב:
מצטרף לקיופילו: לגראנט ואחרים, היה מעניין לקרוא!

מעט המידע שאני מכיר על המחזור הזה זה סימני השאלה,
קליעה חשודה, אמביציה, גודל, כשרון וכולי,
יש איזה שחקן שיכול בכ״ז לדעתכם להיות סופרסטאר? כוכב?

הבנתי שברוני יגיע למדידות,
נראה שהוא כן הולך על הדראפט הזה.

תודה רבה לך ולקיו (:
מהפרוספקטים הבכירים שמועמדים להיבחר בלוטרי, אני הכי מחזיק מטופיץ' וקונקט.
שני סליפרים ששמתי עליהם עין ולדעתי יכולים להיות ג'ימי באטלר ומייקל רד של הדראפט הזה (לא אומר שהם אותו סוג של שחקנים, אלא מבחינת המיקומים שבהם עשויים להיבחר והמעמד שיוכלו להגיע אליו), הם ג'יילון טייסון והאנטר סאליס, בהתאמה. שניהם ג'וניורים במקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 669 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 94 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: