Hacohen כתב:
הוקיץ' כתב:
השיח פה די הזוי בעיני.
שחקן בגובה 2.16, עם זריזות מדהימה לגובה שלו, קליעה מצוינת ואינסטינקטים נהדרים בהגנה. הוא בדיוק סיים את עונת הרוקי שלו כשחקן מספר 2 של אחת הקבוצות הטובות בליגה.
זה ההגדרה של untouchable.
קודם כל, הקליעה שלו לא מצוינת. הוא קלע בסדירה 37% לשלוש שזה יפה, אבל התרסק בפלייאוף ל26% שזה רע מאד.
בהגנה יש לו אולי אינסטינקטים נהדרים שבאים לידי ביטוי בחסימות, אבל הוא דחליל פיזי שקל לטחון בצבע וריבאונדר גרוע.
צריך להיזהר עם כל מיני סיסמאות כמו "2.16" ו"הרגע סיים עונת רוקי כ...". כי בסוף אם אתה שחקן 2.16 בינוני וריבאונדר גרוע, אז זה שאתה 2.16 לא עוזר. וזה שנתת עונת רוקי מרשימה יחסית, לא מבטיחה לך כלום וראה דוגמאות רבות מטייריק אוואנס ועד MCW.
בוודאי שצ'ט טאצ'אבל, ומה שמוזר לי זה מי שיטען להבנה בניהול ויגיד שהוא לא. לת'אנדר יש שחקן אחד מובהק להובלה לאליפות לכמה שנים הקרובות, וכל מה שהם צריכים להתאמץ עבורו זה לנסות לבנות לו את הצוות המסייע הטוב ביותר. אם הם יחשבו מקצועית שצ'ט צריך להיות בצוות כזה, סבבה. אבל אם הם יקבלו עליו הצעות מעניינות, בוודאי שהוא סחיר.
לא מסכים כמעט עם אף מילה שרשמת פה.
אתה אומר שהוא לא קלעי מצוין כי אמנם בעונה הסדירה הוא קלע בטוב, אבל בפלייאוף הוא קלע רע אז אני משער שנסמוך על 10 משחקי פלייאוף ולא על 82 משחקי עונה סגירה. ברור שהצגתי את הדברים באופן דמגוגי כי ההגנות מן הסתם מתהדקות בפלייאוף, אבל גם לטעון שהוא לא קלעי טוב על סמך מדגם של 10 משחקים (ובפעם הראשונה בקריירה שהוא פוגש אינטנסיביות של פלייאוף) זה לא משהו.
כתבתי שהוא 2.16 עם זריזות מדהימה לגובה שלו ולא כל כך ברור לי למה צריך להיזהר עם זה. בשלב הזה הוא אולי לא ריבאונדר מספיק טוב, אבל ברור שאחת הסיבות שהוא כן untouchable זה בדיוק האפסייד המדהים שנובע מהכלים הפיזיים שלו.
גם את הטיעון לגבי עונת הרוקי אני לא מבין. 99 אחוז מהשחקנים משתפרים אחרי עונת הרוקי שלהם (בטח כאלה שהגיעו בגיל צעיר לליגה), אז אני לא רואה איך לציין את הבודדים שלא מפחית מהטיעון.
לגבי כך ששג"א הוא הכוכב הגדול של הפרנצ'ייס והקבוצה נבנית סביבו, אין ספק, אבל הוא עדיין די צעיר ויש להם זמן לתת לצ'ט להתפתח. אם זה היה איזה דמיאן לילארד שכזה וזו ההזדמנות האחרונה אז אולי הייתי עושה כל מה שאני יכול כדי להביא את הקבוצה הכי טובה כאן ועכשיו, אבל במצב הנוכחי? למעט הצעות מופקרות באמת אני חושב שזה יהיה טירוף עבורם לוותר על צ'ט.