סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 8:53 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא

אז מה יסגור הבורר של פיבא
אוחיון מנצח בבוררות, פיצוי קטן למכבי ודופק עונת MVP בקובאן 29%  29%  [ 6 ]
אוחיון מנצח בבוררות, משלם למכבי עוד 200K ונותן חרא של עונה ונזרק בקיץ 33%  33%  [ 7 ]
מכבי מנצחת בבוררות, אוחיון מחויב לחוזה שלו ומויבש כנקמה במשך עונה שלמה 14%  14%  [ 3 ]
מכבי מנצחת בבוררות, אוחיון חוזר למכבי נותן חרא של עונה עקב דכאון 5%  5%  [ 1 ]
מכבי מנצחצת בבוררות אוחיון מוביל את הקבוצה לפיינלפור ובורח מיד בתום העונה 19%  19%  [ 4 ]
סך הכל הצבעות : 21
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 1:49 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
אורן כתב:
שאלת חוסר תום הלב של קובאן, כן או לא (במידה מסוימת, וודאי שכן. קשה לטעון שהם לא היו מודעים מראש לסיבוך החוזי בין יוגב למכבי, עוד בהתייחס לחוזה הקודם, ולכן כל ההתנהלות שלהם לא הייתה תמימה לגמרי), מעניינת פחות. לכל היותר זה מצב אותם בעמדת טענה מול יוגב. עיקר הטענה תהיה במישור שבין מכבי לבין יוגב.

וכשדיברתי על חוזה שבוטל, התכוונתי לחוזה הקודם שבין יוגב לבין מכבי. זה שמאפשר לו לצאת בקיץ הבא תמורת אותם 200,000 $.

השאלה הזו כבר הוכרעה. יש את מכתב מזכ"ל פיב"א, והוא קבע במפורש שסעיף היציאה מהחוזה הקודם תקף, קובאן מילאה אותו במלואו, ושהחוזה שלה תקף בעונה הבאה. המכתב הזה הגיע לכל הצדדים וכולם מודעים לתוכנו ולהשלכותיו.
הטענה של קובאן, אם זה יגיע לזה, תהייה לא רק נגד יוגב אלא גם נגד מכבי, שחתמה איתו על חוזה תוך ידיעה שיש לו כבר חוזה לעונה הבאה. למכבי לא תוכל להיות טענה נגדית לאף אחד, גם לא ליוגב, זה לא שהיא לא ידעה שהוא חתום כבר. היא חתמה איתו למרות זאת, בהכרה ובידיעה מלאה, וחושבת שתוכל להתמודד עם זה בגזרת קובאן.

תקן אותי אם אני טועה, אבל מכתבו של מזכ"ל פיב"א לא פורסם. לפחות מהמאמר של גרינוולד, עליו כולנו מסתמכים, הבורר לא הכריע בסוגית החוזה מול קובאן אלא בסוגית החוזה של יוגב מול מכבי. ולא היתה שום פסיקה או אמירה שהחוזה של קובאן תקף בעונה הבאה, אלא שסעיף היציאה נותר כלשונו. מכבי מצידה, שינתה עכשיו את החוזה ולא ברור לי איזה השפעה תהיה לזה על המצב, אבל באמת יכול להיות שזה רק מסבך את העניינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 1:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אורן כתב:
נו, קראתי את הפוסט הרלבנטי של גרינוולד. מה שאני רואה שם, בנוגע לנושא הזה, זו פרשנות שלו. לא ציטוט של קביעה פוזיטיבית של באומן. אבל אשמח מאוד להכריז שטעיתי ושאתה, גרינוולד והחוזה עם קובאן צודקים.

באומן בעצם אומר שהוא מכיר בחוזה ככתבו וכלשונו, על אף שהסעיף המדובר הוא מוזר - אבל זה מה יש. הוא אמנם לא הכריע בשאלה אם קובאן עמדה בסעיף היציאה, אבל הכיר בסעיף היציאה ככתבו וכלשונו. אנחנו, שעקבנו אחרי הפרשה, יודעים מצוין שקובאן עמדה בסעיף היציאה - היא הציגה למכבי חוזה בזמן, והעבירה את הבייאאוט במלואו ובזמן. כשהשאלה הזו תגיע להכרעה, היא תהייה open and shut case.

בכלל, רבקום, אני לא מבין את כולכם. מכבי עצמה מודה שהחוזה עם קובאן לעונה הבאה תקף, ושהיא צריכה הסכמה בכתב מקובאן על ביטולו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' ספטמבר 23, 2012 5:30 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 1:52 pm 
Hall of Famer

zurkin כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אורן כתב:
שאלת חוסר תום הלב של קובאן, כן או לא (במידה מסוימת, וודאי שכן. קשה לטעון שהם לא היו מודעים מראש לסיבוך החוזי בין יוגב למכבי, עוד בהתייחס לחוזה הקודם, ולכן כל ההתנהלות שלהם לא הייתה תמימה לגמרי), מעניינת פחות. לכל היותר זה מצב אותם בעמדת טענה מול יוגב. עיקר הטענה תהיה במישור שבין מכבי לבין יוגב.

וכשדיברתי על חוזה שבוטל, התכוונתי לחוזה הקודם שבין יוגב לבין מכבי. זה שמאפשר לו לצאת בקיץ הבא תמורת אותם 200,000 $.

השאלה הזו כבר הוכרעה. יש את מכתב מזכ"ל פיב"א, והוא קבע במפורש שסעיף היציאה מהחוזה הקודם תקף, קובאן מילאה אותו במלואו, ושהחוזה שלה תקף בעונה הבאה. המכתב הזה הגיע לכל הצדדים וכולם מודעים לתוכנו ולהשלכותיו.
הטענה של קובאן, אם זה יגיע לזה, תהייה לא רק נגד יוגב אלא גם נגד מכבי, שחתמה איתו על חוזה תוך ידיעה שיש לו כבר חוזה לעונה הבאה. למכבי לא תוכל להיות טענה נגדית לאף אחד, גם לא ליוגב, זה לא שהיא לא ידעה שהוא חתום כבר. היא חתמה איתו למרות זאת, בהכרה ובידיעה מלאה, וחושבת שתוכל להתמודד עם זה בגזרת קובאן.

תקן אותי אם אני טועה, אבל מכתבו של מזכ"ל פיב"א לא פורסם. לפחות מהמאמר של גרינוולד, עליו כולנו מסתמכים, הבורר לא הכריע בסוגית החוזה מול קובאן אלא בסוגית החוזה של יוגב מול מכבי. ולא היתה שום פסיקה או אמירה שהחוזה של קובאן תקף בעונה הבאה, אלא שסעיף היציאה נותר כלשונו. מכבי מצידה, שינתה עכשיו את החוזה ולא ברור לי איזה השפעה תהיה לזה על המצב, אבל באמת יכול להיות שזה רק מסבך את העניינים.
כן, כך גם אני מבין.

יש כאן מה שנקרא חוזה עם "תנאי מתלה".

אגב, בואו נדמיין תרחיש הפוך - אוחיון מסריח את הפרקט כל העונה, ובקיץ הבא בא לקובאן ודורש את חוזה השלושת-רבעי-מיליון שלו לעונה הבאה. תקף? לא חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 1:54 pm 
Hall of Famer

עוד אפשרות, יכול להיות שהחוזה החדש של אוחיון מותנה בביטול סופי של החוזה שלו בקובאן, ואם זה נכון אז מצד אחד אין כאן התנגשות משפטית ומצד שני, הסיכוי שאוחיון ישחק אצלם בשנה הבאה גדל מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 1:55 pm 
Hall of Famer

במקרה שאוחיון יסריח את הפרקט, קובאן תתן את ההסכמה למכבי (כנראה עוד לפני סוף העונה) ותאסוף בחזרה את הכסף. כמו שאמרתי, החוזה עם מכבי הוא תעודת ביטוח לאוחיון. fallback.

עוד פעם אני שואל אתכם - מה נראה לכם? מכבי עצמה מודה שהחוזה של קובאן תקף לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 2:00 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
במקרה שאוחיון יסריח את הפרקט, קובאן תתן את ההסכמה למכבי (כנראה עוד לפני סוף העונה) ותאסוף בחזרה את הכסף. כמו שאמרתי, החוזה עם מכבי הוא תעודת ביטוח לאוחיון. fallback.

עוד פעם אני שואל אתכם - מה נראה לכם? מכבי עצמה מודה שהחוזה של קובאן תקף לעונה הבאה.

אבל לשיטתך, קובאן כבולה בחוזה עם אוחיון - הרי אם פיב"א עומדת על קיום התחייבות של שחקן כלפי קבוצה, קו"ח שתעמוד על קיום התחייבות של קבוצה כלפי שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 2:07 pm 
Sophomore

מכבי עצמה גם אמרה אתמול שיש סיכום עקרוני עם קובאן שהחוזה עם אוחיון יבוטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 2:19 pm 
Hall of Famer

מכבי אמרה שיש הסכמה טלפונית, בעל פה. אין הסכמה בכתב, ולפי הציטוט של דובר קובאן היא לא מתכוונת לתת אחת כל כך מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 2:23 pm 
Hall of Famer

אורן כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אבל לשיטתך, קובאן כבולה בחוזה עם אוחיון - הרי אם פיב"א עומדת על קיום התחייבות של שחקן כלפי קבוצה, קו"ח שתעמוד על קיום התחייבות של קבוצה כלפי שחקן.

אבל בפני קובאן עומדת בקשה של מכבי (ואוחיון) לבטל את החוזה. היא יכולה להסכים, ואז היא לא כבולה לשום דבר. החוזה מבוטל בהסכמה הדדית.

הכל בסופו של דבר ייקבע לפי יכולתו של אוחיון העונה. יהיה טוב? קובאן לא תסכים למכבי, ואוחיון יעבור בקיץ הבא בשמחה ובששון למשכורת של קובאן, שעדיין גבוהה פי 2 ממה שיקבל במכבי. אוחיון לא יהיה טוב, או שקובאן תמצא במהלך העונה תחליף טוב? קובאן תסכים לבקשה של מכבי, תמשוך בחזרה את הכסף שלה, החוזה יבוטל בהסכמת כל הצדדים ואוחיון ישתמש בתעודת הביטוח שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 2:34 pm 
Sophomore

אבל ראי, למה אתה חושב שכל הצדדים ישבו בשקט ויחכו עד לסוף השנה בשביל להכריע בסוגיה הזאת ?

אם הרוסים מקבלים הודעה ממכבי תל אביב שיוגב חתם על חוזה ומחליטה לחכות שנה שלמה מבלי להביע התנגדות לזה - זה מחזיר אותנו שוב לשאלת ה"תום לב"...הרי ברור שהם לא פועלים בתום לב.

רוב הסיכויים שהנושא הזה צריך להיסגר, אם לא נסגר, בימים הקרובים. ואם למישהו במכבי תל אביב יש שכל, אז כנראה שגם הסיכום עם יוגב מותנה בביטול החוזה עם הרוסים.

כמובן שהנחת עבודה שלמישהו במכבי תל אביב יש שכל היא באחריות המניח בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 2:36 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אורן כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אבל בפני קובאן עומדת בקשה של מכבי (ואוחיון) לבטל את החוזה. היא יכולה להסכים, ואז היא לא כבולה לשום דבר. החוזה מבוטל בהסכמה הדדית.

הכל בסופו של דבר ייקבע לפי יכולתו של אוחיון העונה. יהיה טוב? קובאן לא תסכים למכבי, ואוחיון יעבור בקיץ הבא בשמחה ובששון למשכורת של קובאן, שעדיין גבוהה פי 2 ממה שיקבל במכבי. אוחיון לא יהיה טוב, או שקובאן תמצא במהלך העונה תחליף טוב? קובאן תסכים לבקשה של מכבי, תמשוך בחזרה את הכסף שלה, החוזה יבוטל בהסכמת כל הצדדים ואוחיון ישתמש בתעודת הביטוח שלו.

אמנם מכבי כבר הפתיעה לרעה (או לטובה, מנקודת המבט האווילית שלי), ובכ"ז, קשה לי להאמין שניתנה בקשה כזו כצ'ק פתוח ובלתי מוגבל בזמן.

וזה שהוגשה בקשה לא אומר בהכרח שיש הכרה בתקפות החוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 2:40 pm 
Hall of Famer

הדבר היחיד שבאמת נעלם פה זה אם מכבי התנתה בכתב את החוזה שלה עם אוחיון בביטול החוזה עם הרוסים בימים הקרובים. איכשהו אני חושב שלא, יש לי הרגשה שהם יוצאים מתוך הנחה שעם הרוסים הם כבר יסתדרו, אבל זו אכן רק הרגשה שלי.
לא אמרתי שיחכו עד סוף העונה כדי להכריע. מספיק שהם יחכו חודש חודשיים שלושה. אני גם לא רואה, מבחינת הרוסים, שום מניעה חוזית לעשות את זה - אלא אם הם חוששים שמכבי תמשוך בשלב מסוים את בקשתה, ותחליט לתת לאוחיון ללכת. אבל שנינו יודעים שמכבי לא תמשוך את בקשתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 2:48 pm 
Hall of Famer

אורן כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אמנם מכבי כבר הפתיעה לרעה (או לטובה, מנקודת המבט האווילית שלי), ובכ"ז, קשה לי להאמין שניתנה בקשה כזו כצ'ק פתוח ובלתי מוגבל בזמן.

וזה שהוגשה בקשה לא אומר בהכרח שיש הכרה בתקפות החוזה.

כמו שאמרתי בתשובתי הקודמת, שנינו יודעים שמכבי לא תמשוך את בקשתה.
הגשת הבקשה יכולה לשמש את קובאן אם וכאשר, היא יכולה לשמש כהכרה דה פקטו, שהרי למה למכבי לבקש ביטול חוזה שבעיניה הוא לא תקף?

חוץ מזה אני חוזר לטקסט של מזכ"ל פיב"א. כמו שאני מבין אותו, הוא קיבל את סעיף היציאה בחוזה הישן של מכבי ככתבו וכלשונו (הצגת חוזה ותשלום ב-2012, שחרור ב-2013), שהוא אמנם מוזר בעיניו אבל זה מה יש. הוא רק אמר שהוא לא מכריע בשאלה אם קובאן עמדה בו או לא, כי השאלה כלל לא עלתה בפניו (וממילא מכבי לא ערערה על זה שקובאן עמדה בתנאי סעיף היציאה).
כמו שכתבתי קודם, אנחנו עקבנו כולנו אחרי הפרשה, ואנחנו יודעים שקובאן עמדה בסעיף היציאה - הציגה את החוזה בזמן ושילמה את הבייאאוט במלואו ובזמן. אז סעיף היציאה כבר הוכר על ידי פיב"א, ובקיץ הבא אם תעלה השאלה האם קובאן עמדה בו ועכשיו יש לממש אותו - התשובה תהייה ברורה לחלוטין, בכלל לא צריך לדון פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 2:52 pm 
Freshman

אוי באמת.....
ערוץ 5 מפרסם "כתבה" בה מומחה לשפת גוף מנתח את מסיבת העיתונאים של יוגב אוחיון.
בקרוב הנומרלוג של גיא גודס ינתח את המספרים בחוזה המריבה מבחינה אנרגטית/שקרית כלשהיא.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 29722.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 3:14 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
חוץ מזה אני חוזר לטקסט של מזכ"ל פיב"א. כמו שאני מבין אותו, הוא קיבל את סעיף היציאה בחוזה הישן של מכבי ככתבו וכלשונו (הצגת חוזה ותשלום ב-2012, שחרור ב-2013), שהוא אמנם מוזר בעיניו אבל זה מה יש. הוא רק אמר שהוא לא מכריע בשאלה אם קובאן עמדה בו או לא, כי השאלה כלל לא עלתה בפניו (וממילא מכבי לא ערערה על זה שקובאן עמדה בתנאי סעיף היציאה).
כמו שכתבתי קודם, אנחנו עקבנו כולנו אחרי הפרשה, ואנחנו יודעים שקובאן עמדה בסעיף היציאה - הציגה את החוזה בזמן ושילמה את הבייאאוט במלואו ובזמן. אז סעיף היציאה כבר הוכר על ידי פיב"א, ובקיץ הבא אם תעלה השאלה האם קובאן עמדה בו ועכשיו יש לממש אותו - התשובה תהייה ברורה לחלוטין, בכלל לא צריך לדון פה.

שוב אני שואל, ולא מתוך קנטרנות - איך ייתכן מצב שבו שחקן מחזיק חוזה בשתי קבוצות במקביל? אם החוזה של אוחיון עם קובאן תקף, הרי שהיא גם צריכה לשלם לו משכורת על העונה הנוכחית, כי החוזה שנחתם בין הצדדים הוא לשתי העונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 3:22 pm 
Hall of Famer

שוב אני עונה, סתם כי כבר עניתי - מבחינת פיב"א, בחוזה של אוחיון עם מכבי (הישן) יש סעיף יציאה, מוזר משהו: הצגת חוזה חתום + בייאאוט ב-2012, שחרור ממומש ב-2013. פיב"א הכירה בסעיף הזה כמו שהוא, למרות מוזרותו.
קובאן מילאה את סעיף היציאה, והחוזה שלה יתממש ב-2013 בלבד, כי זה מה שכתוב בסעיף היציאה שבו הכירה פיב"א. אם אכן החוזה יתממש (כלומר, אם קובאן תסרב לבקשת מכבי ותבחר לממש את החוזה שלה) קובאן עדיין תהייה מחוייבת לאוחיון לשנתיים - אבל החל ב-2013, לא מעכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 3:35 pm 
Freshman

התעייפתי.....
ראי - כל הכבוד על ההתמדה והנחישות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 3:54 pm 
Sophomore

ראי,
בד"כ אני מסכים עם מה שאתה אומר ואם לא מסכים אז לפחות מבין את ההגיון. הפעם, קשה לי לראות את יוגב עושה את התרגיל הזה שוב. תמים או לא, פשוט לא רואה את זה קורה.
בנוגע לחוזה התקף עם קובאן, אז סתם כך ומבלי לחשוב לעומק, החוזה נחתם לגבי עונת 12/13 ו-13/14, ברגע שהוכרע שלעונת 12/13 יש ליוגב חוזה מחייב עם מכבי, ניתן לטעון שהחוזה עם קובאן, נגוע באי חוקיות כי הוא מתייחס לעונה בה השחקן כבר מצוי תחת חוזה עם קבוצה אחרת, וכמובן שחוזה לא חוקי אינו ניתן לאכיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 4:00 pm 
Hall of Famer

אני דווקא כן חושב שמי שעשה זאת פעם אחת (ויש אומרים יותר, אני לא מכיר את המקרים הקודמים) הוא הראשון שלא יהסס לעשות זאת שוב, אבל זה תחושה מול תחושה.
לגבי מה שאמרת על החוזה עם קובאן - לטעון תמיד ניתן, אבל לדעתי טיעון כזה לא יתפוס. מהרגע שמזכ"ל פיב"א החליט שסעיף היציאה בחוזה של אוחיון תקף ככתבו וכלשונו - נובע מכך שחוקיות החוזה של קובאן תלויה בשאלה אחת ויחידה: האם היא עמדה בתנאי סעיף היציאה. אני מניח ששנינו יודעים שהתשובה חיובית, ומשמעות העניין הוא שסעיף היציאה ממומש, כמו שכתוב בחוזה, ב-2013.

שוב, הרי מכבי עצמה מודה שזה כך, אם עם מה אנחנו מתווכחים פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 4:10 pm 
Sophomore

לגבי הנקודה הראשונה, זה באמת עניין של תחושות אז פשוט נצטרך לחכות ולראות. אני גם בטוח, כמו שמישהו פה רשם, שאוחיון מבין שיציאה שלו לחו"ל משמע שהייה שם של חמש שנים בערך (כמו הלפרין), אחרת מבחינה מיסוית זה לא ישתלם לו. זה שיקול שאין לזלזל בו (ה"ילד" יהיה בן 31).
אני לא מצוי בדיני הספורט בכלל והאירופאי בפרט, אבל בהנחה שכל המידע שנחשפנו אליו הוא נכון, אני כן מזהה קושי מסוים בחוזה עם קובאן. אני בטוח שבוזי יכול להאיר את עיננו בסוגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 4:14 pm 
Hall of Famer

הו, גורל אכזר, 5 שנים בחוץ. הוא יהיה בן 31, וכבד יותר בסכום דולרי של 7 ספרות. לא יודע, לי זה דווקא נראה דיל טוב. מה איתך, יוטוביץ, היית לוקח את הדיל הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 4:16 pm 
Hall of Famer

ראי, זה בשבילך:

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 29676.html

ציטוט:
אוחיון ירוויח בעונה הקרובה 200 אלף דולר נטו, לפי החוזה הקודם שלו במכבי תל אביב. בעונה הבאה שכרו יוכפל ל-400 אלף דולר. בתום שנתיים תהיה לשני הצדדים אופציה להאריך את החוזה בשנתיים נוספות. אם אוחיון יישאר, בשנה השלישית שכרו יהיה 450 אלף דולר וברביעית הוא ירוויח חצי מיליון דולר. בחוזהו של אוחיון יש גם סעיף שחרור גבוה מאוד. אגב, 200 אלף הדולרים שהועברו מקובאן למכבי תל אביב יחזרו באופן מיידי למועדון הרוסי כעת וכל הסיכום עימם בוטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 4:20 pm 
Sophomore

באמת שאני לא רלוונטי (הייתי לוקח גם בפחות).
ספורטאינו אינם מהקשוחים מנטלית בתבל והביצה, ביצה היא, אך מאוד חמימה ולכן אין הם ששים לנדוד למקומות אחרים.
בנוסף, בגיל הזה יש כבר ילדים ואישה שמתגעגעת לבישולים המרוקאים מבית אמא...
בקיצור, לא הייתי מזלזל בטיעון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 4:20 pm 
Hall of Famer

נו, גלדסטון וערוץ הספורט. רק אתמול בערב הייתה מסיבת עיתונאים ומכבי הודו שאין שום סיכום בכתב. הדובר של קובאן אמר רק היום שהם עוד לא החליטו מה לעשות עם זה והם ישבו על זה בימים הקרובים. לשני אלה אני מאמין יותר מאשר לגלדסטון, אז אם לא הייתה איזו התפתחות דרמטית לא נראה לי שיש פה שינוי.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' ספטמבר 23, 2012 4:22 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 4:21 pm 
Hall of Famer

קובי כתב:
באמת שאני לא רלוונטי (הייתי לוקח גם בפחות).
ספורטאינו אינם מהקשוחים מנטלית בתבל והביצה, ביצה היא, אך מאוד חמימה ולכן אין הם ששים לנדוד למקומות אחרים.
בנוסף, בגיל הזה יש כבר ילדים ואישה שמתגעגעת לבישולים המרוקאים מבית אמא...
בקיצור, לא הייתי מזלזל בטיעון הזה.

בכמה מיליוני דולרים אתה מביא את אמא שלך עם המפרום לרוסיה, אוכל את המפרום ומחזיר אותה לארץ. אין פה שום בעייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: