סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' אפריל 23, 2025 12:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 6:13 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אחלה פוסטים של עמוס ומוק.
אני מסכים עם מוק לגבי אג'ינסה. נגר אן בי איי שבקושי מקבל דקות פשוט עשה בית ספר לנבחרת. קצת הזכיר את הימים שתומאס ון דן שפיגל היה עושה לנו צרות בצבע.
ובצד השני.... עד מתי יניב גרין יצטרך לשחק בנבחרת כי פשוט אין גבוהים בינוניים וסבירים אחרים?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 6:18 pm 
Hall of Famer

אם אתה אומר שבאטום טוב מבחוץ בשטף הקבוצתי, אז למה בדיוק אתה מציע לשחק איזורית? הרי נגד איזורית אלו בדיוק הזריקות שהוא ייקח. פארקר קולע את הג'אמפים עם צעד בתוך הקשת בקלילות ונגד איזורית הוא גם ייקח אותם. וג'לאבלה הוכיח מספיק פעמים שכשהוא פנוי הוא ישים את הזריקות. אולי הייתי מנסה לשחק נגד הצרפתים הגנות מתוכחמות יותר, מצ'אפ זון או כל מיני איזוריות יותר אקזוטיות (1-3-1 לדוגמא) ששחקני האן.בי.איי של צרפת פחות מכירים. אבל בשביל זה אתה צריך מאמן שישתיל שיטה. המממממ....

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 6:21 pm 
Senior

פארקר גם קולע שלשות באירופה בקלות יחסית כי מה לעשות באירופה צעד בתוך שלשת הNBA זה עדיין שלשה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 7:47 pm 
Sophomore

עמוס,אג'ינסה תפר אותנו מחצי מרחק וממש לא מתחת לסל.
אז כן,לשים את אליהו,שהוא יותר מהיר וזריז מהגופה הנקראת יניב גרין(שמישהו יקרא לזק"א) והוא בהחלט שחקן אתלטי על אג'ינסה זה הגיוני מאוד.
מה לעשות,דיאו הרבה יותר כבד ואיטי מבעבר,ולשים עליו את כדיר לדוגמא היה עובד יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 8:27 pm 
Hall of Famer

אז הנק' של אג'ינסה ברבע הראשון -
2 נק' ליד הטבעת פלוס עונשין
ג'אמפ שוט מהטופ אוף דה קי
דאנק במתפרצת
עוד סל אנד וואן ליד הטבעת.

ברבע השלישי הוא הוסיף עוד דאנק ועוד עונשין אחד אחרי פאול בתוך הצבע עליו.

13 נק', קליעה אחת מאזור ההיי פוסט ועוד 4 סלים בתוך הטבעת ועוד עונשין אחד אחרי ניסיון זריקה בצבע. לא הייתי קורא לזה תפירה מחצי מרחק. לפי מה שראיתי גם למעט אותה זריקה טובה מהרבע הראשון, הוא בכלל לא ניסה לזרוק מחוץ לצבע.

עכשיו אני מבין שאתה היית רוצה לשים את אליהו בחמישיה וליצור עם כדיר את צמד הגבוהים השומרים הגרועים בהיסטוריה של הכדורסל אי פעם. היית מקבל דאנקים מאג'ינסה אחרי שהוא דוחף את אליהו ומקבל דאנקים מהחותכים הצרפתיים, אחרי שדיאו היה מוסר מעל הראש של כדיר וכמובן שחיפוי באזור הצבע לא היה, כי אליהו היה עסוק בלא לשמור על אג'ינסה.

לא שאני מתלהב מגרין, אבל הוא אופציה הגנתית טובה באלפי מונים גם על אליהו וגם על כדיר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 8:46 pm 
Sophomore

תגיד עמוס, אתה רציני?
אג'ינסה קלע את הסלים שלו עם הפנים לסל,כשהוא מקבל את הכדור באיזור החצי מרחק,והגופה גרין לא מספיקה לזוז.
לא היה לו סל אחד עם גב לסל.

אבל בסדר,אליהו וכדיר שומרים פחות טוב מגרין וכספי שכל העולם חגג עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 8:53 pm 
Hall of Famer

לך תסתכל בפליי ביי פליי. אני עשיתי את זה ופירטתי לך את הסלים. 2 דאנקים, 2 אנד וואן (אתה לא חושב שהוא עשה אנד וואן מזריקה מבחוץ, נכון?) וקליעה אחת מחוץ לצבע. עכשיו אתה יכול להחזיק בזכרון שלך על קליעות של השחקן מבחוץ, או להאמין לפליי ביי פליי.

וכן אליהו וכדיר שומרים פחות טוב מגרין וכספי, מה לעשות. בערך כל העולם שומר יותר טוב מאליהו וכדיר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 9:05 pm 
Hall of Famer

או להסתמך על הזכרון שלי, שהוא די דומה לזה של הפלי ביי פליי - דאנקים ולייאפים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 9:07 pm 
Sophomore

לא מבין איך גוויה כמו גרין מועדף על צוברביץ, שגם צעיר יותר, גם גבוה יותר וגם חזק יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 9:31 pm 
Sophomore

לפטופ כתב:
לא מבין איך גוויה כמו גרין מועדף על צוברביץ, שגם צעיר יותר, גם גבוה יותר וגם חזק יותר.

צעיר, גבוה, חזק... רק חבל שמה שקובע זה יכולות כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 9:33 pm 
Hall of Famer

Luiscola כתב:
לפטופ כתב:

מתי בפעם האחרונה ראית יכולות כדורסל מצידו של יניב גרין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 9:42 pm 
Sophomore

נו, יש לכם בעיה בהבנת הנקרא? יכול להיות שלא הסברתי את עצמי נכון...
אמרתי שהוא קיבל את הכדור עם הפנים לסל.
היו כמה פעמים שהוא קיבל את הכדור מהטופ אוף דה קי בחיתוך ובגלל שגרין הגיב לאט אג'ינסה סיים בדאנקים ובסל+עבירה.

כדי לשמור שחקן שמשחק על זריזות ופנים לסל עדיף לשים עליו פורוורד כמו אליהו מאשר שחקן כבד כמו גרין.

בנוגע לצ'וברוביץ...זה לא שנשמרו ליניב גרין הרבה יכולות כדורסל והיו לו כמה רגעים מביכים לצערי באליפות.
צ'וברוביץ היה עדיף על טיוס הפצוע,וכן...גובה כוח ומהירות סבירה הם פאקטורים חשובים כדי לשמור טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 9:53 pm 
Sophomore

rony כתב:
Luiscola כתב:
לפטופ כתב:

מתי בפעם האחרונה ראית יכולות כדורסל מצידו של יניב גרין?

עונה שעברה בגליל במשחקי ההכנה. ובטרוניר עד כה היה סביר למעט המשחק נגד צרפת. ובנבחרת הנוכחית (מינוס טיוס) הוא גם הפינישר הכי טוב בצבע וגם איום החסימה היחיד. מה לעשות, גרין מעבר לשיאו עדיין הסנטר הכי טוב שהנבחרת הזו יכולה להעמיד. ולא, צ'וברוביץ' לא הראה שום דבר שאמור לשנות את העובדה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 9:58 pm 
Sophomore

אבו שוקרי כתב:
בנוגע לצ'וברוביץ...זה לא שנשמרו ליניב גרין הרבה יכולות כדורסל והיו לו כמה רגעים מביכים לצערי באליפות.
צ'וברוביץ היה עדיף על טיוס הפצוע,וכן...גובה כוח ומהירות סבירה הם פאקטורים חשובים כדי לשמור טוב.

שוב, גרין איטי יותר על רגל אחת ויד קשורה עדיין טוב מצ'וברוביץ', מה לעשות. בשביל לשים גוף על גובהים יש לך את עידו. אתה צריך לפחות פינישר אחד בצבע, גרין הכי קרוב להגדרה הזו. דברו איתי ביום שצ'וברוביץ' יקבל דקות משמעותיות ולא יגרד 7 דק' למשחק כשחקן שולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 12:25 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
ובצד השני.... עד מתי יניב גרין יצטרך לשחק בנבחרת כי פשוט אין גבוהים בינוניים וסבירים אחרים?

יכול להיות אחלה שם לקבוצה בפייסבוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 12:47 am 
Hall of Famer

אבו שוקרי, נסכים שלא להסכים, בכל מקרה, נראה לי שאתה האיש היחיד בהיסטוריה שרוצה שאליהו ישחק בגלל ההגנה שלו, כלומר האיש היחיד שבעד הקבוצה של אליהו, לא נגדה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 1:41 am 
Senior

נקודה מעניינת. בשתי מדינות החוק הרוסי עדיין היה קיים עד השנה, רוסיה וטורקיה (ברוסיה לדעתי ביטלו את זה החל מהשנה) שניהם ללא ניצחון ומחוץ לאליפות אירופה.

נקודה למחשבה לאלו בתקשורת וניר אלון כמובן שעתיד "הכדורסל הישראלי" חשוב להם ודואגים לספר כמה זה החוק הרוסי חשוב לעתיד הכדורסל ולנבחרת.

אז כנראה שיש סיבות אחרות מדוע הנבחרת שלנו וגם הנבחרות האחרות לא ממש מצליחות. אבל כנראה שגם לחוק הנחמד הזה יש את האפקט שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 8:00 am 
Hall of Famer

רוסיה עם החוק הרוסי גם זכתה באליפות אירופה ובמדליה אולימפית לא?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 8:43 am 
Senior

רוב השחקנים המובילים של רוסיה באליפויות האלה הם כאלו שלא ממש גדלו במציאות של החוק הרוסי. קירילנקו, חריאפה וכמובן יורי( אה אופס, ג׳יי אר) הולדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 11:12 am 
Sophomore

נסכים שלא נסכים,בסדר עמוס..אבל לפחות אל תוציא לי מילים מהפה.
אני לא "האיש היחידי בהיסטוריה שרוצה שאליהו ישחק בגלל ההגנה שלו" מהטעם הפעוט שלא בגלל זה אני רוצה שהוא ישחק-אין פשוט אף סקורר נורמלי בעמדות הפנים.
וחוץ מזה,קצת ענווה לא תזיק לך, כשאתה אומר שכל העולם לא סובר כמוני אתה בעצם מנסה לאמר שאני טועה בדרך מנומסת כביכול,אבל אני ממש לא חושב שזה במקום.

לא אמרתי שלשים את אליהו על אג'ינסה זה הדבר הכי טוב שקיים,אבל בוודאות זה הדבר הכי נכון לעשות במצב הנתון שיש לך בנבחרת.

לא יעזור לך,גרין(לצערי,תמיד אהבתי אותו) איטי וכבד מאוד ולא יכול לשמור שחקנים זריזים ומהירים שמשחקים עם הפנים לסל.
אג'ינסה לא שם סל אחד ממשחק של גב לסל,שזה סוג השמירה שיניב כן יכול לספק.

אליהו לא שומר גדול בלשון המעטה,אבל בהחלט מתאים מבחינת פיזית לשמור על אג'ינסה...לשניהם אין מסה וכוח,שניהם יחסית זריזים ומהירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 11:39 am 
Sophomore

טור יפה ב NRG :
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/505/ ... 620&loc=39

הרבה נקודות למחשבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 1:05 pm 
Junior

ehud כתב:
טור יפה ב NRG :
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/505/ ... 620&loc=39

הרבה נקודות למחשבה

לא ראיתי שם הרבה חוץ מאמירות כלליות שכבר נאמרו לא מעט פעמים. מה אתה ראית שם שפספסתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 2:34 pm 
Hall of Famer

אם אני מבין נכון, נצחון בריטי על גרמניה ונגמר הסיפור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 2:37 pm 
Senior

עמוס לב כתב:
רוסיה עם החוק הרוסי גם זכתה באליפות אירופה ובמדליה אולימפית לא?

מה ששחף אמר. ברגע שהשחקנים הוותיקים, אלו שלא גדלו במציאות הזאת מחליטים לוותר... אז מגלים מה באמת האפקט של החוק הרוסי על הכדורסל שלו.

ראיתי אתמול פרשן אירופי כותב בעניין ואומר שזה עניין של מלחמה על המקום ותשוקה למשחק. כשאתה גדל בתנאים שהכל כמעט מובטח לך (גם כסף וגם דקות בגלל החוק) שאתה לא צריך להלחם על מקומך אז אתה גם גדל בלי תשוקה והערכה אמיתית למשחק. ואני חושב שיש משהו בדבריו. כשהכוכבים של הנבחרת שלך אלו כאלו שמקבלים חוזרים מופרחים וגבוהים בלי קשר ישיר לרמתם או לרמת העבודה שלהם, אז ככה הם גם נראים בסופו של יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 2:52 pm 
Hall of Famer

יאללה, מתמטיקאים. נצחון של בריטניה זה סיפור גמור מבחינת הנבחרת או בית משולש ובלגאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen, uriel17, סאבוניס ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: