סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 03, 2024 2:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 563 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 3:16 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
שקי, לגיטימי שתפנה לרשויות המס (על תלונות אנונימיות באמצעות מלשינון אפשר להתווכח אבל זה ויכוח אחר).
מה שלא לגיטימי זה שרשויות המס יעשו פשיטה אצל המתחרה שלך בהזמנה ובמימון שלך..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 3:23 pm 
Hall of Famer

אבל זה לא המתחרה שלך שאתה מבקש שיבדקו, זה עובד שלך ש-(כנראה)-יש לך מידע מפליל עליו ושאם הוא אכן יתפס ויתברר שאתה ידעת ולא עשית כלום, אתה גם עלול להיפגע.

אגב, לגיטימי לגמרי שרשויות המס יעשו פשיטה אצל מתחרה שלך בעקבות הודעה שאתה מעביר להם אם במידע יש "בשר", כלומר לא סתם הטרלה של עסק אחד לעסק אחר כדי להציק אלא שאתה באמת מעביר להם מידע ממשי שאפשר לבדוק אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 3:30 pm 
Hall of Famer

בעיני, אם מכבי מימנה את הבדיקה, זה בעייתי ביותר.
לא נשמע לי הגיוני שאיזשהו גוף יממן בדיקה של הסוכנות למניעת סמים, בטח לא גוף בעל עניין.
מעניין לדעת אם יש עוד בדיקות סמים שכאלו שממומנות.
כל זאת כמובן בהנחה שמכבי אכן מימנה.
דרך אגב, למעט אותו פיזיולוג, שאין לי מושג מי הוא ומה הוא יודע ואיפה הוא דיבר ולמה, יש עוד אסמכתא שהבדיקה היא של סמים ממריצים בלבד ולא כל חומר אסור?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 3:34 pm 
Freshman

רוני, עניתי לשקי.
sheky כתב:
מנחם ויפתח - אני לא מצליח להבין במה זה יותר מפריע לכם מכל מלשינון אחר?

נגיד ויש לי עסק פרטי ואני יודע שהמתחרה שלי מעלים מיסים. האם במקרה הזה גם לא לגיטימי לפנות לרשויות המס באמצעות המלשינון או כל דרך אחרת כדי שהם יטפלו בו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 3:44 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
בעיני, אם מכבי מימנה את הבדיקה, זה בעייתי ביותר.
לא נשמע לי הגיוני שאיזשהו גוף יממן בדיקה של הסוכנות למניעת סמים, בטח לא גוף בעל עניין.
מעניין לדעת אם יש עוד בדיקות סמים שכאלו שממומנות.
כל זאת כמובן בהנחה שמכבי אכן מימנה.
דרך אגב, למעט אותו פיזיולוג, שאין לי מושג מי הוא ומה הוא יודע ואיפה הוא דיבר ולמה, יש עוד אסמכתא שהבדיקה היא של סמים ממריצים בלבד ולא כל חומר אסור?

השאלה היא מי צריך לממן בדיקות כאלו? או לחילופין, מי צריך לממן את הגוף הזה?

ושנית, נניח שאני מנהל קבוצה ואני חושד ששחקן שלי משתמש בחומרים אסורים, ואני יודע שאם הוא ייתפס שלא בעזרתי, אני אחטוף בראש על זה שידעתי (או חשדתי) ולא דיווחתי, מה אני אמור לעשות? אם לא אני מממן את הבדיקה, מי יבטיח לי שלסוכנות הזו בכלל יש תקציב להגיע אלי ולבצע את הבדיקות הדרושות? אם המימון הוא לא שלי ולא תלוי בי, היא יכולה להגיד לי שאין לה תקציב לבצע את הבדיקות החודש, השנה או בכלל, ואז מה קורה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 3:46 pm 
Freshman

rony כתב:
אבל זה לא המתחרה שלך שאתה מבקש שיבדקו, זה עובד שלך ש-(כנראה)-יש לך מידע מפליל עליו ושאם הוא אכן יתפס ויתברר שאתה ידעת ולא עשית כלום, אתה גם עלול להיפגע.

אגב, לגיטימי לגמרי שרשויות המס יעשו פשיטה אצל מתחרה שלך בעקבות הודעה שאתה מעביר להם אם במידע יש "בשר", כלומר לא סתם הטרלה של עסק אחד לעסק אחר כדי להציק אלא שאתה באמת מעביר להם מידע ממשי שאפשר לבדוק אותו.

ושוב, בפעם האלף, למה כל-כך קשה להבין את ההבדל בין הלשנה, מידע או תלונה רשמית (שגם תוכל לפטור את המעסיק מהאשמות עתידיות) לבין עבודה בהזמנה?
(ועמוס, כשהלחיצו קצת בראיון ברדיו את ראש-הרשות בשאלות על הבדיקה, הוא אמר שיש פרקטיקה כזו שקבוצות יכולות להזמין בדיקה במימומן, ושזה מה שנעשה במקרה הזה. אני לא יודע עד כמה יש פרקטיקה כזו, מסודרת, ידועה ושקופה, או שזו התמונה שהוא ניסה להציג, כי האפשרויות האחרות גרועות יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 3:53 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מה האפשרויות הגרועות יותר?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 3:58 pm 
Freshman

שאפשר להזמין עבודות אצל הרשות למניעת סימום בספורט בלי שיש לזה נוהל מסודר ושקוף..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 4:04 pm 
Hall of Famer

אה, כבר חשבתי...
בקיצור, הולכות ונופלות הטענות. אם לזה הגענו מצבנו עוד סביר לעומת מאיפה יצאנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 4:10 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:

https://www.wada-ama.org/sites/default/ ... ist-en.pdf

זו הרשימה האסורה - היא מחולקת לשלוש קטגוריות: אסורה בכל זמן, אסורה בתקופת תחרות בלבד ואסורה בענפים מסוימים. כפי שניתן לראות, "סמים חברתיים" או "סמי רחוב", כמו קנאביס, קוקאין והרואין, אסורים רק בתוך תחרות (דהיינו, בפרק זמן של 12 שעות לפני משחק וכ- 6 שעות לאחריו).

וניתן למצוא מידע נוסף כאן - http://www.usada.org/substances/marijuana-faq

אגב, ישנו מקרה מפורסם של ג'ון ג'ונס, לוחם MMA, שנתפס על קוקאין בבדיקת סמים "מחוץ לתחרות". המעבדה הודתה שהיא בדקה קוקאין בשוגג, והוא תבע אותה על כך, וקיבל ממנה פיצוי מסוים כדי לסגור את התיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 4:16 pm 
Junior

Bozzy כתב:
עמוס לב כתב:

זו הרשימה האסורה - היא מחולקת לשלוש קטגוריות: אסורה בכל זמן, אסורה בתקופת תחרות בלבד ואסורה בענפים מסוימים. כפי שניתן לראות, "סמים חברתיים" או "סמי רחוב", כמו קנאביס, קוקאין והרואין, אסורים רק בתוך תחרות (דהיינו, בפרק זמן של 12 שעות לפני משחק וכ- 6 שעות לאחריו).

אגב, ישנו מקרה מפורסם של ג'ון ג'ונס, לוחם MMA, שנתפס על קוקאין בבדיקת סמים "מחוץ לתחרות". המעבדה הודתה שהיא בדקה קוקאין בשוגג, והוא תבע אותה על כך, וקיבל ממנה פיצוי מסוים כדי לסגור את התיק.

כלומר שהיה אסור להם לבדוק סמים חברתיים, שהרי הבדיקה היתה במצאי שבת, כלומר 24 שעות לפני המשחק עם אשדוד.

מ.ש.ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 4:19 pm 
Hall of Famer

ומה הם בדקו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 4:20 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
אה, כבר חשבתי...

מה? איזו טענה נפלה?
הטענה הייתה ונותרה - שהרשות למניעת סימום בספורט שהוסמכה לחרוץ גורלות, מזנה את עצמה בעשיית עבודות בהזמנה ובמימון של בעלי-עניין, ובכך - מועלת בסמכויות מרחיקות-הלכת שניתנו לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 4:28 pm 
Sophomore

מנחם כתב:
Bozzy כתב:
עמוס לב כתב:

כלומר שהיה אסור להם לבדוק סמים חברתיים, שהרי הבדיקה היתה במצאי שבת, כלומר 24 שעות לפני המשחק עם אשדוד.

מ.ש.ל

יפה שאתה יודע מה בדקו.
אז בוא תסביר לי בבקשה, מה היתה הבעיה של ווימס לבצע את הבדיקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 4:33 pm 
Sophomore

מנחם כתב:
Bozzy כתב:
עמוס לב כתב:

מ.ש.ל

מנחם, אי אפשר לדעת מה בדקו בפועל, כי המעבדה היא שמריצה את הבדיקות והדגימה רק תגיע אליה בתחילת שבוע הבא. הבודק רק לוקח שתן, זה הכול. הוא לא מריץ בדיקות ובטח לא מחליט מה יבדקו, ואין שום דבר שונה בתהליך בין בדיקת שתן שבוחנת ממריצים לבין סמים חברתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 4:35 pm 
Hall of Famer

יפתח כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אה, כבר חשבתי...

מה? איזו טענה נפלה?
הטענה הייתה ונותרה - שהרשות למניעת סימום בספורט שהוסמכה לחרוץ גורלות, מזנה את עצמה בעשיית עבודות בהזמנה ובמימון של בעלי-עניין, ובכך - מועלת בסמכויות מרחיקות-הלכת שניתנו לה.

נו, רק מזכרון חטוף לטענות שעלו בת'רד הזה - שהרשות פעלה בניגוד לפרקטיקה כשהיא עשתה בדיקה בהזמנה ובמימון של קבוצה, שמכבי הזמינו את הבדיקה במיוחד למועד הזה כדי לשגע את ווימס כשהבן שלו מתייבש בשדה תעופה לבד ולגרום לו לעזוב את הבדיקה, רשות שקר כלשהו שמתיימרת וכו', וזה ככה רק מזכרון של שנייה בלי שדפדפתי אחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 4:43 pm 
Junior

השאלה היא על סמך מה הוועדה מחליטה לבצע בדיקה, שככל הנראה לא הוזמנה לפני חודשיים אלא מהיום למחר. האם מספיק ששימון יבוא ויגיד אני חושד שווימס משתמש בסמים ממריצים והוועדה תרוץ לבצע בדיקה. אם זה כך זה חמור מאוד, משום שהמינימום שאני מצפה הוא שהוועדה תבדוק מה הבסיס לחשד הזה, לפני שהיא רצה לבצע בדיקה. מכיוון שככל הידוע ממה שדווח עד עכשיו החשד שהיה למכבי הוא שווימס עישן משהו ולכן מיהרו לבקש את הבדיקה, אז או שמכבי שיקרה לוועדה ואמרה שהיא חושדת שהוא משתמש בסמים ממריצים, כי הוועדה כאמור, לא אמורה לבדוק סמים חברתיים, או לחלופין שמכבי אמרה לוועדה אנחנו חושבים שהוא עישן סמים חברתיים והוועדה אמרה, תשלמו ונבדוק את זה בשבילכם, כאשר ברור שזה משהו שהיא לא אמורה לעשות.
אני לפחות לא רואה אפשרות אחרת, ושתי האפשרויות שיש כאן בעיני לפחות לא תקינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 4:46 pm 
Junior

ההבדל העיקרי בין מה שרשמת זה שהאופציה הראשונה היא לא תקינה מצד מכבי והאופציה השניה לא תקינה מצד הראשות הבודקת.

אתם מתרעמים על הרשות הבודקת בלי לדעת בכלל את הרקע לבדיקה... יכול להיות שהייתה שם שערוריה אבל כרגע אין אפילו משהו אחד שמעיד על הכוון הזה פרט לדימיון וחיבור נקודות בקו לא ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 4:50 pm 
Hall of Famer

יפתח כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אה, כבר חשבתי...

מה? איזו טענה נפלה?

אני מצטער, אבל לא הראית בשום מקום שהיא מועלת בסמכויות שהוקנו לה.

אני אעזור לך, זה התקנון הלאומי למניעת סימום בספורט:
http://www.inado.org.il/uploads/pdf/isr ... _20016.pdf

תמצא לי כאן סעיף אחד שהבדיקה נערכה בניגוד או בסתירה אליו. כתוב כאן במפורש שתפקידה של הועדה למניעת סימום בספורט הוא לבדוק כל מידע רלוונטי ולבצע בדיקות לפיו, היא קיבלה מידע ממכבי וביצעה בדיקות בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 4:55 pm 
Junior

rony כתב:
יפתח כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אה, כבר חשבתי...

מה? איזו טענה נפלה?

אני מצטער, אבל לא הראית בשום מקום שהיא מועלת בסמכויות שהוקנו לה.

אני אעזור לך, זה התקנון הלאומי למניעת סימום בספורט:
http://www.inado.org.il/uploads/pdf/isr ... _20016.pdf

תמצא לי כאן סעיף אחד שהבדיקה נערכה בניגוד או בסתירה אליו. כתוב כאן במפורש שתפקידה של הועדה למניעת סימום בספורט הוא לבדוק כל מידע רלוונטי ולבצע בדיקות לפיו, היא קיבלה מידע ממכבי וביצעה בדיקות בהתאם.

תודה על העזרה, אבל כבר הבאתי ציטוט מהתקנון קודם. והנה בשבילך:

5.1. מטרת הבדיקות והחקירות
בדיקות וחקירות יתבצעו רק לצורכי מניעת סימום.

כלומר שהוועדה צריכה לפעול רק כאשר יש חשדות לשימוש בסמים ממריצים ואז כמו שכתבתי קודם או שמכבי שיקרה לוועדה, או שהוודעה עשתה משהו שהוא לא בסמכותה.

ואם זה לא ברור, היא לא אמורה לעזור למכבי לבטל חוזה עם שחקן, באופן מתמיה זה לא בסמכותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 5:03 pm 
Sophomore

מנחם, אני קצת לא מבין את הטיעון שלך. הרכיב "בדיקה לצרכי מניעת סימום" מוגשם, בין אם מכבי תבטל את החוזה עם ווימס ובין אם לאו. המטרה של הסוכנות היא למצוא ספורטאים שמשתמשים בסמים, ואם ווימס אכן היה נמצא כמי שהשתמש בסמים - אז הוא השתמש בסמים וצריך למנוע את זה מבחינתה, בין אם מכבי הזמינה את הבדיקה ובין אם לאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 5:04 pm 
Sophomore

מדהים ששלושה שחקני חמישיה פוטנציאליים, שהיו אמורים להיות הבסיס של הקבוצה הזו עם שכר של 1-1.5 מיליון דולר לכ"א מהם, לא בקבוצה (שניים שוחררו והשלישי סיים את העונה עוד לפני שהתחילה) ועדיין לא הצליחו למצוא אפילו מחליף אחד. מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 5:06 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
יפתח כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אה, כבר חשבתי...

מה? איזו טענה נפלה?

נו, רק מזכרון חטוף לטענות שעלו בת'רד הזה - שהרשות פעלה בניגוד לפרקטיקה כשהיא עשתה בדיקה בהזמנה ובמימון של קבוצה, שמכבי הזמינו את הבדיקה במיוחד למועד הזה כדי לשגע את ווימס כשהבן שלו מתייבש בשדה תעופה לבד ולגרום לו לעזוב את הבדיקה, רשות שקר כלשהו שמתיימרת וכו', וזה ככה רק מזכרון של שנייה בלי שדפדפתי אחורה.

עולות פה כל-מיני טענות. אני אחראי לשלי. למשל - "רשות שקר כלשהו שמתיימרת..." שזה במילים אחרות "רשות שמזנה את עצמה...". זו הטענה ועודנה.

ובוזי, אולי במקרה במקרה אתה יודע מה הנהלים להזמנת בדיקת-סמים דרך הרשות? עברתי ברפרוף על התקנון שרוני העלה ולא מצאתי את הסעיף שמאפשר למועדוני ספורט להזמין בדיקה, ובאילו תנאים. אבל זה היה ברפרוף כאמור..
מה המחיר? מי יכול להזמין בדיקה כזאת - מועדונים? איגודים? מנהלות ליגה? האם המזמין יכול לקבוע את זהות הנבדק הספציפי (שרייבר אמר שלא, אבל באותה נשימה נתן להבין שיש מעין מלשינון ודרכים לסמן חשודים)? איפה כל זה כתוב?

נערך לאחרונה על ידי יפתח בתאריך ד' פברואר 01, 2017 5:14 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 5:06 pm 
Sophomore

סביר להניח שמכבי סיכמה עם ווימס וסוכנו שהוא עוזב מיידית וללא פיצוי והקבוצה לא תתבע אותו ולא תסייע להשעייתו ממשחקים בליגות אחרות באירופה. לכן מכבי לא משתפת פעולה עם עורכי הבדיקה וככל הנראה היא מחכה שבית המשפט יחייב אותה למסור את הפרטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 5:40 pm 
Junior

Bozzy כתב:
מנחם, אני קצת לא מבין את הטיעון שלך. הרכיב "בדיקה לצרכי מניעת סימום" מוגשם, בין אם מכבי תבטל את החוזה עם ווימס ובין אם לאו. המטרה של הסוכנות היא למצוא ספורטאים שמשתמשים בסמים, ואם ווימס אכן היה נמצא כמי שהשתמש בסמים - אז הוא השתמש בסמים וצריך למנוע את זה מבחינתה, בין אם מכבי הזמינה את הבדיקה ובין אם לאו.

אבל סמים בהגדרה של הוועדה זה רק חומרים ממריצים ואת הוועדה לא אמור לעניין אם הוא צריך סמים חברתיים, כמו שהיא כנראה עשתה במקרה שלפנינו - אלא אם כן מכבי שיקרה לוועדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 563 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: