סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 61  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות נבא
הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 7:06 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מילס מקבל 50/4. נשאר רק לראות כמה דרון השמנמן יקבל אחרי שמישהו דירג אותו לפני מילס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 7:14 am 
Hall of Famer

טיג 59/3 מיני.
סנל 46 ל4 באקס.
ופליסיו 32 על 4 בשיקגו. חוזה מפגר לשחקן גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 8:28 am 
Junior

נקודה צדדית:
לקבוצות אסור לדבר עם שחקנים עד ה-1.7
אבל אנחנו רואים כמה חוזים שמדווחים ב-00:01
כמה סילבר יצליח להעמיד פנים שהוא לא ראה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 8:34 am 
Hall of Famer

ג'יי ג'יי רדיק כנראה חותך מהקליפרס. שמועות על עניין מברוקלין
ליבינגסטון 24 ל-3 שנים בווריורס
פליסיו 32 ל-4 שנים בשיקגו. דווקא היו לו כמה ניצוצות חביבים שנה שעברה. בכל מקרה שיקגו תהיה הקבוצה הגרועה בליגה שנה הבאה, ככה שזה לא חוזה עד כדי כך גרוע.
רון בייקר "צייץ" שהוא חתם מחדש בניקס :lol: בערך כמו שניק קוליסון "יצייץ" שהוא חותם מחדש באוקלהומה.
שמועות על פול מילסאפ לדנבר או מינסוטה. אם הוולבס מחתימים אותו זו אמנם קבוצה חדשה, אבל חמישיה אדירה - קא"ט, מילסאפ, באטלר, וויגינס וטיג.
קליבלנד מחזרת אחרי זאק רנדולף בן 200
פי ג'יי טאקר ייפגש עם הקינגס

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 9:05 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
ג'יי ג'יי רדיק כנראה חותך מהקליפרס. שמועות על עניין מברוקלין
ליבינגסטון 24 ל-3 שנים בווריורס
פליסיו 32 ל-4 שנים בשיקגו. דווקא היו לו כמה ניצוצות חביבים שנה שעברה. בכל מקרה שיקגו תהיה הקבוצה הגרועה בליגה שנה הבאה, ככה שזה לא חוזה עד כדי כך גרוע.
רון בייקר "צייץ" שהוא חתם מחדש בניקס :lol: בערך כמו שניק קוליסון "יצייץ" שהוא חותם מחדש באוקלהומה.
שמועות על פול מילסאפ לדנבר או מינסוטה. אם הוולבס מחתימים אותו זו אמנם קבוצה חדשה, אבל חמישיה אדירה - קא"ט, מילסאפ, באטלר, וויגינס וטיג.
קליבלנד מחזרת אחרי זאק רנדולף בן 200
פי ג'יי טאקר ייפגש עם הקינגס

מילסאפ למיני זה נחמד. לא הכי מתאים מבחינת גיל אבל זו כן עשויה להיות קבוצה חזקה, אם יתחברו.
כל השאר, למעט הווריורס, לא ברור לי מה הם עושים.
אין לברוקלין מה לעשות עם רדיק, אין לשיקאגו מה לעשות עם פליסיו ב-8$ לשנה. הקינגס אולי אולי יכולים להשתמש בטאקר כווטרן שינחה את הצעירים. זה ההיגיון היחיד שאני מוצא בעניין שלהם בו. וגם, תלוי באיזה סכום כסף מדובר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 9:20 am 
Hall of Famer

מילסאפ למיני מאד מתאים מבחינת הגיל, יכול לחנוך את הצעירים כמו שגארנט (הדביל והאלים) היה צריך לעשות לפני שנתיים. זאת תהיה חמישייה חזקה מאד שתקרא תיגר על צמרת המערב לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 9:36 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
מילסאפ למיני מאד מתאים מבחינת הגיל, יכול לחנוך את הצעירים כמו שגארנט (הדביל והאלים) היה צריך לעשות לפני שנתיים. זאת תהיה חמישייה חזקה מאד שתקרא תיגר על צמרת המערב לדעתי.

חמישיה חזקה כן
צמרת מערב? זו שאלה. חמישה שחקנים מאוד חזקים אבל בלי היררכיה מאוד ברורה ביניהם ובלי איזה GTG, גם אם הם מאוד מאוד נחמדים וקבוצתיים, זה מתכון לפיצוץ. וויגינס ובאטלר הם פחות או יותר אותו תפקיד ולדעתי זה יגיע לשם בנקודה מסוימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 10:08 am 
Hall of Famer

וויגינס הרבה פחות צריך את הכדור מאשר באטלר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 10:12 am 
Junior

מילא היררכיה אבל איזה GTG חסר לך בחמישייה עם 3 שחקנים שקולעים מעל 20 למשחק (ומילסאפ עם 18).
גם היררכיה די ברורה עם המעמד של באטלר, בטח בעיניי תיבס.
אם היו נלחמים על לאורי במקום להסתפק בטיג זה בכלל היה מטורף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 11:54 am 
Hall of Famer

GTG במובן של מי לוקח את הזריקות במאני טיים.

זריקות למשחק ונקודות למשחק בעונה החולפת:
וויגינס - 19.1; 23.6
קא"ט - 18.0; 25.1
באטלר - 16.5; 23.9
טיג - 11.1; 15.3

קא"ט כרגע הוא המס' 1 של הקבוצה. טיג יוריד בכמות הזריקות ויתעסק יותר בניהול משחק, הובלת כדור והגנה. בין וויגינס ובאטלר מישהו יצטרך לוותר על זריקות וסטט'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 12:17 pm 
Freshman

תותח, ליד וויגינס וקא"ט שיחק בעונה האחרונה זאק לאווין, שלקח 15 זריקות למשחק.
כמות הזריקות המשותפת של וויגינס וקא"ט לא השתנתה באופן מובהק אחרי הפציעה שלו.
אז אני קצת מתקשה לראות את הבעיה.

לגבי GTG במאני טיים, בד"כ זה נוטה לשחקני החוץ. באטלר בכיר יותר, אבל בקבוצות טובות בד"כ יש יותר מאחד כזה,
אז גם פה אני מתקשה לראות מה הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 12:25 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
נקודה צדדית:

עם שחקנים אסור להן לדבר, אבל לא חושב שאפשר למנוע מהן לדבר עם סוכנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 12:43 pm 
Hall of Famer

Gibon כתב:

לגבי GTG במאני טיים, בד"כ זה נוטה לשחקני החוץ. באטלר בכיר יותר, אבל בקבוצות טובות בד"כ יש יותר מאחד כזה,

אה, לא השתנה? כי אני דווקא חושב אחרת. לאווין נפצע אחרי משחק ב-3 בפברואר. עד אותו משחק וויגינס זרק 18 זריקות למשחק. אחר כך? 20.9 למשחק. פער אדיר של כמעט 3 זריקות יותר.
אצל קא"ט הייתה עלייה מ-17.7 זריקות למשחק ל-18.6.
בקיצור, מ-35.7 זריקות למשחק ל-39.5 זריקות למשחק. נראה לי דווקא די מובהק. יש פה גם עניין של היררכיה. היה ברור לכולם שלאווין הוא הכינור השלישי בין השלושה. עכשיו עם באטלר, אני חושב שזה הופך את וויגינס לכינור מס' 3, ולא בטוח שהוא יאהב את זה.

אותו כנ"ל לגבי ה-GTG. לא שזה היה מאוד רלבנטי למינסוטה בשנה האחרונה (ממילא הפסידו את רוב המשחקים), אבל גם כאן תתעורר שאלה מי לוקח את הכדור האחרון. לא חושב שוויגינס יוותר על הזריקות שלו כ"כ בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 12:47 pm 
Junior

אני משער שמי שהכי מרוצים מההתפתחויות סימים האחרונים זה גולדן סטייט. התחזקו קבוצות טובות (יוסטון, אוקלהומה, מינסוטה) אבל אף קבוצה לא הפכה למעולה. 3 הקבוצות האחרות שהגיעו לחצי הגמר לא התחזקו משמעותית - הספרס לא החתימו את פול, קליבלנד לא הביאה את ג׳ורג׳ והסלטיקס בינתיים רחוקים מלהיות איום אפילו על הקאבס. במצב הנוכחי כמעט כל הכוכבים שיכלו לחזק את הקבוצות הללו כבר לא רלוונטיים.
מבחינת איינג׳, זה לגמרי מצב של שתי ציפורים על העץ. פספס את באטלר וג׳ורג׳, מוקדם יותר גם את קאזינס ולא ברור אם ינחית את היוורד (שהוא תוספת נחמדה אבל לא שדרוג מטורף). ויתר על פרנצ׳ייז פלייר פוטנציאלי (פולץ). גם אם אפשר להצדיק כל החלטה בנפרד, בשורה התחתונה יש לו עדיין קבוצה נחמדה עם נכסים, ולא קונטנדרית אמיתית. השחקן היחיד שיכול לשים אותם כמתחרים אמיתיים זה אנתוני דיוויס, אבל זה ממש לא נראה בכיוון כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 1:01 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
idansha כתב:
נקודה צדדית:

עם שחקנים אסור להן לדבר, אבל לא חושב שאפשר למנוע מהן לדבר עם סוכנים.

יש כל מיני שאלות בדף של לארי קון - http://www.cbafaq.com/salarycap.htm

האמת שזה די מעניין - כן ניתן לקיים מו"מ לצורך הארכת חוזה. אסור לקיים מו"מ לחוזה חדש שהוא לא הארכה.
ההערה של רוני להערכתי לא נכונה או לא מדויקת. סוכן הוא נציג רשמי של השחקן, ואם עשית איתו מו"מ אני משער שקל מאוד להוכיח משפטית שזה נחשב כמו"מ עם השחקן עצמו.
לפי הדף של לארי קון, כל סיכום בעל-פה או בכתב צריך להיות מדווח למשרדי הליגה באופן מיידי. כלומר, אם הקבוצה סיכמה מראש עם שחקן חדש ולא דיווחה על זה באופן מיידי, זו עבירה על חוקי הליגה שעלולה לגרור קנסות ועונשים כבדים.
יותר מכך, גם הסיכומים בעל-פה שנעשים בשבוע הזה של המוראטוריום לא נחשבים רשמיים, ודוגמא לכך הייתה במקרה דאנדרה ג'ורדן שסיכם בדאלאס ובסוף התחרט ונשאר בקליפרס.
יש את כל הנושא של שחקנים שמגייסים שחקנים אחרים. הליגה די נמנעה מלהתערב בדברים הללו. גם בקשר למו"מ עם סוכנים/שחקנים לפני 1 ביולי, הליגה לאורך שנים נקטה עמדה פסיבית, אלא אם כן קבוצה כלשהי הגישה תלונה רשמית או שהדברים היו מאוד בולטים ברמה תקשורתית (לדוגמא - מייקל מלון התראיין בזמנו ואמר שכריס פול ייראה מצוין במדי סקרמנטו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 1:48 pm 
Sophomore

גריפין ממשיך בקליפרס על חוזה חדש של 173 מיליון דולר ל-5 עונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 2:47 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
אני משער שמי שהכי מרוצים מההתפתחויות סימים האחרונים זה גולדן סטייט. התחזקו קבוצות טובות (יוסטון, אוקלהומה, מינסוטה) אבל אף קבוצה לא הפכה למעולה. 3 הקבוצות האחרות שהגיעו לחצי הגמר לא התחזקו משמעותית - הספרס לא החתימו את פול, קליבלנד לא הביאה את ג׳ורג׳ והסלטיקס בינתיים רחוקים מלהיות איום אפילו על הקאבס. במצב הנוכחי כמעט כל הכוכבים שיכלו לחזק את הקבוצות הללו כבר לא רלוונטיים.
מבחינת איינג׳, זה לגמרי מצב של שתי ציפורים על העץ. פספס את באטלר וג׳ורג׳, מוקדם יותר גם את קאזינס ולא ברור אם ינחית את היוורד (שהוא תוספת נחמדה אבל לא שדרוג מטורף). ויתר על פרנצ׳ייז פלייר פוטנציאלי (פולץ). גם אם אפשר להצדיק כל החלטה בנפרד, בשורה התחתונה יש לו עדיין קבוצה נחמדה עם נכסים, ולא קונטנדרית אמיתית. השחקן היחיד שיכול לשים אותם כמתחרים אמיתיים זה אנתוני דיוויס, אבל זה ממש לא נראה בכיוון כרגע.

כבר דיברנו על זה קודם, אבל לטעמי איינג' פשוט הגיע למסקנה שגם אם הוא מחתים את הייוורד ומביא את ג'ורג', זו עדיין לא קבוצה שתאיים ברצינות על ג"ס, אז הוא כנראה החליט שהוא לא מוותר על נכסים משמעותיים בטרייד על ג'ורג'. את הייוורד הוא עדיין יכול להחתים, ואז לדעתי הוא ינסה לשים את כל הנכסים שיש לו ביד על אנתוני דיוויס, במיוחד אם הפלקינס יפתחו את העונה בצליעה. אם הסלטיקס מצליחים להחתים את הייוורד ואז להביא את דיוויס, אז חמישיה של תומאס-הייוורד-קראודר-הורפורד-דיוויס (או לחילופין: תומאס-בראדלי-הייוורד-הורפורד-דיוויס ואפילו תומאס-בראדלי-הייוורד-קראודר-דיוויס), עם זה כבר אפשר לגרום לג"ס להתחיל להזיע. זה חתיכת סיכון שהוא לוקח כאן, ללכת אול-אין על דיוויס, אבל בהתחשב בעימת הנכסים שיש לבוסטון, אני לא רואה מישהו שמציע לפליקנס חבילה טובה יותר, אם הוא יעבור בטרייד בשנה הקרובה, קשה לי לראות איך הוא לא מגיע לסלטיקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 3:49 pm 
Freshman

התותח המפוברק כתב:
Gibon כתב:

אה, לא השתנה? כי אני דווקא חושב אחרת. לאווין נפצע אחרי משחק ב-3 בפברואר. עד אותו משחק וויגינס זרק 18 זריקות למשחק. אחר כך? 20.9 למשחק. פער אדיר של כמעט 3 זריקות יותר.
אצל קא"ט הייתה עלייה מ-17.7 זריקות למשחק ל-18.6.
בקיצור, מ-35.7 זריקות למשחק ל-39.5 זריקות למשחק. נראה לי דווקא די מובהק. יש פה גם עניין של היררכיה. היה ברור לכולם שלאווין הוא הכינור השלישי בין השלושה. עכשיו עם באטלר, אני חושב שזה הופך את וויגינס לכינור מס' 3, ולא בטוח שהוא יאהב את זה.

אותו כנ"ל לגבי ה-GTG. לא שזה היה מאוד רלבנטי למינסוטה בשנה האחרונה (ממילא הפסידו את רוב המשחקים), אבל גם כאן תתעורר שאלה מי לוקח את הכדור האחרון. לא חושב שוויגינס יוותר על הזריקות שלו כ"כ בקלות.

מקבל את התיקון שלך לגבי מס' הזריקות. בדקתי באופן שטחי והיה נראה לי שהפער יותר קטן.
עם זאת, זה לא ממש משנה. אדרבא, זה אומר שוויגינס ויתר על זריקות בשביל לאווין (שעדיין לקח 15 זריקות למשחק),
אז לא אמורה להיות לו בעיה לוותר עליהן בשביל באטלר היעיל והבכיר יותר.
לגבי הנק' השנייה שהעלת - אם וויגינס אידיוט ורוצה לשחק אותה ראסל ווסטברוק על חשבון הקבוצה, שיהיה. באטלר הוא הבכיר מבין השניים, בטח במערכת שת'יבס מנהל. מצד שני, לפי הנתונים שאתה הבאת באטלר לא לוקח כמות עצומה של זריקות ביחס למעמדו, אז אני לא מבין מה כל כך בעייתי פה. ולגבי GTG - אם דוראנט, קרי ותומפסון מצליחים להסתדר ביניהם על זה, כאשר כולם בכירים מוויגינס וגם ווינרים מוכחים ממנו - אז אני חושב שגם באטלר (שמהתרשמותי הוא בכלל כוכב עם אופי מעולה) ווויגינס (לא יודע איך האופי שלו) יכולים לנסות להסתדר. ואם לא, אז למעשה אף אחד מהם לעולם לא יצליח להיות חלק מקונטנדרית אמיתית, וכל הדיון הזה ממילא חסר משמעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 4:30 pm 
Hall of Famer

לגבי ויתור על זריקות - גם עם לאווין הוא היה באזור הטופ20 בליגה בכמות הזריקות למשחק. אחרי הפציעה הוא עלה למקום 8. מתקשה לראות אותו מוכן לרדת הרבה מתחת ל-18 זריקות למשחק שהיה לו.
בקליעה לפחות, באטלר לא עדיף באופן משמעותי. קלעי עונשין טוב יותר, אבל מהשדה הם באחוזים די דומים.

להשוות את הסיטואציה של וויגינס לווריורס נראה לי *קצת* מופרך. היה ברור לכולם שהמעבר של דוראנט כרוך בויתורים שלו למען הקבוצה וויתורים של הקבוצה למענו. זה בטח לא איזו דוגמא שוויגינס הולך לשאוב ממנה השראה. הוא כוכב צעיר, נבחר ראשון בדראפט, ואני די בטוח שבנקודת הזמן הנוכחית הוא רוצה להוביל קבוצה ולא לרדת בהיררכיה.

בקיצור, נחיה ונראה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 4:34 pm 
Hall of Famer

הולידיי 126 ל-5 שנים. התחלקו על הראש שם בניו אורלינס. 25.2 מיליון דולר לעונה לשחקן ששיחק בממוצע 52 משחקים לעונה ב-4 העונות האחרונות ונמצא בטיר השלישי של הרכזים? :?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 5:28 pm 
Freshman

התותח המפוברק כתב:
בקיצור, נחיה ונראה :)

:co_ol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 6:51 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
דניאל כתב:

כבר דיברנו על זה קודם, אבל לטעמי איינג' פשוט הגיע למסקנה שגם אם הוא מחתים את הייוורד ומביא את ג'ורג', זו עדיין לא קבוצה שתאיים ברצינות על ג"ס, אז הוא כנראה החליט שהוא לא מוותר על נכסים משמעותיים בטרייד על ג'ורג'. את הייוורד הוא עדיין יכול להחתים, ואז לדעתי הוא ינסה לשים את כל הנכסים שיש לו ביד על אנתוני דיוויס, במיוחד אם הפלקינס יפתחו את העונה בצליעה. אם הסלטיקס מצליחים להחתים את הייוורד ואז להביא את דיוויס, אז חמישיה של תומאס-הייוורד-קראודר-הורפורד-דיוויס (או לחילופין: תומאס-בראדלי-הייוורד-הורפורד-דיוויס ואפילו תומאס-בראדלי-הייוורד-קראודר-דיוויס), עם זה כבר אפשר לגרום לג"ס להתחיל להזיע. זה חתיכת סיכון שהוא לוקח כאן, ללכת אול-אין על דיוויס, אבל בהתחשב בעימת הנכסים שיש לבוסטון, אני לא רואה מישהו שמציע לפליקנס חבילה טובה יותר, אם הוא יעבור בטרייד בשנה הקרובה, קשה לי לראות איך הוא לא מגיע לסלטיקס.

לא יודע, לבנות על מעבר של ad בטרייד?
הוא הפנים של הקבוצה הזאת. אני לא רואה איך הם מעבירים אותו.
הם לא רוצים לבנות מחדש, הם הלכו בבירור על ״עכשיו״, עם קאזינס ועם החוזה החדש של הוליידי.
זו תכנית שעשויה להתממש (ההנהלה של הפליקנס היא אחת הגרועות בליגה בעיניי) אבל הסיכוי הוא נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 7:16 pm 
Junior

satriani כתב:
ואם כבר מציינים את אורלנדו....ג׳ו פאקינג אינגלס,בן 29 מקבל 60 ל4. חוזה שמתחרה בחוזים הגרועים בליגה

בובה של שחקן. אבל לא בטוח ששוה 15 מיליון לעונה. אחרי היל וג'וג'ו, הוא היה זה שהוביל את ההתקפה כשנתקעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 7:34 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
אני קצת מקבל את הרושם שרוב הקבוצות לא ממש יודעות מה הן עושות וסוג של מאלתרות.

אני קצת מקבל את הרושם שאתה לא לממש יודע מה זה העסק הזה שנקרא אן.בי.איי. אז קודם כל וחשוב לזכור, זה עסק. זה לא רומן אברמוביץ'/אלי טביב שרוצה להתחכך באבק כוכבים ושכולם ידעו מי הוא, זה לא יענקל'ה שחר שאוהד את הקבוצה שלו עד כלות ומוכן להשקיע בה ולא חבר'ה שנכנסים למקום שאין להם מושג מה נופל עליהם. הקליפרס קבוצה רווחית כרגע איבדו את אחד הכוכבים שלהם. האופציה שלהם היא לוותר על הכוכב השני ויש לי חשד שהוא גם מביא הרווח הגדול יותר וגם לדשדש בכדורסל, אבל יותר חשוב מכך, לדשדש בביזנס הכלכלי. אז ההחלטה להחתים את בלייק גריפין, כדי שאפשר יהיה למכור עוד מנויים, עוד גופיות של גריפין ועוד הכנסות נוספות היא מאד פשוטה.

מעבר לכך, זה כל כך משפט מתנשא. אתה פה מהפרובינציה פשוט מבין את הכדורסל באן.בי.איי יותר מאשר, נניח 20 פרונטט אופיס של האן.בי.איי. נשמע הגיוני. סליחה, אתה מבין יותר מאשר 20, הינקי הגאון מבין הרבה הרבה הרבה יותר מאשר כולם.

סטריאני, אתה עדיין מגדיר את הטרייד של יוטה על היל מעולה?

אני דווקא אוהב את המעבר של ג'ורג' טיג למיני. זה אמנם מקשה על ההגנה, אבל עדיין יש את אפקט ת'יבודו. מצד שני זה נותן להם בחמישיה ארבעה שחקנים ברמה גבוהה התקפית. אם הם יצליחו להשיג פאוור פורוורד הגנתי טוב להשלים את החמישיה, אז הם במצב מעולה ובהחלט יכולים אפילו להיאבק על ביתיות בסיבוב הראשון של הפלייאוף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 7:43 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att כתב:
אני קצת מקבל את הרושם שרוב הקבוצות לא ממש יודעות מה הן עושות וסוג של מאלתרות.

אני קצת מקבל את הרושם שאתה לא לממש יודע מה זה העסק הזה שנקרא אן.בי.איי. אז קודם כל וחשוב לזכור, זה עסק. זה לא רומן אברמוביץ'/אלי טביב שרוצה להתחכך באבק כוכבים ושכולם ידעו מי הוא, זה לא יענקל'ה שחר שאוהד את הקבוצה שלו עד כלות ומוכן להשקיע בה ולא חבר'ה שנכנסים למקום שאין להם מושג מה נופל עליהם. הקליפרס קבוצה רווחית כרגע איבדו את אחד הכוכבים שלהם. האופציה שלהם היא לוותר על הכוכב השני ויש לי חשד שהוא גם מביא הרווח הגדול יותר וגם לדשדש בכדורסל, אבל יותר חשוב מכך, לדשדש בביזנס הכלכלי. אז ההחלטה להחתים את בלייק גריפין, כדי שאפשר יהיה למכור עוד מנויים, עוד גופיות של גריפין ועוד הכנסות נוספות היא מאד פשוטה.

מעבר לכך, זה כל כך משפט מתנשא. אתה פה מהפרובינציה פשוט מבין את הכדורסל באן.בי.איי יותר מאשר, נניח 20 פרונטט אופיס של האן.בי.איי. נשמע הגיוני. סליחה, אתה מבין יותר מאשר 20, הינקי הגאון מבין הרבה הרבה הרבה יותר מאשר כולם.

זה לא קשור להתנשאות. אני לא רלוונטי במשוואה. אני מתבונן מהצד ומנסה לראות כמה קבוצות חושבות פר מהלך או מנסות להרכיב תמונה שלמה, כמה הן רואות את השנה הקרובה וכמה הן מסתכלות שנתיים-שלוש קדימה. ישנם gmים מוכשרים בליגה אבל אני רואה לא מעט פאצ׳ים ובנייה-על-הדרך. אני מסכים איתך שחלק מזה כנראה נובע מהצד הכלכלי שאני לא חשוף אליו, אבל סביר להניח שהצד של הכדורסל משפיע קצת על הצד העסקי. כלומר, אם הפליקנס היו קונטנדרית או לפחות יושבי קבע בפלייאוף ולא היו עושים מהלך שגוי אחד אחרי השני במשך שנים, אני מניח שזה היה מעלה את ההכנסות שלהם.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ש' יולי 01, 2017 7:46 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 61  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: