סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 2:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 456 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבחרת העתודה 2018
הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 11:50 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ויותר לגופו של עניין, אני לא זוכר מתי ראיתי שחקן בן 17 שכל כל עיצבן אותי בכל שניה שהיה על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 11:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כמה כבר שחקנים בני 17 אתה רואה ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 12:06 am 
Junior

ראובן כתב:
אבל כרגיל אתם מתמקדים בישראל ומפספסים את התמונה הגדולה - נבחרת קרואטיה מפסידה בגמר מונדיאל ובגמר אליפות אירופה לגיל 20. זה נראה לכם צירוף מקרים?

עונש על מה שהם עשו לנו בשואה. מן הסתם.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 12:19 am 
Junior

אני עם סתמבדי פה. ביחוד אם מחברים את זה לתיקו שהשגנו מול קרואטיה בכדורמים נשים באליפות אירופה אתמול. אתם חיים בסרט אם אתם חושבים שזה מקרי.

הישג נפלא וחוויה נפלאה, לראות כל משחק באליפות הזו. אמרתי כבר בהתחלה- זה נראה כאילו אנחנו גדולים במידה על האליפות הזו. כל שחקן ושחקן עשו מעל המצופה. כן, החטיאו תלייאפים, אבל האקסטרה בהגנה, בלחץ, בריב׳ ברוטציה ובמנהיגות: יש כאן חבורה של מפלצות שלפחות 8 מתוכם אני משבץ כבר עכשיו לרוטציות בליגת העל רק בעוון אופי ומנהיגות.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 12:29 am 
Freshman

יש צירופי מקרים ויש תבנית, כשיש צירוף של 3 אירועים מ-3 תחומים שונים: פוליטיקה, בידור וספורט, במדינה שבדר"כ נכשלת בדיוק באותם תחומים בזירה הבינלאומית,
פתאום היא "על המפה" בשלושתם, בשנה אחת, בשנתה ה-70 של המדינה, קשה להאמין שמדובר סתם כך במקריות, ולא אני לא מדבר כאן על התערבות אלוהית, יש מספיק דרכים להכניס מניפולציות ולהכתיב/לקדם תוצאות רצויות גם בלי לערב את אלוהים במשוואה, אני מציע לכם להרחיב קצת אופקים, לקרוא איזה תהליכים מתקיימים כאן ובעולם בכל התחומים, ותבינו שקורים דברים גדולים ומטורפים בתקופה הזו, תזכרו שכל העולם במה, בעיקר במה תודעתית, ושאין כוח גדול יותר מלעצב תודעה של אנשים במסה גדולה.

ובאשר לתיאוריות קונספירציה וכובעי אלומיניום, ההיסטוריה הרשמית מלמדת אותנו שקרו דברים איומים, מדהימים ומטורפים רק במאה שעברה בכמה וכמה מדינות שאין שום קשר ביניהן, אידאולוגי, לאומי או תרבותי, ואם מישהו היה לצורך העניין יושב בפורום חברתי בגרמניה בשנת נניח 1933 או בעשורים שאחרי במדינות כמו רוסיה, סין וכו'
ואומר שמליונים הולכים להירצח ע"י הממשלות שלהם, היו מצביעים עליו ומגחכים, ההמונים אף פעם לא קולטים מה מחכה להם עד שזה מגיע אליהם לדלת, לפעמים האור המסתמן בקצה המנהרה הוא של הרכבת שבאה ממול, סתם חומר למחשבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 12:33 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
רגע, אז זה אומר שהשנה זו האפוקליפסה וכספי יעשה טריפל דאבל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 12:34 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבל לא אמרת כלום. אל תשאיר אותנו עכשיו במתח, ספר לנו על מהותו של התהליך הזה ומה הולך לקרות עכשיו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 12:34 am 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
האקסטרה בהגנה, בלחץ, בריב׳ ברוטציה ובמנהיגות: יש כאן חבורה של מפלצות שלפחות 8 מתוכם אני משבץ כבר עכשיו לרוטציות בליגת העל רק בעוון אופי ומנהיגות.

יאפ, מסכים. איזה אופי אדיר ומנהיגות הציגו החבורה הזו... אני באמת מקריב את השנים הבאות בבוגרים ומעביר את הקבוצה הזו עם בית הלחמי לשחק יחד בנבחרת, יש להם חיבור נדיר ואופי נדיר! תוך כמה שנים יכולה להיווצר פה נבחרת בוגרת אגדה

אגב, אם לא אבדיה שהוא שחקן מצוין לגילו ויש לו אפסייד מטורף, אני חושב שהיו מדברים המון על מר זוסמן בתור הכוכב העתידי הראשי של הנבחרת. הוא בהחלט הולך להיות כוכב על, לדעתי יותר מאליהו והלפרין.

הבחור מוסר, שומר אדיר (אם כי ההגנה של רוינה זה משהו באמת אגדי... הרגשתי שאני צופה בדניס רודמן), חוסם, מוריד ריבאונד, רץ את המגרש, חודר, קולע מבחוץ, מנהיג, מתעלה ברגעים החשובים, נטול אגו, חכם!

שחקן מצוין ושלם, אולי אפסייד פחות מאבדיה אבל באמת שאם לא אבדיה היינו משתפכים כאן על מה שעשה זוסמן בטורניר וברבע האחרון של הגמר הזה. שחקן נדיר.

בריסקר יהיה גארד פותח טוב בליגה, הוא מצוין. בני יהיה רכז רוטציה מצוין לכל קבוצה, איזה לוחם ומנהיג! רוינה מבחינתי שחקן שהייתי מחתים היום לקבוצת צמרת בליגה, כולל להתחרות באירופה. צריך שפשוף בסיומת מתחת לסל, אבל ההגנה וההאסל שלו זה משהו פשוט שאני לא זוכר במחוזותנו. שחקן כ"כ דומיננטי בלי הרבה כשרון. בדיוק הפוך מאליהו. התאהבתי באיש!

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ב' יולי 23, 2018 12:36 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 12:36 am 
Hall of Famer

stambody כתב:
סתם חומר למחשבה.

זה כנראה באמת חומר טוב מאד.

יאללה, אנחנו מחכים. עוד לא אמרת לנו מהו בדיוק התהליך הזה ומה הוא הולך להביא עלינו.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' יולי 23, 2018 12:37 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 12:36 am 
Freshman

זה אומר שלרוב האנשים אין שום מושג איך העולם הזה עובד, ומה מחכה להם, וגרוע מכך - אין להם שום רצון לדעת, קל להפנט אותם, קל להפוך אותם לזחוחים, ציניים, ופתיים, וקל לייצר מזה דינמיקה עדרית, וזה אחד הדברים שאני מתעב לראות בפורום הזה, למרות שיש הרבה כותבים שנונים כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 12:39 am 
Hall of Famer

ועדיין לא אמרת כלום ושום דבר.
שפוך עלינו מחכמתך. דבר תכלס. איך העולם עובד ומה מחכה לנו, על פי התהליך שאתה מזהה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 12:39 am 
מנהל פורום

החתול יובב כתב:
ומזכיר שיש עוד מחזור נוער מוכשר עוד יותר בדרך..ותיכף נוכל לדון עליו לקראת משחקים גורליים מול אריות דרג ב' שונות.

השנתון בנוער נחשב כעוד יותר מוכשר והם עוד משחקים בדרג ב', אז מצב טוב לדאבל.
מקווה שהטורניר של העתודה יתן להם השראה, במיוחד הצד ההגנתי, ולא ישים עליהם להם שירסק אותם.

אחרי הנוער יש לנו גם את הקדטים שמציגים נבחרת לא רעה גם. קשה להעריך כרגע את רמת השנתון, אבל לא כל שנה יש לנו שחקן 2.15 שהוא גם בעצם המוביל של הנבחרת.

יהיה מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 12:42 am 
Hall of Famer

אחד הדברים המצחיקים, אגב, בכל הסיקור של נבחרת העתודה הזו, זה המלל הלא מועט שנשפך על מכבי המרשעת כי היא נתנה רק 14 דקות לזוסמן ולא נתנה לו 30 דקות ואת המפתחות, או משהו.
וזה בזמן שכל השחקנים האחרים, אלה שלא במכבי, משחקים בליגה השנייה כי אף קבוצה אחרת בליגת העל בכלל לא צירפה אותם לסגל שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 12:46 am 
מנהל פורום

זה לא מדויק. לכל השחקנים האלה היו הצעות מליגת העל. הרי במילא לכל קבוצה בליגת העל יש 1-2 צעירים רק בגלל חוק הצעירים. מה איכפת להם אם זה יהיה שחקן טוב, ולא אחד שיבלה רוב הקריירה בליגה א'? השחקנים עצמם עשו בשכל ובחרו לשחק בליגה השנייה, או לפחות בכרטיס כפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 12:48 am 
Hall of Famer

מי אלה שמשחקים בכרטיס הכפול? אני יודע על מושקוביץ ששייך לירושלים, מי עוד?
ואתה רק מחזק מה שאני אומר. הקבוצות רוצות אותם רק כדי למלא את הספוט הנדרש בחוק הצעירים. למה אף אחד לא דורש מהקבוצות האחרות,בטח אלה שיש להם שחקנים ששייכים להם עם כרטיס כפול, לתת להם דקות בליגת העל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 12:51 am 
Junior

השחקנים היחידים הצעירים שקיבלו צ'אנס אמיתי שנה שעברה ואיכזבו הם זוסמן במכבי ונאור שרון בנס צי וקצת רועי הובר אבל ממנו אני במילא לא מחזיק.

כל השאר לא קיבלו צ'אנס וזה מה שמטריד. והתחלת הקיץ בו ארמנד אסולין ובראד גרינברג מחתימים את ה"אדם הוניג הבא" ממכללת דנבר ומרגישים צורך לא ברור לתת לספנסר וייס עוד צ'אנס מסמלת את הבעיה. כמו גם באר שבע שמשקיעה במחקר גנאולוגי כדי למצוא לפארדוי שורשים יהודיים ומחזרת בלהיטות אחרי מאדאם טוסו, חנן קולמן שההתקדמות שלו שנה שעברה נעצרה כזכור על ידי הבן של אבא שלו.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 12:52 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יש צירופי מקרים ויש תבנית.

דוגמה לתבנית:

טוי זוכה באירוויזיון.
טראמפ מקים שגרירות בירושלים.
נבחרת העתודה זוכה באליפות אירופה.

הגיוני סה"כ. איך זה מסתדר עם רעידות האדמה בצפון?

(אני עדיין חושב שבצד הקרואטי זה יותר מגניב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 12:59 am 
Sophomore

stambody כתב:
תהליכי תודעה, ספורט הוא רק כלי לעיצוב תודעה ושיח לאומי/חברתי/פוליטי.

אם נראה לכם שזה סתם צירוף מקרים שישראל באותה שנה זוכה באירוויזיון, לוקחת אליפות אירופה לעתודה בכדורסל, וארה"ב מכריזה על העברת שגרירותה לירושלים, אז אתם עסוקים בלנתח עצים מבלי לראות את היער, אני יודע שזה פורום של כדורסל, אבל גם הספורט משחק תפקיד בתודעת ההמונים מעבר לפאן המסחרי/מקצועי גרידא, תקחו את זה לאן שתרצו לקחת את זה.

אתה לוקח בחשבון שמדובר בנבחרת שהצליחה לשחק פעמיים ביום שמסורתית ודתית הוא יום האבל השנתי על חורבן (אגב, אאל"ט לא שמעתי על זה ציוץ. לא ברור לי למה על משחק בשבת שדה פקטו אין איסור חוקי לבידור ובתי עינוגים להיפתח בה, יש כזה עליהום בכל פעם שנבחרת לאומית משחקת בה, בעוד בט' באב שחוקית נאסר בו בידור ועינוגים אין דיבור בכלל. מה ההבדל? נודף ריח חריף של פופוליזם)? קצת קשה לצרף את זה לתהליך של בניין..
אם אתה מתכוון לאיזה שהוא תהליך עם שייכות דתית, יש לך מוקש רציני לנטרל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 1:03 am 
Sophomore

נשכחו כאן עוד כמה דברים חשובים.
מדליית זהב לישראלי באליפות אירופה בג'ודו שנערכת כאן. לא מסתורי יותר מדי נכון?
מדליית זהב לנבחרת העתודה באליפות אירופה, שנה לפני שהיא נערכת כאן. כאן כבר מתחיל להיראות דפוס.
ובאופן תמוהה נערך כאן קטע של הג'ירו באופניים, באותה שנה שכל התהליכים הללו מתרחשים. אם ניקח מפה ונצייר קו ישיר בין כל המקומות שהאירועים הללו מתקיימים איטליה- ישראל - ארה"ב- גרמניה נקבל חצי צלב כרס. מי שלא רואה מה קורה כאן כנראה מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 1:05 am 
Hall of Famer

ובלי קשר למכבי, הנה דוגמה קלאסית לסיקור מגמתי ובוטה. מישהו דיבר קודם על לדחוף אג'נדה בכוח, לא?

כותרת בוואלה (אור שקדי) לפני חצי הגמר:

ציטוט:
"ציון 3 לכולנו": חשבון הנפש של הכדורסל הישראלי אחרי הצלחת העתודה

כל הכבוד. חשבון נפש זה דבר חשוב.
כותרת המשנה ממשיכה:
ציטוט:
הלקח של ראשי הקבוצות ("לא ניתן לעובדות לבלבל אותנו")

יפה מאד. גם חשבון נפש וגם לקח, קולקטיבי ומשותף.
גם כותרת הפסקה בתוך המאמר מדגישה:
ציטוט:
ראשי הקבוצות מסכימים: "ציון 3 לכולנו"

וואו, אין ספק שמדובר פה על תנועה עממית. אחרי חשבון הנפש, והלקח, מגיעה ההסכמה הגורפת. אין ספק שמצויירת פה תמונה מרגשת, המאמר אומר בין השורות שכך זה חיב להיות והנה עכשיו כולם מבינים את זה.
ואז מגיעים לטקסט עצמו:
ציטוט:
אחד מיושבי הראש בכדורסל הישראלי כתב השבוע אחרי הניצחון על נבחרת יוון הודעה שהגיעה ללא מעט אנשים: "חשוב להמשיך ולהביא הרבה מתאזרחים והרבה זרים כדי להמשיך ולשמור על הגחלת ולא לתת לעובדות לבלבל אותנו. כי הרי אין כדורסל ישראלי ואין כדורסלן ישראלי. ובמילים אחרות, ציון 3 לכולנו: ראשי הכדורסל והמנהלת, יושבי ראש ומאמנים. לפחות אנחנו מאמינים לשקרים של עצמנו. לילה טוב (good night לאלה שהעברית קשה להם)".

רגע, איפה ההסכמה הגורפת הכה משכנעת? איפה הלקח הקולקטיבי? איפה "ראשי הקבוצות מסכימים"? מדובר רק על יו"ר אחד, הידוע כ... רגע, הוא לא ידוע! הוא לא מזדהה ולא כותב בשמו, שמא אחרי זה יוכלו לבדוק אותו ולראות, כמו שאומרים באמריקאית, אם הוא שם את הכסף שלו איפה שהפה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 1:07 am 
Junior

יש סבירות שהמשחק היום היה אחרי הצום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 1:09 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
ובלי קשר למכבי, הנה דוגמה קלאסית לסיקור מגמתי ובוטה. מישהו דיבר קודם על לדחוף אג'נדה בכוח, לא?

כותרת בוואלה (אור שקדי) לפני חצי הגמר:

ציטוט:
"ציון 3 לכולנו": חשבון הנפש של הכדורסל הישראלי אחרי הצלחת העתודה

כל הכבוד. חשבון נפש זה דבר חשוב.
כותרת המשנה ממשיכה:
ציטוט:
הלקח של ראשי הקבוצות ("לא ניתן לעובדות לבלבל אותנו")

יפה מאד. גם חשבון נפש וגם לקח, קולקטיבי ומשותף.
גם כותרת הפסקה בתוך המאמר מדגישה:
ציטוט:
ראשי הקבוצות מסכימים: "ציון 3 לכולנו"

וואו, אין ספק שמדובר פה על תנועה עממית. אחרי חשבון הנפש, והלקח, מגיעה ההסכמה הגורפת. אין ספק שמצויירת פה תמונה מרגשת, המאמר אומר בין השורות שכך זה חיב להיות והנה עכשיו כולם מבינים את זה.
ואז מגיעים לטקסט עצמו:
ציטוט:
אחד מיושבי הראש בכדורסל הישראלי כתב השבוע אחרי הניצחון על נבחרת יוון הודעה שהגיעה ללא מעט אנשים: "חשוב להמשיך ולהביא הרבה מתאזרחים והרבה זרים כדי להמשיך ולשמור על הגחלת ולא לתת לעובדות לבלבל אותנו. כי הרי אין כדורסל ישראלי ואין כדורסלן ישראלי. ובמילים אחרות, ציון 3 לכולנו: ראשי הכדורסל והמנהלת, יושבי ראש ומאמנים. לפחות אנחנו מאמינים לשקרים של עצמנו. לילה טוב (good night לאלה שהעברית קשה להם)".

רגע, איפה ההסכמה הגורפת הכה משכנעת? איפה הלקח הקולקטיבי? איפה "ראשי הקבוצות מסכימים"? מדובר רק על יו"ר אחד, הידוע כ... רגע, הוא לא ידוע! הוא לא מזדהה ולא כותב בשמו, שמא אחרי זה יוכלו לבדוק אותו ולראות, כמו שאומרים באמריקאית, אם הוא שם את הכסף שלו איפה שהפה שלו.

הפסקה האחרונה היא ממש הפרוטוקולים של זקני ציון. בעל הקבוצה הרשע מחכך את ידיו בהנאה ומכריז שעלינו להונות את כולם, שחס וחלילה לא יחשבו הפלבים שאויבי האומה אינם גרועים כמו שגרמנו להם לחשוב. כי אם שקדי טוען שבעל קבוצה כתב הודעה צינית כל כך תומכת בנראטיב שלו, שהגיעה ל"המון אנשים", אז שיראה לנו אותה, אפשר אפילו לצנזר את השם. שלפחות נדע אם זה בווצאפ, סנאפצ'אט או מיוזיקלי.

נערך לאחרונה על ידי ערן בתאריך ב' יולי 23, 2018 1:11 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Freshman

לא, אני לא מדבר על תהליך בקונטקסט דתי, יש בנייה של נראטיב בהחלט, עושה רושם שאין גזרה אחת שקטה ברמה התקשורתית לפחות בכל הקשור לישראל, כמה דברים קורים וקרו כאן רק בשנה האחרונה, מלבד מה שהזכרתי, שורפים שטחים שלמים בבדיחה שמכונה "טרור עפיפונים", רעידות אדמה בצפון, הפגנת להט"בים, מתקפה פה ומתקפה שם, איומי מלחמה, נראה שאין תחום חיים שלא גועש השנה, בדר"כ כשיש הצטברות של לחצים בשלב מסוים מגיע סוג של פיצוץ. הרקע ללמה כל זה קורה דורש זמן למידה, שעות של חומרים לצפות ולקרוא, תכנים שיכולים לגרום לכם להסתכל על תחום הבידור והספורט בעין שונה לחלוטין מזו שהורגלנו לה, אגב זה נכון גם לגבי הפוליטיקה, ולגבי כל דבר שמופץ לנו דרך תקשורת המונים. אני יודע שזה פורום כדורסל, רק אומר לכם, קורים כאן דברים גדולים הרבה מעבר לכדורסל וספורט בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Junior

אני חושב שחלק מההייפ כאן מוגזם.
להגיד שזוסמן הולך להיות גדול יותר מהלפרין, בורשטיין ואליהו, או שרוינה מתאים כבר היום לקבוצות שמתחרות באירופה זה מאוד מופרך בנקודת הזמן הזו.
לצורך העניין, בורשטיין בגילו של זוסמן כבר הראה דברים הרבה יותר מרשימים, לא רק מבחינת תרומה אלא גם מבחינת מגוון יכולות. זוסמן בעונה האחרונה במכבי נראה מאוד out of his elements.
רוינה שפתאום נהפך לכוכב, זה שחקן שבעונה האחרונה עמד על משהו כמו 3 נקודות למשחק וכמו דומה של ריבאונדים בליגה הלאומית. קבוצת צמרת בליגת העל זו לא קפיצת מדרגה עבורו, זו קפיצת קומה.
אם נשים את אבדיה בצד, אני חושב שזוסמן יכול בשנים הקרובות להפוך לישראלי מוביל, בריסקר יכול להיות שחקן טוב בליגת העל ובני אולי יכול להיות רכז מחליף סבבה. השאר כרגע בעיני די רחוקים מלהיות שחקנים תורמים בליגת העל והכל תלוי בכמה הם ישתפרו וימצו את הפוטנציאל שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 1:12 am 
Hall of Famer

המשחק התחיל ב-8, ובגרמניה - ב-7. בהתחשב בזה שזה קיץ ושעון קיץ וכו', אני די בטוח שזה לפני סוף הצום.
אבל אתה לא מבין שזה הפוך על הפוך. זה שיא התהליך. נבחרת העתודה סגרה מעגל וסגרה את החשבון עם הבבלים והרומאים, לא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 456 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 147 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: