סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 8:57 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא

אז מה יסגור הבורר של פיבא
אוחיון מנצח בבוררות, פיצוי קטן למכבי ודופק עונת MVP בקובאן 29%  29%  [ 6 ]
אוחיון מנצח בבוררות, משלם למכבי עוד 200K ונותן חרא של עונה ונזרק בקיץ 33%  33%  [ 7 ]
מכבי מנצחת בבוררות, אוחיון מחויב לחוזה שלו ומויבש כנקמה במשך עונה שלמה 14%  14%  [ 3 ]
מכבי מנצחת בבוררות, אוחיון חוזר למכבי נותן חרא של עונה עקב דכאון 5%  5%  [ 1 ]
מכבי מנצחצת בבוררות אוחיון מוביל את הקבוצה לפיינלפור ובורח מיד בתום העונה 19%  19%  [ 4 ]
סך הכל הצבעות : 21
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 4:28 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
קובי כתב:
באמת שאני לא רלוונטי (הייתי לוקח גם בפחות).
ספורטאינו אינם מהקשוחים מנטלית בתבל והביצה, ביצה היא, אך מאוד חמימה ולכן אין הם ששים לנדוד למקומות אחרים.
בנוסף, בגיל הזה יש כבר ילדים ואישה שמתגעגעת לבישולים המרוקאים מבית אמא...
בקיצור, לא הייתי מזלזל בטיעון הזה.

בכמה מיליוני דולרים אתה מביא את אמא שלך עם המפרום לרוסיה, אוכל את המפרום ומחזיר אותה לארץ. אין פה שום בעייה.

איי מפרום.... איזה מעדן! למזלך כבר אכלתי צהריים אחרת היה פה בלאגן :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 4:29 pm 
Hall of Famer

יש פה טעות בסיסית של אשכנזי חמוד כמו ראי. מפרום זה לעולם לא מרוקאי, זה טריפוליטאי אסלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 4:35 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבל לאוחיון יש סעיף יציאה למפרום.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 5:14 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
יש פה טעות בסיסית של אשכנזי חמוד כמו ראי. מפרום זה לעולם לא מרוקאי, זה טריפוליטאי אסלי.

טוב אל תהיה עסבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 5:56 pm 
Junior

ראי הוא פאקן שיכנזיאן פאנק.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 8:24 pm 
Junior

כדורסל ישראלי, ענף הספורט היחיד בעולם שיש בו התעסקויות עסקניות ומשפטיות מהתעסקות במשחק עצמו.

מחכה בציפיה לפרק הבא בסאגה - "נקמת המרוקני".

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 8:30 pm 
Hall of Famer

אמר המעריץ של הליגה שזה עתה החמיצה חצי עונה בגלל עניינים עסקניים ומשפטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 8:55 pm 
Junior

איך הכנסת לי, אין ספק שהNBA והליגה הישראלית דומות כשתי טיפות מים.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 9:02 pm 
Sophomore

המפרום בסרביה, לא ברוסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 10:39 pm 
Junior

hagai_sela כתב:
המפרום בסרביה, לא ברוסיה.

:co_ol:

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 11:37 pm 
Hall of Famer

שימי בחיאת שימי, אמרתי דומות כשתי טיפות מים? לא. אבל באמת, מצאת מה ראוי ללעג - התעסקות יתר בעסקנויות ובמשפטים... ועוד אחרי מה שהיה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2012 9:59 am 
Hall of Famer

ראי, אני לא מסכים שהקביעה של מזכ"ל פיב"א מאשררת את החוזה. מה שהיא כן מאשררת זה שאוחיון שחקן של קובאן לעונה הבאה, כי שולמו דמי השחרור. האם החוזה כלשונו תקף? נראה לי ברור שלא, כי החוזה הוא לשתי עונות ואוחיון אמור לקבל העונה 750 אלף דולרים תמורת משחק בקובאן. ברור שגם זה וגם זה לא יקרה העונה, לכן החוזה לא מקויים. האם אפשר להתייחס לחוזה תקף כאשר חצי ממנו לא מקויים? אני לא יודע, נראה לי שלא, אבל אולי יש משפטנים שיגידו אחרת ואני במקרה הזה אקבל את דעתם. בקיצר, בעיני המצב מסובל ומאד לא ברור. כמובן שיש גם את עניין דמי השחרור שמכבי מחזירים לקובאן. אם הרוסים יקבלו אותם, אז כנראה שהסיפור סגור. נצטרך לחכות.

ואני לא הייתי מזלזל בעניין 5 העונות באירופה. כך תסריט בכלל בכלל לא דמיוני, שיוגב בעונה שלו בקובאן מתקשה, המאמן כמו כל אנטישמי ידוע, לא אוהב אותו, הוא רואה בעיקר ספסל ונזרק מקובאן. עכשיו הוא צריך למצוא קבוצה אחרת באירופה ואף אחד לא מבטיח לו שבארבע העונות הבאות אריות אירופה עם הצ'קים הגדולים יחכו לו. הוא יכול למצוא את עצמו משחק במקומות כמו צרפת על סכומים קטנים ממנה שמכבי נותנת לו, או באמת בחורים באוקראינה או מקומות אחרים בהם הביצים מתכווצות תמורת סכומים יותר גדולים, אבל לא מובטחים בשל מוסר תשלומים נמוך ורחוק רחוק מהבמה המרכזית של הכדורסל האירופאי. כשהשיקול היה 1.5 מיליון דולרים לעומת 400 אלף דולרים של מכבי, אז זה הימור הגיוני. עכשיו הפער הצטמצם ונוספה עוד שנה במכבי תמורת כ-600 אלף דולרים.

לא נראה לי שיוגב ילך לאנשהו ללא הסכמת מכבי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2012 2:11 pm 
Hall of Famer

כשאמרתי שמזכ"ל פיב"א מכיר בחוזה ככתבו וכלשונו, התכוונתי לחוזה הישן עם מכבי. לא לחוזה עם קובאן, למרות שלדעתי הוא פשוט דוחה אותו ולא מבטל אותו.
בכל אופן זה לא ממש משנה. הבוטום ליין הוא אותו בוטום ליין: מבחינת פיב"א, סעיף היציאה בחוזה הישן עם מכבי תקף. אנחנו יודעים שקובאן עמדה בו, ולכן אוחיון יהיה שחקן שלה בשנה הבאה (וזה גם מה שיוכר בפיב"א אם תהייה מחלוקת) אלא אם כן קובאן תבחר אחרת (כלומר, לקבל את הכסף בחזרה ולוותר).

לי אין ספק שאם קובאן תרצה את אוחיון, זה יהיה בתנאים של החוזה שהיא חתמה איתו. הרי אם הוא יהיה טוב השנה, שום דבר לא השתנה מבחינתם - רק נדחה בשנה, ואז אין סיבה להרע את תנאיו - אם כבר משנים, אז אולי להיטיב אותם. אם הוא לא יהיה טוב, הם פשוט יוותרו עליו ויודיעו למכבי שהם מסכימים לבקשתה לשחרר אותו מהחוזה איתם.

לגבי חמש השנים - לא מזלזל, אבל עדיין זו לא תהייה סיבה לוותר על סכומי כסף גדולים. בקובאן הוא יעשה בשנה מה שיעשה בשנתיים במכבי (ונטו, אפילו יותר), אחר כך אלוהים גדול, אבל אין שום סיבה להניח שמשם הוא ייפול לתהומות כמו שאתה מתאר. ממש חלחלה אוחזת בי. אז הוא יחזור אולי אפוף געגוע, אבל גם אפוף שטרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2012 4:03 pm 
Sophomore

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 29815.html

גלדסטון מפרסם שהחוזה החדש של אוחיון הוא ע"ס 200K ואח"כ 380K ו-400K בהתאמה בשלוש השנים הבאות, עם אופצית יציאה רק בעוד שנתיים, "בסכום גבוה".
אם הסכומים נכונים, אז מכבי לא "מפסידה" כמו שראי כותב, ואם אוחיון בורח בסוף העונה הוא לא קיבל שקל יותר ממה שהוא רצה.
בנוסף הוא טוען משהו אחר, מעט מפוקפק יותר:
"מכבי מחכה למכתב מלוקומוטיב קובאן בו היא מאשרת את קבלת 200 אלף הדולרים חזרה וביטול החוזה שאוחיון חתם מולה. אגב, לקובאן אין ברירה. המועדון חייב לשלוח את המכתב כי אם לא, למכבי ת"א יש את הזכות לתבוע מאחר שהרוסים החתימו שחקן למרות שכבר היה חתום במועדון אחר, וזה על פי פסיקתו של באוורמן."

חוצמזה הוא גם מוסיף ומדבר שם בתחילת הכתבה על סעיף היציאה בחוזה המקורי, ואומר שבמיילים שנכתבו גם מועד התשלום של הביי אאוט היה בסוף עונת 12/13, מה שאומר שקובאן לא באמת מילאה את המתחייב בסעיף היציאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2012 4:30 pm 
Hall of Famer

בוא נתחיל מזה שאם אוחיון מקבל השנה את מה שכתוב בחוזה המקורי שלו - טוב מאד. כך צריך להיות.
הדבר הזה חשוב מאד מעבר לחסכון הכספי המיידי, כמו שכבר אמרתי. השחקנים וסוכניהם מסתכלים על המקרה הזה, ומכבי הייתה חייבת להעביר מסר חד שבענייני הפרות חוזים לא מתעסקים איתה. לכן היה חשוב מאד לשמר את החוזה המקורי עד לנקודת היציאה האמיתית, ובטח לא להיכנע אחרי שכבר ניצחת - זה היה הכי מגוחך בעולם, והמסר הכי גרוע שאפשר להעביר.
לגבי המשפט השני על קובאן, הרשה לי לגחך. הפסיקה של מזכ"ל פיב"א אומרת ההיפך, כי כל עוד הוא מכיר בסעיף היציאה כמו שהוא הרי שלא הייתה לקובאן ברירה אלא לנהוג לפיו (כלומר להציג חוזה כבר בקיץ 2012).
המשפט האחרון, ההוא מתחילת הכתבה, הוא המגוחך מכולם. מזכ"ל פיב"א כבר הכריע שהוא מכיר בסעיף היציאה כמו שהוא מופיע בחוזה, ככתבו וכלשונו - הצגת חוזה + בייאאוט ב-2013, ושחרור רק שנה אחר כך. הוא ראה את כל המיילים האלה בזמן הדיונים, ובכל זאת הכריע כפי שהוא הכריע. ומהרגע שניתנה הפסיקה, אז זו הפסיקה ואין בלתה. המיילים שהיו לפני כן כבר לא ישנו את זה. למכבי אין שום קייס לתבוע אותם.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' ספטמבר 24, 2012 4:39 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2012 4:37 pm 
Sophomore

אני במקומך לא הייתי כל כך נחרץ. כמו שכבר אמרתי, החוזה של אוחיון עם קובאן הוא לשנתיים, כולל העונה הזו. גם אם נלך לשיטתך- יש לקרוא את החוזה המקורי כלשונו- הרי שלא ניתן ליישב את ההפרה שביצעה קובאן: החתמת שחקן תחת חוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2012 4:43 pm 
Hall of Famer

זה לא לשיטתי, זה לשיטת מזכ"ל פיב"א. אני במקום מכבי לא הייתי מנסה אותו במקרה הזה, כי לדעתי למכבי אין שמץ שמצו של קייס בקיץ הבא אם יגיעו לעימות על אוחיון.
מה שמכבי עושה עכשיו, דרך פיזורי ידיעות והדלפות, זה הפרחת בלוני ניסוי ולא יותר. הם יודעים טוב מאד, וזה השתמע גם מדבריהם במסיבת העיתונאים, שהם בבעייה גדולה. זה גם ניכר בפעולותיהם. אם הם כל כך משוכנעים שהם צודקים, למה הם רודפים כמו משוגעים אחרי הרוסים כדי להשיג את הסכמתם? שיתנו לרוסים לרדוף אחריהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2012 4:49 pm 
Hall of Famer

שוב ראי, גם אם מזכ"ל פיב"א מכיר בסעיף היציאה, החוזה של אוחיון עם קובאן מתחיל בעונת 2012-13, כלומר אם היא מתעקשת על המימוש של החוזה והשיחרור של אוחיון היא בעצם מודה בכך שהיא החתימה שחקן תחת חוזה מה שיכול להביא לסנקציות די חמורות נגדה. אז גם אם היא תשיג את השיחרור שלו בעונה הבאה זה עדיין ממש ממש לא ישתלם לה, אלא אם כן פיב"א תקבע שלהחתים שחקן תחת חוזה זה בסדר מבחינתה והיא לא עושה שום דבר בנידון כנגד קבוצה שעשתה דבר כזה. אי אפשר להתייחס רק לסעיף השיחרור בחוזה מבלי להתייחס לעובדה שהוא תקף לעונה שבה השחקן כבר נמצא תחת חוזה. שורה תחתונה, אם קובאן תתעקש על סעיף השיחרור היא תקבל אותו, לפחות אליבא דמזכ"ל פיב"א, ואם היא תתעקש על זה שמכבי החתימה שחקן תחת חוזה (לגבי עונת 2013-14 ו-2014-15) היא גם תזכה, אבל היא עדיין תחטוף בראש על זה שהיא החתימה את אוחיון כשהוא עדיין תחת חוזה, לא נראה לי שזו עיסקה משתלמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2012 4:56 pm 
Hall of Famer

אז אני חושב אחרת ממך - הפסיקה של מזכ"ל פיב"א למעשה אומרת שלקובאן לא נותרה ברירה, ומה שייפסק, במקסימום, הוא שהחוזה שלה יידחה בשנה. אני לא חושב שהיא מסתכנת פה בכלל, וגם אם היא מסתכנת קצת - מכבי מסתכנת הרבה יותר, לדעתי הקייס שלה יהיה הרבה יותר חלש בקיץ הבא, כי החוזה החדש עם אוחיון הוא האחרון שנחתם. אם אתה אומר שקובאן מסתכנת - לדעתי הסכנה למכבי גדולה הרבה יותר.
לאור האמירות של מכבי במסיבת העיתונאים, ובעיקר לאור הפעולות של מכבי עכשיו, נראה לי שגם הם חושבים כך. לא פלא שמי שרודף אחרי מי זה מכבי אחרי הרוסים ולא ההיפך, הרי למה להשקיע את כל האנרגיה הזו בלרדוף אחרי קובאן אם אתה משוכנע שאתה בין כה לא צריך את ההסכמה שלהם? אם מכבי הייתה כל כך משוכנעת בצדקתה במקרה הזה, היא הייתה יושבת בשקט ונותנת לרוסים לבוא אליה, שחס וחלילה לא יחטפו תביעה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2012 5:05 pm 
Hall of Famer

לדעתי שתיהן בסכנה לחטוף, למה אתה חושב שזה שקובאן עמדה בתנאי השיחרור לגבי העונה הבאה פוטר אותם מהחובה שלא להחתים שחקן תחת חוזה לעונה הזו? מי החליט שאם קובאן החתימה את אוחיון על חוזה לעונה שבה הוא כבר נמצא תחת חוזה אז החוזה פשוט נדחה בשנה רק בגלל שהיא עמדה בתנאי השיחרור? אני אתפלא מאוד על ההגיון של פיב"א אם לקובאן ישתלם להתעקש על חוזה שהוא בבירור לא חוקי. הרעיון של דחייה בשנה של החוזה נשמע לי מאוד תמוה, זה לא שמדובר בשני חוזים שונים, אחד של השיחרור שתקף ואחד של ההעסקה של יוגב בקובאן לעונה הקרובה שלא תקף, אם חלק אחד תקף כלשונו אז גם החלק השני צריך להיות תקף כלשונו ואז קובאן צריכה לחטוף בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2012 5:06 pm 
Senior

פעם אחרונה שבדקתי מכבי גם החתימה שחקן תחת חוזה (פניני) בדיוק באותו המצב ולא קרה לה כלום. ככה שסביר שגם לקובאן לא יקרה כלום וכמו שראי אומר אין להם מה להפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2012 5:23 pm 
Hall of Famer

רוני, האחד לא גורר את השני. מזכ"ל פיב"א אמר את זה בפירוש. הוא אמר - מבחינתי אני מכיר בסעיף היציאה כמו שהוא. לאור זאת אני מכריע לגבי מה קורה העונה הזו (אוחיון שחקן מכבי ת"א), כי זו המחלוקת שלפני. אני מכיר גם בתנאים לסעיף היציאה (חוזה + בייאאוט כבר ב-2012), אני לא מכריע בשאלה אם קובאן עמדה בהם או לא, כי ממילא השאלה לא עמדה בפני.
בקיץ הבא, אם נגיע לזה, זו השאלה שכן תעמוד בפניו. בקיץ הזה קובאן הציגה חוזה ושילמה בייאאוט. האם היא עמדה בתנאי סעיף היציאה? אני חושב שייקבע שכן. למה השאלה הזו, אגב, לא עמדה בפני מזכ"ל פיב"א? כי מכבי כלל לא ערערה על טענתה של קובאן שהיא עמדה בסעיף היציאה! מעבר לזה, היא גם קיבלה את הבייאאוט ושמרה אותו אצלה. שני הדברים האלה גם הם לדעתי יעמדו לה לרועץ בדיון עתידי על שני החוזים.
כמו שאמרתי, מהאמירות של מכבי ובעיקר מהפעולות שלה די ברור שהם חושבים ככה גם עכשיו... אם "אין לקובאן ברירה אלא לתת מכתב הסכמה", מה פשר הרדיפה הפאניקית הזו אחרי המכתב? כי לקובאן דווקא יש ברירה. הרדיפה הזו אחרי ההסכמה של קובאן גם נראית לא טוב, כי מכבי בעצם מכירים דה פקטו בזה שהחוזה שלהם דורש הסכמה של הרוסים. אז אם הם חושבים ככה, מי אני שאערער על זה?...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2012 5:43 pm 
Hall of Famer

אבל ראי, בכלל לא על זה הויכוח, אני מסכים איתך ב-100% שמכבי הולכת לאכול אותה אם קובאן תתעקש על החוזה שלה, הנקודה היא שבמצב כזה מכבי יכולה להתעקש על כך שקובאן תענש על כך שהיא החתימה את אוחיון על חוזה לעונת 2012-13 שבה הוא היה תחת חוזה במכבי. שתי הקבוצות כאן באותו מצב, הן החתימו שחקן על חוזה לעונה שבה הוא כבר חתום בקבוצה אחרת. אם פיב"א מעלימה מזה עין כל עוד הקבוצה שהחוזה שלה נחתם מאוחר יותר מוותרת עליו אז מכבי תקבל אותו העונה בחוזה הישן וקובאן תקבל אותו בעונה הבאה בחוזה שלה. אם פיב"א מחליטה להכנס חזיתית בקבוצות שמחתימות שחקנים תחת חוזה אז קובאן תחטוף על כך שהיא החתימה את אוחיון על חוזה לעונה הנוכחית ומכבי תחטוף על כך שהיא החתימה אותו לעונה הבאה.

עכשיו השאלה היא האם החוזה של מכבי מעבר לעונה הנוכחית כבר תקף או שהוא מותנה בויתור של קובאן על החוזה שלה. אם הוא כבר תקף, אז שנינו מסכימים שמכבי יכולה לאכול אותה, אבל אם מכבי מחכה עם החתימה הסופית על החוזה לעונות הבאות עד שקובאן תוותר על החוזה שלה מצבה דווקא טוב, היא יכולה לאיים על קובאן בכך שאם קובאן לא תוותר על החוזה העתידי שלה מכבי תבקש מפיב"א שתיכנס בה על זה שהחתימה שחקן תחת חוזה לעונה הקרובה. במצב הזה, החוזה של קובאן לעונה הבאה תקף, אבל היא עלולה לאכול אותה אם היא תתעקש על קיומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2012 5:55 pm 
Hall of Famer

רק שמהחוזה של מכבי יש תנאי יציאה שקיבלו חסות והכרה מפיב"א, שקובאן, למיטב שיפוטי, עמדה בהם. למכבי אין שום טענה נגדית, היא לא העלתה אחת כזו בפני מזכ"ל פיב"א לפחות, ולכן הוא אפילו לא דן בזה.
לעומת זאת מהחוזה של קובאן אני לא שמעתי שיש שום נקודות יציאה, ואם יש כאלה - מכבי לא עמדה בהם ולא עשתה מאמץ לעמוד בהם. היא פשוט הלכה והחתימה את אוחיון בלי שום התחשבות בחוזה עם קובאן ותנאיו, ואז רצה כמו משוגעת לקבל הסכמה מהרוסים (ההסכמה ש"הם חייבים לתת אותה" גם בלי שרודפים אחריהם, כן? עאלק...)
בקיצור, אם זה יגיע לעימות, אין סימטריה בין הצדדים. הקייס של מכבי הרבה יותר חלש, ואם מישהו יחטוף זו היא. אני לא רואה שום מצב ששתי הקבוצות יחטפו, ואפילו אם נלך איתך ונניח לשם הויכוח שכן יחטפו שתיהן - מכבי תחטוף הרבה יותר, כי לה אין שמץ של נסיבה מקלה. לא פלא שמכבי משדרת פאניקה לא קטנה בעניין, בעוד הרוסים יושבים בשקט. גם אלה וגם אלה יודעים אצל מי נמצאים האסים והג'וקרים לפאזה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2012 6:16 pm 
Sophomore

דבר אחד עדיין לא ברור לי
מכבי יכלה פשוט לקחת את המליון דולר שהיתה חוסכת על אוחיון ולהביא את אפיק ניסים
ולהשאר עם המון עודף לסנטר באמת טוב , איך לא חשבו על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: