סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' דצמבר 28, 2024 8:19 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 331 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 11:16 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ABC כתב:
רסקין: "הזוכה בתואר השחקן ההוגן של המשחק הוא ליאור אליהו".
שרף: "זה בגלל שהוא לקח 16 ריבואנד".

:D

הציטוט הנכון הוא:

רסקין: "הזוכה בתואר השחקן ההוגן של המשחק הוא ליאור אליהו"
פרסומת א'.
פרסומת ב'.
פרסומת ג'.
רסקין: 20 שניות לסיום, אליהו החטיא את שתי הזריקות, הפועל תל אביב מנסה להשיג שלשה

לא חותם על הציטוט האחרון (בשלב הזה כבר הטלביזיה היתה שבורה ואני הייתי בדרך להרוג את מנכ"ל ערוץ הספורט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 11:24 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא ראיתי את המשחק היום, אבל קודם כל כל הכבוד להפועל ת"א שסה"כ נלחמה ונתנה את הכל מול מכבי בסדרה. כמו שחשבתי הוציאו להם את המיץ, היה מגיע להם לקחת איזה משחק אחד לפחות אבל מכבי בסופו של דבר טובה יותר.

מה שכן, גם מכבי לדעתי צריכה לצאת קצת מעודדת מזה שעברה את הסדרה ב0-3. הפועל לדעתי קבוצת טופ 4 בליגה עכשיו שהיא בסגל מלא, אבל מעבר להכל הפועל היא קבוצת הגנה גדולה עם הגנה אגרסיבית ופיזית שאף קבוצה בליגה לא משחקת. מכבי מתקשה מאד נגד סוג הקבוצות האלה מכיוון שמכבי התקפית היא קבוצה סופר מוגבלת כשרק ריקי היקמן מסוגל לייצר לעצמו זריקה ולכן היא תלויה לחלוטין בפיק אנד רול של הרכז או ביכולת האחד על אחד של היקמן (שלא יודע לשחק פיק אנד רול). זזאת בדיוק סוג הקבוצה שמכבי תתקשה מולה הכי הרבה פלייאוף הזה, הקבוצות האחרות שמכבי תפגוש (ירושלים כנראה, וחיפה\אילת בגמר) הם קבוצות יותר מוכשרות התקפית אבל כאלה שאין להם את היכולת של הפועל ת"א בהגנה ולדעתי יהיה למכבי יותר קל בחצי גמר מאשר ברבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 11:24 pm 
Junior

אני חושב שמה שרסקין התכוון להגיד הוא שבהתחשב במשכורת שאליהו מקבל, הגון מצידו שהוא עושה מאמץ בריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 11:26 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
לא ראיתי את המשחק היום, אבל קודם כל כל הכבוד להפועל ת"א שסה"כ נלחמה ונתנה את הכל מול מכבי בסדרה. כמו שחשבתי הוציאו להם את המיץ, היה מגיע להם לקחת איזה משחק אחד לפחות אבל מכבי בסופו של דבר טובה יותר.

מה שכן, גם מכבי לדעתי צריכה לצאת קצת מעודדת מזה שעברה את הסדרה ב0-3. הפועל לדעתי קבוצת טופ 4 בליגה עכשיו שהיא בסגל מלא, אבל מעבר להכל הפועל היא קבוצת הגנה גדולה עם הגנה אגרסיבית ופיזית שאף קבוצה בליגה לא משחקת. מכבי מתקשה מאד נגד סוג הקבוצות האלה מכיוון שמכבי התקפית היא קבוצה סופר מוגבלת כשרק ריקי היקמן מסוגל לייצר לעצמו זריקה ולכן היא תלויה לחלוטין בפיק אנד רול של הרכז או ביכולת האחד על אחד של היקמן (שלא יודע לשחק פיק אנד רול). זזאת בדיוק סוג הקבוצה שמכבי תתקשה מולה הכי הרבה פלייאוף הזה, הקבוצות האחרות שמכבי תפגוש (ירושלים כנראה, וחיפה\אילת בגמר) הם קבוצות יותר מוכשרות התקפית אבל כאלה שאין להם את היכולת של הפועל ת"א בהגנה ולדעתי יהיה למכבי יותר קל בחצי גמר מאשר ברבע.

יותר גדולה ואגרסיבית ממכבי חיפה?
אתלטית, וסייז, חיפה לא אמורה להקשות על מכבי לפחות כמו הפועל ת"א?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 11:37 pm 
Senior

לחיפה יש יותר סייז, הרבה יותר. אבל ההגנה של הפועל ת"א הרבה יותר טובה, פיזית, אגרסיבית ולוחצת (ההגנה של חיפה הרבה זמן כבר לא ממש אגרסיבית וטובה). בדיוק מה שמפריע לגארדים של מכבי (שהם מאד מוגבלים כמו שאמרתי). חיפה תקשה על מכבי הרבה יותר בדברים אחרים, בריבאונד, בגודל, בפיזיות, מכבי תתקשה הרבה יותר לשמור על חיפה מאשר על הפועל. אבל היא לא תתקל בהגנה כמו שהיא נתקלה בסדרה נגד הפועל. כשמסתכלים על הפועל אני חושב שיש להם את 2 שחקני ההגנה הטובים בליגה (נאור ורנדל) ויש להם גארדים הגנתיים שיכולים ללחוץ על הכדור כמו שכמעט אין בקבוצות אחרות. ולזה מוסיפים את העבודה של אדלשטיין והיסודות שיש לקבוצה כקבוצת הגנה ומקבלים את ההגנה הטובה בליגה.

ובכוונה אמרתי בסדרה הבאה. משחק הגמר אם וכאשר יהיה פתוח לדעתי וכמעט שווה כוחות כל עוד חיפה תגיע לשם בכושר טוב ובביטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 11:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מה פתאום שווה כוחות? אפילו לא כמעט, ברור שחיפה הרבה יותר טובה, אחרת איך יקרה "כשמכבי תפסיד את האליפות, כש ולא אם"?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 12:11 am 
Senior

מי אמר שאתה צריך להיות יותר טוב בשביל לקחת אליפות? חיפה פחות טובה ממכבי, זה לא ישתנה. אבל אם היא תגיע בכושר טוב ובביטחון ביחד עם העובדה שהלחץ הוא על מכבי, אז זה יהיה שווה כוחות.

בשביל לקחת אליפות אתה לא צריך להיות קבוצה טובה יותר כל עוד זה מוכרע במשחק אחד. גלבוע אני חושב הוכיחה את זה טוב מאד, אתה רק צריך להגיע טוב למשחק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 12:30 am 
Sophomore

אם אנחנו מאוכזבים מהסדרה הזו, זה אומר הכל. נתראה בעונה הבאה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 12:41 am 
Hall of Famer

Red Sumo1 כתב:
לגבי היריקות: בדרבי 54 הפרש ישבתי בשער 9 עם חולצה אדומה. כל הגב מוחטות.

מי שעשה לך את זה הוא גועל נפש של בן אדם, חד וחלק. אין הבדל בעיניי בין אוהד הפועל שיורק על אוהד מכבי לאוהד מכבי שיורק על אוהד הפועל. שניהם מגעילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 1:13 am 
Junior

אם עוד פעם אחת ארזנשטיין מזכיר תהליך, אני שובר את הטלוויזיה.
הבנו שאתם בתהליך אח יקר, הבנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 1:20 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הרשים אותי אליהו היום אם כמה ריבאונדים שאשכרה נבעו ממלחמה ולא סתם נפלו לו לידיים (ד"א אני ספרתי 12) וכבר הגעתי למצב שהחמאתי לו בקול... עד לרגע שהוא החטיא 2 זריקות מהקו בפעם השלישית ברציפות וקינח בעבירה על שלשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 2:24 am 
Hall of Famer

עדיין בסך הכל משחק ענק שלו. גם שמר טוב בהרבה מבדרך כלל. רק מראה what could have been אם היה מאמץ את ההתנהלות הזאת כדרך קבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 3:22 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
עדיין בסך הכל משחק ענק שלו. גם שמר טוב בהרבה מבדרך כלל. רק מראה what could have been אם היה מאמץ את ההתנהלות הזאת כדרך קבע.

כן אבל אם אתה קורא בין השורות כאן: http://m.one.co.il/iPhone/Articles/Arti ... ?id=217120
זה עלול להתפרש שהמאמץ זה רק בגלל החוזה לעונה הבאה.
והמשפט הגדול זה: ניסו לצייר שאני לא טוב כל העונה אבל זה רק חודשיים שלושה.
כן כמו בכל שנה החודשיים שלושה שקוראים להם טופ... ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 7:15 am 
Freshman

קוף ירוק כתב:

קוף ירוק כתב:
תבוסות בנוקיה משחק צמוד בראשון. 3-1 למכבי בסופו של דבר אחרי שערוריית שיפוט במשחק השני שתתן להפועל את המשחק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 8:20 am 
Sophomore

מה שמוזר היום שלאליהו היה סה"כ משחק טוב לא בגלל יכולת התקפית, שהיה לו יום שחור מבחינתה,אלא מבחינת הלחימה בהגנה והריבאונד שבו הראה שכשהוא רוצה הוא יכול להיות יופי של ריבאונדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 11:22 am 
Junior

שאלה לאוהדי מכבי, בשולי הדרבים: ממתי ואיך הפכתם את גיא פניני לקדוש מעונה והבוז לשולדברנד על שום מה?

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 11:30 am 
Junior

רגע אחד מהמשחק אתמול, שהוא תמצית השיפוט בכדורסל הישראלי מאז שאני צופה בו. במחצית הראשונה שון ג׳יימס הולך לסל, יונתן שולדבראנד עושה עליו פאול רגיל. חזק. בדיוק כמו שצריך. השופט דודי רומנו שורק ומסמן לפאול רגיל. אבל אז ג׳יימס מחליק קצת על הפרקט, בלי כל קשר לפאול, הקהל של מכבי קצת צורח, השחקנים של מכבי קצת עושים הו הא, והשופט רומנו משנה את השריקה לעבירה בלתי ספורטיבית.
אני בטוח שהוועדה המקצועית של איגוד השופטים תידרש לעניין ותשעה את רומנו. ואם לא, בטוח שיושב ראש איגוד הכדורסל יטפל בנושא. אני בטוח שזה הפריע לו.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 11:49 am 
Hall of Famer

Red Sumo1 כתב:
רגע אחד מהמשחק אתמול, שהוא תמצית השיפוט בכדורסל הישראלי מאז שאני צופה בו. במחצית הראשונה שון ג׳יימס הולך לסל, יונתן שולדבראנד עושה עליו פאול רגיל. חזק. בדיוק כמו שצריך. השופט דודי רומנו שורק ומסמן לפאול רגיל. אבל אז ג׳יימס מחליק קצת על הפרקט, בלי כל קשר לפאול, הקהל של מכבי קצת צורח, השחקנים של מכבי קצת עושים הו הא, והשופט רומנו משנה את השריקה לעבירה בלתי ספורטיבית.
אני בטוח שהוועדה המקצועית של איגוד השופטים תידרש לעניין ותשעה את רומנו. ואם לא, בטוח שיושב ראש איגוד הכדורסל יטפל בנושא. אני בטוח שזה הפריע לו.

אני מסכים שלא היה צריך לשרוק לבלתי ספורטיבית, אבל גם לא צריך להפוך את השריקה הזו לאיזה משהו נוראי שהיא לא, פאול חזק בהחלט היה וכבר ראיתי שריקות גרועות יותר. בכל מקרה, שופטים בהחלט מושפעים מנפילה של שחקן אחרי הפאול, נרצה או לא, ככה זה עובד. ולגבי פניני, אני לא יודע מי הפך אותו לקדוש מעונה, אותי הוא עדיין מעצבן רוב הזמן.

מי שעוד מעצבן אותי מאוד זה ליאור אליהו, כן, היה לו אחלה משחק אתמול, אבל זה בדיוק מה שמראה שכשהוא רוצה אז הוא יכול, אבל הוא רוצה כנראה רק כשהחוזה הבא שלו על הפרק, בשאר הזמן הוא מסתפק בלהיות עציץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 12:00 pm 
Junior

העבירה של שולדבראנד הייתה חזקה, אך בהחלט סבירה. ג'יימס התנהל עם הכדור מתחת לסל, המכה החזקה על היד הייתה עדיפה במונחי בטיחות על פני איזו דחיפה כשג'יימס היה קופץ וזה היה מסוכן בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 12:07 pm 
Senior

ישששש סוויפ על קבוצה מהמקום השמיני עם תקציב שהוא עלות הברוטו של גיא פניני. דני פדרמן בנה קבוצה לתפארת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 1:19 pm 
Hall of Famer

העבירה הב"ס לשולדבראנד לדעתי נשרקה כיוון שהעבירה הרגילה נשרקה עוד הרבה לפני, כשג'יימס עבר אותו על הקו. את הצ'פחה הוא הוסיף אחרי זה.
עדיין אני לא חושב שהייתי שורק לזה ב"ס. ג'יימס המשיך את המהלך, ולגיטימי מצד המגן לחשוש מהמשכיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 1:30 pm 
Junior

תסכל בהילוך החוזר. יונתן נותן מכה ליד. יש שריקה לפאול רגיל. ג'יימס מחליק קם וניגש ליונתן. קצת בלגאן ורומנו מוסיף את הבלתי ספורטיבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 1:36 pm 
Hall of Famer

לא אני צריך להסתכל בהילוך החוזר. השריקה לפאול רגיל באה עוד הרבה לפני זה, כשג'יימס פרץ על הקו ושולדבראנד דחף אותו.
ועדיין לדעתי לא ב"ס. אבל אני אגיד שכן, כדי שתרגיש מסכן, מקופח ושנוא כמו שאתה אוהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 1:50 pm 
Junior

אני זכרתי כמו ראי והסתכלתי בהילוך החוזר ואני עכשיו בטוח כמו ראי.
העבירה נעשתה בחדירה על הקו ואז אחרי השריקה שולדברנד נתן עוד מכה חזקה על היד של גיימס בלי קשר לכדור.
בטלויזיה שמעו את השופט אומר שזו עבירה מכוונת בלי שום סיכוי להגיע לכדור.

אני דווקא חושב שאפשר בקלות לשרוק לזה ב״ס, הדבר היחיד שאני מסכים עם סומו זה שהשריקה לא באה מיד, היתה שריקה לעבירה רגילה ורק אחרי הבלאגן היא נהפכה לב״ס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 1:52 pm 
Sophomore

הפועל היא האחרונה שיכולה לבוא בטענות על השיפוט בסדרה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 331 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: kakon3, shmueliki ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: