סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 1:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 459 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 05, 2014 6:49 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
shachaf78 כתב:
satriani כתב:
ייתכן. אבל לדעתי זו תפסיד לספרדים עם יתרון ביתיות של ספרד.
דרק רוז מזעזע.

האולמות בספרד כבודם במקומם מונח, אבל הם לא מאיימים במיוחד. ממש לא מה שהולך ביוון או בסרביה(שם בהחלט לביתיות יש השפעה אדירה)
בשני הטורנירים האחרונים האמריקאים הגיעו למשחק מול ספרד זחוחים אחרי שנתנו להם בראש מוקדם יותר. ב-2008 זה היה בשלב המוקדם(משחק שנגמר 30 הפרש) וב-2012 במשחק אימון לפני הטורניר. דווקא הפעם אם יהיה שיחזור יש סיכוי לא רע שהאמריקאים יבואו בפוקוס ואז לספרד יהיה הרבה יותר קשה להפתיע.
הבעיה השניה זה נבארו. הוא כבר בן 34. ביורוליג השנה הוא שיחק פחות מ-25 דקות לערב. אני לא יודע אם הוא מסוגל לתת יותר מ-15 דקות אפקטיביות מול נבחרת אמריקאית שבה צריך להחביא אותו טוב בהגנה כדי שלא יתעייף, בניגוד לנבחרות אחרות שבבהן הוא פשוט יכול לנוח מול כל מיני הוארטלים וגארסיות שלא מאיימים על הסל. לכאורה יש רודריגז ויול וקלדרון. בפועל, שניים מהחברה האלה לא יעילים בלי הכדור ביד והשלישי(יול) אף פעם לא פוגע בנבחרת.

עדיין יתרון ביתיות. גם באולם לא מאיים, עדיין 15,000 ספרדים רועשים יושבים על השופטים יחד עם קבוצה בכיינית של ספרד.
כמובן שכל זה בנוסף לקבוצה מעולה עם אחלה שחקנים. ברור שאם זו נבחרת פח, אז גם יתרון הביתיות לא היה עוזר.
במקרה של ספרד זה שילוב של קבוצה מעולה עם יתרון ביתיות שלדעתי ייתן להם נצחון בקצת על האמריקאים.
אני כבר רואה איך הגבוהים האמריקאים מקבלים שריקות על כל נגיעה על הגסולים. דיויס בטח ישחק 10 דקות כל המשחק.
דקות הסיום הארדן ייקח את הכדור מול חמישה ספרדים.
אשמח לטעות. אני בעד TEAM USA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 05, 2014 1:42 pm 
Senior

למה הארדן חודר על ארבעה ספרדים ולא רודי מעיף שלשה טיפשית מ-9 מטר? אם יש משהו שאין לספרדים זה גארדים חדים במאני טיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 05, 2014 3:44 pm 
Hall of Famer

סביר להניח ששני הדברים יקרו. מול טורקיה ארה"ב התקשתה לפתח משחק חוץ שיביא לה יתרון משמעותי. אם היא לא תצליח לייצר זאת מול ספרד, היא תהיה בבעיה רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 05, 2014 4:32 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
למה הארדן חודר על ארבעה ספרדים ולא רודי מעיף שלשה טיפשית מ-9 מטר? אם יש משהו שאין לספרדים זה גארדים חדים במאני טיים

נחיה ונראה. אשמח לטעות. זה שרודי טיפש לא אומר שאמריקה לא תיתקע עם כדורים אחרונים להארדן.
אצל ספרד זה ייכנס לגאסולים ושיקבלו טיפול מחבק מהשופטים. דיויד יקבל עבירות שם כמו סופו ביום רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 05, 2014 6:08 pm 
Senior

גבוהים הם בדרך כלל לא פקטור בהתקפה בדקות אחרונות\כדורים אחרונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 05, 2014 10:00 pm 
Hall of Famer

למישהו יש לו"ז של המשחקים הקרובים באליפות?
תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 05, 2014 10:19 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
למישהו יש לו"ז של המשחקים הקרובים באליפות?
תודה

http://lmgtfy.com/?q=fiba+world+cup+schedule

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 06, 2014 5:53 pm 
Sophomore

לינק לשידור של ארה"ב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 06, 2014 7:38 pm 
Senior

פשוט משחק רע בין קרואטיה לצרפת
רמת ההתקפות לא תואמת את רמת ההגנות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 06, 2014 7:47 pm 
מנהל פורום

דיברו פה בפורום לא מזמן על חוסר הפרופורציה במונטנגרו בין כמות הגבוהים ברמות הגבוהים לבין המחסור בגארדים ברמה מקבילה.
אז מה תגידו על קרואטיה?
אז נכון יש להם את חזוניה שבינתיים לא מרבה לשחק באליפות, אבל הוא שחקן שיכול להתפתח לסוג של רודי פרננדז לעניים. מה חוץ ממנו? אוקיץ' שכבר אחרי שיאו, קרונוסלב סימון שזה שחקן שאם לא טורנירי נבחרות אז אני לא הייתי יודע בכלל שקיים ואני כן עוקב אחרי כדורסל אירופאי ו... לאפייט?

וזה לעומת הרבה פורוורדים מוכשרים וכמובן שחקני פנים שצמחו ועוד עדיין צומחים (ע"ע בנדר ואראפוביץ' הצעירים).

אם היה להם עוד איזה רבע דראגיץ' יכלו באמת להגיע רחוק באליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 06, 2014 8:01 pm 
Senior

קרונוסלב סימון הוא שחקן יורוליג לא רע בכלל. מול האתלטיות הצרפתית די קשה לו אבל הוא שחקן טוב גם אם הוא לא ההמקביל של נבארו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 06, 2014 8:11 pm 
מנהל פורום

אין בעיה, הוא שחקן טוב... אבל עדיין שחקן לא בולט אפילו ברמות היורוליג. זה מול כוכבי יורוליג ושחקני NBA בעמדות הפורוורד והסנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 06, 2014 8:39 pm 
Sophomore

סימון הוכיח השנה שהוא סקורר לא רע בכלל ברמת היורוליג. לא הייתי מתנגד לראות אותו במכבי במקום לינהרט או אפילו היינז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 06, 2014 10:07 pm 
Junior

יש סיבה מיוחדת שהצרפתים יפגשו כנראה את ספרד ברבע, אחרי שהם כבר פגשו אותם בבית המוקדם? בבית של 4 עולות הייתי מצפה שזה לא יקרה עד החצי (ואם צרפת היו מסיימים במקום השני - עד הגמר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 06, 2014 10:43 pm 
Senior

דרק רוז במונדובאסקט: 4.5 נקודות לערב, 21% מהשדה, 9% מהשלוש
מבחינת ממוצע נקודות רק דראמונד ופלאמלי שבקושי משחקים קולעים פחות ממנו. באחוזי השדה הוא הכי גרוע בלי מתחרים בכלל.
חדשות טובות מאוד ל..דייויד בלאט וקליבלנד. לגבי הבולס, אולי היו צריכים לשקול עליו טרייד בזמן הפציעה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 06, 2014 10:44 pm 
Sophomore

דראגיץ הזה..אחד השחקנים היותר כיפים לצפיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 06, 2014 11:26 pm 
Hall of Famer

קובי כתב:
סימון הוכיח השנה שהוא סקורר לא רע בכלל ברמת היורוליג. לא הייתי מתנגד לראות אותו במכבי במקום לינהרט או אפילו היינז

+1.

סימון אחלה בחלה של שחקן, סקורר טוב, לא עושה יותר מדי שטויות, אפשר לסמוך עליו במאני-טיים, הוא לא מלהיב במיוחד כי הוא לא ממש אתלטי מצד אחד או סקורר מופרע מצד שני, אבל מאוד סולידי, גם אני בכיף הייתי מביא אותו למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 06, 2014 11:33 pm 
Sophomore

מה לעזאזל עובר על הספרדים במחצית הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 07, 2014 12:13 am 
Hall of Famer

itai כתב:
דראגיץ הזה..אחד השחקנים היותר כיפים לצפיה

איזה מהם ?
אני דווקא נהנה יותר מזוראן מאז ומתמיד .

גור שלף כל השידור מדבר על כמה כישרון יש לסלובנים , ואני פשוט לא מבין על מה הוא מדבר . חוץ מעמדת הרכז - איפה בדיוק הם עדיפים על נבחרת ישראל ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 07, 2014 1:05 am 
Junior

נמצא בברצלונה כעת. הייתי הערב בשני המשחקים...המשחק הראשון היה משעמם כצפוי וגם למרות אולם מלא היה חסר אווירה,במשחק השני היה כיף גדול גם מבחינת עניין וגם מבחינת אווירה,ישבנו(אני וגיסי) בלב האוהדים הסלובנים. סלובניה נכנסה למשחק רק שהדראגיצ'ים התחילו לחמם מנועים,מצד שני פרנסיסקו גארסיה היה חלש מאוד ומי שהחזיר את הדומיניקנים למשחק היה מרטינז(אחלה שחקן) ועוד שחקן שברח לי שמו,הרבה מתח לקראת הסוף אבל הדומיניקנים לא הצליחו לסגור... זהו,מחר לא הולך למשחקים וביום שלישי הולך לרבעים ובחמישי לחצי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 07, 2014 8:07 am 
Junior

דניאל כתב:
יש סיבה מיוחדת שהצרפתים יפגשו כנראה את ספרד ברבע, אחרי שהם כבר פגשו אותם בבית המוקדם? בבית של 4 עולות הייתי מצפה שזה לא יקרה עד החצי (ואם צרפת היו מסיימים במקום השני - עד הגמר).

זה קרה כי הפרידו את ההגרלה לשני חצאים שלא יכולים להיפגש אחד עם השני עד הגמר.

זאת אומרת שמבתים A ּ+ B יגיעו 8 נבחרות לשמינית שישחקו אחת נגד השנייה , ה4 שיעלו ישחקו בינהן ברבע גמר והשתיים שיעלו ישחקו בינהן בחצי גמר.
כנל שני הבתים האחרים.

זאת אומרת שכבר ביום ההגרלה נמנעה אפשרות אפילו תאורטית של גמר בין ספרד ליוון. או אפשרות תאורטית ששתי עלה יגיעו לחצי גמר יחד עם צרפת.

במונדיאל הכדורגל זה לא קורה וכל אחת מהקבוצות יכולה באופן תיאורטי לפגוש כל אחת מהאחרות בגמר תלוי בתוצאות השלב הראשון.

כל אחד שסביר בקונסיפרציות יבין למה עשו את זה (אממ גמר ספרד - ארצות הברית) , ומי שקצת יותר טוב בקונסיפרציות ישים לב שרוב המועמדות להגיע לגמר שובצו בצד לא של ארה"ב.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 07, 2014 9:01 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הנה עוד סיבה למה ספרד יכולים וצריכים לנצח את ארה"ב, מלבד הביתיות והחיבור:
מס' הופעות הפלייאוף הכוללות של שחקני ארה"ב: 158 - 55 להארדן, 29 לרוז, 19 לקארי ותומפסון, 4 שחקנים (אירווינג, קאזינס, דייוויס, דראמונד) לא הגיעו עדיין לפלייאוף.
מס' הופעות הפלייאוף הכוללות של שחקני ספרד (9 שחקנים עם הווה או עבר במנש): 261 - 105 לגאסול הגדול, 71 לאיבקה, 42 לגאסול הקטן, 18 לקלדרון ורודי, 2 שחקנים (רוביו ונבארו) בלי ניסיון פלייאוף במנש.
לא רק שלפאו ואיבקה יש ניסיון פלייאוף כמעט זהה לכל הנבחרת האמריקאית, אבל הקו הקדמי האמריקאי מפגר בהופעות פ"א 220-29 מול הספרדי (ההופעות היחידות בצד האמריקאי הן של גיי ופלאמלי)... זאת אומרת שבמשחק על כל הקופה אמורים לשמור על הגאסולים 3 שחקנים בלי שום ניסיון במעמדים כאלה. שיהיה ל-Team USA בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 07, 2014 9:19 am 
Senior

כאילו שהאמריקאים צריכים את הטובות של פיב״א כדי להגיע לגמר. כל ניצחון של נבחרת שהיא לא ספרד על האמריקאים יהיה סנסציה מטורפת. היוונים, פחות או יותר הנבחרת השלישית באליפות הזאת, מחזיקים את פאקינג נעקוב זיסיס בתור שחקן חמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 07, 2014 10:28 am 
Hall of Famer

מעניין האם שיטת ההגרלה הזאת הופעלה כבר בטורנירים קודמים של פיב"א .
אני חושב שהמטרה היא למנוע "תקלות" - כלומר לא מספיקה העובדה שאם ספרד וארה"ב יסיימו ראשונות בבתים הן לא ייפגשו עד הגמר , אלא רצוי מבחינתם שגם אם יסיימו במקום השני נניח ( שזה בסך הכל אומר להפסיד משחק בודד מתוך חמישה בבתים - לא תרחיש בלתי אפשרי ) הן לא יוצלבו יחד טרם הגמר .

אני מאמין שהיוונים בחצי הגמר ( אם וכאשר ) יוכלו קצת להציק לאמריקאים , בניגוד לסלובנים ברבע הגמר .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 07, 2014 12:54 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עד עכשיו האמריקאים פגשו יריבה אחת נורמלית בלבד (טורקיה) והתקשו מולה מחצית שלמה. לא מופרך לחשוב שמול יריבה שיודעת לשמור אזורית, ברגע שכדורים לא ייכנסו מבחוץ ודייוויס ייקלע לבעיית עבירות הם עלולים להפסיד. זה יכול לקרות גם לפני הגמר במיוחד ששוב האמריקאים התחילו עם השחצנות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 459 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: