סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 12:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 391 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 2:58 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
"There's nowhere else I would rather be than Oklahoma City," Westbrook said at a news conference to announce the deal. "You guys have basically raised me. I've been here since I was 18, 19 years old. You guys did nothing but great things for me. Through the good and the bad, you guys supported me through it all, and I appreciate it. Definitely when I had the opportunity to be able to be loyal to you guys, that's the No. 1 option. Loyalty is something that I stand by."

Asked why he agreed to the extension now rather than wait until next season, Westbrook was emphatic: "There's no need to wait if you know where you want to be."

טוב, זה ברור שווסטברוק רוצה להיות שם :)
אני מניח שהת׳אנדר יעדיפו לבנות מסביבו. פרסטי יצטרך לא מעט מזל וקסמים כדי להעמיד שם קונטנדרית מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 2:59 pm 
Hall of Famer

אגב, זה אומר שהיעד הריאלי העיקר של בוסטון כרגע הוא... בוגי? או אולי אוקאפור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 3:32 pm 
Freshman

כפרה על ווסטברוק, קודם כל. תמיד מהאהובים עליי כשחקן וכאישיות. יכולת, תשוקה ונשמה. מת עליו.

ואני חושב שהמצב של אוקלהומה הוא שכרגע יש להם בסיס מצוין. ווסטברוק הוא ללא ספק מבכירי הסופרסטארים בליגה, אף אחד לא יהיה מופתע אם יהיה MVP בעונה הקרובה, נניח. הוא בן 27. אולדיפו שחקן נהדר להיות הגארד ליד ווסטברוק, שניהם גם שומרים מעולים שימררו חיים של קווים אחוריים בליגה. הוא בן 24. קנטר ואדמס הם גבוהים צעירים שהרבה קבוצות היו שמחות שיהיו להם, קנטר בעיניי אחד הגבוהים ההתקפיים המוכשרים בעולם. הוא בן 24. אדמס הלוחם ההגנתי בן 23. הביאו את סבוניס ג'וניור שמגיע מעונה גדולה עם גונזגה במכללות. בן 20.

גריפין זה דיבור חם, גם בזכות השורשים באוקלהומה, אבל אני חושב שזה בהחלט סביר להניח שיהיו עוד שחקנים ברמה הזאת שירצו להצטרף לבסיס שכזה ולבנות קבוצה לאליפות. אין שום סרט בעולם שאוקלהומה היתה צריכה לשקול בכלל להעביר את ווסטברוק אם הוא רוצה לשחק שם, ואני שמח שהוא בחר להשאר ולהיות האלפא-דוג, כמו שהוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 3:40 pm 
Hall of Famer

הת׳רד הזה ב-realgm
http://forums.realgm.com/boards/viewtop ... &t=1470304
ממחיש את דעת הקהל לגבי התרחישים הריאליים של הישארות ווסטברוק באוק סיטי.
אני מניח שווסטברוק יפתח את העונה בדרייב מטורף (אפילו יותר מהרגיל). תוהה אם הוא יצליח לשרוד אותה.

נדב - הבסיס של אוקלוהומה הוא חביב ביותר אבל אתה צובע אותו בצבעים בהירים מדי בעיניי.
אני לא יודע מה זה אומר שחקנים ברמה של גריפין. כמה כאלו כבר יש בליגה? ועוד שחקנים חופשיים?
אם הוא יצטרף, הם קונטדרים וקבוצה סופר חזקה. אם לא, הם קבוצה טובה מאוד שתלויה מאוד מאוד בשחקן אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 3:58 pm 
Freshman

למה צבעים בהירים מדי? אני חושב שתיארתי את המצב כפי שהוא. יש לך השגות? כי נראה שכתבנו בדיוק אותו דבר על איכות הבסיס שיש כאן ועכשיו.

אתה בא ואומר שאוקלהומה, כאן ועכשיו, במילותיך, היא קבוצה טובה מאד שחסרה עוד כוכב אחד כדי לרוץ לאליפות. ואת זה אתה חושב שכדאי לפרק? בשביל להמר על העתיד?

אנחנו אוהבים לדבר על ניהול ארגוני, אז בעקרון יש שתי דרכים טובות לצמוח: גידול אורגני ורכישות. הפוטנציאל של אוקלהומה מבחינת גידול אורגני (שבמקרה של קבוצת כדורסל שווה לעקומת השיפור של השחקנים שלה) הוא לא קטן, בעיקר בגזרת הגבוהים שלהם שלפחות שניים מהם בעלי פוטנציאל התקפי גבוה מאד. לגבי רכישות, להלן רשימת הפרי אייג'נטס העיקריים בקיץ הבא (כולל אופציות שחקן, לא כולל רסטריקטד):

סטף (לא ריאלי שיגיע, מן הסתם), גריפין (דיבור חם), דוראנט (אולי לא יסתדר לו בגולדן וירצה לחזור הביתה?), גורדון הייוורד שבעיניי יכול להיות מאד מתאים שם, מילסאפ כבר לא ילד אבל אולי אופציה בתור החתמה שניה, דנילו גלינארי, רודי גיי, גרג מונרו. פאו גאסול אם נשאר לו דלק במיכל. ועוד אופציות כשחקנים משלימים: ג'יי ג'יי רדיק, טוני אלן, ג'ף גרין, צחי רנדולף.

אי אפשר לנסות לעבוד עם זה? וזה רק הקיץ הקרוב. וזה בלי טריידים יצירתיים ובחירות טובות בדראפט (ופרסטי הוא יותר מהכל בוחר מדהים בדראפט, כנראה הטוב בליגה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 4:07 pm 
Hall of Famer

אם ווסטברוק רוצה להישאר שם, כפי שבא לידי ביטוי בתגובה הנלהבת שלו, אני בעד להשאיר אותו.
אני מסכים שאין היגיון לבנות מחדש ועדיף לבנות על הקבוצה הקיימת.
רק אומר שהסיכוי שלהם לאליפות הוא נמוך ובעיניי תלוי בעיקר בבחירה של גריפין.
כל דבר מעבר לזה, זה קסם שפרסטי יעשה משום מקום.

אני חושב שהמחשבה הזו - חסר להם רק כוכב אחד כדי... - היא מחשבה שמתעלמת מכמה קשה זה להשיג כוכב.
אני גם לא בטוח שחסר להם רק כוכב (תלוי מאוד איזה כוכב). הרגע עזב אותם דוראנט, שחקן שהוא טופ5 בליגה, וגם איתו הם לא הצליחו לזכות. בנוסף להכל, יש סיכוי שהרף של ״מה אנחנו צריכים כדי להיות אלופים״ רק הלך ועלה בהתחשב בכך שהוא עבר לאחת היריבות הגדולות שלהם.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ו' אוגוסט 05, 2016 4:24 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 4:18 pm 
Hall of Famer

נדב, אני חושב שאתה בהחלט צובע את אוק סיטי בורוד בוהק.
אולדיפו הוא התאמה לא טובה לצד ווסטברוק. נכון שהם יכולים להפוך לקו אחורי שממרר את החיים ליריבות, אבל מצד שני, לצד ווסטברוק רצוי שיהיה גארד עם קליעה טובה מבחוץ ולא שחקן עם יכולת יצירת נק' דומה לזאת של ווסטברוק רק הרבה פחות מוצלחת.

את אדמס אני אוהב, אבל הוא רול פלייר ולא יותר. את קנטר אני הרבה פחות מעריך. שחקן התקפה די טוב, שחקן הגנה רע. לא חושב שקו קדמי של אדמס וקנטר הוא קו קדמי שאפשר להתבסס עליו. אם גריפין מגיע, וזה כמובן אם גדול מאד (ראינו כמה דוראנט השתוקק לחזור לעיר מולדתו, ראינו כמה ווסטברוק רצה לחזור לאל.איי, היכן שגדל ולמד בקולג'), אז הת'אנדר במקום טוב מאד. אם לא, אז המצב שלהם יהיה קבוצת סיבוב שני ולא יותר לאורך החוזה של ווסטברוק. אף אחד מהשמות הנוספים שזרקת לא באמת יהפוך את אוק סיטי למועמדת (אולי אולי הייוורד) וסביר להניח שאף אחד מהם לא יגיע לאוק סיטי. לאוק סיטי בדר"כ יגיעו שחקנים שההצעה של הת'אנדר גבוהה מההצעות האחרות בשוק. עם האקלים הנוכחי של תקרת השכר זה לא יקרה.

אין ספק שפרסטי בוחר נהדר בדראפט, אבל בתקופה הקרובה יהיו לו בחירות נמוכות. הוא יכול למצוא יהלום, אבל בדר"כ יהלומים כאלו לוקח להם איזה שנתיים להתחיל לתת דווידנד. בדיוק הזמן שווסטברוק צריך להחליט אם הוא נשאר או לא.

אני הייתי מאד מתלבט מה לעשות עם פרסטי. מצד אחד, אין ספק שהאיש יודע לבחור בדראפט. מצד שני בחלק השני של העבודה הוא כשל בצורה מחפירה. נראה לי שהייתי מוותר על יכולת הבחירה שלו בתמורה למישהו אחר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 4:24 pm 
Hall of Famer

מסכים עם דעתו של עמוס. הצליח לבטא היטב את מה שהתכוונתי אליו ולא הצלחתי לבטא באופן ברור.
את פרסטי, במקום אוקלוהומה סיטי, הייתי משאיר. הוא אמנם הצליח להרוס שושלת אליפויות בכמה מהלכים נוראיים אבל הוא הראה לא מעט כשרון בדרך. לא קל למצוא מנהלי כדורסל טובים בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 4:48 pm 
Hall of Famer

גם אני לא מבין את האופטימיות הזאת לגבי אוקלהומה.
הנה העניין - יש כבר טסט קייס. רק לפני שנתיים דוראנט היה חסר כמעט כל העונה, אדמס היה שם כל העונה (אבל פחות טוב משהוא היום), קאנטר הגיע באמצע (ואני חושב שהוא לא השתפר באמת מאז) ואז היה גם את איבקה שנדמה לי שנפצע לקראת סוף העונה, וגם רג'י ג'קסון (גם פצוע חלק גדול מהעונה) וגם דיון וויטרס שהגיע באמצע מקליבלנד.
אותה קבוצה לא הגיעה לפלייאוף.

הנה ההבדלים:
אז איבקה אבל הוא נפצע חלקית. היום אולדיפו שהוא שחקן שפשוט לא מרשים אותי.
דוראנט אז שיחק שליש עונה, ובכל זאת לא היה פלייאוף.

בקיצור, הדברים לא אומרים טובות לאוקלהומה לגבי הסיכויים שלהם השנה. מה שכן, - נדמה שהמערב נחלש משמעותית. בפנקסי אוקלהומה שווה משהו כמו מקום 7-8 היום במערב. לא הרבה מעבר לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 5:26 pm 
Hall of Famer

* הבדל נוסף הוא במאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 5:46 pm 
Freshman

אחלה דיון קודם כל.

לגבי ההתאמה של אולדיפו לווסטברוק: לאולדיפו יש יד סבירה מבחוץ, 35% בעונה שעברה עם 4 זריקות למשחק, וצריך לזכור שהוא שיחק עם רכזים שלא נחשבים למכווצי ההגנות הטובים בליגה, בלשון המעטה. היתרונות של אולדיפו בעיניי משמעותיים: אתלט טוב, שומר מצוין, סקורר לא רע, חכם, מוביל כדור. שחקן טוב ואמין. נוכל לראות העונה איך עובדת ההתאמה ביניהם.

אדמס הוא אכן רול פלייר, אבל הרבה קבוצות היו רוצות כזה. גדול, שומר ומרביץ שאת הנקודות שהוא עושה מביא ביעילות גבוהה. על קנטר נסכים לא להסכים. הוא מאד מוכשר, יש לו קליעה נהדרת לביג מן והוא זז טוב מאד לבחור בגודל הזה. נכון שהוא לא בדיוק השומר הקשוח בליגה, אבל בדיוק בשביל זה השילוב עם אדמס. גבוהים, נהוג להגיד ויש בזה הרבה מן הצדק, צריכים זמן. ואלה חבר'ה צעירים. ויש את סבוניס. רק רוקי, אבל נותן סיבות טובות מאד לאופטימיות. בקיצור, קו קדמי עם פוטנציאל מצוין.

לגבי מי יגיע לאוקסיטי או לא, נצטרך לראות. אולי פרסטי ו-ווסטברוק כבר יודעים שגריפין רוצה. בכל מקרה, זה לא חייב להיות שחקן אחד מהרשימה ההיא. נניח מביאים את הייוורד ככוכב הנוסף, ואז אחד או שניים מהרול פליירס שמזהים אפשרות לאליפות לקראת סוף הקריירה (זאק רנדולף וטוני אלן? רדיק ופאו גאסול? סתם דוגמאות). לגמרי לא מופרך בעיניי. נכון שאוקייסי היא לא ניו יורק, לא מיאמי ולא אל.איי, אבל רוב הקבוצות בליגה הן לא מניו יורק, מיאמי או אל.איי ובאוקלהומה יכולה להיות אפשרות לקבוצת אליפות. כשכבר יש לך ביד שחקן ברמת MVP וצוות מסייע צעיר ומוכשר על ידו, זה בהחלט יכול להוות גורם משיכה (כמובן שהת'אנדר יצטרכו לפתוח את הכיס, אבל למה לא בעצם?).

וחוץ מזה, בפעם הקודמת שהייתי אופטימי לגבי אוקלהומה בפורום זה נגמר בעסקית ברפאל, שלא שילמתי עליה (לא מומלצת, אגב). אז אני ממשיך בקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 6:01 pm 
Hall of Famer

רק אוסיף ואומר שכבודם של אדמס וקנטר במקומם מונח (ואין ספק שקנטר הוא אחד הגבוהים ההתקפיים הטובים בליגה), אבל כך או כך, ולמרות שמדי פעם הם עושים את זה - הם לא באמת מתאימים לשחק אחד ליד השני.
זק רנדולף עוד שנה מהיום הוא כמו ווסט של שנה שעברה בעיניי. טוני אלן גם ממש לא צעיר ובטח שלא פאו גאסול, לא חושב שבעונת 17-18 מישהו מהם יהיה פקטור משמעותי בקבוצה רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 6:02 pm 
Hall of Famer

Nadaw כתב:
אחלה דיון קודם כל.

לגבי ההתאמה של אולדיפו לווסטברוק: לאולדיפו יש יד סבירה מבחוץ, 35% בעונה שעברה עם 4 זריקות למשחק, וצריך לזכור שהוא שיחק עם רכזים שלא נחשבים למכווצי ההגנות הטובים בליגה, בלשון המעטה. היתרונות של אולדיפו בעיניי משמעותיים: אתלט טוב, שומר מצוין, סקורר לא רע, חכם, מוביל כדור. שחקן טוב ואמין. נוכל לראות העונה איך עובדת ההתאמה ביניהם.

אדמס הוא אכן רול פלייר, אבל הרבה קבוצות היו רוצות כזה. גדול, שומר ומרביץ שאת הנקודות שהוא עושה מביא ביעילות גבוהה. על קנטר נסכים לא להסכים. הוא מאד מוכשר, יש לו קליעה נהדרת לביג מן והוא זז טוב מאד לבחור בגודל הזה. נכון שהוא לא בדיוק השומר הקשוח בליגה, אבל בדיוק בשביל זה השילוב עם אדמס. גבוהים, נהוג להגיד ויש בזה הרבה מן הצדק, צריכים זמן. ואלה חבר'ה צעירים. ויש את סבוניס. רק רוקי, אבל נותן סיבות טובות מאד לאופטימיות. בקיצור, קו קדמי עם פוטנציאל מצוין.

לגבי מי יגיע לאוקסיטי או לא, נצטרך לראות. אולי פרסטי ו-ווסטברוק כבר יודעים שגריפין רוצה. בכל מקרה, זה לא חייב להיות שחקן אחד מהרשימה ההיא. נניח מביאים את הייוורד ככוכב הנוסף, ואז אחד או שניים מהרול פליירס שמזהים אפשרות לאליפות לקראת סוף הקריירה (זאק רנדולף וטוני אלן? רדיק ופאו גאסול? סתם דוגמאות). לגמרי לא מופרך בעיניי. נכון שאוקייסי היא לא ניו יורק, לא מיאמי ולא אל.איי, אבל רוב הקבוצות בליגה הן לא מניו יורק, מיאמי או אל.איי ובאוקלהומה יכולה להיות אפשרות לקבוצת אליפות. כשכבר יש לך ביד שחקן ברמת MVP וצוות מסייע צעיר ומוכשר על ידו, זה בהחלט יכול להוות גורם משיכה (כמובן שהת'אנדר יצטרכו לפתוח את הכיס, אבל למה לא בעצם?).

וחוץ מזה, בפעם הקודמת שהייתי אופטימי לגבי אוקלהומה בפורום זה נגמר בעסקית ברפאל, שלא שילמתי עליה (לא מומלצת, אגב). אז אני ממשיך בקו.

אני דווקא מחבב את אולדיפו (למרות שאני מודה שלא ראיתי אותו מספיק). חושב שהעסקה של איבאקה עליו הייתה מצוינת מבחינתה של אוקלוהומה ואני מסכים עם נדב שצריך לחכות ולראות איך תהיה ההתאמה ביניהם.

מצד שני, להניח שמביאים את היוורד (השחקן היחיד שמזיז את המחט מלבד גריפין ברשימה של שנה הבאה, גם אם הוא בלבל נמוך יותר) זה ווישפול ת׳ינקינג אפילו יותר מזה של גריפין. היוורד נמצא בסיטואציה טובה מאוד. הוא מוביל את יוטה, קבוצה צעירה ומבטיחה שרוב האנשים צופים לה קפיצה משמעותית בשנה הבאה. גם אם במקרה ירצה לעזוב - ואני באמת לא מבין למה מבחינתו - לא בטוח שדווקא ירצה להגיע לאוקלוהומה סיטי. מלבדם, אני מסכים עם נורטון, אין מישהו ברשימה שלך שמשנה משהו למישהו.

בקיצור, תמיד נחמד שיש חלומות אבל להשיג כוכב משמעותי כשאתה אי-שם באמצע מאזן הכוחות בליגה (נניח הקבוצה העשירית בטיבה בנ.ב.א, אם הולכים על התחזית הורודה שלך נדב) זה ממש לא פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 6:10 pm 
Hall of Famer

שאלה זריזה - מי נמצא בעמדה מס׳ 3 של אוקלוהומה סיטי לעונה הקרובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 6:23 pm 
Freshman

אני לא מניח שמביאים את הייוורד. אני מראה שהאפשרויות לבנות קבוצה תחרותית כשיש לך שחקן טופ 3 בליגה (וזה מה שווסטברוק בעיניי, יחד עם לברון וסטף. אבל נניח טופ 5 כדי לצאת לידי חובה לחומרא) הן לא מעטות. העולם הוא לא דיכוטומי, אפשר להיבנות תוך כדי תנועה. גארנט ישב שנים בריקבון של הוולבס שלא יכלו לבחור בדראפט בגלל פרשת ג'ו סמית', עד שקאסל וספריוול הגיעו וזאת היתה קבוצת גמר מערב. אם מדברים על גריפין, מה היה המצב שלו לפני שכריס פול הצטרף? ועוד במועדון שהיה אז של סטרלינג, באמת המקום האחרון שאיזשהו שחקן שפוי בליגה רצה להגיע אליו. אייברסון לקח חבורה עלובה לגמר ליגה. לברון לקח חבורה עלובה לגמר ליגה. אני לא משווה את הסיטואציות אחד לאחד, אבל אני אומר שכשיש לך שחקן-על, גם כשאתה נמצא בשוק לא מאד אטרקטיבי אתה יכול לעשות דברים. ו-ווסטברוק הוא שחקן-על. ויש לידו שחקנים מוכשרים. אז למה הפסימיות?

אם לא יהיו החתמות נוספות בעמדה הזו, אני מניח שה3 הפותח העונה יהיה רוברסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 8:20 pm 
Hall of Famer

Nadaw כתב:
אני לא מניח שמביאים את הייוורד. אני מראה שהאפשרויות לבנות קבוצה תחרותית כשיש לך שחקן טופ 3 בליגה (וזה מה שווסטברוק בעיניי, יחד עם לברון וסטף. אבל נניח טופ 5 כדי לצאת לידי חובה לחומרא) הן לא מעטות. העולם הוא לא דיכוטומי, אפשר להיבנות תוך כדי תנועה. גארנט ישב שנים בריקבון של הוולבס שלא יכלו לבחור בדראפט בגלל פרשת ג'ו סמית', עד שקאסל וספריוול הגיעו וזאת היתה קבוצת גמר מערב. אם מדברים על גריפין, מה היה המצב שלו לפני שכריס פול הצטרף? ועוד במועדון שהיה אז של סטרלינג, באמת המקום האחרון שאיזשהו שחקן שפוי בליגה רצה להגיע אליו. אייברסון לקח חבורה עלובה לגמר ליגה. לברון לקח חבורה עלובה לגמר ליגה. אני לא משווה את הסיטואציות אחד לאחד, אבל אני אומר שכשיש לך שחקן-על, גם כשאתה נמצא בשוק לא מאד אטרקטיבי אתה יכול לעשות דברים. ו-ווסטברוק הוא שחקן-על. ויש לידו שחקנים מוכשרים. אז למה הפסימיות?

ואילו אני (ועמוסלב ונורטון) הראיתי שהאפשרויות הן דווקא כן מעטות.

יש שלוש דרכים להביא שחקנים:
* בשוק החופשי - בקיץ הקרוב זה או גריפין או היוורד. היוורד נשמע לי דמיוני, גריפין סתם לא מאוד סביר. בכל מקרה, אין כאן המון אופציות. יש בדיוק 2. ואם הולכים על אופציות הגיוניות, בדיוק אופציה 1.
* בדראפט - פרסטי בוחר מצוין אבל הבחירות יהיו נמוכות יחסית ואי אפשר לבנות על זה
* טריידים - לכאורה יש לת׳אנדר אופציות אבל קשה מאוד להשיג כוכב בסדר גודל רציני בטרייד, בייחוד בשוק בו יש מספר קבוצות שמסוגלות להרכיב חבילות מפתות וטובות יותר, מה גם שבטריידים אתה בד״כ גם מפסיד משהו ולא רק מרוויח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 9:51 pm 
Hall of Famer

לא לדאוג. אולדיפו (ועוד ירקות) עבור קאזינס. זה יותר טוב ממה שלדעתי יקרה באמת עם הקינגס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2016 10:06 pm 
Junior

satriani כתב:
לא לדאוג. אולדיפו (ועוד ירקות) עבור קאזינס. זה יותר טוב ממה שלדעתי יקרה באמת עם הקינגס.

זה כבר נהיה קומי.
כשמדברים על בוסטון, אז מישהו מציע סמארט ובחירה של הנטס עבור קאזינס
כשמדברים על קליבלנד, מישהו מציע לאב על קאזינס
עכשו מדברים על אוקלוהמה, חבילה שהספיקה עבור איבאקה בשנת חוזה אמורה להספיק על אחד מ-3 הסנטרים הטובים בליגה?

אולי נפתח תרד על סרקרמנטו ואז אותם אנשים יתנגדו לעסקות שהם הציעו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 12:20 am 
Hall of Famer

idansha כתב:
satriani כתב:

זה כבר נהיה קומי.
כשמדברים על בוסטון, אז מישהו מציע סמארט ובחירה של הנטס עבור קאזינס
כשמדברים על קליבלנד, מישהו מציע לאב על קאזינס
עכשו מדברים על אוקלוהמה, חבילה שהספיקה עבור איבאקה בשנת חוזה אמורה להספיק על אחד מ-3 הסנטרים הטובים בליגה?

אולי נפתח תרד על סרקרמנטו ואז אותם אנשים יתנגדו לעסקות שהם הציעו

למה לא הסנטר הטוב בליגה?
לא יודע מי עוד נמצא שם ברשימות של נורטון אבל לא עולה כרגע בדעתי מישהו טוב יותר.

הבחירה של הנטס השנה ביחד עם הרוקי שלהם או ביחד עם אחד השחקנים היותר מוכחים (קראודר למשל) היא חבילה מצוינת לקינגס. כל השאר זה באמת בדיחה (אם כי לעולם אין לדעת אילו טריידים הזויים הקינגס יעשו:).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 11:35 am 
Freshman

Att כתב:
Nadaw כתב:

ואילו אני (ועמוסלב ונורטון) הראיתי שהאפשרויות הן דווקא כן מעטות.

יש שלוש דרכים להביא שחקנים:
* בשוק החופשי - בקיץ הקרוב זה או גריפין או היוורד. היוורד נשמע לי דמיוני, גריפין סתם לא מאוד סביר. בכל מקרה, אין כאן המון אופציות. יש בדיוק 2. ואם הולכים על אופציות הגיוניות, בדיוק אופציה 1.
* בדראפט - פרסטי בוחר מצוין אבל הבחירות יהיו נמוכות יחסית ואי אפשר לבנות על זה
* טריידים - לכאורה יש לת׳אנדר אופציות אבל קשה מאוד להשיג כוכב בסדר גודל רציני בטרייד, בייחוד בשוק בו יש מספר קבוצות שמסוגלות להרכיב חבילות מפתות וטובות יותר, מה גם שבטריידים אתה בד״כ גם מפסיד משהו ולא רק מרוויח.

לא הראית כלום. הבאתי 4 דוגמאות שונות לסופרסטארים שהיו תקועים בקבוצות נוראיות והצליחו בסופו של דבר למשוך לשם שחקנים/להגיע לגמר ליגה. מה אתה הראית בתגובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 4:20 pm 
Hall of Famer

אני הראיתי את האפשרויות הריאליות של הת׳אנדר להתחזק בשנה הקרובה. אם אתה מעדיף לדבר על העבר באופן תיאורטי, תמיד אפשר, אבל זה פחות מעניין בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 6:43 pm 
Hall of Famer

אז בואו נעבור על הדוגמאות שלך -
1. גארנט. הייתה קבוצה טובה במינסוטה, שלא הצליחה לעבור סיבוב ראשון בגלל מערב חזק. ב-2004 הייתה שנה קצת פחות חזקה והימורים על קאסל וספרי המבוגרים עבדו טוב עד גמר מערב. אח"כ מינסוטה התרסקה ואת השנים הבאות גארנט באמת בילה בריקבון. דווקא אם תשליך את זה על ווסטברוק, אז תגלה עונה אחת טובה והרבה עונות מייאשות אח"כ. לא בדיוק סיטואציה מתאימה.
2. המצב של גריפין היה כוכב עולה בקבוצה צעירה עם כוכב צעיר נוסף בדמותו של אריק גורדון ולא מעט פוטנציאל. את הפוטנציאל הזה של אריק גורדון, שהיה הבסיס לעסקה מול ההורנטס אין לפרסטי, אפילו לא משהו קרוב.
3. אייברסון לקח חבורה עלובה לגמר במזרח עלוב עוד יותר. המערב עם גולדן סטייט ממש לא הולך להיות עלוב ב-3 השנים הבאות.
4. לברון לקח חבורה עלובה, ראה נק' מספר 3 על אייברסון.
בקיצר, 4 מקרים שהבאת שלא ממש קשורים למצב של ווסטברוק. אני יכול להביא כקונטרה 4 מקרים על שחקנים שהאריכו חוזים רק בשביל להיתקע בנו לנד, החל מקווין גארנט כמובן. גם אייברסון בפילי ולברון היו באותה סיטואציה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2016 4:43 am 
Hall of Famer

http://basketball.realgm.com/analysis/2 ... -Extension
ניתוח מעניין של החתימה של ווסטברוק באוק סיטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2016 6:45 pm 
Freshman

עמוס לב כתב:
אז בואו נעבור על הדוגמאות שלך -
1. גארנט. הייתה קבוצה טובה במינסוטה, שלא הצליחה לעבור סיבוב ראשון בגלל מערב חזק. ב-2004 הייתה שנה קצת פחות חזקה והימורים על קאסל וספרי המבוגרים עבדו טוב עד גמר מערב. אח"כ מינסוטה התרסקה ואת השנים הבאות גארנט באמת בילה בריקבון. דווקא אם תשליך את זה על ווסטברוק, אז תגלה עונה אחת טובה והרבה עונות מייאשות אח"כ. לא בדיוק סיטואציה מתאימה.
2. המצב של גריפין היה כוכב עולה בקבוצה צעירה עם כוכב צעיר נוסף בדמותו של אריק גורדון ולא מעט פוטנציאל. את הפוטנציאל הזה של אריק גורדון, שהיה הבסיס לעסקה מול ההורנטס אין לפרסטי, אפילו לא משהו קרוב.
3. אייברסון לקח חבורה עלובה לגמר במזרח עלוב עוד יותר. המערב עם גולדן סטייט ממש לא הולך להיות עלוב ב-3 השנים הבאות.
4. לברון לקח חבורה עלובה, ראה נק' מספר 3 על אייברסון.
בקיצר, 4 מקרים שהבאת שלא ממש קשורים למצב של ווסטברוק. אני יכול להביא כקונטרה 4 מקרים על שחקנים שהאריכו חוזים רק בשביל להיתקע בנו לנד, החל מקווין גארנט כמובן. גם אייברסון בפילי ולברון היו באותה סיטואציה.

אמרתי ואני חוזר ואומר: ההשוואה בין המצב של ווסטברוק לארבעת הדוגמאות היא לא אחד לאחד, אלא באה להראות שיש כל מיני סיטואציות שמאפשרות לכוכב אחד בשוק קטן להגיע להצלחה כתוצאה ממהלכים כאלה ואחרים.

וכמה דגשים:

1. לא הזכרת את מה שבעיניי הוא אחד העניינים החשובים והמבאסים בקריירה של גארנט, והוא העונש שהוטל על הוולבס בשל פרשת ג'ו סמית'. הפרנצ'ייז לא בחר 5 שנים בסיבוב הראשון בדראפט, מה שגם לא הביא דם חדש וצעיר למועדון וגם הגביל מאד את יכולת הסחר. זו היתה סוג של מכת מוות לשאיפות האליפות של גארנט במשך השנים הכי יפות בקריירה שלו.

2. הקבוצה הצעירה שבלייק גריפין הגיע אליה היתה מחורבנת ברמות. בעונה הראשונה שלו בליגה (שהיתה, כזכור, אחרי שישב בחוץ עונה שלמה בשל פציעה) הקליפרס סיימו במקום ה13 מתוך 15 קבוצות במערב. נכון שאריק גורדון (שאני מודה שאף פעם לא סבלתי) נתן את עונת השיא בקריירה שלו והיווה את הבסיס לטרייד שהביא את פול, אבל אני חושב שהטרייד היה יותר סביב הרצון של פול לחבור לשחקן ברמה של גריפין ולנסות להתמודד על תואר. במידה דומה, אני חושב שזו אפשרות סבירה להעריך שיש שחקנים מצוינים בליגה שירצו לחבור לשחקן ברמה של ווסטברוק והחבורה הצעירה מסביבו.

3. מסכים שאייברסון ולברון חגגו במזרח חלש, שגולדן היא קבוצת-על ושהסיטואציה שונה. מה שההשוואה אליהם באה להראות זה שאם השחקן הוא מספיק גדול, הוא יכול לקחת את הקבוצה שלו בכוחות עצמו למקומות גבוהים. אצל אייברסון ולברון זה הספיק לגמר ליגה, נניח שאצל ווסטברוק זה יכול להביא לגמר מערב (בסט סנריו כמו שזה נראה כעת). אם ווסטברוק והחבורה שמסביבו אכן יכולים להגיע לגמר מערב, זה אך-סביר בעיניי שיש להם סיכוי למשוך בהמשך שחקנים נוספים שיעזרו להם לעשות את הצעד קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2016 7:29 pm 
Hall of Famer

גמר ליגה? לפני שנתיים הוא אפילו לא עשה פלייאוף וזה עוד כשדוראנט שיחק איזה שליש עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 391 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], shmueliki ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: