סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 4:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 62  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 12:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ישוב, אולי, כאשר הוא יהיה בסטטוס תושב חוזר ולא יצטרך לשלם את הפרשי המס. לדעתי מדובר על 5 שנים חו"ל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 12:34 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אין עניין של שלוש שנים בחו"ל? הוא לא סוגר שנה שלישית השנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 12:37 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אין שום סיכוי שזה יהיה בלאט. מעבר לדם הרע שאיתו מכבי והוא נפרדו, מדובר על משהו כמו 2-3 מיליון דולר שיפוי מס עוד לפני ששילמו לו סנט אחד בתור שכר! אפילו אם מכבי והוא היו מאוהבים, מה שהם ממש לא, זה לא היה מעשי. תוציאו לכם את זה מהראש.

מסכים שאופציית בלאט מאוד לא סבירה, אבל כן הייתי נותן איזשהו סיכוי קטן לתרחיש שבו מכבי מחזירה אותו והולכת על סגל רזה ואפור יחסית (סטייל עונת 1999-2000 אם להיתלות באילנות גבוהים מאוד).

ואבימאל, אם אני זוכר נכון יש איזושהי הגבלה של שנים שאחריה בלאט יוכל לחזור לעבוד בארץ בלי לשלם מס מלא על השנים שבהן לא היה בארץ, נדמה לי שזה יקרה לקראת עונת 2018-19 אאז"נ. כמו שדניאל כתב, המרווח הוא 3 שנים, אבל מכיוון שהוא עבד בארץ ב-2014, אז הוא יוכל לחזור רק ב-2018 בלי לשלם מס מלא, ויתקנו אותי כאן אם אני מתבלבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 12:59 pm 
Sophomore

לא מבין איזו סיבה יש לבלאט לוותר על המון כסף כדי להכניס את עצמו לבור הזבל של מכבי. בדומה אליו, אין שום סיבה לאף מאמן בכיר להגיע לכאן, אפילו אם מדובר על שדרוג משמעותי בשכר. אף אחד לא רוצה לגמור לעצמו את הקריירה כבר עכשיו ושום סכום לא יפצה על זה ואת העובדה שהגעה למכבי מגדילה משמעותית את הסיכוי שזה יקרה יודעים כל המאמנים באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 1:19 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אין שום סיכוי שזה יהיה בלאט. מעבר לדם הרע שאיתו מכבי והוא נפרדו, מדובר על משהו כמו 2-3 מיליון דולר שיפוי מס עוד לפני ששילמו לו סנט אחד בתור שכר! אפילו אם מכבי והוא היו מאוהבים, מה שהם ממש לא, זה לא היה מעשי. תוציאו לכם את זה מהראש.

מסכים שאופציית בלאט מאוד לא סבירה, אבל כן הייתי נותן איזשהו סיכוי קטן לתרחיש שבו מכבי מחזירה אותו והולכת על סגל רזה ואפור יחסית (סטייל עונת 1999-2000 אם להיתלות באילנות גבוהים מאוד).

אתה מבין שאתה מדבר פה משהו כמו 5 מיליון דולר עלות שכר למאמן, כן?
אין שום סיכוי שזה יקרה, ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 1:29 pm 
Junior

שם שנייה בצד שיקולי עלות ומס, כי אני לא בטוח שאנחנו באמת מבינים את זה.
די ברור למה מכבי צריכה את בלאט, ורק להגיד שהעלות הנוספת עליו יכולה בקלות להיחסך על ידי ניהול נכון של הסגל.
האם בלאט צריך או רוצה את מכבי? אני לא בטוח, אבל ממש לא בטוח שלא. מניח שהוא ירצה להישאר ביורוליג, ולא בטוח שדרושפקה תהיה שם. אני לא בטוח שהוא יכול להשיג חוזה באחת מ-7 הקבוצות האחרות שהעפילו לרבע הגמר, וכנראה גם לא בברצלונה. ממה שנשאר, מכבי היא עדיין שם יותר גדול ואטרקטיבי. אני גם מניח שהוא ישמח לחזור לארץ. השאלה אם הוא יוכל לקבוע מראש תנאים שיאפשרו לו להצליח. מכל המאמנים, הוא היחיד שבאמת מכיר את המערכת ולכן יוכל לדעת מה לדרוש מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 1:57 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לגבי הדיבורים על כך שמכבי בסגל הקיים הם קבוצת תחתית, אז אם מסתכלים על כל עמדה במגרש כמעט אף שחקן של מכבי לא נמצא בטופ של העמדה שלו בליגה מבחינת כישרון.
רכז - יש לפחות 4 רכזים שיותר טובים בבירור ממקל - ג'רלס, ליונס, ורגאס והולווי. הוא גם לא יותר טוב מגרין (הרצליה), דילארד (אשדוד) והנרי (אילת).
שוטינג - כרגע אין למכבי ממש 2 אמיתי אבל אם ניקח פה בחשבון את לנדסברג וסילי שחוזר בקרוב (אבל לא את גאודלוק שלא ברור מתי הוא חוזר אם בכלל) אז גם פה אף אחד מהם לא יותר טוב מסלבי, סיימון, סיגרס, לימונד, קיצ'ן ורישארד/דוסון.
סמול - סמית' עדיין תורם פה ושם אבל הוא גמור מבחינה פיזית והיום לא מתקרב בכלל לבל, הופסון, מילבורן, קארטר, קינסי ואפילו משעור.
פאוור - ראד על פניו מוכשר מרוב הפאוורים בליגה אבל כשלוקחים בחשבון את ההגנה ואינטליגנציית המשחק הכמעט ולא קיימות אז הוא לא עדיף על פני אטקינס, אדריאן, באומן, גריפין ואפילו אליהו צ'ארלס תומאס ודניאלס.
סנטר - אייברסון באופן קבוע שולט ברחבות בתחילת משחקים אבל כמעט תמיד נקלע לבעיית עבירות ומתפוגג לו לאיטו במהלך המשחק (מול לדוגמה חיפה פתח עם 8 נק' ו-4 כ"ח בדקות הראשונות וסיים עם 12 ו-6). אמארה בוודאות טוב ממנו וגם הולוואיי תורם לא פחות.
למכבי יש 5 שחקנים בלבד בין 50 מובילי המדד בליגה (כשלא לוקחים בחשבון את גאודלוק שבמקום העשירי) ואף שחקן בין 20 הראשונים - מקל (24), אייברסון (29), ראד (34), פניני (44) וסילי (48).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 2:20 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

דניאל כתב:
די ברור למה מכבי צריכה את בלאט, ורק להגיד שהעלות הנוספת עליו יכולה בקלות להיחסך על ידי ניהול נכון של הסגל.
האם בלאט צריך או רוצה את מכבי? אני לא בטוח, אבל ממש לא בטוח שלא. מניח שהוא ירצה להישאר ביורוליג, ולא בטוח שדרושפקה תהיה שם. אני לא בטוח שהוא יכול להשיג חוזה באחת מ-7 הקבוצות האחרות שהעפילו לרבע הגמר, וכנראה גם לא בברצלונה. ממה שנשאר, מכבי היא עדיין שם יותר גדול ואטרקטיבי. אני גם מניח שהוא ישמח לחזור לארץ. השאלה אם הוא יוכל לקבוע מראש תנאים שיאפשרו לו להצליח. מכל המאמנים, הוא היחיד שבאמת מכיר את המערכת ולכן יוכל לדעת מה לדרוש מראש.

מבלי לקחת כלום מההישגים של בלאט כמאמן צריך לציין שהקבוצות שלו לא משחקות כדורסל יפה לעין במיוחד ושהוא הצליח בעיקר כשהיו לו לפחות שחקן-שניים מהטופ בקבוצות שלו - רייס, סמית' במכבי, קירילנקו ברוסיה, לברון, קיירי ולאב בקליבלנד - העונה למרות שהוא מחזיק בוואמייקר שהוא בין הגארדים הטובים באירופה ובקלייבורן שהוא סמול מצויין דרושאפקה בקושי הגיעה לפלייאוף, באפס עם כמה זרים לא מהטופ אבל טובים הוא נכשל ובמכבי של תחילת המילניום לפני שחזר לעמדת העוזר גם לא ממש הצליח עם זרים בינוניים כמו לואיס, גורי, אודריך ובשוק.
אני לא יודע אם למכבי יהיה תקציב ויכולת להביא בעונה הבאה שחקן או שניים מהטופ מבלי להקיפם בכל מיני זרים סוג ז' (וישראלים בינוניים) ולכן הייתי מעדיף את טרינקיירי שהקבוצות שלו תמיד משחקות משחק יפה עם דגש על קבוצתיות. בנוסף אם האיטלקי יחתום אולי יהיה יותר קל למשוך שחקנים שהוא אימן והייתי שמח לראות במכבי כמו וונאמייקר, מלי, טיוס, דריוס מילר ודניאל תייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 2:21 pm 
Junior

eli2510 כתב:
לטרינקיירי אין הרבה יותר ניסיון משאראס ברמות האלו, וגם במה שהיה לו הוא נכשל.

וואלה?! יש לו הרבה יותר ניסיון וק״מ משאראס שמאמן עונה ראשונה.
למעט העונה עם באמברג לא חושב שהיו לו עונות כישלון וגם העונה לא יודע כמה כישלון היא הגדרה מתאימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 2:25 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:

מדובר על מאמן שעושה 5 מיליון דולר לעונה נטו, משהו כזה, על פי החוזה שלו בקליבלנד. עכשיו תעריך לבד את ההבדל במס שאתה משלם על זה בארה"ב לעומת ישראל. והוא כבר 3 שנים בחו"ל, כלומר צריך לשלם הפרשים על 3 שנים בבת אחת אם הוא חוזר לארץ.
אני מעריך את העלות הנוספת שלו היא 2-3 מיליון דולר, לפני סנט אחד של שכר. כבר היינו בקטעים האלה, מכבי נכוותה בנושא כשהחזירה את פיני גרשון. יותם הלפרין היה צריך להישאר עוד שנה בחו"ל בלי שרצה בגלל זה.
אף אחד באירופה לא ישלם 5 מיליון דולר לעונה על מאמן. גם לא צריך לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 2:39 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
לגבי הדיבורים על כך שמכבי בסגל הקיים הם קבוצת תחתית, אז אם מסתכלים על כל עמדה במגרש כמעט אף שחקן של מכבי לא נמצא בטופ של העמדה שלו בליגה מבחינת כישרון.
רכז - יש לפחות 4 רכזים שיותר טובים בבירור ממקל - ג'רלס, ליונס, ורגאס והולווי. הוא גם לא יותר טוב מגרין (הרצליה), דילארד (אשדוד) והנרי (אילת).
שוטינג - כרגע אין למכבי ממש 2 אמיתי אבל אם ניקח פה בחשבון את לנדסברג וסילי שחוזר בקרוב (אבל לא את גאודלוק שלא ברור מתי הוא חוזר אם בכלל) אז גם פה אף אחד מהם לא יותר טוב מסלבי, סיימון, סיגרס, לימונד, קיצ'ן ורישארד/דוסון.
סמול - סמית' עדיין תורם פה ושם אבל הוא גמור מבחינה פיזית והיום לא מתקרב בכלל לבל, הופסון, מילבורן, קארטר, קינסי ואפילו משעור.
פאוור - ראד על פניו מוכשר מרוב הפאוורים בליגה אבל כשלוקחים בחשבון את ההגנה ואינטליגנציית המשחק הכמעט ולא קיימות אז הוא לא עדיף על פני אטקינס, אדריאן, באומן, גריפין ואפילו אליהו צ'ארלס תומאס ודניאלס.
סנטר - אייברסון באופן קבוע שולט ברחבות בתחילת משחקים אבל כמעט תמיד נקלע לבעיית עבירות ומתפוגג לו לאיטו במהלך המשחק (מול לדוגמה חיפה פתח עם 8 נק' ו-4 כ"ח בדקות הראשונות וסיים עם 12 ו-6). אמארה בוודאות טוב ממנו וגם הולוואיי תורם לא פחות.
למכבי יש 5 שחקנים בלבד בין 50 מובילי המדד בליגה (כשלא לוקחים בחשבון את גאודלוק שבמקום העשירי) ואף שחקן בין 20 הראשונים - מקל (24), אייברסון (29), ראד (34), פניני (44) וסילי (48).

רוח הדברים נכונה , אם כי אתה מגזים מעט לטעמי
לגבי הסיפא אז במכבי השחקנים המובילים מקבלים פחות דקות מאשר אלו בקבוצות האחרות - ולכן סביר שהם לא יככבו במדד .
עדיין כשאתה שם סגל מול סגל , אז מספיק שנצרף עוד גארד אחד למערכה ( נניח סילי ) וברור שהסגל של מכבי - עד כמה שהוא אינו מחובר , טוב מכל אלטרנטיבה אחרת פרט לירושלים .
לא לשכוח שאנחנו מדברים כאן על ליגה בה רפי מנקו הוא שחקן מוביל במוליכת הטבלה , ועם כל הכבוד לעונה הבאמת טובה שהוא נותן , ראינו כבר לא אחת "חסם עליון" ליכולות שלו במדי ירושלים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 2:44 pm 
מנהל פורום

יש אמנת כפל מס בין ארצות הברית לישראל, כלומר אתה משלם מס כאמריקאי בארצות הברית, אם אתה חוזר לארץ לפני שעברו 5 שנים אתה משלם את הפרש המס כאילו שהרווחת את הכסף בישראל
במקרה של יותם המדובר היה ביוון שם אין מס כמעט על הזרים בכדורסל לכן ההפרש היה גדול, בארצות המס נמוך יותר מאשר בישראל אבל לא ברמות היסטריות כמו ביננו לבין זרים ביוון
המס בישראל הוא סביב ה50% ובארצות הברית 35%-40% אחוז תלוי במדינה, במדינות בהן המיסוי הוא ההכנסה אז המוצרים בחניות זולים יותר כי המדינה גובה את המס דרך המשכורת, במדינות בהם משלמים state tax על קניית מוצרים אז המס על ההכנסה הוא קטן, או אפס ואז נשאר רק המס הפדררלי שהוא 25-35 אחוז לפי רמת ההכנסה.
זה מאוד תלוי מה המס באוהיו
אני למשל עבדתי שנתיים באורגון וכשחזרתי לארץ ושילמתי הפרש די קטן משהו כמו 10% מההכנסות שלי ברוטו
בלאט עבד שנתיים לפי 4 מיליון לעונה? אז ההפרשים יכולים להיות בין 800 אלף דולר (נטו) ל1.6
לא זניח בכלל ואין מצב שמכבי תשלם את זה אבל המספרים קצת פחות גבוהים ממה שמקובל לחשוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 2:46 pm 
Senior

sir charles כתב:

כלומר בארבע מתוך חמש עמדות לגלבוע גליל יש עדיפות על מכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 2:49 pm 
Hall of Famer

בלאט כבר 3 שנים בחו"ל ולא שנתיים. בכולן הוא מקבל משכורת בגובה חוזהו בקליבלנד.
ולדעתי המשכורת שלו בקליבלנד היא יותר לכוון ה-5 מיליון, ותהייה כזו גם בשנה הבאה (וגם עליה מישהו יצטרך לשפות אותו, אגב... הוא לא ירצה לשלם עליה מס כישראלי). זה מה שאני זוכר מהפרסומים - 20 מיליון דולר ל-4 שנים.
כאמור, אפילו אם תחזיר אותו לארץ תצטרך לשפות אותו על המס גם בשנה הרביעית, שזו שנה נוספת בה היה אמור לשלם מס נמוך על הכנסה של 5 מיליון דולר. כלומר אתה צריך לשפות אותו על הפרשי מס על כל ה-20 מיליון דולר. אז אם אני מגזים פה, זה דווקא למטה - העלות שלו אפילו יותר גבוהה ממה שחשבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 2:56 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
sir charles כתב:

רוח הדברים נכונה , אם כי אתה מגזים מעט לטעמי
לגבי הסיפא אז במכבי השחקנים המובילים מקבלים פחות דקות מאשר אלו בקבוצות האחרות - ולכן סביר שהם לא יככבו במדד .
עדיין כשאתה שם סגל מול סגל , אז מספיק שנצרף עוד גארד אחד למערכה ( נניח סילי ) וברור שהסגל של מכבי - עד כמה שהוא אינו מחובר , טוב מכל אלטרנטיבה אחרת פרט לירושלים .
לא לשכוח שאנחנו מדברים כאן על ליגה בה רפי מנקו הוא שחקן מוביל במוליכת הטבלה , ועם כל הכבוד לעונה הבאמת טובה שהוא נותן , ראינו כבר לא אחת "חסם עליון" ליכולות שלו במדי ירושלים .

אני מדבר על כישרון פרופר שאתה יכול לשים על המגרש בכל זמן. גם אם ניקח בחשבון שהספסל של מכבי עמוק יותר משאר הליגה אז השחקנים שעולים משם או פצועים/שבים מפציעות (אוחיון, סילי, שגב, מילר) או בכושר זועתי (לנדסברג, פניני) או חסרי ניסיון (לוי) או חברים מכוכב אחר (אלכסנדר).
גם בשנים עברו אף שחקן במכבי לא קיבל דקות מרובות אבל היה ברור שחלקם מעל הליגה או בטופ (סמית' והנדריקס למשל שהתרומה שלהם פר דקה היתה מהגבוהות בליגה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 2:58 pm 
Hall of Famer

אבל גם סמית והנדריקס היו פצועים/שבו מפציעות. כל הזמן. פעם ככה ופעם ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 3:05 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
אבל גם סמית והנדריקס היו פצועים/שבו מפציעות. כל הזמן. פעם ככה ופעם ככה.

נכון, אבל כשהם שיחקו הם היו טובים ותורמים וגיים צ'יינג'רס בליגה, בניגוד לעונה הנוכחית (סמית') והקודמת (הנדריקס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 3:56 pm 
Junior

sir charles כתב:
אני לא יודע אם למכבי יהיה תקציב ויכולת להביא בעונה הבאה שחקן או שניים מהטופ מבלי להקיפם בכל מיני זרים סוג ז' (וישראלים בינוניים) ולכן הייתי מעדיף את טרינקיירי שהקבוצות שלו תמיד משחקות משחק יפה עם דגש על קבוצתיות. בנוסף אם האיטלקי יחתום אולי יהיה יותר קל למשוך שחקנים שהוא אימן והייתי שמח לראות במכבי כמו וונאמייקר, מלי, טיוס, דריוס מילר ודניאל תייס.

מנסה להבין אם פספסתי משהו:
אתה אומר שאתה מניח שלמכבי יהיה כוכב אחד או שניים וכלום מסביבם,
ולכן אתה מעדיף מאמן שישתף את הכדור בין הכוכב לחלשים?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 4:00 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
בלאט כבר 3 שנים בחו"ל ולא שנתיים. בכולן הוא מקבל משכורת בגובה חוזהו בקליבלנד.
ולדעתי המשכורת שלו בקליבלנד היא יותר לכוון ה-5 מיליון, ותהייה כזו גם בשנה הבאה (וגם עליה מישהו יצטרך לשפות אותו, אגב... הוא לא ירצה לשלם עליה מס כישראלי). זה מה שאני זוכר מהפרסומים - 20 מיליון דולר ל-4 שנים.

זה היה 3+1, ולכן על העונה הרביעית הם כבר לא ישלמו לו.
ככה או ככה, בלאט למכבי זה לא ריאלי מכל כך הרבה סיבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 4:03 pm 
מנהל פורום

וה20 מיליון היו אופציה מותנית בהישגים. הבסיס היה יותר נמוך.
אבל מסכים אם זורקין
בלאט לא יהיה במכבי

ואם כבר מאמנים של מכבי, הנה מאמר של ויסברג על סאגת המאמן של מכבי בסופ"ש
http://sports.walla.co.il/item/3058904

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 5:07 pm 
מנהל פורום

והנה ציוץ של משתמש סלניוז (Avishai )
השתינו לתוך כוס במשך 7 שעות ומשתינים מהמקפצה כבר חודשיים וחצי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 5:13 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Chauncey כתב:
sir charles כתב:

מנסה להבין אם פספסתי משהו:
אתה אומר שאתה מניח שלמכבי יהיה כוכב אחד או שניים וכלום מסביבם,
ולכן אתה מעדיף מאמן שישתף את הכדור בין הכוכב לחלשים?

ממש לא. איך בדיוק הבנת את זה?
התכוונתי שבלאט צריך כוכב/ים בשביל משחק ההתקפה שלו שמבוסס בעיקר על שחקנים עם יכולת אחד על אחד גבוהה ואם מכבי תחתים כוכב או שניים יקרים (בנוסף לבלאט עצמו) לא יישאר לה כסף להשקיע בשחקנים משלימים סבירים, ואילו עם טרינקיירי אפשר להחתים שחקנים פחות כוכבים (ויקרים) ועדיין הוא יוכל לעשות מהם יחידה מגובשת.
כמובן שאני מקווה שכן יחתימו לפחות שחקן-שניים ברמה גבוהה כדי שהתקרה של מכבי תהיה גבוהה מזו של באמברג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 5:19 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
וה20 מיליון היו אופציה מותנית בהישגים. הבסיס היה יותר נמוך.
אבל מסכים עם זורקין
בלאט לא יהיה במכבי

ואם כבר מאמנים של מכבי, הנה מאמר של ויסברג על סאגת המאמן של מכבי בסופ"ש
http://sports.walla.co.il/item/3058904

ואחרי כל זה מישהו באמת חושב ששאראס, מאמן שנמצא בתחילת הקריירה ושהעונה הבאה תהיה סופר חשובה עבור ההתקדמות שלו, יבוא למדמנה של מכבי ויקבור את הקריירה שלו? לבחור גם יש מספיק כסף בשביל לא לרוץ לכאן בשביל עוד כמה מאות אלפי דולרים.
ואיזו סיבה יש לטרינקיירי, שנחשב היום לאחד מטובי המאמנים ביורוליג, להתקרב למקום הזה ולהראות לכולם שהוא לא מתאים לקבוצות גדולות?
במכבי אולי דואגים לתדמית שלהם אבל לא מבינים שהם בעצמם כבר החריבו אותה לחלוטין ושאף מאמן בר דעת לא יתקרב למקום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 5:27 pm 
Hall of Famer

כבר היה מאמן צמרת שאמר בפירוש שהוא לא מוכן לבוא למכבי בצורה שהיא מתנהלת (קזלאוסקס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2017 5:39 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
כבר היה מאמן צמרת שאמר בפירוש שהוא לא מוכן לבוא למכבי בצורה שהיא מתנהלת (קזלאוסקס).

הוא אמר בפומבי את מה שאני מניח אומרים לאנשי מכבי ה"מועמדים" האחרים (דוגמת שאראס, טרינקיירי ובלאט). סביר להניח שחלק מאלה שמכבי פונה אליהם מעדיפים להיות מנומסים ופשוט במקום לסרב מבקשים סכומים דימיוניים שברור שמכבי לא יכולה לעמוד בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 81 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: