סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:17 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 61  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות נבא
הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 7:45 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אם כבר מדברים על התנשאות, אתה בעיקר מבקר אחרים כאן ומעט מאוד פעמים כותב ממש את דעתך.
אני לא אומר את זה כדי להקניט או כדי ״להחזיר״. באמת הייתי רוצה לקרוא יותר מה אתה חושב ואפילו ביקשתי זאת בהקשר של מהלכים מסוימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 9:55 pm 
Sophomore

אני רק אהמר פה שאוקלהומה בגרסת ג'ורג' והMVP , לא תהיה טובה בהרבה מאוקלהומה של השנה (מקום 5 במערב והפסד בסדרה הראשונה ל.... יוסטון שתסיים רביעית בגלל פציעות במהלך העונה אבל תבוא חזק לפליאוף)
ובכלל , אוקלהומה היא אחת הקבוצות הכי מפסידות שיש בכל החלפות השחקנים בשנים האחרונות.

תזכורת הם התחילו עם דוראנט , MVP ומהספסל עלה הארדן (ועוד היה צוות מסייע לא רע בכלל )
היום הם לא בדיוק באותו איזור חיוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 10:26 pm 
Hall of Famer

עמוס - יכול להיות שגריפין שווה כסף מבחינת מרצ'נדייז וכו', אבל לפי הפרסומים האחרונים הוא אפילו לא בטופ15 של הליגה בקטגורית הגופיות.

60 ל-4 לאינגלס זה אכן קצת גבוה. 15% מהתקרה זה שכר שמתאים יותר לשחקן 6-7 בקבוצה טובה ואני לא בטוח אם זה יהיה מקומו ברוטציה באורלנדו.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 10:37 pm 
Hall of Famer

אגב, הסיכום של ננה עם יוסטון נפל עקב חוק גיל 38

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 10:54 pm 
Junior

נראה שכמה קבוצות ממש איבדו את זה. הולידיי על חוזה גבוה מדי, הוא לא קרוב ללהיות שווה את הכסף. אינגלס? זה כבר דורש ועדת חקירה. זה לא שהוא ימכור גופיות או כרטיסים או יביא נצחונות. גם לא כל כך מבין למה אינדיאנה לא רצו לקבל הרבה יותר עבור ג׳ורג׳, בטוח יכלו לקבל עבורו נכסים יותר משמעותיים. אוקלהומה רחוקים שחקן אחד מלאיים על גמר המערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 11:01 pm 
Junior

אינגלס היה שחקן חמישי-שישי ביוטה (שיוויון עם ג'ו ג'ו, הוד היה מזעזע ומאחוריהם)

כל הקלפים היו אצל הולידיי - פלקינס מעל הקאפ גם בלעדיו ולא היו יכולים להחתים רכז אחר במקומו
(זה שהם נתנו את פריזר מתנה לוושינגטון זו שטות שרק חיזקה את זה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 11:22 pm 
Junior

אני מקווה ש-ATT יושב
ג'י ג'י רדיק בפילי - 23 מ' לעונה אחת.
לפי הספירה שלי לפילי יש מעל 25 מ' פנויים אחרי העסקה הזו ומעניין איזה עוד סיוטים קוליאנג'לו מכין ל-ATT

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 01, 2017 11:30 pm 
Sophomore

החוזה הוא לעונה אחת ולא מסנדל אותם לעונה הבאה, לא נראה לי ש att יתרגש במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 12:09 am 
Junior

התותח המפוברק כתב:
60 ל-4 לאינגלס זה אכן קצת גבוה. 15% מהתקרה זה שכר שמתאים יותר לשחקן 6-7 בקבוצה טובה ואני לא בטוח אם זה יהיה מקומו ברוטציה באורלנדו.

זה ניתוח מעניין: תאורטית הייתי נותן 80% מהקאפ לחמישיה, עוד 15% ל6+7, ובסוף וטרנים ורוקים. אבל, זה לא מספיק לאליפות בדרך כלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 1:05 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
אגב, הסיכום של ננה עם יוסטון נפל עקב חוק גיל 38

מהו ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 2:53 am 
Hall of Famer

hagai_sela כתב:
החוזה הוא לעונה אחת ולא מסנדל אותם לעונה הבאה, לא נראה לי ש att יתרגש במיוחד.

זה רע אבל זה רע בשליטה. אם הבנתי נכון, פילי מנסה להתרומם כמה שיותר השנה ולשמור על אופציה לשני חוזי מקסימום בשנה הבאה. כל עוד אני מסוגל לראות הגיון במהלכים (גם אם לא להסכים איתם), אני עוד איכשהו רגוע.
זה עדיין אומר שאצטרך לראות את רדיק שנה שלמה, זה עדיין אומר שאין להם אפשרות לבצע עסקאות חכמות על הקאפ תמורת שחקנים צעירים או בחירות, זה עדיין אומר שזה יעכב את ההתפתחות של tlc ושל הטורקי הצעיר שמגיע בעמדה מס׳ שתיים... זה עדיין להשקיע הרבה כסף בשחקן שאין לו חלק (בתקווה!) בעתיד של הקבוצה אבל שיהיה. אני מצפה מקולאנג׳לו למהלכים גרועים ובינתיים, הוא מצד אחד עושה כאלו ומצד שני, לעתים זה מגיע ב-scale נמוך יותר משחששתי ממנו (רדיק ל-3 שנים נניח) ואז אני מוצא את עצמי חווה תחושת הקלה משונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 3:00 am 
Hall of Famer

idansha כתב:
אני מקווה ש-ATT יושב
ג'י ג'י רדיק בפילי - 23 מ' לעונה אחת.
לפי הספירה שלי לפילי יש מעל 25 מ' פנויים אחרי העסקה הזו ומעניין איזה עוד סיוטים קוליאנג'לו מכין ל-ATT

ספציפית - 11$ מיליון דולר לאמיר ג׳ונסון :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 3:42 am 
Junior

אין בשוק "עסקאות חכמות על הקאפ תמורת צעירים או בחירות". החוזים שקבוצות מנסות להיפטר מהם מחזיקים יותר משנתיים, ובכל מקרה זה לא המצב שהיה להינקי לפני כמה שנים שיכל להעמיס חוזים לא רצויים של אחרים, כי עכשיו אין לפילי את המינוף כשהייתה בין הקבוצות היחידות עם קאפ שמוכנה להעמיס חוזים, כשעכשיו כמעט שליש מהליגה תיכנס לעונה עם מיליונים פנויים בקאפ.
זו החלטה נכונה של המערכת שזיהתה שלא צפויה להיות עסקה בהמשך השנה על הקלה בקאפ של חוזה לעונה אחת, וגם ככה מדובר בכסף מת בשל חוקי הליגה, שישלמו אותו או לרדיק וג'ונסון או פשוט כתוספת לשחקני הסגל הקיימים.
ההחלטה גם נכונה לאור קריאת המפה שלפחות 5 קבוצות צפויות להיות חלשות יותר מחבורת הצעירים של פילי.
בקיצור, לדעתי, מערכת חולמנית הייתה שומרת על הקאפ בתקוות שווא לקבל עסקה משום מקום, או בשביל להיות השביעי בהגרלת הלוטרי.
מערכת גרועה הייתה מציעה חוזים ארוכים יותר, או הולכת על מקסימום לשנה אחת לשחקן כמו רודי גיי.
מערכת עם דרך ברורה וחכמה הלכה על שני וטרנים עם האופי הטוב ביותר שאפשר לבקש, בחוזה לשנה אחת, במטרה שלילדים בחדר ההלבשה יהיו חברים שראו ועברו הכל וילמדו אותם דבר או שניים, ואולי על הדרך יעזרו לסדר לילדים האלה ניסיון יקר של 4-5 משחקי פלייאוף. זה מהלך שיכול לעשות רק טוב, בלי שום סיכון.

לגבי השנה הבאה וחוזי המקסימום שהם מתכננים להציע - המטרה הראשית הוא כנראה אייברי בראדלי, שההנחה היא שבוסטון לא תוכל לשמור. הוא יקבל הצעות מקסימום נוספות מלבד פילדלפיה והתקווה היא שפולץ-סימונס-אמביד יראו השנה מספיק כדי לשכנע את בראדלי שיש לו שם גם כסף וגם רוסטר שאמור להרכיב קונטנדרית בהמשך החוזה שלו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 4:00 am 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
אין בשוק "עסקאות חכמות על הקאפ תמורת צעירים או בחירות". החוזים שקבוצות מנסות להיפטר מהם מחזיקים יותר משנתיים, ובכל מקרה זה לא המצב שהיה להינקי לפני כמה שנים שיכל להעמיס חוזים לא רצויים של אחרים, כי עכשיו אין לפילי את המינוף כשהייתה בין הקבוצות היחידות עם קאפ שמוכנה להעמיס חוזים, כשעכשיו כמעט שליש מהליגה תיכנס לעונה עם מיליונים פנויים בקאפ.
זו החלטה נכונה של המערכת שזיהתה שלא צפויה להיות עסקה בהמשך השנה על הקלה בקאפ של חוזה לעונה אחת, וגם ככה מדובר בכסף מת בשל חוקי הליגה, שישלמו אותו או לרדיק וג'ונסון או פשוט כתוספת לשחקני הסגל הקיימים.
ההחלטה גם נכונה לאור קריאת המפה שלפחות 5 קבוצות צפויות להיות חלשות יותר מחבורת הצעירים של פילי.
בקיצור, לדעתי, מערכת חולמנית הייתה שומרת על הקאפ בתקוות שווא לקבל עסקה משום מקום, או בשביל להיות השביעי בהגרלת הלוטרי.
מערכת גרועה הייתה מציעה חוזים ארוכים יותר, או הולכת על מקסימום לשנה אחת לשחקן כמו רודי גיי.
מערכת עם דרך ברורה וחכמה הלכה על שני וטרנים עם האופי הטוב ביותר שאפשר לבקש, בחוזה לשנה אחת, במטרה שלילדים בחדר ההלבשה יהיו חברים שראו ועברו הכל וילמדו אותם דבר או שניים, ואולי על הדרך יעזרו לסדר לילדים האלה ניסיון יקר של 4-5 משחקי פלייאוף. זה מהלך שיכול לעשות רק טוב, בלי שום סיכון.

לגבי השנה הבאה וחוזי המקסימום שהם מתכננים להציע - המטרה הראשית הוא כנראה אייברי בראדלי, שההנחה היא שבוסטון לא תוכל לשמור. הוא יקבל הצעות מקסימום נוספות מלבד פילדלפיה והתקווה היא שפולץ-סימונס-אמביד יראו השנה מספיק כדי לשכנע את בראדלי שיש לו שם גם כסף וגם רוסטר שאמור להרכיב קונטנדרית בהמשך החוזה שלו.

אני בכלל לא בטוח שפילי הולכת אחרי 4-5 משחקי פלייאוף. נראה איך הם ישתלבו. עם אמביד בריא, הם עוד יכולים להפתיע :)

לגבי ההחתמות, שוב, אני לא מתנגד נחרצות. אני פשוט ממש לא מעריך את רדיק ודקות נוספות לשלושת ה-sg הצעירים בסגל היו משמחות אותי הרבה יותר מלראות אותו.

לגבי עסקאות על הקאפ, זה פשוט לא נכון. הן עדיין קיימות. אולי לא לשנה אחת - למרות שגם זה יכול לקרות - אבל בהחלט קיימות (העסקה של הנטס רק לא מזמן הייתה בעיקר מבוססת על קאפ). מצד שני, אני כן יכול להבין ולהצדיק רצון לשמר קאפ פנוי לשני שחקני max בקיץ הבא. אני, אגב, מעדיף את לברון ואת פול ג׳ורג׳ אבל מוכן להתפשר על בראדלי :)

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך א' יולי 02, 2017 4:18 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 4:17 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:
התותח המפוברק כתב:

זה ניתוח מעניין: תאורטית הייתי נותן 80% מהקאפ לחמישיה, עוד 15% ל6+7, ובסוף וטרנים ורוקים. אבל, זה לא מספיק לאליפות בדרך כלל.

הניתוח לא מעניין כי הוא שחקן נבא חלש. לשלם לכזה 15 מיליון זה פיגור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 4:22 am 
Hall of Famer

מה שכן, אני לא מכיר מספיק את החישובים אבל מתישהו בקרוב צריכה לבוא הארכה לקובינגטון ובהתחשב ביכולת שלו בשנה שעברה, הוא לא הולך להיות זול במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 5:09 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att כתב:
.

סטריאני, אתה עדיין מגדיר את הטרייד של יוטה על היל מעולה?

.

אני בספק אם הגדרתי אותו כמעולה אבל הוא בהחלט היה טרייד טוב. אתה רוצה שוב לחזור לנתח אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 5:45 am 
Junior

אז יוטה משאירה את אינגלס ב52 ל4 שנים.
פטי מילס נשאר בסאס 50 ל4 שנים.
טיג 57 ל3 שנים במיני
טוני סנל במילווקי 46 ל4 שנים.
ג'רו הולידיי נשאר בפליקנס 126 ל5 שנים

יוסטון אוספים איזה סיני גבוה בשם קי.
דניאל תייס מגיע לשנתיים לסלטיקס
לנגסטון גלוואי 21 ל3 שנים בפיסטונס.

זה משתלם ליוטה. אינגלס נתן הנחת בית, הוא חבר מאוד טוב של הייוורד וחולק איתו סוכן. לברון דרש מקס לתומפסון.
בטח כשמשווים לחוזה של מילס וטיג וסנל. כאמור מאוד אוהב אותו ביוטה והוא שחקן מאוד דומיננטי בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 5:53 am 
Junior

אני אוסף את החוזים מהטוויטר של ווג' וספורטסנטר.
קלדרון בקאבס ל2.3 לשנה.
וסטף קרי הסכים לחוזה מקס מג"ס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 5:54 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
עמוס לב כתב:
Att כתב:
.

סטריאני, אתה עדיין מגדיר את הטרייד של יוטה על היל מעולה?

.

אני בספק אם הגדרתי אותו כמעולה אבל הוא בהחלט היה טרייד טוב. אתה רוצה שוב לחזור לנתח אותו?

למעשה, כך בדיוק הגדרת אותו.

אתה כתבת:
"הטרייד על היל היה מעולה. בחירה 12 לא היתה נותנת להם כלום. אולי שחקן שעוד שלוש ארבע שנים יהיה טוב אבל לא כעת. היל בעונת שיא(למעט כמות משחקים). נק׳ ואחוזי קליעה מעולים. שומר טוב. לא אנוכי. בן 31 ויהיה חופשי בקיץ. מעניין מה יהיה איתו. החוזה הגדול האחרון שלו."
אני השבתי:
״זה טרייד שכרגע נראה טוב. טרייידים מהסוג הזה נבחנים בטווח הארוך.
היל שחקן חופשי והשאלה היא כמה יוטה משקיעה בו והאם יחתום אצלה. אם לא יחתום שם, זו הייתה השאלה עבור בחירה גבוהה יחסית.״
ועמוסלב כתב:
״איך אתה אומר שהטרייד על היל היה מעולה בדיוק?
היל עזר להם לעונה של 50+ ניצחונות והפסד סיבוב ראשון/שני. זה נחמד, אבל לא מדהים.
יוטה קבוצה צעירה יחסית שמתפתחת בדרך למעלה.
כמו שאתה כותב היל הוא גם מבוגר (31) וגם יהיה חופשי בקיץ, מה שאומר שיש מצב יותר מסביר שהוא לא יהיה ביוטה.
כלומר הג'אז נתנו בחירה מספר 12 בדראפט, שיכול או לא יכול להתפתח לשחקן טוב תמורת עונה חביבה ותסריט סביר של השאלה לעונה לשחקן טוב. באיזה קריטריון זה טרייד מעולה בדיוק?
טרייד כזה יכול להיות מעולה בשתי תסריטים בלבד.
1. השחקן הוא הפיסה החסרה להתמודדות על התואר.
2. השחקן הוא מנטור מעולה לשחקן צעיר שהקבוצה רוצה לפתח.״
והוסיף אח״כ -
״בקיצר, אני מניח שגם אתה לא חושב שאם היל עוזב אחרי העונה אז לא מדובר בטרייד גדול וגם אתה מודה שיש סיכוי שהיל לא יישאר.
כדאי שלפני שאתה מכריע שהטרייד מעולה כדאי להמתין לקיץ הבא. כי אם היל עוזב אז הטרייד הזה לא מעולה ולא נעליים, אלא במקרה הטוב טרייד סתמי, במקרה הרע יותר הג'אז הפסידו שחקן טוב בדראפט (אנחנו לא יודעים את מי הם היו בוחרים בדראפט במקום) תמורת עונה חביבה.

ונכתוב את זה שוב. אני לא רואה את התמונה כאליפות או טנקינג, אבל כן חושב שכל המהלכים צריכים להיות עם הפנים קדימה. אם אתה לא קונטנדרית והמהלך שאתה מתכנן לא יהפוך אותך לקונטנדרית, אז אתה צריך למדוד את המהלך בטווח הבינוני, איך זה מקדם אותך קדימה. שיפור מקרי לעונה אחת לא מעניין ובטח לא צריך לגרום לך לוותר על ערך עתידי.״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 6:02 am 
Junior

אדם סילבר היה צריך סיני בנבא. כנראה שיוסטון חשבו שאם הם יעזרו יתייחסו אליהם ברחמנות עם כל מיני קטנות. הם טעו והחוזה שהציעו לננה נפל.

אני חושב שגם אם היל עוזב אז בדיעבד הטרייד טוב. אם יש סיכוי ליוטה להשאיר את הייוורד זה בזכות העובדה שהם עברו סיבוב בפלייאוף. היל פתר להם את סוגיית הרכז ומקום 12 בדראפט צפוי להוביל לרול פלייר במקרה הטוב. אחרי שיוטה שמה 4 בחירות ראשונות על העמדה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 6:57 am 
Hall of Famer

ווריורס משאירים את איגי גם כן. 48$ ל-3 עונות.
עכשיו רק נותר להסדיר את עמדה מס׳ 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 7:21 am 
Sophomore

איגי+ליווינגסטון זה מצויין.
עכשיו צריך להיפטר מזאזא, להשאיר איכשהו את ווסט (ומגי, סתם כי עושה לי טוב לראות אותו מצליח).
מה מצב הקאפ אצלם עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 7:25 am 
Hall of Famer

ווסט חתם בג"ס על המינימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 7:29 am 
Sophomore

עוד יותר טוב. תודה.
(ביחס למרחק מההתרחשויות עצמן, המרחק בין הבית-משרד לצאלים זניח, אבל משמעותי ליכולת לעקוב...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 61  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], רואה שחורות ו 96 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: