satriani כתב:
עמוס לב כתב:
Att כתב:
.
סטריאני, אתה עדיין מגדיר את הטרייד של יוטה על היל מעולה?
.
אני בספק אם הגדרתי אותו כמעולה אבל הוא בהחלט היה טרייד טוב. אתה רוצה שוב לחזור לנתח אותו?
למעשה, כך בדיוק הגדרת אותו.
אתה כתבת:
"הטרייד על היל היה מעולה. בחירה 12 לא היתה נותנת להם כלום. אולי שחקן שעוד שלוש ארבע שנים יהיה טוב אבל לא כעת. היל בעונת שיא(למעט כמות משחקים). נק׳ ואחוזי קליעה מעולים. שומר טוב. לא אנוכי. בן 31 ויהיה חופשי בקיץ. מעניין מה יהיה איתו. החוזה הגדול האחרון שלו."
אני השבתי:
״זה טרייד שכרגע נראה טוב. טרייידים מהסוג הזה נבחנים בטווח הארוך.
היל שחקן חופשי והשאלה היא כמה יוטה משקיעה בו והאם יחתום אצלה. אם לא יחתום שם, זו הייתה השאלה עבור בחירה גבוהה יחסית.״
ועמוסלב כתב:
״איך אתה אומר שהטרייד על היל היה מעולה בדיוק?
היל עזר להם לעונה של 50+ ניצחונות והפסד סיבוב ראשון/שני. זה נחמד, אבל לא מדהים.
יוטה קבוצה צעירה יחסית שמתפתחת בדרך למעלה.
כמו שאתה כותב היל הוא גם מבוגר (31) וגם יהיה חופשי בקיץ, מה שאומר שיש מצב יותר מסביר שהוא לא יהיה ביוטה.
כלומר הג'אז נתנו בחירה מספר 12 בדראפט, שיכול או לא יכול להתפתח לשחקן טוב תמורת עונה חביבה ותסריט סביר של השאלה לעונה לשחקן טוב. באיזה קריטריון זה טרייד מעולה בדיוק?
טרייד כזה יכול להיות מעולה בשתי תסריטים בלבד.
1. השחקן הוא הפיסה החסרה להתמודדות על התואר.
2. השחקן הוא מנטור מעולה לשחקן צעיר שהקבוצה רוצה לפתח.״
והוסיף אח״כ -
״בקיצר, אני מניח שגם אתה לא חושב שאם היל עוזב אחרי העונה אז לא מדובר בטרייד גדול וגם אתה מודה שיש סיכוי שהיל לא יישאר.
כדאי שלפני שאתה מכריע שהטרייד מעולה כדאי להמתין לקיץ הבא. כי אם היל עוזב אז הטרייד הזה לא מעולה ולא נעליים, אלא במקרה הטוב טרייד סתמי, במקרה הרע יותר הג'אז הפסידו שחקן טוב בדראפט (אנחנו לא יודעים את מי הם היו בוחרים בדראפט במקום) תמורת עונה חביבה.
ונכתוב את זה שוב. אני לא רואה את התמונה כאליפות או טנקינג, אבל כן חושב שכל המהלכים צריכים להיות עם הפנים קדימה. אם אתה לא קונטנדרית והמהלך שאתה מתכנן לא יהפוך אותך לקונטנדרית, אז אתה צריך למדוד את המהלך בטווח הבינוני, איך זה מקדם אותך קדימה. שיפור מקרי לעונה אחת לא מעניין ובטח לא צריך לגרום לך לוותר על ערך עתידי.״