סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 12, 2024 12:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1166 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 47  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי ת"א ( א' ?! ) 2018/19
הודעהפורסם: ו' יולי 13, 2018 5:44 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
בהנחה שאין פיצול, מכבי עם שישה ישראלים: טיוס, כהן, דיברתולומיאו, לוי, משעור, זוסמן ונעזוב את השמועות על קולושוב. בכל קבוצה אחרת חוץ ממכבי כל אחד מהם היה מקבל בקלות 30-25 במשחק. במכבי חלק מהם יגרד את העשר דקות בליגה, ואילו באירופה הוא יגרד את הביצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 13, 2018 5:52 pm 
Freshman

נו ולמה החלטת שכולם ישארו בקבוצה? כרגע אנחנו יודעים שרק 4 מהם בוודאות יהיו במכבי בעונה הבאה, כשכבר די ברור שמשעור יעזוב וגם זוסמן כנראה רוצה לצאת להשאלה. כל עוד חוק רוסי נשאר מכבי תצטרך לפחות 5 ישראלים סבירים בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 13, 2018 6:21 pm 
Junior

לא החלטתי שכולם ישארו, אבל כרגע כולם חתומים שם. גם אם בסופו של דבר יהיו במכבי רק חמישה ישראלים סבירים, זה אומר שהסיכוי של לוי לקבל בליגה יותר מ 20 דקות למשחק מאוד קטן. באירופה הוא יראה כנראה מעט מאוד דקות, אם בכלל, ולאור זאת ההחלטה שלו מאוד לא מובנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 13, 2018 6:29 pm 
מנהל פורום

כולם מדברים על פיצול, או לא פיצול, כאילו זה בינארי.
כבר מההתחלה אני כתבתי שהכי הגיוני שבסופו של דבר יהיה משהו באמצע.
לא שתי קבוצות נפרדות לגמרי, עם צוות נפרד לגמרי, אבל גם לא המצב שהיה בשנים האחרונות.
יהיו שחקנים שמראש יוגדר שהם רק ליורוליג, ויהיו שחקנים שישחקו רק בליגה, אבל יתאמנו ביחד עם אותו צוות מאמנים. גם אם בפועל אחד מעוזרי המאמן ינהל את המשחקים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 13, 2018 6:43 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מנחם כתב:
בהנחה שאין פיצול, מכבי עם שישה ישראלים: טיוס, כהן, דיברתולומיאו, לוי, משעור, זוסמן ונעזוב את השמועות על קולושוב. בכל קבוצה אחרת חוץ ממכבי כל אחד מהם היה מקבל בקלות 30-25 במשחק. במכבי חלק מהם יגרד את העשר דקות בליגה, ואילו באירופה הוא יגרד את הביצים.

סתם מעניין אותי, על סמך מה החלטת שכל אחד מהם מקבל 25-30 דקות בקלות בליגה? קשקוש מוחלט. אף קבוצה בליגה, בטח לא מצמרת הליגה, לא תתן לזוסמן 30 דקות בליגה. לדעתי גם בקבוצות תחתית זה רחוק מלהיות בטוח.
לגבי נמרוד לוי, אני מאד אוהב שאנשים אומרים מה יהיה על דברים שכבר קרו... במכבי אשדוד, בעונה מצויינת מבחינתו, הוא קיבל 22 דקות למשחק. רוצה לחשוב על זה שוב?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 13, 2018 6:55 pm 
Junior

אוקיי מקבל, אולי טיפה הגזמתי, אז נגיד שבין 25-20 דקות ולדעתי גם זוסמן היה מקבל את זה ברוב הקבוצות בליגה. אתה רואה מצב שלוי מקבל כזו כמות דקות במכבי גם אם נגיד שמשעור ואפילו זוסמן לא יהיו שם? שלא לדבר על כך שבאירופה הוא כנראה לא יראה דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 13, 2018 11:53 pm 
Junior

נכון, זוסמן לא יקבל ממוצע של 30 דקות, ממילא אין הרבה שחקנים כולל זרים שמשחקים 30+ דקות בממוצע למשחק.
אבל 25 בוודאי שכן. במרבית קבוצות הליגה. שזה פי 2 ממה ששיחק אשתקד - משמעותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 14, 2018 1:05 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מנחם כתב:
אוקיי מקבל, אולי טיפה הגזמתי, אז נגיד שבין 25-20 דקות ולדעתי גם זוסמן היה מקבל את זה ברוב הקבוצות בליגה. אתה רואה מצב שלוי מקבל כזו כמות דקות במכבי גם אם נגיד שמשעור ואפילו זוסמן לא יהיו שם? שלא לדבר על כך שבאירופה הוא כנראה לא יראה דקות.

אני בהחלט רואה את מכבי לא רושמת לליגה את ריי וקלויארו ונותנת את הדקות שלהם לדיבא, לוי וכהן (ז"א אני מקווה שזה מה שהם יעשו ולא יהיו סתומים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 14, 2018 6:51 am 
Junior

לוי הוא תאום של ג'ייק כהן. הוא לא אמור ולא מתאים לשחק כ-3, מעבר לתפקוד, זמני פה ושם. את ההתקדמות שלו (וזה ניכר מאוד בנתונים) הוא עשה בגלל שגרינברג וגוט החליטו בחוכמה שהוא ארבע וזה אחרי שנה ששיבק ומכבי החליטו שהוא שלוש שאמור לזרוק מבחוץ.

גם אם הוא יקבל דקות. ב-3 זה חסר תועלת, מתכון בטוח לתפוקה מועטה, איבוד ביטחון שלו ואיבוד ביטחון של המערכת בו. בשנה הבאה יחזור לאשדוד או למקלט השיקום בגלבוע.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 14, 2018 11:32 am 
Hall of Famer

מנחם כתב:

כל זה כמובן אם אתה יוצא מתוך הנחה שהם יהיו מצויינים. לוי היה מצויין באשדוד וקיבל 22 דקות. אם לא היה מצויין, היה מקבל פחות. בקיצור אין ארוחות חינם גם בקבוצות אחרות. כנ"ל גם כל מי שחושב שזוסמן אוטומטית יקבל 25 דקות בכל קבוצה בליגה.
לגבי הדקות באירופה, אני מניח שכמה שלא יקבל, זה יהיה יותר מאשר באשדוד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 14, 2018 3:30 pm 
Junior

החתול יובב כתב:
לוי הוא תאום של ג'ייק כהן. הוא לא אמור ולא מתאים לשחק כ-3, מעבר לתפקוד, זמני פה ושם. את ההתקדמות שלו (וזה ניכר מאוד בנתונים) הוא עשה בגלל שגרינברג וגוט החליטו בחוכמה שהוא ארבע וזה אחרי שנה ששיבק ומכבי החליטו שהוא שלוש שאמור לזרוק מבחוץ.

גם אם הוא יקבל דקות. ב-3 זה חסר תועלת, מתכון בטוח לתפוקה מועטה, איבוד ביטחון שלו ואיבוד ביטחון של המערכת בו. בשנה הבאה יחזור לאשדוד או למקלט השיקום בגלבוע.

באיזה אופן לוי תאום ג׳ייק כהן? כהן שיחק רוב העונה כחמש בליגה וגם באירופה לא מעט.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 14, 2018 11:21 pm 
Junior

מהמעט שראיתי, כהן באשדוד לפני שנתיים ובמכבי תופקד כארבע.

בלי קשר לאיפה שמו אותו. שחקנים עם מימדי גוף ותכונות כמעט זהות על המגרש. בנבחרת בצוק העיתים הם יכולים לשחק ביחד. במכבי כל עוד יש זר כזה או אחר וטיוס לא רואה שום סיכוי כזה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 14, 2018 11:58 pm 
Hall of Famer

באופן לא ברור בסגל של מכבי כרגע באתר המנהלת ישנם זרים בלבד
http://basket.co.il/team.asp?TeamId=989
אין לי מושג אם בכלל יש לזה משמעות כלשהי

טענות ייבוש הישראלים במכבי צריכות להיות בקנה מידה הנכון .
אני לא יודע בכמה קבוצות ליגה בעונה שעברה זוסמן היה משחק כ-15 דקות למשחק , עוד כ-10 דקות בממוצע בפלייאוף ובפיינל-פור , וכמה משחקים גם ביורוליג . כנ"ל שגב למשל שקיבל לפני שנתיים בעונת 15-16 ממוצע של 17 דקות למשחק ליגה ( הפתעה - בדיוק כמו בעונה שקדמה לכך בגלבוע-גליל ) . כשמוסיפים לכל זה את המעטפת והאימונים ברמה גבוהה , העובדה שהקבוצה מגיעה רחוק בפלייאוף המקומי ובגביע המדינה , וגם דקות יורוליג פה ושם - אני לא רואה על מה יש להתלונן .
נכון שיש גם סיטואציות כמו משעור ויבזורי , אבל זה גם תלוי פציעות , יכולת של זרים באותה העמדה וכו' .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2018 6:04 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
מנחם כתב:

כל זה כמובן אם אתה יוצא מתוך הנחה שהם יהיו מצויינים. לוי היה מצויין באשדוד וקיבל 22 דקות. אם לא היה מצויין, היה מקבל פחות. בקיצור אין ארוחות חינם גם בקבוצות אחרות. כנ"ל גם כל מי שחושב שזוסמן אוטומטית יקבל 25 דקות בכל קבוצה בליגה.
לגבי הדקות באירופה, אני מניח שכמה שלא יקבל, זה יהיה יותר מאשר באשדוד...

מתוך הנחה שבמכבי יהיו לפחות חמישה ישראלים, אני משער שלוי למשל לא יקבל יותר מאשר 15-13 דקות במקרה הטוב, ויש סיכוי שעוד הרבה פחות משום שיש את טיוס ואת ברתולומיאו שיקבלו בסביבות 45 דקות למשחק (בשנה שעברה הם קבלו ביחד 47 דקות למשחק). מעבר לזה, אני יוצא מנקודת הנחה שבמכבי יש הרבה יותר לחץ ולכן אם הוא לא יהיה טוב בכמה משחקים הוא יראה פחות דקות, ואחר כך כבר יהיה קשה לו לחזור ולקבל דקות משמעותיות. לעומת זאת בקבוצה קצת פחות לחוצה, ועם מאמן שמוכן להשקיע בצעירים, כמו גרינברג למשל, הוא היה ממשיך לקבל דקות גם אם הוא לא היה כל כך טוב בכמה משחקים.
לוי למשל שיחק כמעט 19 דקות למשחק בעשרת המשחקים הראשונים של אשדוד השנה, קלע 6.6 נקודות למשחק ולקח 4.4 רבאונדים. ב 23 המשחקים הבאים הוא שיחק בערך 23 דקות וקלע מעל 12 נקודות ולקח כ 7 ריבאונדים למשחק.
זוסמן למשל שיחק קצת מעל 20 דקות בשבעת משחקים הראשונים של העונה, אבל אחר כך קיבל רק 13 דקות בממוצע. ככה אתה לא בונה בטחון לשחקן, אלא להיפך.
בעיני לוי למשל, היה צריך לעבור לקבוצה שתשחק באירופה, ובשנה הבאה יש לא מעט כאלה, וכזו שבה הוא ימשיך לקבל עשרים וכמה דקות למשחק. גם זוסמן צריך לעבור לקבוצה שבה הוא יוכל לקבל לפחות 20 דקות למשחק ואולי יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2018 8:34 am 
Hall of Famer

יש לי דז'ה וו מסויים. כן, שמענו כבר את האגדה על גרינברג שמאמין בצעירים. אם אני זוכר נכון, כדי "להוכיח" אותה היית צריך לסכם את הדקות של אריאל ומנקו ביחד כדי לעבור את הדקות של זוסמן...
ונשבר הזין מה"לבנות בטחון לשחקנים". שחקן שמקבל דקות צריך להראות מה הוא יכול לעשות כדי לקבל עוד דקות, לא להפך. זוסמן עם כל הכבוד היה די אכזבה בעונה שעברה, קיבל קרדיט ששחקן צעיר לא רק במכבי אלא בכל קבוצה בליגה יכול לחלום עליו, רוב הזמן הראה בעיקר הססנות יחד עם יכולת ביצוע די ירודה בזריקה משלוש שהיא החלק החזק שלו. אתה חושב שאם יפגין כאלה בקבוצה אחרת עדיין יקבל 20 ומשהו דקות קבוע? באמאשך? רק במכבי כנראה יש חובה לתת דקות לשחקנים שלא מראים מספיק יכולת, בקבוצות אחרות כולל שלך זה מתקבל בטבעיות שמי שלא מראה שמגיע לו יותר דקות - לא מקבל יותר דקות (ואם הוא כן מקבל, אז אתם מתלוננים והמאמן חרא).
לוי כנ"ל. אם היה פחות טוב באשדוד, גרינברג המאמין בצעירים היה עדיין נותן לו את אותה כמות דקות? נראה לך?

וכמה קבוצות כבר יש באירופה? במסגרות נורמליות יש את מכבי חולון וירושלים. הפועל תעוף כנראה במוקדמות הצ'מפיונס וספק גדול, על פי פרסום שראיתי, אם תשחק ביורופקאפ - שממילא הוא מפעל די מצחיק, אם אתה מעלה את נס ציונה כמקום שלוי היה צריך לשקול לשחק בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2018 12:10 pm 
Hall of Famer

הודעה מעניינת של מכבי תל אביב.
המועדון הודיע שישתתף בטורניר אתונה בדיוק בתאריכים של גביע ווינר אבל מנגד מודיע שהקבוצה תופיע למשחקי הטורניר.
שיגעו את כולם..... :mrgreen:
גורם בכיר במכבי מצוטט ב וואינט וטוען שהולכים על קונספציה של 9 זרים
במקרה כזה יביאו עוד זר לעמדות 3_4
עוד אחד לעמדה 4
וסנטר
תיוס כהן ו דיברתולמאו ישלימו את הסגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2018 12:14 pm 
מנהל פורום

מה לא ברור?

מכבי א' תהיה באתונה, מכבי ב' בגביע ווינר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2018 12:21 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
מה לא ברור?

אפרופו מכבי ב יש שמועות שאורן אהרוני ימונה השבוע למאמן הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2018 12:29 pm 
Senior

כרגע יצאה לאור הודעה של המועדון שתהיה גם מכבי ג' שתשחק במשחקי גביע ווינר בלבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2018 12:31 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
כרגע יצאה לאור הודעה של המועדון שתהיה גם מכבי ג' שתשחק במשחקי גביע ווינר בלבד

:mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2018 12:46 pm 
Hall of Famer

מצחיק מצחיק אבל לא הייתי מתנגד לזה... הייתי מוותר על המפעל המיותר הזה, בטח אם יש טורניר הכנה "קצת יותר טוב". אם קבוצה יכולה להיעדר מגביע ווינר בגלל "מסע ראווה" של לחטוף בראש ב-NBA, גם מכבי יכולה להיעדר ולאף אחד לא יכולה להיות טענה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2018 1:54 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
מה לא ברור?

לך תדע
אולי הפוך ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2018 4:06 pm 
Hall of Famer

על פי וואלה וספורט1 מכבי תל אביב רוצה את קולושוב איגור ו היא במומ עם ראשלצ גם לגבי סלומון שניהם מיועדים למכבי ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2018 6:23 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
יש לי דז'ה וו מסויים. כן, שמענו כבר את האגדה על גרינברג שמאמין בצעירים. אם אני זוכר נכון, כדי "להוכיח" אותה היית צריך לסכם את הדקות של אריאל ומנקו ביחד כדי לעבור את הדקות של זוסמן...
ונשבר הזין מה"לבנות בטחון לשחקנים". שחקן שמקבל דקות צריך להראות מה הוא יכול לעשות כדי לקבל עוד דקות, לא להפך. זוסמן עם כל הכבוד היה די אכזבה בעונה שעברה, קיבל קרדיט ששחקן צעיר לא רק במכבי אלא בכל קבוצה בליגה יכול לחלום עליו, רוב הזמן הראה בעיקר הססנות יחד עם יכולת ביצוע די ירודה בזריקה משלוש שהיא החלק החזק שלו. אתה חושב שאם יפגין כאלה בקבוצה אחרת עדיין יקבל 20 ומשהו דקות קבוע? באמאשך? רק במכבי כנראה יש חובה לתת דקות לשחקנים שלא מראים מספיק יכולת, בקבוצות אחרות כולל שלך זה מתקבל בטבעיות שמי שלא מראה שמגיע לו יותר דקות - לא מקבל יותר דקות (ואם הוא כן מקבל, אז אתם מתלוננים והמאמן חרא).
לוי כנ"ל. אם היה פחות טוב באשדוד, גרינברג המאמין בצעירים היה עדיין נותן לו את אותה כמות דקות? נראה לך?

וכמה קבוצות כבר יש באירופה? במסגרות נורמליות יש את מכבי חולון וירושלים. הפועל תעוף כנראה במוקדמות הצ'מפיונס וספק גדול, על פי פרסום שראיתי, אם תשחק ביורופקאפ - שממילא הוא מפעל די מצחיק, אם אתה מעלה את נס ציונה כמקום שלוי היה צריך לשקול לשחק בו.

איזה דז׳ה וו יש לי? הבאתי נתונים ברורים לגבי לוי וזוסמן בשנה שעברה שדי מוכיחים את מה שטענתי. לוי שלא היה מדהים בעשרת המשחקים הראשונים, המשיך לקבל קרדיט ובתמורה כמעט הכפיל את מספר הנקודות ומספר הרבאונדים שלו עלה בחמישים אחוז. אז לשאלתך, כן, אם גרינברג המאמין בצעירים עדיין היה נותן לזוסמן את אותו מספר דקות, התשובה היא פשוט כן.
זוסמן שלטענתך הראה יכולת ביצוע די ירודה בזריקה ל 3, עמד בשבעת המשחקים הראשונים של העונה על 10 מ 24, שזה קרוב ל 42 אחוז, ואני מניח שגם אתה תסכים איתי שזה אחוז לא רע בכלל כשהוא לוקח כ 3.5 זריקול למשחק. אחר כך הגיעו שני משחקים נגד הפועל ונגד חולון שבהם הוא קיבל פתאום 6 ו 7 דקות ובסך הכל מאז שבעת המשחקים הראשונים של העונה הוא עמד על 9 מ 32 לשלוש. כלומר טיפה יותר מ 28 אחוזים וכל זה בפחות משלשה וחצי למשחק. אז שבעת המשחקים הראשונים של העונה הוכיחו שהוא יודע לקלוע, ושהוא כנראה לא מהסס, אז בוא תסביר לי אתה מה קרה מאז? הוא פתאום שכח לקלוע?

אז אולי לך נשבר הזין מלבנות בטחון לשחקנים - אני רק יכול לשמוח שאני לא עובד שלך, ואולי אתה באמת עובד כמהנדס, רק של רובוטים, שאין להם רגשות ולא צריכים בטחון עצמי. במקום העבודה שלי, אני מאמין בגישה הפוכה ומשתדל לחזק את הבטחון של מי שכפופים לי, ולתת להם צ׳אנס גם אם הם טועים. בדרך כלל הם מוכיחים שזה היה שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2018 7:52 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

2028, ראיון במוסף הספורט של ידיעות:
יובל זוסמן מדבר על הפרישה ממשחק ומה גרם לה.
"2 המשחקים בעונה הראשונה במכבי בהם קיבלתי מעט דקות הורידו לי את הביטחון לרצפה ומאז לא התאוששתי. אם רק נבן היה מאמין בי הכל היה שונה. האם היו דברים שיכלתי לעשות אחרת? לא נראה לי, אני שלם עם עצמי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1166 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 47  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: