סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 7:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 350 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA - טריידים
הודעהפורסם: ו' פברואר 07, 2020 9:42 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בסופו של דבר, הייתה לא מעט פעילות בטרייד דדליין הזה.
מיניסוטה - לא יודע מה לחשוב. רוסאס הוכיח את מה שהנחתי לגביו - שהוא הולך להיות מאוד פעיל ושיש לו יכולת גבוהה להשיג את מה שהוא רוצה.
עכשיו השאלה היא האם מה שהוא רוצה הוא מספיק טוב והאם זו האסטרטגיה הנכונה.

הוא למעשה קיבל שתי בחירות דראפט תמורת קובינגטון (טרייד מתבקש למרות שהאוהדים של מיני מבכים על כך), שזה הישג נאה.
אחת מהן הוא המיר לרסטריקדס מאליק ביסלי והרננגומז מדנבר.
אלו שני שחקנים שקצת הלכו לאיבוד ברוטציה הסופר עמוקה של דנבר שמצטיינת באופן יחסי בשנים האחרונות בבחירה בדראפט.
אני פחות אוהב את החלק הזה בטרייד אבל הוא עשוי להתברר כהצלחה, אם יצליח להחתים אותם (או לפחות את ביסלי) על חוזה טוב בקיץ.

לגבי הטרייד המרכזי עם ג"ס, אני מעריך את הנחישות של רוסאס להשיג את ראסל. על הדרך הוא גם עשה את מה שלא האמינו שיצליח וזה להיפטר מהחוזה של וויגינס.
זה התחיל מכך שוויגינס שיפר את בחירת הזריקות שלו העונה (תחת הנחיית צוות האימון וההנהלה) והפך לשחקן יעיל במידה סבירה.
הבעיה היא שהוא המיר את החוזה מקס של וויגינס בחוזה של ראסל. אמנם ראסל טוב יותר אבל אני לא מתלהב ממנו במיוחד, החוזה הוא חוזה דומה ואני לא בטוח שההפרש ביניהם הוא בחירת דראפט גבוהה למדי.
תהיה בעיה בהגנה (או יותר נכון תחריף הבעיה בהגנה) של מיניסוטה עם CORE של טאונס ושל ראסל ואני לא בטוח שהאחרון יכול להיות טופ5 בעמדה שלו.
זו בעצם השאלה המרכזית בטרייד הזה.

כאמור, מהסגל של מיני כשרוסאס הצטרף נותרו רק שני שחקנים, אוקוגי וטאונס.
נדמה לי שהאסטרטגיה מתאימה למיניסוטה שכנראה, בהתחשב בעבר העגום שלה ובכך שהרגע "יצאה" מבנייה מחדש, לא יכולה להרשות לעצמה לבנות בסבלנות סביב טאונס דרך הדראפט. תהיה לרוסאס עוד בחירה גבוהה יחסית לשחק איתה וכנראה קצת קאפ ספייס, יש לו (בתקווה) שני שחקנים צעירים ב-CORE שלו. הוא אולי קונה זמן נוסף לבנייה סביב טאונס בהתחשב בחברות עם ראסל.
הוא יצטרך למצוא כוכב שלישי, לבנות דרך שבה מיני תוכל למקסם את היכולות של ראסל (פיק אנד רול/פיק אנד פופ עם טאונס בעוד שלושה שחקנים עומדים על קו השלוש?)
ולאזן את הקבוצה הגנתית.

אני עדיין מאמין ברוסאס ובטוח שלכל הפחות יהיה מעניין איתו אבל אני לא נלהב מהטרייד של ראסל-וויגינס.

בצד של ג"ס - טרייד מפתיע קצת. לא לגמרי הבנתי למה הקבוצה לא נלהבת מהעברה של תומפסון לעמדה 3 ויצירת קו אחורי חזק מאוד עם קארי, ראסל ותומפסון. כנראה שהם חוששים מבעיות בהגנה (ראסל ממש רע בצד הזה). נראה שהם אכן תכננו לשלוח את ראסל בטרייד מלכתחילה. הם קיבלו ערך די גבוה בעיניי, גם אם לא לגמרי ידוע כרגע. אני מאמין שקר יצליח להוציא מוויגינס לא מעט (בהנחה שגרין לא יהרוג אותו) ולקבוצה יש שתי בחירות דראפט גבוהות, או לבחור אותן או לשלוח בטרייד תמורת שחקן או שניים משמעותיים. מהלך מעניין מצידם שפותח לא מעט אפשרויות אבל גם סוג של הימור.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ו' פברואר 07, 2020 10:22 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 07, 2020 10:08 pm 
Senior

אני לא מצליח להבין את האופטימיות לגבי וויגינס.
אבל למי שדאג לגבי ההווה של גולדן סטייט, וורי נו מור - הם החתימו היום את ג'רמי פארגו.

מעניין איך תראה ההגנה של מינסוטה כרגע. לא בדקתי אם נשאר משחק של מינסוטה נגד וושינגטון העונה, אבל אם זו תהיה חוויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 08, 2020 1:13 am 
Hall of Famer

האופטימיות של הווריורס לגבי וויגינס נובעת מכך שהם לא זקוקים לו ככוכב אלא כשחקן משלים לספלאש ברוד'רס. כך לפחות משתמע מההתייחסות של סטיב קר לטרייד.
יותר מוויגינס, הבחירה של מיני היא נכס רציני וככל הנראה הסיבה המרכזית לטרייד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 08, 2020 1:54 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
לקח להם 4 חודשים לגלות שהוא גארד? הם לא ידעו את זה קודם?

אתה יכול להמשיך להיראות מופתע עד מחר אבל זה אשכרה רוח הדברים של סטיב קר - :)
https://bleacherreport.com/articles/284 ... lo-russell

With regard to Russell, Kerr said: "To be perfectly blunt, the fit was questionable when we signed him."

אני כן חושב שבראייה של עונה קדימה, הם הבינו שאין להם שום דרך להתמודד עם קו אחורי של קארי-ראסל-תומפסון מול הסייז והורסטיליות של הקליפרס ובמידה מסוימת גם הלייקרס ויוסטון.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 08, 2020 2:11 am 
Hall of Famer

הסייז של יוסטון??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 08, 2020 2:41 am 
Senior

ראסל היה פיט לא מוצלח בעיני וחלק גדול מההצלחה של גולדן היא היכולת להחביא את סטף בהגנה במצ'אפים קשים.

לא הבנתי למה אני צריך להיות מופתע כשהמשפט שציטטת אומר בדיוק את מה שאני אומר וההיפך מ"הם גילו שהוא גארד".

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ש' פברואר 08, 2020 2:46 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 08, 2020 2:43 am 
Junior

הוא אמר קו אחורי, ואמר במידה מסויימת.
הארדן סוס וסקורר על, ראס אתלטי ומי השלישי?
קארי חלד פיזית ולא שומר על, לא יודע עם ויגינס שידרוג הגנתי על ראסל, לפחות יש לו יותר סייז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 08, 2020 3:39 am 
Hall of Famer

מינסוטה תסריח גם בעונה הבאה. הלוחמים יהנו מבחירה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 08, 2020 6:31 am 
Senior

מילווקי החליטו שאין להם מספיק פורוורדים מהספסל והם מחתימים את מרווין ויליאמס ששוחרר משארלוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 08, 2020 10:40 am 
Junior

Yuval כתב:
ראסל היה פיט לא מוצלח בעיני וחלק גדול מההצלחה של גולדן היא היכולת להחביא את סטף בהגנה במצ'אפים קשים.

לא הבנתי למה אני צריך להיות מופתע כשהמשפט שציטטת אומר בדיוק את מה שאני אומר וההיפך מ"הם גילו שהוא גארד".

צריך לזכור את הרקע להחתמה של ראסל - דוראנט עמד לעזוב אותם בלי תמורה וגולדן סטייט הייתה יפה מעל התקרה.
ראסל הוחתם כי הוא פחות או יותר השחקן היחיד (מעל למינימום או MLE?) שיכלו להחתים במצבם הנוכחי... די מההתחלה היו ספקות לגבי אם הוא בא לשחק באמת בגולדן סטייט או שהוא מגיע בתור נכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 08, 2020 10:48 am 
Senior

sheky כתב:
Yuval כתב:

צריך לזכור את הרקע להחתמה של ראסל - דוראנט עמד לעזוב אותם בלי תמורה וגולדן סטייט הייתה יפה מעל התקרה.
ראסל הוחתם כי הוא פחות או יותר השחקן היחיד (מעל למינימום או MLE?) שיכלו להחתים במצבם הנוכחי... די מההתחלה היו ספקות לגבי אם הוא בא לשחק באמת בגולדן סטייט או שהוא מגיע בתור נכס.

זה ברור. לא יודע אם הגבת את זה לי כי נראה שאני חושב אחרת. היה ברור מהתחלה שראסל לא מתאים והם מתכננים להעביר אותו.

הבחור שהגבתי לו כתב:
ציטוט:
אני חושב שהווריורס הבינו ב-4 חודשים האלו שראסל הוא גארד, ושהם מעדיפים יותר גובה בסגל

ולא ידעתי אם הוא צוחק או שהם ניסו להזמין ביירון ראסל בעלי אקספרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 08, 2020 12:56 pm 
Hall of Famer

הוא שיחק כמה משחקים עם סטף ביחד. אם זה היה עובד אני משער שהם לא היו נפטרים ממנו כל כך מהר. בפועל פתחו חלש את העונה כשסטף עוד היה בריא וכנראה הבינו שזה לא זה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 08, 2020 10:13 pm 
Hall of Famer

לגודלן סטייט עם ראסל/וויגינס (כאמור, בעלי אותו חוזה בדיוק) יש 4 חוזים ענקיים וארוכים קדימה
לצד זה הם עדיין צריכים להשיג איכשהו בשנים הקרובות לא מעט שחקני רוטציה ברמה מספיקה לקונטנדרית
את זה אפשר להשיג עם ווטרנים שרוצים טבעת וחותמים על מינימום, או בחירות דראפט גבוהות - כך אתה משיג דם צעיר ומוכשר על חוזה נמוך לכמה שנים
אז שני שחקנים כאלו הם "כבר הבטיחו" - בחירה גבוהה מאוד שלהם השנה, וסיכויים טובים לבחירה גבוהה (אמנם מוגנת טופ 3) של מינסוטה בשנה הבאה
לא רע בכלל

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 09, 2020 3:28 am 
Senior

אתה כל הזמן משווה בין ראסל לוויגינס אבל זה לא העניין בכלל. ראסל היה מלכתחילה נכס שאמור להיות שווה משהו בטרייד. אם הוא הפך למעמסה שמחייבת לקחת את החוזה של וויגינס אז מראש לא היה צריך לקחת את החוזה שלו.
אני כמובן לא נמצא בקשר ישיר עם מקבלי ההחלטות, אבל אני חושב שהיה צריך למצוא לראסל טרייד שמביא בחירת דראפט גבוהה ולא לוקח חזרה חוזה נוראי.

בחדשות אחרות, מסתבר שקליבלנד ודראמונד הסכימו שייקח את הפלייר אופשן שלו. אז זה לא השכרה לחצי עונה, אלא הוא יישאר בקליבלנד עוד שנה. לאור ההצלחה המסחררת של בלייק ודראמונד, אין ספק שלאב ודראמונד יהיה להיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 09, 2020 3:51 am 
Hall of Famer

לא ציינתי אותו כאן בתור השוואה מקצועית
סתם מבחינה חוזית נטו - גם לפני הטרייד וגם אחריו הם היו ללא גמישות כלכלית בשנים הקרובות
מה שיש להם אלו 4 שחקנים שאם חוזרים לכשירות ומתחברים יחדיו - הם כוח רציני למדי
ושתי בחירות דראפט גבוהות

אתה מציין אופציה שהיה עדיף להם להיות רק עם 3 "כוכבים" ועוד בחירת דראפט גבוהה או שתיים - בהחלט יש מצב

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 09, 2020 4:00 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אני כמובן לא נמצא בקשר ישיר עם מקבלי ההחלטות, אבל אני חושב שהיה צריך למצוא לראסל טרייד שמביא בחירת דראפט גבוהה ולא לוקח חזרה חוזה נוראי.

לא היה מצב כזה.
אני מניח שהווריורס בדקו ולא מצאו טרייד שמביא בחירת דראפט גבוהה ולא לוקח חזרה חוזה נוראי.
זאק לואו מאשר שהערך של ראסל תחת החוזה הזה הוא יחסית נמוך ולא היו לווריורס הצעות בקנה המידה הזה.
הם לקחו חוזה גדול של שחקן שהם חושבים שיכול להיות שימושי עבורם + בחירה גבוהה.
תחת ההנחות שלהם - שאני לא בטוח שהן נכונות - הטרייד שעשו הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 09, 2020 4:07 am 
Hall of Famer

https://m.youtube.com/watch?v=r4e1-xFCNEQ
וידאו חביב המרכז לא מעט נתונים בנוגע לקאפלה (שחלקם כבר נידונו כאן לאחרונה)
יש גם פרסומת מקיפה מדי באמצע...
ולאחר מכן התייחסות לקובינגטון

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 09, 2020 8:02 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
https://m.youtube.com/watch?v=r4e1-xFCNEQ
וידאו חביב המרכז לא מעט נתונים בנוגע לקאפלה (שחלקם כבר נידונו כאן לאחרונה)
יש גם פרסומת מקיפה מדי באמצע...
ולאחר מכן התייחסות לקובינגטון

קואץ ניק הוא אחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 09, 2020 8:09 am 
Senior

Att כתב:
Yuval כתב:

לא היה מצב כזה.
אני מניח שהווריורס בדקו ולא מצאו טרייד שמביא בחירת דראפט גבוהה ולא לוקח חזרה חוזה נוראי.
זאק לואו מאשר שהערך של ראסל תחת החוזה הזה הוא יחסית נמוך ולא היו לווריורס הצעות בקנה המידה הזה.
הם לקחו חוזה גדול של שחקן שהם חושבים שיכול להיות שימושי עבורם + בחירה גבוהה.
תחת ההנחות שלהם - שאני לא בטוח שהן נכונות - הטרייד שעשו הגיוני.

אם זה המצב אז הטרייד על דוראנט היה גרוע ומיותר לגמרי. הם גם ויתרו שם על מה שהיה אמור להיות הבחירת דראפט הראשונה שלהם העונה כשהטרייד נעשה (היא פרוטקטד ומן הסתם גולדן עמוק בלוטרי) בשביל חוזה שהוא מעמסה על הקבוצה ואין לו טרייד ואליו? הם גם לקחו שם חוזים של נאפייר ועוד מישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 09, 2020 8:29 am 
Sophomore

נאפייר וטרבון גרהאם, שהועברו למינסוטה בשביל כסף (ושניהם כבר במקומות אחרים, אאל''ט).
מה הבחירה שהווריורס נתנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 09, 2020 8:32 am 
Senior

את הבחירה שלהם טופ X פרוטקטד. לא זוכר מה היה הפרוטקשן אבל בכל מקרה היא תשאר פרוטקטד
אין לי כח לגגל בדיוק אבל הם סיכנו גם את הבחירת סיבוב ראשון שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 09, 2020 1:49 pm 
Hall of Famer

מוגנת 1-20...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 09, 2020 11:15 pm 
Junior

לגבי מיני - כל אחד מהטריידים שלהם בפני עצמו הוא מובן.
הבעיה היא שהם סותרים. מצד אחד לתת שחקן טוב עכשו בשביל שני רסטריקטד ובחירה מאוחרת זה סוג של בנייה מחדש.
לא הכי אהבתי את הטרייד, כי אלו שני שחקנים שהקבוצה שלהם לא הייתה משווה את ההצעות אז המהלך נועד רק להגן עלייך מהמתחרים.
המהלך השני הוא הפוך לבנייה מחדש - לקחת שחקן, צעיר יחסית אומנם, על חוזה מקס תמורת בחירה מוגנת טופ3. אומנם נפטרו מחוזה דומה בדרך, אבל הבחירה היא העיקר.

בנושאים אחרים
כבר אמרתי שהטרייד של מיאמי היה חמוד בעיניי, עם הסאלארי דאמפ ושיפור עונה נוכחית תמורת וינסלו הפצוע.
ממפיס פחות נעולים על חווית פלייאוף מול הלייקרס כנראה ואם וינסלו יבריא אז הוא מאוד מעניין שם, כשהבסיס עם מוראנט, ברוקס, JJJ וקלארק אמור לספק מספיק קליעה סביבו.

הטרייד של הקליפרס ניקס היה צריך לקרות כבר לפני חודשיים.

ודראמונד כנראה כבר הודיע לקאבס שהוא ירים את האופציה. מצחיק כמה השחקן מוערך ע"י האוהדים, לעומת הנהלות NBA שחששו שהוא ירים אופציה "מוגזמת" של 27 מ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 09, 2020 11:55 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
לגבי מיני - כל אחד מהטריידים שלהם בפני עצמו הוא מובן.
הבעיה היא שהם סותרים. מצד אחד לתת שחקן טוב עכשו בשביל שני רסטריקטד ובחירה מאוחרת זה סוג של בנייה מחדש.
לא הכי אהבתי את הטרייד, כי אלו שני שחקנים שהקבוצה שלהם לא הייתה משווה את ההצעות אז המהלך נועד רק להגן עלייך מהמתחרים.
המהלך השני הוא הפוך לבנייה מחדש - לקחת שחקן, צעיר יחסית אומנם, על חוזה מקס תמורת בחירה מוגנת טופ3. אומנם נפטרו מחוזה דומה בדרך, אבל הבחירה היא העיקר.

המממ, אני מבין למה אתה מתכוון אבל אני לא רואה את הסתירה.
הם לא ממש בונים מחדש, לפחות לא במובן של להפסיד כמה שיותר ולהיבנות על הדראפט בלבד.
הם מאמינים בטאונס ובונים סביבו. הם כנראה מבינים שעוד שתי עונות של הפסדים והוא בורח להם.
אז הם בונים באופן יצירתי, גם על ידי הדראפט וגם על ידי טריידים.

מיניסוטה בונה על בסיס הגיל של טאונס. כל השחקנים הרלוונטיים הם בגילאי 24 ומטה אאל"ט (מה שהופך את קובינגטון ללא רלוונטי מבחינת טיימליין).
הייתה להם אפשרות להיפטר מהחוזה של וויגינס שבו הם לא מאמינים (וכנראה מהווה סוג של הסחת דעת) ולצרף כוכב פוטנציאלי צעיר.
מבחינתם זה היה שווה בחירה.

הם גם קנו זמן. אני מעריך שטאונס שהיה מאוד מתוסכל לאחרונה יהיה "שקט" בשנתיים הקרובות.

אגב, באופן מעניין, למרות שראסל לא התלבש מיני החדשים גברו על הקליפרס תוך כדי שהם מעמידים שיא חדש של המועדון בשלשות. סמלי משהו.
26 שלשות מתוכן 7 של מאליק ביסלי. אני חושש ממיקום הדראפט של מיניסוטה בסוף העונה.

אני מניח שלא יהיה להם קל לצרף כוכב שלישי (בהנחה הלא מבוססת שראסל יככב במיניסוטה)
ובאופן כללי לא ברור לאן הם יכולים להגיע עם טאונס כסנטר התקפי עם הגנה בעייתית.

אבל נדמה לי שרוסאס הוכיח יכולת די גבוהה לטרוף את הקלפים ולסדר אותם חדש.
הוא יודע מה הוא רוצה. יש לו שיטה שבה הוא רוצה לשחק, הוא ננעל על מטרות (כמו ראסל) והוא מאוד נחוש,
כך שצריך לתת לו קרדיט מסוים. זו תהיה נסיעה מעניינת.

ואגב, נדמה לי שאני רציתי שרוסאס יחליף את הינקי, מבין המועמדים שעלו אז.
יש לי הרגשה שפילי היו במקום אחר היום אם הוא היה מנווט את הקבוצה
במקום "הבן של" ואחד ה-GMים הגרועים ביותר שנתקלתי בהם
ושחקן עבר חסר ניסיון כמו ברנד (בהנחה שהוא לא בובת ראווה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 10, 2020 2:32 am 
Senior

אני חושב שאם הג׳י אם שלך היה מביא את ראסל על חוזה מקס, מוותר על בחירת דראפט גבוהה ומנסה לנצח בעונה אבודה עבור התענוג היית שובר עליו את פעמון החירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 350 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: