סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 3:09 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 488 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 17, 2022 4:12 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Foucher believes that the best option for Westbrook next season is "to stay with the Lakers, embrace the starting role and support that Darvin Ham publicly offered" while adding that a potential trade and subsequent buyout would "diminish Russell's value."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 17, 2022 4:16 pm 
Junior

אני תוהה לעצמי...אם ווסטברוק מסכים לביי אאוט (מהנטס, הספרס, הג'אז או וואטבר, כלומר לאחר טרייד שבו הלייקרס יביאו תמורתו את קיירי ויפנקו את הקבוצה שסופגת את החוזה של ווסטברוק באיזו בחירה או שתיים), כמה זה משפיע על עמלת הסוכן שלו?

יכול להיות שהסוכן צודק, שלא יהיה ביקוש עבור ווסטברוק (לפחות לא בתנאים שהוא מעוניין בהם, כלומר כרכז פותח), וכתוצאה מכך הוא יפסיד כסף לא רק בעונה הנוכחית, אלא גם בזו שאחריה והלאה.
מצד שני, ווסטברוק מכיר את עצמו הכי טוב, אם תפקיד שולי בהתקפה לא מתאים לו, אז התוצאה בקיץ הבא תהיה זהה. הוא ירוויח יותר השנה בהשוואה למה שירוויח אם יסכים לביי אאוט, אבל סתם יעביר עונה נוספת בלייקרס שבמהלכה יהיה השעיר לעזאזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 17, 2022 8:40 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
כמעט תמיד בייאאוטים מקצצים את הסכום שאותו שחקן יוכל לקבל ממילא בחוזה הנוסף שלו בקבוצה החדשה, כלומר ברגע ששחקן חותם על הוטרנ'ס מינימום או משהו זה כבר משלים לו. ככה שמבחינת עמלת הסוכן (שהיא אחוז קבוע) זה לא אמור לשנות יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 17, 2022 10:38 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
הפרידה היא גם הזדמנות להגיד מה אתה באמת חושב
והנה מה הסוכן שלו חושב
והסוכן שלו צודק
המאמן החדש של הלייקרס זרק לו גלגל הצלה, הביע הערכה אבל לא הבטיח מקום בחמישיה
במקום זה ווסטברוק בחר לגחך כתשובה לשאלה האם יפתח בחמישיה
קצת מזכיר לי את מלו, לפני שהליגה שלחה אותו לשנת צניעות וענווה מחוץ למגרשים

מסכים שהסוכן צודק אבל אי אפשר להמעיט בעיניין של השיימינג המטורף שהוא עובר מהאוהדים של הלייקרס והמדיה, בעיקר בתור נייטיב...
השם של הבנאדם טרנדינג כל יום בטוויטר מאז שנגמרה העונה של הלייקרס ו90 אחוז מזה שלילי, שלא לדבר על אהבלים מהתקשורת שרוכבים עליו יום יום כל השנה.
ללא ספק שנה מחפירה וכדורסל קשה לצפייה מהלייקרס ולא מעט בגללו, אבל הניסיון לייחס לו את כל הכישלון הזה הוא הזוי וקשה לראות את זה מהצד.
בהתחשב בכל זה, עם כל הרצון הטוב של המאמן החדש אני מאמין שיהיה לו מאוד קשה לצאת מהסחרור הזה עם האוהדים והתקשורת כל עוד הוא שם ולכן אם אכן ביקש לעזוב, אפשר להבין גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 17, 2022 11:18 pm 
Hall of Famer

העונה הקודמת הייתה במידה רבה בגללו
גם אם לא באשמתו

האשמה היא על הפרונט אופיס של הלייקרס
ועל לברון שמשמש כנראה כ-GM בפועל
שהביאו אותו (למרות שאי ההתאמה הייתה די ברורה)
תמורת לא מעט שחקנים תורמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 3:50 pm 
Hall of Famer

כתבתי בעונה הקודמת שזו תהיה האחרונה בליגה של ווסטבריק.
אני עדיין חושב שהיא היתה אחרונה או שהלייקרס יתקעו איתו לעוד עונה אבל זו בטוח תהיה האחרונה בליגה. אף קבוצה לא תיגע בו אחרי בייאאוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 3:58 pm 
Hall of Famer

מקווה שהכנת תכנית לפרישה שכוללת שם של שחקן אחר שאתה הולך לעוות ולחפור לנו במשך שנים. כבר התרגלנו וקשה לנו בלי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 4:22 pm 
Freshman

Att כתב:
העונה הקודמת הייתה במידה רבה בגללו
גם אם לא באשמתו

האשמה היא על הפרונט אופיס של הלייקרס
ועל לברון שמשמש כנראה כ-GM בפועל
שהביאו אותו (למרות שאי ההתאמה הייתה די ברורה)
תמורת לא מעט שחקנים תורמים

ההתאמה זוועה והסתבר שלא היתה תוכנית יצירתית לגרום לזה לעבוד.

בטוח שללברון יש המון השפעה והוא היה שותף למהלך הזה, אבל פחות מעניין המינונים- זה כישלון של כולם.
כן צריך לזכור את הקונטקסט:
שנה לפני עם כל השחקנים התורמים המדוברים הם עדיין היו בפלייאין ועפו סיבוב ראשון.
ברור שהפציעות היו קריטיות אבל זה בדיוק היתה הסיבה מאחורי כוכב שלישי, ההנחה המאוד סבירה שדיוויס ולברון יפסידו משחקים.
קוזמה, מונטרזל ושרודר לא הצליחו לסחוב את הקבוצה כשהכוכבים נעדרו בעונה הסדירה ובטח לא בפלייאוף שלברון היה חצי כוח ודיוויס נפצע.
היתה הבנה ברורה שיחד עם קבוצות אחרות שמשתפרות במערב הסגל שהיה יתקשה להביא עוד אליפות והלכו בגדול על הימור שהתרסק.
עד כאן אפשר לשים אשמה שווה להנהלה והשחקנים שלכאורה דחפו למהלך אבל מכאן והלאה זה על החברה בחליפות.

להאריך חוזה לטאקר ולא לקרוסו למרות שיכלו את שניהם, להביא סגל כל כך מבוגר, לא להבין כמה ווגל לא מתאים לחומר המקצועי ואח״כ האנושי, ועוד ועוד.
ברור שבדיעבד היה עדיף את פופ וקוז והחוזה הנגמר של מונטרזל (פלוס בחירה שהפכה לשחקן נחמד), אבל בהתחשב בחבילות שמועברות בליגה זו היתה נחשבת לתמורה יחסית סבירה.
ועדיין, אם היו משאירים את קרוסו, מביאים שחקן 3 אנד די על החריגה (או נאן היה בריא), על כל קשיש היו מחתימים מישהו עם רגליים והכי חשוב, לא לוותר על נכסים בזמן שיש לך את לברון... אם היו מחתימים את שרודר לשם טרייד עמוק בקיץ שהיה ברור שאין לו שוק, ולדוגמה מבינים מהר את חוסר ההתאמה לטאקר ומוזיזים אותו בתחילת העונה שעוד היה לו קצת ערך, היום יכלת ליהיות עם עוד כמה נכסים פלוס חוזה נגמר של ווסטברוק ופתאום אם עושים ביי אאווט אפשר לבנות קבוצה יחד עם החריגות הגבוהות יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 5:14 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לא הבנתי את הנקודה של מה שאמרת נווט. איזו "תוכנית יצירתית" יכולה לגרום לשחקן שלא יודע לקלוע, לא יודע לשמור, וצריך את הכדור ביד להיות אפקטיבי ליד לברון? זה בדיוק הפוך מכל מה שלברון צריך לידו. ואיך ווגל פתאום לא מתאים לחומר כאשר לפני שנתיים הוא לקח אליפות ? בוא נגיד את זה ככה, אני לא חושב שאף מאמן בליגה היה שורד את הסגל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 7:22 pm 
Hall of Famer

אני מסכים כמובן עם גואטה.

אני אוסיף שאתה כותב שהמסקנה שלהם הייתה שצריכים כוכב שלישי למקרה שלברון או AD פצועים.
זו מסקנה מוזרה מאוד מאוד בעיניי ולא נכונה.

יש כאן כמה בעיות:
1. אם אחד מהם פצוע - לא תגיע רחוק בכל מקרה.
אז להביא שחקן כגיבוי למקרה ש- נראה לי מיותר לגמרי.
2. ווסטברוק אינו כוכב. היה ועכשיו לא (גם בארקלי לא יעזור לאף אחד בגילו). כוכב זו לא תגית שצריכה להישאר לכל אורך הקריירה. זה עניין דינמי ויחסי.
3. כשאתה מביא "כוכב" או כל שחקן שאתה משלם לו הרבה, אתה צריך לקחת בחשבון את ההתאמה לשניים האחרים. כי הם, מה לעשות, ישחקו ביחד. כמו שעמוס כתב, ווסטברוק הוא כל מה שלברון לא צריך לידו (ולהיפך, ווסטברוק בלי הכדור לא יתרום לך הרבה אלא רק יעשה נזק).
הלייקרס שיחקו בעצם עם 3 שחקנים שלא קולעים היטב מהשלוש לצד לברון.
בנ.ב.א. של 2022, זה די מופרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 10:32 pm 
Freshman

עמוס לגבי ווסטברוק אני לא צריך להרחיב כי כמו שאמרתי אני גם לא הבנתי את הציוות.
בכל מקרה הכוונה היא שידעו שהציוות לא הגיוני על הנייר ולכן היית מניח שמנסים להכין איזה פיתרון יצירתי לזה, ועלו דברים במהלך העונה (גם האם עכשיו) שהוא ישמש כסלאשר וכדומה.

לגבי ווגל הוא מאמן הגנתי שעשה מהם מכונה הגנתית משומנת ובהתקפה נתן ללברון לנהל, רק שבסגל האנטי הגנתי של שנה שעברה מלכתחילה לא היה לו יותר מידי איך להשפיע לחיוב. זה לא אשמתו ובטח שלא הגיע לו שיפטרו אותו לפני שהתחילה העונה כי הביאו לו סגל שלא מתאים לו, אבל במהלך העונה הוא היה חסר אונים, לא הצליח כמוטיבטור ולא בכדורסל. לא נכנס לזה כי זו היסטוריה אבל ה40+ חמישיות שהוא נתן שם והפחד לשחק עם הצעירים במשחקים הלכאורה חשובים בסוף אחרי הראן היחסית חיובי איתם הן רק כמה דוגמאות מהפאניקה וחוסר שליטה שהוא שידר. אחלה מאמן, סוף עגום מבחינתו אבל את החלק שלו אי אפשר למחוק.

לגבי עיניין הכוכב השלישי אני נוטה להסכים ובטח שאם כבר אז עם סט יכולות אחר משל ווסטברוק, רק אומר שכן היתה בעיה עם הצוות המסייע בעונה שלפני שהיו צריכים לטפל בה.
במקרה שלהם, הטיפול הרג את הפציינט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 10:39 pm 
Hall of Famer

הנווט כתב:
עמוס לגבי ווסטברוק אני לא צריך להרחיב כי כמו שאמרתי אני גם לא הבנתי את הציוות.
בכל מקרה הכוונה היא שידעו שהציוות לא הגיוני על הנייר ולכן היית מניח שמנסים להכין איזה פיתרון יצירתי לזה, ועלו דברים במהלך העונה (גם האם עכשיו) שהוא ישמש כסלאשר וכדומה.

לגבי ווגל הוא מאמן הגנתי שעשה מהם מכונה הגנתית משומנת ובהתקפה נתן ללברון לנהל, רק שבסגל האנטי הגנתי של שנה שעברה מלכתחילה לא היה לו יותר מידי איך להשפיע לחיוב. זה לא אשמתו ובטח שלא הגיע לו שיפטרו אותו לפני שהתחילה העונה כי הביאו לו סגל שלא מתאים לו, אבל במהלך העונה הוא היה חסר אונים, לא הצליח כמוטיבטור ולא בכדורסל. לא נכנס לזה כי זו היסטוריה אבל ה40+ חמישיות שהוא נתן שם והפחד לשחק עם הצעירים במשחקים הלכאורה חשובים בסוף אחרי הראן היחסית חיובי איתם הן רק כמה דוגמאות מהפאניקה וחוסר שליטה שהוא שידר. אחלה מאמן, סוף עגום מבחינתו אבל את החלק שלו אי אפשר למחוק.

לגבי עיניין הכוכב השלישי אני נוטה להסכים ובטח שאם כבר אז עם סט יכולות אחר משל ווסטברוק, רק אומר שכן היתה בעיה עם הצוות המסייע בעונה שלפני שהיו צריכים לטפל בה.
במקרה שלהם, הטיפול הרג את הפציינט.

כמו עמוס, אני לא חושב שיש פתרון אמיתי לציוות עם ווסטברוק.
אפשר היה אולי להעלות אותו מהספסל אבל לא נשמע שזה פתרון שהאגו של ווסטברוק היה מסוגל להכיל.

אני לא יודע כמה מאמנים היו שורדים את השנה הזאת. אין לי מושג מה ווגל עשה שם אבל כשיש לך שחקן כל כך משפיע כמו לברון
ושחקנים עם אגו עצום מכל כיוון, קצת קשה לנהל ולהוציא את המקסימום.
"פחד לשחק עם הצעירים" יכול להיות גם קיבל הוראות מלמעלה באותה מידה..
בשורה התחתונה, זה סגל כמעט בלתי אפשרי, בטח אם המטרה היא להגיע להישגים.
מאוד קל להאשים את המאמן אבל נראה לי שהוא האחרון בסיטואציה הזו שניתן להאשים אותו..

אני לא חושב שהם ניסו "לטפל" בצוות המסייע.
אני מניח שלברון חשב שלשחק עם ווסטברוק זה רעיון טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 11:23 pm 
מנהל פורום

סימונה פונטקיו מבסקוניה לפני זה נדמה לי באלבה משתדרג ל6 ורבע מיליון לשתי עונות בג'אז
אחרי שנה בחבל הבאסקים קטן עליו יוטה
ה ESPN מגדיר אותו כסמול פורוורד הכי טוב מחוץ לNBA
בהתחשב בדעיכה של לוצ'יץ ההזדקנות של ריימר מורגן
יש קייס לטענה, אם כי לא חשבתי עליה לפני שקראתי אותה
עמדה באמת חלשה באירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 12:09 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
סימונה פונטקיו מבסקוניה לפני זה נדמה לי באלבה משתדרג ל6 ורבע מיליון לשתי עונות בג'אז
אחרי שנה בחבל הבאסקים קטן עליו יוטה
ה ESPN מגדיר אותו כסמול פורוורד הכי טוב מחוץ לNBA
בהתחשב בדעיכה של לוצ'יץ ההזדקנות של ריימר מורגן
יש קייס לטענה, אם כי לא חשבתי עליה לפני שקראתי אותה
עמדה באמת חלשה באירופה

מתי מורגן נחשב לסמול מוביל באירופה? הוא בכלל שיחק ביורוליג?
ואם כבר אז קלייבורן נחשב לסמול הטוב באירופה למרות שהפציעות קצת האטו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 12:23 am 
מנהל פורום

ריימר מורגן זה פטיש אישי שלי
וגם הערת שוליים על היותו סמול פורוורד נפלא שלא הוערך מספיק וגם התמודד עם פציעות לא פשוטות

לגבי קלייבורן ודומיו
בעולם שלי, סמול, זה אחד שאתה בחיים לא תקרא לו גארד ולא תקרא לו ביג מן. קלי מקארת'י הוא המודל
באירופה משחקים בדרך כלל עם גארד גדול כמו קלייבורן כ3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 7:49 am 
Junior

איך הסימונה הזה? שווה משהו? מה הוא יודע לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 10:01 am 
מנהל פורום

הוא שחקן חזק באופן יוצא דופן
כזה שעולה לאוויר בחדירה ומי שעולה מולו נופל מהמסה והמהירות שלו
מסוכן משלוש
שומר קרוב לשחקנים שלו, קשה לשים עליו שלשות אבל קל יחסית לעבור אותו בכדרור
מכדרר נוראי
אחרי כדרור או שניים חייב למסור, לזרוק או לחדור, אחרת זה איבוד
יכול לעשות סיבוב סטייל ניקולה מלי ב NBA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 8:57 pm 
Junior

נחמד, תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 11:30 pm 
Hall of Famer

הוא צעיר משנתיים ממלי בזמן הגעתו ל-NBA
אני כן יכול לראות אותו נותן איזה 3-4 עונות סולידיות בליגה
בכלל לא בטוח שדני אבדיה למשל יהיה בעתיד שחקן טוב יותר ממנו, אם כי ברור שעד להודעה חדשה סביב דני עדיין יש "הייפ" מסוים בגלל גילו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2022 11:29 am 
מנהל פורום

1. הפרקליטות החליטה להגיש כתב אישום נגד מיילס ברידג'ס, בשלושה סעיפי אישום שונים
2. אנדרו וויגינס, מתחרט על זה שהתחסן, למרות האליפות. בתרגום להבנת הנקרא, "אם מחזירים אותי לדקה של לפני החיסון, אני לא לוקח את החיסון, גם בידיעה שבסוף הדרך מחכה לי אליפות"
מדהים, אנסה לקרוא יותר על הסיפור הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2022 12:01 pm 
מנהל פורום

אז הנה קראתי
הכותרת
Golden State Warriors' Andrew Wiggins still regrets getting COVID-19 vaccine, despite All-Star, title season
נראית כמו פרובקציה של העורך

הדברים שוויגנס אמר שונים, לשיפוטכם
I still wish I didn't get [vaccinated], to be honest with you,"
"I did it, and I was an All-Star this year and champion, so that was the good part, just not missing out on the year, the best year of my career," Wiggins said. "But for my body, I just don't like putting all that stuff in my body, so I didn't like that and I didn't like that it wasn't my choice. I didn't like that it was either get this or don't play."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2022 12:50 pm 
Sophomore

כתב האישום נגד ברידג'ס כולל גם שני סעיפים על התעללות בילדים, כנראה מכיוון שהמכות נתנו בנוכחותם.
אני לא מבין דבר וחצי דבר במערכת המשפט האמריקאית, אבל נשמע לי סביר שהוא הולך לשבת בכלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 11:06 am 
Hall of Famer

סאגת ג'יימס הארדן נגמרה בכך שהוא נתן לפילי את הנחת הבית, מה שהוא לא היה מוכן לעשות לאוק סיטי לפני עשור.
במקום לנצל אופציית שחקן של 47.4 מיליון, הארדן חתם על הסכם חדש לשנתיים. בעונה הבאה הוא יקבל 33 מיליון ובעונה אח"כ תהיה לו אופציית שחקן על 35.6 מיליון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 11:28 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
סאגת ג'יימס הארדן נגמרה בכך שהוא נתן לפילי את הנחת הבית, מה שהוא לא היה מוכן לעשות לאוק סיטי לפני עשור.
במקום לנצל אופציית שחקן של 47.4 מיליון, הארדן חתם על הסכם חדש לשנתיים. בעונה הבאה הוא יקבל 33 מיליון ובעונה אח"כ תהיה לו אופציית שחקן על 35.6 מיליון.

ומטרת האזכור הזה היא?..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 11:35 pm 
Hall of Famer

אין לי דוקטורט בפרשנות, אבל אסתכן ואומר שמטרת האזכור היתה לאזכר

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 488 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: