Lakic כתב:
sir charles כתב:
Lakic כתב:
Dovi כתב:
הבעיה בחיסרון של בראון היא רק אוויר לשחקנים האחרים.
מבחינת יכולת, כנראה שאיתו המשחק אתמול היה נגמר הרבה לפני הרבע הרביעי.
מה היה דחוף לרוץ להאריך לו חוזה שיהיו בריאים בהנהלה הזו...
הם טובים בלהכות בברזל כשהוא מתקרר (ע"ע החוזה בזמנו לדווין סמית' נטול הברכיים).
אני חייב לציין שהשנה הפסקתי לגמרי לראות משחקים של הקבוצה. מדי פעם אני מנסה לצפות בכמה דקות אבל היא פשוט בלתי ניתנת לצפייה. כמישהו שאוהב הגנה (מבחינתי מכבי האהובה ביותר לא היתה של שאראס אלא של מקדונלד) זה פשוט מביך לצפות בהגנה שלה.
השנה וחצי האחרונות של וולביקין היו בלתי ניתנות לצפייה בשבילי. חזרתי לצפות עם עזיבתו והשנה נטשתי כבר לפני כמה שבועות (אפשר לראות את זה על סמך התגובות שלי בנושאי משחקים) - אמרתי כבר בתחילת העונה שקטש מהמאמנים החלשים ביורוליג. אני לא מבין איך אפשר לרוץ עם אותו שלד עונה שניה ברציפות, להחליף את מי שלא טוב, להביא שחקנים חדשים וזה נראה פחות מאומן. קטש ומכבי מוכיחים שזה אפשרי.
אני נטשתי עוד בעונה שעברה. קצת מבאס שפספסתי את הריצה של הניצחונות בשלהי העונה, אבל בכל פעם שניסיתי לצפות לא יכולתי להחזיק מעמד יותר מכמה דקות בכדורסל של קטש, שכל כך מבוסס על היכולת של הרכזים, לטוב (מסירות יפות, יכולת אישית) ולרע (מלא איבודים וזריקות לא קשורות והגנה עצלה).
בעונות ווילבקין כל הזמן רציתי שיגיע לצידו רכז גבוה והגנתי שישלים אותו. השניים המובילים שתמיד קיוויתי שיגיעו היו לורנזו וקודי מילר מקינטייר (שחשבתי שכבר לא יגיע ליורוליג בגלל הקליעה הבעייתית). גיליתי שאני לא ממש משתגע על הגרסה המבוגרת, האלרגית להגנה והאפטית לאיבודים טפשיים של הראשון ובכיף הייתי מחליף אותו (ואת החוזה שלו) בשני.
אבל זה מעבר ליכולת האימון של קטש. כאשר מביאים בקיץ כחיזוק את השאריות הלא רצויות של הקו הקדמי של ולנסיה, מחזיקים בסגל הקצר לכשעצמו לפחות 2 שחקנים שאינם ברמת יורוליג (מנקו וכהן) והשינוי היחידי שמבצעים ביום האחרון של חלון ההחתמות הוא להחתים (עוד) יוצא ליגת העל חסר ניסיון ביורוליג - זו התוצאה. והכל, כולל מי שעדיין נמצא על הקווים, מי שלצידו (אין לי מושג מי הם העוזרים שלו) ומי שאחראי על מחלקת הסקאוט - זה על הבעלים, שאיבדו את זה לגמרי ובאמת הגיע הזמן שימכרו את הקבוצה.