סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:31 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2011 2:43 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נורטון כתב:
ואני ראיתי את ההתדרדרות ואמרתי שהוא הולך להצליח בנ.ב.א, אבל פחות ממה שהוא היה מצליח 5 שנים קודם, וואלה - צדקתי. ואני צודק גם הפעם. לא שזה אי פעם יעמוד במבחן.

הכנס כאן וואן ליינר מבוסס על הטמפלייט: וגם אני אמרתי שעומד לקרות <משהו נורא טריביאלי> ולכן אני צודק ב<משהו מאוד לא טריביאלי וכנראה לא נכון>.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2011 2:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הי, זה לא הוגן. אורן אמר שהוא חזה כשלון. כלומר, לא בדיוק טריוויאלי, וזאת היתה תגובה אליו. מה שכן, ההמשך היה דמגוגי משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2011 3:33 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
לא קשור לקליבלנד, פארקר היה הסטופר גם בטורונטו. ברמת הנ.ב.א הוא היה אחלה שחקן הגנה. לא בוואן, אבל אחלה.

ועדיין , למרות שכולם נגדי, אני עומד על שלי. אתם פשוט לא זוכרים, אבל באמת העונה האחרונה שלו במכבי, שהיתה מזמן, היתה תחילת ההתדרדרות שלו. התחלה נורא נורא מתונה, אבל התחלה. ועכשיו, חמש שנים אחרי?

אגב, אני לא זוכר שום נסיגה ביכולת.
אבל עזוב, הגיוני שיש נסיגה עם הגיל.
ועדיין הוא שחקן ששווה הרבה יותר מ7-8 נקודות באירופה.
ברור שזה לא לינארי שמי שעושה X נקודות בNBA יעשה 2.5X נקודות באירופה. אבל פארקר כבר "מכיר" את אירופה ולא תהיה לו בעיית התאמה. מה גם שהוא עדיין אתלט מצויין במונחי NBA, אז בכלל באירופה הוא עדיין יהיה אתלט משובח (שוב, לא כמו ב2004, אבל עדיין מצויין).
בקיצור, אין ספק שפרקר 2004 יותר טוב מפרקר 2011 (אולי למעט הקליעה משלוש), אבל עדיין מדובר בפאקינג שחקן חמשייה לגיטימי שאם היה חופשי, חצי ליגה בNBA היתה רודפת אחריו. ופה טוענים שלמכבי הוא לא מספיק טוב? אני יכול להבין לגמרי את עניין העלות מול תועלת, אבל לומר שאם הוא יחזור למכבי הוא יתן 7 נקודות? נו באמת. גם ראשיד וואלאס היה נותן 7 נקודות במכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2011 3:45 pm 
Sophomore

פארקר יצליח להשיג חוזה של 3 מליון דולר ב- NBA בעונה הבאה? קשה לי להאמין (גם העונה הוא עומד על קצת פחות מזה). מכבי לא תוכל לעמוד בחוזה לשנתיים של 3 מליון יורו - תחת המציאות בה מתפנה מליון דולר מהחוזה של פיני, עוד מליון וחצי שהוצעו לאיידסון, והכסף שנחסך בין השאר מגרין ואולי גם דרוקר. כלומר - בחישוב גס מאוד - משהו כמו 3 וחצי מליון דולר (ובמצב שהזיתי לכאורה, החוזה הוא על מליון וחצי יורו בעונה)?

כמובן שיש אילוצים אחרים כמו חיזוק הסגל, החוזה של פארגו, הרצון להביא את יותם, השדרוג הצפוי בחוזה של בלאט, אבל מנגד יש את ההכנסות החדשות מהאדריאטית. כך או כך - חזרה של פארקר תקפיץ עוד יותר את מניות הקבוצה בקרב אוהדיה.

למה לא? נכון, כמו שנורטון ציין - קצת קשה לטלטל חזרה את כל המשפחה ליבשת אחרת, לחזור מה- NBA ולהיות שחקן פחות מרכזי בקבוצה בה היית בעבר סוג של מלך. אבל מה עוד?

למה כן? כי בכל זאת מכבי יכולה להציע לפארקר חוזה שלא בטוח שיציעו לו ב- NBA, כי פה הוא ישחק פחות משחקים כנראה, כי הקשר שלו על דייויד בלאט מספיק חזק כדי שאם האחרון יציע יכול מאוד להיות שהוא יהיה מוכן לשקול, וכי מבחינת מכבי אין תשובה טובה יותר מזו לרצון לעשות פה משהו גדול. מבין כל שחקני הקבוצה הגדולה ההיא - אין ספק שפארקר הוא הדבר הטוב האחרון שנשאר ושעדיין יכול לתרום המון ברמות הגבוהות באירופה.

מבחינת יכולת - גם אם זה לא יהיה 18 נקודות, 8 ריבאונדים ו- 6 אסיסטים ביורוליג - התרומה של פארקר יכולה להגיע ממקומות אחרים כפי שציינתי וציינו אחרים. בלאו הכי הסתיימה התקופה בה מכבי נשענת על שחקן אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2011 4:26 pm 
Junior

אורן-

דומיניק ווילקינס בא לאירופה בשביל הכסף. הוא לא היה שחקן "גמור" במונחי NBA אבל לא סביר שהיה מרוויח שם את אותם הסכומים בגילו. זאת לא ההשוואה לפארקר שלדעתי, הוכיח מספיק פעמים בקריירה ששיקולים של טובת המשפחה למשל חזקים הרבה יותר מאשר המניע הכלכלי.

נורטון דיבר על שחקן ששווה 300-400 אלף באירופה. לא חושב שיש שחקן NBA, בטח לא במעמד של פארקר שהיה בא לאירופה בשביל סכומים כאלה. זה חוזה מינימום בארה"ב. אם אתה מספיק טוב כדי לשחק בליגה, מה יש לך לחפש באירופה בכלל?

אם פארקר שווה יום 7 ספרות בדולרים באירופה או לא, זה דיון אחר. אני חושב שכן. חלק גדול מהאלמנטים במשחק שלו עדיין קיימים ברמה הגבוהה ביותר (נכון לעונה האחרונה) וזה מסוג הדברים שאתה משלם עליהם סכום כזה באירופה. הוא כבר לא השחקן הבלתי עציר שהוא היה ב2005 אבל הוא עדיין שווה הרבה מאוד, מקצועית, לכל קבוצה אירופית שתלך עליו.

ושוב, הדיון הזה תיאורטי לגמרי. לא רואה את פארקר חוזר לאירופה בגילו בשביל שום דבר פחות מחוזה אסטרונומי (בערך פי 2 או 3 ממה שהוא מרוויח שם), ולא בטוח שיש מי שישלם לו סכומים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2011 4:53 pm 
Hall of Famer

ברור שעבור 300,000 הוא לא יבוא, אם הוא יכול להישאר קרוב לחותנת ולהרוויח פי כמה.

ולגבי הסיפא שלך, כבר כתבתי את הדברים בעצמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2011 5:11 pm 
Sophomore

400 אלף דולר באירופה שווים יותר מ-400 אלף דולר בארה"ב:
1. מדובר באירופה בסכום נטו ולא ברוטו כמו בארה"ב.
2. אין הוצאות: יש רכב ודירה שמשולמים ע"י הקבוצה והמון פעמים מסעדה או כמה שאפשר לאכול שם בחינם.
3. יש פחות משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2011 5:15 pm 
Hall of Famer

זה עדיין פחות ממה שהוא מרוויח בנבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2011 5:50 pm 
Hall of Famer

ריברס (195)מבולוניה במומ' עם מכבי ת'א
http://www.one.co.il/Article/180807.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2011 2:17 pm 
Sophomore

כצפוי - בלו ממשיך:

http://sports.walla.co.il/?w=/151/1829344

עסקת סילבן מסתבכת. מכבי מציעה את כדיר בתמורה אבל דורשת שחיפה תשלים חלק מהשכר שלו, ומציעה שחקנים של מגידו...

איכשהו נראה שאם בסוף יסגר איתו משהו זה יהיה טרייד בלתי פורמאלי על כדיר שישחרר אותו מהחוזה אליו הוא קשור במכבי. השאלה אם מכבי מחליטה סופית לוותר על כדיר. אחרי הכל - גם אם אחד מהשניים ישחק בשורותיה בעונה הבאה - הוא יהיה בעיקר שחקן לליגת העל/אדריאטית, ופחות ליורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2011 3:03 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
לנדסברג הוא nice to have, לא הכרחי באמת. אם חיפה מתעקשת, אפשר להמתין עוד שנה, עד שהוא משתחרר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 04, 2011 1:02 pm 
Junior

אידסון - קודם כל, אני מכבד את זה שאידסון רצה לצאת בסדר עם הקהל והקבוצה והכל, אבל זה עדין נראה לי קצת מוזר. מה עניין ההודעה הזאת? שיחתום במקום אחר וזהו. מה יש לו "להודיע שהוא עוזב"? מעבר לזה, לטעמי מכבי עשתה בשכל כשדאגה קודם כל להחתים את פארגו. בהנחה שהגבוהים של מכבי נשארים, המצב בעמדות הגארד יותר חשוב ואידסון הוא אומנם שחקן שתפר יפה את הקבוצה, אבל הוא לא השחקן הראשון שהייתי מחתים ובונה סביבו את השאר. במיוחד לא כמו שפניני ובלו נראים (יותר פניני מבלו).

באופן כללי - אחרי שנים שדיברנו על האסטרטגיה של מכבי, אני רוצה לשבח את המחשבה בבניית הקבוצה בשנתיים האחרונות בערך. זה לא עניין של החתמה מוצלחת כזו או אחרת אלא של תפיסה. של נסיון להשאיר שחקנים, להביא שחקנים עם נסיון בארץ וכאלה שבאים מקבוצות בחו"ל. אירופאים ואמריקאים. לחוזים יותר ארוכים ופחות ארוכים. צעירים יותר ומבוגרים יותר. יותר דפוקים בשכל ופחות דפוקים בשכל. הקרדיט לבלאט על זה שהוא גם פגע טוב עם השחקנים אבל גם בעונה של גרשון המחשבה היתה בכיוון הנכון (להבדיל מאצל אפי) ולדעתי הקרדיט לכך הוא להנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 04, 2011 1:32 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה אולי לא מקובל, והוא לא היה חייב לעשות את זה, אבל מכבי לא יכולה להתלונן. אם שחקן שהיא מנהלת איתו מו"מ אומר לה מוקדם שאין על מה לדבר, זה נותן לה יותר זמן להפנים את זה ולחפש לו תחליף, וחוסך הרבה אנרגיה וזמן על מו"מ סרק. בסך הכל מהלך יפה מצידו של איידסון, ומיטיב עם שני הצדדים כנראה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 04, 2011 2:11 pm 
Junior

מכבי בכיוון של שני זרים בעמדות החוץ, במקום אידסון ופרקינס שיעזבו את הקבוצה. עדיין אין מו"מ רשמי עם אף אחד אבל מתוך כל בלאגן המלפפונים זורחים שני שמות, די מעניינים למען האמת.

הראשון הוא קיי.סי ריברס, הגארד האמריקאי של וירטוס בולוניה. ריברס הוא קלעי מצוין, אחד הסקוררים היותר טובים שיש. שמאלי, לא אתלט גדול אבל קליעה באמת נהדרת. בעיקר מכדרור. השחקן העיקרי שהוא מזכיר זה כמובן קית' לנגפורד שגם עבר שם לפני החוזה הגדול ברוסיה. למען האמת שחקן די חד-מימדי, לא ברור עד כמה יתאים למכבי אבל הוא בהחלט שחקן ברמות הגבוהות.

השני הוא סמי מיה (MEJIA), הגארד/פורוורד הדומיניקני של שולה. שנה שנייה בקבוצה, שחקן יוצא מן הכלל. מזכיר בתנועות את אלן אנדרסון, גם הוא גארד בגוף של פורוורד, אתלט יוצא דופן, פלג גוף עליון חזק שמאפשר לו לסיים מהלכים בקרבת הטבעת. מוריד כדור טוב לרצפה אבל מעדיף את הג'אמפ. ריבאונדר ושחקן הגנה טוב מאוד. הוא יותר 3 מאשר 2 באירופה. היה אחד השחקנים הטובים ביורוקאפ בעונה שעברה והשנה עם מספרים מצוינים ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 04, 2011 2:45 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ובינתיים אידסון מתקרב לבארסה:
http://www.tubasket.com/noticia/Eidson- ... /258761/84

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 04, 2011 9:10 pm 
Sophomore

אני חושב שאנשים חורצים מהר מידי את גורלו של פרקינס ביחס למכבי. במצב הנוכחי - אנשי מכבי הם כנראה אלה שמודעים בצורה הכי טובה למצבו הבריאותי וייתכן שגם היחידים, מבין הקבוצות הגדולות באירופה, שיהיו מוכנים לשלם לו מה שמגיע לו בהתאם לערכו הנוכחי בשוק נוכח הפציעה הקשה. עכשיו זה בעיקר עניין של מו"מ, ובדיקה, שאני מניח כי תבוצע במהלך החודש הקרוב, בה יקבע מתי בערך יוכל לחזור לשחק. אנשים קצת שוכחים שבמשך חצי מהעונה זו הייתה הקבוצה שלו, הוא ניצח משחקים לבד, נתן אקסטרות מטורפות בהגנה ונראה כמו איזה שחקן תיכונים שמפעם לפעם היה צריך להוכיח את עצמו. חוזה ארוך טווח יועיל פה לשני הצדדים, מה גם שמכבי גם כך מתכננת להרכיב סגל מספיק ארוך שיחסה על חסרונו האפשרי בחודשים הראשונים של העונה.

באשר לאיידסון - כמו שנאמר, שחקן נחמד, לא אסון גדול, אבל קשה לי לראות אותו עושה בברצלונה גדולות ונצורות. יהיה פחות או יותר אותו השחקן שהיה לפני שנתיים במכבי לצידו של אנדרסון. או בקיצור - שחקן שבהחלט לא שווה 2 מליון יורו לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 04, 2011 9:56 pm 
Sophomore

אידסון בברצלונה

שילוב של אנדרסון ואידסון, תענוג :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 04, 2011 10:00 pm 
Junior

אני בספק אם אנדרסון ישחק שם גם בעונה הבאה,עד כמה שאני זוכר מותר רק שני אמריקאים בספרד,אז קשה לי לראות אותם משארים דווקא את אנדרסון כאשר האופציות האחרות הן מיקל(שאין לי מושג מה מצבו,אבל היה פצוע כל העונה הנוכחית),או מוריס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 04, 2011 10:03 pm 
Hall of Famer

ירוויח שם לפי הדיווחים 4 מיליון יורו לשנתיים. טירוף.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 04, 2011 10:03 pm 
Junior

כמו כן,ממש מוזר לי ששחקן כמו אידסון מקבל שני מיליון יורו,כדי לקבל סכומים כאלה לדעתי באירופה אתה צריך להיות ממש שחקן על ואידסון ממש לא כזה...צריך לעשות בהזדמנות את רשימת החוזים הכי מופרכים(משוערים)באירופה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 04, 2011 11:36 pm 
Junior

דייבי ג'ונס כתב:

השני הוא סמי מיה (MEJIA), הגארד/פורוורד הדומיניקני של שולה. שנה שנייה בקבוצה, שחקן יוצא מן הכלל. מזכיר בתנועות את אלן אנדרסון, גם הוא גארד בגוף של פורוורד, אתלט יוצא דופן, פלג גוף עליון חזק שמאפשר לו לסיים מהלכים בקרבת הטבעת. מוריד כדור טוב לרצפה אבל מעדיף את הג'אמפ. ריבאונדר ושחקן הגנה טוב מאוד. הוא יותר 3 מאשר 2 באירופה. היה אחד השחקנים הטובים ביורוקאפ בעונה שעברה והשנה עם מספרים מצוינים ביורוליג.

הוא בן 28 על פי אתר היורובאסקט. עם כאלו קומפלימנטים, איך זה שלא גילו אותו עד היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 05, 2011 10:17 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

הבכן, לאורך כל הדרך האמנתי שאידסון הוא השחקן החשוב ביותר במכבי של השנה, וגם היה צריך להיות המטרה מספר אחד לקראת הקיץ. כן, הוא, ולא פארגו. איכשהו, בעקפין, הטענה שלי התבררה כנכונה, כי אם הקבוצה כמו בארסה שמה כל כך הרבה כסף כדי להבטיח את צירופו, מוכיח שהיא חושבת באותו כיוון. מובן שאין מה לעשות במצב כזה. כמו במקרה עם מוריס, זה כואב, אבל צריך לחשוב קדימה.

השם הטרי, הוא קרטיס ג'רלס, מפרטיזן. אני זוכר שראיתי אותו משחק, כתבתי שאם הוא היה בפרטיזן מתחילת העונה, יכול להיות שמכבי הייתה מתקשה לנצח אותם פעמיים. שחקן מאוד מוכשר, היורש של מק'קאלב. יכול להיות הרכז השני בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 05, 2011 10:23 am 
Sophomore

כי אין ספק שההתנהלות של ברצלונה הובילה אותה לעונה מוצלחת במיוחד בעונה בה היא אירחה את הפיינל פור?

כי ריקי רוביו שווה את המשכורת שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 05, 2011 10:30 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

למצב של בארסה העונה יש המון הסברים. אבל היא הייתה ונשארת קבוצה ענקית, בין 4 הגדולות בטוח, שניצחה את מכבי פעמיים העונה.
המושג "שווה" צריך להוציא מחוץ לחוק :lol: אין דבר כזה. הם שמו א. את הסכום שהם יכולים להרשאת לעצמם, ב. מספיק כדי להבטיח שזה יקרה, ואף אחד אחר לא יוכל להתערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 05, 2011 10:34 am 
Sophomore

ולכן היותו שווה 2 מיליון יורו לברצלונה לא באמת אומר שהוא שווה אפילו חצי מזה למכבי תל אביב, לא ?

רוצה אומר, לא בדיוק הוכחת את הנקודה שלך בעקיפין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1 ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: