sir charles כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
רק שמהחוזה של מכבי יש תנאי יציאה שקיבלו חסות והכרה מפיב"א, שקובאן, למיטב שיפוטי, עמדה בהם. למכבי אין שום טענה נגדית, היא לא העלתה אחת כזו בפני מזכ"ל פיב"א לפחות, ולכן הוא אפילו לא דן בזה.
לעומת זאת מהחוזה של קובאן אני לא שמעתי שיש שום נקודות יציאה, ואם יש כאלה - מכבי לא עמדה בהם ולא עשתה מאמץ לעמוד בהם. היא פשוט הלכה והחתימה את אוחיון בלי שום התחשבות בחוזה עם קובאן ותנאיו, ואז רצה כמו משוגעת לקבל הסכמה מהרוסים (ההסכמה ש"הם חייבים לתת אותה" גם בלי שרודפים אחריהם, כן? עאלק...)
בקיצור, אם זה יגיע לעימות, אין סימטריה בין הצדדים. הקייס של מכבי הרבה יותר חלש, ואם מישהו יחטוף זו היא. אני לא רואה שום מצב ששתי הקבוצות יחטפו, ואפילו אם נלך איתך ונניח לשם הויכוח שכן יחטפו שתיהן - מכבי תחטוף הרבה יותר, כי לה אין שמץ של נסיבה מקלה. לא פלא שמכבי משדרת פאניקה לא קטנה בעניין, בעוד הרוסים יושבים בשקט. גם אלה וגם אלה יודעים אצל מי מצאים האסים והג'וקרים לפאזה הבאה.
ראי, אם אתה מסתמך על כתביו של גרינוולד בכזו אדיקות אז או שאתה אוהד ג. בכבודו ובעצמו או המעריץ הגדול ביותר שלו. אני מבין שזה הבון טון כרגע לצייר את מקבלי ההחלטות במכבי ככסילים גמורים (ואני לא שולל זאת) אבל אם הבורר החליט שהחוזה עם קובאן אינו תקף מכיוון שהטעות שנעשתה בסעיף המדובר היתה טעות סופר, זה כנראה אומר שהסעיף כלל אינו תקף. עכשיו נשאר עניין החזרת 200 אלף $ לרוסים... כאן שוב אתה מסתמך על גרינוולד ויוצא מנקודת הנחה שמכבי מנסים בשיטת המצליח לשמור את הכסף לעצמם מה שיפתח לרוסים פתח בקיץ הבא לבוא ולדרוש את קיום ה"חוזה" עם יוגב, כאשר זה די ברור שמכבי החזירה את הכסף לרוסים והם רק מחכים לאישור מהצד הרוסי. וזה שהם "רודפים" אחריהם בכזו נואשות במקום לשבת רגל על רגל ולחכות שהרוסים יפנו אל מכבי מיוזמתם... תגיד אתה רציני? ברור שמכבי רוצים לקבל את האישור מהר ולשים את הפרשה המכוערת הזו מאחוריהם במקום לתת לרוסים איזשהו פתח לדרישות בקיץ הבא. אני גם לא מבין את הנחרצות שלך שבטוח במאה אחוז שוגב יעשה את אותו התרגיל בקיץ הבא... יש גבול עד כמה אפשר להשתין על כולם מהמקפצה.
מכבי לדעתי עשו את המהלך הכי נכון בנקודת הזמן הנוכחית שהוא לשדרג את החוזה של שחקן צעיר בעלייה שמשמש כרכז הפותח של הנבחרת (עמדה בעייתית בקבוצה). כל עוד יוגב ימשיך לעבוד קשה ולא יזדקן כמו טל, יספור את הכסף וייפצע כמו גרין או ישמין מנחת כמו פניני זו החלטה טובה.
ומילה אחרונה לגבי אוהד ג. - עד כמה שערוץ 5 הוא השופר של מכבי ואתה מאמין לאוהד יותר מלגלדסון, זה נראה כמו מקרה של ווישפול ת'ינקינג מבחינתו: או שיתגלה בקיץ הבא שמכבי אכן טמבלים גמורים ואז הוא צדק או שבקובאן ישכחו שחתם אצלם פעם שחקן בשם יוגב אוחיון ואז מי בכלל יזכור את תאורית הקונספירציה שלו.
צ'ונסי, תודה.
צ'רלס, אני חייב לציין שההודעה שלך היא סוג של שיא. לקחת פה כמה טקסטים, גם שלי אבל לא רק; הצלחת להבין מכולם את ההיפך הגמור ממה שהם אומרים. ואז התווכחת עם ההפכים שיצרת. ואתה שואל אם אני רציני?
יא אללה, מאיפה להתחיל?
ציטוט:
אם הבורר החליט שהחוזה עם קובאן אינו תקף מכיוון שהטעות שנעשתה בסעיף המדובר היתה טעות סופר, זה כנראה אומר שהסעיף כלל אינו תקף.
כמובן שהבורר לא החליט שום דבר כזה, אלא את ההיפך. הוא אומר שמבחינתו אין שום טעות בסעיף, ולמרות שהוא מוזר בעיניו הוא מקבל אותו ומכיר בו בדיוק כמו שהוא. בייאאוט ב-2012 ושחרור ב-2013.
ציטוט:
כאן שוב אתה מסתמך על גרינוולד ויוצא מנקודת הנחה שמכבי מנסים בשיטת המצליח לשמור את הכסף לעצמם מה שיפתח לרוסים פתח בקיץ הבא לבוא ולדרוש את קיום ה"חוזה" עם יוגב, כאשר זה די ברור שמכבי החזירה את הכסף לרוסים והם רק מחכים לאישור מהצד הרוסי.
יא אללה, איפה אמרתי שמכבי מנסה עכשיו לשמור את ה-200000 לעצמה (ובעצם, איפה גם גרינוולד "שאני מסתמך עליו" אמר את זה)? אמרתי בדיוק את ההיפך! מכבי מתה עכשיו להחזיר לרוסים את הכסף ולקבל מהם אישור לסיים את הפרשה, למעשה הם רודפים אחרי הרוסים כדי להחזיר להם את הכסף. העניין הוא שזו לא אופציה של מכבי בכלל, כי הרוסים שילמו דמי בייאאוט כמו שכתוב בחוזה (וכמו שעכשיו מוכר גם על ידי פיב"א) וההחלטה אם לקבל את הכסף בחזרה ולבטל היא שלהם. כמו שזה נראה, הרוסים לא כל כך ממהרים לקבל את הכסף בחזרה. באמת מעניין מאיפה הסקת שברור שמכבי כבר החזירה להם את הכסף? כמובן שגם זה לא כתוב בשום מקום.
כל מה שאמרתי הוא שזה שמכבי הסכימה לקבל את הבייאאוט מלכתחילה תהייה טיעון מצד הרוסים בקיץ הבא, אם זה יגיע לזה. זה בעצם הכרה דה פקטו בסעיף הבייאאוט ובזה שהרוסים עמדו בו.
ציטוט:
אני גם לא מבין את הנחרצות שלך שבטוח במאה אחוז שוגב יעשה את אותו התרגיל בקיץ הבא... יש גבול עד כמה אפשר להשתין על כולם מהמקפצה.
אמרתי שבטוח במאה אחוז? לא, לא אמרתי את זה. אמרתי שזו אפשרות קיימת וממשית, והיא ריאלית מאד מאד מאד. "יש גבול כמה אפשר להשתין על כולם מהמקפצה"? לא, אין גבול. כל עוד יש לך את הרצון ואת האפשרות המשפטית, אתה יכול להשתין מהמקפצה גם בקיץ הבא. מה בדיוק ימנע ממנו? מעצורים נפשיים? מצפון? הכרת תודה? מה? אם יש דבר שלמדנו על אוחיון במקרה הזה, וכנראה גם במקרים קודמים (אם כי בהם אני מודה שאני פחות מתמצא) זה שאין תוכו כברו. אני לא קונה לשנייה את פוזת הפוצי מוצי המתוקי החמודי המאמי התמים שאוחיון מנסה למכור ושהרבה אנשים משום מה עדיין מוכנים לאכול.
צ'רלס, קבל ממני עצה. עוד כמה שעות נכנס חג כזה שאין בו טלויזיה, אין בו קולנוע, אי אפשר לנהוג, בקושי יוצאים מהבית. נצל אותו לקריאה.