סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 8:57 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  הבא

אז מה יסגור הבורר של פיבא
אוחיון מנצח בבוררות, פיצוי קטן למכבי ודופק עונת MVP בקובאן 29%  29%  [ 6 ]
אוחיון מנצח בבוררות, משלם למכבי עוד 200K ונותן חרא של עונה ונזרק בקיץ 33%  33%  [ 7 ]
מכבי מנצחת בבוררות, אוחיון מחויב לחוזה שלו ומויבש כנקמה במשך עונה שלמה 14%  14%  [ 3 ]
מכבי מנצחת בבוררות, אוחיון חוזר למכבי נותן חרא של עונה עקב דכאון 5%  5%  [ 1 ]
מכבי מנצחצת בבוררות אוחיון מוביל את הקבוצה לפיינלפור ובורח מיד בתום העונה 19%  19%  [ 4 ]
סך הכל הצבעות : 21
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2012 6:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מזל שלא חשבו על זה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2012 7:29 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מה זה לא חשבו על זה?
בטח ובטח שחשבו על זה ועשו את זה, רק שבמקום אפיק ניסים היה זה מורן רוט,
ובמקום להשקיע את הכסף הנחסך בסנטר טוב יותר תכננו להכניס עוד קצת כסף לכיס.

זו בדיוק הרי הייתה הכוונה של מכבי עד שלב מסויים, ומורן רוט הרי הגיע כתחליף ליוגב אוחיון. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2012 7:50 pm 
Sophomore

אני חושב שבדיוק בנקודה הזאת של הדיון נכנס עניין התום לב. ובזה באמת מכבי נכשלת, ולקובאן דוקא יש טיעון די מוצלח - שהסוכן פשוט רימה אותם, וההחתמה בוצעה בתום לב. מה שכן, גם אם ההחתמה בוצעה בתום לב היא עדיין לא חוקית, כי לשחקן יש חוזה חתום שהוא לא שוחרר ממנו. אני מעריך שבסוגיה הזאת התשובה של פיבא תהיה פשוטה יותר - אוחיון/מכבי יפצו את קובאן פיצוי סמלי, אבל אוחיון ישאר במכבי. למה? כי להסיק שהחוזה של אוחיון עם קובאן מבוטל בגלל פסיקת הבורר, זאת מסקנה מתבקשת. גם אני כמו רוני לא בדיוק מבין את האמירה על דחיית החוזה, כי לחוזים יש תאריכים ברורים בהם הם מתקיימים, וכמו שכבר כתבתי פה שבעים פעם, חוזה כפול זה לא חוקי.

וראי, תרשה לי להגיד שקצת הגזמת עם ה"פאניקה של מכבי לרוץ אחרי קובאן לקבל את ההסכמה שלהם". אם ראית את מסיבת העיתונאים כששמעון מזרחי אמר שהם מחכים למסמך החתום יכולת לראות כמה הוא מנומנם לגבי הסוגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2012 8:52 pm 
Hall of Famer

ראי, לחוזה של מכבי אין שום אופציית יציאה לשנה הנוכחית, וזה כבר נקבע רשמית עם פלומבה, קובאן החתימה את אוחיון לעונה הזו, מה שאומר שהיא חד משמעית החתימה שחקן שכבר חתום על חוזה ואם מכבי תחליט לעשות על זה רעש, קובאן בהחלט תחטוף, אולי תקבל הקלה במקרה הטוב בגלל שזה נעשה "בתום לב". סעיף היציאה שהיא עמדה בו תקף רק לעונה הבאה ובכלל לא קשור ולא רלוונטי לעונה הנוכחית.

ולגבי החוזה של אוחיון במכבי לעונה שאחרי העונה הקרובה, מי אמר שהוא כבר חתום? בהחלט יכול להיות שמכבי מחכה עם החתימה עד שהפלונטר עם החוזה של קובאן יפתר כדי שלא להכניס את עצמה לצרות, זה שפירסמו שהכל סגור וחתום לא אומר שהחוזה טכנית נחתם ולכן בכלל לא בטוח שלקובאן יש כאן קייס. כמו שזורקין אמר, גם אני לא רואה כאן פאניקה של מכבי לרוץ אחרי קובאן, בהנחה שמכבי לא עשתה שטות והחתימה את אוחיון על החוזה בפועל לפני שהעניין נפתר, הלחץ הוא על קובאן לבטל את החוזה כדי שלא תחטוף בראש. וכל זה נאמר כמובן בהנחה שהחוזה של קובאן תקף משפטית בכלל, זה שהיא עמדה בתנאי היציאה מהחוזה של אוחיון במכבי עוד לא אומר שהחוזה שעליו היא החתימה אותו חוקי ותקף, מדובר בשני חוזים שונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2012 9:07 pm 
Junior

יש כאן הרבה פלפולים משפטיים, שלדעתי לא רלוונטיים בגלל משפט אחד שהיטיב לנסח רון קופמן: מזרחי גנב סוסים עם מה שמו מפיב"א, הרבה לפני שיוגב נולד. זה הכל.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2012 11:03 pm 
Freshman

בכתבה של גלדסטון יש תמונה של המסמך של פיבא, כך שמי שממש מגדיל את המסך יכול לקרוא את מה שנכתב בלי ספקולציות.
הוא כותב שאין צורך להכריע לגבי האם יוגב וקובאן עמדו בתנאי סעיף השחרור שלו, ולכן הוא לא קובע שום דבר לגבי זה. אז אין כאן שום קביעה שאומרת שיוגב שחקן של קובאן בעונה הבאה, או לא שחקן של קובאן בעונה הבאה. מכבי וקובאן יכולות להחליט לריב על העניין אם הן רוצות, או סתם לשכוח שזה קרה, ולהחזיר את הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 12:10 am 
Hall of Famer

ראיתי את מסיבת העיתונאים, מזרחי היה מנומנם כי זו דרכו, הוא תמיד סוג של מנומנם. לעומת זאת אחרי מסיבת העיתונאים אני רואה הרבה אנרגיה שמכבי מוציאה על הנושא הזה. אני רואה מתקפה של הדלפות (יותר נכון, תדרוכים לעיתונאים) בדבר הפנייה לרוסים, מחזירים להם את הכסף, לא מחזירים, יש להם ברירה, אין להם ברירה. אם כל כך אין להם ברירה, שבו בשקט, מה אתם רצים? הרי הם אלה שאין להם ברירה, לשיטתכם.
אז זהו, שיש להם. וגם מכבי יודעת את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 7:32 am 
Junior

מה שמוזר זה בפורום כדורסל יש פי כמה וכמה יותר הודעות בדיון הזה מאשר בדיון על משחקי האימון של הקבוצה.
נראה שיותר מעניין אותנו הספקולציות ומאחורי הקלעים מאשר המשחק עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 7:44 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
רק שמהחוזה של מכבי יש תנאי יציאה שקיבלו חסות והכרה מפיב"א, שקובאן, למיטב שיפוטי, עמדה בהם. למכבי אין שום טענה נגדית, היא לא העלתה אחת כזו בפני מזכ"ל פיב"א לפחות, ולכן הוא אפילו לא דן בזה.
לעומת זאת מהחוזה של קובאן אני לא שמעתי שיש שום נקודות יציאה, ואם יש כאלה - מכבי לא עמדה בהם ולא עשתה מאמץ לעמוד בהם. היא פשוט הלכה והחתימה את אוחיון בלי שום התחשבות בחוזה עם קובאן ותנאיו, ואז רצה כמו משוגעת לקבל הסכמה מהרוסים (ההסכמה ש"הם חייבים לתת אותה" גם בלי שרודפים אחריהם, כן? עאלק...)
בקיצור, אם זה יגיע לעימות, אין סימטריה בין הצדדים. הקייס של מכבי הרבה יותר חלש, ואם מישהו יחטוף זו היא. אני לא רואה שום מצב ששתי הקבוצות יחטפו, ואפילו אם נלך איתך ונניח לשם הויכוח שכן יחטפו שתיהן - מכבי תחטוף הרבה יותר, כי לה אין שמץ של נסיבה מקלה. לא פלא שמכבי משדרת פאניקה לא קטנה בעניין, בעוד הרוסים יושבים בשקט. גם אלה וגם אלה יודעים אצל מי מצאים האסים והג'וקרים לפאזה הבאה.

ראי, אם אתה מסתמך על כתביו של גרינוולד בכזו אדיקות אז או שאתה אוהד ג. בכבודו ובעצמו או המעריץ הגדול ביותר שלו. אני מבין שזה הבון טון כרגע לצייר את מקבלי ההחלטות במכבי ככסילים גמורים (ואני לא שולל זאת) אבל אם הבורר החליט שהחוזה עם קובאן אינו תקף מכיוון שהטעות שנעשתה בסעיף המדובר היתה טעות סופר, זה כנראה אומר שהסעיף כלל אינו תקף. עכשיו נשאר עניין החזרת 200 אלף $ לרוסים... כאן שוב אתה מסתמך על גרינוולד ויוצא מנקודת הנחה שמכבי מנסים בשיטת המצליח לשמור את הכסף לעצמם מה שיפתח לרוסים פתח בקיץ הבא לבוא ולדרוש את קיום ה"חוזה" עם יוגב, כאשר זה די ברור שמכבי החזירה את הכסף לרוסים והם רק מחכים לאישור מהצד הרוסי. וזה שהם "רודפים" אחריהם בכזו נואשות במקום לשבת רגל על רגל ולחכות שהרוסים יפנו אל מכבי מיוזמתם... תגיד אתה רציני? ברור שמכבי רוצים לקבל את האישור מהר ולשים את הפרשה המכוערת הזו מאחוריהם במקום לתת לרוסים איזשהו פתח לדרישות בקיץ הבא. אני גם לא מבין את הנחרצות שלך שבטוח במאה אחוז שוגב יעשה את אותו התרגיל בקיץ הבא... יש גבול עד כמה אפשר להשתין על כולם מהמקפצה.
מכבי לדעתי עשו את המהלך הכי נכון בנקודת הזמן הנוכחית שהוא לשדרג את החוזה של שחקן צעיר בעלייה שמשמש כרכז הפותח של הנבחרת (עמדה בעייתית בקבוצה). כל עוד יוגב ימשיך לעבוד קשה ולא יזדקן כמו טל, יספור את הכסף וייפצע כמו גרין או ישמין מנחת כמו פניני זו החלטה טובה.
ומילה אחרונה לגבי אוהד ג. - עד כמה שערוץ 5 הוא השופר של מכבי ואתה מאמין לאוהד יותר מלגלדסון, זה נראה כמו מקרה של ווישפול ת'ינקינג מבחינתו: או שיתגלה בקיץ הבא שמכבי אכן טמבלים גמורים ואז הוא צדק או שבקובאן ישכחו שחתם אצלם פעם שחקן בשם יוגב אוחיון ואז מי בכלל יזכור את תאורית הקונספירציה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 9:29 am 
Junior

צ׳רלס, או שלא קראת אף מילה שנרשמה בדיון הזה, או שלא הבנת אף מילה.
כי כל ההנחות שלך שגויות.
אבל ניתן לראי לענות...

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 9:34 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
קורובייב כתב:
מה שמוזר זה בפורום כדורסל יש פי כמה וכמה יותר הודעות בדיון הזה מאשר בדיון על משחקי האימון של הקבוצה.
נראה שיותר מעניין אותנו הספקולציות ומאחורי הקלעים מאשר המשחק עצמו

א. זה לא מוזר בכלל
ב. זו ממש לא אינדיקציה. אורך דיון מבטא חוסר הסכמה, לא עודף עניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 1:38 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
רק שמהחוזה של מכבי יש תנאי יציאה שקיבלו חסות והכרה מפיב"א, שקובאן, למיטב שיפוטי, עמדה בהם. למכבי אין שום טענה נגדית, היא לא העלתה אחת כזו בפני מזכ"ל פיב"א לפחות, ולכן הוא אפילו לא דן בזה.
לעומת זאת מהחוזה של קובאן אני לא שמעתי שיש שום נקודות יציאה, ואם יש כאלה - מכבי לא עמדה בהם ולא עשתה מאמץ לעמוד בהם. היא פשוט הלכה והחתימה את אוחיון בלי שום התחשבות בחוזה עם קובאן ותנאיו, ואז רצה כמו משוגעת לקבל הסכמה מהרוסים (ההסכמה ש"הם חייבים לתת אותה" גם בלי שרודפים אחריהם, כן? עאלק...)
בקיצור, אם זה יגיע לעימות, אין סימטריה בין הצדדים. הקייס של מכבי הרבה יותר חלש, ואם מישהו יחטוף זו היא. אני לא רואה שום מצב ששתי הקבוצות יחטפו, ואפילו אם נלך איתך ונניח לשם הויכוח שכן יחטפו שתיהן - מכבי תחטוף הרבה יותר, כי לה אין שמץ של נסיבה מקלה. לא פלא שמכבי משדרת פאניקה לא קטנה בעניין, בעוד הרוסים יושבים בשקט. גם אלה וגם אלה יודעים אצל מי מצאים האסים והג'וקרים לפאזה הבאה.

ראי, אם אתה מסתמך על כתביו של גרינוולד בכזו אדיקות אז או שאתה אוהד ג. בכבודו ובעצמו או המעריץ הגדול ביותר שלו. אני מבין שזה הבון טון כרגע לצייר את מקבלי ההחלטות במכבי ככסילים גמורים (ואני לא שולל זאת) אבל אם הבורר החליט שהחוזה עם קובאן אינו תקף מכיוון שהטעות שנעשתה בסעיף המדובר היתה טעות סופר, זה כנראה אומר שהסעיף כלל אינו תקף. עכשיו נשאר עניין החזרת 200 אלף $ לרוסים... כאן שוב אתה מסתמך על גרינוולד ויוצא מנקודת הנחה שמכבי מנסים בשיטת המצליח לשמור את הכסף לעצמם מה שיפתח לרוסים פתח בקיץ הבא לבוא ולדרוש את קיום ה"חוזה" עם יוגב, כאשר זה די ברור שמכבי החזירה את הכסף לרוסים והם רק מחכים לאישור מהצד הרוסי. וזה שהם "רודפים" אחריהם בכזו נואשות במקום לשבת רגל על רגל ולחכות שהרוסים יפנו אל מכבי מיוזמתם... תגיד אתה רציני? ברור שמכבי רוצים לקבל את האישור מהר ולשים את הפרשה המכוערת הזו מאחוריהם במקום לתת לרוסים איזשהו פתח לדרישות בקיץ הבא. אני גם לא מבין את הנחרצות שלך שבטוח במאה אחוז שוגב יעשה את אותו התרגיל בקיץ הבא... יש גבול עד כמה אפשר להשתין על כולם מהמקפצה.
מכבי לדעתי עשו את המהלך הכי נכון בנקודת הזמן הנוכחית שהוא לשדרג את החוזה של שחקן צעיר בעלייה שמשמש כרכז הפותח של הנבחרת (עמדה בעייתית בקבוצה). כל עוד יוגב ימשיך לעבוד קשה ולא יזדקן כמו טל, יספור את הכסף וייפצע כמו גרין או ישמין מנחת כמו פניני זו החלטה טובה.
ומילה אחרונה לגבי אוהד ג. - עד כמה שערוץ 5 הוא השופר של מכבי ואתה מאמין לאוהד יותר מלגלדסון, זה נראה כמו מקרה של ווישפול ת'ינקינג מבחינתו: או שיתגלה בקיץ הבא שמכבי אכן טמבלים גמורים ואז הוא צדק או שבקובאן ישכחו שחתם אצלם פעם שחקן בשם יוגב אוחיון ואז מי בכלל יזכור את תאורית הקונספירציה שלו.

צ'ונסי, תודה.

צ'רלס, אני חייב לציין שההודעה שלך היא סוג של שיא. לקחת פה כמה טקסטים, גם שלי אבל לא רק; הצלחת להבין מכולם את ההיפך הגמור ממה שהם אומרים. ואז התווכחת עם ההפכים שיצרת. ואתה שואל אם אני רציני?
יא אללה, מאיפה להתחיל?

ציטוט:
אם הבורר החליט שהחוזה עם קובאן אינו תקף מכיוון שהטעות שנעשתה בסעיף המדובר היתה טעות סופר, זה כנראה אומר שהסעיף כלל אינו תקף.

כמובן שהבורר לא החליט שום דבר כזה, אלא את ההיפך. הוא אומר שמבחינתו אין שום טעות בסעיף, ולמרות שהוא מוזר בעיניו הוא מקבל אותו ומכיר בו בדיוק כמו שהוא. בייאאוט ב-2012 ושחרור ב-2013.

ציטוט:
כאן שוב אתה מסתמך על גרינוולד ויוצא מנקודת הנחה שמכבי מנסים בשיטת המצליח לשמור את הכסף לעצמם מה שיפתח לרוסים פתח בקיץ הבא לבוא ולדרוש את קיום ה"חוזה" עם יוגב, כאשר זה די ברור שמכבי החזירה את הכסף לרוסים והם רק מחכים לאישור מהצד הרוסי.

יא אללה, איפה אמרתי שמכבי מנסה עכשיו לשמור את ה-200000 לעצמה (ובעצם, איפה גם גרינוולד "שאני מסתמך עליו" אמר את זה)? אמרתי בדיוק את ההיפך! מכבי מתה עכשיו להחזיר לרוסים את הכסף ולקבל מהם אישור לסיים את הפרשה, למעשה הם רודפים אחרי הרוסים כדי להחזיר להם את הכסף. העניין הוא שזו לא אופציה של מכבי בכלל, כי הרוסים שילמו דמי בייאאוט כמו שכתוב בחוזה (וכמו שעכשיו מוכר גם על ידי פיב"א) וההחלטה אם לקבל את הכסף בחזרה ולבטל היא שלהם. כמו שזה נראה, הרוסים לא כל כך ממהרים לקבל את הכסף בחזרה. באמת מעניין מאיפה הסקת שברור שמכבי כבר החזירה להם את הכסף? כמובן שגם זה לא כתוב בשום מקום.
כל מה שאמרתי הוא שזה שמכבי הסכימה לקבל את הבייאאוט מלכתחילה תהייה טיעון מצד הרוסים בקיץ הבא, אם זה יגיע לזה. זה בעצם הכרה דה פקטו בסעיף הבייאאוט ובזה שהרוסים עמדו בו.

ציטוט:
אני גם לא מבין את הנחרצות שלך שבטוח במאה אחוז שוגב יעשה את אותו התרגיל בקיץ הבא... יש גבול עד כמה אפשר להשתין על כולם מהמקפצה.

אמרתי שבטוח במאה אחוז? לא, לא אמרתי את זה. אמרתי שזו אפשרות קיימת וממשית, והיא ריאלית מאד מאד מאד. "יש גבול כמה אפשר להשתין על כולם מהמקפצה"? לא, אין גבול. כל עוד יש לך את הרצון ואת האפשרות המשפטית, אתה יכול להשתין מהמקפצה גם בקיץ הבא. מה בדיוק ימנע ממנו? מעצורים נפשיים? מצפון? הכרת תודה? מה? אם יש דבר שלמדנו על אוחיון במקרה הזה, וכנראה גם במקרים קודמים (אם כי בהם אני מודה שאני פחות מתמצא) זה שאין תוכו כברו. אני לא קונה לשנייה את פוזת הפוצי מוצי המתוקי החמודי המאמי התמים שאוחיון מנסה למכור ושהרבה אנשים משום מה עדיין מוכנים לאכול.

צ'רלס, קבל ממני עצה. עוד כמה שעות נכנס חג כזה שאין בו טלויזיה, אין בו קולנוע, אי אפשר לנהוג, בקושי יוצאים מהבית. נצל אותו לקריאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 2:22 pm 
Junior

אני חייב לציין רק שאם הסכומים שגלדסטון רשם הם נכונים אז יש פה ניצחון בנוק-אאוט למכבי והם השיגו בדיוק את מה שהם רצו - הראו שאי אפשר לכופף את מכבי כאשר יש חוזה חתום.

סוגיה מאוד מעניינת מה שקורה עם קובאן. מרגיש מאוד מוזר כל הסיפור הזה ומוזר באופן כללי שמכבי החתימה את יוגב לפני שהם סגרו את הפינה עם הרוסים. בכל הנוגע להנהלה החדשה אני לא באמת יודע מה הם עושים ומה לא, אבל קשה לי להאמין שמזרחי יתעלם ככה מבעיה משפטית. לפי דעתי יש משהו שאנחנו מפספסים לכאן או לכאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 2:27 pm 
Hall of Famer

לגבי הנקודה הראשונה אני מסכים. אם החוזה המקורי נשמר לעונה הקרובה - מכבי עשו את שלהם בקטע הזה, וזה חשוב מאד מאד מאד לטווח הארוך ולמסר שמשודר לשוק השחקנים ולסוכנים.

לגבי הבעייה המשפטית - מאחר ומזרחי עצמו הודה במסיבת העיתונאים שהפינה לא סגורה, וגם ממבול ההדלפות של מכבי נראה שהפינה רחוקה מלהיות סגורה, אז כנראה שפשוט היא לא סגורה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 2:57 pm 
Freshman

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 4:33 pm 
Hall of Famer

כפי שחשבתי. פרשנות לא נכונה של גרינוולד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 5:00 pm 
Sophomore

אורן כתב:
כפי שחשבתי. פרשנות לא נכונה של גרינוולד.

אורן, אכפת לך לפרט לטובת העצלנים שבינינו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 10:34 pm 
Sophomore

אני לא יודע מה הפרשנות של גרינוולד, אבל מהמצוטט, כל מה שכתוב במכתב הוא שלמכבי יש חוזה עם יוגב לעונה הנוכחית. מזכ"ל פיב"א לא הכריע דבר לגבי הבאיי-אאוט, אבל ניכר שהוא קורא את החוזה כתובו כלשונו. אם כך, קובאן בהחלט יכולה לטעון שהיא עמדה בתנאי הבאיי-אאוט.

מזכ"ל פיב"א נמנע מהפינה הזו בכוונה וציין כי אין צורך להכריע בכך לצורך הסכסוך *הזה*.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2012 12:57 pm 
Freshman

מכבי תל אביב הצליחה ליצור ייצור כלאיים משפטי, חוזה שמחייב את השחקן וקבוצה נוספת לחתום על חוזה נוסף בזמן שהוא חתום על חוזה עם מכבי תל אביב.
אם זה יגיע למשפט/בורר זה בהחלט יהיה מעניין לראות לאן זה הולך... מה יותר "חזק" - איסור על קיום 2 חוזים במקביל או חוזה שמגדיר שזה המצב הנדרש אם השחקן מעוניין לעזוב בטרם סיים את החוזה הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 30, 2012 7:48 pm 
Hall of Famer

ובינתיים, קובאן ממשיכה להערים קשיים:

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2571581

יש כאן דבר אחד שאני לא מבין, זה שקובאן עמדה בתנאי השיחרור של אוחיון לקיץ 2013 ושאוחיון שחקן של מכבי לעונת 2012-13 הוסכם כבר וזה חלק מהחוזה של אוחיון במכבי. מה שאני לא מבין זה איך קובאן יכולה לטעון שהחוזה שלה עם אוחיון (שהוא חוזה נפרד ולא קשור לחוזה שלו עם מכבי וסעיף השיחרור המוזר, שבו היא עמדה) תקף כשבבירור חלק משמעותי שלו, החלק שבו היא מחתימה אותו לעונה הנוכחית, לא חוקי. אולי המשפטנים כאן בפורום יכולים להגיד האם אפשרי מצב שבו חלק מהותי מחוזה לא חוקי ולא תקין ועדיין ניתן לחייב את הצדדים לעמוד בחלק של החוזה שכן היה תקין, עד כמה שהבנתי המשפטית המינימלית מגיעה, ברגע שחלק מהותי כל כך מהחוזה לא חוקי אז כולו צריך להיות מבוטל.

בכל מקרה, כל זה נכון במידה והחוזה של אוחיון בקובאן הוא חוזה אחד לשנתיים ולא שני חוזים נפרדים לכל אחת מהשנים בנפרד, במצב כזה קובאן יכולה להתעלם מהחוזה לשנה הקרובה שהוא לא חוקי ולהתייחס רק לחוזה של שנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 30, 2012 8:04 pm 
Hall of Famer

לא משפטן אמנם, אבל עד כמה שאני מבין, אם הצדדים חתמו על החוזה הוא יכול להיות עדיין מחייב. השאלה מה הוגדר במסגרת החוזה כהפרה יסודית. במידה וביטול ההתקשרות בין הצדדים לעונה הנוכחית (12/13) לא מהווה הפרה יסודית של החוזה, הוא בהחלט יכול להיות עדיין תקף... מעבר לזה, אם זכור לי נכון, גם אם חוזה הופר, זה לא אומר שהוא בטל.

למה הדבר דומה? לכך שתסכם עם יצרן רהיטים שיעביר לך את המוצר שרכשת תוך 10 ימי עסקים, ובפועל זה הגיע אחרי 14 ימי עסקים. כלומר נעשתה הפרה של החוזה (אולי הפרה יסודית ואולי לא) אבל החוזה התקיים. מקסימום במקרה שנקבעו סעדים כאלה או אחרים בהקשר להפרת החוזה, אתה יכול לדרוש אותם / לפנות לבימ"ש בעניין.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 30, 2012 9:03 pm 
Hall of Famer

הו, איזו הפתעה!
זאת אומרת, ההפתעה היא שמישהו מופתע.

כמו שאמרתי בדיוק, החזוה של אוחיון ומכבי הוא לא יותר מתעודת ביטוח לאוחיון בחל מהשנה הבאה. אני בספק אם היא אפילו תאבק עליו מול קובאן בפיב"א.
מכבי מצידה עשתה את שלה, השאירה את אוחיון לפי החזוה המקורי ובשנה הבאה הוא בין כה היה הולך לפי החוזה המקורי, גם לפי הפירוש של מכבי. בדרך מכבי שידרה מסר שאיתה לא מתעסקים בהפרות חוזים, ולכן הדבר הכל כך חשוב פה לטווח הארוך היה השנה הקרובה.
מכבי גם הרוויחה את אוחיון עם אינסנטיב לשחק טוב, כי מעבר לפינה ממתין חוזה פי 2 ממכבי. הוא נמצא שם, הוא קיים, אבל הוא לא מובטח. אם לא ישחק טוב, קובאן תשנה את דעתה ותחליט "להיענות לבקשת מכבי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 02, 2012 11:26 am 
Hall of Famer

ועכשיו הגיע הזמן למתקפת יח"צ כדי לשקם את התדמית שנפגעה.
אני חייב לציין שגם בתחום של כתבות יח"צ מובהקות, הכתבה על אוחיון ב-one היא סוג של שיא מחליא במיוחד.
כל מי שיקרא את הכתבה הזו, תוצר של מפלצת יח"צ, ועוד יקנה את אגדת הילד החמוד המתוק המאמי והתמים שהובל באפו על ידי סוכני רשע - מגיע לו מה שהוא מקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 02, 2012 1:44 pm 
Sophomore

אני מניח שבחוזה שמכבי חתמה עם יוגב כעת קיים תנאי מתלה שכל סיכום בין הצדדים לשנים הבאות כפוף להסכמה של קובאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 02, 2012 1:50 pm 
Hall of Famer

ואני, איכשהו, מניח שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: