סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 7:42 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 47  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2016 4:37 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
גם אופציה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2016 4:38 pm 
Sophomore

טרפורד קשישא כתב:
התמימות שלכם מדהימה.
כמשפטן ותיק הבקי מאוד בתחום ההגבלים העסקיים (אמנם לא בדין האירופאי), נדמה שידה של יול"ב על העליונה בפן המשפטי. אז למה יול"ב מבטלת את ההליך?
אז זהו שלא.
היול"ב נותנת לפיב"א סולם מכובד לרדת מהעץ.
בימים הקרובים נשמע לדעתי על הדיל שנרקם בין יול"ב לפיב"א. משהו כמו "פיב"א והיול"ב הסכימו לשים בצד את המחלקוות ביניהם ויקימו וועדה להסדרת התחרויות באירופה החל מעונת המשחקים 2017-2018. לא יהיה בשלב זה כל שינוי במפעלים האירופאיים של יול"ב ופיב"א בעונת המשחקים הקרובה. הצדדים מודים זה לזה בלה בלה בלה"...

זה ההסבר הכי הגיוני למה שקורה. הרי ברור לכולם שמתחת לפני השטח יש כל הזמן שיחות בין יול"ב לפיב"א וששני הצדדים מבינים שהמלחמה הזאת עושה רע לכולם, בטח בענף שגם כך הפופולריות שלו באירופה לא בדיוק בשיא. כנראה הצדדים קרובים לאיזו שהיא הבנה וכצעד בונה אמון סיכמו על הסרת התביעה. בסופו של דבר גם ההסדר די ברור לכולם והוא שיול"ב ימשיכו לנהל את שתי התחרויות המובילות ופיב"א תנהל את התחרות השלישית אבל היא גם תקבל אחוזים מהתחרויות המובילות. נראה לי שהרבה כסף לבורקסים ירצה את עסקני פיב"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2016 4:40 pm 
Sophomore

אני לא רואה שום סיבה בעולם שפיב"א תוותר על לפחות להיות עם המפעל השני בחשיבותו אחרי כל המהלכים שהיא נקטה וכל הפגיעה במוניטין שלה.
לפיב"א בסופו של דבר יש את כל הכוח ביד ולדעתי מבחינתה היא תפעיל סנקציות עד שכל קבוצה שתלך עם ג'ורדי תשחק פוקמון כל העונה במקום כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2016 4:42 pm 
Sophomore

ערן כתב:
אני לא רואה שום סיבה בעולם שפיב"א תוותר על לפחות להיות עם המפעל השני בחשיבותו אחרי כל המהלכים שהיא נקטה וכל הפגיעה במוניטין שלה.
לפיב"א בסופו של דבר יש את כל הכוח ביד ולדעתי מבחינתה היא תפעיל סנקציות עד שכל קבוצה שתלך עם ג'ורדי תשחק פוקמון כל העונה במקום כדורסל.

יש לפיב"א כוח וירטואלי והיא לא תשתמש בו, מאחר שאם זה יקרה היא תפסיד ללא ספק בבית המשפט האירופאי להגבלים עסקיים ותאבד כל טיפת כוח שעוד חושבים שיש לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2016 4:53 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
גם אני כמו ערן לא רואה שום מצב שפיב"א משלימה בהסכמה עם קיומו של היורוקאפ.
אני גם לא רואה אותה מוותרת על נתח גדול מההכנסות של היורוליג, מה שהיא קראה "תשלום סולידריות", ואין מצב שהיורוליג יקבל את זה.

אני גם חושב שטרפורד הוא התמים פה. אם משיכת הבקשה מהיורוליג הייתה כתוצאה של הסכמה עם פיב"א, לא היית רואה הודעה לעיתונות כזו של פיב"א שאי אפשר לפרש אותה אחרת מלעג וטענת נצחון, ושתיקה של היורוליג. במקום זה היית רואה הודעה משותפת, הרבה יותר מכובדת ומרוככת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2016 4:57 pm 
Hall of Famer

אז איזו עוד סיבה יש ליול"ב לוותר ללא קרב? הרי כמו שכתבת , אם הם מוותרים העונה על היורוקאפ , בקיץ הבא ישתו להם גם את הקבוצות של היורוליג.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2016 5:04 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
אז איזו עוד סיבה יש ליול"ב לוותר ללא קרב? הרי כמו שכתבת , אם הם מוותרים העונה על היורוקאפ , בקיץ הבא ישתו להם גם את הקבוצות של היורוליג.

כדאי שאשאיר את התשובה לאנשים שמבינים יותר ממני בנושא, אך בין השורות הבנתי שלא תמו כל הערכאות המשפטיות בנושא, ודובר רק על ויתור על צו הביניים באופן נקודתי. אולי כדי להתמקד בשיטת פעולה משפטית שונה, ואולי כי נראה שהתיק בדרך להפסד ופגיעה במוניטין בשלב קריטי של המאבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2016 5:10 pm 
Hall of Famer

אם התיק העיקרי בדרך להפסד, אז זה כבר לא משנה אם יש צו ביניים או אין. אני לא חושב שהתיק העיקרי, אם יש כזה בכלל, הוא בדרך להפסד. זו פשוט אותה התנהלות מוזרה שגרמה להם לבקש את הצו הקודם, זה שהם הצליחו לקבל, באיחור של יותר מחודש.
יכול להיות שהם מחכים, או קיבלו איזושהי אינדיקציה, כמו שבוזי טען פה לפני בערך שבועיים, שהנציבות האירופית הולכת להתחיל חקירה נגד פיב"א. אז קודם כל, אני לא יודע איך הם יכולים לדעת אם תתחיל חקירה כזו, אבל נניח שהם איכשהו יודעים או יש להם אינדיקציה - הם לא יודעים *מתי* תתחיל חקירה כזו. וה"מתי" הוא קריטי פה, כי בסוף עד שתיפתח חקירה (שלא לדבר על עד שהיא תסתיים, שזה עניין של חודשים במקרה הטוב) כבר לא יישארו להם קבוצות. ואז גם אם הם ינצחו זה יהיה נצחון פירוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2016 6:12 pm 
Sophomore

נו באמת. הם לא יוותרו "סתם כך" על התיק, כשהטענות שלהם כבר התקבלו לגופו של עניין בצו הביניים. אני מזכיר, שבית המשפט דן בתיק לגופו וקיבל את הטענות של היורוליג בנוגע לניצול מעמד לרעה של פיב"א. הצו בוטל בשל טענות פרוצדורליות, ולא שמכיוון שהטענות חלשות.

הם כנראה יודעים משהו, שאנחנו מן הסתם עדיין לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2016 11:43 pm 
Hall of Famer

בוזי, גם לפני שלושה שבועות או משהו כזה כתבת שהם יודעים משהו, או שיש להם אינדיקציות, וכו' וכו'.
למעשה הם "יודעים משהו" כבר מאז תחילת הסנקציות... אולי בגלל זה לקח להם כמעט חודשיים לבקש צו ביניים לעצור את פיב"א.
בינתיים היורוקאפ איבד את הקבוצות הטורקיות, כפי שהיה צפוי כל עוד המאבק נמשך הן היו הראשונות ליפול כי אין להן מנהלת ליגה. זה כולל קבוצות שהיו נאמנות ליורוקאפ כל השנים כמו באנוויט למשל. הקבוצות האיטלקיות - לא ברור מה קורה איתן.
הבעייה היא כבר לא רק משפטית אלא מעשית, בעייה של קבועי זמן. עד שיקרה הדבר הזה שכבר שלושה שבועות יש להם אינדיקציה עליו, כבר יהיו קבוצות שייכנעו לסנקציות והיורוקאפ יאבד אותן.

ובכלל, בשביל מה נועד צו ביניים? בדיוק בשביל מקרים כאלה. טחנות הצדק טוחנות לאט, אבל עובדות בשטח יכולות להיקבע מהר. צו ביניים נועד לעצור את שינוי המצב בשטח בצורה שתהפוך את התוצאה המשפטית הסופית לחסרת ערך. קלאסי למקרה הזה.
כל ההתנהלות שלהם מאז שפיב"א התחילה עם סיפור הסנקציות הייתה תמוהה. איטית ורכה. זו רק עוד חוליה בשרשרת הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 15, 2016 9:04 am 
Sophomore

אמרתי לפני שלושה שבועות, ואני אומר לך שוב עכשיו. אתה *חושב* שאתה מבין את כל התמונה ואת כל השיקולים שלהם - אבל אתה לא. אתה (וגם אני) מפרשנים מבחוץ על סמך רסיסי מידע שמתפרסמים בעיתונות. אבל הם ״בתוך החדר״, ולהם יש מערכת שיקולים מורכבת יותר ממה שמצטייר בתקשורת.

למשל, אתה חוזר פעם אחר פעם על המנטרה שהוא מפקיר את קבוצות היורוקאפ. על אף שבפועל, חלק מהקבוצות האלה בכלל לא רוצות במאבק המשפטי הזה מכל מיני סיבות. ואפילו לוחצות להגיע לפשרה מחוץ לכותלי בית המשפט.

דרך אגב, כבר עכשיו רצות שמועות שהצדדים הגיעו להסכמה.

אתה לא מוותר סתם כך על תיק. בלי סיבה. במיוחד אם מדובר בתיק שכל עולם המשפט בדעה שהוא תיק מנצח, ואפילו בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 15, 2016 9:59 am 
Hall of Famer

בוזי, אני עדיין לא רואה שום סיבה הגיונית בעולם לא ללכת לצו ביניים שיאסור על פיב"א לאיים בסנקציות. גם אם אתה הולך לפשרה מחוץ לבית המשפט, או להסכמה כלשהי, צו ביניים מאפשר לך לבוא יותר חזק כשפיב"א פרוקה מהנשק היחידי שלה למעשה, לפעול בלי לחץ ובלי חשש שקבוצות ייכנעו ויעזבו אותך בפתאומיות, ולהשיג פשרה או הסכמה טובה יותר עבורך.
היורוקאפ כבר איבד ליגה אחת, וכשיפרשו ממנו עוד קבוצות כל "מערכת השיקולים המורכבת" תהייה שווה לתחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 16, 2016 10:30 pm 
Hall of Famer

בינתיים הליגה האדריאטית - אחד הגופים שנרדפים בצורה הקשה ביותר על ידי פיב"א והאיגודים - עומדת על שלה, לא הודות לג'ורדי.
בישיבה שבה היא קובעת את הרכב הקבוצות ל-2016/17, בניגוד לדעת כל האיגודים שטוענים שעליה להתפרק, היא חוזרת על עמדתה בדבר החופש לקבוצות לבחור היכן לשחק.
הרכב הקבוצות לעונה הקרובה:
סרביה - הכוכב האדום, פרטיזן, מגה לקס, FMP (זו אינה זלזניק של פעם, זלזניק כבר לא קיימת. FMP הנוכחית זו הקבוצה שנקראה פעם רדניצקי).
קרואטיה - זאדאר, ציבונה, צדוויטה.
סלובניה - הליוס דומזלה, אולימפיה לובליאנה, נובו מסטו.
מונטנגרו - בודוצ'נוסט, מורנאר באר.
מקדוניה - סקופיה.
בוסניה - איגוקאה.

מילה על אולימפיה לובליאנה, שהיא גם יריבת ירושלים ביורוקאפ - למעשה לא היה מגיע לה לשחק בעונה הקרובה. הוא בעצם קיבלה ויילד קארד אחרי שסיימה שלישית בלבד בסלובניה, ובמקום השביעי באדריאטית בעונה שעברה. ממה ששמעתי יש עליה חרם אוהדים, האולם הענק שלה עם 12000 מקומות ריק במשחקים, המשבר הגדול ביותר בתולדותיה אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 17, 2016 2:38 am 
Sophomore

מעניין, למה יש חרם אוהדים? בגלל שיתוף מתאזרחים? שיריון באירופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 17, 2016 7:29 am 
Junior

ערן כתב:

בגלל טרחנות יתר בפורומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 17, 2016 9:02 am 
Hall of Famer

אולי בגלל קהל אלים , חזיזים וכאלה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 17, 2016 9:03 am 
Sophomore

arie כתב:
ערן כתב:

בגלל טרחנות יתר בפורומים.

אם ככה אפשר לסגור את הליגה הישראלית ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 17, 2016 11:03 am 
Hall of Famer

מתאזרחים או לא מתאזרחים, אולימפיה לובליאנה כבר 7 עונות בלי אליפות בסלובניה! ומדובר בקבוצה שבשנות ה-90 ותחילת ה-2000, אם היא הפסידה אליפות אחת זה היה סנסציה. פשוט צל של עצמה, כקבוצה וכארגון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2016 12:38 pm 
Sophomore

ביום חמישי הגרלת הליגה האירופית של פיבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2016 1:52 pm 
Hall of Famer

בהודעה לקונית למדי מנהלת הליגה האיטלקית פרסמה את רשימת הקבוצות לעונת 2016/17. ארבע קבוצות היורוקאפ שהאיגוד ביקש להשעות נכללות ברשימה - משמע, גם כאן מנהלת הליגה עומדת מול האיגוד שלה.

את אוריאל אולי תעניין העובדה שלבולוניה אין נציגות בליגה בעונה הבאה. וירטוס ירדה ליגה, פורטיטודו הגיעה לגמר הפלייאוף בליגה השנייה אבל הפסידה במשחק החמישי והמכריע לברשיה. ברשיה היא זו שתעלה.
הגלגול החדש של טרוויזו, שסיימה ראשונה את הליגה השנייה ולכן הייתה אמורה לעלות ישירות בלי פלייאוף, לא תעלה לבסוף ותישאר בליגה השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2016 8:50 pm 
Junior

אז לא צריך יותר להפציץ את בולוניה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2016 3:52 pm 
Sophomore

על פי ספורטנדו, שמצטט מקור :"close to BCL" ססארי תודיע ביום רביעי על מעבר לליגת האלופות של פיב"א.
לפי אותו מקור ססארי אפילו לא תתחיל משלב הבתים של המפעל אלא תאלץ לעבור את שלב המוקדמות.
הידיעה מזכירה כי סאסרי היא אחת מ-4 הקבוצות האיטלקיות שפרשו מהיורוקאפ - האם התקבל לזה אישור רשמי ?

[url]http://www.sportando.com/en/cups/champions-league/206846/dinamo-sassari-will-play-in-basketball-champions-league-next-season.html
[/url]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2016 4:05 pm 
Hall of Famer

בעקרון אני לא כל כך סומך על "מקור מקורב לצ'מפיונז ליג", ואין כרגע שום אישור רשמי לפרישה של ססארי או של השלוש האחרות. אבל יש גבול כמה הקבוצות יכולות להילחם לבד באיגודים שלהן כשהיורוליג לא תומך בהן ברצינות הראויה, אז אני לא אתפלא אם הידיעה נכונה, ולא אתפלא אם ססארי היא לא היחידה.
מחר יש פגישה של הנהלת הצ'מפיונז ליג ונהייה יותר חכמים.

נשאלת גם השאלה, אם וכאשר, איזו קבוצה שהלכה עם פיב"א תקבל בעיטה בתחת כדי לפנות מקום לססארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2016 4:23 pm 
Freshman

פיב"א לא צריכה לבעוט אף אחד החוצה הם צמצמו את המוקדמות בליגת האלופות בחצי שלב בגלל מחסור בקבוצות ככה שלכאורה יש מקום ל8 קבוצות נוספות ואז הם פשוט יחזרו לתוכנית המקורית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2016 4:32 pm 
Hall of Famer

הייתה תוכנית מקורית לשלושה שלבי מוקדמות? כי כל עוד יש רק שני שלבים, כל המקומות תפוסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 47  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: