לווריורס יש את זכויות הבירד על כל שאר הכוכבים שלהם, אז אין צורך אמיתי שדוראנט יוותר על כסף בשביל שכולם יישארו, כל עוד הבעלים מוכנים להיכנס לסכומי מס אסטרונומיים בעוד שנתיים/שלוש. אני קראתי חישוב שאומר שעם מקסימום לכל הארבעה, הווריורס ישלמו באיזור ה-400 מיליון משכורות (כולל מיסים לליגה כמובן) אחרי החוזים של קליי ודריימונד.
הדיבור היה שהוא יוותר על כסף בשביל שהקבוצה לא תיכנס למס שנקרא "אפרון", ומונע מקבוצות שמשלמות אותו את האפשרות ל-MLE ושאר אקספשנים להחתמת שחקנים כשאתה מעל התקרה, אבל אחרי החוזים הגבוהים יחסית לאיגי וליווינגסטון זה כנראה לא רלוונטי כבר והם יהיו באפרון בכל מקרה.
Att כתב:
Chauncey כתב:
אין בשוק "עסקאות חכמות על הקאפ תמורת צעירים או בחירות". החוזים שקבוצות מנסות להיפטר מהם מחזיקים יותר משנתיים, ובכל מקרה זה לא המצב שהיה להינקי לפני כמה שנים שיכל להעמיס חוזים לא רצויים של אחרים, כי עכשיו אין לפילי את המינוף כשהייתה בין הקבוצות היחידות עם קאפ שמוכנה להעמיס חוזים, כשעכשיו כמעט שליש מהליגה תיכנס לעונה עם מיליונים פנויים בקאפ.
זו החלטה נכונה של המערכת שזיהתה שלא צפויה להיות עסקה בהמשך השנה על הקלה בקאפ של חוזה לעונה אחת, וגם ככה מדובר בכסף מת בשל חוקי הליגה, שישלמו אותו או לרדיק וג'ונסון או פשוט כתוספת לשחקני הסגל הקיימים.
ההחלטה גם נכונה לאור קריאת המפה שלפחות 5 קבוצות צפויות להיות חלשות יותר מחבורת הצעירים של פילי.
בקיצור, לדעתי, מערכת חולמנית הייתה שומרת על הקאפ בתקוות שווא לקבל עסקה משום מקום, או בשביל להיות השביעי בהגרלת הלוטרי.
מערכת גרועה הייתה מציעה חוזים ארוכים יותר, או הולכת על מקסימום לשנה אחת לשחקן כמו רודי גיי.
מערכת עם דרך ברורה וחכמה הלכה על שני וטרנים עם האופי הטוב ביותר שאפשר לבקש, בחוזה לשנה אחת, במטרה שלילדים בחדר ההלבשה יהיו חברים שראו ועברו הכל וילמדו אותם דבר או שניים, ואולי על הדרך יעזרו לסדר לילדים האלה ניסיון יקר של 4-5 משחקי פלייאוף. זה מהלך שיכול לעשות רק טוב, בלי שום סיכון.
לגבי השנה הבאה וחוזי המקסימום שהם מתכננים להציע - המטרה הראשית הוא כנראה אייברי בראדלי, שההנחה היא שבוסטון לא תוכל לשמור. הוא יקבל הצעות מקסימום נוספות מלבד פילדלפיה והתקווה היא שפולץ-סימונס-אמביד יראו השנה מספיק כדי לשכנע את בראדלי שיש לו שם גם כסף וגם רוסטר שאמור להרכיב קונטנדרית בהמשך החוזה שלו.
אני בכלל לא בטוח שפילי הולכת אחרי 4-5 משחקי פלייאוף. נראה איך הם ישתלבו. עם אמביד בריא, הם עוד יכולים להפתיע
לגבי ההחתמות, שוב, אני לא מתנגד נחרצות. אני פשוט ממש לא מעריך את רדיק ודקות נוספות לשלושת ה-sg הצעירים בסגל היו משמחות אותי הרבה יותר מלראות אותו.
לגבי עסקאות על הקאפ, זה פשוט לא נכון. הן עדיין קיימות. אולי לא לשנה אחת - למרות שגם זה יכול לקרות - אבל בהחלט קיימות (העסקה של הנטס רק לא מזמן הייתה בעיקר מבוססת על קאפ). מצד שני, אני כן יכול להבין ולהצדיק רצון לשמר קאפ פנוי לשני שחקני max בקיץ הבא. אני, אגב, מעדיף את לברון ואת פול ג׳ורג׳ אבל מוכן להתפשר על בראדלי
בוא נדייק. אני כתבתי שאין יותר "עסקאות חכמות", ושהחוזים שמנסים להיפטר מהם זה שנתיים ומעלה. זה לא חכם לסיקסרס לקחת חוזה ארוך טווח בשביל איזה ילד (שלא יהיה מאוד מוצלח. אף אחד לא נותן אינגרם בשביל להשליך חוזה) ובתמורה לאבד קאפ ספייס לקיץ הקרוב שעלול לעלות להם בכוכב.