סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 2:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 61  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות נבא
הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 8:58 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מישהו יודע להסביר את הכללים של הקאפ ספייס? היו דיבורים על כך שג"ס לא יוכלו להשאיר את כל ההרכב שלהם ויצטרכו לוותר בעיקר על המחליפים הבכירים, מפה לשם הם החתימו את קארי על החוזה הכי גבוה אי פעם, החתימו את ליוינגסטון ואיגואדלה על חוזים גבוהים יותר מבשנה שעברה.
חישוב זריז - היה להם 40 מיליון מובטחים כבר (תומפסון, גרין ועוד כמה חוזים קטנים), הוסיפו קארי ב-40, את איגואדלה ב-16, את ליוינגסטון ב-8 - זה כבר שם אותם ב-104 לפני הסנטר וכמובן לפני דוראנט.
מישהו שמכיר את החוקים יודע להסביר לכמה הם יכולים להגיע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 9:28 am 
Hall of Famer

שחקנים שיש לך עליהם זכויות בירד-אתה יכול לתת להם חוזים גדולים שמקפיצים אותך מעל התקרה גם אם בפועל אין לך מקום מתחת לתקרה, זו המשמעות של זכויות בירד. ההגבלה העיקרית היא בהחתמת שחקנים חדשים, אם אתה מעל הקאפ, אפשר להחתים אותם רק על חוזי מינימום פרט לכמה חריגות לא גדולות. לג"ס היו זכויות בירד על כל השחקנים שהם החתימו עד עכשיו. מה שכן, אם הם יעברו את ה-127 מיליון במשכורות, שזו פחות או יותר תקרת המס, הם יצטרכו לשלם מס משמעותי לליגה (אאז"נ מתחיל מ-1.75 דולר על כל דולר חריגה ועולה בהדרגה ככל שהחריגה גדלה, וזו כבר פגיעה כלכלית משמעותית). אם הם רוצים הם יכולים בכיף גם להגיע ל-150 או 200 מיליון, השאלה היא האם הבעלים מוכן לשלם כ"כ הרבה כסף כמס לקבוצות שלא עברו את תקרת השכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 9:32 am 
Hall of Famer

צריך לזכור את הקפיצה בסכומים. החוזה של אינגלס לפני 3 שנים הוא בערך MLE. עכשיו אני לא הייתי נותן MLE לאינגלס, אבל זה לא כל כך מופרך כמו ש-15 מיליון לעונה נשמע.

לגבי פילי, זה ברור שקולאנג'לו מאמין שאין צורך לרוץ יותר על הלוטרי. השכרה לשנה של שני ווטרנים זה לא מהלך רע. אני לא חושב שההחתמה של רדיק תעכב את ההתפתחות של הצרפתי. הדבר היחידי שיקרה זה שהצרפתי לא יקבל המון המון דקות למרות שהוא לא זכאי להם. אם הארגון יהיה חכם, אז הוא יקבל את הדקות שלו, אבל גם ילמד מרדיק ויש מה ללמוד.

דרך אגב, Att, דיבר על קבלת ההחלטות של הפליקנס, אז החוזה של הולידיי הוא החוזה הכי מזעזע של הקיץ עד כה, אפילו יותר גרוע בעיני מהחוזים שהלייקרס זרקו בשנה שעברה על מוזגוב ודנג. מהלכי פאניקה של להחתים שחקנים עם המון חסרונות, אבל שמות גדלוים, כדי לגרום לכוכבים האמיתייים להישאר כמעט אף פעם לא מצליחים וכמעט תמיד בסופו של דבר מסתיימים בכך שהכוכב עוזב והחוזה נשאר תקוע כמו עצם בגרון.

יש פה תופעה סופר מסקרנת. משום מה סטריאני זוכר במדויק כל השערה שהוא זרק בפורום שהתממשה, אבל הוא בספק על אלו שהוא פספס בהן.

לגבי חוקי הקאפ ספייס. יש משהו שנקרא חוק לארי בירד. בגדול הוא מאפשר לקבוצות להחתים שחקנים שכבר חתומים אצלם על חוזים גדולים גם אם הקבוצה חוצה את רף תקרת השכר בגלל חוזים אלו. כאן נכנסת לסיפור תקרת מס המותרות, שאם עוברים אותה, הקבוצות משלמות לליגה מס על כל דולר מעבר לאותה תקרת מס מותרות. המשמעות של מעבר תקרת השכר היא שאתה לא יכול להחתים שחקנים חדשים לקבוצה, אם אתה מעליה. הווריירס עשו עד כה עבודה נהדרת בקיץ עם איגי ועם ליבינגסטון. עכשיו נשארת השאלה לגבי פאצ'וליה. האם הם יצליחו להשאיר גם אותו. כמובן בהנחה שהודעה על הארכת החוזה של דוראנט בגולדן סטייט תצא בקרוב לתקשורת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 9:39 am 
Junior

תודה על ההסבר. מה זה אומר על מה שהם יכולים לתת לדוראנט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 9:43 am 
Hall of Famer

כבר כתבתי, התאמה נהדרת תהיה לארון ברוקס על המינימום ואולי גם בוגוט בבחינת שבו בנים לגבולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 11:20 am 
Hall of Famer

אני כבר לא זוכר מה המצב של דוראנט מבחינת זכויות בירד, אבל דיברו על כך שבשביל להחתים את כולם שוב הוא יצטרך קצת להתפשר בכסף. יכול להיות שפשוט מדובר על מדרגת מס המותרות (מצד שני, סטפ ממש לא התפשר, אז לא בטוח שזה הסיפור).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 2:02 pm 
Sophomore

יש דיווחים שפול מילסאפ בדרך לחתום במינסוטה.
טיג, באטלר, וויגנס, מילסאפ, טאוונס. לא רע, לא רע בכלל. חמישיה חזקה מאוד עם ספסל סביר. גמר מערב זה כבר לא משהו שנשמע גס כ"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 2:07 pm 
Junior

לווריורס יש את זכויות הבירד על כל שאר הכוכבים שלהם, אז אין צורך אמיתי שדוראנט יוותר על כסף בשביל שכולם יישארו, כל עוד הבעלים מוכנים להיכנס לסכומי מס אסטרונומיים בעוד שנתיים/שלוש. אני קראתי חישוב שאומר שעם מקסימום לכל הארבעה, הווריורס ישלמו באיזור ה-400 מיליון משכורות (כולל מיסים לליגה כמובן) אחרי החוזים של קליי ודריימונד.
הדיבור היה שהוא יוותר על כסף בשביל שהקבוצה לא תיכנס למס שנקרא "אפרון", ומונע מקבוצות שמשלמות אותו את האפשרות ל-MLE ושאר אקספשנים להחתמת שחקנים כשאתה מעל התקרה, אבל אחרי החוזים הגבוהים יחסית לאיגי וליווינגסטון זה כנראה לא רלוונטי כבר והם יהיו באפרון בכל מקרה.

Att כתב:
Chauncey כתב:
אין בשוק "עסקאות חכמות על הקאפ תמורת צעירים או בחירות". החוזים שקבוצות מנסות להיפטר מהם מחזיקים יותר משנתיים, ובכל מקרה זה לא המצב שהיה להינקי לפני כמה שנים שיכל להעמיס חוזים לא רצויים של אחרים, כי עכשיו אין לפילי את המינוף כשהייתה בין הקבוצות היחידות עם קאפ שמוכנה להעמיס חוזים, כשעכשיו כמעט שליש מהליגה תיכנס לעונה עם מיליונים פנויים בקאפ.
זו החלטה נכונה של המערכת שזיהתה שלא צפויה להיות עסקה בהמשך השנה על הקלה בקאפ של חוזה לעונה אחת, וגם ככה מדובר בכסף מת בשל חוקי הליגה, שישלמו אותו או לרדיק וג'ונסון או פשוט כתוספת לשחקני הסגל הקיימים.
ההחלטה גם נכונה לאור קריאת המפה שלפחות 5 קבוצות צפויות להיות חלשות יותר מחבורת הצעירים של פילי.
בקיצור, לדעתי, מערכת חולמנית הייתה שומרת על הקאפ בתקוות שווא לקבל עסקה משום מקום, או בשביל להיות השביעי בהגרלת הלוטרי.
מערכת גרועה הייתה מציעה חוזים ארוכים יותר, או הולכת על מקסימום לשנה אחת לשחקן כמו רודי גיי.
מערכת עם דרך ברורה וחכמה הלכה על שני וטרנים עם האופי הטוב ביותר שאפשר לבקש, בחוזה לשנה אחת, במטרה שלילדים בחדר ההלבשה יהיו חברים שראו ועברו הכל וילמדו אותם דבר או שניים, ואולי על הדרך יעזרו לסדר לילדים האלה ניסיון יקר של 4-5 משחקי פלייאוף. זה מהלך שיכול לעשות רק טוב, בלי שום סיכון.

לגבי השנה הבאה וחוזי המקסימום שהם מתכננים להציע - המטרה הראשית הוא כנראה אייברי בראדלי, שההנחה היא שבוסטון לא תוכל לשמור. הוא יקבל הצעות מקסימום נוספות מלבד פילדלפיה והתקווה היא שפולץ-סימונס-אמביד יראו השנה מספיק כדי לשכנע את בראדלי שיש לו שם גם כסף וגם רוסטר שאמור להרכיב קונטנדרית בהמשך החוזה שלו.

אני בכלל לא בטוח שפילי הולכת אחרי 4-5 משחקי פלייאוף. נראה איך הם ישתלבו. עם אמביד בריא, הם עוד יכולים להפתיע :)

לגבי ההחתמות, שוב, אני לא מתנגד נחרצות. אני פשוט ממש לא מעריך את רדיק ודקות נוספות לשלושת ה-sg הצעירים בסגל היו משמחות אותי הרבה יותר מלראות אותו.

לגבי עסקאות על הקאפ, זה פשוט לא נכון. הן עדיין קיימות. אולי לא לשנה אחת - למרות שגם זה יכול לקרות - אבל בהחלט קיימות (העסקה של הנטס רק לא מזמן הייתה בעיקר מבוססת על קאפ). מצד שני, אני כן יכול להבין ולהצדיק רצון לשמר קאפ פנוי לשני שחקני max בקיץ הבא. אני, אגב, מעדיף את לברון ואת פול ג׳ורג׳ אבל מוכן להתפשר על בראדלי :)

בוא נדייק. אני כתבתי שאין יותר "עסקאות חכמות", ושהחוזים שמנסים להיפטר מהם זה שנתיים ומעלה. זה לא חכם לסיקסרס לקחת חוזה ארוך טווח בשביל איזה ילד (שלא יהיה מאוד מוצלח. אף אחד לא נותן אינגרם בשביל להשליך חוזה) ובתמורה לאבד קאפ ספייס לקיץ הקרוב שעלול לעלות להם בכוכב.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 2:10 pm 
Junior

פוציץ' כתב:
טיג, באטלר, וויגנס, מילסאפ, טאוונס. לא רע, לא רע בכלל. חמישיה חזקה מאוד עם ספסל סביר. גמר מערב זה כבר לא משהו שנשמע גס כ"כ.

הפוך פוציץ, הפוך.
הדיווחים הם שמינסוטה ירדה מהאפשרות להחתים את מילסאפ.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 3:07 pm 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
פוציץ' כתב:

הפוך פוציץ, הפוך.
הדיווחים הם שמינסוטה ירדה מהאפשרות להחתים את מילסאפ.

כרגע לפי הדיווחים דנבר היא המועמדת המובילה להחתים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 5:15 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
יש פה תופעה סופר מסקרנת. משום מה סטריאני זוכר במדויק כל השערה שהוא זרק בפורום שהתממשה, אבל הוא בספק על אלו שהוא פספס בהן.

.

לא הבנתי אותך. אתה מתכוון לטרייד על היל? הוא טרייד מעולה גם בדיעבד. תוכיח לי אחרת אם אתה ממש רוצה שוב לדוש בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 5:29 pm 
Junior

ההחתמה של רדיק אולי לוקחת דקות מהשוטינג הצעירים של פילי
אבל היתרון בה, מעבר לדמות ותיקה וחיובית,
שהוא יאפשר לשחקני המפתח להביא את עצמם לביטוי
סימונס לא זורק מבחוץ והשאר בערך סבירים
רדיק מושך אליו תשומת לב מההגנה (אגב הסטטיסטיקות המתקדמות איך קורבר יצר מרווח נשימה לקבוצת ה-60 ניצחונות של אטלנטה בתנועה ללא כדור)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 5:52 pm 
Hall of Famer

לוקחת דקות מאיזה שוטרים צעירים? סטאוסקס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 7:11 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
קורקמז ו-tlc. יש לפילי עוד 4 שחקנים מלבדם שיכולים לשחק בעמדה הזו: רדיק, קובינגטון, שטאוסקאס ובייליס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 7:45 pm 
Junior

במקום ללכת על מילסאפ תיבס מחתים את טאג גיבסון - 28 מ (סהכ) לשנתיים.
נראה שזה סוגר למיני את הקאפ ואת הסגל.
מזל של מיני שנואה כבר תקוע בחוזה בניקס

אמיר ג'ונסון חותם לשנה בפילי
טאקר ביוסטון
מק״ו על חוזה קטן בשארלוט
קלדרון תופס לויליאמס את תקן הקשיש בקליבלנד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 7:48 pm 
Hall of Famer

תיבודו ממשיך בשיקגוזציה של מינסוטה ומביא את טאז' גיבסון, פאוור פורוורד שלדעתי הוכיח כבר שהוא שחקן ספסל סבבה אבל לא רלבנטי לחמישיה של קבוצה עם יומרות.

עמוס - תודה על הנקודה לגבי אינגלס. זו בדיוק הייתה הכוונה בניתוח של % מתוך הקאפ. להגיד ש-15 מיליון דולר או 13 מיליון דולר הם סכומים גבוהים מדי זו אמירה די מנותקת ממציאות של תקרת שכר שעד לא מזמן עמדה על סביבות 58 מיליון דולר והיום נמצאת על 99 מיליון.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 8:22 pm 
Sophomore

למיני היתה אפשרות להחתים תותח רציני (מעבר לבאטלר), אבל הלכו שם על טיג וגיבסון.
כנראה עקב הטראומה מהיכולת של הספסל בשנה האחרונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 8:47 pm 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
תיבודו ממשיך בשיקגוזציה של מינסוטה ומביא את טאז' גיבסון, פאוור פורוורד שלדעתי הוכיח כבר שהוא שחקן ספסל סבבה אבל לא רלבנטי לחמישיה של קבוצה עם יומרות.

אולי ימשיכו בקו של שנה שעברה, עם גורג'י וקא"ט בחמישייה, גיבסון יעלה ל 20 דקות מהספסל.

בכל מקרה, אחרי הנפל בשנה שעברה, לא חושב שלמינסוטה צריכות להיות יומרות.
המערב הולך להיות יותר קשה השנה
קודם כל שיתחילו לשמור ובמהלך העונה נראה אם בכלל יש להם זכות להזכיר את המילה "פליאוף".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 9:08 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
satriani כתב:
קורקמז ו-tlc. יש לפילי עוד 4 שחקנים מלבדם שיכולים לשחק בעמדה הזו: רדיק, קובינגטון, שטאוסקאס ובייליס.

החתמה לחוזה לא ארוך. קודם שהטורקי יראה שהוא ברמה הזאת. קובינגטון לא קולע טוב מהשלוש. סטאוסקס לא ברמה של רדיק.
חבל שפולץ בא. הוא לוקח דק של צעירים כמו מקונל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 9:32 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
Att כתב:
satriani כתב:

החתמה לחוזה לא ארוך. קודם שהטורקי יראה שהוא ברמה הזאת. קובינגטון לא קולע טוב מהשלוש. סטאוסקס לא ברמה של רדיק.
חבל שפולץ בא. הוא לוקח דק של צעירים כמו מקונל.

זו תגובה או אוסף משפטים לא קשורים ששמת אחד ליד השני כי לא היה לך כח לנסח טיעון נורמלי?
אנסה להגיב בכל זאת -
איך הטורקי יראה שהוא ברמה הזו אם אין לו דקות משחק?
קובינגטון בהחלט קולע טוב מהשלוש.
למי אכפת איך סטאוסקאס ביחס לרדיק? רדיק הוא סתם סותם חור לשנה.
פולץ צעיר גם כן כך שהנקודה שלך לא קשורה לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 9:48 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני חושב שהציניות בהערה על פולץ חלפה לה מעל ראשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 10:38 pm 
Hall of Famer

אז מה, הטרייד על היה מעולה?

satriani כתב:
עמוס לב כתב:

.

לא הבנתי אותך. אתה מתכוון לטרייד על היל? הוא טרייד מעולה גם בדיעבד. תוכיח לי אחרת אם אתה ממש רוצה שוב לדוש בזה.

או שאולי לא כל כך בטוח?

satriani כתב:
עמוס לב כתב:
Att כתב:
.

סטריאני, אתה עדיין מגדיר את הטרייד של יוטה על היל מעולה?

.

אני בספק אם הגדרתי אותו כמעולה אבל הוא בהחלט היה טרייד טוב. אתה רוצה שוב לחזור לנתח אותו?

אין בעיה להוכיח לך אחרת. יוטה עשו טרייד על בחירה מספר 12 בדראפט של שנה שעברה תמורת שנת השכרה של היל שהסתיימה בסיבוב השני אחרי עונה חביבה של 50+ ניצחונות. באיזה עולם זה טרייד מעולה בדיוק? לאור מאורות הגולה שהיו בדראפט האחרון, אז יוטה לא באמת איבדה פוטנציאל עתידי משמעותי, אז נשארנו עם טרייד סתמי שעזר לג'אז לעונה ספורדית ותו לא. עכשיו אתה צריך להוכיח למה זה טרייד מעולה ו - "ככה אני אומר" לא ממש עוזר (בעיקר אם יום לפני כן היית לגמרי בספק. בעיה עם זיכרון קצר וחוסר יכולת להודות בטעות).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 11:49 pm 
Hall of Famer

לא יודע אם באמת אפשר לשפוט בדיעבד. חשבו ששנה יכולה לשכנע אותו להישאר בסולט לייק וטעו, אבל זה לא אומר שההימור לא סביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 03, 2017 12:05 am 
Hall of Famer

אני לא אמרתי שההימור לא סביר, או שהיה טרייד רע. הימור סביר, עונה טובה, ממש לא טרייד מעולה. טרייד מעולה זה הטרייד שהביא את גארנט לבוסטון, טרייד מעולה זה הטריייד שהביא את גאסול ללייקרס, או אם לא רוצים ללכת על טריידים כל כך חד צדדיים, אני חושב למשל שהטרייד שמינסוטה עשו על באטלר הוא טרייד מעולה. איפה זה ואיפה ג'ורג' היל לשנה ליוטה?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 03, 2017 12:40 am 
Hall of Famer

עם זה אני מסכים לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 61  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: