סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 392 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא

אז מי
חיפה פלוס עשר 10%  10%  [ 4 ]
חיפה בפחות מעשר 18%  18%  [ 7 ]
ירושלים פלוס עשר 26%  26%  [ 10 ]
ירושלים בפחות מעשר 46%  46%  [ 18 ]
סך הכל הצבעות : 39
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 6:05 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אם אין לך הגדרה מילונית או חוקתית לשליטה בליגה, אז אני מניח שאתה מסתמך על הרושם הסובייקטיבי שלך.
הם עושים בדיוק אותו דבר. אז מה הבעיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 6:06 pm 
Freshman

ערן כתב:
אם אין לך הגדרה מילונית או חוקתית לשליטה בליגה, אז אני מניח שאתה מסתמך על הרושם הסובייקטיבי שלך.

הם לא.... מכבי סיימה עונות במקום הראשון כמעט בלי להפסיד... וגם לקחה את הרוב המוחלט של האליפויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 6:07 pm 
Sophomore

eli2510 כתב:
ערן כתב:

הם לא.... מכבי סיימה עונות במקום הראשון כמעט בלי להפסיד... וגם לקחה את הרוב המוחלט של האליפויות.

אוקי, אז היא לקחה אליפות באותה עונה. כמה הפסדים הופך אותך מלקחת אליפות ל"לשלוט על הליגה"? יש תקנון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 6:09 pm 
Freshman

ערן כתב:
eli2510 כתב:
ערן כתב:

אוקי, אז היא לקחה אליפות באותה עונה. כמה הפסדים הופך אותך מלקחת אליפות ל"לשלוט על הליגה"? יש תקנון?

שתהיה בריא, ממתי אתה רואה כדורסל בליגה?
זה לא רק הכמות והסיום במקום הראשון בלי עוררין, גם האיכות והנצחונות בהפרשים גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 6:10 pm 
Sophomore

אני חושב שאנחנו לא משדרים על אותו גל, בוא נפסיק לבזבז נפח בשרת של הפורום על הדיון חסר המשמעות הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 6:10 pm 
Freshman

ערן כתב:
אני חושב שאנחנו לא משדרים על אותו גל, בוא נפסיק לבזבז נפח בשרת של הפורום על הדיון חסר המשמעות הזה

יכולת לחסוך את זה, זה באמת היה שקוף ופתטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 6:13 pm 
Junior

דניאל כתב:
טוויט אדיר של קינזי. לא יודע אם זו באמת הסיבה, אבל כבר במשחק אתמול היה ברור שהוא בא לחסל את דיברתולומיאו, וכשהוא מחליט לחסל שחקנים זה הרבה פעמים קורה. שחקן שהוא נכס, הראשון בקבוצה שהייתי משאיר בשנה הבאה. לדעתי הוא גם מדביק בטירוף את שאר הגארדים. אנ גם חייב לציין שלאורך השנה המשחק ההתקפי שלו, שהיה רע מאד בתחילת השנה, השתפר פלאים, גם מבחינת השתלבות בשטף המשחק וגם הקליעה שלו מבחוץ שהפכה ליציבה יותר.

זה טוויט בעיקר די שחצני. לא עניינו מי נבחר להיות mvp. אגב זה טוויט שני בדיוק באותו סגנון, היה עוד אחד השנה לא זוכר בדיוק מתי. אין ספק שהוא תפור על ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 6:29 pm 
Junior

לאומית כתב:
דניאל כתב:
טוויט אדיר של קינזי. לא יודע אם זו באמת הסיבה, אבל כבר במשחק אתמול היה ברור שהוא בא לחסל את דיברתולומיאו, וכשהוא מחליט לחסל שחקנים זה הרבה פעמים קורה. שחקן שהוא נכס, הראשון בקבוצה שהייתי משאיר בשנה הבאה. לדעתי הוא גם מדביק בטירוף את שאר הגארדים. אנ גם חייב לציין שלאורך השנה המשחק ההתקפי שלו, שהיה רע מאד בתחילת השנה, השתפר פלאים, גם מבחינת השתלבות בשטף המשחק וגם הקליעה שלו מבחוץ שהפכה ליציבה יותר.

זה טוויט בעיקר די שחצני. לא עניינו מי נבחר להיות mvp. אגב זה טוויט שני בדיוק באותו סגנון, היה עוד אחד השנה לא זוכר בדיוק מתי. אין ספק שהוא תפור על ירושלים.

אמר לאומית שפוליטיקלי קורקט הוא שמו השני.

הטוויט הזה הוא חלק מהטראש טוק של שחקנים ואם זה מה שמכניס את קינזי למוטיבציה אז אין לי בעיה שיעלה טוויט חדש כל שעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 6:31 pm 
Junior

מנחם כתב:
לאומית כתב:
דניאל כתב:

אמר לאומית שפוליטיקלי קורקט הוא שמו השני.

הטוויט הזה הוא חלק מהטראש טוק של שחקנים ואם זה מה שמכניס את קינזי למוטיבציה אז אין לי בעיה שיעלה טוויט חדש כל שעה.

בוודאי. אבל אם פניני היה מעלה כזה ת'רד היית חושב אחרת. למדנו להכיר אותך מנחם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 6:36 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
shmueliki כתב:
ראובן כתב:
עוד מעט יסתבר שכשהפועל לוקחים תואר זה מרגיש כאילו ירדה לך אבן מהלב, וכשמכבי עולים לגמר פלייאוף או זוכים בגביע, יש שימחה.

אתה זוכר את השימחה העצומה לאחר זכייתה של מכבי השנה בגביע ?
זה כבר קורה

טוב, שימחה עצומה באמת היתה כשהם ניצחו את פנר בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 8:53 pm 
מנהל פורום

עופר האדום כתב:
Dovi כתב:
נכון ולכן הדיבור על המהפכה שהושלמה נראה לי קצת מוגזם.

אל תשכחו שאותה הפועל שראובן מהלל ורוצה להשאיר את כולה, חטפה ממכבי המזעזעת בגמר הגביע.

גם בשנות התשעים מכבי חטפה בגמר הגביע פעמיים מהפועל, זה לא אומר שהיא לא שלטה בכדורסל הישראלי אז.

זו גם לא "אותה" הפועל. זו הפועל מינוס האוול שפתח לה המון אופציות חדשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 9:13 pm 
מנהל פורום

לגבי אמש, וכמה הפועל נראתה טוב יותר בלי ג'רלס. הפועל בפלוס 11 היתה שהוא על המגרש. את הבריחה היא עשתה איתו, כולל שלשה שלו, ואסיסט שלו.
וקצת דגמתי אקראית משחקים של הפועל, הוא בדרך כלל בפלוס מינוס גבוה יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 9:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מעניין מה שאתם אומרים. כי כל העונה מנסים לשכנע אותנו שברגע שהוא יוצא והלפרין נכנס הכל נראה שוטף ונפלא.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 9:52 pm 
מנהל פורום

כן, ויכוח קבוע שלי עם כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 10:10 pm 
מנהל פורום

זה לא שלא היו משחקים שזה אכן קרה, ויותם שינה את ההתקפה שלנו
בשביל זה יש כמה עשרות משחקים בעונה, לא כולם קורים באותה שבלונה יו קנואו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 10:39 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה נראה דבר של קבע העונה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2017 11:25 pm 
Hall of Famer

הפרחים שלי לאחראים לניצחון של ירושלים

1. ג'רום דייסון - אחרי משחק מספר 3 רשמתי איזה משפט על משחק טוב של דייסון מאז לא זוכר מתי ושאיתו ירושלים קבוצה חזקה. אז היום הוא שם סימן קריאה על מה שכתבתי. לגמרי המצטיין של המשחק והאליפות הזאת רשומה על שמו. בגמר גם השלשות נפלו וכשזה קורה הוא באמת שחקן בלתי עציר בליגה שלנו.

2. עופר רחימי - סה"כ המאמן של חיפה עשה עבודה טובה, אבל לדעתי בקטע הקריטי של המשחק הוא נרדם וכמובן מדובר בבריחה של הרבע השלישי. מתחילת הרבע השלישי ההתקפה של חיפה הייתה מאד מאד מבולבלת. 6:30 דקות לסוף הרבע ירושלים עלתה ליתרון 4 אחרי איבוד כדור שלישי של חיפה מתחילת הרבע. אני חשבתי שכדאי לקחת פסק זמן. רחימי הכניס את ג'ון די. ג'ון די כמובן איבד כדור ודייסון הפך את היתרון ל-6 נק'. 4:50 דקות לסוף ירושלים ב-9 הפרש ועדיין אין פסק זמן. לבסוף פסק הזמן נלקח כשירושלים בשיא המומנטום וביתרון דו ספרתי. לא אומר שפסק הזמן היה משנה הכול וחיפה הייתה מנצחת, אבל הייתה פה הירדמות של מאמן חיפה וחוסר תגובה שאפשר לירושלים לבנות מומנטום והפרש שהיה קשה עד בלתי אפשרי לחזור ממנו. הייתה עוד נק' שבה קינזי ירד לספסל, לא זוכר מתי, וזה היה בדיוק הזמן להכניס את ג'ון די למשחק, כדי שיצבור קצת ביטחון ואולי יתחיל להרגיש טוב ולתת תפוקה, סטייל המשחק מול מכבי אחרי המחצית הראשונה הנוראית. רחימי השאיר את השחקן על הספסל וג'ון די נכנס לשחק רק אחרי שקינזי כבר היה שם כדי לעטוף אותו שוב.

3. השופטים - לא אוהב לדבר על השופטים, אבל ההרגשה שלי לגמרי הייתה שהשופטים נתנו לירושלים ברבע השני לפוצץ חופשי בהגנה ושרקו בקפידה לצד השני. משחק שהיה קרוב לדו ספרתי הפך למאוזן. בשביל להשפיע על המשחק שופטים לא צריכים לשרוק בעקביות לקבוצה אחת. גם לא חייבים לקחת שריקה מכרעת ברגע קובע. לפעמים שופטים יכולים להפוך משחק עם כמה דקות של שריקות. זה בדיוק מה שקרה במשחק הזה. לא אומר שהשופטים היו מוטים, יכול להיות שאפילו בהמשך המשחק השופטים פגעו בירושלים, אבל זה לא משנה, הזרימה של המשחק השתנתה לחלוטין ברבע השני ואני הרגשתי שהשופטים שיחקו תפקיד מאד משמעותי שם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 12:18 am 
מנהל פורום

נו עמוס, לא אומר שהנקודות שלך לא נכונות, אבל אתה קצת נשמע כמו אוהדי חולון כאן. בכל אופן, תוסיף את קינזי וג'רלס לנקודה הראשונה וזה יהיה הרבה יותר הגיוני (לא רק בנקודות אלא גם בהגנה). הייתי גם מוסיף את העובדה ששחקן הפנים השני של הפועל היה אמארה, בעוד ששחקן הפנים השני של חיפה היה ראשון פרימן, שבאמת אני לא זוכר מתי ראיתי שחקן כל כך אומלל ברמות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 10:47 am 
Hall of Famer

ההימנעות של רחימי מפסק זמן ברבע השלישי באמת הייתה הזויה. טעות קשה שלו.

מבחינת השיפוט , פרט לשריקה הגרועה של אסתרון לעבירה השלישית של ורגאס (שריקה שבסופו של דבר ממש לא השפיעה על המשחק או על המחצית השנייה שלו) , רוב הטעויות שאני זוכר היו דווקא נגד הפועל - שריקה לעבירה וסל שלא הייתה של אמארה , שריקה לעבירה בזריקה של קינזי על ג'ון די שממש לא הייתה , התוקף בדקה האחרונה על דייסון, ועוד איבוד אחד של דייסון כאשר בוודאות הכדור פגע בגוף של שחקן חיפה ויצא החוצה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 12:18 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:

מבחינת השיפוט , פרט לשריקה הגרועה של אסתרון לעבירה השלישית של ורגאס (שריקה שבסופו של דבר ממש לא השפיעה על המשחק או על המחצית השנייה שלו) , רוב הטעויות שאני זוכר היו דווקא נגד הפועל - שריקה לעבירה וסל שלא הייתה של אמארה , שריקה לעבירה בזריקה של קינזי על ג'ון די שממש לא הייתה , התוקף בדקה האחרונה על דייסון, ועוד איבוד אחד של דייסון כאשר בוודאות הכדור פגע בגוף של שחקן חיפה ויצא החוצה.

מוסיף גם הקפצה כפולה ברורה של פרימן לפני אסיסט לשלשה של מנדז ואלדז.
צעדים שהיו לפני סל של בלייזר טכנית שלא היתה צריכה להשרק להאוול והיא משמעותית לא פחות מהעבירה שנשרקה סתם לורגאס.
בכלל יצא לי גם לצפות בשידור וגם להאזין לשידור בגלצ לאיזה פרק זמן ורסקין את גרשון ללא ספק תרמו להייפ הזה סביב השיפוט החד צדדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 1:00 pm 
Junior

עופר האדום כתב:

שריקה שבסופו של דבר לא השפיעה על המשחק ? שריקה שמעשית גמרה את המשחק. במצב של 36:38 לחיפה וכדור של חיפה...חיפה תלויה מאוד בורגאס, אין לה אף מוביל כדור אחר ואין לה אף שחקן אחר שיכול בעקביות לייצר מצבים מחדירה לסל (כמובן שגם המשחק של דיברתולומיאו תרם לכך). ברגע שורגאס קיבל את השלישית בשלב כה מוקדם משחק ההתקפה של חיפה נתקע ובהגנה ורגאס לא אגרסיבי זה סיפור אחר לגמרי. כמובן שגם התוצאה השתנתה 180 מעלות מרגע שקיבל את השלישית.

לכן, החשבונאות הסלקטיבית לא רלוונטית. מספיקה שריקה אחת נחמדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 1:02 pm 
מנהל פורום

הטכנית הדו צדדית היתה מוצדקת לגמרי. האוול דחף בשתי ידיים את וארגס ומה לעשות הוא לא אמור לעשות את זה.

אם כבר מוסיפים לרשימה, אז לדעתי שלשה של קינזי נספרה כשתי נקודות (לא הלכו אפילו למוניטור לבדוק) ובשלשה המופרעת של דייסון היתה גם עבירה ברורה של פינקני (אם השלשה לא היתה נכנסת זה היה הרבה יותר משמעותי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 2:19 pm 
Hall of Famer

אכן הטכנית הייתה מוצדקת להאוול (יצא עוד בזול), אם כבר לורגאס לא היה בטוח שמגיע (אם אכן נשרקה גם לו).

היה עוד מקרה גבולי כששרקו תוקף לג'רלס על סחיבה עם היד, מה שלא שרקו לג'ון די שעשה דבר כזה יותר מובהק מהצד השני. בכל מקרה, לא השיפוט קבע את גורל המשחק הזה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 2:20 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
הטכנית הדו צדדית היתה מוצדקת לגמרי. האוול דחף בשתי ידיים את וארגס ומה לעשות הוא לא אמור לעשות את זה.

אם כבר מוסיפים לרשימה, אז לדעתי שלשה של קינזי נספרה כשתי נקודות (לא הלכו אפילו למוניטור לבדוק) ובשלשה המופרעת של דייסון היתה גם עבירה ברורה של פינקני (אם השלשה לא היתה נכנסת זה היה הרבה יותר משמעותי).

נכון !!! שכחתי לגמרי. שלשה של קינזי שלא דרך על הקו נספרה כשתיים, וכמובן שאתה צודק בקשר לשלשה של דייסון. בואו נגיד במילים עדינות שחיפה לא ממש קופחה שיפוטית במשחק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 3:15 pm 
מנהל פורום

גם הטכנית לוארגס היתה מוצדקת לדעתי. נצמד סנטימטר לפנים של האוול כדי לצרוח עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 392 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1 ו 34 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: