סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 10:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 586 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 24  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 24, 2022 8:29 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני כבר מדמיין את ג'יימס פוזי מנסה לחיות חיי פרישות אי שם בהרים, אבל אז ישיבה סוערת במשרדי הוויזארדס שבה טומי שפרד משתולל בזעם ותשוקה ואומר 'לא אכפת לי מה אתם צריכים לעשות בשביל זה, או כמה זה יעלה - תשיגו לי את ג'יימס פוזי! הוא בדיוק האיש שאדני אבדיה צריך'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 24, 2022 8:33 am 
Senior

וכמובן שפוזי, שרק ניסה להתנתק כל השנים האלו ויש לו זקן שמגיע עד החזה, מקבל את המכתב שקשור לרגל של עייט, מסתובב למורה הבודהיסטי שלו ומודיע לו 'אני חייב לזוז, דני אבדיה צריך אותי'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 24, 2022 12:24 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

stavs כתב:
וכמובן שפוזי, שרק ניסה להתנתק כל השנים האלו ויש לו זקן שמגיע עד החזה, מקבל את המכתב שקשור לרגל של עייט, מסתובב למורה הבודהיסטי שלו ומודיע לו 'אני חייב לזוז, דני אבדיה צריך אותי'.

יותר נכון הוא אומר: העולם צריך את דני אבדיה ואני מתכוון לדאוג שזה יקרה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2022 3:52 pm 
Junior

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=412522

באופן כללי כותרות שנותנות לו״ז של עונה הן דבר משונה בעיניי (״מכבי חיפה תפגוש את בית״ר במחזור ה-17!!!״), אבל כותרת שמכינה את הקוראים לקראת המשחק בין וושינגטון לגולדן סטייט בעוד חמישה חודשים מהיום, זה כבר ממש תמוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2022 4:57 pm 
Hall of Famer

את האמת, לא רואה הבדל גדול בין הידיעה הזאת לידיעה ב - ESPN שהייתה הראשית בעמוד של ה - NBA על משחקי חג המולד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2023 9:13 am 
Junior

אזרחי ישראל:

בתור פותח הת׳רד, הכי קל היה לי להקפיץ אותו מתישהו בשבועות האחרונים. אבל כמו המנהיג מלידה שאני, אני יודע שמנהיגות לוקחים ולא מקבלים, קשה יש רק בלחם ואין I במילה team, ודווקא בבוקר קשה כזה אני מבקש להזכיר, שעם כל הכבוד והשמחה (למי ששמח) על הרנסאנס של דני שלנו, 25 נק׳ במשחק עונה רגילה בין אחת הקבוצות הגרועות בליגה לבין קבוצה שאולי תעשה פלייאין, זו לא המקבילה לשלושער בגמר ליגת האלופות כמו שאולי ניתן להתרשם מכותרות האתרים הבוקר. כמו כן, אין ״טירוף דני אבדיה ברשתות״ וגם לפוקושבסקי, דארקו מיליצ׳יץ׳ ובריאן סקלבריני יש שיא קריירה כזה, או יותר גבוה.

זה אולי קטנוני וחמוץ להזכיר את זה אבל א. אני אדם קטנוני וחמוץ. ב. זו האמת.

נישאר חזקים ונקווה לימים יפים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2023 4:59 pm 
Junior

מה שבאמת מביך זה שמצאו זמן לעשות לו את רשימת המשחקים הגדולים, כאילו שהוא עוד שנייה נכנס להיכל התהילה. ומה שעוד יותר מביך זה המשחק הגיע למקום ה-2 בדירוג. ניער את משבר הקליעה - איך זה מתחבר לערב קליעה של 44%?

2. 21 נקודות, 10 ריבאונדים ו-4 אסיסטים מול דטרויט (25/3/2022)
אבדיה הגיע למשחק ההוא במשבר קליעה של ממש, אך הוא ניער אותו - ובגדול. הישראלי נראה אסרטיבי מתמיד עם 7 מ-16 מהשדה, תוך שהוא מסיים את המחצית הראשונה עם 17 נקודות (13 מהן רק ברבע השני). "כשהזריקה הראשונה נכנסת אז תמיד יותר קל להישאר בקצב ולשמור עליו, אבל אני מאמין בעצמי ובקליעה שלי", אמר אבדיה. "אני רק צריך להיות מפוקס יותר, סבלני יותר. הרבה פעמים אני קולע זריקות קשות ומחטיא את הקלות". זה נגמר בניצחון 97:100 על הפיסטונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2023 5:13 pm 
Hall of Famer

אפשר לנסח את זה הפוך
אני מניח שכמעט כל שחקן NBA של סביב 25 דקות למשחק במשך כמה שנים (אולי להוציא כל מיני סנטרים שלא נוגעים בכדור פרט לדאנקים) - נותן משחק "כזה" מדי פעם. אם זה משחק השיא (והמשחק בפני עצמו היה באמת מצוין, שלא תבינו לא נכון) לאחר קרוב ל-200 משחקים - אני לא בטוח שזו גאווה גדולה במיוחד.

סתם מעניין אם למישהו יש גישה למקור שמרכז נניח את "משחקי השיא" ו/או שיאי קריירה של כל הרוקים במחזור שלו, על מנת ש"נקבל פרספקטיבה".

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2023 6:40 pm 
Junior

יש את הנתונים של משחק השיא, אבל כדי לראות שזה לא outliers לקחתי גם את המשחק ה-20 הכי טוב שלו. לצורך הפשטות, המדד הוא נקודות במשחק. השורה התחתונה היא שעד המשחק אתמול שיא הנקודות של אבדיה (21) היא השיא הכי נמוך מכל 22 השחקנים שנבחרו ראשונים, וגם המשחק הנוכחי של 25 שם אותו בשליש התחתון של הרשימה, ולא בפער גדול מהמקומות שאחרי. מה שכן, הוא יחסית שומר על יציבות והמשחק ה-20 שלו די דומה להרבה שחקנים שאיתו בדראפט.
1. אדוארדס - 31-49 - משחק שיא 49 נק', המשחק ה-20 הכי טוב שלו - 31 נק'
2. וייזמן - 12-30
3. בול - 27-38
4. ויליאמס - 15-35
5. אוקורו - 15-32
6. אוקונגוו - 13-21
7. הייז - 13-26
8. טופין - 13-42
9. אבדיה - 14-25
10. סמית' - 15-23
פה קצת דילגתי ורק משחקי שיא
11. ואסל - 29
12. הליברטון 43
13. לואיס 21
14. נייסמית' - 23
15. אנתוני - 37
16. סטוארט - 24
17. פוקושבסקי - 29
18. גרין 23
19. ביי - 51
20. אצ'יוואה - 27
21. מאקסי - 44
22. ננג'י - 21

פה קצת התעייפתי למרות שיש עוד כמה (קוויקלי, פריצ'רד שקלעו יותר ממנו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2023 6:55 pm 
Hall of Famer

מעניין מאוד, תודה
הרי כל מי שלא חובב NBA רציני (ברמה של באמת להתעמק במספרים, בתרומה של השחקנים המשלימים בכל קבוצה וכו', ולא רק תקציר של דקה בחדשות הספורט וקריאת פסקה בעיתון על כמה קלע כוכב זה או אחר) חושב באמת ובתמים שאבדיה לכל הפחות אחד מהשחקנים הטובים במחזור שלו, אולי אף מיד אחרי הכמה כוכבים, ולראייה המשחק שנתן הלילה (או השבוע האחרון, או איזה שבוע לפני חודשיים וכו').

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2023 7:01 pm 
Hall of Famer

מעניין באמת איך היה נראה הדראפט היום.
דירוג שלי -
1. אדוארדס - עדיין לא שם, אבל חומר של כוכב על
2. בול - העדפתי אותו במקום השני, כי פשוט יש לו ניצוצות של כוכב. איזו הילה שאין לבא אחריו.
3. הליברטון.
4. מאקסי
5. וויליאמס
6. ביי
7. אנתוני
8. דני שלנו

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2023 7:43 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
מעניין באמת איך היה נראה הדראפט היום.
דירוג שלי -
1. אדוארדס - עדיין לא שם, אבל חומר של כוכב על
2. בול - העדפתי אותו במקום השני, כי פשוט יש לו ניצוצות של כוכב. איזו הילה שאין לבא אחריו.
3. הליברטון.
4. מאקסי
5. וויליאמס
6. ביי
7. אנתוני
8. דני שלנו

דני מעל ואסל לדעתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2023 8:22 pm 
Hall of Famer

לדעתי אבדיה אפילו לא ב-15
קודם כל, ביין צריך לקבל מקום של כבוד לפחות בחמישה הראשונים.
וחוץ ממנו, גם אייזיאה סטיוארט, קוויקלי, אוקונגוו, מקדניאלס ולאחרונה גם אוצ׳יווה נראים פשוט טוב יותר.
ב win share אבדיה כרגע 17 במחזור שלו, שזה בעיניי די ריאלי. (אבל לפחות זה שווה חוזה בעונה הבאה, בניגוד למה שחשבתי בתחילת העונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 12:51 pm 
Hall of Famer

בהתייחסות ישירה למשחק בו סיים עם 3/10 מהשדה, 5/5 מהעונשין, 3 אסיסטים לעומת 3 איבודים (ומינוס 23 בדקות שלו, לא שזה הדבר הכי חשוב בהקשר הזה)
ציטוט:
דני אבדיה ממשיך להציג איכויות התקפיות משופרות, כפי שהמספרים מוכיחים

https://sports.walla.co.il/item/3556852

להבדיל
בין השורות (ובמורד הכתבה) עולה אולי אולי התהייה
ציטוט:
טומי שפרד, הג'נרל מנג'ר של הוויזארדס, חזר ואמר בשבועות האחרונים שהטרייד ששלח את רוי האצ'ימורה ללייקרס נועד בין היתר כדי לפנות מקום לאבדיה. הציטוטים של גורמים בליגה מעמידים את ההנחה הזו בספק, וממחישים שאולי לוויזארדס לא הייתה ברירה אלא להעביר את האצ'ימורה, שכן עורר התעניינות משמעותית אצל קבוצות אחרות.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2023 1:30 am 
Hall of Famer

LOL
ערוץ הספורט, שכמובן לעולם לא ריכז ולא ירכז טעויות שיפוט כאלו ואחרות לאורך זמן (למשל שנשרקו לטובת מכבי - יש שמועות שהיו דברים כאלה, אי שם), משקיע פה בכתבה עם קליפים כדי לייצר את הנרטיב "השופטים נגד אבדיה".
ואכן בסקר בסוף הכתבה: "טעויות מקריות או חוסר כבוד מתמשך?"
84% בחרו ב"חוסר כבוד מתמשך"
הרוב קובע! דמוקרטיה!

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=429505

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2023 1:37 am 
מנהל פורום

:-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2023 1:40 am 
Junior

נהדר. אני מנסה עדיין להבין את הנחת העבודה של הנראטיב הזה. כאילו, כולם יודעים שכוכבים בנבא מקבלים שריקות אחרות לגמרי משחקנים שאינם כוכבים, אבל הטענה במקרה של אבדיה, אם אני מבין נכון, היא שאותו מקפחים באופן מיוחד ועקבי, אפילו יותר מאשר סתם שחקן אלמוני בליגה ונשאלת השאלה למה? האם יתכן שמדובר באנטישמיות שמרימה את ראשה המכוער?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2023 1:49 am 
Hall of Famer

אבדיה יהודי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2023 2:40 am 
Freshman

shmueliki כתב:
LOL
ערוץ הספורט, שכמובן לעולם לא ריכז ולא ירכז טעויות שיפוט כאלו ואחרות לאורך זמן (למשל שנשרקו לטובת מכבי - יש שמועות שהיו דברים כאלה, אי שם), משקיע פה בכתבה עם קליפים כדי לייצר את הנרטיב "השופטים נגד אבדיה".
ואכן בסקר בסוף הכתבה: "טעויות מקריות או חוסר כבוד מתמשך?"
84% בחרו ב"חוסר כבוד מתמשך"
הרוב קובע! דמוקרטיה!

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=429505

אחרי משחק טוב שלו הם יוצאים לך עם שלל כתבות על כמה שהוא מדהים וכמה שבארה"ב מחמיאים לו.
כשהוא חוזר להיות עציץ פסיבי פתאום הכתבה היחידה היא על עוול שהוא מקבל מהשופטים. בלי חלילה לנסות לתת לקורא ערך מוסף ולנתח מקצועית למה יש לו את הנפילות הפסיביות האלה. איזה דברים מיקצועיים ומנטליים מונעים ממנו לייצר יציבות. למה פתאום הוא חוזר לברוח מהכדור, למה פתאום שפת הגוף שלו ממוגנטת לכיוון ההפוך מהסל, כאילו שהוא רוצה לרדת לספסל יותר משהוא רוצה לחדור לסל.

אפילו אני שאוהד גדול של אבדיה ולא מפספס אף דקה שלו, לפעמים פתאום רוצה שהוא ייכשל רק בשביל שהסיקור סביבו (גם למעקבדיה לא חסר גניבות דעת) יתחיל לקחת אותנו קצת יותר ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2023 9:22 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אבדיה יהודי?

בהחלט. אמא שלו, שרון ארצי, היא מקיבוץ בית-זרע במקור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2023 10:16 am 
מנהל פורום

על זה נאמר מזרע העם היהודי
ואני מניח שהשאלה של נורטון הייתה צינית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2023 5:14 pm 
Hall of Famer

לא ידעתי. ידעתי רק שאבא שלו לא יהודי ובגלל שהזכירו אנטישמיות, שאלתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2023 1:24 pm 
Junior

m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=8166&docID=430876

אז אחרי ״הטורבו״, עכשיו מדובר כבר ב״האולר השוויצרי״ ועולה השאלה האם יש עוד שחקן אחר בעולם עם ממוצע נקודות חד ספרתי שהתקשורת נותנת בעניינו כותרות עם הכינויים שהוא נותן לעצמו.

או כמו שהיו מנסחים את זה בכתבה באתר של ערוץ הספורט: ״בישראל בטוחים: חייבים למצוא כינוי חדש לדני. בלוגר הכדורסל הנודע ״נביא בעירו״ טוען בפוסט חדש שלפני שדני מכתיר את את עצמו בתור ״המשאבה״ אחרי עוד משחק של 6 נק׳ ו-8 ריב׳, או ״הכפפה״ אחרי שני משחקים רצופים של 2 חטיפות, קיים צורך דחוף בכינוי חדש, נאמן יותר למציאות, עבור אבדיה. בעבר עלה פה הרעיון לכינוי ״השקט״, אחרי שמשחקים של 1-7 מהשדה זכו בתקשורת לתיאור ״משחק שקט״. הבלוגר הבולט והחשוב מציע כעת גם את הכינוי שקיבל מאמן הכדורגל אברם גרנט באנגליה, כינוי שבעיניי רבים נחשב עד היום לכינוי הטוב ביותר בתולדות הספורט. כן, אחרי average גרנט, יהיה לנו את average אבדיה, כינוי הולם, מדוייק ונאמן לאמת עבור השחקן שביסס באופן מרשים אך בינוני את מעמדו הבינוני בליגה, מציג באופן עקבי יכולת בינונית, עם סטטיסטיקות בינוניות בקבוצה בינונית״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2023 4:10 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

היחידים שמסקרים את דני באופן לא פרובינציאלי הם הארץ, שבסיקור הניצחון של וושינגטון על טורונטו ציינו את התרומה של קוזמה ופורזינגיס אך לא הזכירו כלל את 6 הנקודות ו9 הריבאונדים שדני השיג. שורה כזו (גם 3 אסיסטים חסימה ו2/7 מהשדה) היתה חביבה מאוד אם היה מדובר ברוקי ביורוליג אבל בליגה בה יש כמה תצוגות של 40+ כמעט כל לילה וג'רמי סושאן נותן דאבל דאבל של 23 ו13 זה קצת פחות מרשים.
בקיצור עוד משחק כזה ואבדייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 04, 2023 12:48 am 
Freshman

בתהליך הדרגתי, משהו רע מאוד עובר על כל התקשורת המיינסטרימית או כל גורם תקשורתי שפונה לקהל הרחב (כולל מעקבדיות למינהם).
התחושה היא שמחפשים הרבה יותר את מה שפונה לקהל הבור שקל לזכות בתשומת הלב שלו ומאמין למצגי שווא, מאשר לחקור, להתעמק, לחדש, לאתגר את הספורטאי המסוקר.
אני חושב שמאז שהתקשורת הפכה להיות כל כך מבוססת לייקים וקליקבייט, זה דירדר את כל השיח סביב הכל, לא רק סביב ספורט, לתהום.
לכן מה שאנחנו מקבלים זה זבל תקשורתי כמו טורבו וצפו באבדיה מוסר עם עין עקומה למרות שסיים עם 4 נקודות בעוד משחק פסיבי.
אפילו אני נגרר לתרבות הזו ומרגיש צורך להוסיף עכשיו את המילה "זבל" למסר שלי רק בשביל שזה ישמע יותר סנסציוני. לא יודע כמה המצב הפיך בעידן הלייקים והקליקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 586 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 24  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 74 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: