סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 11:00 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1473 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 59  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ינואר 28, 2024 12:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
shmueliki כתב:
לוני זה רעיון ענק
גם בגדר שחקן שאפשר לא לתת לו דקה במשחקים מסוימים ולא יקרה אסון (אני מניח), ועדיין יהיה שם בשבילך בסדרת פלייאוף שתצטרך אותו
המחיר יהיה אפסי, צעיר רנדומלי כלשהו (שהם ממילא לא בונים עליו) ובחירת דראפט שולית (אני מניח)

בואו נעזוב רגע את OKC כי אין לי סיכוי לשכנע אתכם שמדובר ברעיון די גרוע,
למה שג"ס יעשו את זה? הם שלחו את סטף בטרייד והכריזו על בנייה מחדש ולא שמעתי על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 28, 2024 1:59 pm 
Junior

הווריורס עשויים להעביר את לוני מכמה סיבות:

1. הוא מרוויח רק 7.5 מיליון לעונה, אבל בגלל שהם מעל הרף של מס המותרות, זה אומר שבפועל הוא עולה להם 15 מיליון בעונה. בכלל, אולי הם יתחילו במהלך של קיצוץ במס המותרות, החל ממה שיחליטו לעשות עם קליי בקיץ הקרוב.

2. אולי ימצאו טרייד על וויגינס תמורת סנטר פותח, נניח ג'ארט אלן או פולטל.

3. רצון לטפח את ג'קסון-דייויס כסנטר העתיד שלהם.

4. הבחירה שלהם בדראפט הקרוב בדרך לבלייזרס ככל הנראה. להשיג את דיינג ובחירה מאוחרת מהתאנדר זה ואליו טוב עבור לוני.

מה שבטוח, לוני לגמרי יהיה הקנדריק פרקינס לתאנדר של העידן הנוכחי...אפילו הפרצוף החצוב מאבן בסגנון הצ'יף דומה (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 28, 2024 3:08 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
הווריורס עשויים להעביר את לוני מכמה סיבות:

1. הוא מרוויח רק 7.5 מיליון לעונה, אבל בגלל שהם מעל הרף של מס המותרות, זה אומר שבפועל הוא עולה להם 15 מיליון בעונה. בכלל, אולי הם יתחילו במהלך של קיצוץ במס המותרות, החל ממה שיחליטו לעשות עם קליי בקיץ הקרוב.

2. אולי ימצאו טרייד על וויגינס תמורת סנטר פותח, נניח ג'ארט אלן או פולטל.

3. רצון לטפח את ג'קסון-דייויס כסנטר העתיד שלהם.

4. הבחירה שלהם בדראפט הקרוב בדרך לבלייזרס ככל הנראה. להשיג את דיינג ובחירה מאוחרת מהתאנדר זה ואליו טוב עבור לוני.

מה שבטוח, לוני לגמרי יהיה הקנדריק פרקינס לתאנדר של העידן הנוכחי...אפילו הפרצוף החצוב מאבן בסגנון הצ'יף דומה (:

1. לא נשמע לי הגיוני. אם הם רוצים לקצץ בשכר, הם ייפטרו דווקא מהחוזה אולי הכי טוב שלהם?

2. כשהם ימצאו, תעדכן.

3. הווריורס במתכונת הנוכחית, כל עוד סטף שם, רוצים לנצח עכשיו.

4. אכן ואליו לא רע אבל ואליו בדרך לאן? הם רוצים לנצח עכשיו. להיפטר מלוני זה מהלך בכיוון ההפוך.

למרבה המזל, הרעיון ה"ענק" הזה לא נשמע לי סביר מצד שתי הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 28, 2024 3:48 pm 
Hall of Famer

הרעיון הוא מצוין
וסביר מאוד ש"בר ביצוע" (קרי, אפשר להציע משהו שלא יזיז מדי לתאנדר, ושהווריורס יקבלו).
מכל ה"רוצים לנצח עכשיו" צריך לזכור שהמצב בטבלה מראה שהם רחוקים 3 משחקים מהמקום העשירי (שגם ממנו הסיכויים להגיע לפלייאוף האמיתי - נמוכים מאוד). זו המציאות, קשה להיכנס לפליי-אין מהמערב (במזרח גם המאזן הנוכחי שלהם מספיק למקום 10, עם פער מהקבוצות שמתחת...) והפערים רק הולכים וגדלים מיום ליום (ניצחו רק 4 מתוך 14 המשחקים האחרונים שלהם, לפני זה היו סביב 50%, שזה גם לא חגיגה גדולה לקבוצה שרוצה לנצח עכשיו...).
האם זה אומר שכולם למכירה? סביר שלא.
האם זה אומר שהווריורס ישקלו בחיוב הצעה שעוזרת להם בתזרים השכר (תמורת לוני משיגים 2 שחקנים צעירים באותה עלות שכר לשנים הקרובות) ומוסיפה להם בחירת דראפט? סביר שכן.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 28, 2024 3:57 pm 
Hall of Famer

טוב, בהצלחה.
אני אופתע אם פרסטי יזרום.
שינוי mode ל-win now, סנטר שהוא נון-שוטר...
יותר מדי דברים לא מסתדרים לי אבל יאללה, בהצלחה
בשלב הזה, אני עייף מלהתווכח על זה ומרגיש שהעליתי את כל הנימוקים שאפשר נגד מהלך מהסוג הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 28, 2024 6:17 pm 
Hall of Famer

העלית, זה פשוט מאד לא משכנע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 28, 2024 7:01 pm 
Hall of Famer

לשכנע אדם אחר בדעה שלך בפורום הזה (ואולי בכלל) זה סוג של חד-קרן
כך שאני לא מופתע מזה שזה לא מאוד משכנע אותך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 29, 2024 11:33 am 
Sophomore

Att כתב:
לשכנע אדם אחר בדעה שלך בפורום הזה (ואולי בכלל) זה סוג של חד-קרן
כך שאני לא מופתע מזה שזה לא מאוד משכנע אותך

לא יודע, אני דווקא קורא הרבה טייקים בפורום הזה שמעלים נקודות שלא חשבתי עליהן בהכרח לפני כן ונוטה להסכים איתן. בין השאר גם ממך, למרות שלא במקרה הזה. כדי לחדד, אני כן מבין ולפעמים אפילו מסכים עם חלק מהטיעונים שאתה מעלה. אבל חושב שאתה טועה במסקנה כי נראה שהיא נגזרת מהשקפת עולם די קשיחה שלא מאפשרת גמישות מחשבתית והתאמה לקבוצה ומצב נתונים, כמו במקרה של הת'אנדר.

יש פה לא מעט אנשים שמבינים כדורסל ומנמקים יפה את הדעות שלהם ואותי לפחות גם משכנעים לא פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 29, 2024 12:12 pm 
Freshman

פוסט מושלם, סאבוניס. חשבתי גם אני לכתוב משהו דומה ופשוט ביטאת את זה כל-כך מדויק. אני לומד כאן כל הזמן דברים חדשים, ומשתכנע הפוך ממה שחשבתי בחלק מהמקרים, או לפחות מקבל את זה שיש עוד דרכים להסתכל על זה. אני אגיד יותר מזה, אני אפילו מסכים עם המסקנה של אטט במקרה הזה, לפחות לגבי העונה הנוכחית (בכלל חושב שיש לו המון ידע , וכנראה יותר שעות OKC מכולנו כאן, או לפחות מהרוב), פחות עם צורת הביטוי ודרך ההתדיינות.

אני חושב שרעיונות כמו גאפורד ולוני (זו ממש הברקה) הם רעיונות טובים שלא צריך לפסול, אבל כן הייתי רוצה לראות את הקבוצה מתמודדת בפלייאוף עם הסגל הנוכחי (גם מתוך הנחה שאוכל ללחוץ על ההדק בקיץ, במידה ואבין שזה הפתרון). לא הייתי רוצה לכפות פתרון מראש מבלי שראיתי אותם נתקלים בזה ומנסים להתמודד בפלייאוף (שכמו שציינו כאן, זו חיה אחרת לגמרי ואפשר לומר כדורסל אחר לגמרי). יכול להיות שיתגלה שג'יילן וויליאמס (שהוא ריבאונדר טוב לדעתי) מסוגל להתמודד או לפחות מראה פוטנציאל לזה, ואולי הקבוצה תצליח למצוא פתרון אחר עם הסגל הקיים. מה שיותר סביר זה שבעקבות הקשיים שהקבוצה תיתקל בהם, תהיה להם תמונה יותר ברורה לגבי הפתרון. אבל כן, זה די ברור שלאור מצב הריבאונד והיכולת הגבוהה של הקבוצה, פתרונות של גבוה שעונה על הבעיות הללו הן יותר מלגיטימיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 29, 2024 6:43 pm 
Hall of Famer

אני שמח שאתם מרגישים כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2024 5:20 pm 
Hall of Famer

בהיעדרם של ג'יי-דאב וג'ו חסרה התקפה לת'אנדר.
דיינג עולה מהספסל ל-8 וחצי דקות והתוצאה היא איבוד אחד.
הוא לא זרק לסל, לא מסר, לא חסם, לא לקח ריבאונד. היה כמעט בלתי מורגש.
סאבוניס, אני עובר מהמחנה של 'זה לא נראה טוב כרגע אבל בוא ניתן לו זמן' למחנה שלך.
מבחינתי אפשר להזדכות עליו.

מיצ'יץ' קשישא, לעומת זאת, נתן משחק טוב. גם וויגינס.

באופן כללי, רוב המשחקים לאחרונה מחזקים אצלי את התחושה שהת'אנדר צריכים חיזוק התקפי.
גידי הוא נקודה יחסית חלשה ובעיקר לא קונסיסטנטית. לא ברור מה הוא ייתן (או אפילו כמה ישחק) בערב נתון.
כשדורט לא פוגע (כמו מול מיניסוטה), הם הופכים פתאום לקבוצה יחסית מוגבלת,
כך שההגנה היריבה יכולה להתמקד בשיי ו/או ג'יי-דאב
+ להחביא את השומרים הפחות טובים שלהם או לחילופין,
לתת לשומר הטוב שלהם לשוטט ולהפריע לזרימה של ההתקפה.

הת'אנדר אחרי חודש רצחני. היו להם 17 משחקים, כולל 6 בתשעת הימים האחרונים.
נדמה לי ש-11 משחקים היו בחוץ. זה נכון שכל הקבוצות עמוסות אבל נדמה לי שזה בכל זאת נחשב לחודש חריג בנ.ב.א.
למרות זאת, הם ניצחו הלילה דווקא בהאסל פלייס בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2024 5:55 pm 
Sophomore

כח התקפי תמיד טוב,
אבל מה תגיד על דנבר שבלי יוקיץ נראו כמו 4 שחקנים נחמדים וזהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2024 7:59 pm 
Hall of Famer

לדנבר יש בעיה של ספסל.

מארי הוא אחד מהשחקנים הנדירים שמעלים את התפוקה שלהם בפלייאוף באופן משמעותי,
כך שאני חושב שעדיף שלא לשפוט את דנבר לחומרה במהלך העונה הסדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2024 1:35 am 
Hall of Famer

https://www.youtube.com/watch?v=2jGpDPFZsLY&t=15s
זאק לואו על הת'אנדר ומה שהם צריכים / טריידדליין וכו'
אפילו התייחסות קצרה לאבדיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2024 10:21 am 
Hall of Famer

עלה לי רעיון משונה -
אם הווריורס מחליטים על שינוי כיוון ורוצים להיפטר מאחד החוזים הגרועים בליגה ולשפר את הגמישות הכלכלית,
הם יכולים לשלוח את וויגינס ל-OKC תמורת בחירה.

OKC מקבלת עוד בחירה יקרת ערך לאוסף (פרסטי ישמח גם אם העולם יגלגל עיניים בתגובה)
ואת האפשרות לשקם את וויגינס במע' הבריאה שלהם ולהיעזר בו אם יחזור לעצמו במאבקי הפלייאוף.
אם הוא אכן יחזור לעצמו, אפשר אולי למכור אותו בהמשך למי שתהיה מעוניינת.

זה מהלך שהיה מתאים יותר לפני שנה או שנתיים אבל זה סוג המהלכים שהם עשו בעבר +
האפשרות באמת להשתדרג. וויגינס הוא מגן מצוין וריבאונד טוב מאוד כשהוא רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2024 11:03 am 
Senior

לוודא שאני מבין - אתה מציע שגולדן סטייט ישלחו את וויגינס לתאנדר ויוסיפו בחירת דראפט (סיבוב ראשון? שני?) כדי לעשות את זה?
אתה עושה את זה בתור הווריורס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2024 11:21 am 
Hall of Famer

צודק, סביר שלא. מצד שני, סביר גם שאני חושב אחרת מהם על מה כדאי לעשות בשלב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2024 11:27 am 
Hall of Famer

אבל מה הת'אנדר אמורים לתת. אתה מציע עסקה שבה הת'אנדר יקבלו את וויגינס ובחירת סיבוב ראשון וייתנו... כלום?
אתה גם מציע לת'אנדר שאם וויגינס יחזור לעצמו, אז להעביר אותו ולא נניח להשתמש בו כדי להיות יותר טובים?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2024 11:30 am 
Hall of Famer

סתם רעיון שקפץ וכתבתי אותו באותו הרגע.
אני מתכוון למקרה שבו ג"ס רוצה לעשות סלארי דאמפ.
בהתחשב בתגובות שלכם, כנראה שהחוזה של וויגינס לא נתפס ככל כך גרוע בשלב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2024 11:36 am 
Sophomore

Att כתב:
עלה לי רעיון משונה -
אם הווריורס מחליטים על שינוי כיוון ורוצים להיפטר מאחד החוזים הגרועים בליגה ולשפר את הגמישות הכלכלית,

ואת האפשרות לשקם את וויגינס במע' הבריאה שלהם ולהיעזר בו אם יחזור לעצמו במאבקי הפלייאוף.

לא, תודה.

קודם כל, עוד בחירה זה לא ממש מה שחסר כרגע לת'אנדר. אם זה בשביל לקחת איזה חוזה נגמר כמו של ברטאנס או אולדיפו, אז מילא. פרסטי מומחה לאלה והוא הצליח לצבור ככה איזה אלף בחירות סיבוב שני. אבל וויגינס?

כמו שכתבתי לא מזמן, מעדיף בהרבה (בהרבה!) את הוויגינס הנכון כשחקן. וויגינס הלא נכון נמצא בעיצומה של העונה הגרועה בקריירה והוא אחד השחקנים שהכי מזיקים לקבוצה שלהם. אבל זה לא רק השנה.

מגן מצויין? לוויגינס יש בערך עונה וחצי בקריירה שבהן הוא היה שחקן עם השפעה חיוביות. ה-BPM ההגנתי שלו שלילי בכל עונה חוץ מ-2001-22 (שגם בה הוא היה בערך 0). זו גם העונה היחידה בקריירה שלו שה-BPM הכללי שלו היה חיובי. גם הטרו שוטינג שלו היה מעל הממוצע בליגה רק פעם אחת בקריירה.

ריבאונדר מצויין? מדובר על שחקן של פחות מ-5 ריבאונדים למשחק פר 36 דקות בקריירה. הוא היה ריבאונדר מצויין בערך לחמש דקות, שבמקרה נפלו על סדרת הגמר מול בוסטון ובאמת עזרו לווריירס לקחת אליפות. אבל לבנות על זה שהוא יחזור לזה? לא נראה לי כמו הימור מוצלח.

בקיצור, אפשר להמשיך, אבל העיקרון ברור. גם אם איכשהו לוויגינס יבוא לשחק כדורסל, מה שלא קרה רוב הקריירה ואין לו שום סימן בעונה הנוכחית, הוא לא שחקן שהייתי נוגע בו עם מקל במקום הת'אנדר. הוא מתאים אולי לקבוצה שאין לא מה להפסיד כמו וושינגטון, וגם אז לא בטוח שלהיתקע איתו לשלוש וחצי שנים שווה בחירה אחת מהווריורס (הוויזארדס כבר נכוו עם החתול בשק שהווריורס מכרו להם לפני חצי שנה -- ג'ורדן פול -- חוזה רעיל שאף אחד לא ייגע בו עכשיו).

וזה עוד לפני שדיברנו על ענייני שכר. נניח שהת'אנדר יכולים לספוג איכשהו את השנתיים הבאות שבהן וויגינס הולך להרוויח 26 ו-28 מיליון לשנה (למרות שלמה להם? מה קרה לעיקרון של עלות חלופית?). אבל ב-2026-27, השנה שבה חוזי המקסימום החדשים של ג'יי דאב וצ'ט אמורים להיכנס לתוקף, וויגינס עדיין על חוזה (אופציית שחקן) של 30 מיליון. ואף אחד לא מבטיח לת'אנדר שמישהו ירצה אותו אז.

בקיצור, בערך הרעיון הכי גרוע שאפשר בעיני לת'אנדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2024 11:44 am 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
Att כתב:
עלה לי רעיון משונה -

לא, תודה.

קודם כל, עוד בחירה זה לא ממש מה שחסר כרגע לת'אנדר. אם זה בשביל לקחת איזה חוזה נגמר כמו של ברטאנס או אולדיפו, אז מילא. פרסטי מומחה לאלה והוא הצליח לצבור ככה איזה אלף בחירות סיבוב שני. אבל וויגינס?

כמו שכתבתי לא מזמן, מעדיף בהרבה (בהרבה!) את הוויגינס הנכון כשחקן. וויגינס הלא נכון נמצא בעיצומה של העונה הגרועה בקריירה והוא אחד השחקנים שהכי מזיקים לקבוצה שלהם. אבל זה לא רק השנה.

מגן מצויין? לוויגינס יש בערך עונה וחצי בקריירה שבהן הוא היה שחקן עם השפעה חיוביות. ה-BPM ההגנתי שלו שלילי בכל עונה חוץ מ-2001-22 (שגם בה הוא היה בערך 0). זו גם העונה היחידה בקריירה שלו שה-BPM הכללי שלו היה חיובי. גם הטרו שוטינג שלו היה מעל הממוצע בליגה רק פעם אחת בקריירה.

ריבאונדר מצויין? מדובר על שחקן של פחות מ-5 ריבאונדים למשחק פר 36 דקות בקריירה. הוא היה ריבאונדר מצויין בערך לחמש דקות, שבמקרה נפלו על סדרת הגמר מול בוסטון ובאמת עזרו לווריירס לקחת אליפות. אבל לבנות על זה שהוא יחזור לזה? לא נראה לי כמו הימור מוצלח.

בקיצור, אפשר להמשיך, אבל העיקרון ברור. גם אם איכשהו לוויגינס יבוא לשחק כדורסל, מה שלא קרה רוב הקריירה ואין לו שום סימן בעונה הנוכחית, הוא לא שחקן שהייתי נוגע בו עם מקל במקום הת'אנדר. הוא מתאים אולי לקבוצה שאין לא מה להפסיד כמו וושינגטון, וגם אז לא בטוח שלהיתקע איתו לשלוש וחצי שנים שווה בחירה אחת מהווריורס (הוויזארדס כבר נכוו עם החתול בשק שהווריורס מכרו להם לפני חצי שנה -- ג'ורדן פול -- חוזה רעיל שאף אחד לא ייגע בו עכשיו).

וזה עוד לפני שדיברנו על ענייני שכר. נניח שהת'אנדר יכולים לספוג איכשהו את השנתיים הבאות שבהן וויגינס הולך להרוויח 26 ו-28 מיליון לשנה (למרות שלמה להם? מה קרה לעיקרון של עלות חלופית?). אבל ב-2026-27, השנה שבה חוזי המקסימום החדשים של ג'יי דאב וצ'ט אמורים להיכנס לתוקף, וויגינס עדיין על חוזה (אופציית שחקן) של 30 מיליון. ואף אחד לא מבטיח לת'אנדר שמישהו ירצה אותו אז.

בקיצור, בערך הרעיון הכי גרוע שאפשר בעיני לת'אנדר.

כן, השנה השלישית הטרידה גם אותי
וגם ההשפעה של וויגינס על הקבוצה.
בסדר, קיבלתי. הרעיון הגרוע נגנז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2024 12:43 pm 
Sophomore

אגב וויגינס, הוא אחד מהשודדים בטריינינג הגדולים בתולדות הליגה. הבן אדם הולך להרוויח בסביבות ה-300 מיליון דולר בקריירה בזכות תזמון יוצא דופן. היו כבר שחקנים שקיבלו שכר גבוה אחרי עונה (או אפילו רק פליי אוף) מוצלחת או על סמך איזו תקווה לשיפור עתידי, ואז נראו נורא או נפצעו. מוזגוב, ביומבו, וצ'אנדלר פרסונס עולים לי לראש כדוגמאות מהעשור האחרון.

אבל וויגינס ייחודי בזה שהוא הצליח לעקוץ את המערכת פעמיים. אחרי שנבחר ראשון וקיבל שכר יפה בשנים הראשונות שלו בליגה, הטימברוולבס נתנו לו את המקס ב-2018 אחרי לא מעט לבטים, בעיקר בגלל שהוא נראה בדרך למעלה עם כמעט 24 נקודות למשחק (בתקופה שבה לקלוע מעל ל-20 נקודות למשחק עוד אמר משהו ב-נבא) ו-36% מהשלוש. הוא גמל להם עם שתי עונות מזעזעות של 18 נקודות למשחק בפחות מ-50% טרו שוטינג וכבונוס היה בין הגורמים המרכזיים להתייאשות של ג'ימי באטלר מהקבוצה.

את הקריירה בווריורס הוא פתח יותר טוב ונתן כאמור את עונת השיא בקריירה שלו, שבה נבחר לאולסטאר ועזר להם (באמת) לזכות באליפות. וזה הספיק לחוזה הנוכחי, שבו הוא יקבל עוד 110 מיליון ושוב נראה נוראי כמעט מיד אחרי החתימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2024 2:55 pm 
Hall of Famer

כן, זה נכון
מעניין איך ייראה לקראת תום החוזה הנוכחי
ואם יצליח בפעם השלישית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2024 4:27 am 
Hall of Famer

כותב את זה כאן למרות שזה אולי שייך יותר למשחקי הלילה.
הת'אנדר מתקשה מול הראפטורס בבית, שמובילים ב-16 הפרש במחצית.
המשחק רחוק מלהיות גמור אבל המחצית הראשונה הייתה מעניינת (גם אם לא כייפית).

כמו שכתבתי כאן מספר פעמים, אני חושב שהת'אנדר הם קבוצה די מוגבלת התקפית (יחסית לקבוצה שמובילה את המערב)
ושזו עשויה להיות בעיה גדולה אפילו יותר מנושא הריבאונד (לכן רציתי את מרקאנן שעשוי היה לעזור בפתרון שתי הבעיות אבל לא נראה שזו אפשרות).

שחרור הכדור של גידי ושל דורט משלוש (ובמידה מסוימת גם של הולמגרן) הוא איטי
וזה מפריע לריווח ומאפשר לעשות לעתים דאבל-אפ על SGA (שיי קלע רק 8 נק' מ-8 זריקות בלבד ואיבד 2 כדורים).
ראו את זה גם מול מיניסוטה, שהחביאה את גובר על אחד מהם.
זה כמובן מתעצם באופן משמעותי כשג'יי-דאב וג'ו בחוץ.
חלק גדול מההתקפה של הת'אנדר נשען על ההגנה שמייצרת איבודים והתקפות מעבר. השאלה מה קורה כשההגנה לא בשיאה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2024 4:46 am 
Sophomore

אחרי שלושה רבעים זה רק 6 לטורונטו, אחרי שכבר הובילו ב-23 ברבע השלישי. הוויגינס הנכון אחראי כמעט בלעדי. עלה במקום דורט החלש (מאוד), קלע שלשות (כרגיל), לקח ריבאונדים בהתקפה (כרגיל), שמר מצויין, והכניס אנרגיות (הכל כרגיל).

אטט, אתה צודק, אבל בוא לא נשכח שהת'אנדר חסרים כרגע שניים מארבעת שחקני ההתקפה הכי טובים שלהם -- ג'יי דאב (מס' 2) וג'ו (מס' 4).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1473 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 59  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: