סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 6:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יוני 05, 2011 10:38 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
אז שיהיה, אתה יודע. ההוכחה האולטימטיבית - על המגרש. נראה איך תראה בארסה איתו, ואיך - מכבי בלעדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 05, 2011 10:42 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לא רוצה להיות קטנוני, אבל גם זה לא נכון.

יש יותר מידי משתנים מתערבים במקרה כזה בשביל להניח שהשינוי בשתי הקבוצות נובע באופן מובהק דווקא ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 05, 2011 5:21 pm 
Hall of Famer

דיוויד בלאט מעוניין להשאיר את מצ'באן והנדריקס.פדרמן מסכים שרק אחד ישאר לעונה הבאה.פרקינס כנראה מחוץ לתוכניות של מכבי.
המנהלת הודיעה היום רישמיל מכבי שהיא תיאלץ מידי פעם לשחק במוצ'ש וראשון. אני לא יתפלא אם מכבי תזיז לסירוגין את המשחקים שלה ביורוליג לימי רביעי כי לו'ז של חמישי -מוצ'ש-ראשון ימוטט את השחקנים לאורך זמן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 05, 2011 7:22 pm 
Junior

השופר מדווח שהוצע למורן רוט חוזה של שלוש שנים:

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01134.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 05, 2011 8:57 pm 
Sophomore

לא יודע עד כמה שחקן כמו מורן רוט שייך לרמה של מכבי, עם כל הכבוד. אני מניח שהבאה שלו מגיעה בעיקר בשביל הליגה בארץ והאדריאטית, אבל איכשהו בכל זאת נראה, עם כל הקרדיט שיש לי לבחור, שזו קצת ירידה ברמה עבור הקבוצה. מעניין אם וכאשר - איזה שימוש יעשה בו (והאם לא יהיה במשבצת עליה ישבו בעבר ליאור ליובין, דרור חג'ג' ורביב לימונד).

סוגיית הנדריקס-מצ'באן תמשיך ללוות את הקבוצה בחודשים הקרובים. מצד אחד מכבי לא צריכה קו קדמי שמכיל כל כך הרבה שחקנים - סופו-ג'יימס-אליהו-בלו-הנדריקס-מצ'באן, ועם המגבלות הצפויות בליגה הישראלית מבחינת מספר הזרים - ייתכן שגם כדיר יצטרף לשם. אפשר להחליט שמצ'באן וכדיר יהיו יותר שחקני אדריאטית וליגת העל, אבל בעיקר עבור הראשון - מדובר בסוגיה די מעניינת - האם מכבי תרצה "לפקח" על ההתקדמות שלו, תחת חסותה, אבל נגד קבוצות מאוד בינוניות בארץ ובאדריאטית (אותה הוא מכיר יחסית לא רע) או שהיא בכל זאת תעדיף להשאיל אותו לעונת התחשלות באירופה שם יהיה אולי שחקן מרכזי יותר. הבעיה בעניין הזה היא שקבוצות הטופ כנראה לא יקחו אותו בשביל "לטפח" אותו, ואם ישחק בקבוצות ביניים - הרי שגם בהן הוא לא יפגוש ביריבות חזקות בהרבה מאלה שמכבי תפגוש באדריאטית.

פרקינס - חבל. מקווה שתמצא הנוסחא להשאיר אותו פה לפחות לעוד שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 05, 2011 9:11 pm 
Junior

1. המקרה של דורון פרקינס עצוב, הוא שחקן נהדר וגם דמות חשובה בקבוצה של שנה שעברה אבל אין מה לעשות. מכבי לא יכולה לבנות עליו לשנה הבאה.

2. מורן רוט אכן לא קשור לרמות האלה. הקבוצה שתשחק באדריאטית ובליגה הישראלית היא, בבסיס, אותה קבוצה שתשחק ביורוליג. כמובן שתמהיל הדקות ישתנה אבל אלה אותם שחקנים. אם רוט לא מספיק טוב לקבל דקות ביורוליג, אין טעם להריץ אותו במסגרות החלופיות.

3. יש לי תחושה, רק תחושה, שכל השמות של גארדים ישראליים שצצו לפתע אאוט אוף דה בלו(ת'נטאל) - נועדו בעיקר למטרה אחת: להוריד את הדרישות הכספיות של יותם הלפרין. הוא הגארד המקומי שמכבי רוצה וצריכה, כל היתר נשמעים במקרה הטוב כמו ספקולציה פרועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 05, 2011 10:16 pm 
Hall of Famer

השאלה היא גם מה מספר שחקני הרוטציה שמכבי רוצה להחזיק בשביל 3 מסגרות.
התחושה שלי היא ש-12 מספיקים (ומה שמסתמן כרגע זה: ג'יימס, סופו, מצ'באן, אליהו, בלו, סמי מחיה, פניני, הלפרין, פרקינס, פארגו, לנדסברג ושייר. שזה לא רע בכלל) אבל יכול להיות שמכבי תרצה להחזיק עוד שני שחקנים בכירים ולנסות לשחק ברוטציה בשלוש המסגרות, ובמקרה הזה רוט והנדריקס הם כמובן המועמדים הבולטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 05, 2011 10:19 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

אני לא רוצה להאמין שסיפור פרקינס גמור. אני עדיין מחכה שארגון האוהדים של מכבי (שטוענים כי ההשפעה שלו היא די גדולה) יעמוד על האחוריות וימחה ובגדול. שחקן כזה - אסור שיעזוב נבגד ועצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 05, 2011 10:50 pm 
Sophomore

נכון, עוד עלול להיווצר פה איזה תקדים מדהים ומסוכן שבו שחקן כלשהו מסיים תקופה במכבי כשהוא נבגד ועצוב.
(הרגת אותי עכשיו, פרודו...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 05, 2011 10:55 pm 
Sophomore

עידן שגיב כתב:
נכון, עוד עלול להיווצר פה איזה תקדים מדהים ומסוכן שבו שחקן כלשהו מסיים תקופה במכבי כשהוא נבגד ועצוב.

:D

שאייר והלפרין יחד נשמע מעניין, דווקא חשבתי על זה כאופציה אבל קשה לי להאמין ששניהם יגיעו, גם מניח שבסופו של יום חיפה לא תתגמש עם סילבן. מכבי תצטרך אול-אראונד שימלא את חסרונו של איידסון, אני מניח שעיקר המאמצים בשבועות הקרובים יופנו לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 05, 2011 11:08 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

עידן שגיב כתב:

מה הוא ציניקן? אדם שיודע את המחיר של הכל ואת הערך של שום-דבר. :wink:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 05, 2011 11:17 pm 
Freshman

אני גם בדעה שמורן רוט ממש לא שייך לרמה של מכבי. כן הייתי שמח לראות את ג'ון שייר וסילבן לנדסברג בקו האחורי של מכבי יחד עם פארגו. בנוגע להלפרין, בהתחשב בעובדה שמכבי נתנה לכדיר מיליון דולר לשלוש עונות, זה עוול לא קטן ליכולת ולרזומה של הלפרין להציע לו גם כן סכום כזה - אבל במחשבה שפויה? אני מסכים, לא חושב שצריך לשלם לו יותר ממיליון דולר.
לא חושב שמצ'באן צריך להישאר במכבי בעונה הבאה, ולדעתי היעד המתאים עבורו הוא השאלה לקבוצה אחרת. סטייל וילרבאן ו-וויצ'יץ' בעונה הראשונה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 06, 2011 12:26 am 
Hall of Famer

לא הבנתי. אתה אומר שלהלפרין לא מגיע יותר מאשר מיליון דולר לשלוש עונות? מיליון דולר לעונה זה סכום סביר (או אפילו קצת יותר מדי), ואני מקווה שלזה התכוונת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 06, 2011 12:48 am 
Junior

מיליון דולר זה מה שמכבי (לפי הפרסומים) הציעו להלפרין. זה קרוב ל500 אלף נטו. לא כסף רע כמובן אבל לא מה שהוא מבקש, לא מה שאליהו קיבל ממכבי רק בקיץ שעבר וכמובן לא קרוב אפילו לחוזה הנוכחי שלו ביוון (2.5 מיליון יורו ל3 שנים).

בסוף שני הצדדים יתגמשו קצת מן הסתם. לא בטוח שמכבי ששים להחזיק שני חוזים כמו של ליאור בקבוצה אבל תוריד את יניב גרין ושארפ מהפיירול ואלה בערך הסכומים שמתפנים. יותם לדעתי יסגור בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 06, 2011 8:06 am 
Sophomore

כך בחשבון שלפחות בענין שארפ הוא לא רוצה לפרוש וגם אם יפרוש אז הוא יקבל תפקיד כל שהוא במכבי, כך שהוא לא בדיוק ייצא מהפיירול, אולי יקבל מעט פחות...

מבין כל השמות שנזרקים לאויר (גארדים ישראלים) אני דווקא הייתי מעדיף את לימונד. אני חושב שהוא לא קיבל מספיק הזדמנויות וכן יש לו פוטנציאל להיות שחקן יורוליג לגיטימי. את שאייר לא ראיתי ואת יותם אני לא סובל כל השאר פשוט לא ברמה.
לגבי לנדסברג, למרות שהוא אתלט טוב והכל, עד כמה שאני יודע הוא בליין לא קטן ונראה שהראש שלו לא בדיוק מחובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 06, 2011 11:54 am 
Sophomore

ובינתיים וואן ממלאים את החלל בדו"חות סקאוט על שחקנים רנדומלים

http://one.co.il/Article/181001.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 06, 2011 12:24 pm 
Sophomore

מה הינו עושים בלי הרשימה הזאת!!.תודה לשרון קביליו על הרשימה הנוצצת שנלקחה ממש מתחת לידיים של אבי אבן.
פרס פוליצר.
שרון.אם את קוראת כאן אז שכחת לציין עוד שני מועמדים: שאמונד וויליאמס.גארד המחזיק בדרכון גיאורגי ויכול לשחק כבוסמן.
השני הוא אלפונסו פורד.קלעי ברמה גבוה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 06, 2011 12:32 pm 
Hall of Famer

שרון קביליו? קוראת? :lol:

אם אני צריך להמר, היא יודעת כתוב וכתוב בלבד, וגם זה בערבון מוגבל. לא לשכוח שהיא הבחורה מאחורי סיפור "כספי הבוסמן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 06, 2011 12:36 pm 
Sophomore

דווקא ג'אבר זה שם שהשנה לא שמעתי עליו ויכול להתאים לסגנון של מכבי במקום פרקינס - לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 06, 2011 12:39 pm 
Hall of Famer

ג'אבר במקום פרקינס?! סבבה, אני חותם על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 06, 2011 12:43 pm 
Sophomore

ג'אבר גם בוסמן! אז בכלל.
אבל לא אופתע אם עוד שעה הגברת תפציץ עם "פרסום ראשון! אלפונסו פורד על סף סיכום במכבי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 06, 2011 4:30 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

האמת מבין השמות יש אחד שלא הייתי מתנגד לראות אותו מגיע במקום אידסון - מייקל גלאבל הצרפתי.
הוא זכור במיוחד מהשנה בה מכבי העיפה את ריאל בטופ 16 (כולל דאנק אחד אדיר שלו בניצחון של ריאל).
אתלט מצוין (גם אחרי הפציעה שהשביתה אותו לשנתיים), ריבאונדר טוב ומוסר לא רע בכלל, שקולע באחוזים מצויינים מכל הטווחים (שיפר מאוד את הקליעה מ-3 לאחר שבצעירותו היה בעיקר קופץ גבוה ולא הרבה יותר מזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 06, 2011 6:18 pm 
Hall of Famer

נכון, וואן והכל. אבל אני פשוט לא מבין למה לקטול את הכתבה הזאת. זאת לא היתה אמורה להיות כתבת עומק, אלא כתבה על שחקנים פוטנציאליים למכבי, חלק מהשמות הוזכרו גם בפורום הזה לפני, ורוב השמות (להוציא כל מיני דברים מוזרים כמו נאכבר) אפילו די מעניינים בקונסטולציה מסוימת. הכתבה בעיניי, בסדר גמור. עושה את העבודה ובאמת שלא ברור לי מאיפה מגיעות הקטילות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 06, 2011 10:46 pm 
Hall of Famer

אהבתי שבפסקה מדוע קרטיס ג'רלס מתאים למכבי מופיע המשפט הבא - "כמו כן, הוא חסר ניסיון באירופה."

לא ממש קראתי את הכתבה, אבל לפחות היא נותנת תמונת מועמדים הגיונית למכבי, גם אם כמה מהשמות לא רלוונטיים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 07, 2011 1:07 am 
Junior

רשימה יפה, כוללת בערך כל שחקן סביר שפנוי באירופה בעמדות 1-3. מה זה אומר על האפשרות שיגיעו למכבי? ממש לא הרבה.

מתוך הרשימה אגב יש אולי 3-4 שמות שמתאימים לרמה הזאת. כל היתר לא ממש קשורים (קובי קארל? ג'רלס?) או שחקנים שאני סתם ממש ממש לא אוהב (טאקר, איבי ג'אבר). ננדו דה קולו זאת ספקולציה חביבה מאוד אבל לפי השמועות יש לא מעט ספרדיות בקטע שלו, כולל החברה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: