סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 7:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 47  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2016 4:38 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
הייתה תוכנית ל2 שלבים, 32 קבוצות, 2 סיבובים. בסוף בגלל שכנראה מצאו רק 24 קבוצות החליטו ש8 יעלו אוטומטית לשלב הבא ו16 ישחקו בסיבוב הראשון. והיה וימצאו עכשיו עוד 8 קבוצות (נגיד 4 איטלקיות ועוד כמה מפה ושם יגרדו) אין שום בעיה עקרונית להחזיר את התוכנית המקורית של 2 סיבובים ולבטל את העפלה האוטומטית של ה8 שלכאורה עלו כי פשוט לא היה מספיק קבוצות לשלב המוקדמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2016 8:35 pm 
Hall of Famer

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4830584,00.html

ציטוט:
כעת מתברר שירושלים לא נרשמה לליגה במועד האחרון שהסתיים לפני מספר ימים. לעומת זאת, מכבי ת"א שאיימה להישאר מחוץ לליגה אם העניין לא יוסדר, נרשמה. משמעות הדבר מבחינת ירושלים היא כי לא תוכל לקבל מפיב"א שחרור בינלאומי עבור שחקנים שלא שיחקו בישראל, ומעבר לכך, האיגוד לא ירשום את שחקניה שכבר הופיעו בארץ, כמו ג'רום דייסון.

1. אז מסתבר שהפועל לא נרשמה "במועד האחרון".... מה זה אומר , אדריאטית ?
2. במכבי , כמה מפתיע, שחכו את כל ההצהרות הלוחמניות שלהם בנושא , ונרשמו.......

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך ג' יולי 19, 2016 11:32 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2016 11:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כולם ירשמו בסוף וישחקו. אבל עדיין בזיון של מכבי ובזיון של המנהלת.
ובזיון גם של ג'ורדי, שבהתנהלות התמוהה שלו נותן לקבוצות שהלכו איתו להגיע למצבים כאלה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 12:36 am 
Freshman

אז הודלפה בערך (באג באתר של פיב"א, כמה מתאים להם) ההגרלה ליום חמישי, בסוף פשוט הוסיפו את סאסארי לשלב המוקדמות הראשון והורידו אחת מהקבוצות מהשלב השני של המוקדמות גם לשלב הראשון שיכלול בצד הזה של ההגרלה 10 קבוצות בעוד רק 3 בצד הזה יעלו אוטומטית לשלב השני של המוקדמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 12:50 am 
Hall of Famer

וארזה היא בת המזל שהורדה שלב. לפחות לא העיפו אף אחד כמו ביורופקאפ בעונה שעברה.

הנה מתחילה זליגת הקבוצות מהיורוקאפ. כל הכבוד לג'ורדי על השיקולים המורכבים, הלגיטימיים והרלוונטים שיש לו לא לעשות כלום ולבגוד באמון של הקבוצות. עד שהשיקולים המורכבים יפלו בדיוק למקום שהם אמורים ליפול, כבר לא יהיו לו קבוצות לנצח בשבילן.
נסתרות דרכי הג'ורדי, אבל הכל חלק מתכנית גדולה. בני תמותה רגילים לא יבינו זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 1:02 am 
Freshman

סולידריות איטלקית ירדה קבוצה בשביל לעזור לקבוצה אחרת :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 6:06 am 
Sophomore

ראי, אני מציע למנות אותך מנכ"ל היורוליג והיועץ המשפטי שלהם. יחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 7:15 am 
Junior

היול"ב הם חבורת מטומטמים לא פחות מפיב"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 8:08 am 
Hall of Famer

בוזי, כשהנציבות האירופית תפסוק בעוד שנתיים לטובת ג'ורדי המובטל שיישאר בלי אף מפעל לנהל אותו, תוכל לבוא ולהגיד לי "אמרתי לך".

בינתיים עוד לא נתת נימוק הגיוני אחד - אחד! - למה לוותר על הוצאת צו ביניים נגד פיב"א והאיגודים. לא משנה מה תכניתך הגדולה - נצחון בנציבות, נצחון בתיק הראשי בבית המשפט, פשרה עם פיב"א - צו ביניים שם אותך בפוזיציה יותר טובה, שומר על המפעלים שלך ומגן על הקבוצות שהתחייבת להגן עליהן, עד שהתכנית הגדולה תתממש אם בכלל. הוא גורם לנצחון שלך לא להיות חסר ערך כי בינתיים קבעו לך עובדות בשטח. בדיוק בשביל זה המציאו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 8:13 am 
Junior

איך אפשר בכלל לחשוב שביטול צו הביניים מסייע לקייס של היול"ב? הרי בינתיים מתרחשים דברים בשטח, שחלקם בלתי הפיכים, וקבוצות הדרג השני מתחילות להבין שאין להן לסמוך אלא על עצמן. אני מעריך שאנחנו כנראה לקראת מצב בלתי הפיך של קריסת היורוקאפ, בשלב הראשון ובשנה הבאה יקרה אותו דבר עם היורוליג. אין לי אלא להסיק שהיול"ב מקריבים את היורוקאפ בתמורה ליורוליג, למרות שזה רק יגביר את התיאבון של פיב"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 8:16 am 
Hall of Famer

ובהמשך לדבריך, אני לא מבין איך אפשר בכלל לחשוב שויתור על היורוקאפ יסייע לו לשמור על היורוליג. אם כבר להיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 8:19 am 
Junior

ואיך אפשר להסביר את ההתנהלות שלו? אני לא רואה סיבה אחרת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 8:24 am 
Hall of Famer

אין לי הסבר להתנהלות חסרת ההגיון הזו. בוא נגיד שאם זה הרעיון שלו - להקריב את היורוקאפ כי הוא חושב שזה יסייע לו לשמור על היורוליג - הוא יכול כבר עכשיו ללכת להירשם בלשכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 8:35 am 
Sophomore

אני היחיד שחושב שהאסטרטגיה של ויתור על היורוקאפ תמורת היורוליג היא נכונה מבחינתם? (והרסנית לכדורסל, אבל זה עניין אחר)
הוא מקבל אפשרות לייצר מועדון של 13-14 (יכול להרחיב את ההסכם) קבוצות שמשוריינות שם ללא תחרות, זה נותן יציבות לשני הצדדים שלא יצטרכו לחשוש לפגיעה ממשית בהכנסות כתוצאה מכשלונות במסגרות שונות, ובסופו של דבר זה מחזק את הליגה היחידה שבאמת מעניינת אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 8:50 am 
Hall of Famer

אם הוא היה רוצה לוותר על היורוקאפ בשביל מה הלך עליו למלחמה מלכתחילה? הוא כבר היה יכול להקריב אותו במסגרת פשרה עם פיב"א, זו בדיוק אחת הדרישות המרכזיות של פיב"א שמונעות פשרה.
אני לא רואה איך ויתור על היורוקאפ מחזק את היורוליג. כל מה שאתה מתאר על היורוליג קיים גם כשהיורוקאפ קיים, אבל היורוליג חזק יותר כשיש לו איזשהו עורף של קבוצות שתומכות בו, רוצות להיכנס לשם, ומביאות לו תמיכה של הליגות הגדולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 11:25 am 
Sophomore

זה היה נכון לשעתו, כרגע היורוליג יהיה חזק יותר כשהוא מבצר את הכוח של הבסיס עליו הליגה נשענת ומנטרל כל אלמנט של תחרות מבחוץ באותם מועדוני שלד.
להערכתי פשוט שינו אסטרטגיה והבינו שהתעקשות על היורוקאפ תגרור אותם למלחמה כוללת שבסופה הם עלולים לאבד גם את היורוליג, ולכן עדיף להם לרדת בהדרגה מהעץ של היורוקאפ ולהתבצר עם מפעל שאפשר יהיה לחזק ולבסס בטופ ללא תחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 11:38 am 
Hall of Famer

לא השתנה שום דבר משעתו לעכשיו. אם רצו לוותר על היורוקאפ, היו יכולים לוותר עליו כבר בתחילת המלחמה. אני עדיין חושב שהם זקוקים לתמיכה של הליגות הגדולות ואיזשהו בסיס יותר רחב ללכת איתו למלחמות.
אבל אם זה הרציונל שלהם, לדעתי הם טועים טעות קשה שישלמו עליה ביוקר (ואני ממש לא בטוח, יכול להיות שיש להם כל מיני "שיקולים לגיטימיים" אבל כנראה מוטעים מבחינה מעשית...)

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' יולי 20, 2016 11:40 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 11:39 am 
Sophomore

אני הייתי בטוח שהם ירדו מהעץ של היורוקאפ כבר מזמן, ושזה יהיה חלק מאיזשהו הסכם ג'נטלמני בין הצדדים - אין יורוקאפ אבל אל תגעו לי ביורוליג. בינתיים הסתבר שאין ממש ג'נטלמנים בסיפור הזה, וג'ורדי ניסה להרוויח גם וגם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 11:40 am 
Sophomore

ראי, אני לא בהכרח חושב שאתה טועה. מאוד יכול להיות שאתה צודק. אני פשוט חושב שהפסיקות הנחרצות שלך, עליהן אתה חוזר שוב ושוב כאילו היו עובדה מוגמרת, מתבססות על רסיסי מידע חלקיים (במקרה הטוב) או מוטעים (במקרה הרע).

אתה טוען, שוב ושוב, שקבוצות דרג הביניים מתייאשות מג'ורדי. ושהוא לא מציל אותן או עוזר להן. ושזה ביזיון. ושזו חלמאות. ואני אומר, שהנחרצות שלך לא מבוססת. אתה לא יודע את כל המשתנים, את כל השיקולים שלהם, את פונקציות המטרה שלהם ואת ההתדיינויות הפנימיות שלהם עם המועדונים שהלכו איתם. אתה משער. זה הכול.

ואני יודע, שאתה טוען שיש "ראיות ברורות" לכך שפיב"א אחראית לסנקציות שמטיל האיגודים, ושזה ברור כשמש. אבל פיב"א טוענת שהיא לא. היא טוענת שכל איגוד עושה מה שהוא רואה לנכון לטובת הכדורסל האירופי. היא לא הנחתה, והיא אפילו הסירה את הסנקציות עליהן הכריזה. כרגע, עובדתית, אף איגוד לא נמצא תחת איום של השעיה. זה טיעון שקשה להתמודד איתו (כי הוא ראייתי, ולא משפטי), ויכול להיות שהיורוליג מעדיפה לא לקחת את הסיכון כי הפסד בצו ביניים, לגופו של עניין ,בכלל גומר את הסיפור.

וזה רק על קצה המזלג. יכולים להיות להם עוד מיני שיקולים למה לא לרדוף אחרי צו הביניים הזה.

דרך אגב, כמה קבוצות בפועל נטשו את היורוליג אחרי ההודעה על המשתתפות? קבוצה אחת? רק ססארי? אפילו יתר האיטלקיות לא פרשו. יכול להיות שהם לא רואים את התמונה הקודרת שאתה מצייר כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 11:44 am 
Junior

כן.., כנראה שהפועל מתחילים קצת להתעצבן: http://one.co.il/Mobile/Article/16-17/2 ... html?app=1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 11:51 am 
Hall of Famer

בוזי, ודאי שיש ראיות ברורות שהסנקציות שמטילים האיגודים באות כתוצאה מהנחיות פיב"א. אני יכול להראות לך שורה של הצהרות ומכתבים מאיגודים ומבכירים שלהם שמאשרים את זה, כולל מאיגוד הכדורסל בישראל. מאיגודים אחרים, יותר לוחמניים, יש מכתבי מחאה שממש אומרים שהם פועלים בניגוד לרצונם רק בגלל הנחייתה של פיב"א (האיגוד הסרבי למשל). גם בת'רד הזה יש דוגמאות לכאלה הצהרות ומכתבים. אני יכול להראות לך מכתבים מהעת האחרונה ממש שבו פיב"א מאיצה באיגודים לעשות משהו נגד הקבוצות עד תאריך X ולעדכן אותה מה הם עשו, כמו אותו מכתב שהודלף מהאיגוד היווני ונשלח גם לכל האיגודים האחרים שיש להם קבוצות יורוקאפ. לא צריכים להיות איומים בסנקציות מפורשות, מספיק מה שיש כדי לראות שהחוטים נמשכים מלמעלה על ידי פיב"א והאיגודים רחוקים מלהיות עצמאיים. אתה יכול לטמון את הראש בחול כמה שתרצה.

ובינתיים נטשו את היורוליג/יורוקאפ מאז תחילת המלחמה הזו הליגה הטורקית כולה כולל קבוצות שהיו נאמנות ליורוקאפ במשך שנים (באנוויט למשל), כל הקבוצות הצרפתיות (הן לא נזרקו על ידי ג'ורדי, הליגה אמרה מראש שלמרות עמדתה הקבוצות לא ימרו את פי האיגוד שלהן ורק ביקשו ממנו לשקול מחדש את עמדתו), פאוק סלוניקי, ססארי, והגורל של האיטלקיות האחרות לא ממש ברור. תוסיף לזה את הקבוצה שלך שלא נרשמה לליגה, וננטשה לא רק על ידי ג'ורדי אלא גם על ידי המנהלת ומכבי - אבל את המלחמה עבורם, כמו כל האחרות, היה צריך לנהל ג'ורדי מלמעלה. זה בכלל לא היה צריך להגיע למצב כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 12:01 pm 
Sophomore

וואו. בלי קשר. זו פעם ראשונה שמישהו מכנה את "הפועל ירושלים" הקבוצה שלי. היא לא :)

על מכבי והמנהלת לא תשמע ממני מילים טובות. על אף שהבנתי מהכתבה שצורפה כאן שהמנהלת הצטרפה לעתירה של הפועל ירושלים לבית הדין העליון (שתסתיים, כמובן, בלא כלום). מבחינת הפועל ירושלים - זה הזמן ללחוץ על ההדק וללכת עד הסוף לבית משפט אזרחי. הייתי אפילו שוקל לפנות לממונה על הגבלים עסקיים, בלי כל קשר לעתירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 12:03 pm 
Junior

יו"ר האיגוד הודה בכל ראיון שפיב"א מכריחה אותו לנקוט בצעדים נגד הפועל.. אז לא צריך לחפש יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 12:07 pm 
Sophomore

ראשלצ בדרג ה4 מתוך 8 לקראת ההגרלה מחר בצהריים אז גם,תקבע היריבה של נהריה בשיטת בית וחוץ במוקדמות
כרגע היורוקאפ של יולב עם 20 קבוצות בלבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 12:13 pm 
Sophomore

אנא מצא לי אמירה כזו שלו לאחר שהסנקציות על האיגודים הוסרו.

אגב, אני לא יודע שאין. אני באמת שואל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 47  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot] ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: