סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 392 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  הבא

אז מי
חיפה פלוס עשר 10%  10%  [ 4 ]
חיפה בפחות מעשר 18%  18%  [ 7 ]
ירושלים פלוס עשר 26%  26%  [ 10 ]
ירושלים בפחות מעשר 46%  46%  [ 18 ]
סך הכל הצבעות : 39
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 5:05 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
עופר האדום כתב:
טאקר כתב:
כנראה האליפות הכי מעפנה בתולדות הכדורסל הישראלי.
קבוצה מנצחת את מקום 6,7 ו8 ולוקחת אליפות, עם כדורסל רע.

בכל מקרה ברכות לספי שמש ואסתרון שתמיד שם בשביל הקבוצה ותמיד יעשו כל מה שנדרש על מנת לקחת אליפות.

על כל מקרה, מקווה שזאת השנה האחרונה של פיינל פור

תודה על הברכות. אגב , שמתי לב שמרגע שהגעת לפורום הפועל ניצחה את כל המשחקים. יש מצב שאתה הקמע שלנו העונה. אז ברכות , ושוב תודה !!!

עונג גדול היה לאורך כל העונה לקרוא את התגובות של החברה הטובים מאולם השלום והאחווה בחולון, להזכירכם הקבוצה שזכתה באליפות ליגת האשליות ואח"כ הגדילה לעשות עם הישג שנכנס להיסטוריה - blow out של 4-0 כולל תבוסות של 31 ו-17 מול הקבוצה מהמקום ה-8 שבעצמה הגיע לפלייאוף עם לא מעט מזל. תגובות מעין אלה כל כך כיפיות ומעלות חיוך גדול, ובעצמן מעידות על קפיצת המדרגה של הפועל בשנים האחרונות. באמת המון תודה לכם, כאות תודה והערכה החלפתי את חתימתי רק בעבורכם.

נערך לאחרונה על ידי ARENA בתאריך ש' יוני 17, 2017 5:48 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 5:44 pm 
Hall of Famer

ציטוט:
אף פעם לא תניפו צלחת שניה

:lol:

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 6:11 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
גם הטכנית לוארגס היתה מוצדקת לדעתי. נצמד סנטימטר לפנים של האוול כדי לצרוח עליו.

לא סתם נצמד, אלא פיזית נעמד עליו, במטרה ברוה להוציא ממנו את העבירה הזו כשהמהלך עצמו כבר הסתיים והעבירה המקורית כבר נשרקה.
הדחיפה בשתי ידיים שווה טכנית ברוב המקרים, במקרה הזה היתה רוח גבית לטראש וחוסר הספורטיביות של ורגאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 9:25 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
דובי אני לא מבין מה אתה רוצה. מה זה "ברגע שמכבי תחזור להיות מכבי"? מי אמר שזה יקרה עוד מעט, או בכלל? אלה אותם אנשים שעשו את שלוש השנים האחרונות, והם פועלים באותן שיטות, אז כל הסימנים מראים שזה יהיה אם כבר רק יותר גרוע. בוא נראה שמכבי תחזור להיות קונטנדרית אפילו בליגה לפני שנדבר על "מכבי תחזור להיות מכבי". לא יודע הפיכה לא הפיכה, אבל עכשיו זו התקופה שלהם, זה אמנם 3 שנים ולא 40 אבל זו תקופה מכובדת והיא ongoing, כי כל הסימנים מראים שאם כבר הכוון הוא שמכבי תרד עוד, והם בכוון למעלה. מכבי עוזרת להם מאד ונכנעת בעצם בלי לתת באמת קרב, אבל זה לא משנה. לא נחמד לבלוע את זה בעיקר כי קשה להאמין שמכבי מסוגלת לרדת לתהומות כאלה, אבל זה המצב וצריך לכבד את זה. אני אישית בתור מי שבתקופת הדיונים פה על דשדש וכל זה אמרתי שעוד יהיו פה קבוצות עם תקציבי 8 ספרות כשיהיו מתקנים נורמלים שאפשרו הכנסות, דווקא שמח שיש כזו אחת, ולא מן הנמנע שיהיו עוד. אמרתי אז שלא חייבים 20 מיליון דולר כדי להיות קונטנדרים עם מכבי, נכון שלא ציפיתי לקריסה כזו של מכבי עד כדי כך שקבוצת ה-10-12 מיליון דולר תשלוט בלי מתחרים אמיתיים, אבל שוב, זה המצב. כרגע אין סימנים שהוא הולך להשתנות, לא מצד מכבי לפחות.

אני מסכים לגמרי שלא בטוח שמכבי תחזור להיות מכבי אבל המושג ועדיין לא חושב שניתן להגדיר את השנים האחרונות של י-ם כהפיכה/השתלטות על הליגה.

היא עושה את זה ששמכבי סופר חלשה ועדיין רחוקה מלשלוט וראינו את זה לאורך כל העונה הקודמת והנוכחית עם הרבה הפסדים.
זה לא מזכיר את השליטה של מכבי שהיתה מפסידה משחק או 2 בעונה והיתה מנצחת בהפרשים גדולים.

האם י-ם יכולה להגיע לשם?! בוודאי. האם היא כבר שם?! ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2017 11:32 pm 
Hall of Famer

לגבי הפלוס/מינוס שדוסקס פה בהקשר הגארדים של ירושלים :
אז בפלייאוף המוביל הוא שחקן שאני בהחלט כל העונה חושב שעושה את קבוצתו לטובה יותר כשהוא על המגרש - ווילי וורקמן .
שני דווקא ג'ו אלכסנדר ...
אחריהם בהחלט שחקנים שברור שמשפרים את הקבוצות שלהם : קינזי , דיברתולומיאו וגאודלוק .
דווקא הנתון של ג'רלס ודייסון לא מרשים יותר מדי ( למשל נחות משמעותית מזה של קינזי ) .

בעונה הסדירה דווקא דייסון בולט ממש לטובה בנתון זה מבין שחקני ירושלים .

נתון מדהים הוא הפלוס-מינוס העונתי של ג'רלס : 3+ בלבד !
( וזה חרף העובדה שהוא מוליך את כמות הדקות בקבוצה בהפרש ענק )

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 1:38 am 
Junior

ובשולי הזכייה. בשלוש השנים האחרונות גולדן סטייט והפועל מחזיקות במאזן דומה, אליפות ב 2015, הגעה לגמר ב - 2016 ואליפות ב - 2017. נקווה שהדמיון ימשך :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 1:58 am 
Junior

31.12.14: זה כתוב בספרים בשירים במפות הכוכבים...
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 2:04 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
לגבי הפלוס/מינוס שדוסקס פה בהקשר הגארדים של ירושלים :
אז בפלייאוף המוביל הוא שחקן שאני בהחלט כל העונה חושב שעושה את קבוצתו לטובה יותר כשהוא על המגרש - ווילי וורקמן .
שני דווקא ג'ו אלכסנדר ...
אחריהם בהחלט שחקנים שברור שמשפרים את הקבוצות שלהם : קינזי , דיברתולומיאו וגאודלוק .
דווקא הנתון של ג'רלס ודייסון לא מרשים יותר מדי ( למשל נחות משמעותית מזה של קינזי ) .

בעונה הסדירה דווקא דייסון בולט ממש לטובה בנתון זה מבין שחקני ירושלים .

נתון מדהים הוא הפלוס-מינוס העונתי של ג'רלס : 3+ בלבד !
( וזה חרף העובדה שהוא מוליך את כמות הדקות בקבוצה בהפרש ענק )

איזה יופי, נתת פה את כתב האשמה הכי גדול לגבי התקפות של מדד ה+/-.
לפי מה שאתה אומר דייסון היה מצויין במהלך כל העונה וחלש בפלייאוף. נפלא.

ראובן, אני בכוונה כתבתי על דייסון, כי קינזי וג'רלס היו הקבועים בתוך המשתנה הגדול שנקרא הפועל ירושלים. איך נראתה הקבוצה כל השנה בארץ אנחנו יודעים. השינוי אצל דייסון הוא השינוי שהפך את ירושלים לאלופה.

לגבי המגיבים האחרים, אני רשמתי שיכול להיות שסה"כ היה שיפוט מאוזן מבחינת טעויות ואולי אפילו אפשר היה למצוא יותר טעויות ברורות נגד הירושלמים, אין לי מושג. הנקודה היא שברגעים המשמעותיים כשהמשחק עמד לברוח לירושלים, השופטים נתנו הנחות לירושלים וכך הם חזרו למשחק. זאת לפחות הייתה ההרגשה שלי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 2:16 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

אדום88 כתב:
31.12.14: זה כתוב בספרים בשירים במפות הכוכבים...
תמונה

בתכלס זה כל פעם מחדש מירי רגב שמניפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 3:00 pm 
Hall of Famer

עמוס , אני ציינתי עובדות .
הפלייאוף זה מדגם לא מספיק גדול , אבל לדעתי הנתון העונתי החריג על ג'רלס בהחלט מעניין .
בקרוב ל-1000 הדקות שהוא שיחק - ירושלים לא הוכיחה כל עליונות על היריבות .
זה שחקן שהוא על פניו אחד הטובים בליגה , בקבוצה בכירה מאוד .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 3:12 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
שמוליקי, בהתחשב בעובדה הידועה (AKA הפועל השתינה על הליגה) שהפועל לא בדיוק היתה בשיאה בלשון המעטה במהלך הליגה, אני לא חושב שיש לנתון הזה שום משמעות. ואני לא מתעב של הפלוס/מינוס כמו עמוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 3:23 pm 
Hall of Famer

לא יודע
חרף כל ההשתנות , ירושלים סיימה את העונה עם פלוס 61 בהפרש סלים .
הייתי מצפה ( "סטטיסטית" ) שאם היה שחקן ששיחק 75% מהדקות , והוא גם מהבכירים בקבוצה ( והמחליף שלו נופל ממנו בבירור , בניגוד למשל לעובדה שרמת הגבוהים בקבוצה יחסית שיוויונית ) - אז נצבר פלוס מכובד בדקות שלו .
הציפייה לא התממשה

להבדיל
קראתי נתון שבמצטבר בשלוש סדרות הגמר האחרונות ב-NBA , בדקות שלברון על המגרש התוצאה בין הקבוצות היא כמעט שווה , ואילו בדקות הלא רבות שהוא על הספסל זה בערך פלוס 90 לגולדן סטייט .
שם אני מניח שתהיה הסכמה שהנתון כן מראה משהו ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 4:16 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני קורא לירושלים לאמץ את תורת שמוליק ולשחק פי 2 עם הלפרין על חשבון ג'רלס. יהיה פלוס 120 בהפרש הסלים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 4:51 pm 
מנהל פורום

אתה מלגלג אבל הרבה שינויים והבנות הגיעו מניתוחים מהסוג הזה ורוב הקבוצות בNBA מעדיפות את ההבנות של שמואליקי מאשר את הליגלוג שלך וראה זה פלא הן מצליחות על הפרקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 5:29 pm 
Sophomore

אנשי המספרים באנ.בי.איי. וסביבו, כמו עמוס לב, לא אוהבים בכלל את מדד הפלוס-מינוס.
החורים במספר הפשוט הזה עצומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 5:34 pm 
Hall of Famer

אוריאל, אז על בסיס הפלוס מינוס אתה בעד לתת להלפרין פי 2 זמן על חשבון ג'רלס?
כי אני איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 5:45 pm 
מנהל פורום

לא דיברתי על המדד הספציפי הזה, אבל להצליב נתונים שונים ולהסיק מסקנות גם אם לא רואים את זה על הפרקט בסטט המידית זה משהו שעושים ועושים בהצלחה
שמואליקי לא עשה פלוס מינוס על משחק אחד אלא עונה שלמה
והמסקנה יכולה להיות שהוא פשוט שיחק יותר מידי דקות בהרכבים שלא מתאימים לאופן שבו הוא מנהל את המשחק
ההצעה להחליף את ג'רלס ביותם הייתה מלגלגת בלי לנסות להבין שמאוליקי עלה כאן על משהו שמחייב הסבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 5:47 pm 
Hall of Famer

אז נתנו לך הסבר.
שמתחבר כנראה לא רע עם דעתי על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 8:43 pm 
Junior

הנתון הזה עוד יותר נדפק בעידן החוק הרוסי והחילופים הנלווים לו - מה שיוצר תלות בין זוגות שחקנים זרים וישראליים.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 10:57 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
הנתון הזה עוד יותר נדפק בעידן החוק הרוסי והחילופים הנלווים לו - מה שיוצר תלות בין זוגות שחקנים זרים וישראליים.

זה כמובן נכון , אך פחות משפיע לדעתי בדוגמא הנקודתית של ירושלים בגלל הרוטציה היחסית רחבה שלה של שחקנים ברמה טובה ( בניגוד לחלק מקבוצות הליגה - שם לעיתים אם עוברים להרכב מסוים ברור שתגיע נפילה בגלל צניחה חדה באיכות ) .

כל נתון כמובן צריך לקחת בעירבון מוגבל , אבל לדעתי צריך להיות מאוד קיצוני בכדי להתעלם מכך באופן תמידי .
סביב אותם נתונים על ג'רלס אל מול שאר הגארדים , צריך לעשות סוג של "ניתוח רגישות" - באילו הרכבים ועיתויים במשחק באות הנפילות , שהרי ברור שלא אחת הוא חלק מריצות של הקבוצה .
כמובן שיש שחקנים שהם מעולים פר-דקה ולא צריך לקפוץ באופן מעט דמגוגי ( אם יורשה לי ) ולהציע להכפיל להם את מספר הדקות - ג'וואל מגי הוא דוגמא אקטואלית טובה לדעתי - יעיל באופן מטורף , אך ברור שמסיבות כאלו ואחרות ( כמות האנרגיה שהוא משקיע בכל פוזשן , סגנון המשחק של הקבוצה וכו' ) לא סביר שהוא ישחק 30-40 דקות בערב חרף תרומתו המדהימה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2017 10:46 pm 
מנהל פורום

משדרים עכשיו את הגמר בשידור חוזר. לא חושב שראיתי תוקף מובהק יותר מזה של וארגס על דייסון (שנשרק כחמישית של דייסון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 8:33 am 
Freshman

נכון, אבל המשחק היה 99% סגור בשלב הזה.
ברור שאם היה איזשהו מהפך היו מדברים על זה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 10:16 am 
Junior

היו לא מעט שריקות מוטעות במשחק לשני הצדדים. העבירה של וורגאס שלא היתה. העבירה של דייסון שלא היתה כאשר ג׳ון די החליק ועבירה של אמארה שבגללה נשרקו סל ועבירה, כאשר בהילוך החוזר ראו בבירור שלא היתה עבירה. עם כל זה, לא השופטים הכריעו את המשחק ואחרי שראיתי את המשחק של ונציה נגד טרנטו אתמול, אני גם לא בטוח שבגמר בארץ היו יותר טעויות שיפוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 10:21 am 
Hall of Famer

היו הרבה יותר שריקות מוטעות נגד הפועל , אבל מה זה משנה כבר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 11:52 am 
מנהל פורום

goldman כתב:
נכון, אבל המשחק היה 99% סגור בשלב הזה.
ברור שאם היה איזשהו מהפך היו מדברים על זה יותר.

ממש לא 99%. זה הוריד לחמש הפרש כחצי דקה לסיום, והוציא את דייסון. אפילו השנה היו לדעתי חזרות מפיגורים כאלה.

לעומת זאת, כדור עובר להפועל בשבע הפרש וזה כבר באמת 99%.

ואגב, אנחנו מציינים עשר שנים לסמי בכר אז זה גם עשר שנים לצעדים של בורשטיין. שופטים צריכים לשרוק מה שקרה, ולא לפי מה הסיכויים לניצחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 392 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: idpwf1 ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: