סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 8:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 421 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ינואר 26, 2020 11:40 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
shmueliki כתב:
3. מה עם כל הכסף הנוסף שנכנס עקב ההצלחה המפתיעה השנה (פרט למענקים המיידים על הניצחונות שפורטו) - מחירים יותר גבוהים לכרטיסים שנמכרים מדי שבוע, אחוזי צפייה יותר גבוהים, העובדה שמכבי תארח כפי הנראה שני משחקי רבע גמר וכו'.

מחירים יותר גבוהים לכרטיסים שנמכרים מדי שבוע? ההיכל היה מכור מראש למנויי מתחילת העונה. זה שיש יותר הצלחה אולי מכניס עוד כמה שקלים לבעלי מנויים או ספסרים שמוכרים כרטיסים בשוק החופשי, אבל הקבוצה אולי במקרה הטוב רואה מכאן רווח זניח.

אחוזי צפייה יותר גבוהים? החוזים האלה נחתמים לפעמים גם שנים מראש, לא חושב שיש לזה השפעה על כמה הם מקבלים מהספונסרים. כמו שהקבוצה הייתה מבטיחה שאם תהיה ירידה ברייטינג אז היא לא תקבל פחות, כך גם הצד של הספונסרים. אגב, באמת יש אחוזי צפיה יותר גבוהים השנה? אני ממש לא בטוח (אשמח לרפרנס).

העובדה שמכבי תארח כפי הנראה שני משחקי רבע גמר - יש זמן וזה לבטח לא משהו לבנות עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 26, 2020 11:58 am 
Sophomore

חד משמעית יש אחוזי צפייה גבוהים יותר העונה. הרייטינג ברוב המשחקים נע בין 5 ל-6 אחוזים. זה רחוק מאוד מהמספרים של פעם, וסביר להניח שמכל מיני סיבות הם לא יתקרבו לדו ספרתי למעט משחקי פלייאוף והלאה (ככל שיהיו), אבל בעונה שעברה היו גם תקופות של 2% ומטה כולל שפל של 1.1%. הכסף שנכנס כתוצאה מכך הוא לא פונקציה של חוזי פרסום ושידור פר נקודות רייטינג אלא ספונסרים שמוכנים להשקיע יותר כסף בקבוצה שרמת החשיפה שלה גדלה משמעותית.
משחק הכדורסל השני הכי נצפה העונה עד כה, אגב, הוא הקלאסיקו ברבע גמר הגביע עם נתון של 5.8%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 26, 2020 12:00 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כן, הרבה דברים בתשובה של שמוליק לא קשורים כמו מחירי הכרטיסים וכו', אבל נקודת המפתח היא הביטוח על חוזי השחקנים. הכתב לא מתייחס לזה בכלל. סביר מאד מאד מאד להניח שמרבית החוזים מבוטחים ומכבי חוסכת אותם כרגע, יהיו לה כנראה פרמיות מוגדלות לשנים הבאות, אבל אנחנו מדברים על השנה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 26, 2020 12:01 pm 
Hall of Famer

Avishai כתב:
חד משמעית יש אחוזי צפייה גבוהים יותר העונה. הרייטינג ברוב המשחקים נע בין 5 ל-6 אחוזים. זה רחוק מאוד מהמספרים של פעם, וסביר להניח שמכל מיני סיבות הם לא יתקרבו לדו ספרתי למעט משחקי פלייאוף והלאה (ככל שיהיו), אבל בעונה שעברה היו גם תקופות של 2% ומטה כולל שפל של 1.1%. הכסף שנכנס כתוצאה מכך הוא לא פונקציה של חוזי פרסום ושידור פר נקודות רייטינג אלא ספונסרים שמוכנים להשקיע יותר כסף בקבוצה שרמת החשיפה שלה גדלה משמעותית.
משחק הכדורסל השני הכי נצפה העונה עד כה, אגב, הוא הקלאסיקו ברבע גמר הגביע עם נתון של 5.8%.

לדעתי משחקי היורוליג גם משודרים ביותר פלטפורמות שלא נמדדות ברייטינג, כך שהקהל שהם מגיעים אליו הרבה יותר גדול. משחק הגביע אני לא כל כך בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 26, 2020 12:24 pm 
Sophomore

באילו פלטפורמות שלא נמדדות ברייטינג? ליג פס? זה לא ממש רלוונטי לענייני הכנסות. בלי קשר, לא חושב שיש מחלוקת שהחשיפה של מכבי ת"א גדולה משמעותית מזו של הפועל ירושלים ועוד יותר משמעותית מכל קבוצה אחרת בישראל. גם טלוויזיונית ובעיקר ברמת הטראפיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 26, 2020 12:53 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
מחירים יותר גבוהים לכרטיסים שנמכרים מדי שבוע? ההיכל היה מכור מראש למנויי מתחילת העונה.

כוונתי הייתה הרווח הנוסף ממאות (כמה באמת אגב?) הכרטיסים הנמכרים בסמוך לכל משחק יורוליג
בשנים עברו היו קופצים באנרים בכל רחבי האינטרנט עם פרסומות ממש טרם המשחק
מניח (לא מידיעה) שעכשיו המצב שונה לגמרי - הכל נמכר ובמחירים גבוהים יותר מהשנים הקודמות
לא כסף ענק, אבל אולי סדר גודל של תוספת השנה ברמת 5 ספרות למשחק * 17 משחקי בית ביורוליג + עוד קצת דלתא ממשחקי הליגה

לגבי ספונסרים, זכויות שידור וכו', כמובן שזה לא מגולם באופן מיידי, אבל האם הסכם עם ספונסר נוסף בקיץ הקרוב לא יגולם במחיר גבוה יותר מאשר אשתקד?

בסוף כל הסיפור הוא השקעה של 4% מתקציב הקבוצה הכללי תוך כדי העונה (על פי הכתבה), שזה משהו מקובל לחלוטין בקבוצות כדורסל (ואני מניח שאף לא נתון גבוה במיוחד). סתם להמחשה - רק ההחלטה של אשדוד לרשום 4 זרים (אפילו מבלי עלות הבאת הזר הנוסף) היא בדיוק סדר הגודל הזה...

ראי שעל הקיר כתב:
נקודת המפתח היא הביטוח על חוזי השחקנים. הכתב לא מתייחס לזה בכלל. סביר מאד מאד מאד להניח שמרבית החוזים מבוטחים ומכבי חוסכת אותם כרגע, יהיו לה כנראה פרמיות מוגדלות לשנים הבאות, אבל אנחנו מדברים על השנה.

רק עלות החוזה השנתית של כספי למשל היא לערך כפול מכל ההשקעה מכל השחקנים החדשים יחדיו
אז לפני שאוהדים מתחילים לסגוד מחדש להנהלה (שזה בדיוק הסטטוס של מרבית חבריי אוהדי הקבוצה אגב) - אפשר גם לקחת את זה בחשבון

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 26, 2020 1:31 pm 
Hall of Famer

הכרטיסים בכל הכבוד זה זניח לגמרי במקרה הטוב.
ספונסר נוסף לקיץ הקרוב - אם בכלל יהיה זה יהיה לשנה הבאה. לא רלוונטי להשנה. מקסימום הוא יכסה את הפרמיות המוגדלות שמכבי תחטוף על ביטוחי חוזים לשנה הבאה.
הכסף מהביטוח זה הכסף הגדול פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 26, 2020 1:49 pm 
Sophomore

נחמד שעלות החוזה של כספי גבוהה, רק שלפי הדיווחים פוקס משלמת את חלקו הגדול של החוזה במימון חיצוני לחוזה הפרסום עם מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 26, 2020 2:03 pm 
Hall of Famer

קורובייב כתב:
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5665911,00.html#autoplay
וולטרס, ינותח וגמר את העונה.
נראה לי שהוא היה פציע גם לפני שהגיע לקבוצה?
אם כן, הייתי גורי אותו מהסגל. ולעונה הבאה מחפש מישהוא טיפה יותר חסין.

וולטרס הרכז הכי טוב העונה במכבי ולדעתי אחד מ3 השחקנים הכי חשובים בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 26, 2020 2:07 pm 
Sophomore

מכבי של 2019 היא קבוצת פיינל פור
מכבי של 2020 היא בקושי קבוצת פלייאופס, עם שחקנים הרבה פחות מוכשרים ונכונים אחד לשני שעוד צריכים ללמוד לשחק יחד כשלפניהם המשחקים הקשים ביותר
בזמן שקבוצות אחרות באירופה מקבלים את הפצועים בעמדות המרכזיות חזרה (וסלי, הוארטל) במכבי ביש המזל מכה שוב ושוב ושוב והם רק מאבדים עוד ועוד שחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 26, 2020 2:15 pm 
Hall of Famer

סיום עונת היורוליג במקומות 5_6 במקום 3_4 יכול להיות קריטי עבור מכבי כי כאמור יש הבדלים גדולים בין משחקי הבית והחוץ שלה ביורוליג.

לאבד 3 שחקנים עד סוף העונה בתוך פחות מחצי שנה נראה לי חסר תקדים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 26, 2020 4:19 pm 
Sophomore

צריך לזכור שמכבי משחקת כרגע בלי 4 שחקני חמישיה (וולטרס, זוסמן, כספי ובלאק) ועוד שחקן מאוד חשוב (דיברתולומאו) ואני לא יודע כמה קבוצות היו ממשיכות לתפקד בסיטואציה כזו. המפתח לחזרה של הקבוצה לטופ הוא החזרה של בלאק וזוסמן וההשתלבות של ג'קסון ואמארה. ריינולדס לטעמי לא רלוונטי לרמות האלה.
החזרה של בלאק וזוסמן תסייע מאוד ליצוב ההגנה ואין סיבה שאחרי חזרתם לא תהיה הגנה ברמה שראינו בתחילת העונה. בלאק גם יתן אופציה נוספת בעמדת הסנטר ויחד עם האנטר תהיה למכבי את אחת מעמדות הסנטר הטובות באירופה. ההשתלבות של ג'קסון, שניצנים שלה ראינו בחמישי האחרון, חשובה לייצוב עמדת הרכז ולשחרור של יתר הגארדים לקליעה ולא לניהול משחק. לצורך כך, לטעמי חובה לרשום את ג'קסון בהקדם לליגה. אמארה יכול לתת לא רק דקות מנוחה להאנטר (ובעתיד לבלאק) בעמדת הסנטר אלא יכול גם לשחק לידם בעמדה 4 ולתת למכבי סייז ונפח משמעותיים בקו הקדמי.
אם לא יהיו פציעות נוספות והארבעה האלה יחזרו וישתלבו אז יש למכבי את אחת הקבוצות הטובות ביורוליג. אני רק מקווה שעד שזה יקרה היא תצליח לשמור לכל הפחות על המקום החמישי ואז הכל יהיה פתוח ברבע הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 26, 2020 4:51 pm 
מנהל פורום

Avishai כתב:
נחמד שעלות החוזה של כספי גבוהה, רק שלפי הדיווחים פוקס משלמת את חלקו הגדול של החוזה במימון חיצוני לחוזה הפרסום עם מכבי.

מה? אפשר להרחיב על מה שאמרת פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 26, 2020 5:00 pm 
Hall of Famer

קודי (יובל) כתב:
צריך לזכור שמכבי משחקת כרגע בלי 4 שחקני חמישיה (וולטרס, זוסמן, כספי ובלאק) ועוד שחקן מאוד חשוב (דיברתולומאו) ואני לא יודע כמה קבוצות היו ממשיכות לתפקד בסיטואציה כזו. המפתח לחזרה של הקבוצה לטופ הוא החזרה של בלאק וזוסמן וההשתלבות של ג'קסון ואמארה. ריינולדס לטעמי לא רלוונטי לרמות האלה.
החזרה של בלאק וזוסמן תסייע מאוד ליצוב ההגנה ואין סיבה שאחרי חזרתם לא תהיה הגנה ברמה שראינו בתחילת העונה. בלאק גם יתן אופציה נוספת בעמדת הסנטר ויחד עם האנטר תהיה למכבי את אחת מעמדות הסנטר הטובות באירופה. ההשתלבות של ג'קסון, שניצנים שלה ראינו בחמישי האחרון, חשובה לייצוב עמדת הרכז ולשחרור של יתר הגארדים לקליעה ולא לניהול משחק. לצורך כך, לטעמי חובה לרשום את ג'קסון בהקדם לליגה. אמארה יכול לתת לא רק דקות מנוחה להאנטר (ובעתיד לבלאק) בעמדת הסנטר אלא יכול גם לשחק לידם בעמדה 4 ולתת למכבי סייז ונפח משמעותיים בקו הקדמי.
אם לא יהיו פציעות נוספות והארבעה האלה יחזרו וישתלבו אז יש למכבי את אחת הקבוצות הטובות ביורוליג. אני רק מקווה שעד שזה יקרה היא תצליח לשמור לכל הפחות על המקום החמישי ואז הכל יהיה פתוח ברבע הגמר.

הניצנים של ג'קסון מטעים מאד. הוא אמנם הראה בטחון יותר גבוה בחדירה ובזריקה, אבל אחרי כמעט חודש הוא לא מכיר את הקבוצה בכלל. לא באמת מרכז, לא מריץ תרגילים, כשאחד הגארדים האחרים מתחיל מהלך הוא לא יודע לאן ללכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 26, 2020 5:10 pm 
Hall of Famer

מבחינת מכבי קריטי לשמור על הבית בשני המשחקים הקרובים, גם ריאל וגם חימקי בתקופה ממש לא טובה ושני ניצחונות בית בהחלט ייתנו למכבי אוויר לנשימה (וגם יתרון בשובר-שיוויון מול ריאל בהנחה שניצחון מולה יהיה בהפרש של יותר מנקודה). אחרי שני המשחקים האלו מכבי תשחק בחוץ מול פנר ו-ולנסיה שמתאוששות יפה בשבועות האחרונים, שני משחקים שמכבי ממש לא תהיה פייבוריטית בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 26, 2020 5:22 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
קודי (יובל) כתב:

הניצנים של ג'קסון מטעים מאד. הוא אמנם הראה בטחון יותר גבוה בחדירה ובזריקה, אבל אחרי כמעט חודש הוא לא מכיר את הקבוצה בכלל. לא באמת מרכז, לא מריץ תרגילים, כשאחד הגארדים האחרים מתחיל מהלך הוא לא יודע לאן ללכת.

ובדיוק בגלל זה חשוב לרשום אותו לליגה בהקדם האפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 26, 2020 5:24 pm 
Hall of Famer

בוא נגיד בעדינות שגם בלי משחקי ליגה, אחרי יותר מחודש אימונים בקבוצה הייתי מצפה משחקן עם הנסיון והרקורד שלו להכיר את התרגילים של הקבוצה. עזוב להריץ אותם. נתחיל בלהכיר אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 26, 2020 5:35 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
בוא נגיד בעדינות שגם בלי משחקי ליגה, אחרי יותר מחודש אימונים בקבוצה הייתי מצפה משחקן עם הנסיון והרקורד שלו להכיר את התרגילים של הקבוצה. עזוב להריץ אותם. נתחיל בלהכיר אותם.

קודם כל, הוא כאן משהו כמו 3 שבועות ושיחק עם הקבוצה בסך הכל 4 משחקים, בהם שותף מעט יחסית. כדי להשיג תאום נורמלי צריכים לרוץ ביחד והרבה. תן לו 2-3 משחקי ליגה בהם ישחק 30 דקות בכל אחד והוא יהפוך לחלק אינטגרלי מהקבוצה. חיבור לקבוצה זה לא רק הכרת התרגילים עצמם אלא גם לאן הולך כל שחקן, מאיפה הוא אוהב לקלוע, מה קורה אם התרגיל נתקע ועוד. תזכור איך היה נראה דורסי לפני ששיחק בליגה ואיך הוא נראה אחרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 26, 2020 7:26 pm 
Freshman

קודי (יובל) כתב:

צריך גם לזכור שבמכבי יש 12 זרים ושלושה מתאזרחים. הפציעה של כספי זו הפתעה מאד קטנה למי שקצת עקב אחרי העונות שלו. המחליף של וולטרס זה ג'קסון, המחליף של כספי זה אמארה סטודמאייר! אין תירוצים להופעות כמו במינכן.

נערך לאחרונה על ידי רלפי בתאריך ב' ינואר 27, 2020 1:39 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 26, 2020 7:30 pm 
מנהל פורום

rony כתב:
מבחינת מכבי קריטי לשמור על הבית בשני המשחקים הקרובים, גם ריאל וגם חימקי בתקופה ממש לא טובה ושני ניצחונות בית בהחלט ייתנו למכבי אוויר לנשימה (וגם יתרון בשובר-שיוויון מול ריאל בהנחה שניצחון מולה יהיה בהפרש של יותר מנקודה). אחרי שני המשחקים האלו מכבי תשחק בחוץ מול פנר ו-ולנסיה שמתאוששות יפה בשבועות האחרונים, שני משחקים שמכבי ממש לא תהיה פייבוריטית בהם.

בלוז הזה, גם ניצחון אחד מול 3 הפסדים הוא תסריט סביר. ריאל עדיין קבוצה יותר טובה ממכבי, גם הסגל הראשוני ובטח אחרי הפציעות שהופכות את מכבי פגיעה מאוד, כלומר לחץ והתמקדות בווילביקין ומכבי תלויה השחקנים לא יציבים (דורסי ובריינט) או לא מחוברים (ג'קסון) האוזמן עשה כתבה יפה על ההגנה שעשו באיירן על הפיקאפ ווילבקין/האנטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 26, 2020 8:58 pm 
Hall of Famer

קודי (יובל) כתב:
צריך לזכור שמכבי משחקת כרגע בלי 4 שחקני חמישיה (וולטרס, זוסמן, כספי ובלאק)

זה נכון אולי מבחינת טכנית לתחילה העונה, אבל הנ"ל די רחוקים מלהיות ארבעת השחקנים החשובים בקבוצה (לצד ווילבקין - החמישי ב"חמישיה" לצורך העניין)

אפרופו הצלחה עם חיסורים:
אנאדולו רק כעת מתחילים להריץ את מוארמן שהיה חסר להם מפתיחת העונה, משחקים ממחזור 8 בלי דאנסטון (סנטר של 30 דקות שם), מיצ'יץ' חסר בארבעת המשחקים האחרונים - והם עדיין נראים רמה מעל יתר הקבוצות.
בולנסיה רק שחקן אחד שיחק את כל משחקי היורוליג עד כה. אמנם חיסורים קצרי מועד יחסית - אבל המון כאלו (לקבוצה אפורה ממילא, אם כי עמוקה מאוד כחלק מהשיטה שם). כעת לויד נפצע להם לחמישה שבועות.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 27, 2020 12:14 pm 
Hall of Famer

רלפי כתב:
קודי (יובל) כתב:

צריך גם לזכור שבמכבי יש 12 זרים ושלושה מתאזרחים. הפציעה של כספי זו הפתעה מאד קטנה למי שקצת עכב אחרי העונות שלו. המחליף של וולטרס זה ג'קסון, המחליף של כספי זה אמארה סטודמאייר! אין תירוצים להופעות כמו במינכן.

מכבי הייתה על הפנים במינכן, אבל ג'קסון הוא לא וולטרס נכון לעכשיו, וסטודמייר לא שיחק בכלל במינכן (וגם אם היה, זה היה כמה ימים אחרי החתימה שלו...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 28, 2020 11:35 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
קודי (יובל) כתב:
צריך לזכור שמכבי משחקת כרגע בלי 4 שחקני חמישיה (וולטרס, זוסמן, כספי ובלאק)

זה נכון אולי מבחינת טכנית לתחילה העונה, אבל הנ"ל די רחוקים מלהיות ארבעת השחקנים החשובים בקבוצה (לצד ווילבקין - החמישי ב"חמישיה" לצורך העניין)

אפרופו הצלחה עם חיסורים:
אנאדולו רק כעת מתחילים להריץ את מוארמן שהיה חסר להם מפתיחת העונה, משחקים ממחזור 8 בלי דאנסטון (סנטר של 30 דקות שם), מיצ'יץ' חסר בארבעת המשחקים האחרונים - והם עדיין נראים רמה מעל יתר הקבוצות.
בולנסיה רק שחקן אחד שיחק את כל משחקי היורוליג עד כה. אמנם חיסורים קצרי מועד יחסית - אבל המון כאלו (לקבוצה אפורה ממילא, אם כי עמוקה מאוד כחלק מהשיטה שם). כעת לויד נפצע להם לחמישה שבועות.

אם אתה מתכוון לזה שהם נותנים את הכדור לשיין לארקין הכל יכול לקוע 30 נקודות כל ערב, אז כן. הם מתמודדים עם החסרונות ממש ממש טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 6:10 pm 
Junior

אחרי החוזה עם ווילביקין. מכבי מנסים לסגור גם עם איייסי.
https://m.one.co.il/Mobile/Article/19-2 ... tml?ref=hp
הייתי מוותר. הוא גרוע בהתקפה. אולי עונה שנייה באירופה וכ'ו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 12:19 am 
Freshman

הראשון/השני להחתים הוא את האנטר ובטח שלא את אייסי

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 421 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נורטון, רואה שחורות ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: