סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 10:23 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 616 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 25  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 11:00 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אם אתה מתעקש על זה אז שוב נגיד - קובי לקח שלוש אליפויות בראשית הקריירה שלו. הוא הגיע לגמר רביעי שאותו הפסיד בצורה מבישה למרות היותו בקבוצה הפייבוריטית. בשנה שאחרי הוא דרש וקיבל טרייד על שאקיל, השותף שלו להשגת אותן שלוש אליפויות ולהגעה ההיא לגמר. מאז אותו מהלך (שהיה די מוקדם בקריירה שלו), הוא השיג שתי אליפויות ושלושה גמרים.

לטעון ששלוש האליפויות שהוא השיג קודם לכתם מפצות על הכתם הזה, למרות שהכתם לווה לא רק בהופעה גרועה (שזה סביר וקרה לכמעט כל שחקן, לעתים יותר מפעם אחת) אלא גם בפירוק השותפות שהביאה ללייקרס את רצף האליפויות ההיסטורי, זה קצת שיכתוב ההיסטוריה. וכאמור, להבדיל מלברון שפיצה על הכתם שלו מבחינה קבוצתית בשתי אליפויות נוספות ושלושה גמרים ומבחינה אישית בשלוש אליפויות ושמונה גמרים.

ואגב, אכן הכתם של 2011 של לברון מחק את ההישגים הקודמים שלו מבחינה תודעתית (שני תארי אמויפי והגמר ב2007) והיו אנשים שדיברו עליו כמי שלא ייקח אליפות אף פעם וכאן בקבוצה אפילו הציעו טרייד שלו על הווארד כדי לשפר את מיאמי. אז בהחלט הוא עשה כל מאמץ אפשרי אחר כך לתקן את התדמית ההיסטורית שלו ועשה עבודה לא רעה בכך (גם אם לא מספיק בעיני חלק מהאנשים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 11:16 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מאסטר כתב:
שוויק1 כתב:
לא הבנתי מה בדיוק ראינו שנה לאחר מכן עם בואן? אם אני זוכר נכון הספרס הפסידו בשנה העוקבת למאבס ב7 משחקים.
העיניים של מי בדיוק ראו שלברון לא שייך למעמד? זה שתכתוב שאין לזה קשר לגודן וביבסון לא יהפוך את זה לנכון. ברור שיש לזה קשר, כי הספרס היו צריכים לעצור שחקן אחד וזה בדיוק מה שהם עשו. נכון, לברון היה מדהים מול הפיסטונס באותה שנה, ואם היית טוען שהוא שיחק ברמה פחות טובה בגמר אף אחד לא היה מתווכח איתך, אבל אתה טענת שהוא היה מחריד ולא שייך לרמה ונתן הופעה מבזה, וזה פשוט לא נכון בשום צורה.

גם זה שתכתוב שיש לזה קשר לא יהפוך את זה לנכון. חסרים כוכבים (כולל לברון עצמו) שנראו מצוין למרות סגל לא טוב מסביב?
גם דטרויט ב-07 הייתה צריכה לעצור רק שחקן אחד, ובנקודות מסוימות לא הצליחה.
אם אתה טוען ש-22 נק' ב-38%, כולל איירבולים מהקו, וכן - חולשה כללית שהעיניים ראו אז, זו לא הופעה רעה שלא שייכת למעמד מכוכב בליגה - אז סבבה.
בנוגע לבואן, כמו שכבר הבנת לבד בהודעה הבאה, קובי טיאטא איתו את הפארקט בגמר המערב 08'. הוא כבר היה עמוק בדמדומי הקריירה.

ברור שיש לסגל שמסביב ללברון או כל כוכב קשר לכמה קשה להגנה להתמודד מולו. זה כל כך פשוט שאני לא מאמין שאתה מתווכח על זה. זה כמובן לא סותר את זה שלברון או כל כוכב אחר יכול לנצח בכל זאת כמו שכבר הסכמנו שלברון עשה מול הפיסטונס.
יופי, אז עברנו מלדבר על התבזות והופעה מחרידה להופעה רעה. פה אני מסכים, לברון לא היה טוב במיוחד מול הספרס, ושיחק רע לפרקים, אבל זה עדיין לא הופעה שלא שייכת לרמה של כוכב בליגה. הוא עדיין היה מספיק טוב כדי לשמור על כל המשחקים תחרותיים כולל משחקים 3+4 שהזכרתי שנגמרו בהפרש נקודה ו-3 נקודות, ולא, לא בזכות גודן או גיבסון או סשה פבלוביץ׳. ונזכיר שוב, היה בן 22. תזכיר לי מה קובי עשה בגיל הזה?
כמו ששקי כבר כתב למעלה ואני די מסכים איתו, אין לי בעיה עם הטענה שקובי, אחד השחקנים הגדולים בהיסטוריה,מתחרה עם לברון על המיקום ההיסטורי. קובי בהחלט היה שחקן מדהים ודומיננטי ברמות הסטוריות, וגם המשחק שלו היה הרבה יותר אלגנטי ויפה לצפייה מאשר לצפות בלברון. באופן אישי אני חושב שלברון הרבה מעל קובי בסיכום של הקריירה בעיקר בזכות האורך הכי נתפס שבו הוא משחק ברמה הכי גבוהה שיש ובזכות ההישגיות שלו. 10 גמרים ובדרך לאליפות רביעית בשלוש קבוצות שונות זה פשוט מדהים. הבעיה שלי היא עם הנסיונות להקטין את לברון עם כל מידי מדדים משונים ומניפולציות שבאות להראות איך קובי היה יותר גדול מלברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 11:50 am 
Junior

חברים אני נקרע מצחוק

שלל מדדים? להפוך מציאות?
יש פה נתון אחד , הכי פשוט שיש, שאתם עושים שמיניות באוויר ואלפי הנחות להתחמק ממנו

5 סדרות גמר שהאליל התבזה

פעמיים 4-1 קליל. בראשון 20 הפרש שוב ושוב, שחיטה כהלכתה. השני נגמר במשחק 3 כשדוראנט קבר עליו שלשת נצחון ל3-0 קל

פעמיים סוויפ, באחד השפיל את עצמו ואת המעמד בהופעה ביזיונית

ומעל הכל ההיחנקות מול דאלאס, כתם ענק

איך אפשר אחרי כל זה לדבר על הפסד לפיניקס ? על עונה רגילה אחת (פצועה) שלא הגיע לפלייאוף? זה לא שהטיעון שלנו שלברון פספס פלייאוף ב2019

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 11:58 am 
Junior

פלאש זו בדיוק הנקודה, איך יש היגיון בטיעון שלכם אם את עונת 2007 אתה סופר ללברון ככשלון על הפסד בגמר אבל מבחינתך אין פה כשלון גדול יותר (או אפילו כשלון כללי) בזה שקובי עף בסיבוב הראשון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 12:15 pm 
Hall of Famer

ואני שוב אזכיר-סדרת גמר של 22-7-7 ב-38% מהשדה זה ביזיון וכתם לכל הקריירה, סדרת גמר של 15-4-4 ב-36% מהשדה זה ווינר אדיר ומדהים, 1b ל-1a של שאק באותה סדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 12:16 pm 
מנהל פורום

שקי, זהו בדיוק. אם אתה עף בסיבוב ראשון זה הרבה פחות משמעותי מאשר אם הפסדת בגמר. הוא אומר את זה שוב ושוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 12:17 pm 
Junior

ראובן כתב:
אם אתה מתעקש על זה אז שוב נגיד - קובי לקח שלוש אליפויות בראשית הקריירה שלו. הוא הגיע לגמר רביעי שאותו הפסיד בצורה מבישה למרות היותו בקבוצה הפייבוריטית. בשנה שאחרי הוא דרש וקיבל טרייד על שאקיל, השותף שלו להשגת אותן שלוש אליפויות ולהגעה ההיא לגמר. מאז אותו מהלך (שהיה די מוקדם בקריירה שלו), הוא השיג שתי אליפויות ושלושה גמרים.

לטעון ששלוש האליפויות שהוא השיג קודם לכתם מפצות על הכתם הזה, למרות שהכתם לווה לא רק בהופעה גרועה (שזה סביר וקרה לכמעט כל שחקן, לעתים יותר מפעם אחת) אלא גם בפירוק השותפות שהביאה ללייקרס את רצף האליפויות ההיסטורי, זה קצת שיכתוב ההיסטוריה. וכאמור, להבדיל מלברון שפיצה על הכתם שלו מבחינה קבוצתית בשתי אליפויות נוספות ושלושה גמרים ומבחינה אישית בשלוש אליפויות ושמונה גמרים.

ואגב, אכן הכתם של 2011 של לברון מחק את ההישגים הקודמים שלו מבחינה תודעתית (שני תארי אמויפי והגמר ב2007) והיו אנשים שדיברו עליו כמי שלא ייקח אליפות אף פעם וכאן בקבוצה אפילו הציעו טרייד שלו על הווארד כדי לשפר את מיאמי. אז בהחלט הוא עשה כל מאמץ אפשרי אחר כך לתקן את התדמית ההיסטורית שלו ועשה עבודה לא רעה בכך (גם אם לא מספיק בעיני חלק מהאנשים).

ראובן, אם אתה מתעקש ברמה הסמנטית לומר שקובי 'פיצה' על הכתם עם 2 אליפויות, ולברון 'פיצה' על הכתם עם 3 אליפויות, אז תהנה.
אני מעדיף להסתכל בפרספקטיבה על כל הקריירה, כי בגישת הצמצומים הזאת אפשר להמשיך עוד ולומר שהפיק של ווייד ב-06 זה משהו שלא ראינו בליגה והוא טופ 10. אין לזה סוף.
מעבר לזה, הגישה שלך מתעלמת מכך שקובי יצא מהכתם עם פזם של 8 עונות בליגה, ולברון יצא ממנו עם פזם של 4 עונות בלבד וקיבל אח"כ 2 סופר-טימס. ועדיין, זה נגמר רק באליפות אחת יותר ברצף הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 12:21 pm 
Junior

rony כתב:
ואני שוב אזכיר-סדרת גמר של 22-7-7 ב-38% מהשדה זה ביזיון וכתם לכל הקריירה, סדרת גמר של 15-4-4 ב-36% מהשדה זה ווינר אדיר ומדהים, 1b ל-1a של שאק באותה סדרה.

ואני שוב אזכיר שחוץ מלהיכנס לבאסקטבול רפרנס אין לך שום ערך לדיון כאן, כשאתה מתעלם שוב ושוב מהעובדה שקובי נפצע במשחק ה-2 ולמרות זאת סחב את הקבוצה לניצחון קריטי באינדיאנה בגיל 21 כשאין שאק במאני טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 12:34 pm 
מנהל פורום

אני בעיקר מתעקש שתנסה להפסיק לשחק עם הנתונים כדי שיתאימו לך. בפרט למשל במשפט הסיום שאלוהים יודע מה התכוונת להגיד בו ולמה זה עוזר לך. אם כבר לקובי אחרי דטרויט היו 12 עונות שבהן השיג שתי אליפויות וללברון אחרי 2011 היו קצת פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 12:35 pm 
Junior

לברון אולי ״קיבל״ 2 סופר טימז (לא שהבנתי את החשבון שלך בדיוק, אתה מתייחס ל״כתם״ של 2007 או זה של 2011?) אבל קובי פירק קבוצה שזכתה בתר׳יפיט על שיקולי אגו ותהילה אישית. זה נזקף לזכותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 12:40 pm 
Junior

שוויק1 כתב:
ברור שיש לסגל שמסביב ללברון או כל כוכב קשר לכמה קשה להגנה להתמודד מולו. זה כל כך פשוט שאני לא מאמין שאתה מתווכח על זה. זה כמובן לא סותר את זה שלברון או כל כוכב אחר יכול לנצח בכל זאת כמו שכבר הסכמנו שלברון עשה מול הפיסטונס.
יופי, אז עברנו מלדבר על התבזות והופעה מחרידה להופעה רעה. פה אני מסכים, לברון לא היה טוב במיוחד מול הספרס, ושיחק רע לפרקים, אבל זה עדיין לא הופעה שלא שייכת לרמה של כוכב בליגה. הוא עדיין היה מספיק טוב כדי לשמור על כל המשחקים תחרותיים כולל משחקים 3+4 שהזכרתי שנגמרו בהפרש נקודה ו-3 נקודות, ולא, לא בזכות גודן או גיבסון או סשה פבלוביץ׳. ונזכיר שוב, היה בן 22. תזכיר לי מה קובי עשה בגיל הזה?
כמו ששקי כבר כתב למעלה ואני די מסכים איתו, אין לי בעיה עם הטענה שקובי, אחד השחקנים הגדולים בהיסטוריה,מתחרה עם לברון על המיקום ההיסטורי. קובי בהחלט היה שחקן מדהים ודומיננטי ברמות הסטוריות, וגם המשחק שלו היה הרבה יותר אלגנטי ויפה לצפייה מאשר לצפות בלברון. באופן אישי אני חושב שלברון הרבה מעל קובי בסיכום של הקריירה בעיקר בזכות האורך הכי נתפס שבו הוא משחק ברמה הכי גבוהה שיש ובזכות ההישגיות שלו. 10 גמרים ובדרך לאליפות רביעית בשלוש קבוצות שונות זה פשוט מדהים. הבעיה שלי היא עם הנסיונות להקטין את לברון עם כל מידי מדדים משונים ומניפולציות שבאות להראות איך קובי היה יותר גדול מלברון.

תגיד, אתה באמת מאמין למה שאתה רושם? ל-ב-ר-ו-ן בגמר 07 היה מספיק טוב כדי לשמור על המשחקים תחרותיים?
לא חס וחלילה הספרס, שקלעו 83 או 75 נקודות. לברון הכל יכול, סחב את הקבוצה עם תצוגת שיא של 22 נק' ו-6 איבודים, כדי לעשות את הסדרה צמודה!!!!!
אני פשוט לא מאמין איך אפשר עד כדי כך לשכתב את ההיסטוריה. ובאיזה ביטחון אתה אומר את זה, מדהים.
אז יש לי חדשות בשבילך (משום מה חשבתי שאתה אוהד הספרס) - הצוות המסייע שאתה כ"כ מקטין וההגנה של קליבלנד הם אלו שגרמו לסדרה הזו לא להיות שחיטה.
וכמובן שגם סן אנטוניו בתצוגה התקפית בינונית מינוס, המשך כנראה לגמר ב-2005, תרמה לכך שהסדרה הזו הייתה ללא בלואאוטס קשים.

להזכיר לך מה קובי עשה בגיל 22? בבקשה.
https://www.youtube.com/watch?v=C7Lp5aQ ... kersRule24
https://www.youtube.com/watch?v=qawbo3N ... kobefan124
https://www.youtube.com/watch?v=X2vRGfa ... kobefan124
https://www.youtube.com/watch?v=m7QZaZJ ... kobefan124

הסרטון הראשון הוא גם מהגמר, בגיל 21, במשחק קריטי כששאק יוצא ב-6 עבירות.
הסרטונים אחרים (שאפשר להמשיך ולהמשיך, מול הספרס והקינגס) הם תצוגות על שאנשים כמובן לא ימהרו להזכיר בויכוחים האלה. מעניין למה.

"באופן אישי אני חושב שלברון הרבה מעל קובי בסיכום של הקריירה בעיקר בזכות האורך הכי נתפס שבו הוא משחק ברמה הכי גבוהה שיש ובזכות ההישגיות שלו. 10 גמרים"
אחלה. קארים השחקן הטוב בהיסטוריה. יותר טוב ממייקל, וזה לא קרוב אפילו. יום טוב לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 12:46 pm 
Senior

אני מרגיש כמו בפתיל שאהוד פתח על השאלה אם יש או אין אלוהים (ספוילר - הדעות חלוקות)
נפלאו ממני אנשים שעוד מוכנים להתווכח על אמונה דתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 12:54 pm 
Junior

ראובן כתב:
שקי, זהו בדיוק. אם אתה עף בסיבוב ראשון זה הרבה פחות משמעותי מאשר אם הפסדת בגמר. הוא אומר את זה שוב ושוב.

צריך כשרון מיוחד כדי לראות את המילים האלו בהודעות שלי.
אני אחזור שוב , בתקווה שאתבדה ולא תמציאו בשמנו טיעונים שלא נאמרו מעולם.

כן, לברון וקובי שניהם עפו לפעמים במערב/מזרח. האחד לבוסטון אורלנדו ודטרויט. השני לפיניקס , ס"א אוקלהומה ודאלאס

כולם הפסידו לקבוצות מעולות, זה הגיוני ומובן, קורה לפעמים, מאף אחד לא מצופה להגיע כל שנה לגמר. אפילו לא מג'ורדן. וכן, אפילו ג'ורדן הפסיד בסיבוב ראשון כי הוא שיחק בקונפרנס החזק. ולברון בחלש.

דיברנו רק על 3 מ9 בגמרים מול 5 מ7 בגמרים. על 5 התבזויות בגמר

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך א' אוקטובר 04, 2020 12:58 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 12:57 pm 
Junior

rony כתב:

22 - 7 - 7 עם 6 אב למשחק, 35% מהשדה, 20% מה2 69% מהקו
ויחי ההבדל הקטן להפסיד בסוויפ , לעומת לנצח גמר, כשאתה משחק פצוע , והמספרים מעוותים כי בשני משחקים שיחקת מעט בגלל הפציעה. ואמנם הלנצח ליד שאק אבל את המשחק השובר סדרה לקח בהופעת קלאץ ג'ורדנית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 12:59 pm 
Junior

מאסטר כתב:
שוויק1 כתב:

תגיד, אתה באמת מאמין למה שאתה רושם? ל-ב-ר-ו-ן בגמר 07 היה מספיק טוב כדי לשמור על המשחקים תחרותיים?
לא חס וחלילה הספרס, שקלעו 83 או 75 נקודות. לברון הכל יכול, סחב את הקבוצה עם תצוגת שיא של 22 נק' ו-6 איבודים, כדי לעשות את הסדרה צמודה!!!!!
אני פשוט לא מאמין איך אפשר עד כדי כך לשכתב את ההיסטוריה. ובאיזה ביטחון אתה אומר את זה, מדהים.
אז יש לי חדשות בשבילך (משום מה חשבתי שאתה אוהד הספרס) - הצוות המסייע שאתה כ"כ מקטין וההגנה של קליבלנד הם אלו שגרמו לסדרה הזו לא להיות שחיטה.
וכמובן שגם סן אנטוניו בתצוגה התקפית בינונית מינוס, המשך כנראה לגמר ב-2005, תרמה לכך שהסדרה הזו הייתה ללא בלואאוטס קשים.

להזכיר לך מה קובי עשה בגיל 22? בבקשה.
https://www.youtube.com/watch?v=C7Lp5aQ ... kersRule24
https://www.youtube.com/watch?v=qawbo3N ... kobefan124
https://www.youtube.com/watch?v=X2vRGfa ... kobefan124
https://www.youtube.com/watch?v=m7QZaZJ ... kobefan124

הסרטון הראשון הוא גם מהגמר, בגיל 21, במשחק קריטי כששאק יוצא ב-6 עבירות.
הסרטונים אחרים (שאפשר להמשיך ולהמשיך, מול הספרס והקינגס) הם תצוגות על שאנשים כמובן לא ימהרו להזכיר בויכוחים האלה. מעניין למה.

"באופן אישי אני חושב שלברון הרבה מעל קובי בסיכום של הקריירה בעיקר בזכות האורך הכי נתפס שבו הוא משחק ברמה הכי גבוהה שיש ובזכות ההישגיות שלו. 10 גמרים"
אחלה. קארים השחקן הטוב בהיסטוריה. יותר טוב ממייקל, וזה לא קרוב אפילו. יום טוב לך.

לא צריך לקחת קשה. מודיע בהכנעה שאני לא חושב שהשמש זורחת לי מהתחת ובהחלט יכול להיות שאני רושם שטויות. וכן, אני אוהד ספרס, מה הקשר?
אני בהחלט מאמין למה שאני רושם. הסדרה שנגמרה בסוויפ הייתה יותר תחרותית ממה שהסוויפ מרמז. הפרש ממוצע של 6 נקודות, שוב כולל משחקים 3 ו-4 שהסתיימו על הקשקש, כולל פאול ברור של בואן שלא נשרק בפוזשן האחרון של משחק 3.
העובדות הם שבסדרה עם סקור מאוד נמוך לברון סיים עם 22 נק׳ (נכון, באחוזים רעים) כשאחריו הסקורר המוביל היה דרו גודן עם 13 נק׳, וכן, לא צריך להתאמץ להקטין את הצוות המסייע המחורבן שהיה ללברון. אתה חולק על העובדה שלברון סחב חבורה של נובאדיז לגמר? שאני אבין מה הטענה שלך בדיוק.
לברון שיחק לא טוב בגמר, נדמה לי שאמרתי את זה יותר מפעם אחת. הוא התקשה מאוד ונתן סדרה לא טובה ביחס למה שהוא מסוגל. אבל אבל הוא שיחק מספיק טוב כדי שהסדרה הזו תישאר תחרותית, נדמה לי שזו לא טענה כל כך מופרכת. לא טענתי שהוא נתן הופעה טובה או משהו חלילה.
גם לא מבין מה הרלבנטיות של ביצועי הספרס רלבנטיים לעניין. אתה טענת שהוא שיחק מחריד ובצורה מבזה וכל מה שבאתי להדגיש זה שזה פשוט לא נכון.

תודה על הסרטונים, באמת רלבנטי לדיון. לוקח בחזרה את ההערת אגב שלי על קובי בגיל 22. כיף להיזכר כמה קובי היה אקספלוסיבי בשיאו.

וכל הכבוד על הדמוגוגיה בסוף ההודעה (אגב אין לי מושג איך לדרג את קארים או בכלל שחקנים שלא באמת ראיתי, אבל ממש לא מופרך לדעתי לקחת אותו בדיון על מקום 2 בהסטוריה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 1:13 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
ואני שוב אזכיר שחוץ מלהיכנס לבאסקטבול רפרנס אין לך שום ערך לדיון כאן, כשאתה מתעלם שוב ושוב מהעובדה שקובי נפצע במשחק ה-2 ולמרות זאת סחב את הקבוצה לניצחון קריטי באינדיאנה בגיל 21 כשאין שאק במאני טיים.

ואני שוב אזכיר שאת הסדרה הזו ראיתי בלייב, חוץ ממשחק 4 קובי היה זוועה לאורך כל הסדרה, החטיא בסיטונות מכל מקום בערך, חירב את המשחק והתרומה שלו לניצחון בסדרה הייתה נמוכה. שאק מצד שני דרס כל דבר שזז, היה בלתי עציר לחלוטין והסדרה הזו רשומה לחלוטין על שמו ועל שם פיל ג'קסון. אבל אתה ופלאש תמשיך לקשקש על בסקטבול רפרנס, לנפנף בסרטון היילייט של 5 דקות של משחק אחד מסדרה שלמה ובכל מיני תירוצים על פציעות. תוציא מהסדרה הזו את שאק ואני בספק אם הלייקרס מנצחים בה יותר ממשחק אחד, שים את קליבלנד של 2007 מול אינדיאנה הזו ויש לה צ'אנס רציני לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 1:38 pm 
Junior

sheky כתב:
מאסטר כתב:
אני אסביר את 04-05 של הלייקרס, כמו שתסביר את 18-19 של הלייקרס.
בנוגע לסיבוב הראשון מול פיניקס זה מאוד פשוט - את מי לברון ראה ב-2 סיבובים ראשונים במזרח?
אז כן, יש ללברון את הEDGE דרך הסדרה היחידה שהוא לקח כאנדרדוג מובהק (דטרויט), אבל גם קובי היה מרחק ריבאונד הגנה אחד מלעשות אותו דבר.
לשאלתך בהודעה הבאה, הכל כמובן צריך להיכנס, במשקל ובקונטקסט הנכון. גם את לברון אף אחד כאן לא ישפוט לרעה על סמך 2 העונות הראשונות בליגה שהוא לא הגיע לפלייאוף.

אה זה קל משני כיוונים:
1) כי לברון לא היה מספיק טוב בלהנהיג את הקבוצה.
2) כשלברון נפצע הקבוצה הייתה במאזן 20-14, יחס שמספיק למקומות 7-8 במערב פחות או יותר. קובי באותה עונה ( 2004-05) שיחק 66 משחקים שבהם המאזן שלו היה 28 נצחונות ו38 הפסדים.

כמו שציינת לברון עבר 3 סיבובים, קובי אף לא אחד. אבל בוא נזכור למה קובי קיבל מראש את פיניקס בסיבוב הראשון ולברון קיבל וושינגטון ואחריה הנטס - כי לברון סיים את העונה במאזן 50-32 וקובי סיים עם 42-40.

ואין בעיה להכניס גם את שתי העונות הראשונות של לברון למשווה... לקובי לקח 3 עונות כדי להגיע למספרים של לברון בעונה הראשונה. קובי היה בחמישית הרוקיז השניה בעוד לברון היה ROY. אין לי שום בעיה להכניס את העונות הראשונות ועוד יותר אין לי בעיה להכניס את העונות האחרונות (שמשום מה אתה מסרב להתיחס לצורה בה קובי השפיל את עצמו בהם).

מרוב שזה קל, אתה שוכח לציין שבעונה שעברה לברון חזר כשהלייקרס במאזן 25-27 חיובי ועדיין עם סיכוי לא רע בכלל לפלייאוף, וסיים את העונה כשהם במאזן 42-34 שלילי.
ב-2005 לא רק קובי הפסיד 16 משחקים, אלא גם לאמאר אודום הפסיד 20. ובנוסף לכך, אם אתה מסתכל מספרית: אינגרם וקוזמה נתנו עונה טובה יותר מקארון באטלר ואודום ב-2005.
עזוב את זה שהשחקנים הבאים בתור בהיררכיה של הלייקרס היו צ'אקי אטקינס (חביב הפורום לצד דווין ג'ורג') וכריס מיהם. בלייקרס של 2019 היה קצת יותר מזה.

לא, הסיבה שקובי הפסיד לפיניקס בסיבוב הראשון ולברון קיבל את וושינגטון והנטס היא כי לברון היה במזרח וקובי היה במערב.
גם מבחינת יריבות פוטנציאליות בפוסט סיזן וגם מבחינת לו"ז נוח יותר במהלך העונה, שמשפיע כמובן על המאזן. אם קובי היה במזרח, כל הדיון הזה לא היה קורה.

אני לא מסרב להתייחס לצורה שבה קובי נראה בשנתיים האחרונות שלו. זה לא ממש עלה כאן למען האמת. אני שופט לפי כל הקריירה.
ובסדר, גם טייריק אוואנס היה רוקי העונה, ולקח לקובי 3 עונות להגיע לממוצעים שלו. אז גם הוא יותר גדול היסטורית?

בנוגע לדאנקן, אני מעמיד את קובי מעליו קודם כל בגלל מה שראיתי בעיניים. כמות הסדרות HEAD-TO-HEAD שקובי נתן לו נוקאאוט מוחץ.
אני לא חושב שלדאנקן היה את העוצמה ההתקפית (בטח לאורך זמן) כדי לסחוב פרנצ'ייזים כמו קובי ולברון מחוץ לטריטוריה האהובה, המוכרת והתומכת בסאן אנטוניו.
וזה שאני אומר את הדברים הללו, גם על בסיס הכישרון הטהור של קובי ולברון, לא באה כדי להוריד מהגדולה של דאנקן אישית שהיה שחקן נפלא בעיניי ואחד הגדולים ללא ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 1:42 pm 
Junior

rony כתב:
מאסטר כתב:

ואני שוב אזכיר שאת הסדרה הזו ראיתי בלייב, חוץ ממשחק 4 קובי היה זוועה לאורך כל הסדרה, החטיא בסיטונות מכל מקום בערך, חירב את המשחק והתרומה שלו לניצחון בסדרה הייתה נמוכה. שאק מצד שני דרס כל דבר שזז, היה בלתי עציר לחלוטין והסדרה הזו רשומה לחלוטין על שמו ועל שם פיל ג'קסון. אבל אתה ופלאש תמשיך לקשקש על בסקטבול רפרנס, לנפנף בסרטון היילייט של 5 דקות של משחק אחד מסדרה שלמה ובכל מיני תירוצים על פציעות. תוציא מהסדרה הזו את שאק ואני בספק אם הלייקרס מנצחים בה יותר ממשחק אחד, שים את קליבלנד של 2007 מול אינדיאנה הזו ויש לה צ'אנס רציני לנצח.

טוב אחי, תירוצים על פציעות. מה השלב הבא? נאשים את דוראנט על ההפסד של גולדן סטייט לטורונטו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 1:47 pm 
מנהל פורום

FLASH כתב:
ראובן כתב:

צריך כשרון מיוחד כדי לראות את המילים האלו בהודעות שלי.
אני אחזור שוב , בתקווה שאתבדה ולא תמציאו בשמנו טיעונים שלא נאמרו מעולם.

כן, לברון וקובי שניהם עפו לפעמים במערב/מזרח. האחד לבוסטון אורלנדו ודטרויט. השני לפיניקס , ס"א אוקלהומה ודאלאס

כולם הפסידו לקבוצות מעולות, זה הגיוני ומובן, קורה לפעמים, מאף אחד לא מצופה להגיע כל שנה לגמר. אפילו לא מג'ורדן. וכן, אפילו ג'ורדן הפסיד בסיבוב ראשון כי הוא שיחק בקונפרנס החזק. ולברון בחלש.

דיברנו רק על 3 מ9 בגמרים מול 5 מ7 בגמרים. על 5 התבזויות בגמר

באמת חבל שאי אפשר לשים צילומי מסך בסלניוז עם סימונים בעגול של החלקים הרלוונטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 1:52 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
טוב אחי, תירוצים על פציעות. מה השלב הבא? נאשים את דוראנט על ההפסד של גולדן סטייט לטורונטו?

בדיוק מה שאני אומר, כמו שאתה לא יכול להפיל על דוראנט את ההפסד של הווריורס, כך זה מטופש לתת לקובי קרדיט על אליפות שהתרומה שלו אליה נמוכה מאוד. כמו שציינתי, הוא פשוט היה לא טוב ב-5 מתוך 6 משחקים וגם במשחק היחיד שבו הוא היה טוב ובאמת הביא ניצחון, עדיין מי שהיה יותר טוב והחזיק את הלייקרס במשחק, זה שאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 2:10 pm 
Junior

מאסטר כתב:
מרוב שזה קל, אתה שוכח לציין שבעונה שעברה לברון חזר כשהלייקרס במאזן 25-27 חיובי ועדיין עם סיכוי לא רע בכלל לפלייאוף, וסיים את העונה כשהם במאזן 42-34 שלילי.
ב-2005 לא רק קובי הפסיד 16 משחקים, אלא גם לאמאר אודום הפסיד 20. ובנוסף לכך, אם אתה מסתכל מספרית: אינגרם וקוזמה נתנו עונה טובה יותר מקארון באטלר ואודום ב-2005.
עזוב את זה שהשחקנים הבאים בתור בהיררכיה של הלייקרס היו צ'אקי אטקינס (חביב הפורום לצד דווין ג'ורג') וכריס מיהם. בלייקרס של 2019 היה קצת יותר מזה.

לא, הסיבה שקובי הפסיד לפיניקס בסיבוב הראשון ולברון קיבל את וושינגטון והנטס היא כי לברון היה במזרח וקובי היה במערב.
גם מבחינת יריבות פוטנציאליות בפוסט סיזן וגם מבחינת לו"ז נוח יותר במהלך העונה, שמשפיע כמובן על המאזן. אם קובי היה במזרח, כל הדיון הזה לא היה קורה.

אני לא מסרב להתייחס לצורה שבה קובי נראה בשנתיים האחרונות שלו. זה לא ממש עלה כאן למען האמת. אני שופט לפי כל הקריירה.
ובסדר, גם טייריק אוואנס היה רוקי העונה, ולקח לקובי 3 עונות להגיע לממוצעים שלו. אז גם הוא יותר גדול היסטורית?

אכן קל, טענתי שלברון לא הנהיג טוב את הקבוצה ההיא... כשהוא חזר הם היו במומנטום גרוע ועם סיכויים אפסיים להכנס לפלייאופס והוא נכנס יחד עם הקבוצה לשאננות. מהמקום השמיני נכנסו הקליפרס עם מאזן 48-34, זאת אומרת שכדי להכנס מהמקום השמיני בנקודה ההיא הלייקרס היו צריכים מאזן 21-9, סיכוי מאוד נמוך ופה לברון באמת לא הכניס בהם אמונה ומוטיביציה.

וזה חמוד לדבר על ה20 משחקים שבאטלר הפסיד בלי לדבר על ה35 שבול הפסיד, 30 שאינגרם הפסיד ו12 שקוזמה הפסיד.

ולא הבנתי את ההערה על טייריק אוונס, דיברתי רק על ה3 עונות הראשונות?
הקריירה של קובי כללה 19 עונות, ב2 הראשונות הוא היה נון-פקטור, בשלישית הוא היה סבבה, אחרי זה עברו עוד 3 עונות שבהן הוא היה השחקן השני בחשיבותו (1b אם תרצה) אך עדיין נפלא באלופה... בנקודה הזאת (לפחות מספרית) קובי לקח את ההובלה על הקבוצה ומכאן היו 2 עונות לא הישגיות במיוחד שבסופם קובי פירק את החבילה בדרישה להעיף את שאקיל.
מכאן זו הייתה הקבוצה של קובי שבמשך 3 שנים הייתה די מביכה (אי העפלה ו2 העפות בסיבוב שני) ומשם הוא נכנס ל3 עונות נפלאות שבהן לקח 2 אליפויות ועוד הפסד בגמר מול בוסטון.
מכאן המשיכו לסוויפ מדאלאס, עוד עונה סדירה טובה שבסיומה נפצע ומכאן עד הסוף הוא בעיקר הביך את עצמו בשיא.

בסוף אם אתה רוצה להכניס את הקריירה של קובי למסגרת אז אפשר לחלק אותה ל4 פאזות.
א) 3 עונות ראשונה של שחקן סבבה, לא יותר.
ב) 5 עונות כחלק צמד אדיר שבו רוב הזמן הוא היה השחקן השני בחשיבותו וכשהיחסים התחלפו הם עדיין היו מעולים אבל לא הישגיים.
ג) קובי כאלפא בלעדי - התחלה פושרת עד גרועה, המשך מדהים וסיום רע (סוויפ מדאלאס).
ד) קובי פצוע ודי מביך את עצמו.

אם נשווה את זה לטייריק אוונס - עונת רוקי טובה ומשם ירידה מפוארת לשחקן בינוני ומטה.
אז כן, אם אני משווה בין קובי לטייריק כולל עונת הרוקי עדיין טייריק מנצח.
מה הנקודה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 2:13 pm 
Junior

rony כתב:
מאסטר כתב:

בדיוק מה שאני אומר, כמו שאתה לא יכול להפיל על דוראנט את ההפסד של הווריורס, כך זה מטופש לתת לקובי קרדיט על אליפות שהתרומה שלו אליה נמוכה מאוד. כמו שציינתי, הוא פשוט היה לא טוב ב-5 מתוך 6 משחקים וגם במשחק היחיד שבו הוא היה טוב ובאמת הביא ניצחון, עדיין מי שהיה יותר טוב והחזיק את הלייקרס במשחק, זה שאק.

את משחק מספר 4 שקובי הגבר ניצח הוא סיים עם 28 נקודות ו5 אס' , שאקיל האפס שיצא ב6 עבירות סיים כולה עם 36 נקודות ו21 ריב'.
לגמרי משחק שרשום על שמו של קובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 2:24 pm 
Junior

בסדר, ראסל ווסטברוק נתן 3 עונות בממוצע טריפל דאבל. לברון ומייקל מעולם לא עשו את זה. הוא ה-GOAT. לא צריך לראות כדורסל יותר. הכל סטטיסטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 2:26 pm 
Junior

בחיי שאין לי שום מושג על מה התגובה שלך מדברת... על ההבדל בסטטיסטיקה בין שאקיל לקובי במשחק ההוא? אתה אומר שקובי היה יותר טוב חשוב לנצחון משאקיל למרות שלשני היו 36 נקודות ו21 ריב'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 3:25 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
לברון ניגר בגמר 07 ברמות שקובי הראה רק פעם אחת בחייו. בגמר 2004. הגענו לגמר 07 עם ציפיות לג'ורדן הבא אחרי ההופעה של גיימס מול דטרויט.

בפועל לברון קלע שם 22 למשחק בלבד, ניגר ב35.6% מהשדה 20% מה3 ו69% מהקו, 6.8 אס' על כמעט 6 איבודים למשחק זה ממש גרוע, קיבל סחרחורת מטוני פארקר כששמר עליו ונבעט במגרש הביתי בסוויפ.

האמא של ההתבזויות, עם כל הכבוד ל7 רב למשחק

מילא זה היה ההתבזות של לברון ב07 מול של קובי ב2004 (שלפחות נתן משחק מצוין וניצח משחק אחד בבית) אבל ב2011 גיימס שבר שיא אישי והיסטורי בהתבזות אישית, ובהמשך הקרירה המשיך להידרס בגמרים חד צדדיים ב2014 2017 ו2018

מההודעה הזו הקורא התמים יחשוב שמדובר באחד מהשחקנים הגרועים שראתה הליגה
איך אפשר להידרס כל כך הרבה פעמים לאורך עשור שלם?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 616 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: