סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 2:24 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 586 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 24  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מרץ 04, 2023 12:51 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
זה לא הפיך, אבל זאת סוג של שליחות לנסות ליצור מקומות עם רמת זיהום נמוכה, כמה שיותר איים כאלה, יהיה יותר נחמד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 3:00 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
היחידים שמסקרים את דני באופן לא פרובינציאלי הם הארץ, שבסיקור הניצחון של וושינגטון על טורונטו ציינו את התרומה של קוזמה ופורזינגיס אך לא הזכירו כלל את 6 הנקודות ו9 הריבאונדים שדני השיג. שורה כזו (גם 3 אסיסטים חסימה ו2/7 מהשדה) היתה חביבה מאוד אם היה מדובר ברוקי ביורוליג אבל בליגה בה יש כמה תצוגות של 40+ כמעט כל לילה וג'רמי סושאן נותן דאבל דאבל של 23 ו13 זה קצת פחות מרשים.
בקיצור עוד משחק כזה ואבדייה.

יש קיצוניות ויש קיצוניות. אני חושב שמי שצורך את המידע שלו לגבי האן.בי.איי מתקשורת הספורט בארץ מאד יתעניין מה עשה אבדיה בלילה. מי שצורך את המידע שלו לגבי האן.בי.איי מאתרים אמריקאים (למשל אחד אלמוני כמוני) לא יודע בכלל שבהארץ כתוב על המשחק של וושינגטון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 08, 2023 8:42 pm 
Freshman

אבדיה במשחק נפל. פסיבי להחריד, עשה 3 עבירות תוקף ברורות. לקח רק 2 זריקות מול דטרויט החלשה למרות ששיחק למעלה מ20 דקות.

מה הכותרת שפיני בראל בחר לוידאו מעקבדיה שלו? :"חיסול ממוקד של השופטים" . ערוץ עם למעלה מ100 אלף עוקבים וזה המסר המתקרבן שהוא בוחר בו. וממש לא בפעם הראשונה.

יעשו הכל כדי לחלוב כמה שיותר צופים מהפרה שנקראת אבדיה, ולעזעזל האובייקטיביות.

אין תקשורת ספורט מקצועית בישראל. גם אלה שמנסים להיראות כאלה הם עוד מאותו הדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 09, 2023 8:23 pm 
Sophomore

Capricorn כתב:
אבדיה במשחק נפל. פסיבי להחריד, עשה 3 עבירות תוקף ברורות. לקח רק 2 זריקות מול דטרויט החלשה למרות ששיחק למעלה מ20 דקות.

מה הכותרת שפיני בראל בחר לוידאו מעקבדיה שלו? :"חיסול ממוקד של השופטים" . ערוץ עם למעלה מ100 אלף עוקבים וזה המסר המתקרבן שהוא בוחר בו. וממש לא בפעם הראשונה.

יעשו הכל כדי לחלוב כמה שיותר צופים מהפרה שנקראת אבדיה, ולעזעזל האובייקטיביות.

אין תקשורת ספורט מקצועית בישראל. גם אלה שמנסים להיראות כאלה הם עוד מאותו הדבר.

ברור שהוא לא יהיה אוביקטיבי, אם הוא היה כזה אז לא היה מעקב יומי עם כל המהלכים אחרי שחקן נבא בינוני במקרה הטוב כרגע.
גם כל השדרים והפרשנים של הקבוצות בנבא שמשדרים קבוע קבוצה אחת לא אוביקטיבים, כי קהל שעוקב רק אחרי קבוצה מסוימת לרוב בעדה ומעדיף לא אוביקטיביות וזה אותו דבר עם העוקבים של אבדיה.
סך הכל המעקב שלו אחריו מעולה וזה נראה לי התקטננות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 09, 2023 9:57 pm 
Freshman

kakon3 כתב:
ברור שהוא לא יהיה אוביקטיבי, אם הוא היה כזה אז לא היה מעקב יומי עם כל המהלכים אחרי שחקן נבא בינוני במקרה הטוב כרגע.
גם כל השדרים והפרשנים של הקבוצות בנבא שמשדרים קבוע קבוצה אחת לא אוביקטיבים, כי קהל שעוקב רק אחרי קבוצה מסוימת לרוב בעדה ומעדיף לא אוביקטיביות וזה אותו דבר עם העוקבים של אבדיה.
סך הכל המעקב שלו אחריו מעולה וזה נראה לי התקטננות.

מי קבע שהעוקבים של אבדיה מעדיפים חוסר אובייקטיביות? לא פספסתי משחק אחד של דני מאז שהוא באן בי איי. אני גם צופה בכל משחק מתוך רצון שהוא יצליח. זאת אמרת שאני עונה על ההגדרה של "אוהד אבדיה". זה לא מונע ממני לתעב את הסיקור של מעקבדיה וערוץ הספורט, את המסר המתקרבן שכל הזמן יוצא מהם, את הקטנת הראש וההיטפלות לזוטות במקום להתמקד בחולשות של דני עצמם שהם הגורם המרכזי להתגלגלות קריירת האן בי איי שלו עד עכשיו, ולנתח אותם ואת דרכי השיפור.

המעקב אחריו מעולה אולי מבחינה עיסקית. מהפן הזה שזה מושך צופים וקליקים. מבחינה מקצועית פיני מפספס כל כך הרבה ניואנסים חשובים יותר מהדברים שהוא בוחר לשים עליהם דגש שכבר מזמן הוא איבד כל קרדיט אצלי. הבעיה היא שאין שום אלטרנטיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 09, 2023 10:10 pm 
Hall of Famer

מדי פעם יש "מעקבדיות" שבהן פיני מציין את החולשות של אבדיה ומתמקד בהן וגם מבקר אותו לא מעט על פאסיביות.
ישנן פעמים שבהן אני לא מסכים איתו אבל בסך הכל, אני חושב שהוא עושה עבודה נהדרת בהנגשת המשחקים ובפרשנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 10, 2023 3:11 am 
Hall of Famer

Capricorn כתב:
לא פספסתי משחק אחד של דני מאז שהוא באן בי איי

וואו
חתיכת התמדה
ממש מיקל ברידג'ס אתה
(לא בציניות, זה באמת מרשים ה"תשוקה" והרצון לעקוב)

אגב, הרי גם הביקורת על פאסיביות היא בסופו של דבר עיוות המציאות במובן מסוים.
שחקן שהוא 29% עונתי לשלוש (ואפילו רק 23% בחודש האחרון) - צריך לזרוק יותר או פחות שלשות?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 11, 2023 1:45 am 
Sophomore

הביקורת על פאסיביות זה לא על זריקות 3, אלא על לנסות ללכת אגרסיבי לסל במקום למסור ישר הצידה כשהוא מקבל כדור על קשת ה3.
כשהאצי' עזב הוא התחיל להיות הרבה יותר אגרסיבי וזה עבד, אבל לאחרונה זה שוב לא עובד, לא מצליח לסחוט עבירות, מקבל יותר תוקף ומחטיא הרבה יותר, קוזמה גם חזר שאז היה פצוע אז בכללי בין אם לא מצליח ובין אם יש פחות הזדמנויות, שוב חזר קצת לפאסיביות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 11, 2023 4:13 am 
Hall of Famer

אני לא סגור אם מדובר על חזרה לפאסיביות או פשוט פגישה בהגנות טובות יותר שסוגרות לו את נתיב החדירה ימינה.
כך או כך, לאבדיה חסרים כלים משמעותיים.
האם יש שם *גם* פן מנטלי - קשה לומר. כנראה שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 11, 2023 11:19 pm 
Hall of Famer

אבל מה זה "פסיביות"?
הוא שחקן התקפה בינוני ומטה (וזה לא אומר שהוא לא יכול לעשות שוב דבר - כי נגד שומרים מסוימים הוא יכול לחדור יופי עם הגוף שלו, או לנצל את עובדתו ריבאונדר הגנה טוב ומוליך כדור ולהוליך מתפרצת ישר), כי הכל נמדד באופן יחסי לחבריו לקבוצה, שהן האופציות האחרות ליצור בהתקפה.
בנתון % effective field goal הוא אחד לפני אחרון בקבוצה (בארטון אחרון), אם לא מסתכלים על השחקנים השוליים (בכללם הרוקי ג'וני דיוויס - נפילה אדירה שלהם...), מהעונשין הוא סביר (76%), מבחינת יחס אסיסטים/איבודים (1.5/2.5) - סביר.
איזה נתון פה גורם לחשוב שמה שיעשה טוב לקבוצה שלו זה שהוא יהיה דווקא פחות פסיבי וייקח על עצמו יותר?
לשם השוואה הוא לוקח יותר זריקות מקיספרט (שהוא השחקן הכי יעיל בקבוצה מבחינת קליעה, להוציא את גאפורד המתבסס בעיקר על דאנקים...) ודלון רייט (שמשחקים שניהם בערך את אותה דקות כמוהו), וה- Usage שלו גבוה משל רוב הגארדים (גודווין, מוריס, קיספרט, רייט וכו').
חוץ מבארטון (שכבר בירידה גדולה בשלהי הקריירה, ולא באמת חלק ניכר מ"התהליך הרב שנתי בוושינגטון" אני לא רואה שחקן אחר שבולט לי שלוקח יותר מדי לעומת אבדיה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 12, 2023 3:30 am 
Sophomore

זה לא משנה אם זה טוב לקבוצה, זה משנה אם זה טוב לו ובשבילו הוא צריך לנצל את ההזדמנות ללכת אגרסיבי לסל כשיש לו גם יכולת מסירה וראיית משחק טובה, קיספרט לוקח את השלשות שנותנים לו ועושה את זה בצורה טובה ואין לו איפה לקחת יותר. דני לא יכול סתם להסתפק בשלשות כי הוא גרוע בזה, אז הדרך שלו לתרום צריכה להיות ליצור מהלכים כשהוא מקבל את הכדור בקשת, או כשלוקח ריבאונד ורץ קדימה. יכול להיות שהוא לא יצליח אבל שם הפונטניצאל ואין הרבה ברירה, ההגנה שלו יחסית טובה אבל רק זה לא יספיק. ואגב ברטון עבר לטורנטו.

מה שכן אני מסכים שהיכולת שלו כרגע זה פחות או יותר מה שהוא נותן, ולא חושב שיש יותר מדי אישו מנטלי (מה שזה לא אומר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 12, 2023 4:43 am 
Hall of Famer

לא הבנתי
שחקן אמור לעשות מה שטוב לו אישית ולהזיק לקבוצה?
האם לשם הדוגמא (וכן, אני הולך לקיצון) "נציע מהצד" שקומינגה לא ימסור ולא יחסום לסטף קרי וייקח יותר על עצמו?
26 דקות למשחק זה המון לשחק במעמדו ותרומתו של אבדיה, וכפי שהראיתי גם כמות הזריקות שהוא לוקח מהשדה (7.3 בממוצע) לא נמוכה בכלל. אלא אם יש לו יתרון במגרש הפתוח - פשוט כל אקטיביות יתר שלו תזיק לקבוצה "בתוחלת", כי גם לשתי נקודות (נעזוב לרגע את השלשות בצד אפילו) הוא מהפחות טובים בקבוצה מבחינת אחוזים (למשל 2% פחות מהאצ'ימורה, שנחשב לחור שחור שגם לוקח זריקות קשות ומכריח...).

אנחנו פשוט לא נקרא את זה בתקשורת כאן (וזה הרי הנושא של תר'ד זה) אבל לפחות מספרית נטו המצב בתקופה האחרונה מזעזע: אם חותכים 8 משחקים אחרונים, אבדיה קולע ב-36% מהשדה, יחס האסיסטים/איבודים הוא 1:1, והקבוצה במצטבר במינוס 56 בדקות שלו (נתון שכל הזמן נופפו בו כשהוא בלט בו לטובה סביב אמצע העונה, ובצדק).
אם זה היה שחקן אחר - היינו אומרים שצריך לשקול להוציא אותו מהרוטציה... אז נשמע לי קיצוני מאוד לטעון שהוא צריך בתנאים הללו לקחת עוד יותר על עצמו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 13, 2023 6:24 am 
Hall of Famer

תכל'ס, מלבד תקופה קצרה אחרי הטרייד של האצ'ימורה, אבדיה בשנה מזעזעת מבחינתו. הלילה עוד משחק חלש התקפית.

הוויזארדס יוצאים כרגע מחוץ לפליי-אין. פורזינגיס בעונה בריאה למדי וקוזמה עם עונה מעל המצופה כך שזה כמעט הבסט קייס סנריו עבורם והם במקום ה-12 במזרח, נגיעה מעל קבוצות בבנייה.

אני מקווה שהם יקבלו את וומבי כך שדברים ישתפרו שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 17, 2023 10:36 pm 
Sophomore

וושינגטון מחתימה פורוורד אוסטרלי על חוזה רב-שנתי.

https://www.nba.com/wizards/news/wizard ... -year-deal

אבדיה צריך לדאוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 8:21 am 
Junior

חייב לציין שבגלל כל היחס המוגזם מצד ערוץ הספורט, הכותרות המביכות וההתנהלות המעצבנת באופן כללי של דני "טורבו" אבדיה עצמו, אני ממש מוצא את עצמי מבסוט ומשועשע מכל משחק גרוע שלו.
בחיים לא המאיסו עליי ספורטאי כלשהו כמו אבדיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 8:58 am 
Hall of Famer

כתבתי את זה פעם, אבל בפעם היחידה שניסיתי לראיין אותו הוא ניפנף אותי כמו שמעולם לא ניפנף אותי שחקן מס׳ 7-13 בקבוצה שלו בליגה. והוא עוד עשה את זה בעברית.
אינדיקציה? לא אינדיקציה? לא יודע, אבל בטח שאין סיבה לחשוב שהבן אדם הוא בן אדם (מענטש בלע״ז)
אגב, דיברתי עם אנתוני פארקר אתמול, היה מקסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 10:43 am 
Hall of Famer

פעם עשיתי ראיון עם אנתוני פארקר לסלניוז על קנדיס פארקר (אני חושב שסלניוז היה הראשון בתקשורת שדיבר עם אנתוני על אחותו שאז כבר נחשבה כמי שהולכת להיות השחקנית הכי טובה בעולם). הוא היה כל כך נחמד וסבלני ומשתף פעולה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 11:36 am 
מנהל פורום

וואי הראיונות של סלניוז חח
אתה מזכיר לי איך אירחנו את בית הלחמי אצלי בבית כשהיה בגבעת שמואל ואיך הלכנו ארבל ואני לבית של צביקה שרף לראיין אותו
אוף איזה השקעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 11:36 am 
Hall of Famer

פארקר הוא אחד המקסימים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 2:17 pm 
Hall of Famer

נמרוד ברנע ראיין את דוויין ווייד בזמנו. נדמה לי שזה היה ב-2005 לפני עונת האליפות, אולי זה היה אחרי עונת הרוקי שלו. סלניוז אימפריה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 2:35 pm 
מנהל פורום

נראה לי שהראיון שלך עם פארקר היה לפני שהגעתי לסלניוז
זה היה סשן של שאלות ותשובות בפורום, או שראיינת והעלת כתבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 9:06 pm 
Freshman

נורטון כתב:
כתבתי את זה פעם, אבל בפעם היחידה שניסיתי לראיין אותו הוא ניפנף אותי כמו שמעולם לא ניפנף אותי שחקן מס׳ 7-13 בקבוצה שלו בליגה. והוא עוד עשה את זה בעברית.
אינדיקציה? לא אינדיקציה? לא יודע, אבל בטח שאין סיבה לחשוב שהבן אדם הוא בן אדם (מענטש בלע״ז)
אגב, דיברתי עם אנתוני פארקר אתמול, היה מקסים.

לשמוע את זה עוד יותר גורם לי להתעצבן עליו, בהתחשב בזה שעל הפרקט באן בי איי הוא מתנהל ההיפך הגמור, כמי שהרבה יותר חשוב לו לחלק כיפים ולקבל אישורים מהשחקנים סביבו, מאשר ליצור את המורשת שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 10:44 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
נראה לי שהראיון שלך עם פארקר היה לפני שהגעתי לסלניוז
זה היה סשן של שאלות ותשובות בפורום, או שראיינת והעלת כתבה?

ראיינתי אותו. נפגשתי איתו ביד אחרי אימון ועדיין היה לו זמן לדבר איתי בכל הסבלנות שבעולם.
אני אחפש לראות אם יש לי שמור את הראיון במחשב. אני אעלה אותו אם אראה שהוא מעניין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 10:47 pm 
מנהל פורום

בבקשה
הוא היה ג'נטלמן מושלם, בשיא היריבות ביננו תמיד מצא את המחווה לתת לאוהדים במלחה את ההרגשה שהוא מעריך את האווירה ואת העידוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 11:26 pm 
Freshman

לטובת אלו שפחות מכירים, באיזה מסגרת עשיתם את הראיונות האלה? אתם (או הייתם) עיתונאים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 586 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 24  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 54 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: