סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 7:09 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוגוסט 21, 2021 1:10 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אבל הגרעין נועד להיבנות סביב לונזו ואינגרם שהגיעו מהטרייד על חדגבה, פלוס NAW והייז שגריפין זיהה כפרוספקטים הכי מתאימים מדראפט 2019 לצד זאיון. אולי הוא טעה בכך, אבל אם לא אז כבר יש לך ארבעה צעירים להשלים חמישייה סביב זאיון ------ >

א. להשיג צעירים זו לא מטרה. אתה רוצה גרעין של כוכבים צעירים.
ב. הגרעין של קבוצה הוא לא מה שאתה מחליט שהוא.
זה נחמד שאתה כולל את לונזו ואת הייז ואת NAW כחלק מהגרעין אבל אין לזה שום משמעות.
הם לא כוכבים. הם לא חלק מהשחקנים המובילים בעמדה שלהם..
זה לא נקרא גרעין. הם פרוספקטים שאולי יתפתחו ואולי לא וצריך לחכות ולראות את זה לפני שמוסיפים סביבם רול-פליירס.

אתה לא מבין את הטרייד של אדאמס אבל תוהה מה הייתה האלטרנטיבה...
אני ממש בעד לא לעשות כלום במקום לעשות טעויות בנ.ב.א.
זו אחלה אלטרנטיבה עם בונוסים נחמדים - אתה שומר על הקאפ שלך, אתה מאפשר לעצמך אופציות פעולה רבות יותר ואתה מקבל בחירות דראפט גבוהות יותר.
ואתה לא מסדר לעצמך חוזה גרוע ממש שתצטרך לשלם כדי להעיף.

וחוץ מזה, לא הגדרת את הייז כחלק מהגרעין שלהם?!
הוא לא משחק בעמדת הסנטר?
למה אתה בכלל צריך להביא את אדאמס אם אתה מאמין בו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 21, 2021 1:37 am 
Hall of Famer

אבל אטט, אם אורך חוזה ממוצע בליגה הוא 3-4 שנים, האם זה באמת משנה אם השחקן בן 23 או בן 28? הרי גם שחקן בן 32 (28+4) עדיין כוחו במותניו לעזור לאליפות.

כריס פול כדוגמה, אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 21, 2021 2:17 am 
Hall of Famer

כריס פול הוא לא דוגמה :)
הוא אינו מייצג בשום צורה.
כמה שחקנים שומרים על passion + יכולת גבוהה כל כך לאורך שנים, גם כשהם מאבדים מהאתלטיות שלהם?

ההפרש בין ציון (=הטיימליין של הפליקנס) לבין אדאמס הוא 7 שנים.
זה הפרש משמעותי מאוד.
ציון יגיע ליכולת ולניסיון שמאפשרים זכייה באליפות כשחקן מרכזי (אם יגיע לשם) בסביבות גיל 26 נניח.
בשלב הזה אדאמס יהיה בן 33 ורחוק, סביר להניח, משיאו.

וזה עוד בכלל בלי להתחשב בכך שאדאמס הוא לא חלק מגרעין של כוכבים אלא סתם שחקן משלים.
אם יש לך אפשרות להשיג כוכב גדול בן 28 ולצוות אותו לוויליאמסון - אולי.
סביר להניח שזה יהיה רעיון רע אבל לפחות יהיה לנו דיון בגלל מקרים יוצאי דופן כמו לברון או פול (שיכלול מיליון פרטים - מה הסיכויים של אותו שחקן להיות עדיין בטופ של העמדה שלו בגילאים 33-37, כמה השחקן נבנה על היכולת האתלטית שלו, בפרופיל הפסיכולוגי שלו, במוסר העבודה, במידת האמון שיש לך בסיכויי הכוכב המרכזי שלך להפוך לסופרסטאר וכו׳ וכו׳)
כל דבר שהוא לא כוכב - טעות קולוסאלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 21, 2021 4:29 am 
Hall of Famer

שוב, אתה מתעלם מהעובדה שהיום שחקנים נשארים הרבה פחות זמן בקבוצות שלהם. 4 שנים זה בערך ההימור הסביר, ולכן דין שחקן בן 20 שווה לשחקן בן 28

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 21, 2021 8:40 am 
Junior

Att כתב:
אבל הגרעין נועד להיבנות סביב לונזו ואינגרם שהגיעו מהטרייד על חדגבה, פלוס NAW והייז שגריפין זיהה כפרוספקטים הכי מתאימים מדראפט 2019 לצד זאיון. אולי הוא טעה בכך, אבל אם לא אז כבר יש לך ארבעה צעירים להשלים חמישייה סביב זאיון ------ >

זה נחמד שאתה כולל את לונזו ואת הייז ואת NAW כחלק מהגרעין אבל אין לזה שום משמעות.
זה לא נקרא גרעין. הם פרוספקטים שאולי יתפתחו ואולי לא וצריך לחכות ולראות את זה לפני שמוסיפים סביבם רול-פליירס.

הוא לא משחק בעמדת הסנטר?

אני לא מבין. אתה הכי מאמין בדראפט, אבל לא מוכן שייקחו בחשבון תחזית הולכת ומתפתחת לגבי השחקנים שנבחרו בדראפט?
רוב מי שנבחר בדראפט צריך שנתיים-שלוש להבשיל ויש לקבוצות שונות גישה שונה ותיאבון שונה האם לתת להם 30 דקות להסריח או 20 דקות.
לא ראיתי עבודות שמראות איזו שיטה מצליחה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 21, 2021 4:22 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
Att כתב:

הוא לא משחק בעמדת הסנטר?

אני לא מבין. אתה הכי מאמין בדראפט, אבל לא מוכן שייקחו בחשבון תחזית הולכת ומתפתחת לגבי השחקנים שנבחרו בדראפט?
רוב מי שנבחר בדראפט צריך שנתיים-שלוש להבשיל ויש לקבוצות שונות גישה שונה ותיאבון שונה האם לתת להם 30 דקות להסריח או 20 דקות.
לא ראיתי עבודות שמראות איזו שיטה מצליחה יותר

ברור שאני לא מוכן לקחת בחשבון תחזית הולכת ומתפתחת לגבי השחקנים שנבחרו בדראפט.
בחרת שחקן. יכול להיות שהוא ייהפך לכוכב ויכול להיות שלא.
תהיה במעקב מקרוב אחרי ההתפתחות שלו, יש לך הרבה נתונים שלקבוצות אחרות אין ואתה יכול לזהות מגמה יחסית בקלות.
אם הוא לא יהפוך לכוכב ויש לו ערך גבוה בליגה - שקול לשלוח אותו בטרייד.
אם הוא יהפוך לכוכב או סופרסטאר לדעתך - מעולה. בוא נחכה שזה יקרה ובזמן שזה מתהווה, תשיג עוד הזדמנויות.
לא מאיצים בנייה מחדש (להביא ווטרנים תורמים כמו אדאמס) רק כי אתה מעריך שדברים יסתדרו ב-best case scenario.

אגב, אני לא בטוח שאני מבין מה זה אומר ׳אתה הכי מאמין בדראפט׳.
אני מאמין שהדראפט הוא המקום המרכזי להתחיל ממנו בנייה מחדש. לא בדיוק מסקנה חדשנית או מסעירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 21, 2021 4:44 pm 
Hall of Famer

כתבתי את זה מיד ואכתוב זאת שוב.
הפליקנס לא היו צריכים לחתור לפלייאוף בשנתו הראשונה של ציון.
הם היו צריכים לשלוח את הולידיי בטרייד תמורת בחירות עתידיות (כפי שעשו ממילא מאוחר יותר), להשאיל את הקאפ שלהם לקבוצות אחרות תמורת בחירות דראפט (הנטס עשו את זה אאל״ט, אוקלוהומה עושים את זה יפה) ולראות לאן אינגרם, בול וציון מצליחים להוביל אותם.

אין שום סיבה למהר, אין שום סיבה ״לעזור״ להם עם וטרנים משומשים*, אין שום סיבה להיבהל שציון לא יחתום עוד לפני שקרע נעל אחת (יש לך ב-99.999% לפחות 6 שנים איתו). פשוט תראה לאיפה הסו-קולד-גרעין הזה יכול להוביל אותך ותסיק מסקנות לא ממשאלות הלב אלא ממה שאתה רואה בפועל.
תוך כדי, אתה ממקסם את בחירות הדראפט שלך.

* אם אתה מרגיש צורך עז להביא איזה וינס קארטר אחד, רול מודל על וטרן מינימום שלא עוזר לטור הנצחונות ולא לוקח יותר מדי דקות משחק מהצעירים, לך על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 21, 2021 5:09 pm 
Hall of Famer

זה כלכך מעייף וחסר משמעות, ועדיין ייאמר: לא מאיצים בניה מחדש כמו גולדן בשעתה? לא מחתימים רול פליירס על חוזים גבוהים כשהם לא בטיימליין של הקור כמו מילווקי באקס? ואפשר להמשיך לנצח.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 21, 2021 6:47 pm 
Hall of Famer

התחלתי להגיב ואז ראיתי שזה אתה נדב. מוותר על התענוג :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 21, 2021 7:35 pm 
Hall of Famer

אתה יודע מה? לא מאמין לך בשיט. האד הומינם הזה כלפי כל מי שמעמיד את הבולשיט שלך בספוט הנכון, לא באמת עובד. אתה כותב קשקושים חסרי בסיס שנים על גבי שנים תוך מתיחת ביקורת על רוב מנהלי הליגה, ולאורך כל שנות הויכוחים הבלתי נלאים אתה לא מסוגל לתת הסבר רציונלי לעובדות שפשוט מערערות את היסודות של כל בסיסי ההגיגים שלך. מעולם לא הצלחת להתמודד לוגית עם טיעונים, לא עכשיו, לא לפני שנה ולא לפני שלוש, אז זה שתגיד "נדב" ותפטור את עצמך מתגובה לא משנה את האמת הבסיסית הזאת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 21, 2021 8:13 pm 
Hall of Famer

אני מאמין לך. רמת המודעות שלך לכמה שאתה בלתי נסבל היא מאוד נמוכה.
כבר ביקשתי ממך בעבר לא להגיב להודעות שלי ואני מבקש שוב. פשוט תתעלם ותחסוך לשנינו דיאלוגים מהסוג הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 21, 2021 9:19 pm 
Junior

הקטעים שלכם מתחילים לבעס פה כמעט כל ת'רד שמדברים בו על NBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 21, 2021 9:35 pm 
Hall of Famer

סבבה. ועדיין: העובדות בעינן עומדות. כמה אפשר לבלשט.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 21, 2021 11:10 pm 
מנהל פורום

הצדק לא יצא כאן לאור, נכון?
נחייה עם החוסר הסכמה, ראיתי כבר הבלגות על דברים גדולים יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 21, 2021 11:22 pm 
מנהל פורום

רוברט ווילאמס הידוע בכינויו הנוסע בזמן יותר מאשר בקריירת הכדורסל שלו, מקל חוזה של 54 מיליון דולר ל4 שנים
אם מחברים את זה לחוזה המכובד שנתנו לסמארט 77 לארבע שנים, נראה שהם בונים של בראון וטייטום, כשסמארט וווילאמס הצוות המסייע
רשמנו את המהלכים של סטיבנסון שכבר זמן רב אני חושד שהוא אוברייטד בעולם הכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 22, 2021 11:04 am 
מנהל פורום

א. סטיבנס
ב. שני החוזים האלו מראים יותר מהכל שהסלטיקס מאפשרים לעצמם לעשות טרייד על כוכב אם יסתדר להם, בלי לוותר על טייטום/בראון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 22, 2021 1:49 pm 
Junior

Att כתב:

אתה לא מבין את הטרייד של אדאמס אבל תוהה מה הייתה האלטרנטיבה...
אני ממש בעד לא לעשות כלום במקום לעשות טעויות בנ.ב.א.
זו אחלה אלטרנטיבה עם בונוסים נחמדים - אתה שומר על הקאפ שלך, אתה מאפשר לעצמך אופציות פעולה רבות יותר ואתה מקבל בחירות דראפט גבוהות יותר.
ואתה לא מסדר לעצמך חוזה גרוע ממש שתצטרך לשלם כדי להעיף.

הוא לא משחק בעמדת הסנטר?

אינגרם ולונזו נחשבו לכישרונות צעירים מבטיחים מאוד בזמן הדראפטים שלהם, שסה"כ קדמו בשנתיים-שלוש לבחירה בזאיון. גם היתה סיבה טובה להאמין ששניהם סבלו מכל התהפוכות בלייקרס, כשהשיא הגיע בעונתם האחרונה שם עם הגעת לברון וסוללת וטרנים נטולי קליעה מבחוץ ברובם (רונדו על המשבצת של לונזו, לאנס סטיבנסון ועוד). אינגרם אכן פרץ בעונתו הראשונה עם הפליקנס ולקח MIP, לונזו שיפר בהדרגה את הקליעה שלו מבחוץ.
שלח את הפליקנס לטופ 6 של שני הדראפטים האחרונים, וממש לא בטוח שהם מתחזקים בשני פרוספקטים עדיפים על פני לונזו ואינגרם.

את המשפט "הגרעין של קבוצה הוא לא מה שאתה מחליט שהוא" אני בכלל מוותר על להבין. "גרעין צעיר" מן הסתם לא יכול להיות גרעין של כוכבים, לא כ"כ פשוט להשיג כוכבים מידיים הן מצמרת הדראפט והן בהמשכו, אבל כאשר מנג'ר מזהה פרוספקטים מסוימים כשווים בחירה ופיתוח, הם הופכים לחלק מהשלד הצעיר כך שגם אם אינם 100% untouchable, הם בדרך מתמקמים בקטגוריית he's probably worth more to us than he is too you ע"ש ביל סימונס.

איפה אמרתי שאני לא מבין את הטרייד עבור אדמס? אמרתי שהוא הפתיע אותי בזמנו, כי הייתי מקובע על הקונספט שהפליקנס יצרפו סטרץ' 5 לצד זאיון (לרבות איבקה או ביינס *הוותיקים*). מסכים גם שהארכת החוזה היתה צעד מוזר, אבל לא חושב שהחוזה הנוכחי של אדמס כזה קריטי ומשער שגם בלעדיו, היינו יכולים לראות החלפה של בלדסו ובחירה 10 ביונאס ובחירה 17.
לגבי הייז, נראה לי שכבר אמרתי את זה - סנטר שחיפי וגולמי, עדיף לבשל אותו על אש קטנה בתור באק אפ וספוט-סטארטר (גם אדמס התחיל ככה מאחורי פרקינס...). זה גם מביא אותי לנקודה האחרונה בדיון איתך:

אתה מאוד מאחורי כל מהלכי הריבילד של שימוש בקאפ ספייס לספיגת חוזים בלתי רצויים + נכסים וכמובן רצף של עונות טנקינג לצורך רצף של בחירות לוטרי גבוהות, אבל מתעלם מהאספקט של בניית קבוצת כדורסל מתפקדת שתקנה לשחקניה הצעירים הרגלים בריאים (מה שכמובן לא היה בפילי של הינקי). גם ככה יש ביקורת על המאמץ ההגנתי של זאיון ואינגרם, שבהרכב הנוכחי של הפליקנס יצטרכו להיות אלה שנותנים את הטון ומנצלים את כישוריהם האתלטיים בשביל להוביל סכמה הגנתית מתפקדת כלשהי. בגישה שלך, קיימת סבירות גבוהה לכך שהם ייאמצו מנטליות של ג'בארי "לא משלמים לנו בשביל לשחק הגנה" פארקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 22, 2021 1:53 pm 
Junior

Att כתב:
ההפרש בין ציון (=הטיימליין של הפליקנס) לבין אדאמס הוא 7 שנים.
זה הפרש משמעותי מאוד.
ציון יגיע ליכולת ולניסיון שמאפשרים זכייה באליפות כשחקן מרכזי (אם יגיע לשם) בסביבות גיל 26 נניח.
בשלב הזה אדאמס יהיה בן 33 ורחוק, סביר להניח, משיאו.

וזה עוד בכלל בלי להתחשב בכך שאדאמס הוא לא חלק מגרעין של כוכבים אלא סתם שחקן משלים.
אם יש לך אפשרות להשיג כוכב גדול בן 28 ולצוות אותו לוויליאמסון - אולי.
סביר להניח שזה יהיה רעיון רע אבל לפחות יהיה לנו דיון בגלל מקרים יוצאי דופן כמו לברון או פול (שיכלול מיליון פרטים - מה הסיכויים של אותו שחקן להיות עדיין בטופ של העמדה שלו בגילאים 33-37, כמה השחקן נבנה על היכולת האתלטית שלו, בפרופיל הפסיכולוגי שלו, במוסר העבודה, במידת האמון שיש לך בסיכויי הכוכב המרכזי שלך להפוך לסופרסטאר וכו׳ וכו׳)
כל דבר שהוא לא כוכב - טעות קולוסאלית.

אבל מי דיבר על לקחת אליפות עם זאיון בשנים הקרובות? קודם מתחילים מצבירה הדרגתית של ניסיון פלייאוף, עם כל הכבוד למקרה החריג של הסאנס וההוקס לאחרונה.
אדמס, כמו שיובל אמר בהודעה קודמת פה, הגיע בעיקר כדי לתרום בוקס-אאוט בהגנה וסקרינים בהתקפה. תרומה מאוד ספציפית ומוגבלת, נכון, אבל כזו שתרמה להתפתחות של זאיון כיוצר במשחק העומד.

אגב, דוגמה שלילית לצירוף של כוכב בשיאו לקבוצת צעירים קיבלנו במשך שנתיים רצופות, עם באטלר במינסוטה ואז בפילי. אישיות די חריגה בקנה מידה כוכבי אומנם, ועדיין, גם ברמה המקצועית זה לא היה טוב בשביל טאונס וסימונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 22, 2021 2:02 pm 
Junior

Att כתב:
כתבתי את זה מיד ואכתוב זאת שוב.
הפליקנס לא היו צריכים לחתור לפלייאוף בשנתו הראשונה של ציון.
הם היו צריכים לשלוח את הולידיי בטרייד תמורת בחירות עתידיות (כפי שעשו ממילא מאוחר יותר), להשאיל את הקאפ שלהם לקבוצות אחרות תמורת בחירות דראפט (הנטס עשו את זה אאל״ט, אוקלוהומה עושים את זה יפה) ולראות לאן אינגרם, בול וציון מצליחים להוביל אותם.

אין שום סיבה למהר, אין שום סיבה ״לעזור״ להם עם וטרנים משומשים*, אין שום סיבה להיבהל שציון לא יחתום עוד לפני שקרע נעל אחת (יש לך ב-99.999% לפחות 6 שנים איתו). פשוט תראה לאיפה הסו-קולד-גרעין הזה יכול להוביל אותך ותסיק מסקנות לא ממשאלות הלב אלא ממה שאתה רואה בפועל.
תוך כדי, אתה ממקסם את בחירות הדראפט שלך.

הנטס עשו את זה כי כמעט ולא היתה להם דרך אחרת להשיג פרוספקטים ונכסים, אנחנו מדברים על השנים שבהן המון בחירות שלהם הלכו לסלטיקס.
לגבי אוקלהומה, אני ממש לא במחנה של "אלוהים אדירים, מה כבר פרסטי יכול לעשות עם כל הבחירות שהוא צובר, זה מגוחך" - ועדיין, לפני חודש קיבלנו המחשה לכך ששלל הבחירות הזה לא ממש עזר לו להתקדם מבחירה 6 אל הטופ 3-4 הנחשקים של הדראפט. כך שאחרי טנקינג בוטה, ולמרות כל הבחירות שכבר נצברו, התאנדר הגרילו בחירה 6 לא אטרקטיבית ולך תדע אם לא נפלו על באסט עם ג'וש גידיי.

אני פשוט לא יודע עד כמה פייבורס/אדמס ורדיק/בלדסו סייעו לפליקנס להשיג ניצחונות שפגעו במטרת העל שהצבת להם...
כשמנגד, נקודה שכדאי לשקול היא שגריפין הביא את כל החוזים של הנ"ל (והאריך לאדמס חוזה בשנתיים סה"כ) כדי שתמיד יהיו לו כמה חוזים נוחים להרכבת טריידים פוטנציאליים עבור הכוכב הפנוי הבא. יש כמה פרוספקטים צעירים מעניינים, יש המון בחירות מהלייקרס והבאקס. לא הייתי שולל הגעה של לילארד או ביל לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 22, 2021 4:40 pm 
Hall of Famer

מה שיש לפליקנס זה ממש לא מעט, פשוט מטבע הדברים זה לא תמיד מצליח ויצליח - והסיכויים תמיד לרעתך בליגה כל כך תחרותית (ובפרט במערב).
אני לא רואה סיבה להניח כעת (או עדיף לפני שנה אפילו, שאז היינו פחות "מוטים" מהאליפות האחרונה של מילווקי) למה זאיון ואינגרם יהיו בעוד כמה שנים צמד פחות טוב מיאניס ומידלטון (שהתחילו אפילו בפרופיל הרבה יותר נמוך מהם) שכן הגיעו לאליפות הנכספת. אם נמשיך בהשוואה - בכלל לא בטוח שלונזו יהיה פחות טוב מהולידיי (ובוודאי שמבלדסו), כנ"ל הייז מברוז לופז וכו'.

איכשהו הגענו למצב שלגבי כל קבוצה ב-NBA שומעים את האימרה "הם צריכים עוד כוכב/סקורר", כולל למשל הלייקרס עם לברון ודיוויס...
אפשר לטעון שלקבוצות כמו ניו אורלינס מה שאולי הכי חשוב זה להתחיל לייצר תלכיד שיתפתח ביחד, יתלכד, ישמור בהגנה וכו'.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 22, 2021 5:03 pm 
Hall of Famer

לא עקבתי באדיקות מי חושב מה, אבל הפליקנס נכון לעכשיו:

1) מקום 28 מתוך 30 בתשלום משכורות בליגה

2) החוזה הכי ארוך וגדול שלהם כרגע זה לשחקן בן 24 שכבר הספיק להיות אולסטאר במערב ולהבחר לשחקן המשתפר בליגה, וקלע בשתי העונות האחרונות 24 נקודות למשחק (אינגרם)

3) יש להם את זאיון

4) יש להם לא מעט חוזים נגמרים/אופציות קבוצה לקיץ הבא

אז לי זה נראה ממש-ממש לא רע.

יש דעות אחרות?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

נערך לאחרונה על ידי Hacohen בתאריך א' אוגוסט 22, 2021 5:31 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 22, 2021 5:23 pm 
Junior

הדעה המרכזית שלי בנושא היא שזה הפליקנס ולא ההורנטס :)

מעבר לזה אני חושב שאחד הדברים המרכזיים שלמדנו בשנים האחרונות זה פשוט תבנו את הקבוצה הכי טובה שאתם תוך שמירה על גמישות כלשהי ותקוו שהעונה זה יספיק.
זה גרם לפיניקס להגיע ממצב שהיא לא בפלייאוף להגעה לגמר על ידי הוספת וטרן מצוין לקבוצה שלא עשתה פלייאוף, זה גרם לילדים של אטלנטה להגיע לגמר האזורי (מבלי להיות קרובים לפלייאוף עונה קודם), זה גרם למיאמי להגיע לגמר עונה שעברה וזה גרם לטורונטו לקחת אליפות. כל אחד מארבעת האירועים האלו שקרו ב3 השנים האחרונות היה אירוע עם הסתברות נמוכה שקרה כי הקבוצות היו הכי טובות שהם יכלו באותה נקודת זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 22, 2021 5:35 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
הדעה המרכזית שלי בנושא היא שזה הפליקנס ולא ההורנטס :)

מעבר לזה אני חושב שאחד הדברים המרכזיים שלמדנו בשנים האחרונות זה פשוט תבנו את הקבוצה הכי טובה שאתם תוך שמירה על גמישות כלשהי ותקוו שהעונה זה יספיק.
זה גרם לפיניקס להגיע ממצב שהיא לא בפלייאוף להגעה לגמר על ידי הוספת וטרן מצוין לקבוצה שלא עשתה פלייאוף, זה גרם לילדים של אטלנטה להגיע לגמר האזורי (מבלי להיות קרובים לפלייאוף עונה קודם), זה גרם למיאמי להגיע לגמר עונה שעברה וזה גרם לטורונטו לקחת אליפות. כל אחד מארבעת האירועים האלו שקרו ב3 השנים האחרונות היה אירוע עם הסתברות נמוכה שקרה כי הקבוצות היו הכי טובות שהם יכלו באותה נקודת זמן.

אני כל החיים אתבלבל בין ההורנטס לפליקנס, לא יעזור לי.

זה כמובן גרם למילווקי פאקינג באקס לקחת אליפות למרות כל הטעויות שהם עשו ופורטו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 27, 2021 7:07 pm 
Senior

מרקנן לקליבלנד, לארי נאנס לפורטלנד, דריק ג'ונס ג'וניור ובחירת סיבוב ראשון כלשהי לשיקאגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 27, 2021 8:13 pm 
מנהל פורום

הבחירה של פורטלנד, היא מוגנת לא ברור מה רמת ההגנה.
הבולס גם יקבלו בחירת סיבוב שני שהגיעה לקאבס מדנבר
בכל מקרה, מרקונן מתלבש טוב על המשבצת של לאב ולא בגלל הצבע אלא יותר הסקילס. אם כי לאב בשיאו היה מפלצת סטטיסטית בקבוצה בלי יומרות ואילו מרקונן בקבוצה בלי יומרות היה חיית מחמד סטטיסטית
לא ברור לי מה הבלייזרס עשו, ויתרו על ג'ונס ועל בחירת סיבוב ראשון בשביל נאנס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נורטון ו 39 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: