סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 12:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 489 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מרץ 12, 2022 4:21 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אולי אבדיה לא מרשים אף אחד בליגה, או בפורום סלניוז, אבל עדיין מקבל קבוע מעל 23 דקות למשחק. כנראה שזה מספיק מרשים את מי שצריך, או שמי שצריך חושב שמגיע לו הקרדיט הזה ולא להקפיץ מהג'יליג את אחד מהמוני השחקנים שיכולים לעשות את מה שהוא עושה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 12, 2022 4:36 pm 
Hall of Famer

הוא קיבל הלילה 10 דקות משחק.
דקות המשחק שלו הן כל דבר מלבד "קבועות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 12, 2022 4:41 pm 
Hall of Famer

שמעת פעם על מונח שנקרא "ממוצע"?

בעונה הקודמת אבדיה שיחק בממוצע 23.3 דקות למשחק, והעונה הוא משחק 23.3 דקות למשחק. זה אומר שיש לו משחקים של 10 דקות, אבל הם מעטים יחסית והרבה מתחת לממוצע. יש לו גם משחקים של 30 דקות ומעלה, שהם מעל הממוצע. המשפט "מקבל X דקות לערב" מתייחס לממוצע, תמיד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 12, 2022 5:02 pm 
Hall of Famer

הציפייה הייתה שדקות המשחק שלו ומספר הזריקות מהשדה יגדלו אחרי הפציעה של ביל שגמרה הלכה למעשה את העונה של וושינגטון. עכשיו, אם וושינגטון הייתה קבוצה סבירה (וככזו, היא לא הייתה מביאה את סטורנסקי), היא הייתה נותנת דגש לפיתוח הצעירים שלה, קיספרט ואבדיה. היה שיח על כך שאבדיה ינהל את המשחק (שיח שאף פעם לא קניתי). בפועל, המעמד של אבדיה רק הולך ומדרדר. ההגנה שלו נחלשה, הוא בקושי לוקח זריקות והוא משחק 5 דקות פחות "בממוצע" ב-5 המשחקים האחרונים.

היה שלב בעונה שבו נראה שהקריירה שלו בנ.ב.א. מתחילה לקבל צורה אבל כעת המגמה היא שלילית ובסיום העונה השנייה בליגה של שחקן זה לא מעודד.

בשורה התחתונה, אבדיה חייב להשתפר (ולהתייצב) כדי להיות שחקן נ.ב.א. לגיטימי.
זה שהוא מקבל קרדיט מסוים בשנתיים הראשונות שלו כבחירה 9 זה נחמד אבל זה לא מבטיח לו שום דבר בנוגע להמשך.

או במלים אחרות, אם מישהו היה מציע לי בחינם (או תמורת בחירת סיבוב שני) לקבל את אבדיה כעת, אז כן. הייתי לוקח אותו.
אם מישהו היה מציע לי לקבל שחקן בן 26 עם היכולות והמספרים האלו הייתי אומר 'לא, תודה'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 12, 2022 6:29 pm 
Hall of Famer

לא רואה סיבה לחשוב שהקריירה שלו תהיה טובה יותר משל קיד גילכריסט למשל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 12, 2022 6:55 pm 
Junior

זה שהוא מקבל 23 דקות למשחק בחוזה הרוקי שלו בקבוצה שלא עושה פלייאוף במזרח, זה לא מי יודע מה מעיד על משהו, מלבד זה שהוא מסוגל להתמודד ברמה הזו. רוב הקבוצות נותנות לשחקנים הצעירים שלהן יותר דקות ממה שהם שווים בשלב הזה, בעיקר כשזו קבוצה עם שאיפות נמוכות.
אחרי חוזה הרוקי, ובעיקר כשמדובר בפרי אייג'נט, קבוצות כבר הרבה פחות סלחניות כלפי תרומה חלשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 12, 2022 6:57 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
זה שהוא מקבל 23 דקות למשחק בחוזה הרוקי שלו בקבוצה שלא עושה פלייאוף במזרח, זה לא מי יודע מה מעיד על משהו, מלבד זה שהוא מסוגל להתמודד ברמה הזו. רוב הקבוצות נותנות לשחקנים הצעירים שלהן יותר דקות ממה שהם שווים בשלב הזה, בעיקר כשזו קבוצה עם שאיפות נמוכות.
אחרי חוזה הרוקי, ובעיקר כשמדובר בפרי אייג'נט, קבוצות כבר הרבה פחות סלחניות כלפי תרומה חלשה.

סבבה, כל הטיעון שלי היה שהוא מסוגל להתמודד ברמה הזו, והיתר תלוי בו. אני לא חושב שיש לו פוטנציאל כוכבות. אני חושב שהבסט קייס סנריו שלו זה שחקן עם קריירה יציבה בNBA, אולי עם טיקט של ספצילאיסט הגנה. עמרי כספי משודרג, נגיד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 12, 2022 7:46 pm 
Hall of Famer

קצת קשור לנושא
בסוף הרי חלק מהמעמד של אבדיה בשנתיים הקרובות יהיה "מעמד יחסי" בתוך וושינגטון

יהיה מעניין לראות האם וושינגטון מממשים את האופציה על האצ'ימורה (6.3M בעונה הרביעית, בדיוק כמו שיהיה לדני בעונה העוקבת) לעונה הבאה. אגב בתוך 23 הדקות שדני מקבל העונה למשחק יש "הנחה" מאוד גדולה, והיא שהאצ'ימורה בינתיים שיחק רק 25 משחקים ורק 19 דקות למשחק - בין היתר כמובן עקב הבעיות המנטליות שלו. אני מזכיר שבשתי העונות הראשונות שלו בליגה הוא קיבל מעל 30 דקות עם תוצרת מכובדת (סביב 13-14 נקודות, 5-6 ריבאונדים), והדעיכה שלו בעונה השלישית היא לכל הפחות לא צפויה.

עוד צלע שקצת נכנס ל"מאבק" הזה הוא קיספרט - שקרוב אליהם גם בותק וקצת גם בעמדה.
הוא התחיל את העונה בצורה מזעזעת, וסיפק פחות מחצי שלשה למשחק ב-20% בממוצע ב-22 המשחקים הראשונים שלו (וזה הרי "הטיקט" המרכזי שלו). מאז לעומת זאת הוא עומד על 1.7 שלשות למשחק ב-37%, ובפרט 11/22 לשלוש בשלושת המשחקים האחרונים.
גם העלייה בדקות שלו לאחרונה בולטת - ממוצע עונתי של 23, אבל למעלה מ-30 במהלך 13 המשחקים האחרונים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 12, 2022 7:50 pm 
Hall of Famer

קיספרט, כרגע, למרבה האימה, הוא הצעיר הכי מבטיח של וושינגטון והמגמה שלו היא אכן חיובית.
אני לא בטוח שיש לנו מספיק מידע לגבי האצ'ימורה כדי לדעת אבל מבחינת יכולת, הוא בוודאי שווה את החוזה הזה.
מהן הבעיות המנטליות שלו?

אני חושב שהעתיד של אבדיה קשור רק לאבדיה ולא לתחרות שיש לו בוושינגטון.
כל עוד הוא קולע באזור ה-30% משלוש, הוא צריך לומר תודה על כל דקת משחק ולהמשיך להתאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 12, 2022 10:32 pm 
Sophomore

Att כתב:
קיספרט, כרגע, למרבה האימה, הוא הצעיר הכי מבטיח של וושינגטון והמגמה שלו היא אכן חיובית.
אני לא בטוח שיש לנו מספיק מידע לגבי האצ'ימורה כדי לדעת אבל מבחינת יכולת, הוא בוודאי שווה את החוזה הזה.
מהן הבעיות המנטליות שלו?

כל עוד הוא קולע באזור ה-30% משלוש, הוא צריך לומר תודה על כל דקת משחק ולהמשיך להתאמן.

קיספרט בחירת דראפט מעולה של המכשפים.
לא נעים לומר את זה, אבל ההצלחה שלו כמובן היא על חשבון דני.
אני חושב שבסך הכל דני שחקן שלם יותר ממנו, אבל מה לעשות שקיספרט מכניס יותר טוב את השלשות, וזה בימנו הגורם הדומיננטי בתפקידים שנותנים לו ולדני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 12, 2022 10:43 pm 
Hall of Famer

כולנו סגורים על זה שקיספרט משחק (קצת) פחות מדני, קולע (קצת) פחות מדני, לוקח (הרבה) פחות ריבאונדים, וקולע באחוזי שדה זהים לשל דני, עם יתרון קל בשלשות? ושדני נחשב לשחקן הגנה הרבה יותר טוב? אם כולנו, אז סבבה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 12, 2022 11:51 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
Att כתב:
מהן הבעיות המנטליות שלו?

קיספרט בחירת דראפט מעולה של המכשפים.
לא נעים לומר את זה, אבל ההצלחה שלו כמובן היא על חשבון דני.
אני חושב שבסך הכל דני שחקן שלם יותר ממנו, אבל מה לעשות שקיספרט מכניס יותר טוב את השלשות, וזה בימנו הגורם הדומיננטי בתפקידים שנותנים לו ולדני.

אני לא חושב שההצלחה של קיספרט היא על חשבונו של דני.
הם שחקנים שונים מאוד ומסוגלים לשחק ביחד.

אבל אני מאלו שחושבים שדני הוא מספר 4 בנ.ב.א. ושהמתחרים הישירים שלו על דקות משחק הם קוזמה (שטוב ממנו בהרבה) והאצ'ימורה.

אני חושב שגם קיספרט הוא בחירה קצת בעייתית כי האפסייד שלו מוגבל (לא מסתמן ככוכב) אבל הוא נבחר לקראת סוף הלוטרי, מראה ניצוצות יפים כרוקי ואני חושב שיש לו סיכוי טוב יותר להיות שחקן חמישייה (סטייל ג'ו האריס), כאשר גם הקריירה שלו תוכרע על ידי האחוזים שלו משלוש.

במקרה שלו, הנתונים מהתקופה האחרונה מעודדים מאוד:
בחמשת המשחקים האחרונים הוא זרק לא פחות מ-7 זריקות בממוצע לשלוש!
וקלע אותן באחוזים מצוינים (15-35, 43%~)

השילוב הזה בין ווליום לבין דיוק ומהירות השחרור שלו בזריקה הופכים אותו לשחקן מעניין, כאשר שחקנים מהסוג הזה (כאשר מגיעים לרמה מסוימת) מקבלים פוטנציאלית כ-15 מיליון דולר בעונה.

אבל שוב, אין קשר אמיתי בין דני לבין קיספרט.
דני צריך להשתפר בפני עצמו ולהיאבק על הדקות שלו כמחליף בעמדה מס' 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 13, 2022 1:10 am 
Sophomore

Hacohen כתב:
כולנו סגורים על זה שקיספרט משחק (קצת) פחות מדני, קולע (קצת) פחות מדני, לוקח (הרבה) פחות ריבאונדים, וקולע באחוזי שדה זהים לשל דני, עם יתרון קל בשלשות? ושדני נחשב לשחקן הגנה הרבה יותר טוב? אם כולנו, אז סבבה.

הגנה של דני זה דבר מאד חשוב, וכמובן שגם בליגה מודעים
אבל זה קצת יותר מורכב -
בדני בחרו כי הבינו שיש בו פוטנציאל להיות שחקן ברמה גבוהה. אז גם אם לא לוקה או לאמלו בול, אז לפחות משהו ברמה של לונזו בול או קוזמה (מבחינת היכולת, לא הסגנון).
מקיספרט לא חושב שהיו ציפיות להיות כוכב.

כמו שכתב שמוליקי, הטיקט של קיספרט זה השלשות, וכנראה שהוא יהיה קלעי של יותר מ 33% שיש לו כרגע בעונת הרוקי שלו (שטובה יותר מעונת הרוקי של דני, לדעתי).
לעומת זאת דני לא היה קלעי גדול אף פעם, ולפי מה שהבנתי מקריאה של פוסטים פה בפורום בעבר, הקליעה שלו מחוץ לקשת תמיד היתה מפוקפקת משהו, אז
יש מצב שהוא יהיה תמיד בטווח שבין 30-33%, ואז זה בעייתי. כמו שציינתי בעבר מרבית הזריקות שלו מ -3 הן זריקות פנויות לחלוטין.

זה שדני מתגלה כריבאונדר טוב, זה די זניח. לא חושב שזה כ"כ משנה אם יש לו 5 ריב' למשחק או רק 2. בלי ספק עדיף במקום זה שיכניס עוד שלשה אחת פעם בשני משחקים.
חוץ מזה הוא בעייתי מאד בכל הקטע של האתלטיות.
למשל, עם הגובה שלו הינו צריכים לראות אותו מנסה להטביע מידי פעם מהמקום (הוא בגובה של מייסאו באסטון), אבל אני לא זוכר שראיתי אותו מנסה אפילו פעם אחת.
"אקספלוסיביות" זה ההפך ממנו.
לא מזמן קראתי שמבין כל שחקני וושינגטון הוא מחטיא הכי הרבה זריקות באזור הסל(הכוונה ללייאפים אני מניח), זה כנראה תוצאה של הרכות וחוסר האתלטיות שלו.
גם את הלייאפים שלו הוא מסיים יותר מידי רחוק מהסל, ואין לו טאצ' כמו של דונציץ' כדי לסיים זריקות כאלו בפנים.
כמו כן הוא לא משתפר מספיק בסיומת בשמאל ולתקוף את הסל בשמאל.

יחד עם זאת, אני מסכים שעם שיפורים יש מצב שהוא יגיע להיות "עומרי כספי משופר", אבל אם מבחינת וושינגטון זו התקרה שלו, השאלה מה זה אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 13, 2022 2:28 am 
Senior

שווה לזכור לפחות בהקשר של העתיד בוושינגטון שיש משתנה חדש ומשמעותי בקבוצה. נדמה לי שבמשחקים הראשונים פורזינגיס שיחק אך ורק לצד קוזמה, הצימורה או דני. שווה לראות אם בעתיד הוא יצוות ליד גאפורד גם. תומאס בריאנט יצא לגמרי מהרוטציה במשחקים האחרונים. וכמובן שכל זה בזמן שביל בחוץ. אם מכניסים 36 דקות של ביל לקבוצה הזו המקום של דני עוד יותר רעוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 13, 2022 4:57 am 
Sophomore

נזכיר רק שקיספרט אולי רוקי אבל הוא בן 23 והגיע לליגה אחרי 4 שנים שבהן הלך והשתפר באופן הדרגתי במכללות. הוא מבוגר בשנתיים מדני. כשהיה בגיל 20, הגיל של אבדיה בעונת הרוקי שלו ב-נבא, היו לקיספרט 8 נקודות, 4 ריבאונדים ואסיסט ב-26 דקות למשחק בגונזאגה (שיחק שם עם האצ'ימורה וברנדון קלארק). זה לא אומר שהוא שחקן רע או בחירה רעה. רק שהשוואה שלו לאבדיה באותה נקודה בזמן, עונת הרוקי שלהם ב-נבא, היא בעייתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 13, 2022 6:13 am 
Hall of Famer

אבל למה צריך להשוות ביניהם בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 13, 2022 8:32 am 
Senior

סוג של שפל עבור דני. 13 דקות בהפסד לקבוצת ג׳י ליג פלוס גוש הארט. 0-3 מהשדה, 0 נק, ריב אחד, אסיסט אחד חטיפה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 13, 2022 9:09 am 
Hall of Famer

נכון להיום הוא אחד שחקני ההתקפה החלשים בליגה.
אם לא נראה קפיצה בעונה הבאה הוא יסיים את הסיפור שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 13, 2022 7:44 pm 
Hall of Famer

באמת משחק מביך :/
גם עבור דני אבל לא פחות מזה, בהקשר של ההנהלה ושל המאמן.
וושינגטון בתחתית של הליגה כמעט מכל בחינה שהיא
וככל הנראה הקבוצה האבודה ביותר בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 15, 2022 11:10 am 
Hall of Famer

אז הלילה משחק פחות מביך, 29 דקות ו13 נקודות נגד גולדן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 15, 2022 11:45 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Hacohen כתב:

כדאי לציין שוושינגטון הפסידו ב14 הפרש ושדני שיפר את הסטטיסטיקה בעיקר בגארבג' טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 15, 2022 12:03 pm 
Hall of Famer

סבבה, ברור שוושינגטון פח עכשיו, אבל מציינים פה משחקי 0 נקודות ומעט דקות, אז הלילה היה משחק של 29 דקות (שלישי בקבוצה, יותר מפורזינגיס, הצ'ימורה וקיספרט) ו-13 נקודות. קיספרט אגב עם 4 נקודות, וסטורנסקי שהיה שווה לציין אותו 100 פעם בתור סמל למשהו, שיחק 6 דקות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 16, 2022 10:54 am 
מנהל פורום

sir charles כתב:
Hacohen כתב:

כדאי לציין שוושינגטון הפסידו ב14 הפרש ושדני שיפר את הסטטיסטיקה בעיקר בגארבג' טיים.

בטוח? אני ראיתי שהיו לו כבר 7 נק' בשלב דיי מוקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 16, 2022 11:18 am 
Hall of Famer

לא באמת ריפד את הסטט'.
קלע במחצית השניה 5 נק' מתוך ה-13. מה שכן את רוב האס' והריב' הוא רשם במחצית השניה כשהמשחק היה בהפרש גדול של הווריירס.
מצד שלישי, הוא סיים את הרבע הראשון על המגרש כשוושינגטון בפיגור 3. בפתיחת הרבע השני הוא הוחלף על פורזינגיס. הוא נכנס שוב למשחק ברבע השני בפיגור 7, 5 דקות לסוף המחצית. המחצית הסתיימה בפיגור 16 נק'.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 16, 2022 11:27 am 
Junior

Hacohen כתב:
סטורנסקי שהיה שווה לציין אותו 100 פעם בתור סמל למשהו, שיחק 6 דקות.

סטורנסקי שלנו כבר עם 3.9 נק' בממוצע ב14.3 דקות ב8 משחקים מצליח לחרב במו ידיו את הטנקינג של וושינגטון כאשר בתקופתו הקבוצה מחזיקה ב37.5% הצלחה. בהחלט מזעזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 489 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], דניאל ו 145 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: