סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 2:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 446 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אפריל 29, 2023 10:51 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
גמר ליגה מול פיניקס לא היה קורה לגולדן בכל מצב :)

אני, כאמור, חושב שאם היא תעבור את הקינגס, היא תעוף מול הלייקרס או לפחות תגיע למשחק 7.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 29, 2023 10:55 am 
מנהל פורום

אני מוכן להתערב שהלייקרס לא יעברו את גולדן סטייט (אם וכאשר)
פיניקס עדיפה בקצת על דנבר. לדעתי מונטי ווילאמס, מאמן גרוע על גבול בוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 29, 2023 10:59 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
אני מוכן להתערב שהלייקרס לא יעברו את גולדן סטייט (אם וכאשר)
פיניקס עדיפה בקצת על דנבר. לדעתי מונטי ווילאמס, מאמן גרוע על גבול בוד

פיניקס אולי עדיפה אבל מקסימום יהיה גמר מערב, לא ליגה.

גידרתי קצת בהתערבות מול גואטה את דעתי שהלייקרס עוברים את גולדן, ואמרתי שינצחו לפחות 3 משחקים. בינתיים בוא נראה שהווריירס בכלל עוברים את הקינגס..

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 29, 2023 11:54 am 
Hall of Famer

קפצתי לביקור.
שני משחקי בלוואאוטס הלילה.

סקטאון נשארת בחיים מול הווריורס, הרבה בזכות 18 ריב' בהתקפה ע"ח לוני וגרין. הווריורס הלכו נמוך וקיבלו בראש ממאריי וסבוניס, ואני בהחלט יכול להתחבר לדברים של נדב שמול קבוצה כמו הלייקרס שמשחקת הרבה 'מעל הטבעת' עם החדגבה ולברון הם עלולים לסבול הרבה.
בצד ההתקפי, מונק ופוקס עם משחק טוב הלילה, אבל אלו היו בעיקר תומפסון ופול שפגעו פחות.
עוד נתון מעניין - 25 אסיסטים על 19 איבודים של הקינגס לעומת 20 אסיסטים על 18 איבודים של הווריורס. קטגורית האסיסטים זו קטגוריה שלאורך שנים הווריורס הצטיינו ובמשחק הזה סקרמנטו עקפה אותם. משחק 7 בסקרמנטו צפוי להיות מרתק.
אפרופו משחק המסירות של סקרמנטו, לי אישית מרגיש שהליגה הפכה להיות הרבה יותר מוטה למשחק של הנעת כדור מאשר בידודים שראינו הרבה בעשור הראשון של המאה. גם קבוצות עם סופרסטארים נשענות לא מעט על משחק קבוצתי והנעת כדור לקלעי שלוש, והסטטיסטיקות המרשימות של הכוכבים 'מתיישרות' כלפי מעלה דרך זה שקצב המשחק עלה ויש יותר פוזשנים.
לא שאין יותר בידודים בכלל, וזה בסדר גם מעת לעת, אבל סגנון משחק כמו שראינו מקליבלנד של מייק בראון של "מסור את הכדור ללברון וזוז לצד" די נעלם מהעולם.

ואם כבר לברון, זו הייתה חגיגה צהובה-סגולה הלילה בקריפטו. ממפיס נראתה מאוד שבורה. אם הלייקרס היא הקבוצה הטובה במערב מאז האולסטאר, ממפיס היא הקבוצה הכבויה ביותר כנראה. מוראנט עם הסתבכות האקדח; הגבוהים הפצועים; ואם זה לא מספיק, שחקן כמו דילון ברוקס, שעוד לא השיג בהרבה בקריירה, מנסה לייצר איזה מיני-סכסוך עם לברון, כאילו היה איזה לאנס סטיבנסון או משהו כזה, רק כי שמר עליו בסדר למשחק אחד או שניים.
ההצלחה של הלייקרס מגיעה מכמה צירים לא לגמרי צפויים:
- לברון ג'יימס. בגיל 38 הקלעי הטוב בהיסטוריה ממשיך להיות שחקן כדורסל מעולה. הוא כבר לא בטופ של המשחק שלו, אבל גם לא באמת צריך להוכיח בשלב הזה משהו למישהו, ובכבוד האישי שלו, הוא לא הולך לוותר לעצמו עד הדקה האחרונה של הקריירה.
- אוסטין ריבס. עונה שנייה בלייקרס, והוא משחק בפלייאוף כמו שחקן מנוסה עם הרבה ביטחון עצמי אבל גם פורע שטרות ומנפק קבלות. בקיץ הוא מסיים חוזה ואין ספק שיש תור ארוך של מתעניינים. אני לא חושב שהוא איזה פרנצ'ייז פלייר, אבל להיות צלע שלישית-רביעית בקבוצת פלייאוף זה בהחלט יושב עליו בול וזה מה שהוא עושה בפלייאוף הזה עד כה.
- דאנג'לו ראסל. ב-8 עונות, ראסל כבר עבר דרך 4 קבוצות בליגה. הוא אף פעם לא היה וכנראה גם לא יהיה יציב, וגם לא שחקן שיכול להוביל פרנצ'ייז להישגים קבוצתיים משמעותיים. אבל לצד שני סופרסטארים כמו דיוויס ולברון, אבל גם הוא, להיות כינור שלישי לשניים תותחים זה מקום שהוא יכול לפרוח בו יותר. הלילה 31 נק' שהאפילו על ג'ה מוראנט.
- אנתוני דיוויס. דיוויס הוא הברומטר האמיתי של הלייקרס. כל עוד הוא בריא, הלייקרס הם איום רציני ולא צפוי על האליפות. מול האין-סנטרים של ממפיס הוא חגג. אם הווריורס יעלו, ייתכן ויוכל להמשיך לחגוג. גם מול סקרמנטו על הנייר לא אמורים להיות לו יריבים משמעותיים ברמה הפיזית.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 29, 2023 12:42 pm 
Junior

ראיתי את שני הרבעים האחרונים של המשחק בין הקינגס לווריורס: סבוניס בקושי שיחק ויצא גם בעבירות וזה היה הדבר הכי טוב שקרה לסקרמנטו. מונק ופוקס שיחקו מדהים. אף אחד לא הצליח לשמור עליהם. במקביל פוקס גם שמר על קרי וכל הכבוד לו כי הוא עבודה סבירה. השחקן השלישי המשמעותי היה הוכרטר שגם קלע שלשות וגם עשה קצת רים-פרוטקשן: חסימה פה, חטיפה שם וכמה ריבאונדים בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 29, 2023 1:49 pm 
מנהל פורום

בלי קשר להתערבות, בעוד האם שנראה כמו מאמן שלא מוכן עדיין לרמה הזו בעוד מונטי ווילאמס כמו מאסטר זן
בפלייאוף זה התהפך, הלייקרס נראים בשיאם בעוד הפיניקס כולם חוץ מבוק וKD נראים מתחת לרמה, במיוחד השימוש בשחקני הספסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 29, 2023 5:36 pm 
Hall of Famer

נרדמתי כאשר היה איזה 19 הפרש.
מה שכן שמתי לבד במעט שראיתי זה שחדגבה פשוט נתן הגנה אלוהית וזה היה נראה כמו מבוגר שמחכה לילדים תחת הסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 29, 2023 5:50 pm 
Hall of Famer

דיוויס עצום בפלייאוף עד כה. רק שיישאר בריא.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 29, 2023 6:34 pm 
Senior

הקטע הכי מבאס הוא שכרגע הדרך המסתמנת של הלייקרס לאליפות לא עוברת דרך אף גבוה הגנתי ופיזי. אם דנבר עוברים את פיניקס, יוקיץ׳ יגרום לדייויס לעבוד קשה בהגנה ואולי יסבך אותו בעבירות ( למרות שבינתיים השופטים נותנים לחדגבה להרביץ די חופשי), אבל בסה"כ, בעיקר אם בוסטון יגיעו לגמר, אין אף שחקן שאני מצפה שיקשה על דייויס יותר מדי.
אני עדיין לא מאמין גדול בלייקרס, הם אולי הקבוצה החלשה מהנותרות במערב, אבל כל עוד דייויס בריא, יש להם מצ׳אפ מוצלח למדי בכל סדרה עתידית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 29, 2023 7:03 pm 
Hall of Famer

אז אני אמנם חושב הפוך לגמרי לגבי האיכות של הלייקרס, שהיא לדעתי קבוצה מצוינת ומועמדת ראויה מאד לאליפות, אבל לא כ"כ הבנתי את האמירה על הסלטיקס שלא יכולים להקשות עם הורפורד והטיים לורד.

לגבי העניין שסנטר דומיננטי בלי איום משמעותי מבחוץ הוא האקס פקטור של הפלייאוף הזה, יש לי הרבה נחת. עם כל ההספדים שהיו בשנים האחרונות על שחקני פנים "קלאסיים", וכל הדיבורים ששחקנים בלי קליעה משמעותית משולים למתים בכדורסל המודרני. אז לא.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 29, 2023 7:52 pm 
Hall of Famer

ובהקשר הזה, אני מעלה מהאוב מאמר שכתבתי להופס, אמנם לפני 4 שנים, אז הוא קצת ישן, אבל יש לי תחושה שהוא יהיה תקף גם היום על ״שובו של הסנטר״
https://hoops.co.il/?p=163868

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 29, 2023 8:34 pm 
Senior

Hacohen כתב:
אז אני אמנם חושב הפוך לגמרי לגבי האיכות של הלייקרס, שהיא לדעתי קבוצה מצוינת ומועמדת ראויה מאד לאליפות, אבל לא כ"כ הבנתי את האמירה על הסלטיקס שלא יכולים להקשות עם הורפורד והטיים לורד.

לגבי העניין שסנטר דומיננטי בלי איום משמעותי מבחוץ הוא האקס פקטור של הפלייאוף הזה, יש לי הרבה נחת. עם כל ההספדים שהיו בשנים האחרונות על שחקני פנים "קלאסיים", וכל הדיבורים ששחקנים בלי קליעה משמעותית משולים למתים בכדורסל המודרני. אז לא.

לא אומר שהם לא יכולים להפריע לו, אלא שהםסלטיקס הם בסוף קבוצה די קטנה שלדעתי תתקשה עם הפיזיות של הלייקרס ושל הגרסא הזו של דייויס.
למילווקי נגיד יש קו קדמי שהיה מקשה על דייויס הרבה יותר, לדעתי גם לקאבס, לפילי, באיזשהו מקום גם לניקס עם מיטצ׳ל רובינסון ורנדל.. אבל אני די משוכנע שהסלטיקס יהיו אלו שיצאו מהמזרח.

כאמור, אני לא חושב שהם ייפגשו בגמר את הלייקרס, אבל אם כן - הגודל של הלייקרס זה ה-יתרון שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 30, 2023 12:55 am 
מנהל פורום

ראיתי את המשחק של הקינגס
איש המשחק הוא בראון המאמן
השימוש בליילס כגבוה במקום סבוניס
השליפה של טרנס ג'ונס לדקות מכריעות
במשחקים קודמים הוא שלף את אלכס לן והוציא ממנו האסל
מרשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 30, 2023 9:28 am 
Hall of Famer

הברומטר של סאקטאון זה מאליק מונק ובעיקר הקליעה מהשלוש של הבחור.
בשלושת הניצחונות הוא עומד על 8-17 מהשלוש. בהפסדים על 3-14.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 30, 2023 10:08 am 
מנהל פורום

כן, להכניס את הכדור באחוזים גבוהים לסל זה עוזר מאוד לנצח בכדורסל :-)
מסכים, הוא החתמה אולי הכי טובה של הקינגס בקיץ יחד עם מארי שהוא רוקי
לנצח קבוצת בית נהדרת כמו הווריורס, צריך יותר מ X פקטור אחד
ומונק מעבר לאחוזים הטובים, היה גם הגו טו גיי בהתקפות שאסור היה להחטיא בעיקר בחלק הראשון של הרבע הרביעי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 30, 2023 12:22 pm 
Hall of Famer

אוריאל, לא הבנתי את ההערה על להכניס את הכדור.
לא תמיד זה האחוזים הגבוהים, אלא לפעמים זה מי מכניס אותם.
סאבוניס למשל עומד בניצחונות של הקינגס על ממוצע של 14.3 נק' למשחק עם ב - 39% מהשדה. לעומת זאת בהפסדים הוא על ממוצע של 16.7 נק' ב - 54.7%. אז כנראה שאצל סאבוניס להכניס את הכדור באחוזים גבוהים לא ממש עוזר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 30, 2023 1:01 pm 
מנהל פורום

היעילות משתנה כשמחשבים כמה מהסלים של מונק הם מטווח השלוש וכמה מה2 ביחס לסבוניס
המקרה של סבוניס הוא הטיה, כי כשסבוניס זורק יותר זה אומר שמשחקים פנימה וזה כנראה אומר שפחות הולך מהפרימטר, כשהקינגס מנצחים, הם מנצחים בכושר קליעה טוב מהשלוש
הקשר בין אחוזי שלוש גבוהים של הקלעים לבין התוצאה בין משחק בין קבוצות ברמה דומה, הוא התאמה ברמה גבוהה
עיגלתי את האחוזים למספר השלם הקרוב ביותר
משחק 1: ג"ס 31% קינגס 37%. מנצחת? קינגס
משחק 2: ג"ס 32% קינגס 23% מנצחת? קינגס
משחק 3: ג"ס 32% קינגס 23% מנצחת? ג"ס
משחק 4: ג"ס 42% קינגס 40% מנצחת ג"ס
משחק 5: ג"ס 29% קינגס 29%. מנצחת ג"ס
משחק 6: ג"ס 31% קינגס 39% מנצחת קינגס

4 מתוך 6 משחקים ההתאמה נשמרה, רק באחד היא הופרה
בקיצור את תתן לי מידע מוקדם איזה קבוצה תקלע מהשלוש באחוזים טובים יותר אשפר מאוד מאוד את סיכוי שלי לנחש את המנצחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 30, 2023 1:50 pm 
Hall of Famer

יאללה כך עוד אחד.
קיגן מארי - בניצחונות עומד על 16-4, כולל משחק שלא זרק לשלוש, כולל משחק אחד שבו זרק אך לא קלע. בהפסדים עומד על 14-8.
דיארון פוקס עומד בניצחונות על 34.8%, בהפסדים על 33.3%, לא הבדל דרמטי. בהפסדים קלע שלשה אחת יותר.
מה שאני בא לומר זה שמאליק מונק הוא הברומטר והאקס פקטור ובעיקר הקליעה שלו מהשלוש. לא אמירה כללית של אם תקלע טוב יותר, בעיקר משלוש, אז גם תנצח יותר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 30, 2023 7:58 pm 
מנהל פורום

רשמתי, נעקוב אחרי החוקיות במשחק 7
מתחיל ב10:30 שעון ישראל
היושבים בציון לא יכלו לייחל ליותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 30, 2023 10:46 pm 
מנהל פורום

הסדרה הכי טובה בפלייאוף 23 עד עכשיו
אם יש סדרה ש"מגיע" לה משחק שבע, זה המשחק
אני חושב שאני רוצה את הקינגס בשלב הבא, קשה לי כשתופעה כמו סטף קארי נמצא בצד המפסיד
הימור? ג"ס ב5!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 30, 2023 10:49 pm 
Sophomore

אני עם הקינגס לגמרי. קצת נמאס מהווריורס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 30, 2023 11:02 pm 
Hall of Famer

הרבה נמאס

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 30, 2023 11:05 pm 
מנהל פורום

מאוד מוקדם במשחק, אין בלואוט אבל ג"ס מכתיבים, הקינגס רודפים, לא התחלה טובה לקינגס
1:8 מהשלוש לקינגס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 30, 2023 11:10 pm 
Hall of Famer

כבר לא 1/8 לשלוש לקינגס.

תשמעו זה כדורסל לא רע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 30, 2023 11:13 pm 
מנהל פורום

נו כבר אמרנו הסדרה הכי טובה בעיר
אומנם 1 הפרש לקינגס אבל רוב הזמן ג"ס הובילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 446 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att ו 137 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: