סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 7:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 47  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 12:18 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Bozzy כתב:
אנא מצא לי אמירה כזו שלו לאחר שהסנקציות על האיגודים הוסרו.

אגב, אני לא יודע שאין. אני באמת שואל.

מזכיר לי את המערכון של תיקי דיין "הכרטיסנית"..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 12:38 pm 
Sophomore

אז אני אחדד לך. המועד הרלבנטי לדיון הוא לאחר שהוסרו הסנקציות מהאיגודים, כי לפני זה - אין כמובן מחלוקת שפיב"א הורתה להם. השאלה היא, האם יש התבטאות של יו"ר האיגוד שפיב"א מכריחה אותו להטיל סנקציות, *אחרי* המועד הזה.

אני לא זוכר כזו, אבל זה לא אומר שאין. אלא פשוט שאני לא זוכר אמירה כזו.

ברור לך יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 12:57 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בוזי, זה ציטוט שלי מה-30 ביוני, הרבה אחרי שהוסרו הסנקציות (בינתיים).
המכתב הודלף מהאיגוד היווני וכמוהו נכתבו מכתבים לכל האיגודים שיש להן קבוצות יורוקאפ (עוד איגודים הדליפו את המכתבים מאוחר יותר).
אתה יכול לראות צילום של המכתב המקורי בידיעות בספורטנדו וביורוהופס מאותו תאריך או יום לפני.

ראי שעל הקיר כתב:
פיב"א חוזרת לאיים בסנקציות על האיגודים, עדיין בלי לומר בפירוש את המילה "סנקציות".
האיגוד היווני הדליף מכתב מאיים שקיבל היום מפיב"א אירופה. לא צריך להיות גאון כדי להניח שהאיגודים האחרים עם קבוצות יורוקאפ קיבלו מכתבים דומים.

בתרגום חופשי:
ציטוט:
"לכבוד ג'ורג' וסילקופולוס, נשיא, איגוד הכדורסל ההלני [האיגוד היווני]

בהתייחס למכתבים של פיב"א אירופה לאיגוד שלך מ-17 ו-30 במאי (מצורפים).
למרות הצעדים האנטי-תחרותיים של ECA [החברה שמנהלת את היורוליג] ומכתביך מ-20, 21, 22 באפריל ומ-10 במאי, ECA הודיעה שהמועדון הבא מהאיגוד שלך ישתתף ביורוקאפ לעונת 2016/17: אא"ק אתונה.

לאור האמור לעיל, האיגוד שלך מוזמן ליידע את פיב"א אירופה, בהסתמך על מכתביך ולא יאוחר מ-4 ביולי 2016, על צעדים דחופים וקונקרטיים שכבר נקטתם ועל הפרוצדורה שתנוהל מכאן והלאה.

חתום - קמיל נובאק, מנכ"ל פיב"א אירופה."

עכשיו נראה את הפעולה המהירה והנחושה של ג'ורדי! (כלומר, לא ממש).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 1:25 pm 
Hall of Famer

ג'ורדי מצא מחליפה אחת לאיטלקיות - פואנלבראדה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 1:50 pm 
Hall of Famer

גם סקופיה (אלופת מקדוניה ומשתתפת באדריאטית) הוזמנה ליורוקאפ - מה שמרמז שאכן יותר מאיטלקיה אחת פרשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 1:51 pm 
Freshman

אם אחת פרשה זאת אומרת שכולם פרשו אם אתה שואל אותי. אין מצב שאחת מהם תחליט להלחם לבד בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 2:31 pm 
Sophomore

מעניין אם הן ישובצו בפיבא קאפ ?
לדעתי זה מה שיקרה ובעקבותיהן אולי יבואו עוד קבוצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 2:46 pm 
Freshman

ההגרלה מחר ולפי הפרסומים סאסארי היחידה שפרשה וגם נרשמה לפיב"א. סביר שהשאר פשוט לא רצו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 3:28 pm 
Hall of Famer

נשיא המועדון מסקופיה מאשר שהם קיבלו זימון ליורוקאפ, וגם אמר שהם די הופתעו... והם כרגע בוחנים את המצב, אם יש בכוחם לשחק גם באדריאטית וגם ביורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 5:08 pm 
Hall of Famer

מישהו שמע על קבוצה ליטאית בשם KK Lietkabelis ? מסתבר שהיא המוזמנת השלישית ליורוקאפ.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 5:48 pm 
Hall of Famer

לייטקאבליס היא אחת משתי הקבוצות הליטאיות שכתבתי עליהן מספר פעמים, אלה שהיו אמורות לשחק ביורוקפקאפ של פיב"א בשנה שעברה, ופיב"א העיפה אותן בלי הודעה מוקדמת ביום ההגרלה.
בכל אופן, זה מה שהיא - קבוצת יורופקאפ, ולא מהחזקות שבהן... אם לזה מגיעים ביורוקאפ, הסוף שלו קרוב. קבוצה כמו לייטקאבליס במצב רגיל אמורה להוות בשר תותחים במפעל כמו היורוקאפ של ג'ורדי.
מצד שני, כנראה אפשר לסמוך על זה שג'ורדי ימשיך לשקול את שיקוליו המעמיקים והמורכבים שאינם נהירים לבני אנוש רגילים, ואז ייכנסו ליורוקאפ קבוצות חלשות אפילו יותר ממנה במקום החזקות שיפרשו (בהנחה שהוא יתקיים בכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 6:17 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אם לזה מגיעים ביורוקאפ, הסוף שלו קרוב.

נו באמת..... אפשר לחשוב שהקבוצה הזו אמורה להיות המובילה במפעל. יש עוד מספיק קבוצות חזקות שם. אז תהיה איזו לוליו אחת או שתיים, לא זה מה שיפיל את המפעל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 6:23 pm 
Hall of Famer

אם ההתנהלות של ג'ורדי תימשך כמו שהיא, זו לא הקבוצה הכי חלשה שתהייה במפעל שלו. לייטקאבליס זה רק סימפטום לזה שהיורוקאפ יצטרך בקרוב מאד לגרד את התחתית כדי למלא את מקומן של קבוצות שיפרשו, ובהתנהלות הנוכחית לא מדובר על עוד אחת או עוד שתיים. הקבוצות שג'ורדי יצליח אם בכלל לגייס במקומן יהיו הלייטקאבליסים של העולם ופחות מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 6:26 pm 
Hall of Famer

יכול להיות שאתה צודק, נצטרך לחכות ולראות. אין ספק שזו נורת אזהרה לא קטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 6:54 pm 
Sophomore

האם בסוף ירושלים תישאר ללא מפעל לשחק בו, בגלל נאמנותה הבלתי מתפשרת למפעל המושחת ביותר בהיסטוריה של הספורט העולמי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 6:59 pm 
Hall of Famer

כן. היורוקאפ ייסגר , פיב"א לא תקבל אותנו , ובליגה אנחנו כבר בחוץ. שנת חופש , כמה תבוסות פחות להפועל חולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 7:28 pm 
Hall of Famer

חוץ מזה חסרה לג׳ורדי קבוצה במקום האיטלקית הרביעית. שמעתי שיש בעיר ליד תל אביב קבוצה עם אולם של יותר מ-5000 מקומות.
לך תדע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 7:29 pm 
Sophomore

מה עם הקבוצה האירית שפיב"א המציאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 8:34 pm 
Hall of Famer

Bozzy כתב:
אנא מצא לי אמירה כזו שלו לאחר שהסנקציות על האיגודים הוסרו.

אגב, אני לא יודע שאין. אני באמת שואל.

הרי מכתבו של אותו אחד עמירם הלוי, נשוא שאלתך, שיש הטוענים שהוא יו"ר הגוף המתקרא איגוד הכדורסל בישראל.
המכתב נכתב ב-30 ביוני, שבלוח השנה המונח לפני נראה שזה אחרי שהוסרו כביכול הסנקציות. הוא נשלח למנהלת הליגה על מנת להגן על החלטת האיגוד להשעות את הפועל ירושלים.
ואחרי הקדמה שבה הוא טוען שהסמכות הבלעדית נתונה לאיגוד, הוא פורש את הנימוקים להחלטת האיגוד:

ציטוט:
"איגוד הכדורסל כפוף לפיב"א", הבהיר יו"ר האיגוד. "פיב"א הודיעה במפורש לאיגוד בכתב כי בכוונתה להטיל סנקציות קשות אם לא ימולאו הנחיותיה. האיגוד נתן התראה מראש לקבוצות הרלוונטיות כי הוא מחויב לפעול לפי הנחיות פיב"א שאם לא כן, תנקוט פיב"א כנגד ישראל בסנקציות חמורות, לרבות שלילת הזכות מנבחרות וקבוצות ישראל להשתתף באליפויות אירופה ובמפעלי פיב"א, וביטול השתתפות ואירוח בית באליפות אירופה.
איגוד הכדורסל מחויב לשמור בכל דרך אפשרית על מעמדו של הכדורסל הישראלי באירופה ובעולם, שהושג בעמל רב במשך שנים ע"י הרבה אנשים", המשיך היו"ר. "הקיץ ישתתפו כל נבחרות ישראל הצעירות באליפויות אירופה השונות ובקיץ הבא מצפה לכולנו חוויה יוצאת דופן, כשישראל תארח בפעם הראשונה בית באליפות אירופה, וזאת בזכות הקשרים שאיגוד הכדורסל רקם בפיב"א בשנים האחרונות. לא ניתן לאף אחד לסכן את מעמדו של הכדורסל הישראלי במישוור הבינלאומי.
צר לנו כי מנהלת הליגה, שהינה חברה ושותפה בליגת האלופות החדשה של פיב"א, בחרה ללכת כנגד הגוף בו היא חברה. האיגוד דוחה את טענות המינהלת בענין הפרת דיני ההגבלים העסקיים או כל דין אחר".

http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp

בקיצור הנימוקים הם:
1. פיב"א.
2. פיב"א.
3. פיב"א.

כאלה מכתבים וציטוטים יש מעוד איגודים, מאותם תאריכים, כמו הציטוט של יו"ר האיגוד הסרבי שהבאתי פה למעלה בת'רד שגם הוא מה-30 ביוני או 1 ביולי, לא זוכר בדיוק, בכל אופן זה אחרי שהאיגודים קיבלו את מכתבה של פיב"א שהבאתי כמה הודעות קודם.
יש לג'ורדי את כל הראיות ללכת איתן לבית משפט לצו ביניים ולהראות בקלות שהאיגודים לא פועלים על דעת עצמם אלא כשליחים של פיב"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2016 10:12 pm 
Sophomore

זה מעניין. אבל אני עדיין לא מבין... אתה טוען שהיורוליג מוותרים על תיק מנצח, וכל כך קל (לטענתך), וכל כך ברור (לטענתך), כי...? למה? מה הסיבה? סתם לא בא להם? לא מתחשק להם לבזבז 50 אלף יורו על עורכי דין?

אני באמת מנסה להבין מה הטענה שלך. מה בדיוק האינטרס שלו לא לפעול, אם הוא חושב שיש קייס משפטי ראוי? מה האינטרס שלו למשוך את התביעה, סתם כך?

אם כבר את משער - אז תשער עד הסוף. כי לי לא נראה שהוא עושה את זה סתם כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 8:21 am 
Hall of Famer

לפני שאני עונה לך, בוא רגע נתעכב על ההקדמה שלך.
Bozzy כתב:
אתה טוען שהיורוליג מוותרים על תיק מנצח, וכל כך קל (לטענתך), וכל כך ברור (לטענתך)

כן, חשוב לציין שזה לטענתי, כי זה בעצם תיק קשה ומורכב וזה רק אני רואה אותו כל כך פשטני.
למעשה מישהו העלה לי בת'רד הזה ממש טענה דומה, אבל בכל זאת קצת שונה (ההדגשה שלי):

Bozzy כתב:
אתה לא מוותר סתם כך על תיק. בלי סיבה. במיוחד אם מדובר בתיק שכל עולם המשפט בדעה שהוא תיק מנצח, ואפילו בקלות.

תן לראות רגע מי זה היה... אה, זה היית אתה!
אז זה "לטענתי" שהתיק הזה קל וברור? או לטענת כל עולם המשפט? אולי תחליט?
בקיצור, בפעם הבאה שאתה כותב משפט כמו זה שלמעלה, כדאי מאד שתבדוק מה כתבת קודם - שמא בלהיטותך להקטין את הטיעון שלי, תסתור את עצמך בצורה שרק כדי לא לדרדר את הת'רד הזה לרמה של הת'רד האחר שיש פה לא אכנה אותה בשמות התואר הראויים לה.

ולשאלתך - למה אני צריך לפרש את ההגיון של ג'ורדי? אין הגיון במהלכים של ג'ורדי, אז למה אני צריך בכוח למצוא אחד? אנשים פה העלו את ההשערה שהוא מקריב את היורוקאפ כי זה מחזק את היורוליג, אני חושב שזה מזיק ולא מועיל ולכן לא הגיוני - אבל שום דבר פה לא הגיוני. אז למה אני צריך למצוא הגיון איפה שאין? ההסבר היחיד שלי זו התנהלות רכה ואיטית, פשוט כך. לא ברור לי למה ולא צפוי, אבל זה המצב. כל הקלפים לצידו - תיק משפטי מנצח בנוקאאוט לדעתי (או שמא זה לדעת כל עולם המשפט? התבלבלתי לרגע), וקבוצות ואפילו ליגות שלמות שהיו מוכנות להילחם עד זוב דם מול האיגודים שלהם כדי לשחק אצלו.
למה היורוליג לא הרג את הסנקציות כשהן עוד היו קטנות? למה פתאום, רק אחרי יותר מחודש, הוא נזכר שבעצם מאד דחוף לו להוציא צו ביניים? איפה ההגיון היה פה?
ובעיקר - למה לא צו ביניים עכשיו? מה הטעם לתת לקבוצות לפעול תחת איומי סנקציות שלושה חודשים כבר, ולהגיע למצב הזה שבו קבוצות יורוקאפ לא יכולות לרשום שחקנים בשיא עונת ההחתמות?
אתה שואל אותי מה ההגיון של ג'ורדי, אבל כששאלתי אותך מה ההגיון באי הוצאת צו הביניים לא נתת שום סיבה, למעט טענתך שאין ראיות שהאיגודים פועלים נגד רצונם כפרוקסי של פיב"א. נדמה לי שאת הטיעון הזה הפרכתי מעל ומעבר, יש ראיות למכביר ואני יכול לתת עוד כמה דוגמאות כמו שכבר נתתי. למעשה אני לא אתפלא אם האיגודים היותר לוחמניים כמו הסרבי או הסלובני - אלה שכתבו מכתבים מפורשים שהם ישעו קבוצות בהוראתה של פיב"א תוך מחאה על מדיניותה - עשו את זה בכוונה כדי לתת לג'ורדי ראיות על מגש של כסף, מתוך ציפיה שהוא יעזור להם לצאת מהמצב שנקלעו אליו שלא בטובתם. אבל ג'ורדי לא עוזר, ובינתיים נקבעות עובדות בשטח.
והרי בדיוק בשביל מקרים כאלה המציאו את הכלי המשפטי הזה שנקרא "צו ביניים"! צו ביניים נועד למקרים שבהם, בזמן שאתה ממתין לטחנות הצדק שטוחנות בקצב שלהן, צד אחד לא ישנה את העובדות בשטח בצורה כזו שהתוצאה המשפטית הסופית, שתגיע כשתגיע, תהייה חסרת ערך מעשי. זה בדיוק המקרה הזה.

בכלל, נראה כאילו אתה חושב שמדובר פה בתרגיל אקדמי, או כאילו הנצחון במשפט כשלעצמו הוא המטרה. לא, הוא לא המטרה. המטרה של ג'ורדי אמורה להיות שמירה על קיומם ושלמותם של המפעלים שלו והגנה על הקבוצות שלהם כפי שהבטיח, הנצחון במשפט הוא אמצעי עבור המטרה הזו.
אבל מה לעשות שבדרך יש חיים אמיתיים ועובדות בשטח. המתנה חסרת מעש לתוצאה הסופית של המשפט, או להחלטת הנציבות, או למה שזה לא יהיה, תיקח כנראה חודשים. אלה קבועי הזמן. אבל לג'ורדי אין זמן, אין לו חודשים. יש לו ימים, אולי שבועות בודדים אם אני מאד נדיב. אנחנו בשיא עונת ההחתמות, וקבוצות היורוקאפ לא יכולות לרשום שחקנים שהחתימו או לקבל עבורם שחרורים בינלאומיים. כמה זמן אתה חושב הקבוצות עוד יחזיקו מעמד לבדן, אחרי 3 חודשים שהן הלכו למלחמה וציפו לראות את ג'ורדי עוזר להן? עוד מעט הן יסתכנו בעזיבה של שחקנים שחתמו, כי החוזה שלהם לא יוכל להיכנס לתוקף, ושחקנים אחרים לא יבואו.
אז אין לג'ורדי יחודשים, ואין לקבוצות את כל הזמן שבעולם. יש להם ימים, או שבועות בודדים במקרה הטוב. טחנות הצדק טוחנות לאט, אבל בעונת ההחתמות טחנות החיים טוחנות הרבה יותר מהר.

אבל העיקר שבעוד כמה חודשים כשבית המשפט יפסוק, או הנציבות תחליט, ובינתיים היורוקאפ לא יהיה קיים או שהוא יתמלא קבוצות כמו לייטקאבליס במקום אלה שיפרשו - תוכל לבוא להגיד "אמרתי לך, הנה ג'ורדי ניצח".

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ה' יולי 21, 2016 8:47 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 8:46 am 
Sophomore

ראי, מה באמת לדעתך קורה במצב בו העניין לא נפתר בכמה ימים הקרובים? גם מבחינת הליגות האירופאיות וגם מבחינת הליגות המקומיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 8:49 am 
Hall of Famer

כבר כתבתי. אם ההתנהלות של ג'ורדי תימשך כפי שהיא, העזיבה של ססארי וכנראה גם האיטלקיות האחרות היא רק ההתחלה (בעצם לא ההתחלה, ג'ורדי איבד כבר קבוצות וליגות עוד לפניהן). זליגת הקבוצות מהיורוקאפ רק תתגבר, וג'ורדי יצטרך לגרד את תחתית החבית כדי להכניס במקומן קבוצות כמו לייטקאבליס - ולא בטוח שיצליח, כי החדשות שייכנסו יופקרו לסנקציות של פיב"א בדיוק כמו הוותיקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 9:45 am 
Junior

מכל ההסברים להתנהלות של ג׳ורדי, נראה לי שהספקולציה הכי הגיונית היא אכן הרעיון להקריב את היורוקאפ, או לפחות להתנהל כאילו השליטה במפעל נתונה למו״מ, כדי לחזק יותר את השליטה ביורוליג. אני לא חושב שהיורוקאפ מגיע לעשירית מההכנסות של היורוליג בכל מה שקשור לספונסרים וזכויות שידור ולכן זו נראית כמו החלטה די הגיונית. לדעת ראי מדובר בטעות שתוביל לכך שגם היורוליג עצמו יאבד בסופו של דבר. אני לא רואה את זה קורה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2016 10:32 am 
Hall of Famer

זו נראית הספקולציה הכי הגיונית בעיקר מפני שאין אחרת הגיונית יותר... אבל סף ההגיון של כולן נמוך מאד, אז אין פה יותר מדי תחרות.
אבסולוטית, גם פה אין יותר מדי הגיון לדעתי. אם הכוונה היא להשתמש ביורוקאפ כדי שתהייה איזו עז שאפשר לתת לפיב"א ולהגיע להסכמה שהיורוליג נשאר אצל ג'ורדי - אפשר היה לפתור את המשבר הזה עוד במרץ-אפריל. דווקא מאז היורוליג השקיע המון מאמצים וכסף ביורוקאפ, התחייב לשלם את הוצאות הקבוצות על אדמיניסטרציה ושיפוט, הביא לו ספונסר לשם המפעל בפעם הראשונה אי פעם.
חוץ מזה, אפילו אם נניח שזה נכון לשם הויכוח - למה שההתנהלות הזו תביא הסכמה עם פיב"א? למה שפיב"א תסכים? אם ג'ורדי הורג את היורוקאפ לגמרי לבד, אז למה שפיב"א תוותר לו על משהו בשביל זה? ינקזו ממנו את הקבוצות באמצעות הסנקציות, ואז ילכו גם על הראש של קבוצות היורוליג בקיץ הבא. זה יהיה להם גם יותר קל, כי קבוצות היורוליג יפעלו בלי עורף של תמיכה, גם לא מצד הליגות הגדולות. ולמעשה הם גם הצהירו שזוז כוונתם. ויתור מרצון על היורוקאפ לא יביא הסכמה עם פיב"א ולא יחזק את מעמדו של היורוליג, הוא יחליש אותו.
הפרס הגדול נמצא ביורוליג ופיב"א רוצה אותו, או לפחות נתח נכבד ממנו (מה שהם קראו "תשלום סולידריות"). אם ג'ורדי פועל בחוסר מעש אז אין לפיב"א סיבה לתת לו סולם ולעצור פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 47  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: