סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 12:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 604 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 25  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 10:29 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
sheky כתב:
יאללה עוד אחד כזה ביום ראשון רק עם סוף טיפה יותר טוב לטובים.

אשכרה? אני מבין שיש אנשים שבעד הלייקרס בסדרה הזו, אבל 'הטובים'? באמת? חשבתי שאפילו אוהד הלייקרס הכי גדול/ המעריץ הכי מושבע של לברון/ אבא של קנטביוס קולדוול פופ יודע שהלייקרס הם הvillains של הסדרה הזו (ושל עולם הכדורסל כללל).

מזכיר לי מעט את הסצנה באיך פגשתי את אמא שבה מתגלה שברני חושב שהילד הבלונדיני הוא הטוב ב'קראטה קיד' (ואח"כ גם מסתבר שבכל הסרטים הוא עושה את הטעות הזו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 10:43 am 
Sophomore

stavs כתב:
sheky כתב:

אשכרה? אני מבין שיש אנשים שבעד הלייקרס בסדרה הזו, אבל 'הטובים'? באמת? חשבתי שאפילו אוהד הלייקרס הכי גדול/ המעריץ הכי מושבע של לברון/ אבא של קנטביוס קולדוול פופ יודע שהלייקרס הם הvillains של הסדרה הזו (ושל עולם הכדורסל כללל).

מזכיר לי מעט את הסצנה באיך פגשתי את אמא שבה מתגלה שברני חושב שהילד הבלונדיני הוא הטוב ב'קראטה קיד' (ואח"כ גם מסתבר שבכל הסרטים הוא עושה את הטעות הזו).

א. לאוהבי קראטה קיד יש את הסדרה קוברה קאי בנטפליקס.
לא סדרה מהגדולות שיצאה אי פעם אבל לחלוטין סדרה נוסטלגית כזאת שמעבירה יפה את הזמן.

ב. מיאמי פה מזכירה מאוד את ניו יורק של 99 אם אני לא טועה.
מלחמה ולב גוברים על כישרון.

וזה באמת הופך אותם לסימפטיים מאוד מאוד מאוד
אבל זה לא הופך את הליקרס (אני אישית שונא ) לרשעים בסיפור הזה.

ובמבט אוביקטיבי ככל האפשר , לברון באמת נתן פה משחק מרגש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 11:01 am 
Sophomore

stavs כתב:
sheky כתב:

1+

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 11:19 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
sheky כתב:
וואו איזה משחק ואיזו סדרה.
הילדים שלי לא הבינו למה אני עומד מול המסך מתוח כל כך :)

תגיד תודה. הילדים שלי נכשלו אתמול במבחן בקיאות הכי בסיסי (לא היה להם מושג מי אלה הלייקרס והסלטיקס). כמובן שבזמן המשחק הם ישנו (הם עדיין ישנים האמת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 11:25 am 
מנהל פורום

ואני מודה שכמי שאף פעם לא עודד קבוצות אלא שחקנים, אני לא הכי מתחבר לנרטיב של הלייקרס כטובים/רעים. בכלל באנביאיי האופציה של קבוצה להיות מכביסטית די מנוטרלת.

(יש איזשהו היגיון בלראות את מיאמי לא כרעים אלא כ"אלה שפחות מגיע להם" בכלל שהם אלה שהרוויחו מכך שאין בבועה יתרון ביתיות לאף קבוצה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 12:14 pm 
Hall of Famer

מוריס מוריס מוריס איזו מסירה של דיביל בשניות הסיום היה לו את פופ פנוי לשלשה ממש מתחת לאף.לדעתי היו לא מעט טעויות שיפוט ב2 הצדדים במיוחד ביטול הסל והעבירה של באטלר.לדעתי רונדו היה צריך לקבל לפחות 4_5 דקות ברבע האחרון לא מבין למה הוא לא שיחק עם כל הניסיון שלו.
בכל מקרה הסדרה הזו שווה 6_7 משחקים.תענוג!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 12:19 pm 
Junior

כל כך מותח, הזדקנתי בשנתיים. דווקא היום היתה הרגשה שמיאמי צריכים לנצח ועלולים לבעוט בדלי, לא שהם צריכים להילחם עם הציפורניים כדי לנצח.
לא יודע מה יהיה במשחק הבא, כבר חשבתי שיהיה סוויפ אבל אני אהיה מטומטם להמר נגד מיאמי. דאנקן רובינסון זה מצחיק - או שהוא קולע שלשה בלתי אפשרית או שהוא מעיף את הכדור לפתח תקווה. גם מעצבן שהוא מקבל מעט מאוד ריספקט מהשופטים, יותר מדי זריקות שלו הן תוך כדי עבירה שלא נשרקת לזכותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 12:48 pm 
Junior

stavs כתב:

אה זה ממש נכתב סתם... אין לי ספק שמיאמי הם הsweethearts של הסדרה הזה. אני לא חושב שהלייקרס הם קבוצה שנואה במיוחד ואני לא חושב שהם "הרעים" אבל גם אין לי ספק שמיאמי מותק של קבוצה וחוץ מאוהדי לברון/לייקרס כולם בעדה.

סתם סגנון כתיבה שלי, לא משהו מעבר (אם כי אני ממש בעד הלייקרס ורוצה שיקחו ׂ)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 12:50 pm 
Senior

N.T.K כתב:
stavs כתב:
sheky כתב:

א. לאוהבי קראטה קיד יש את הסדרה קוברה קאי בנטפליקס.
לא סדרה מהגדולות שיצאה אי פעם אבל לחלוטין סדרה נוסטלגית כזאת שמעבירה יפה את הזמן.

ב. מיאמי פה מזכירה מאוד את ניו יורק של 99 אם אני לא טועה.
מלחמה ולב גוברים על כישרון.

וזה באמת הופך אותם לסימפטיים מאוד מאוד מאוד
אבל זה לא הופך את הליקרס (אני אישית שונא ) לרשעים בסיפור הזה.

ובמבט אוביקטיבי ככל האפשר , לברון באמת נתן פה משחק מרגש

בוא נגיד ככה:
הלייקרס הם תמיד חשוד מיידי מבחינתי להיות ה'רעים' - לא נכנס להשוואות מכבי-הפועל וכו', אבל הם לא באים מעמדת האנדרדוג כמעט אף פעם, הם הקבוצה של הוליווד, מגנט לסופרסטארים, באיזה סרט ששווה משהו הגיבור יבוא מקבוצה כזו?

לברון בעיני כנ"ל. הוא כמו רובוט שנבנה להיות השחקן הכי טוב, שום דבר אנדרדוגי / מעורר הזדהות, כשהפתח היחיד ללעשות אותו ה'טוב' הוא באיזה סטורליין שמתמקד בלחצים ואור הזרקורים שהוא מתמודד איתם מאז שהוא מתבגר.

מיאמי ממול אחלה אנדרדוג, מאוד סימפטיים, מאוד מרגשים. ואני עוד לא סובל את ג'ימי באטלר.

גם אם את אחד מהדברים האלו לא מספיק כדי להכריע, שלושתם ביחד שמים את אחת ממפות ה'טוב ורע' הכי ברורות שיש (מאז דאלאס-מיאמי ב2011).

*כמובן שאני מודע לזה שזה דיון דבילי ואני מבקש לא לקחת את ההודעה ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 12:52 pm 
Junior

ראובן כתב:
תגיד תודה. הילדים שלי נכשלו אתמול במבחן בקיאות הכי בסיסי (לא היה להם מושג מי אלה הלייקרס והסלטיקס). כמובן שבזמן המשחק הם ישנו (הם עדיין ישנים האמת).

הקטנה שלי ( שנה וחצי) התעוררה ב5 ורבע ואני איתה. היא לא תעבור מבחן בקיאות לכלום כי היא יודעת להגיד רק הברות בודדות (שזה די מהמם אני חייב להודות)
הגדול בן ה5 קם בסביבות 7 ורבע ובעיקר שאל מלא מלא שאלות לא רלוונטיות.
הילדים שלי פשוט היה ערים ולא הבינו למה אבא עומד באמצע הסלון ופחות קומונטקטיבי מבדרך כלל. אין להם בקיאות בשום דבר שקשור לכדורסל :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 2:06 pm 
Freshman

משחק מחריד של אדבאיו. רובינסון קלעי נפלא ורואים איך שהלייקרס לא נותנים לו לנשום. דיוויס לא יכל לדרוך על הרגל בסיום ונראה כי הוא גורם יותר נזק מתועלת פשוט עמד מבחוץ וחשש ממגע. את האוורד אי אפשר לסבול, מגעיל ודוחה ברמות על. לברון נתן משחק מושלם, לא סובל אותו אבל לדעתי הוא הרבה יותר טוב ממייקל. וכן אני מהדור של מייקל. כמות האייקיו שלו קרובה לשלמות, קבלת ההחלטות שלו היום היתה מדהימה. אסיסיטים, ריבאונד התקפה, סלים חשובים בסוף ותרגיל או לה פקסון/סטיב קר. נראה כאילו רצה לשכתב את ההיסטוריה

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 2:09 pm 
מנהל פורום

ido כתב:
stavs כתב:
sheky כתב:

1+

1 +

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 2:19 pm 
מנהל פורום

מאוד מזדהה עם הפוסט של סתו, כאילו אני כתבתי אותה, לייקרס, לברון, באטלר ומיאמי
הזהרתי אחרי ההתלהבות מהמשחק השלישי ואני מזהיר שוב, כל עוד הניצחונות של מיאמי מגיעים מהתעלות לא אנושית כמעט של באטלר, אין מה לדבר על אליפות של מיאמי
באם לא באמת חזר מהפציעה, בינתיים, כשהוא יחזור לכושר של הסדרה נגד בוסטון, יהיה אפשר לדבר על ניצחון בסדרה, המשחק הזה מראה שהניצחון השני כמו הראשון היא ספארק של התעלות אישית ולא משהו בר קיימא
אם כי במשחק הזה, זה היה פחות וואן מאן שואו כמו במשחק בניצחון הקודם של מיאמי, אולי במשחק הבא עם דראגיץ' ועם באם האמיתי נראה סופסופ ניצחון שמאיים על הסידרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 2:39 pm 
Sophomore

מה שבאטלר עושה בסדרה הזו מדהים לחלוטין. 29, 8.6, 10.2 ו-2.6 בנק', ריב', אס' וחטיפות. 56% מהשדה, 92% מהקו, כשהוא משחק כמעט 43 דק' למשחק באינטנסיביות אדירה, וכמעט לא קולע שלשות (3/11 בסה"כ). מצליח להפוך את הסדרה לצמודה ותחרותית למרות שדראגיץ' בחוץ ובאם מוגבל. לא פחות מדהים, זה שהשורה הסטט' הזו עדיין נמצאת מתחת לזו של לברון :shock:

אני לא מאמין שמיאמי מסוגלת לנצח עוד שניים. אני די בטוח שזה ייגמר במשחק שש. הסיכויים של מיאמי תלויים בעיקר בבאם וטיילר הירו. אם לפחות אחד מהם ייתן הצגה במשחק שש (כמו ששניהם כבר נתנו בסדרות קודמות), אולי. ואם מיאמי תצליח לכפות משחק שביעי, יהיה מרתק. הלחץ על לברון והלייקרס יהיה מטורף, והמומנטום של ההיט יהיה אדיר. ללייקרס יש שחקנים מאוד מאוד מנוסים במעמדים האלה (לברון, רונדו, גרין. אפילו הווארד במידה פחותה). הם יודעים שאסור להם להגיע למשחק 7. לכן אני גם מאמין שהם ידעו לגמור את זה לפני (לצערי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 3:34 pm 
Junior

מבחינת הצוות המסייע של מיאמי, אז קראודר לא איתנו ב-3 משחקים האחרונים, אחרי שדווקא פתח טוב את הסדרה. הוא חייב להתחיל לקלוע באחוז יותר סביר את המבטים הפנויים, ולסגור לריבאונד.
הירו בשניים הקודמים לא היה טוב רוב הזמן, אבל אדיר בקלאץ'. במשחק הלילה הוא חזר להיות מאופק יותר כמו במשחקים 2 ו-3. מיאמי עדיין מחכה להתפוצצות שלו, מההתחלה, כמו בסדרה מול הסלטיקס.

המפתח הגדול כמובן זה באם. 13 נק', 5-12 מהשדה ו-4 ריבאונדים ב-38 דקות זה לא הוא. גם האימפקט ההגנתי הוא לא מה שהתרגלנו אליו.
אני לא יודע כמה מתוך זה בגלל הפציעה (כנראה שהרבה) וכמה המעמד וההגנה של הלייקרס, אבל הוא חייב לתת הופעה גדולה (כמו שהוא הבטיח וקיים מול בוסטון) כדי שלמיאמי יהיה סיכוי.

אוריאל, אני לא רואה איך דראגיץ' חוזר עם קרע בכף הרגל. עידו - עוד דבר מדהים בהופעה של באטלר זו העובדה שהוא גם שומר את לברון בצד השני, כולל בפוזשנים האחרונים כשהוא לא מצליח לנשום. שחקן הירואי.
מה שעוד מדהים אצל באטלר זה שהוא כ"כ יעיל ובלתי עציר במשחקים מסוימים למרות שהוא לא מהווה איום בכלל עם קליעה ל-3, וגם את החצי מרחק בג'אמפ טיפוסי הוא זורק מעט יחסית.

בנוגע ללייקרס, הם עשו הרבה נקודות הלילה במשחק ריצה. לא במאה אחוז שמתי לב איך זה הגיע בתדירות כזו, אבל נראה אם תהיה להם את האפשרות להמשיך לרוץ.
אני חושב גם שהם צריכים להיות טיפה יותר מגוונים בהתקפה העומדת, משמע כמה שלשות פחות, וטיפה יותר פנימי דרך לובים להווארד ודייויס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 4:24 pm 
מנהל פורום

זו בדיוק הנקודה שלי, שאף אחד מהצוות המסייע לא הופך להיות האנטוני דייויס של לברון, ככה מיאמי לא ינצחו את הסדרה
עדיין הם לא התפוגגו, אבל לא נותנים את המשחק הגדול שצריך בשביל לנצח ארבעה משחקים
מכולם, באם הכי מתאים לתפקיד אבל אשמח גם להירו
בערך דקה וחצי לסיום היו על המגרש, 3 רוקים, ג'רני מן אחד ובאטלר, מדהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 5:01 pm 
מנהל פורום

לדעתי המשחק הזה הראה שכדי שהלייקרס ינצחו (בצורה משכנעת לפחות, לגנוב ניצחון תמיד אפשר) הם צריכים גם את דיוויס וגם את לברון בכושר טוב כל המשחק. הכמה דקות שדיוויס צלע בהן עלו להם במשחק.

אם דיוויס אכן פצוע או יגרור רגל במשחק הבא, הסיכויים של מיאמי מצוינים, מה גם שבמשחק שאני ראיתי (החל מהרבע האחרון של הראשון) הם לא באמת נפלו מהלייקרס וגם במשחק השני הם לא חסרו הרבה כדי שהמשחק יהפוך לצמוד. כמובן שאם באטלר יקרוס תחת העייפות זה משהו אחר לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 5:17 pm 
Hall of Famer

אין טיסות ומשחקים פעם ביומיים. לא רואה סיבה לעייפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 6:32 pm 
Sophomore

מאסטר כתב:

אוריאל, אני לא רואה איך דראגיץ' חוזר עם קרע בכף הרגל. עידו - עוד דבר מדהים בהופעה של באטלר זו העובדה שהוא גם שומר את לברון בצד השני, כולל בפוזשנים האחרונים כשהוא לא מצליח לנשום. שחקן הירואי.
מה שעוד מדהים אצל באטלר זה שהוא כ"כ יעיל ובלתי עציר במשחקים מסוימים למרות שהוא לא מהווה איום בכלל עם קליעה ל-3, וגם את החצי מרחק בג'אמפ טיפוסי הוא זורק מעט יחסית.
.

אותי לא צריך לשכנע שבאטלר מדהים. אני בפינה שלו עוד מההתחלה בשיקגו. אני גם חושב שההגנה שלו על לברון טובה מאוד. הוא תמיד היה שומר טוב ללברון בזכות זה שהוא מאוד חזק בנוסף על היותו שומר חכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 6:50 pm 
מנהל פורום

נו הוא לא קרע גיד או רצועה, זה שריר קטן בעקב, שמרבה להיקרע
הוא מוגדר out אבל כל משחק מודיעים מחדש שהוא לא ישחק במשחק הבא ולא באופן גורף עד סוף הסדרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 7:23 pm 
מנהל פורום

עוד משהו שמחזק אצלי את התחושה שמיאמי תשאר עם הכבוד והלייקרס עם התואר זה ששתי הניצחונות שלהם היו על הקשקש, לא ניצחון חד משמעי ומשכנע
מי שזוכר ב2016, במשחק 5 ו 6 קליבלנד עשו בלואו אאוט לג"ס במשחק 5 ו 6

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 7:33 pm 
Junior

uriel17 כתב:
נו הוא לא קרע גיד או רצועה, זה שריר קטן בעקב, שמרבה להיקרע
הוא מוגדר out אבל כל משחק מודיעים מחדש שהוא לא ישחק במשחק הבא ולא באופן גורף עד סוף הסדרה

אני לא מכיר שחקנים שמשחקים עם קרע בשריר. אני חושב שזה סתם מיינד-גיימס מול הלייקרס, שישקלו את האופציה שהוא חוזר. לא רואה סיכוי אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 8:17 pm 
מנהל פורום

אין כוונה שיישחק עם קרע בשריר אלא שקרע קטן בשריר יכול להתאחות בשבועיים, רק אם הוא ממש קטן, ברך כלל זה יותר חודשיים או שלושה
בשלב הזה גם אם יחזור אני בספק אם ישנה משהו, ראינו איך באם חזר מפציעה
דארגיץ' גם אם איכשהו יחזור למשחק 7 נגיד, לא יכריע את גורל הסדרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 8:29 pm 
Sophomore

מה דעתכם על ההחלטה של לברון למסור בסיום? נראה שזה הדיון העיקרי ברשתות על המשחק אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 8:47 pm 
Sophomore

מסירה פנויה לחלוטין, לשחקן פנוי לחלוטין, קלעי טוב מאוד.
החלטה מצויינת בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 604 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: סאבוניס, רואה שחורות ו 125 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: