shmueliki כתב:
אני כבר העליתי "ווריאנט" שהם יכולים לעשות: ללכת חזק על רוקי מבטיח כלשהו (בפרט שחקן פנים) שיש לו יתרת חוזה רוקי של שנתיים-שלוש (קרי, עם ותק של שנה או שנתיים בליגה).
נכון שאם השחקן אחלה, אז מטבע הדברים הקבוצה הנוכחית שלו תשמח להחזיק בו, ושטריידים מסוג זה הם נדירים, אבל (כמעט) לכל שחקן יש מחיר שבו אפשר להשיגו (נניח צעיר סביר אחר שכבר אין לו מקום באוקלהומה עצמה + 2-3 בחירות).
למשל ללכת על דורן. להחזיק שחקן כזה על הספסל (כסוג של "שחקן שישי" - נניח מחליף לשתי עמדות הגבוהים) בחוזה נמוך לשנתיים קדימה (ואולי אף לתת חוזה שני בעתיד, לכו תדעו) זה שיחוק אדיר לצרכיהם לטעמי.
אם הריצה של דאלאס לא תתממש יפה העונה, אז אולי אפילו לייבלי יהיה פתאום משהו שהם ישקלו להעביר (בהינתן שיש להם את גאפורד) בעבור אותה תמורה הולמת.
כמובן אם יש גבוהים שהם "מדרגה מתחת לנ"ל" (ואני פשוט פחות מכיר אותם) - אז אולי זו הצעה פרקטית יותר.
בכל מקרה כעת כבר יש להם סגל מוכן לעונה הבאה (כל השחקנים הנוכחיים, פרט להיוורד), בעלות של 101M (באם נניח הם מממשים את כל אופציות הקבוצה), שזה כמובן רחוק מאוד מתקרת השכר.
אז יוכלו להגיע לקיץ ולהחליט בין היתר מתוך צירוף FA בכיר כלשהו (אולי באמת בחוזה גבוה מאוד, אבל רק לשנתיים למשל), או FA סולידי נוסף לצד היוורד.
דורן צריך להיות בערך אנטאצ׳אבל בדטרויט. כלומר, קבוצה שתרצה אותו תצטרך לשלם לא על השחקן שהוא היום, אלא על השחקן שהוא אולי אולי יום אחד יהיה + אוברפיי מסוים כדי לשכנע פרנצ׳ייז שהוא אחד התקוות הגדולות שלו, לוותר עליו.
אני מעריך שהמחיר שלו הוא יותר באיזור ה5 בחירות סיבוב ראשון כרגע.
לא יודע איך ביוטה מרגישים בנוגע לווקר קסלר או בשארלוט לגבי מארק וויליאמס, מניח שהמחיר יהיה דומה, אבל אולי טיפה יותר נמוך בגלל פציעות אצל וויליאמס והאטה מסוימת בתפוקה אצל קסלר (ביחס לעונת הרוקי).
בכל מקרה, אני דווקא חושב שמהלך כזה יתקע אותם יותר חזק כשיבוא היום לשלם לכולם, מאשר לחפש שחקן עם אפסייד פחות גבוה וחוזה שהוא יותר גבוה היום אבל יהיה פחות גבוה בעוד שנתיים-שלוש.
אוריאל, תלוי איך אתה מגדיר להאמין בכדורסל שלו. אם מבטיחים לי גורדון היוורד בריא עד יוני (לא בריא של עד הפציעה ההיא בבוסטון, בריא כמו שהיה בחצי השני של העונה שעברה נגיד), אני מאמין די גדול בו. אני חושב שהוא יכול להיות חתיכת שחקן מהספסל.