סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 12:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 669 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 27  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דראפט 2024
הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2024 8:52 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בתיאוריה, לוקח את לברון לשיחה שהוא והקלאץ׳ ספורט שלו בוחשים בליגה יותר מדי אז שיורידו פרופיל.
אולי אצל סטרן זה היה יותר ריאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2024 10:31 am 
Junior

ברוני לא הפרוספקט הראשון להשמיע תנאים ולהימנע מאימונים בקבוצות מסוימות.
קראתי לאחרונה שכרגע שארלוט במשבצת של הקבוצה שאף פרוספקט לא מגיע להתאמן אצלה, אחרי שנים שבהן זו היתה סקרמנטו.
אבל יש מצב שזה ספציפי לדראפט הזה, בגלל שההורנטס בבחירה השישית בלבד.

המקרה של ברוני מצער ופאתטי, אבל זו כבר הבעיה של הלייקרס או הסאנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2024 4:10 pm 
Hall of Famer

גראנט, אתה עושה מתישהו מוק?
או כותב סקירות? עמוסלב, סאבוניס או מישהו אחר?

יצא לי להסתכל על כמה סרטונים בזמן האחרון כדי להבין מי נגד מי. יש כמה שחקנים שאני מחבב יותר וכמה שפחות אבל מלבד דה רינגר, החומרים מרגישים לי סופר מפוזרים ולא מונגשים (אולי אני הולך למקומות הלא נכונים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2024 4:19 pm 
Sophomore

Att כתב:

יצא לי להסתכל על כמה סרטונים בזמן האחרון כדי להבין מי נגד מי. יש כמה שחקנים שאני מחבב יותר וכמה שפחות אבל מלבד דה רינגר, החומרים מרגישים לי סופר מפוזרים ולא מונגשים (אולי אני הולך למקומות הלא נכונים).

אשמח גם לקרוא סקירה כזו,
תוכל לחלוק רשמים שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2024 8:23 pm 
Senior

Att כתב:

גם אני קצת מתקשה למצוא כיום אתרים שמרכזים סקירות דראפט (כתובות) טובות ונוחות.
סאם וסיני מהאתלטיק ממש טוב בעיני ומוציא שבועיים לפני הדראפט סקירה שהיא המסמך הכי יסודי שתקרא השנה. היא מוגנת בחומת תשלום, אבל אם אתה מוצא דרך להשיג אותה (ודרך אחת היא לשלם), זאת של העונה שעברה זכורה לי כמעולה ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2024 8:42 pm 
Hall of Famer

בעיניי, זאת של הופס מעולה', מדי שנה. אבל אין לי באמת למה להשוות כי אני לא קורא בדרך כלל כתבות אחרות בנושא, פרט לסלניוז והופס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2024 9:51 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
בעיניי, זאת של הופס מעולה', מדי שנה. אבל אין לי באמת למה להשוות כי אני לא קורא בדרך כלל כתבות אחרות בנושא, פרט לסלניוז והופס.

הישראלי?
מתי היא יוצאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2024 9:53 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
Att כתב:

גם אני קצת מתקשה למצוא כיום אתרים שמרכזים סקירות דראפט (כתובות) טובות ונוחות.
סאם וסיני מהאתלטיק ממש טוב בעיני ומוציא שבועיים לפני הדראפט סקירה שהיא המסמך הכי יסודי שתקרא השנה. היא מוגנת בחומת תשלום, אבל אם אתה מוצא דרך להשיג אותה (ודרך אחת היא לשלם), זאת של העונה שעברה זכורה לי כמעולה ממש.

מעניין אבל לא רואה סיכוי שאני משלם על תוכן מהסוג הזה. אגב, הייתי מעדיף סרטונים + חומר כתוב.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ב' יוני 03, 2024 10:02 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2024 10:01 pm 
Junior

Att כתב:

חשבתי לעשות בתקופה הזאת בדיוק, כמו לפני שנה. אבל אז פרוספקט בינלאומי מסוים תפס את תשומת לבי, ועכשיו אני מעדיף לחכות עד הדד ליין ליציאת שחקנים בינלאומיים מהדראפט - 16 לחודש. כבר היו כמה החלטות פרישה של שחקני מכללות בדד ליין שלהם (סוף מאי) שהשפיעו על בחירות סוף לוטרי וסוף סיבוב ראשון פוטנציאליות שלי (האנטר סאליס, דומיניק קליפורד, למי שמתעניין ומכיר).

יש לי כמה פודקאסטים להמליץ עליהם, אם זה מעניין אותך.
מבחינת קריאה, No Ceiling מציעים יופי של ניתוחי עומק (ויש להם גם פודקאסט). אבל פשוט תכתוב את שם השחקן שמתעניין בו + scouting report, תפתח כמה שיותר דפים, ונסה להתמקד באלה שמציעים ניתוח מעמיק ולא רק רשימת חוזקות וחולשות. אותו דבר לגבי סרטונים ביוטיוב, מעדיף את אלו שיש בהם קריינות עם ניתוח של המהלכים ולא רק אוסף של היילייטס.

מה שכן, נראה לי שאת המוק השנה אקדים עם כמה הודעות שממפות את כמות ההצלחות במחזורי דראפט נתונים, כולל כאלו שנחשבים לחלשים. ואז אתן מיפוי של הפרוספקטים במחזור הנוכחי, שגודלו יהיה בהתאם למסקנות ממיפוי נתוני העבר. סוג של ביג בורד, רק שלדעתי הטעות בביג בורד היא מלכתחילה לדרג 60 או אפילו 30 פרוספקטים, כי למיטב ידיעתי אין מחזור דראפט שהניב 30 שחקנים משמעותיים (ואני לוקח "משמעותיים" במובן הכי רחב של המילה, תראו כשאפרסם את המיפויים שלי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2024 10:10 pm 
Junior

בינתיים, הספקתי להשתתף במוק דראפט קולקטיבי של הכדור הכתום, עשינו אותו לפני כשלושה שבועות ולקח לו זמן לעלות - מאז השתנו כמה דברים, כמו פרישתו של סאליס (נבחר 18 אצלנו, דווקא לא על ידי), המעבר של בחירה 17 מהפליקנס ללייקרס, התקררות שלי לגבי סאר, הולנד ואולי גם קלינגן:

https://orangeball.co.il/24firstmock

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2024 10:28 pm 
Sophomore

נראה מעניין, תודה.

איך התקררת מהולנד, סאר וקלינגן? הם שיחקו מאז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2024 11:01 pm 
Hall of Famer

הנה אגב של הופס מלפני שבועיים:
https://hoops.co.il/?p=311330

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2024 11:50 pm 
Junior

Bluey כתב:
נראה מעניין, תודה.

לא, אבל ריזאשה שיחק עד לחמישי האחרון והחל להיראות כמו בחירה ראשונה ראויה. מה שגרם לי לשקול מחדש את סאר. יותר מדי סימני שאלה, כולל סביב מה שאמור להיות הטיקט שלו כבחירת טופ 2, היותו עוגן הגנתי עם יכולת להגן בפרימטר. הבנתי שאם אני מפקפק בו כבחירה ראשונה, אין סיבה שלא לפקפק בו גם כבחירה 2 ואולי אף מעבר לכך. למרות שעל פניו, וושינגטון והוא זה המאץ' האידיאלי.

במקרה של הולנד, נחשפתי בפודקאסט הדראפט של דה רינגר לנתונים מרתיעים במיוחד לגבי ההחטאות שלו מחוץ לקשת. לא זוכר את המספרים, אבל חלק ניכר מהן היו אייר בולים או לבנים שהוטחו בלוח.
מעבר לכך, ברמת המטא-ניתוח הבנתי שככל שצצים פרוספקטים אחרים שאני מעריך לטובה, הרי שמבחינת משחק המספרים אני חייב לסמן כמה באסטים וכישלונות. ואנחנו רואים גם במחזורי דראפט טובים יותר, שיש באסטים אול אובר דה בורד. אז למרות המוטור והגיל הצעיר, נכון לעכשיו אני בוחר להמר נגד הולנד.

ההתקררות מקלינגן מינורית יותר וקשורה למיקום הבחירה שבו יצא לי לקחת אותו במוק המשותף - 7 לבלייזרס שלי. אני פשוט לא בטוח שכל כך מעוניין בדלת מס' 1 הזאת...יש אופציות אחרות, ואפשר לקחת יורש פוטנציאלי לאייטון בבחירה 14. בתרחיש כזה, במוק שאכין קלינגן לא יישאר פנוי אחרי בחירה 9 של הגריזליס - זה הוא או אידי עבורם, בעיניי. כך שלא מדובר בהתקררות משמעותית (:

ובכל זאת, אם מעניינות אותך הסיבות: הפציעות בקרסוליים שסבל מהן, לצד המשקל הבלתי מבוטל שנמדד בו בקומביין; הדמיון היחסי לווקר קסלר וההתאמה הבעייתית של שניהם למשחק המודרני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 04, 2024 3:35 pm 
Hall of Famer

תודה רבה על הלינקים וההפניות!
מחכה למוק שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 04, 2024 4:13 pm 
Junior

בכיף, בינתיים תעשה קצת שיעורי בית ונראה אם תצליח מי הפרוספקט הבינלאומי שלכד את תשומת לבי כפוטנציאל להיות יאניס של מחזור הדראפט הזה (;
(מדגיש כבר עכשיו - הוא לא יאניס הבא, אבל הוא צעיר מאוד, גולמי מאוד והראה ניצוצות מבטיחים מאוד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 04, 2024 9:02 pm 
Hall of Famer

מאוד מקווה שזה לא סלון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 04, 2024 9:16 pm 
Sophomore

באי אס פי אן פרסמו רשימה של שחקנים בולטים עם תחזית אופטימית ופסימית:
https://www.espn.com/nba/insider/story/ ... tery-picks
ההשוואות האלה מוכיחות את האקראיות של התהליכים, אבל עדיין מעניינות.

לדוגמא,
גובר >= קלינגן >= קסלר
סטיב נאש >= שפארד >= פריצ׳רד
פרסונס >= בוזליס >= סלו מו
ועוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 04, 2024 9:31 pm 
Junior

וואו, שפרד כסטיב נאש בתרחיש האופטימי זה מוגזם בטרוף...הוא לא הראה שום סימנים של יכולות פליימייקינג כמו שלו. מרק פרייס או קירק היינריך אלו השוואות אופטימיות עבורו שאהבתי.

ובוזליס יכול להיות שחקן הגנתי עם אימפקט גבוה בהרבה מזה של פארסונס...הוא יופי של שוט בלוקר ואתלט. מה שכן, מתחיל לחשוב שהוא בכלל צריך להוסיף מאסה ולשחק 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 04, 2024 9:32 pm 
Sophomore

B.Grant44 כתב:
Bluey כתב:
נראה מעניין, תודה.

לא, אבל ריזאשה שיחק עד לחמישי האחרון והחל להיראות כמו בחירה ראשונה ראויה. מה שגרם לי לשקול מחדש את סאר. יותר מדי סימני שאלה, כולל סביב מה שאמור להיות הטיקט שלו כבחירת טופ 2, היותו עוגן הגנתי עם יכולת להגן בפרימטר. הבנתי שאם אני מפקפק בו כבחירה ראשונה, אין סיבה שלא לפקפק בו גם כבחירה 2 ואולי אף מעבר לכך. למרות שעל פניו, וושינגטון והוא זה המאץ' האידיאלי.

במקרה של הולנד, נחשפתי בפודקאסט הדראפט של דה רינגר לנתונים מרתיעים במיוחד לגבי ההחטאות שלו מחוץ לקשת. לא זוכר את המספרים, אבל חלק ניכר מהן היו אייר בולים או לבנים שהוטחו בלוח.
מעבר לכך, ברמת המטא-ניתוח הבנתי שככל שצצים פרוספקטים אחרים שאני מעריך לטובה, הרי שמבחינת משחק המספרים אני חייב לסמן כמה באסטים וכישלונות. ואנחנו רואים גם במחזורי דראפט טובים יותר, שיש באסטים אול אובר דה בורד. אז למרות המוטור והגיל הצעיר, נכון לעכשיו אני בוחר להמר נגד הולנד.

ההתקררות מקלינגן מינורית יותר וקשורה למיקום הבחירה שבו יצא לי לקחת אותו במוק המשותף - 7 לבלייזרס שלי. אני פשוט לא בטוח שכל כך מעוניין בדלת מס' 1 הזאת...יש אופציות אחרות, ואפשר לקחת יורש פוטנציאלי לאייטון בבחירה 14. בתרחיש כזה, במוק שאכין קלינגן לא יישאר פנוי אחרי בחירה 9 של הגריזליס - זה הוא או אידי עבורם, בעיניי. כך שלא מדובר בהתקררות משמעותית (:

ובכל זאת, אם מעניינות אותך הסיבות: הפציעות בקרסוליים שסבל מהן, לצד המשקל הבלתי מבוטל שנמדד בו בקומביין; הדמיון היחסי לווקר קסלר וההתאמה הבעייתית של שניהם למשחק המודרני.

הבנתי,

את קלינגן ראיתי בפיינל פור, אחלה שחקן, לתחושתי, אם יהיה בריא, יכול לתת קריירה יפה כסנטר פותח.
ריזאשה עם סיומת טובה בצרפת, הראה ניצוצות של כוכב, כך שאולי הוא הבחירה הבטוחה יותר במס 1.
מה סימני השאלה של סאר? הוא נתן הצגה מול האיגנייט וכל הכוכבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 04, 2024 9:44 pm 
Hall of Famer

טופיץ' הוא ג'וש גידי במקרה הטוב?
אנחנו אפילו יודעים מהו המקרה הטוב של גידי...
ולפחות מהסרטונים, אני מתקשה למצוא דמיון בין השניים...

קצת מתקשה להתייחס ברצינות להשוואות האלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 04, 2024 9:48 pm 
Junior

כן, זה שני משחקים מול פרויקט כושל ולא מאומן כמו שצריך...המדגם המייצג יותר הוא מה שהראה בעונה מלאה בליגה האוסטרלית במדי פרת', וכשחושבים על זה, לפני שנה במסגרת של Overtime Elite.
יש לא מעט סימני שאלה, בין היתר לגבי המוטור שלו. בצד ההגנתי, לא בטוח שהוא שומר הפרימטר המבטיח שנדמה שהוא. זה מחזיר אותי להיילייטס שלו מול רון הולנד והאיגנייט: כן, הוא סגר אותו נהדר בשני פוזשנים מתועדים היטב. אבל צריך לקחת בחשבון שהולנד עצמו לוקה בצעד הראשון שלו וביכולת שלו לכדרר ולהטעות - הוא שיחק כפאוור בתיכון ורק העונה עשה את המעבר לשחקן חוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 04, 2024 10:01 pm 
Junior

Att כתב:
טופיץ' הוא ג'וש גידי במקרה הטוב?
אנחנו אפילו יודעים מהו המקרה הטוב של גידי...
ולפחות מהסרטונים, אני מתקשה למצוא דמיון בין השניים...

קצת מתקשה להתייחס ברצינות להשוואות האלו

כן, מאוד לא אהבתי את ההשוואה העצלה הזאת. כאילו שסייז יחסי לעמדה + קליעה בעייתית משלוש זה מעכשיו ג'וש גידי (מן הסתם זה ששניהם לבנים גם תורם לכך).
גידי הוא 6-8 אתלטי, בעוד שטופיץ' אומנם לא נמדד בקומביין, אבל סביר להניח שהוא יותר באזור של 5'6 או 6'6, הוא מאוד מהיר ואקרובטי, אבל לא אתלט כמו גידי.
גידי קלע 69% מהעונשין בליגה האוסטרלית ונשאר קלעי לא טוב משם עד העונה. טופיץ' קלע העונה 85% מהעונשין. נתקלתי אתמול בטוויט שמראה פיזור זריקות שלו, של ג'ורישיץ' ועוד כמה פרוספקטים אירופאיים, לא מצליח לאתר אותו כרגע אבל הנה השורה התחתונה: טופיץ' קלע באחוזים נהדרים העונה שלשות מקצה הקשת (כלומר, מול הסל), וגם מאחת הפינות. זה הזריקות משאר המיקומים שעל קשת השלוש שהורידו לו את האחוזים.

וכמו שאמרת אטט, גם סגנון המשחק די שונה.
טופיץ' במקרה הטוב יהיה דראגיץ' משודרג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 04, 2024 10:05 pm 
Hall of Famer

דראגיץ׳ משודרג זה רכז טופ 10 בליגה, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 04, 2024 10:25 pm 
Junior

בהחלט, בשיא הקריירה כאמור. אתה מצפה משחקן שאמור להיבחר בטופ 3-5 של הדראפט (תלוי במצב הברכיים שלו, עד כמה האימונים האישיים + דו"חות רפואיים יפיגו חששות לגביהן), שיהיה שחקן טופ 10 לעמדה שלו בשלב מסוים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 04, 2024 10:42 pm 
Sophomore

ההבדל בין גידי ודראגיץ זה שאחד סיים קריירה והשני רק התחיל.
אז להגיד שהבסט קייס הוא גידי זה דבר מעורפל כי אין לנו מושג איך תיראה הקריירה של גידי.

למה ההשוואה לגידי היא עצלה ולדראגיץ משודרג לא?
מה בסגנון המשחק יותר מזכיר את דראגיץ מגידי? ובמה הוא משודרג עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 669 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 141 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: