סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 11, 2024 8:05 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 423 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יוני 01, 2017 12:16 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
דניאל כתב:
מבחינה עיתונאית זה הרגע הנכון לפרסם את הכתבה, כחלק מטרנד הירידות על ירושלים. ברור שמבחינה עובדתית עדיף לחכות, אבל לך תדע מה יקרה.
בכל מקרה, כאוהד גם אם בסוף נזכה באליפות העונה הזו תשאיר הרבה טעם מר.

לגבי היורוליג - אני די בטוח שעוד שנתיים-שלוש ביורוקאפ יעשו טוב לירושלים, והעונה הזו הוכיחה שאפשר להריץ עונה אירופאית נפלאה עם משחקים מעניינים ורייטינג גבוה גם ביורוקאפ. קשה לטעון שהיורוקאפ קטן עלינו או שהקבוצות לא מספיק איכותיות.
מההודעה לכאורה של ג'ורדי לא הבנתי אם ירושלים לא תהיה שם במתכונת הנוכחית, קרי של 16 קבוצות, כשאז אני לא מופתע בכלל. אבל אם היורוליג מתרחב ל-18 או 20 קבוצות וירושלים עדיין לא חלק מהמפעל, אז אפשר להבין למה אנשים קצת מתייאשים.

מעניין, על כמה עומד הרייטינג הגבוה שלכם ביורוקאפ?
עוברים את ה1%?

על מי אתה עובד... המפעל הזה לא מעניין איש בארץ חוץ מאוהדי ירושלים.

ואני לא רואה סיבה אחת הגיונית שירושלים תהיה ביורוליג. על סמך מה? בטח לא על סמך הישגים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 01, 2017 12:19 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ערן, אני מזכיר לך שמכבי טרום נס ז'לגיריס היתה קבוצה חבולה ומוכה, שהפסידה בחוץ בצורה מבזה לאולקר, ושהיתה על סף הפסד ביתי לקבוצה קטנה ממנה שספגה תבוסה שבוע קודם לכן מולנסיה (אאז"נ). אז לא נדרשו חמישה (!) ניצחונות אלא הארכה ושני ניצחונות כדי לשנות את התמונה ההיסטורית.

בכל אופן, אם הנס שאתה מתאר יקרה, הוא לא יקרה סתם ככה בטעות, אלא כי משהו מהותי ישתנה בקבוצה. למשל, אם אמארה יחזור, ולא באווירת חוסר החשק וסוף העונה של הסיבוב השלישי, אלא בתקופה המצוינת שלו ביורוקאפ (אחרת הפועל פשוט לא טובה מספיק).

ובכל מקרה צריך לזכור שאווירת הנכאים והדיכאון הנוכחית היא מוקצנת לכיוון אחד. הצלחה לפחות תחזיר את המצב לפרופורציות נכונות (כלומר קבוצה טובה ועונה מוצלחת עם הרבה מקום לשיפור ולמחשבה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 01, 2017 12:20 pm 
Hall of Famer

טאקר כתב:
דניאל כתב:
מבחינה עיתונאית זה הרגע הנכון לפרסם את הכתבה, כחלק מטרנד הירידות על ירושלים. ברור שמבחינה עובדתית עדיף לחכות, אבל לך תדע מה יקרה.

לגבי היורוליג - אני די בטוח שעוד שנתיים-שלוש ביורוקאפ יעשו טוב לירושלים, והעונה הזו הוכיחה שאפשר להריץ עונה אירופאית נפלאה עם משחקים מעניינים ורייטינג גבוה גם ביורוקאפ. קשה לטעון שהיורוקאפ קטן עלינו או שהקבוצות לא מספיק איכותיות.
מההודעה לכאורה של ג'ורדי לא הבנתי אם ירושלים לא תהיה שם במתכונת הנוכחית, קרי של 16 קבוצות, כשאז אני לא מופתע בכלל. אבל אם היורוליג מתרחב ל-18 או 20 קבוצות וירושלים עדיין לא חלק מהמפעל, אז אפשר להבין למה אנשים קצת מתייאשים.

עוברים את ה1%?

ואני לא רואה סיבה אחת הגיונית שירושלים תהיה ביורוליג. על סמך מה? בטח לא על סמך הישגים בליגה.

ממוצע הקהל הגבוה ביורוקאפ......

לגבי ההדגשה , היורוקאפ מעניין גם את ערן החולוני , הוא רוצה שהקבוצה שלו תופיע בו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 01, 2017 12:22 pm 
Freshman

עופר האדום כתב:
טאקר כתב:
דניאל כתב:

עוברים את ה1%?

ממוצע הקהל הגבוה ביורוקאפ......

לגבי ההדגשה , היורוקאפ מעניין גם את ערן החולוני , הוא רוצה שהקבוצה שלו תופיע בו.

זה שאתם מובילים את היורוקאפ הקהל זה תעודת עניות ליורוקאפ ולא מעבר לזה.
אבל דיברו פה על רייטיניג, כמה רייטניג יש למשחקים שלכם(שואל ברצינות)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 01, 2017 12:25 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
ערן, אני מזכיר לך שמכבי טרום נס ז'לגיריס היתה קבוצה חבולה ומוכה, שהפסידה בחוץ בצורה מבזה לאולקר, ושהיתה על סף הפסד ביתי לקבוצה קטנה ממנה שספגה תבוסה שבוע קודם לכן מולנסיה (אאז"נ). אז לא נדרשו חמישה (!) ניצחונות אלא הארכה ושני ניצחונות כדי לשנות את התמונה ההיסטורית.

בכל אופן, אם הנס שאתה מתאר יקרה, הוא לא יקרה סתם ככה בטעות, אלא כי משהו מהותי ישתנה בקבוצה. למשל, אם אמארה יחזור, ולא באווירת חוסר החשק וסוף העונה של הסיבוב השלישי, אלא בתקופה המצוינת שלו ביורוקאפ (אחרת הפועל פשוט לא טובה מספיק).

ובכל מקרה צריך לזכור שאווירת הנכאים והדיכאון הנוכחית היא מוקצנת לכיוון אחד. הצלחה לפחות תחזיר את המצב לפרופורציות נכונות (כלומר קבוצה טובה ועונה מוצלחת עם הרבה מקום לשיפור ולמחשבה).

אתה צודק. האווירה תשתנה והכל יהיה סבבה. אני עדיין חושב שאם יגיע עכשיו חודש מרוכז בו הקבוצה תעשה נסים ונפלאות, זה לא יעיד משהו על אופי ההנהלה, יותר על אופי השחקנים.
הבעיות בהתנהלות של הפועל ירושלים גם לא כל כך קשורות לאם שחקן כזה או אחר משחק. אני הייתי מתייחס ליד המלטפת שחקנים עם צ'ק מנופח וסוטרת לשחקנים עם צ'ק צנוע יותר, אני מדבר על מנטליות של התייחסות לליגה בזלזול עונה שלמה ואחר כך בפלייאוף התייחסות אליה כגביע הקדוש, וכהנה וכהנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 01, 2017 12:31 pm 
מנהל פורום

אני מסכים שיש בעיות, אבל לדעתי יש גם הרבה מאוד דברים חיוביים. והמצב כרגע משכיח אותם עוד יותר מאשר הצלחה אפשרית תשכיח את החסרונות.

ואני גם מאוד מסכים איתך לגבי הסיפא, בפרשנות הפוכה - הפועל היתה צריכה להבהיר גם אחרי הסיום של הקמפיין האירופי שהקבוצה לא נבנתה לליגה ולא צריכה להישפט לפיה ושהשילוב של פיינל פור עם שיריון הופך את הצורך להיערך לליגה לבדיחה. זה היה מוציא אותה יותר קונסיסטנטית וגם הופך את ההתנהלות ליותר הגיונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 01, 2017 12:36 pm 
Sophomore

אתה יוצא מנקודת הנחה שהפועל ירושלים באמת מזלזלת בליגה, מה שאני לא מאמין. אבל זו ביצה ותרנגולת, מי החל את הדיבורים הללו. מה שאני חושב זה שמדובר בתירוץ נוח להגיד שהליגה לא חשובה, בזמן שאתה עדיין משחק באירופה והאוהדים באופוריה, כך שאין מחאות על השוואת שיא ההפסדים של הקבוצה בעונה, מאז עונתה הראשונה בליגת העל בעידן הנוכחי.
אני כמעט בטוח שאורי אלון העלה את הרעיון להגיד זאת מקריאה בפורום האוהדים שלכם. לא כי יש לי הוכחה, אלא כי אני יודע שהדיבורים הללו החלו שם, וחלחלו לראשי הקבוצה זמן קצר לאחר מכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 01, 2017 1:56 pm 
מנהל פורום

אתה דיברת על "מנטליות של התייחסות לליגה בזלזול עונה שלמה".

לדעתי בכל אופן הראיות לכך מובהקות, עוד לפני שמדברים על התוצאות בפועל (שאפשר לטעון שנבעו מסיבות מקצועיות טהורות): ההחתמה של המון זרים (כולל זר כמו שון ג'ונס שאף אחד לא חשב שהוא מיועד לשחק בליגה), וההזנחה הכמעט מוחלטת של העמדות הישראליות; העליה לליגה בהרכבים זרים לאו דווקא החזקים ביותר עם מתן מופגן של מנוחה לכוכבים; השיחרור של רפי מנקו בלי לחפש שום מחליף; ההחתמה של צוות אימון של מאמן ועוזר מאמן זרים ובלי שום היכרות קודמת עם הליגה הישראלית, ובטח יש עוד.

רק כשהקמפיין האירופי נגמר או עמד להיגמר התחילו פתאום בהיערכות אחרת, עם השיחרור של ג'ונס וההחתמות של זליקוביץ' והאוול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 01, 2017 2:00 pm 
Sophomore

אני אומר שהישראלים שומעים את מה שאומרים הבעלים, וזה מחלחל לראש שלהם. יכול להיות שבחדר ההלבשה נאמרים דברים אחרים, וכנראה זה נכון, אבל לא שולל את ההשפעה השלילית שנגרמת מכל הברבורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 01, 2017 2:03 pm 
מנהל פורום

מן הסתם השחקנים מבינים את רוח המועדון הזו (לדעתי אצל הזרים יותר מאשר אצל הישראלים) והנזק ניכר, במידה שאפשר לקרוא לזה נזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 01, 2017 5:41 pm 
Junior

אליהו אמר במפורש בראיון ב103 (או בגלי צהל, לא זוכר) שהמסרים שהם קיבלו זה להתמקד באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 01, 2017 8:00 pm 
Freshman

אז אני מבין שהתאוריה המגוחכת של ה"השתנה על הליגה" עדיין פה.

ירושלים פשוט קבוצה רעה, זה הכל, והמעט כישרון שיש לה ביחס לקבוצות אחרות מתמסמס על ידי בנייה לקויה ומשחק התקפי אנוכי ומזעזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 01, 2017 8:10 pm 
מנהל פורום

תודה שנכנסת ומסרת את עמדתך בצורה כל כך מנומקת ומרתקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 01, 2017 8:10 pm 
Freshman

אני דווקא מסכים עם הירש שהחטא הקדמון הוא בהחתמה של אמארה. מההתחלה זו נראתה לי החתמה שלא כדרך הטבע, מהמניעים הלא נכונים, שעונשה בצדה. אמנם סייגתי את עצמי שאני לא מבין שום דבר במיתוג ושיווק וצ'יקצ'וק, אבל לא נראה לי שהסקפטיות שלי בהיבטים האלו התבדתה.
נכון שהייתה תקופה מסוימת באירופה שזה היה נראה אחרת, ונכון שזה לא התפוצץ בפרצוף שלנו באופן קיצוני וגרוטסקי, אבל אני כן רואה בזה סוג של חטא קדמון שרודף אותנו העונה (וזה לא שאמארה הוא "הבעיה" אבל זה מסוג המהלכים המפרי איזון שיושבים עליך אחר כך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 01, 2017 8:16 pm 
מנהל פורום

אז הבאת שחקן שהוא אגדה, הוא נתן עונה פנטסטית באירופה והיה חלק משמעותי בכך שהקבוצה עשתה שם הישג יוצא מהכלל, וזה החטא הקדמון?

זה כמו שמישהו יגיד שהבעיה של מכבי הנוכחית היא לא הגולדן בויז או אבי אבן, אלא העובדה שהם זכו ביורוליג ב2013 וזה ניפח את הציפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 01, 2017 8:37 pm 
Sophomore

הגזמת ראובן. אפשר להתווכח על הסגנון, אבל הירש בהחלט מבין בכדורסל ואני דווקא מאוד נהנה לקרוא אותו.
לגבי השאר, מסכים לגמרי. כל כך לאנשים לשכוח שבשלבים שבאמת היה צריך אותו, אמארה היה כמעט בלתי עציר ועוד מול הגנות שהתמקדו בו, ושהפועל הייתה רגל מהפיינל פור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 01, 2017 8:47 pm 
מנהל פורום

אני כבר שנים לא קראתי אותו, אולי הוא השתפר (מהדיווחים שנמסרים כאן נראה שממש לא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 01, 2017 8:50 pm 
Sophomore

יודע לכתוב, יש לו בהחלט ידע וזיכרון יפים, שנון ואם אני לא טועה גם מאמן כדורסל מוסמך. מעצבן הרבה אנשים, אבל לכלול אותו באותו לבל של שלום- "הלפרין היה מכביסט, אבל סלחנו לו!"- ירושלמי זאת טעות עצומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 01, 2017 8:51 pm 
מנהל פורום

החמאתי לירושלמי שאותו אני קורא בשביל הבידור. אבל זה האספקט היחיד שבו אני מעדיף אותו על הירש. לא בטוח שזו מחמאה כזו גדולה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 01, 2017 10:47 pm 
Sophomore

סתם לשם הבידור, עכשיו כשמכבי עלתה, אם כל המובילות בסדרות כרגע גם יעלו לפיינל פור בסופו של דבר, ירושלים תסיים את העונה במקום השמיני רשמית, ותעקוף מספר רב של קבוצות בזכות השיריון שהיא נהנית ממנו, בדרך ליורוקאפ.

נערך לאחרונה על ידי ערן בתאריך ה' יוני 01, 2017 10:48 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 01, 2017 10:48 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ערן כתב:
סתם לשם הבידור, עכשיו כשמכבי עלתה, אם כל המובילות בסדרות כרגע גם יעלו לפיינל פור בסופו של דבר, ירושלים תסיים את העונה במקום השמיני רשמית, ותעקוך מספר רב של קבוצות בזכות השיריון שהיא נהנית ממנו.

מצד שני, אם כל הקבוצות הטובות ילכו בסוף לצ'מפיונס, היא תוכל להגיד שוב שהיא לא באמת משוריינת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 01, 2017 10:51 pm 
Sophomore

אה רגע שכחתי את הרצליה, שביעי
זה כבר בסדר.
במילא זה כנראה יהיה המיקום הממוצע שקבוצות שישתתפו שם יסיימו בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 02, 2017 12:21 am 
Freshman

ראובן כתב:
אז הבאת שחקן שהוא אגדה, הוא נתן עונה פנטסטית באירופה והיה חלק משמעותי בכך שהקבוצה עשתה שם הישג יוצא מהכלל, וזה החטא הקדמון?

זה כמו שמישהו יגיד שהבעיה של מכבי הנוכחית היא לא הגולדן בויז או אבי אבן, אלא העובדה שהם זכו ביורוליג ב2013 וזה ניפח את הציפיות.

העונה האירופית שלו הייתה טובה בעיניי, לא פנטסטית. לא נדבר על העונה שלו בליגה. בטח שלא הייתי משווה את הזכייה באמארה לזכייה ביורוליג (ב2014 אגב).
לאורך כמעט כל העונה, וגם היום במבט לאחור, התחושה שלי הייתה שזה לא הסנטר שאנחנו צריכים. אבל יותר מהעניין המקצועי אני מרגיש שעם כל הענווה המוחצנת, אמארה היה קצת גדול יותר מהקבוצה וזה לא עשה לה טוב.
נדמה לי שיהיה יותר טוב להפועל אם הוא לא יישאר כשחקן, גם לא כישראלי.
וכמובן אשמח אם הוא יסתום לי את הפה ממחר ולאורך השבועיים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 423 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: stavs ו 101 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: