סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' פברואר 18, 2025 6:12 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 56  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 21/22
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 2:32 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
עדי כהן סבן שומר הרבה יותר טוב ממיקי ברקוביץ׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 2:42 pm 
מנהל פורום

רוצה להזכיר שהלפרין ואליהו חתמו בקבוצה שהפכה בין רגע (בגלל חילופי הבעלות והמעבר הצפוי לארנה) להיות קבוצה עם שאיפות גדולות מאוד (אאל"ט הצהירו שהמטרה היא לזכות ביורוליג בתוך 20 שנה) והיה היגיון שיווקי/הצהרתי בהחתמתם. אם אני זוכר נכון אפילו חרגו משמעותית מהתקציב כדי להביא את שניהם.

היום הפועל י-ם היא קבוצה בדעיכה. ממועדון סף יורוליג לסתם עוד מועדון בליגת האלופות.
להחתמה של זוסמן (או כל מהלך אחר של אצבע בעין לת"א) לא יהיה אפקט שיווקי דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 2:48 pm 
Senior

לא הייתי ממעיט לגמרי בערך השיווקי של החתמה של זוסמן בקיץ השומם של הקבוצה.
נכון לעכשיו הוחתם זר אחד ו4 ישראלים די אפרוריים ואנחנו עוד רגע באמצע אוגוסט, החתמה של ישראלי צעיר מבטיח שהיה נראה עד לא מזמן כאחת התקוות הישראליות הגדולות של מכבי הייתה עושה יותר רועש מכל הקיץ הזה ביחד.
ועם זאת, זה עדיין לא המון ומאוד רחוק מהאימפקט של ההחתמות של אליהו את הלפרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 2:56 pm 
Junior

אנחנו מדברים על יובל זוסמן, כן?
הבחור שקולע 20 אחוז לייאפים במתפרצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 3:04 pm 
Junior

החתמה של זוסמן בוודאי הייתה עושה קצת רעש, בטח בקיץ כזה שבו הפועל עושה כלום ושום דבר, אבל זה בדיוק העניין, ממש קצת רעש ובטח לא הייתה מביאה למאות ואפילו לא לעשרות מנויים חדשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 3:14 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נביא בעירו כתב:
עדי כהן סבן שומר הרבה יותר טוב ממיקי ברקוביץ׳.

אחלה...
כמה אנשים יקנו מנוי רק בשביל לראות את עדי כהן סבן שומר?..

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 3:15 pm 
מנהל פורום

המשפחה, בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 8:48 pm 
מנהל פורום

הרגע קראתי בספורט 5 שחומסקי אמר שעובדים קשה.
זהו נרגעתי
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=379810

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 8:50 pm 
Sophomore

https://www.one.co.il/Article/21-22/2,6 ... tml?ref=hp

"אני לא אסתיר שעברנו עד עכשיו קיץ מאתגר ולא פשוט. קיץ שנעשו בו מאחורי הקלעים מהלכים אינטנסיביים לאורך תקופה ארוכה על מנת להבטיח את עמידותה הכלכלית של הפועל. אני שמח לבשר שהמהלכים נשאו פרי ולא תהיה כל ירידה בתקציב לעומת השנים האחרונות." - נשמע שיש ירידה בתקציב אך לא משמעותית, ומכירת המנויים מדשדשת אז עדיף לא לתת לה עוד מכה עם דיבור על ירידה בתקציב, אפילו מינורית.

"אנחנו ממשיכים לכוון הכי גבוה שאפשר! כדי לחדד את הדברים, הפועל לא הולכת לעונה פיננסית ואנחנו נשקיע כל שקל שאנחנו יכולים כדי לבנות קבוצה איכותית, לוחמת ומחויבת שתסב לכולנו גאווה" - וואו, נשמע שמצב המנויים באמת לא משהו

"נצרף זרים מעולים לבסיס הישראלי הלוחם שבנינו" - אני יודע שהישראלים נגרים אבל חכו חכו עד שתראו איזה זרים נביא.

והפסקה האחרונה מורכבת מעידוד לרכוש מנויים ובלה בלה בלה, כנראה הפסקה הכי כנה בהצהרה הזו.

סתם, אין לי באמת מושג, מניח שאכן יבואו זרים מרשימים, בכל זאת לא נראה שהסגל הישראלי עלה כל כך הרבה, ויש מספיק תקציב לזרים (במיוחד עם כל מה שדיברו כאן על הסכומים ההזויים שרצו להציע לזוסמן).
מעניין אותי אם ההודעה כזו מרגיעה את האוהדים של ירושלים או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 9:26 pm 
Junior

Damage control

פתאום שמתי לב שאתר המנהלת התעדכן עם תמונת מצב הסגלים הנוכחית. קרי בלאקשיר נמצא כחבר מן המניין בגלבוע. מישהו יודע על איזה חוזה בדיוק הוא חתם שם? הפלירטוט שלו כן/לא ירושלים הוא מהארוכים בהיסטוריה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 9:32 pm 
Senior

החתול יובב כתב:
Damage control

פתאום שמתי לב שאתר המנהלת התעדכן עם תמונת מצב הסגלים הנוכחית. קרי בלאקשיר נמצא כחבר מן המניין בגלבוע. מישהו יודע על איזה חוזה בדיוק הוא חתם שם? הפלירטוט שלו כן/לא ירושלים הוא מהארוכים בהיסטוריה.

לפני שנה פורסם שחתם לשנתיים עם סעיף יציאה. בתחילת הקיץ הייתה כתבה על מה יקרה עם השחקנים של גלבוע והיה. כתוב שיש לבלאקשיר חוזה לעוד עונה, אבל שבקבוצה מעריכים שיקבל הרבה הצעות לשדרוג ולא יעמדו בדרכו.

הפוסט של חומסקי בעיקר מעיד על זה שלא צפיות החתמות בימים הקרובים, אפשר להחזיר את הת'רד להקפאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 9:38 pm 
Junior

תודה. הייתי מצפה שאחרי שגבעסול לקחו את המושכות בגלבוע שעניין השחרור שלו ייסגר מהר. מעניין על מה וכמה זה תקוע.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 12, 2021 10:45 am 
Hall of Famer

ריאיון עם הבעלים
https://sports.walla.co.il/item/3453757

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 12, 2021 1:14 pm 
Junior

שהחיינו וקיימנו והגיענו ל... יעקב מאיר מישראל היום אומר כיילב אגדה ואני אומר - יאללה! אחלה שחקן, יהיה חבר של ווילי אגדה מהכדורגל - בקיצור, לא יגיע בחיים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 12, 2021 1:34 pm 
Senior

לפחות יודעים לצחוק על המצב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 9:08 pm 
Junior

הפועל הרוויחה על דיווידאס סירווידיס איזה 400 אלף דולר. מה ההבדל בין המצב שלו לזה שבו נמצא ים מדר כרגע? לא שווה להפועל לתת להפועל תל אביב 300k ולהחתים אצלה את מדר? החתמה מרגשת שתשנה לגמרי את המצב רוח במועדון וסיכוי לא רע בכלל להחזיר לפחות חלק מההשקעה כבר בעונה הבאה. אני לא רואה אף מועדון באירופה משלם את ה-250 שפורסם שהפועל ת״א דורשת, כי בתור זר לקבוצה כמו פרטיזן הוא שווה הרבה פחות ממה שהוא שווה להפועל כישראלי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 9:15 pm 
Hall of Famer

וואלה, רעיון מעולה
אני גם אוסיף (ואחרים לא יסכימו אולי) שהיות שהוא לחלוטין ברמה של זר, אז ירושלים תוכל (באם אכן יצרפו את מדר) לשקול בליגה להסתפק בארבעה זרים, לפחות בשלב ראשוני (ואולי גם בהמשך - באם לא יהיו פציעות וכו')
זה אם את העלות הכספית המיידית צריך לקזז ממקום אחר

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 9:18 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
הפועל הרוויחה על דיווידאס סירווידיס איזה 400 אלף דולר. מה ההבדל בין המצב שלו לזה שבו נמצא ים מדר כרגע? לא שווה להפועל לתת להפועל תל אביב 300k ולהחתים אצלה את מדר? החתמה מרגשת שתשנה לגמרי את המצב רוח במועדון וסיכוי לא רע בכלל להחזיר לפחות חלק מההשקעה כבר בעונה הבאה. אני לא רואה אף מועדון באירופה משלם את ה-250 שפורסם שהפועל ת״א דורשת, כי בתור זר לקבוצה כמו פרטיזן הוא שווה הרבה פחות ממה שהוא שווה להפועל כישראלי...

למה אתה מניח שים מדר, שניסה להשתחרר בחינם מהפועל על סמך כלום (וקיבל בעיטה בתחת מהבורר), יסכים לחתום עכשיו על חוזה חדש בהפועל ירושלים ללא סעיף יציאה, או על סעיף יציאה גבוה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 9:32 pm 
Junior

אני לא מניח את זה. אבל אני חושב שהפועל תל אביב קטנה עליו, ולהשאר בארץ בתור ההחתמה הנוצצת של הקיץ + לשחק ב-bcl אמור להיות לא הרבה פחות אטרקטיבי מבחינתו מאשר להלחם על הדקות שלו בפרטיזן בלגרד + לעבור לגור בסרביה.

לגבי אורך החוזה - לא חושב שזה כל כך משמעותי. אם בוסטון תחשוב שהוא מספיק טוב בשביל חוזה מינימום בסוף העונה הבאה, 300k פיצוי זה לא מה שיעצור אותה. מבחינת מדר עצמו - השאלה האם צריך לשלם להפועל תל אביב ביי אאוט או לא יכולה להיות ההבדל בין לשחק כמעט בחינם מבחינתו לבין להתחיל להתפרנס מכדורסל ואני יכול להבין את המוטיבציה שלו לנסות להשתמט בכל מחיר מהחוזה שלו. בהפועל ירושלים הוא יתחיל להרוויח כסף, לא פחות מבכל מקום אחר שרוצה את שירותיו כרגע.

אגב, כמובן שגם הפועל תל אביב צד בעניין ואני בהחלט רואה אותם אומרים למדר ״לאן שתרצה, אבל לא בארץ״, אלא שאז הם אמורים לקחת בחשבון שזה יעלה להם באיזה 100k בייאאוט שרק הפועל ירושלים מוכנה לשלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 9:46 pm 
Junior

הייתי זורק סכומים כאלה על יצחק פרי ולא על רמי כהן.

ככה לפחות ירושלים הייתה נהנית לפחות עוד אקסטרה שנה משירותיו של דוברת (לעומת מדר).

בנוסף, לתת 300 אלף דולר להפועל תל אביב ואפילו ראשון זה צעד מסוכן. זה בעצם לממן להם שני זרים ממש טובים. גם מדובר בשתי קבוצות עם סגל ישראלי יחסית עמוק ואיכותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 10:57 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
אני לא מניח את זה. אבל אני חושב שהפועל תל אביב קטנה עליו, ולהשאר בארץ בתור ההחתמה הנוצצת של הקיץ + לשחק ב-bcl אמור להיות לא הרבה פחות אטרקטיבי מבחינתו מאשר להלחם על הדקות שלו בפרטיזן בלגרד + לעבור לגור בסרביה.

לגבי אורך החוזה - לא חושב שזה כל כך משמעותי. אם בוסטון תחשוב שהוא מספיק טוב בשביל חוזה מינימום בסוף העונה הבאה, 300k פיצוי זה לא מה שיעצור אותה. מבחינת מדר עצמו - השאלה האם צריך לשלם להפועל תל אביב ביי אאוט או לא יכולה להיות ההבדל בין לשחק כמעט בחינם מבחינתו לבין להתחיל להתפרנס מכדורסל ואני יכול להבין את המוטיבציה שלו לנסות להשתמט בכל מחיר מהחוזה שלו. בהפועל ירושלים הוא יתחיל להרוויח כסף, לא פחות מבכל מקום אחר שרוצה את שירותיו כרגע.

אגב, כמובן שגם הפועל תל אביב צד בעניין ואני בהחלט רואה אותם אומרים למדר ״לאן שתרצה, אבל לא בארץ״, אלא שאז הם אמורים לקחת בחשבון שזה יעלה להם באיזה 100k בייאאוט שרק הפועל ירושלים מוכנה לשלם.

אני די בטוח שלא הכסף שהוא יעשה בעונה הקרובה זה מה שמניע אותו (החוזה שלו גם כך נגמר בסוף העונה) ואני עוד יותר בטוח שלשחק בהפועל ירושלים זה הרבה פחות אטרקטיבי עבורו ממה שאתה חושב.
ספציפית היו שמועות שאחת הסיבות שהוא נפטר מהסוכן הקודם שלו זה כי הוא הביא לו הצעה מפאו, בעוד מדר העדיף להתרכז ב-NBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 11:05 pm 
Sophomore

ברור שהפועל לא תשחרר אותו לאף קבוצה בארץ (אולי אם ירושלים תציע סכום מופרך, שאני לא רואה אותה מציעה). ה-250 אלף תקף לאירופה.
ולהפועל אין אינטרס לשחרר את מדר בכל מחיר. אם לא מקבלים 250 אלף מקבוצה באירופה, גם לקבל עוד עונה של מדר על חוזה נמוך היא אופציה טובה.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 11:07 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
נביא בעירו כתב:

אני די בטוח שלא הכסף שהוא יעשה בעונה הקרובה זה מה שמניע אותו (החוזה שלו גם כך נגמר בסוף העונה) ואני עוד יותר בטוח שלשחק בהפועל ירושלים זה הרבה פחות אטרקטיבי עבורו ממה שאתה חושב.
ספציפית היו שמועות שאחת הסיבות שהוא נפטר מהסוכן הקודם שלו זה כי הוא הביא לו הצעה מפאו, בעוד מדר העדיף להתרכז ב-NBA.

ואתה משווה את פאו להפועל? תראה לי עוד קבוצה שיכולה להחתים אותו עכשיו ולהבטיח לו שהוא יכול לבחור באיזה אחת מחמש העמדות הוא ישחק? :lol: :lol: :lol:

כמובן שהייתי שמח לראות אותו אצלנו, אבל ממש לא נראה לי שזה מה שמדר רוצה, גם אם וכאשר הוא לא יקבל חוזה בבוסטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 11:12 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
נביא בעירו כתב:

השמועה נשמעת, במחילה, כמו קשקוש. השמות שנזרקים כרגע הם פרטיזן בלגרד ואולם, ואם הצעה מפאו גורמת לו לפטר את הסוכן מעניין איך הוא מגיב להצעה מאולם. בכל מקרה, אני משווה בין מה שהפועל ירושלים יכולה להציע למדר לבין מה שקבוצות מהדרג הזה יכולות להציע. אם הוא יקבל הצעה טובה מהיורוליג, מן הסתם זה ליגה אחרת והוא יילך לשם.

עריכה: והבוקר מדווחים בערוץ הספורט שהוא בדרך לחתום בפרטיזן. נו טוב, נסתפק בווילי וורקמן... :co_ol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 10:57 am 
Sophomore

כן נו טוב... אפשר לומר שזה היה טיפ טיפה לחיות בסרט...

מכיוון אחד כי נזרקו פה סכומים (300K בייאאוט + משכורת בסכום דומה + מס ישראלי) שכרגע נראים 3 דרגות מעל מה שהפועל עומדת להציע לאיזשהו שחקן (זה אפילו יותר ממה שנטען שהוצע לסוזמן. וגם לזה לא באמת האמנתי). במציאות אפילו את גל מקל שכבר חצי בפנסיה לא הצלחנו להחתים ואם באמת היינו פתוחים למהלכי בייאאוט כאלו יכלנו לעשות את זה ביותר זול (ויותר מתאים גם לדעתי) עם ראשון ודוברת.

ומכיוון שני כי משום מה יש הנחה שכולם רואים בנו קבוצת צמרת אירופית שתקדם את הקריירה שלו ותיתן לו חלון ראווה משמעותית יותר טוב משל הפועל תל אביב. המציאות שהוא בטח רואה מול עיניו זה שאין פה קבוצה עדיין ושבכלל לא מופרך שתוך 3-4 משחקים הקבוצה הזאת גם תעוף מאירופה (וגיא הראל יסביר לכולנו שזה בגלל השריפות ביערות ירושלים, בגלל שהייתה קורונה, משרד הבריאות הערים קשיים, ה-BCL השתפרה פלאים וכבר עברה את היורוליג, השיטה האכזרית וכו' וכו' וכו'). כשבמקביל יש לו הצעות מקבוצות טופ יורוקאפ או קבוצות יורוליג.. באמת דילמה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 56  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: