סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 12:50 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 489 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מרץ 31, 2022 12:59 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
חייב להודות שאין לי מושג מהו דירוג הRAPTOR ומה משמעותו, רק אומר שאני רואה כדורסל כבר קרוב ל30 שנה, ודני אבדיה נראה לי רחוק מרמת אולסטאר, גם אם אני מדמיין התגשמות מלאה של האפסייד שלו. בהחלט שחקן לגיטימי בליגה (ואמרתי את זה גם ברצף הפחות טוב שלו שהיה לא נזמן), אבל רחוק מאד בעיניי מפוטנציאל אולסטאר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 31, 2022 1:01 am 
Sophomore

בן סימונס עם קליעה מבחוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 31, 2022 1:14 am 
Hall of Famer

רוב האולסטארים יוצרים לעצמם ולאחרים ברמה גבוהה.
אני לא בטוח שדני מסוגל להגיע לשם גם בבסט קייס סנריו החלומי שלו.

נראה לי שכדאי לקחת בערבון מוגבל את הסטט' מהזמן האחרון. זה בכל זאת גארבג' טיים של העונה.

אבל הבסט קייס סנריו שלו הוא חביב בהחלט והוא עדיין רחוק ממנו כך שיש לו מה לשפר ולאן להתקדם. אתה פשוט מדבר על קפיצה של 3 מדרגות ואני מחכה שהוא יעלה את הראשונה (אחוזים משלוש).

בכל מקרה, סחטיין על דני שהתאושש מהתקופה הרעה , יוזם יותר, לוקח יותר זריקות וכו'. מקווה שהוא ימשיך כך.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ה' מרץ 31, 2022 1:16 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 31, 2022 1:15 am 
Hall of Famer

Krembo2 כתב:
בן סימונס עם קליעה מבחוץ

בן סימונס הרבה יותר אתלטי
ונדמה לי שגם יותר גבוה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 31, 2022 8:38 am 
Senior

B.Grant44 כתב:
קיופיפלו כתב:
ההגנה של דני פשוט ספקטקולרית לפעמים אבל גם סאטורנסקי הוא שחקן הגנה. ההחתמה שלו החזירה להם את הצבע לפנים

מה שמוביל שאטט לא ממש הגזים וטעה בביקורתו על ההחתמה

כמו שיובל אמר - זה מוביל לזה במידה דומה למסקנה שאכן העונה של פורטלנד התרסקה בגלל השיחרור של דניס סמית' ג'וניור.
או במילים אחרות - חשוב לדעת לזהות מתי מטרילים אותך (וcue טוב לזה הוא 'קיו' בתחילת השם של היוזר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 31, 2022 9:12 am 
Hall of Famer

סטורנסקי עם חתיכת שורה הלילה בנצחון על המג'יק, 0 נקודות, 13 אס', 10 ריב'. האולסטאר לעתיד הסתפק ב8 נקודות ו-8 ריב' מהספסל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 31, 2022 12:02 pm 
Hall of Famer

אני בספק אם בסוף הקריירות שלהם - זו של דני "תיחשב" איכותית יותר מזו של סאטורנסקי (ואני יודע שזה אולי נשמע מוזר כעת...), כאשר אני גם מכליל טורנירים בינ"ל עם הנבחרת הלאומית.

פוטנציאל אולסטאר?!
אפשר להתווכח האם קייל קוזמה הוא פוטנציאל שכזה, והעונה אנחנו רואים אותו ואת דני באותה הקבוצה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 31, 2022 12:03 pm 
Junior

סימונס 2.11 106קג
אבדיה 2.06 96קג

ההבדל הוא גם בווינגספאן שלהם, הידיים של סימונס יותר ארוכות.

ההגנה של אבדיה מאוד טובה. לא אול-דיפנס, אבל מאוד טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 31, 2022 12:26 pm 
Sophomore

אני בהחלט חושב שאבדיה מסוגל להיבחר לאחת מחמישיות ההגנה. (להשוות לסימונס זה לא הוגן, סימונס שחקן הגנה מהטובים בכל הזמנים). אבל כמה אולסטארים נבחרו דרך הגנה עילאית? דניס רודמן ובן וואלאס, ובמידה פחותה טישון פרינס ודריימונד גרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 31, 2022 12:27 pm 
Hall of Famer

זה יפה שהפורום הגיע בתוך שבועיים-שלושה מדיון "האם דני אבדיה ישרוד בליגה" ל"האם דני אבדיה פוטנציאל אולסטאר" והשוואות לבן סימונס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 31, 2022 1:27 pm 
Hall of Famer

itay2 כתב:
אני בהחלט חושב שאבדיה מסוגל להיבחר לאחת מחמישיות ההגנה. (להשוות לסימונס זה לא הוגן, סימונס שחקן הגנה מהטובים בכל הזמנים). אבל כמה אולסטארים נבחרו דרך הגנה עילאית? דניס רודמן ובן וואלאס, ובמידה פחותה טישון פרינס ודריימונד גרין.

גם זה נשמע לי לא סביר.
הוא לא מגן פלאשי.
הוא יצטרך להיות מגן משמעותי בקבוצה שמגיעה רחוק בעונה הסדירה והפלייאוף
כדי שיהיה לו סיכוי כלשהו להגיע לשם.

להגיע לאולסטאר זה הימור די מופרך בעיניי.
הוא לא תואם את האפסייד של דני וגם לא את מגמת השיפור שלו עד כה (קיימת אבל מתונה).
אני חושב שיש יותר סיכוי שאבדיה ייפלט מהליגה מאשר שזה יקרה.

כמובן שאשמח להתבדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 31, 2022 1:41 pm 
Senior

Hacohen כתב:
זה יפה שהפורום הגיע בתוך שבועיים-שלושה מדיון "האם דני אבדיה ישרוד בליגה" ל"האם דני אבדיה פוטנציאל אולסטאר" והשוואות לבן סימונס.

למען ההגינות, יש השוואה יותר מתאימה לשחקן שיש לו בו"ז פוטנציאל להגיע לאולסטאר ולא ללשרוד בליגה מאשר בן סימונס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 31, 2022 2:23 pm 
Hall of Famer

יש לך נקודה

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 31, 2022 2:38 pm 
Sophomore

Att כתב:
itay2 כתב:

גם זה נשמע לי לא סביר.
הוא לא מגן פלאשי.

הוא לא תואם את האפסייד של דני וגם לא את מגמת השיפור שלו עד כה (קיימת אבל מתונה).

כמובן שאשמח להתבדות.

כל המשחקים עכשיו שבהם הוא יותר דוטמיננטי (וגם ככה המספרים הם נחמדים, אבל לא משהו מטורפים) זה כאשר שניים משלושת השחקנים הבכירים בקבוצה
לא משחקים, ויש עליו פחות לחץ כי אלו משחקי זבל.

נניח שבשנה הבאה הוויזארדס יהיו בעיקר עם ביל, קוזמה, KCP ופורזינגיס על הפרקט יחד עם דני,
כאשר הוא שוב יגיע למצבים שהוא אופציה 4-5 בהתקפה עם כמות זריקות הרבה יותר מדודה עבורו ממה שאנו רואים בימים האלו.
במצב הזה הוא יהיה (שוב) במבחן רציני, כמו שהיה לאורך רוב העונה של וושינגטון, לעומת מה שאנו רואים בימים אלו.
אם הוא שוב יתקע על אזור ה 6-7 נק' ב 20 דקות עם 30 אחוז מה 3, זה יהיה בעייתי.

מצד שני אולי יש מצב שאם ביל יעזוב אז וושינגטון יהמרו לתת לדני את הצאנס להיות שחקן הרבה יותר דומיננטי (כמו מה שאנו רואים בימים אלו).
לא יודע אם זה ישתלם במבחן התוצאה במשחקים שאינם זבל, אבל אולי כן שווה לנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 31, 2022 2:56 pm 
Hall of Famer

בחלומות שלו הוא מוריד כדור כמו סימונס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 31, 2022 2:59 pm 
Senior

אני בעד דני שיצליח בכיף אבל נכון להיום הסיכוי הכי טוב שלו להיות כמו בן סימונס זה פריצת דיסק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 31, 2022 3:03 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
מצד שני אולי יש מצב שאם ביל יעזוב אז וושינגטון יהמרו לתת לדני את הצאנס להיות שחקן הרבה יותר דומיננטי (כמו מה שאנו רואים בימים אלו).

אבל למה שהם יעשו דבר כזה
כלומר מה מיוחד בדני (מכל נקודת מבט שהיא לא ישראלית) שקבוצה אשכרה תעשה שינויים כה כבירים בסגל שלה מתוך מטרה שהוא יהפוך לדומיננטי

מבחינתי זה ברמת סבירות שקולה בערך לכך שהם יפנו את עמדה 3 לקיספרט וישחקו עבורו 30 דקות תרגילים משל היה דאנקן רובינסון
סתם כדוגמא

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 31, 2022 5:16 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
ehud כתב:

אבל למה שהם יעשו דבר כזה
כלומר מה מיוחד בדני (מכל נקודת מבט שהיא לא ישראלית) שקבוצה אשכרה תעשה שינויים כה כבירים בסגל שלה מתוך מטרה שהוא יהפוך לדומיננטי

מבחינתי זה ברמת סבירות שקולה בערך לכך שהם יפנו את עמדה 3 לקיספרט וישחקו עבורו 30 דקות תרגילים משל היה דאנקן רובינסון
סתם כדוגמא

הפוטנציאל שהוא מראה בגארב' של העונה הזו. אולי זה יגרום להם לתת לו צאנס למקום קצת יותר מכובד.
אבל שוב, הכל תלוי בסיטואציה שתעבור על הקבוצה בקיץ.
אם ביל וקוזמה ישארו בקבוצה זה לא יקרה.

אם אני זוכר נכון אתה ניבאת שהוא לא יקבל הרבה דקות השנה, וזה יצא לא נכון, כי הקבוצה עברה כל מיני תהליכים, ואפילו שהסגל היה מלא הוא קיבל כמות יפה של דקות.
אי אפשר לדעת מה יקרה שנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 31, 2022 5:22 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
Att כתב:
itay2 כתב:

גם זה נשמע לי לא סביר.
הוא לא מגן פלאשי.

כמובן שאשמח להתבדות.

כל המשחקים עכשיו שבהם הוא יותר דוטמיננטי (וגם ככה המספרים הם נחמדים, אבל לא משהו מטורפים) זה כאשר שניים משלושת השחקנים הבכירים בקבוצה
לא משחקים, ויש עליו פחות לחץ כי אלו משחקי זבל.

נניח שבשנה הבאה הוויזארדס יהיו בעיקר עם ביל, קוזמה, KCP ופורזינגיס על הפרקט יחד עם דני,
כאשר הוא שוב יגיע למצבים שהוא אופציה 4-5 בהתקפה עם כמות זריקות הרבה יותר מדודה עבורו ממה שאנו רואים בימים האלו.
במצב הזה הוא יהיה (שוב) במבחן רציני, כמו שהיה לאורך רוב העונה של וושינגטון, לעומת מה שאנו רואים בימים אלו.
אם הוא שוב יתקע על אזור ה 6-7 נק' ב 20 דקות עם 30 אחוז מה 3, זה יהיה בעייתי.

מה שאתה כותב לא מתחבר ביחד. אתה מתחיל כשאתה מתאר את הדברים באופן ריאלי ושקול - אתה אומר בעצמך שבכל הרכב שחקנים סביר של וושינגטון הוא אופציה 4-5 בהתקפה
וגם כך, מדובר בקבוצה שבמקרה הטוב תיאבק על הפלייאוף.
אני גם אוסיף שדני עולה גם כעת בתקופה שבה הוא יותר משמעותי בהתקפה מהספסל.

אבל לאחר מכן, אתה הולך למחוזות הפנטזיה.
וושינגטון לצערי לא הראתה שום רצון ללכת לפירוק ובנייה מחדש
ותרחיש כזה, תרחיש OKC נקרא לזה, הוא היחיד שבו אבדיה "מקבל להיות" שחקן דומיננטי,
כמהלך ניהולי שמטרתו המרכזית להפסיד.

באופן כללי, אתה לא מקבל להיות שחקן דומיננטי.
אתה מוכיח דומיננטיות ויכולות על הפרקט.
אבדיה גם בתקופה היותר טובה שלו, לצד דברים חיוביים, מראה חדירה לסל רק מימין וקולע ב-33% מהשלוש.
הוא יהיה חייב לשפר את זה במהלך הקיץ כדי להבטיח את מקומו בליגה ולחלום על ROLE משמעותי יותר (בתקווה בקבוצה משמעותית יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 31, 2022 10:02 pm 
Hall of Famer

אגב, צחוקים בצד, סטורנסקי כבר מספר משחקים משמעותי מאוד במדי הוויזארדס
שמנצחים פחות או יותר בקצב שבו ניצחו לפני שביל נפצע בעשרת המשחקים האחרונים.

הוא פותח בחמישייה ומשחק הרבה דקות, שומר טוב
ובעיקר הופך את המשחק של הקבוצה לקבוצתי ושיתופי הרבה יותר.

מבחינה סטט', יחס האסיסטים-איבודים שלו מרשים.
בחמשת המשחקים האחרונים 28 אסיסטים על חמישה איבודים.

אני לא רואה את כל המשחקים של הוויזארדס אבל פיני בראל שמקליט את מעקבדיה (ערוץ יוטיוב שעוקב ומעלה סרטון עם כל המהלכים של כל משחק של אבדיה) מזכיר ומהלל אותו בכל סרטון לאחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 31, 2022 11:21 pm 
Senior

וושינגטון עם 37% הצלחה עם סאטורנסקי לעומת 45% בלעדיו, אז את הטאנקינג הוא לא הרס, כצפוי.
הקבוצה משחקת כדורסל יותר קבוצתי ומהנה, האוהדים פחות סובלים, השחקנים האחרים נוגעים יותר בכדור איתו מאשר בלעדיו ואף צעיר לא מקבל פחות דקות.
לפחות ברמת מה שקורה בפועל, ההחתמה הזו סבבה לגמרי, או במקרה הרע - למל"מית. הדאונסייד שם פחות או יותר לא קיים מבחינת הוויזארדס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 31, 2022 11:25 pm 
Hall of Famer

אני לא מסכים. זה שלב שבו הם צריכים לעשות טנקינג, לא להביא שחקנים שמשפרים את הקבוצה.
תראה מה OKC עושה בשלבים האלו של העונה בשנים האחרונות.
בהתחשב בכך שביל פצוע, האחוזים אמורים לרדת משמעותית.

אגב, רק במשחקים האחרונים הוא פותח ומשמעותי.
היה משחק אחד שבו הוא היה נהדר מהספסל והיה גורם מרכזי בניצחון ונדמה לי שלאחר מכן, עבר לחמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 12:05 am 
Hall of Famer

הוויזארדס ניצחו 6 משחקים מאז שהוא הגיע לקבוצה.
הווין שייר שלו כרגע הוא 0.7, כלומר הוא אחראי לקצת יותר מעשירית מהווין שייר הכללי (שזה בהגדרה 6) של הקבוצה - ולכן אפשר אולי לומר שבגללו, אולי הם ניצחו משחק אחד יותר ממה שהם היו מנצחים בלעדיו.
זה באמת עד כדי כך משמעותי לאסטרטגיה של הקבוצה? באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 12:20 am 
Senior

Att כתב:
אני לא מסכים. זה שלב שבו הם צריכים לעשות טנקינג, לא להביא שחקנים שמשפרים את הקבוצה.
תראה מה OKC עושה בשלבים האלו של העונה בשנים האחרונות.
בהתחשב בכך שביל פצוע, האחוזים אמורים לרדת משמעותית.

אגב, רק במשחקים האחרונים הוא פותח ומשמעותי.
היה משחק אחד שבו הוא היה נהדר מהספסל והיה גורם מרכזי בניצחון ונדמה לי שלאחר מכן, עבר לחמישייה.

אז זהו, שעם ביל הוויזארדס העונה 17-23, שזה 42.5 אחוז.
בלי ביל ובלי סאטורנסקי 10-10, זה 50 אחוז.
בלי ביל ועם סאטורנסקי 6-10 שזה 37.5 אחוז.

בקיצור, הם לא מנצחים יותר מאז שסאטורנסקי הגיע, וזה לא בגלל שביל (שנתן גם ככה עונה רעה גם כשהם ניצחו איתו) בחוץ.

אז בטאנקינג הוא לא פוגע, אני חושב שכולם מסכימים שחוץ מזה ההשפעה שלו על הקבוצה, ממה שאפשר לראות, חיובית. מהלך סבבה של הוויזארדס, אם לא חסר משמעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 1:40 am 
Senior

ניסיתי להימנע מפסטיבל סאטו בפורום אבל אני איש חלש.

על פניו אין ממש היגיון שקבוצה בלי שום סיכוי להגיע לפלייאוף תחתים שחקן בן 30 לחודשיים האחרונים של העונה.

מצד שני וושיגנטון לא במצב שבו "טאנקינג" ישפר משמעותית את הסיכויים שלהם להשיג בחירת דראפט בטופ 3, הם לא קרובים לשם. ויותר חשוב מזה, וושינגטון חייבת להעמיד קבוצה תחרותית שנה הבאה, בהנחה הדיי מבוססת שהם הולכים לשלם גם לביל וגם לפורזינגיס. אין להם כרגע רכז פותח ואין להם רכז מחליף (איש סמית' וראול נטו שניהם וטרנים חלשים). כלומר סאטו לא בא כרגע על חשבון איזה שחקן סיבוב שני, אלא עושה אודישן לתפקיד הרכז המחליף בעונה הבאה עם יותר ידע על השילוב שלו עם פורזינגיס ושאר הסגל.

מה שכן אם הוא לא יוחתם לעונה הבאה ההחתמה הזו בהחלט מוזרה וההסבר ההגיוני היחיד זה שיש לו חברים טובים בהנהלה מהתקופה ששיחק שם.

והכי חשוב - זה לא משנה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 489 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot] ו 154 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: