ehud כתב:
Att כתב:
itay2 כתב:
אני בהחלט חושב שאבדיה מסוגל להיבחר לאחת מחמישיות ההגנה. (להשוות לסימונס זה לא הוגן, סימונס שחקן הגנה מהטובים בכל הזמנים). אבל כמה אולסטארים נבחרו דרך הגנה עילאית? דניס רודמן ובן וואלאס, ובמידה פחותה טישון פרינס ודריימונד גרין.
גם זה נשמע לי לא סביר.
הוא לא מגן פלאשי.
הוא יצטרך להיות מגן משמעותי בקבוצה שמגיעה רחוק בעונה הסדירה והפלייאוף
כדי שיהיה לו סיכוי כלשהו להגיע לשם.
להגיע לאולסטאר זה הימור די מופרך בעיניי.
הוא לא תואם את האפסייד של דני וגם לא את מגמת השיפור שלו עד כה (קיימת אבל מתונה).
אני חושב שיש יותר סיכוי שאבדיה ייפלט מהליגה מאשר שזה יקרה.
כמובן שאשמח להתבדות.
כל המשחקים עכשיו שבהם הוא יותר דוטמיננטי (וגם ככה המספרים הם נחמדים, אבל לא משהו מטורפים) זה כאשר שניים משלושת השחקנים הבכירים בקבוצה
לא משחקים, ויש עליו פחות לחץ כי אלו משחקי זבל.
נניח שבשנה הבאה הוויזארדס יהיו בעיקר עם ביל, קוזמה, KCP ופורזינגיס על הפרקט יחד עם דני,
כאשר הוא שוב יגיע למצבים שהוא אופציה 4-5 בהתקפה עם כמות זריקות הרבה יותר מדודה עבורו ממה שאנו רואים בימים האלו.
במצב הזה הוא יהיה (שוב) במבחן רציני, כמו שהיה לאורך רוב העונה של וושינגטון, לעומת מה שאנו רואים בימים אלו.
אם הוא שוב יתקע על אזור ה 6-7 נק' ב 20 דקות עם 30 אחוז מה 3, זה יהיה בעייתי.
מצד שני אולי יש מצב שאם ביל יעזוב אז וושינגטון יהמרו לתת לדני את הצאנס להיות שחקן הרבה יותר דומיננטי (כמו מה שאנו רואים בימים אלו).
לא יודע אם זה ישתלם במבחן התוצאה במשחקים שאינם זבל, אבל אולי כן שווה לנסות.
מה שאתה כותב לא מתחבר ביחד. אתה מתחיל כשאתה מתאר את הדברים באופן ריאלי ושקול - אתה אומר בעצמך שבכל הרכב שחקנים סביר של וושינגטון הוא אופציה 4-5 בהתקפה
וגם כך, מדובר בקבוצה שבמקרה הטוב תיאבק על הפלייאוף.
אני גם אוסיף שדני עולה גם כעת בתקופה שבה הוא יותר משמעותי בהתקפה מהספסל.
אבל לאחר מכן, אתה הולך למחוזות הפנטזיה.
וושינגטון לצערי לא הראתה שום רצון ללכת לפירוק ובנייה מחדש
ותרחיש כזה, תרחיש OKC נקרא לזה, הוא היחיד שבו אבדיה "מקבל להיות" שחקן דומיננטי,
כמהלך ניהולי שמטרתו המרכזית להפסיד.
באופן כללי, אתה לא מקבל להיות שחקן דומיננטי.
אתה מוכיח דומיננטיות ויכולות על הפרקט.
אבדיה גם בתקופה היותר טובה שלו, לצד דברים חיוביים, מראה חדירה לסל רק מימין וקולע ב-33% מהשלוש.
הוא יהיה חייב לשפר את זה במהלך הקיץ כדי להבטיח את מקומו בליגה ולחלום על ROLE משמעותי יותר (בתקווה בקבוצה משמעותית יותר).