סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 6:56 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מה לא ברור מבחינת אורלנדו? זה היה סיין אנד טרייד, לאנדרסון לא היה חוזה לעונה הבאה וכנראה שהוא פשוט לא רצה להישאר, אז עדיף לקבל עליו את איון מאשר לתת לו ללכת ולא לקבל כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 8:29 am 
מנהל פורום

rony כתב:
מה לא ברור מבחינת אורלנדו? זה היה סיין אנד טרייד, לאנדרסון לא היה חוזה לעונה הבאה וכנראה שהוא פשוט לא רצה להישאר, אז עדיף לקבל עליו את איון מאשר לתת לו ללכת ולא לקבל כלום.

שחקנים כמו איון אפשר להשיג בfree agency בסיום כל עונה כמו זבל. זה ממש לא נקרא "להשיג משהו". על אנדרסון היה אפשר להשיג מישהו יותר טוב, או לחילופין להמשיך איתו את החוזה עד הסוף. במהלך הזה ובצירוף העזיבה הצפויה של האווארד אורלנדו מפרקת את עצמה מכל הנכסים הסבירים שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 8:37 am 
Senior

קליבלנד עשויה להצטרף לטרייד של הווארד לנטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 8:55 am 
Hall of Famer

אני מאד מאד אוהב את ריאן אנדרסון, כך שאני לא יכול לקטול את העסקה, אבל אני לא בטוח שהיא הדבר הנכון להורנטס. אני רואה את אנתוני דיוויס הרבה יותר כפאוור פורוורד מאשר כסנטר וההורנטס עם הטרייד הזה למעשה הכריזו שהוא סנטר.

קשה להגיד שהכול הכול קורה בניו אורלינס בגלל הטרייד של כריס פול. הכול הכול קורה בביג איזי בגלל מזל של מעטפות והעובדה שאנתוני דיוויס נחת אצלם. אם המזל היה מקפץ קצת אחרת וההורנטס היו כרגע עם רוקי בשים קיד גילכריסט, תומאס רובינסון או האריסון בארנס, אז האופטימיות הייתה הרבה פחות קוסמית.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 9:14 am 
Hall of Famer

Shiver כתב:
rony כתב:

שחקנים כמו איון אפשר להשיג בfree agency בסיום כל עונה כמו זבל. זה ממש לא נקרא "להשיג משהו". על אנדרסון היה אפשר להשיג מישהו יותר טוב, או לחילופין להמשיך איתו את החוזה עד הסוף. במהלך הזה ובצירוף העזיבה הצפויה של האווארד אורלנדו מפרקת את עצמה מכל הנכסים הסבירים שלה.

גבוה צעיר עם פוטנציאל וחוזה זול אפשר להשיג כמו זבל? לא שאיון כזה נכס עצום, אבל הוא בהחלט לא חסר ערך. וחוץ מזה, שוב, לאורלנדו לא הייתה ברירה, היא לא יכולה להכתיב לאנדרסון לאן ללכת, היא רק יכולה לגרד קצת ערך עבורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 9:50 am 
Hall of Famer

אזהו, שאיון לא כ"כ צעיר, לא כ"כ גבוה ולא כ"כ בעל פוטנציאל. הוא בן 27, 2.08 ששיחק כל הקריירה במקסיקו ובקבוצות בינוניות-מינוס בספרד, עד שניו אורלינס הנואשת (כמה נואשת? ג'ף פוט) הביאה אותו בשיא הטנקינג שלה. אין לו שום ערך אמיתי כשחקן, הוא בעיקר חוזה זול ושחקן די מעפן שיסייע למג'יק במטרתם האמיתית: בנייה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 11:34 am 
מנהל פורום

מסכים לגבי איון. אבל ל"בנייה מחדש" כזו אין היגיון. כלומר כמובן שצריך שינוי משמעותי בסגל אם האווארד עוזב, אבל באמת שאני לא מוצא את הרציונל לשחרר את השחקן אולי מס' 2 אצלך בקבוצה סתם ותמורת שחקן שלא יעזור לך באופן משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 11:52 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
זה מאד, מאד, מאד מוזר. אנדרסון הרגע זכה במשתפר. זה שחקן שאתה לוקח אותו איתך לבנייה ולא זורק אותו כי אתה בונה. יש רק שלוש סיבות שאני יכול לחשוב עליהן לטרייד הזה - או שאנדרסון באמת לא רצה להיות שם, או שחשבו שמה שהוא דורש זה יקר מדי (לא חושב), או שאורלנדו מאמינים חזק בקללות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 11:56 am 
Hall of Famer

שוב שיבר ועמוס, הם לא שיחררו אותו, הוא שחקן חופשי (אמנם מוגבל) ויכול ללכת לאן שבא לו, אם הוא לא רוצה להיות שם, למה להם לכבול אותו? למה להשוות הצעות של ~9 מיליון לעונה ל-4 שנים לשחקן שבכלל לא נראה שרוצה להשאר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 12:07 pm 
Senior

זו שאלה של אם אתה מאמין שהוא שווה את הכסף. אם אתה מאמין שהערך שלו מתאים לחוזה הזה (או גדול יותר) דוקא כדאי להשוות גם אם השחקן לא רוצה להשאר, מקסימום תשלח אותו בטרייד מאוחר יותר. אם אתה חושב שהחוזה לא שווה את השחקן, אז כן, אין טעם להשוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 12:27 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
זו שאלה של אם אתה מאמין שהוא שווה את הכסף. אם אתה מאמין שהערך שלו מתאים לחוזה הזה (או גדול יותר) דוקא כדאי להשוות גם אם השחקן לא רוצה להשאר, מקסימום תשלח אותו בטרייד מאוחר יותר. אם אתה חושב שהחוזה לא שווה את השחקן, אז כן, אין טעם להשוות.

לא בטוח בכלל. מי מבטיח לך שהוא ייתן את אותה תפוקה (תפוקה של עונת חוזה להזכירך) אם תכריח אותו להישאר נגד רצונו? ואם התפוקה שלו תרד, פתאום מנכס הוא הופך לנטל, חוזה גרוע שאתה צריך להוסיף נכסים כדי להיפטר ממנו, לא משהו שאתה יכול להרוויח ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 12:34 pm 
Hall of Famer

שחקן מוגבל הוא בעיניי שחקן של המועדון. יש לך את היכולת להחליט בסוף היום האם הוא שווה לך את הכסף שהציעו עליו. ריאן אנדרסון כשחקן צעיר גבוה שפרץ לא מזמן נראה כשווה את הכסף, בטח יחסית לשאר הצוות המזדקן ולא רלוונטי של המג'יק אם לא מחשיבים את הווארד. זו טעות מביכה של אורלנדו, גם אם החתמה מעט תמוהה בעיניי של ניו-אורלינס.

בדיוק בגלל מה שגואטה אומר, אני לא חושב שזו טעות של ניו אורלינס. אם דיוויס ואנדרסון ידרכו אחד על האצבעות של השני, כפי שאני סבור, נ"א יוכלו לשלוח את אנדרסון בטרייד בתמורה לשחקן טוב אחר. כל עוד מדובר בחוזה טוב, הכל טוב.

[רק אסתייג ואומר שגם מרצין גורטאט היה חוזה טוב אבל אורלנדו החביאו אותו מאחורי הווארד במקום לתת לו לשחק ולהראות את הערך שלו. צריך לתת לשחקנים להראות למה הוא מסוגלים לפני שאתה מגלגל אותם בשיחות טרייד]. אני בזמנו (בייחוד כאשר אורלנדו כבר לא באמת הייתה רלוונטית) הייתי משחק עם שניהם ביחד, צפוף ככל שזה יהיה].

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 12:58 pm 
Senior

לפעמים דוקא ההסתרה עוזרת, במיוחד שהסיטואציה היא כזו שברור שהשחקן לא משחק רק כי לפניו יש סופרסטאר. יותר קל לפעמים "למכור" יכולות פוטנציאליות של שחקן מאשר האמיתיות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 1:04 pm 
Hall of Famer

אלא שאצל גורטאט לא היתה הסתרה ולא נעליים. הוא הפתיע בפלייאופים של 2009 ו-2010 (שבהם אורלנדו היתה רלוונטית ועוד איך), שיחק כמות דקות מכובדת מאד יחסית למחליף של דווייט (ועם כל הכבוד לתאוריה, גורטאט לא באמת מחזיק כPF), וכשהיתה למג'יק הזדמנות לעשות עסקה שכללה אותו לטובת שחקנים שהיא רצתה-השתמשה בו. קל ופשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 1:21 pm 
Senior

קודם כל הם כן שיחקו איתם קצת ביחד. לא הרבה, אבל בכמה פוזישנים שזה קרה זה לא היה נראה בעייתי על המגרש. כנראה בעיקר בגלל הניידות של הווארד יותר מכל דבר.

דבר שני, זו בדיוק הנקודה. נתנו לאנשים טעימה קטנה, בשאר הזמן לא ראו אותו. הסטט פר משחק שלו נראו כמעט לא משמעותיות (כולה 3 ו-3 ב2009, 3 ו-4 ב2010), אבל פר דקה היו נהדרות. לא בטוח שמבחינת העלאת ערך הטרייד שלו זו לא טקטיקה עדיפה על לתת לו לשחק הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 1:29 pm 
Hall of Famer

אבל לא היתה פה שום טקטיקה, למען השם. שיחקו איתו כי רצו גבוה חזק ואתלטי שייתן גוף והגנה, ויעזור להווארד שיקבל קצת מנוחה-בין אם במלאכה על המגרש ובין אם על הספסל. אורלנדו בעת ההיא היתה קבוצה מנצחת שהתמודדה על אליפות, השימוש בגורטאט היא מקצועי גרידא ולא אמצעי להשגת טריידים כאלה ואחרים. כשהעבירו אותו, העבירו אותו כי חשבו שמקבלים ערך יותר טוב במסגרת אותו טרייד שהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 1:34 pm 
Senior

אה, זה ממש לא משנה אם זו היתה טקטיקה מכוונת מראש לשם העלאת ערך הטרייד או לא (וגם אני לא חושב שזה היה מכוון, אם כי אני כן חושב שההחתמה שלו - השוואה של הצעה מדאלאס - היתה בעיקר לצורך טרייד עתידי ופחות מאשר למה שהוא יתן להם על המגרש. MLE מלא זה קצת מופרך לשחקן של 3 ו-3). הנקודה היא שבבוא יום טרייד, לפעמים המסתורין עוזר יותר מאשר שחקן שיודעים בדיוק מה הוא יכול לתת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 1:40 pm 
Hall of Famer

שיהיה, מיסטיקה זה לא הצד החזק שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 2:08 pm 
Senior

אין קשר למיסטיקה. אותו עקרון שהופך בחירות דראפט לנכס טריידים נחשק. ציפורים על העץ וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 3:19 pm 
Freshman

למי שעוקב אחרי העניינים בליגת הקיץ - יש מצב שייר משיג חוזה בסיקרס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 3:43 pm 
מנהל פורום

rony כתב:
Amos Gueta כתב:

לא בטוח בכלל. מי מבטיח לך שהוא ייתן את אותה תפוקה (תפוקה של עונת חוזה להזכירך) אם תכריח אותו להישאר נגד רצונו? ואם התפוקה שלו תרד, פתאום מנכס הוא הופך לנטל, חוזה גרוע שאתה צריך להוסיף נכסים כדי להיפטר ממנו, לא משהו שאתה יכול להרוויח ממנו.

בסדר אז אתה יכול להסתכל שהעונה הזו היא עונת חוזה, ככה שיש לו אינטרס מובהק להיות טוב גם בה. שחקנים גרועים בהרבה ממנו קיבלו חוזים מופרכים. הוא שווה כל סנט מחוזה כזה במונחים של היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 4:10 pm 
Sophomore

shachaf78 כתב:
מעניין מי תחתים בסופו של דבר את אלטון בראנד. הייתי חושב על 3 מועמדות עיקריות: 1. הניקס- חסרים שחקני ספסל סבירים במצבם הנוכחי וגבוה מועיל זה בטח לא מזיק.
2. המאבס- נשאר להם מספיק כסף אחרי שהג'ט וקיד עזבו. מהצד השני לאור ההצלחה עם אודום לא הייתי מהמר שיקחו עוד גבוה מזדקן 3. שיקאגו- חסרה שחקני ספסל שיכולים לתת איזושהי תרומה התקפית...

כל שאר השמות שיועלו אני מניח לא ריאליים כי בראנד לא גמור במצב שהוא יקבל מינימום(ושחקנים מבוגרים ממנו במצב הרבה פחות טוב כמו קיד מקבלים הרבה יותר מזה בקיץ הזה).
אין לשיקגו כסף בשבילו, אלא אם אף קבוצה לא תחתים אותו והוא יסכים לרדת לאזור ה-MLE (חושב שאם שיקגו תוותר על אשיק וברואר היא תוכל לתת לברנד את ה-MLE).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 4:14 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אני מאד מאד אוהב את ריאן אנדרסון, כך שאני לא יכול לקטול את העסקה, אבל אני לא בטוח שהיא הדבר הנכון להורנטס. אני רואה את אנתוני דיוויס הרבה יותר כפאוור פורוורד מאשר כסנטר וההורנטס עם הטרייד הזה למעשה הכריזו שהוא סנטר.

קשה להגיד שהכול הכול קורה בניו אורלינס בגלל הטרייד של כריס פול. הכול הכול קורה בביג איזי בגלל מזל של מעטפות והעובדה שאנתוני דיוויס נחת אצלם. אם המזל היה מקפץ קצת אחרת וההורנטס היו כרגע עם רוקי בשים קיד גילכריסט, תומאס רובינסון או האריסון בארנס, אז האופטימיות הייתה הרבה פחות קוסמית.

אז האופטימיות הייתה פחות קוסמית עם ריברס-גורדון-אנדרסון- מקג/בארנס, אבל עדיין הייתה אופטימיות, ועדיין הייתה קבוצה צעירה ומבטיחה, ועדיין הכל היה בזכות הטרייד על כריס פול.

אם הטרייד עם הלייקרס היה מאושר, ההורנטס היו מסיימים את העונה הקודמת בשיפולי הפלייאוף או במעמקי הלוטרי והיו מוסיפים לסגל הוטרנים הבינוני שלהם את הבחירה ה12-16, ובמקום אריק גורדון ושני הרוקיז המבטיחים היה שם את קווין מרטין, סקולה ואולי קנדל מרשל או משהו בסגנון, ובניו אורלינס היו חולמים להיכנס לפלייאוף בסוף העונה, אבל יודעים שבשביל להצליח הם עוד ייצטרכו לפרק ולבנות מחדש בעונה שאחרי.

אם ההורנטס היו מתמהמהים עם פול כפי שאורלנדו עשו עם הווארד, הם היו מסיימים את העונה שעברה בשיפולי הפלייאוף, רואים את פול בורח ומתחילים בבנייה מחדש, סביר אפילו שהיו מציעים מקסימום לאותו אריק גורדון כדי להביאו מהקליפרס ולנסות לבנות עליו מחדש, לבד.

אז כדורי פינג פונג או לא, הטרייד ההוא הביא להם את אריק גורדון, את הבחירה העשירית ואיפשר להם (גם בגלל הפציעה של גורדון האמת) להיות בעמדה להגריל את הבחירה הראשונה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 8:05 pm 
Junior

נראה שהווארד בדרך לברוקלין בעסקת ענק שכוללת 4 קבוצות והרבה שחקנים ובחירות דראפט. קצת מגעיל שהוא הצליח להכניע את אורלנדו ולקבל את מבוקשו בעוד שהמג'יק יקבלו חבילה מפוקפקת שמתבססת על ברוק לופז (שעשוי להתגלות כבאסט לא קטן לדעתי) אבל בכל מקרה חמישיה של :

הווארד
טלטוביץ
ג'רלד וואלס
ג'וג'ונסון
דרון

זאת החמישיה החזקה בליגה. נכון שהספסל כנראה לא יהיה להיט, אבל הם מספיק צעירים וטריים בשביל ללכת עד הסוף כבר השנה. אני לא רואה אותם כאנדרדוג מול ההיט, הלייקרס או אוק-סיטי.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 8:39 pm 
Senior

יכול להיות שהסיכויים שלהם אם וכאשר יהיו 50-50 מול מיאמי, אבל פייבוריטים אני לא חושב שהם יהיו. בהשוואה בין הקבוצות השחקן הטוב ביותר הוא עדיין לברון, לדוגמא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: