סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' פברואר 18, 2025 6:03 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 56  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 21/22
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 11:10 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אז שישה ומשהו שבועות לפני המשחק הראשון באירופה (שבה בפורמט הנוכחי לכל משחק משמעות גבוהה) נגד אולי הקבוצה שאמורה להילחם נגד הפועל ראש בראש על העלייה לשלב הבא , לקרשיאקה יש סגל מלא של 12 שחקנים כולל 5 זרים , ולהפועל יש עדיין 5 שחקנים בסגל , אחד מהם שחקן פוסטר וביניהם זר אחד. שערורייה זו מילה עדינה למה שקורה פה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 11:43 am 
מנהל פורום

גמליאל כתב:
בכלל לא מופרך שתוך 3-4 משחקים הקבוצה הזאת גם תעוף מאירופה (וגיא הראל יסביר לכולנו שזה בגלל השריפות ביערות ירושלים, בגלל שהייתה קורונה, משרד הבריאות הערים קשיים, ה-BCL השתפרה פלאים וכבר עברה את היורוליג, השיטה האכזרית וכו' וכו' וכו').

בפורמט החדש זה כבר לא כזה פשוט לעוף מאירופה תוך 3-4 משחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 12:27 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
אז שישה ומשהו שבועות לפני המשחק הראשון באירופה (שבה בפורמט הנוכחי לכל משחק משמעות גבוהה) נגד אולי הקבוצה שאמורה להילחם נגד הפועל ראש בראש על העלייה לשלב הבא , לקרשיאקה יש סגל מלא של 12 שחקנים כולל 5 זרים , ולהפועל יש עדיין 5 שחקנים בסגל , אחד מהם שחקן פוסטר וביניהם זר אחד. שערורייה זו מילה עדינה למה שקורה פה.

מחכים לסגר בחגים :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 1:27 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:

בגדול אתה צודק, אבל כולל הפוסטר יש 6 (עבסואן, אריאל, וורקמן, שגב, גרשון ושניידרמן).
שאלוהים יעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 2:21 pm 
Junior

קרי בלקשיר, לפי שקדי, קרוב לחתימה בגלטסראיי. האמת היא שזה נהיה מצחיק. יותר ויותר שמועות שג'וליאן בויד מתקרב לחוזה בהפועל, אבל הוא מתלבט בין זה לבין חצי משרה שהוצעה לו לאחרונה כמוכר במחלקת כלי גינון בוולמארט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 2:46 pm 
Senior

מבאס מאוד, אבל גם קצת צפוי - לפי הדיווחים היה סיכום עם הפועל כבר לפני שבועיים בערך, זה שלא יצאה הודעה (ומאז גם הספיק פתאום להצטרף לסגל של מינסוטה בליגת הקיץ) במשך כל הזמן הזה לגמרי היווה נורה אדומה ואני מעריך שהבעיה הייתה שגלבוע סירבו לשחרר אותו להפועל (ומזל שיש את רועי כהן, שבטח יספר בפירוט את כל הסקופ כשאלו יהיו חדשות של אתמול).
לאט לאט אני מתחיל להתבאס שהם לא התפרקו בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 2:59 pm 
Junior

לא ברור אם אתה מתכוון לגלבוע או להפועל.

לאופטימיים שביננו, צריך להזכיר שיש עדיין לא מעט שחקנים סבבה מליגת הקיץ. בין השמות המוכרים: הנקינס, אגאדה, כריסטון, פוסטר וכמובן, חביבי הקהל - מלקולם היל ודיווידאס "העקיצה" סירווידיס. וינס האנטר שמושעה על סמים אמור להיות גם על המדף, לדעתי. ופעם היה גם דיבור ש-kc rivers ישראלי, לא? בקיצור - בנחת. יש זמן. בקרוב פלייאוף בליגה הצפון קוריאנית ויש מלא זרים איכותיים שישתחררו משם.

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך ג' אוגוסט 17, 2021 3:08 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 3:05 pm 
Hall of Famer

הנקינס לדעתי חתם כבר במקום אחר (אם הכוונה לזאק).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 3:08 pm 
Sophomore

הנקינס חתם באוסטרליה, וינס האנטר בפריז עם תומר גינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 3:11 pm 
Junior

בקיצור, אני שולט בשוק השחקנים ובהפועל יודעים טוב מאוד מה הם עושים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 3:42 pm 
Sophomore

אם היו חותמים בריימו בלאקשיר ואגאדה, שלפי הדיווחים לא היו רחוקים, הייתה קבוצה נחמדה מאד ועם עוד זר איכותי אפילו קבוצה טובה. אבל כמו שזה באמת התנהלות לא ברורה של קבוצה שאמורה להיות קבוצה יציבה עם חשיבה ותכנון. לא ברור בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 3:44 pm 
Senior

נביא בעירו כתב:
לא ברור אם אתה מתכוון לגלבוע או להפועל.

לאופטימיים שביננו, צריך להזכיר שיש עדיין לא מעט שחקנים סבבה מליגת הקיץ. בין השמות המוכרים: הנקינס, אגאדה, כריסטון, פוסטר וכמובן, חביבי הקהל - מלקולם היל ודיווידאס "העקיצה" סירווידיס. וינס האנטר שמושעה על סמים אמור להיות גם על המדף, לדעתי. ופעם היה גם דיבור ש-kc rivers ישראלי, לא? בקיצור - בנחת. יש זמן. בקרוב פלייאוף בליגה הצפון קוריאנית ויש מלא זרים איכותיים שישתחררו משם.

נקודה טובה, התכוונתי לגלבוע, אבל למרבה האירוניה אם הייתי צריך לשפוט לפי הקיץ של שתי הקבוצות אני בכלל לא בטוח שהייתי מנחש שהם הקבוצה שלא בטוחה שתפתח את העונה הקרובה.

אני גם זוכר את הדיווח על זה שקיי.סי ריברס עשוי לקבל אזרחות ישראלית בגלל נישואין, אבל מאז בדקתי וראיתי שאישתו אפרו-אמריקאית שאני חושד שאין בינה לבין ישראל שום קשר, אז אני תוהה מה היה פשר הדיווח ההוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 4:19 pm 
Hall of Famer

אני חושב שאפשר להניח ברמת סמך גבוהה שאם KC ריברס היה אפילו עם רמז לאזרחות ישראלית - הוא היה לובש צהוב היום

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 4:56 pm 
Freshman

טוב, בוא ננסה להבין מי מליגת הקיץ נשאר על המדף ויכול להיות ריאלי ( יש מצב שיהיו לי אי דיוקים, מתנצל מראש ).
צריך לזכור אני מניח שלא כל השחקנים יגיעו מליגת הקיץ אלא המצב של קבוצות ב NBA יתבהר וזרים שלא שיחקו בליגת הקיץ יבינו את מצבם אבל בפוסט הזה, אני אתמקד בליגת הקיץ.

גארדים :
ג'יילן אדמס, בן 25- שיחק קצת בשלון שנה שעברה וקלע מעל 20 מקודות למשחק אבל בקבוצה שלא הפסיקה להפסיד.
סמדג'ה קריסטון, בן 28 - זה ששיחק בבאר שבע ומאז עבר בבסקוניה ואחרי עונה טובה בטופש הטורקית.
ג'יילן סמית', בן 26 - ה MVP של הליגה הגרמנית שנה שעברה, היו שמועות שקרוב לאלבא ברלין אבל הבנתי שקצת נגמר להם הכסף אבל אולי יכול להיות ריאלי אבל כנראה סיכוי נמוך.
קייל פוג, בן 31 - מבוגר יותר משאר השחקנים, היה מצוין באירופה והגיע עד מלגה ואז הלך לסין לכסף הגדול, אני מאמין שהשנה יחזור ליבשת הישנה.
טייסון קרטר, בן 23 - היה מעולה בליבוריו שנה שעברה ולקח אותם עד הגמר מול פנא, על הרדאר של זלגיריס אבל מי יודע.
קאלב אגדה, בן 26 - עונה מעולה בבאר שבע.
קנדל סמית', בן 25 - שנתיים אחרונות ב GLEAGUE אבל קודם שיחק בנימברוק והיה לא רע וכל מי שדרך בנימברוק הוא חשוד.
דבונטה גרין, בן 24 - אח של דני גרין, שיחק שנה שעברה במרוסי מתחתית הליגה היוונית, והיה לא רע בכלל עד שנפצע וסיים את העונה.
מרכוס פוסטר, בן 26 - ההוא מחולון ופנא.
ווין סלדן, בן 26 - נתן עונה לא רעה בכלל בנס ציונה שנה שעברה

הייתי שמח אם יחתמו: ג'יילן סמית', קאלב אגדה, קייל פוג, טייסון קרטר, ג'יילן אדמס.

פורוורדים:
אודרי דוקינס, בן 26 - נתן עונה טובה מאוד בגרמניה שנה שעברה.
יאניס טימה, בן 29 - שנה שעברה במפעל לפירוק של חימקי, לא באמת ריאלי אבל עדיין פנוי ובטח ילך לפרטיזן.
דבון אקון פרסל, בן 29 - כן, ההוא מהפועל תל אביב, יש לו קריירה אירופאית לא רעה בכלל.
קרי בלקשייר, בן 24 - אחלה עונה בגליל, לפי החדשות של היום הולך לטורקיה.
גראנט ג'רט, בן 28 - נתן שני עונות לא רעות בכלל, אבל גם לא משהו מיוחד באולם ודרושפקה.
אייז'ה היקס, בן 27 - שיחק בסרטוב ברוסיה לפני שנתיים והיה טוב, שנה שעברה בקוריאה.
ג'ונתן וויליאמס, בן 26 - ההוא מראשון, לפני שנה בטורקיה, לא השאיר חותם גדול אבל ועדיין פוטנציאל.

הייתי שמח אם יחתמו: יאניס טימה, אודרי דוקינס, קרי בלקשייר, אייז'ה היקס.

סנטרים:
זאק אגוסטין, בן 28 - ניסיון אירופי רב ביוון וטורקיה, המצב החוזי בפנא לא ממש ברור, סיכוי מאוד נמוך אבל...
טאריק בלאק, בן 29 - כן ההוא ממכבי, יש התעניינות של אפס פילזן שכנראה תלך בסוף על הבולגרי המעולה, סיכוי כמובן מאוד מאוד נמוך.
קייל אלכסנדר, בן 24 - עונה ראשונה טובה בספרד וליגת קיץ טובה השנה.
סטיבן אנוץ', בן 23 - גם פה, עונה ראשונה טובה בספרד.
גיימה אצ'קוואה, בן 24 - עונה ראשונה טובה בקבוצה מתחתית הליגה הספרדית.

הייתי שמח אם יחתמו ( ברור לי שזה סיכוי מאוד קלוש ) :זאק אגוסטין, טאריק בלאק, קייל אלכסנדר.

יש כמובן עוד המון שחקנים אבל רובם בלי ניסיון אירופאי כלל או כאילו שכלל לא שיחקו בליגת הקיץ.
אני מעריך שלפחות 2 מתוך הרשימה הזאת ישחקו בהפועל שנה הבאה, נקווה שאילו יהיה 2 מהרשימה שאני רוצה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 10:31 pm 
Junior

קייל אלכסנדר באמת פרוספקט לא מבושל, יהיה מעניין לעקוב אחרי ההתפתחות של הקריירה שלו בארץ.

ויין סלדן לא כל כך הרשים בנס צי, מקווה שאורן עמיאל לא עד כדי כך נואש ושלפחות בוגאס חזר לישון בלילה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 12:37 pm 
Freshman

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=380214

הפועל ירושלים רוצה את הסנטר הקרואטי מירו ביליאן בן 32, שיחק בשנתיים האחרונות בססארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 12:42 pm 
מנהל פורום

צ'ומפי, אוף העלת נשכחות, הציד הזה של אוהדי הפועל אחרי שחקנים על הנייר היה אחד הכיפים הגדולים כל אוגוסט
לדעתי ההחתמות יבואו ברובן משחקנים שהגזימו בדרישות בתחילת הקיץ ויתפשרו בסוף אוגוסט, מירו בילאן הוא דוגמא מצויינת, פלדין גם היה כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 2:34 pm 
Senior

אני גם נהניתי מהרשימה של צומפי וגם קצת מתגעגע לניימדרופינג הזה (שהרבה פעמים הרגיש לא הכי מבוסס) שהיה קורה בקיץ.
יצא לי לראות מעט את ליגת הקיץ ואהבתי את דבון ריד ששיחק בדנבר, לא יודע מה הסיכוי שילך לאירופה העונה, אבל אחלה סמול-פורוורד, מגוון וחכם ממה שראיתי.
גם ג'ייסון ברנל שהיה אחלה בססארי העונה זה שחקן שדי אהבתי (גם, מדנבר).

מירו בילאן הוא המשך של הכיוון של הסנטרים הקלאסיים ששומעים עליהם בתקשורת, יהיה 'סנטר אימתני' העונה?? האוהדים בפייסבוק סוף סוף יהיו מרוצים, או שזה פשוט בלתי אפשרי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 2:40 pm 
מנהל פורום

לא, לא
בילאן הוא קצת יותר מסנטר איימתני
הוא טכני עם יד משלוש אם אני זוכר אותו נכון מהיורוליג
אחלה שחקן, הלוואי אצלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 3:15 pm 
Freshman

בהמשך לפטיש שיש לי על מישיגן השחקן שהכי הייתי רוצה בהפועל מליגת הקיץ זה Chaundee Brown. תוך חצי דקה יהיה חביב האוהדים - הגנה מצוינת ויד טובה לשלוש. אבל אני חושש שהוא הראה מספיק כדי שהלייקרס יתנו לו חוזה דו צדדי (ובכל מקרה לא חושב שהפועל היו לוקחים אותו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 10:09 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
לא, לא
בילאן הוא קצת יותר מסנטר איימתני
הוא טכני עם יד משלוש אם אני זוכר אותו נכון מהיורוליג
אחלה שחקן, הלוואי אצלנו

אם אתה כבר משקיע בזיכרון , אז אולי אתה יודע להגיד לנו איך הוא הגנתית ?
מתחת לסל וכנראה שגם קריטי יכולת חסימה וחילוף מזדמן על גארד

זה לדעתי מסוג השחקנים שיכולים מאוד להתקשות בליגה שלנו וכך אולי מאבדים אותו גם מבחינת הביטחון לכל שאר המשחקים.
לפחות ממה שראיתי בסרטון אחד שלו (יחסית עדכני)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 10:25 pm 
Hall of Famer

טרנס קינזי מתקשקש עם גיא הראל בטוויטר , נשמע לי די הזוי שהוא יחתום אבל עם ההתנהלות בקיץ הזה אי אפשר לדעת כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 11:23 pm 
Junior

אחד השחקנים היחידים של הפועל בשנים האחרונות שבאמת אהבתי. בגיל 37 מן הסתם הגוף שלו במצב קצת אחר ממה שהוא היה לפני שלוש-ארבע שנים, אבל יש בשוק החתמות גרועות מזו. מה שכן - הזחיחות של גיא הראל להתנהל ככה בטוויטר מלמדת שהוא כנראה לא באמת מבין כמה האוהדים מבולבלים/עצבניים/מיואשים בקיץ הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 19, 2021 4:01 am 
Hall of Famer

אתה מתכוון קצת אחר בזה שאז הוא היה פציע, והיום חצי נכה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 19, 2021 10:20 am 
Sophomore

כבר בעונה האחרונה שלו אצלנו הוא היה שבר כלי שלא הצליח לשמור אפילו על תמיר בלאט... אחד השחקנים האהובים פה איי פעם, אבל זה כמו להביא את וויל סולומון עכשיו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 56  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: