סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 7:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1473 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 59  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' פברואר 23, 2024 5:25 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
רק כתבתי וג'ו פותח את החצי השני בחמישייה ומקבל הזדמנויות בחיתוכים ועכשיו בשלשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 23, 2024 6:15 am 
Sophomore

הת'אנדר בורחים בחצי השני בדרך לניצחון קל, כשהקליפרס מוותרים על המשחק. יופי של ספסל יש לת'אנדר.

ושיי, כמו שעון, עם 31 נקודות. זה התחיל בשנה שעברה וממשיך גם השנה (כתבתי על זה נדמה לי באחד הפוסטים הראשונים של הת'רד הזה). הוא אפילו החטיא עונשין בסוף כי לא היה לו נעים לקלקל את המאזן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 23, 2024 6:22 am 
Hall of Famer

משחק מצוין ומאוזן של הת'אנדר, עם קווץ' הגנתי על הקליפרס בסיום הרבע שלישי אאל"ט.
הופעה טובה של הספסל. שי כרגיל מסיים עם 31 נק'. וויליאמס יחסית שקט אבל יעיל כרגיל ומצוין בהגנה עם 4 חסימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 23, 2024 6:24 am 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
הת'אנדר בורחים בחצי השני בדרך לניצחון קל, כשהקליפרס מוותרים על המשחק. יופי של ספסל יש לת'אנדר.

ושיי, כמו שעון, עם 31 נקודות. זה התחיל בשנה שעברה וממשיך גם השנה (כתבתי על זה נדמה לי באחד הפוסטים הראשונים של הת'רד הזה). הוא אפילו החטיא עונשין בסוף כי לא היה לו נעים לקלקל את המאזן...

לכוכבים גדולים יש נטייה להיות יציבים אבל שיי הוא קונסיסטנטי באופן חריג.
שמעתי ראיון איתו שבו הוא מתייחס לזה ונראה שהוא איש של הרגלים, קפדנות וחזרתיות בכל תחום בחייו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 24, 2024 6:32 am 
Sophomore

אחד הדברים הכי חשובים בהצלחה של הת'אנדר זה כמה שהם טובים בקליעה משלוש (40% כקבוצה).

מבין תשעת השחקנים המובילים שלהם, רק שניים מתחת ל-40% משלוש (מעוגל): שיי (38% בזריקות שכמעט כולן פול-אפס וגם 46% מאז סוף דצמבר) וגידי, שהוא החולייה החלשה עם פחות מ-33%. הם גם דאגו עכשיו להיפטר משני השחקנים היחידים בסגל שקלעו פחות מ-30% (מיצ'יץ' ופוקו). דיינג עם 31% עדיין שם (מקווה שלא לזמן ארוך), אבל בקושי משחק. ג'יי וויל עם 35% סבירים גם לא משחק הרבה.

זה יוצר ריווח אופטימלי מסביב לשיי וג'יי וויל (טוב כמעט; הוא יהיה אופטימלי כשהם יעבירו הלאה את גידי) ומאפשר לשניהם למקסם את היכולת שלהם להגיע לצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 24, 2024 6:54 am 
Hall of Famer

ולכן התנגדתי כל כך לכל מיני שחקנים טובים מאוד שאני מחבב כמו ג'ארט אלן (שממילא לא היה רלוונטי כי הוא פשוט שחקן טוב מדי לספסל).
יכולת הריווח בת'אנדר היא קריטית לצורה שבה הם משחקים.

משחק מצוין מול וושינגטון (לצערי, דני לא שיחק).
וויליאמס חזר שקט מהפסקת האולסטאר שעצרה לו את המומנטום,
אבל צ'אטוש הגיע לעבודה היום והיה הרבה יותר אגרסיבי בהתקפה מול האין גבוהים של וושינגטון.
הספסל היה חזק גם הפעם עם דקות מצוינות של וויליאמס (3 שלשות רצופות), ג'יי-וויל בשני הצדדים (כולל 2-3 לשלוש),
ג'ו שהיה נהדר עם חמישה אסיסטים, וואלאס שצלף מבחוץ ו-וויגינס שכרגיל עשה הכל מהכל.

לגבי גידי, הוא היה טוב הלילה, אבל הוא אולי השחקן היחיד בת'אנדר שאין לי מושג מה הוא ייתן בלילה נתון.
גם ברמה של התקפה נתונה. הוא שחקן לא.. אורתודוקסי. כמעט כל מהלך שלו הוא לא צפוי מבחינתי.

אתה חושב שהם יצליחו להעביר את גידי?
אני תוהה מה הערך שלו בליגה...
אם איכשהו הם יצליחו להשיג את הבחירה של יוסטון ולבחור את קודי בדראפט הקרוב, זה יהיה שיחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 24, 2024 7:22 am 
Sophomore

צ'ט היה טוב ואגרסיבי היום, נכון - אבל באמת שוושינגטון שמרה בערך כמו באולסטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 24, 2024 7:35 am 
Sophomore

בטוח שאפשר למצוא עסקה על גידי. בקבוצה הנכונה, עם הכדור ביד, הוא יכול לפרוח. קבוצות כמו מיאמי, שיקאגו, ברוקלין, טורונטו, הוויזארדס, יוטה וסן אנטוניו (אולי ההתאמה המושלמת ליד ויק וקלעים) ישמחו לדעתי להביא ולנסות אותו לשנה בשכר נמוך, כל עוד המחיר לא גבוה מדי.

הסיכוי של הת'אנדר להשיג את הבחירה של יוסטון הוא גבוה מאוד. כרגע בסביבות ה-85% וקשה להאמין שיכול להיות נמוך מ-70% גם אם הם מתחילים להפסיד בכמויות. רוב הסיכויים שזו תהיה בחירת לוטרי מאוחרת. איחוד של האחים וויליאמס יכול להיות פיקנטי, אבל (1) כנראה שהוא לא יהיה זמין בסוף הלוטרי ו(2) לא בטוח שזה השחקן שהם הכי צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 24, 2024 7:51 am 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
בטוח שאפשר למצוא עסקה על גידי. בקבוצה הנכונה, עם הכדור ביד, הוא יכול לפרוח. קבוצות כמו מיאמי, שיקאגו, ברוקלין, טורונטו, הוויזארדס, יוטה וסן אנטוניו (אולי ההתאמה המושלמת ליד ויק וקלעים) ישמחו לדעתי להביא ולנסות אותו לשנה בשכר נמוך, כל עוד המחיר לא גבוה מדי.

- זה שהוא טריידבל זה ברור. השאלה מה אתה יכול להשיג תמורתו מהצד של OKC.
מה היית מצפה לקבל תמורתו?

- יש מישהו בדראפט שהיית רוצה עבורם?
(קודי התכוונתי בטרייד-אפ)

- חלק גדול מהזריקות שלהם לשלוש הן זריקות ממש טובות. נדמה לי שמארק דיבר על 27/35 במשחק אתמול בלילה שהיו זריקות באיכות גבוהה לשלוש.
יפה שהם סופרים את זה. באופן כללי, אני חושב שקבוצות לוקחות המון שלשות בלי לחשוב יותר מדי על האיכות של השלשות האלו (האם השחקן יציב כשהוא מקבל את הכדור לקאצ' אנד שוט, המרחק של המגן הקרוב וכו')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 24, 2024 9:15 am 
Hall of Famer

אגב, הייוורד חלוד ממש (בהנחה שזו לא פשוט הרמה שלו בשלב הזה בקריירה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2024 3:56 am 
Hall of Famer

הת'אנדר פוגשים את יוסטון בשני משחקים רצופים למה שאולי תהיה יריבות מעניינת בחמש-עשר השנים הקרובות.
יוסטון היא אחת הקבוצות הצעירות המוכשרות בליגה.
שנגון (ש-okc נתנה להם במתנה), סמית', וויטמור ואמן ת'ומפסון זה חתיכת גרעין מוכשר, אם יתפתח כמו שצריך.
ת'ומפסון בכמה דקות שראיתי הוא פרוספקט מטורף אבל נטול קליעה. אם הוא ילמד לקלוע, watch out. אודוקה הוא מאמן מצוין.
הוא שיפר להם את ההגנה באופן משמעותי. לא כיף לשחק מול הקו האחורי הזה.
בינתיים, יוסטון טובה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2024 4:14 am 
Sophomore

דיאגנו עושה קצת ניסויים. עלה לרבע השני עם הרכב של גידי, וואלאס, הייוורד וקנריק וויליאמס, שהיה חלש גם התקפית וגם הגנתית והכניס אותם לבור של 16 נקודות. שיי וצ'ט חזרו וזה 5- במחצית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2024 4:23 am 
Sophomore

Att כתב:
סאבוניס כתב:

לגבי גידי, אין לי שאיפות גדולות מהדראפט הזה. מעדיף לקבל עליו שחקן שמיש באופן מיידי (אבדיה כבר אמרנו?). בכל מקרה, לדעתי הם כבר החמיצו את הרכבת של לקבל עליו תמורה גדולה. זה היה בקיץ שעבר ופרסטי העדיף כרגיל לחכות, למרות חוסר ההתאמה הברור ליד שיי. הקיץ כבר צריך אולי להאריך לו חוזה (לא חייבים) ועם סימני השאלה מחוץ למגרש ובעיקר על המגרש הוא שווה הרבה פחות, למרות שהוא בעיני עדיין הימור טוב לקבוצה שצריכה רכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2024 4:26 am 
Hall of Famer

הוא דיבר על כך שהוא הולך לעשות לא מעט ניסויים בחלק הזה של השנה
ושהם עדיין במיינדסט הזה. זה נשמע כאילו הוא יצא משיחה עם פרסטי או משהו.

צודק - גידי, וואלאס, הייוורד וקנריק וויליאמס - נדמה לי שג'יי-דאב (שלא מדהים בשני המשחקים האחרונים) היה איתם - זה חתיכת הרכב נוראי.
הוא גם פשוט נתן להם לשחק ולמצוא פתרונות פיל ג'קסון סטייל..

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ב' פברואר 26, 2024 4:28 am, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2024 4:27 am 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
Att כתב:
סאבוניס כתב:

לגבי גידי, אין לי שאיפות גדולות מהדראפט הזה. מעדיף לקבל עליו שחקן שמיש באופן מיידי (אבדיה כבר אמרנו?). בכל מקרה, לדעתי הם כבר החמיצו את הרכבת של לקבל עליו תמורה גדולה. זה היה בקיץ שעבר ופרסטי העדיף כרגיל לחכות, למרות חוסר ההתאמה הברור ליד שיי. הקיץ כבר צריך אולי להאריך לו חוזה (לא חייבים) ועם סימני השאלה מחוץ למגרש ובעיקר על המגרש הוא שווה הרבה פחות, למרות שהוא בעיני עדיין הימור טוב לקבוצה שצריכה רכז.

חד-משמעית פספסו את הרכבת עם גידי.
(דל"פ - גם בטריידדליין; יש סיכוי טוב שגידי ייחשף עוד יותר בפלייאוף ויהיה unplayable)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2024 4:39 am 
Hall of Famer

הרגעים ששיי מזכיר לי את מייקל זה ב-anticipation בחטיפות. הייתה לו חטיפה אחת עכשיו שהייתה ממש ג'ורדנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2024 5:11 am 
Hall of Famer

אני לא מבין את הדאבלים על שנגון. מה עד כה במשחק גורם לקבוצה לחשוב שפוסט אפ אחד על אחד שלו מול הולמגרן זו בעיה עבור OKC?
הצגה של צ'אטוש הלילה אחרי שיצא מחופשת האולסטאר עם אקסטרה פאמפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2024 5:57 am 
Hall of Famer

ניצחון יפה של הת'אנדר שלא נבהלו לרגע מהפיגור והפכו אותו להובלה די משמעותית.
הפעם הספסל היה די חלש התקפית אבל השלישייה הגיעה לשחק + דורט.
צ'אטוש לוקח את המאצ'-אפ שלו עם רבע רביעי גדול ובסך הכל 29 נק' באחוזים מצוינים, כולל 5-8 לשלוש + 8 ריבאונדים + 7 אסיסטים + 3 חסימות (מעריך שהיו לו יותר אבל זה מה שנספר).
שיי עם משחק גדול גם כן.
OKC פיגרה בריבאונד (סמית' + שנגון עם 9 ריבאונדים בהתקפה)
אבל שיחקה קבוצתי יותר (30 אסיסטים לעומת 18 בלבד של יוסטון) וחטפה הרבה יותר (כפול, למעשה).

מסתבר שצ'אטוש הוא הרוקי הראשון אי-פעם עם 100 חסימות ו-100 שלשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2024 8:34 am 
מנהל פורום

ניו אורלינס, תתאים לגידי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2024 12:55 pm 
Sophomore

גידי פחות מוצא את עצמו השנה.
בעיקר מורגש באסיסטים ובאחוזים מהשדה שירדו ב3.3%.
אבל האחוזים מהשלוש כמעט 33 ב-3 זריקות שזה סביר, גם מהעונשין השתפר למעל 80%.
הוא רק בן 21.
יכול לעזור לקבוצות. בעיקר בבניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2024 2:00 pm 
מנהל פורום

אני מת עליו, בכלל אני אוהב "נגרים" שמוצאים דרכים להפוך לשחקני כדורסל מועילים.
ניו אורלינס תתאים לו כי היא בנויה מהמון חלקים בינוניים וקטנים אין שם שגא או יוקיץ או לוקה, יש שם קבוצה, גידי רואה משחק מצוין בשני צידי המגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2024 2:28 pm 
Junior

uriel17 כתב:
ניו אורלינס, תתאים לגידי

לא יודע, גם שם הספייסינג בעייתי עם אינגרם-זאיון-יונאס מקדימה, הרב ג'ונס עם כל הכבוד לשיפור שמפגין מאז שנכנס לליגה, דייסון דניאלס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2024 2:49 pm 
מנהל פורום

ספייסיניג?
אין שם אף אחד חוץ מזאיון שאתה יכול להשאיר פנוי מהשלוש
חוצמזה הגיע הזמן להפסיק להשבע באלוהי הספייסינג. הקאבס על שני נונ-שוטרים קורעים את המזרח
יש יותר מדרך אחת לשחק כדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2024 3:11 pm 
Freshman

לא רוצה לסטות מנושא הת'רד אבל חייב להגיד שגם אני שותף לחששות לגבי הספייסינג, ולא פחות מזה, להגנה של גידי (ליד ההגנה של זאיון) ולמוניטין של גידי להיות יעיל בעיקר כשהכדור בידיים שלו (ליד פוינט - זאיון, שזה התפקיד המיועד שלו להמשך הקריירה). מצד שני מסייג שלא ראיתי את גידי מספיק ויכול להיות שאני מגזים בפסימיות שלי לגבי היכולות הללו שלו. גם אם עושים טרייד על אינגראם (שגם ההתאמה שלו ליד זאיון מוטלת בספק, לפחות בעיניי), עדיין ההתאמות הטובות יותר ליד זאיון, ככל הנראה, זה שחקנים דוגמת הרב ג'ונס, סי ג'יי, או אפילו וינגים כמו באטום כשהיה צעיר יותר וכו'. לידו הייתי רוצה שחקנים שמרווחים את המשחק סביבו, יעילים ללא הכדור, ומצוינים בהגנה וריבאונד בצד השני.

מסכים עם אוריאל שיש כמה דרכים לשחק כדורסל, אבל זאיון הוא שחקן ייחודי שמתחיל להוות איום מקו העונשין פחות או יותר, אבל משם הוא בלתי עציר. ועם יכולת מסירה מצוינת וקבלת החלטות טובה מאד. חוץ מזה שכולנו יודעים שבעונה הרגילה קבוצות לא משקיעות את כל המשאבים בעצירת קבוצה מסוימת, אבל בסדרת פלייאוף זה יבלוט הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2024 3:37 pm 
מנהל פורום

חלק מהעניין שיש יותר מדרך אחת לשחק כדורסל, הוא שאפשר שזאיון והוא ישחקו מעט דקות ביחד
שווה גם לראות איך הקאבס עם שני נונ-שוטרים קורעים (לפרקים) את הליגה. עוד חלק מהעניין של יותר מדרך אחת לשחק כדורסל

לבושתי עדיין לא ראיתי משחק אחד עם פוינט זאיון. אז יכול להיות שאני מזאיון במוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1473 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 59  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 72 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: