סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 8:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
וההיט ינסו לחזק (?) את עמדות 3-4 עם לא אחר מאשר רשארד לואיס, בטח יהיה לו חמים ונעים שם במיאמי מאחורי לברון, בוש, באטייה ואולי גם מילר אם הוא לא יפרוש בסוף. למה להחתים סנטר פותח כשאפשר לחזק את החמישיה השלישית עם עוד פורוורד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 8:54 pm 
Junior

שימי ריגר וונאבי כתב:
הווארד
טלטוביץ
ג'רלד וואלס
ג'וג'ונסון
דרון

זאת החמישיה החזקה בליגה. נכון שהספסל כנראה לא יהיה להיט, אבל הם מספיק צעירים וטריים בשביל ללכת עד הסוף כבר השנה. אני לא רואה אותם כאנדרדוג מול ההיט, הלייקרס או אוק-סיטי.

בהתחשב בזה שאין לי מושג מי זה הטלטוביץ' הזה, זה כנראה קצת מוקדם לדבר על החמישיה הטובה בליגה. במיוחד שלמיאמי יש את וייד ולברון שהתעלו בפלייאוף, האחרון. דרון והווארד רחוקים עונה או שתיים או שלוש מההתעלות האחרונה שלהם בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 9:16 pm 
Junior

וייד נראה מעבר לשיאו בפלייאוף.

דרון-ג'ונסון-וואלאס-טלטוביץ'-האוורד זו חמישיה מאוד מאוד מאוזנת, הכי מאוזנת בליגה. ועדיין החמישיות של הלייקרס ההיט וOKC נראות על הנייר טובות יותר לדעתי (ועדיין מיאמי ה-פייבוריטית עם ריי אלן מהספסל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 9:31 pm 
Hall of Famer

אוף, טלטוביץ' צריך להוכיח המון בשביל שהוא ייחשב לפורוורד סביר בנ.ב.א. מה שכן, המזל שלהם הוא שדרון מנווט את העניינים ושאנשים יקבלו את הכדורים שלהם במקומות ובמינון שהם צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 9:33 pm 
מנהל פורום

אני חושב שגם הסלטיקס (במידה וגארנט לא יהיה גריאטרי לגמרי) מציבים חמישיה לא רעה בכלל, וספסל ה-ר-ב-ה יותר טוב משל הנטס. לת'אנדרס יש חמישיה טובה יותר אפילו, כנ"ל לספארס, לייקרס, היט ומ.כ. הבקעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 9:37 pm 
Senior

טלטוביץ' גם שומר מחורבן, אגב. אני זוכר את ליאור אליהו חוגג עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 9:52 pm 
Junior

טוב, לאליהו יש פלואטר משובח (בעברית: גויאבה).
למזלם של הנטס הוא משחק בקבוצה מהמערב שהיא לא קונטנדרית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 10:05 pm 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אני חושב שגם הסלטיקס (במידה וגארנט לא יהיה גריאטרי לגמרי) מציבים חמישיה לא רעה בכלל, וספסל ה-ר-ב-ה יותר טוב משל הנטס. לת'אנדרס יש חמישיה טובה יותר אפילו, כנ"ל לספארס, לייקרס, היט ומ.כ. הבקעה.

ברצינות כאילו?

דרון > רונדו
ג'ונסון > טרי או ברדלי
וואלס < פירס (אם פירס חוזר לעצמו)
טלטוביץ = באס
הווארד > גארנט

אין לי כוח לעבור קבוצה קבוצה, אבל ההיט והת'אנדר (בהנחה שנשים את הארדן בחמישיה) היחידים שיש להם קייס. ולשתהן אין סנטר איכותי, שזה פקטור סופר משמעותי עמוק בפלייאוף.
אנשים לא נותנים לדוויאט מספיק קרדיט, הבןאדם בערך לבדו הפך את המג'יק לקבוצת הגנה חזקה ביותר. דרון כשהוא מוקף בשחקנים איכותיים הוא טופ 2 רכזים בליגה. וואלס וג'ונסון תפורים על תפקיד הצוות התומך. טלטוביץ נראה כמו התאמה מושלמת. העדר הספסל לא אמור להיות קריטי כשיש לך שחקנים כמו דרון ודוויאט שיכולים לשחק 40+ דקות בפלייאוף בלי בעיה.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 10:11 pm 
Hall of Famer

גם עם הווארד, הנטס אנדרדוג מול מיאמי מכמה סיבות:
1. ניסיון - בשביל ההיט זו תהיה כבר עונה שלישית. בשביל הנטס עונה ראשונה.
2. היררכיה - כמו אצל ההיט, גם כאן יהיה עניין של היררכיה, אבל יותר בעייתי. אם ג'יימס, וייד ובוש הם כוכבים אבל כאלו שמוכנים לוותר על טובתם האישית בשביל הקבוצה, הטריו הזה של דרון-ג'וג'ו-הווארד קצת יותר אגואיסטי וחושב על עצמו.
3. לוזריות - 4 הדמויות המרכזיות בקבוצה הזאת הן כאלו שעד עכשיו לאורך השנים שלהן בליגה לא כ"כ קנו לעצמן שם ככאלו שמנצחות משחקים - דרון ביוטה שדי דרכה במקום למשך כמה שנים, הווארד והעגלה הדי מקרטעת של המג'יק, ג'וג'ו של אטלנטה אותו סיפור, ואייברי ג'ונסון שעדיין לא שכח את גמר 2006.

בדיוק כמו עם ההיט, חובת ההוכחה תהיה על קבוצה כזאת להוכיח שהיא יכולה להתמודד עם הקבוצות הטובות ביותר. מבחינת כשרון, הם לדעתי פחות טובים ממיאמי אבל בסקאלה אחת מעל שיקגו ואינדיאנה.

שימי - הווארד עבר הקיץ ניתוח בגב. לפני שאתה ממשיך להנמיך את מיאמי ולהאדיר את הנטס (זה בסדר, אותו דבר עשו אוהדי הסלטיקס בשנים האחרונות במאבקים מול הלייקרס), צריך לראות ש-D12 חוזר לליגה בפורמה הרגילה שלו.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 10:13 pm 
Junior

אותם דברים אמרו על הקליפרס בתחילת העונה, על הנייר יש הרבה אלופות אבל בסוף רק אחת.
לדעתי הלייקרס בנויה יותר טוב וגם אוק סיטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 10:23 pm 
Junior

שימי ריגר וונאבי כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

ברצינות כאילו?

דרון > רונדו
ג'ונסון > טרי או ברדלי
טלטוביץ = באס
הווארד > גארנט

אין לי כוח לעבור קבוצה קבוצה, אבל ההיט והת'אנדר (בהנחה שנשים את הארדן בחמישיה) היחידים שיש להם קייס. ולשתהן אין סנטר איכותי, שזה פקטור סופר משמעותי עמוק בפלייאוף.
אנשים לא נותנים לדוויאט מספיק קרדיט, הבןאדם בערך לבדו הפך את המג'יק לקבוצת הגנה חזקה ביותר. דרון כשהוא מוקף בשחקנים איכותיים הוא טופ 2 רכזים בליגה. וואלס וג'ונסון תפורים על תפקיד הצוות התומך. טלטוביץ נראה כמו התאמה מושלמת. העדר הספסל לא אמור להיות קריטי כשיש לך שחקנים כמו דרון ודוויאט שיכולים לשחק 40+ דקות בפלייאוף בלי בעיה.

לא שאני מסכים עם ניתוחים כאלו באופן כללי אבל אפילו זה קצת מופרך.
דרון די בשוויון עם רונדו, כל אחד מביא חבילה אחרת לשולחן אבל בטוטאל לא רואה מישהו עדיף על השני.
להשוות את טלטוביץ' לבאס זה בדיחה. האחד לא שיחק דקה ב-NBA, שומר רע ורך באופן כללי ומסוג השחקנים שמחרבים משחקים, השני גבוה לגיטימי שנתן תוצרת משמעותית. בשלוש קבוצות NBA שונות.

בכל אופן גם עם הווארד בנטס אני לא חושב שהם מספיק חזקים, אין שם מספיק ספקי נקודות עם האנמיות של ג'וג'ו ודרון בתור אחד שכזה פשוט לא מספיק לקונטנדרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 10:54 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
התותח המפוברק כתב:
גם עם הווארד, הנטס אנדרדוג מול מיאמי מכמה סיבות:
1. ניסיון - בשביל ההיט זו תהיה כבר עונה שלישית. בשביל הנטס עונה ראשונה.
2. היררכיה - כמו אצל ההיט, גם כאן יהיה עניין של היררכיה, אבל יותר בעייתי. אם ג'יימס, וייד ובוש הם כוכבים אבל כאלו שמוכנים לוותר על טובתם האישית בשביל הקבוצה, הטריו הזה של דרון-ג'וג'ו-הווארד קצת יותר אגואיסטי וחושב על עצמו.
3. לוזריות - 4 הדמויות המרכזיות בקבוצה הזאת הן כאלו שעד עכשיו לאורך השנים שלהן בליגה לא כ"כ קנו לעצמן שם ככאלו שמנצחות משחקים - דרון ביוטה שדי דרכה במקום למשך כמה שנים, הווארד והעגלה הדי מקרטעת של המג'יק, ג'וג'ו של אטלנטה אותו סיפור, ואייברי ג'ונסון שעדיין לא שכח את גמר 2006.

בדיוק כמו עם ההיט, חובת ההוכחה תהיה על קבוצה כזאת להוכיח שהיא יכולה להתמודד עם הקבוצות הטובות ביותר. מבחינת כשרון, הם לדעתי פחות טובים ממיאמי אבל בסקאלה אחת מעל שיקגו ואינדיאנה.

שימי - הווארד עבר הקיץ ניתוח בגב. לפני שאתה ממשיך להנמיך את מיאמי ולהאדיר את הנטס (זה בסידר, אותו דבר עשו אוהדי הסלטיקס בשנים האחרונות במאבקים מול הלייקרס), צריך לראות ש-D12 חוזר לליגה בפורמה הרגילה שלו.

כן, אבל מצד שני לנטס כאלו אין את הבעייה המבנית של ההיט שדיסקסנו אותה כאן. אין שם שחקנים שדורכים תפקודית בהגדרה אחד על השני כמו לברון וויד. חוץ מזה הצמדת תג הלוזריות לחברה האלו הוא קצת בעייתי. גם דרון, גם ג'וג'ו וגם הווארד נתנו לנו פלייאופים שבהם הם בהחלט הראו יכולת לנצח משחקים. הסגל מסביבם לא הסתדר לכדי יותר מזה ושלושתם בסוף גם העדיפו לברוח, אבל עכשיו הם (כנראה) מקבלים קבוצה שבה הם גם מרוויחים הרבה (לא לשכוח חסויות שהן ענקיות בניו יורק), גם ההנהלה פחות או יותר מלקקת את ישבנם וגם יש להם הזדמנות ללכת רחוק. שלושה אגואים גדולים, כן, אבל יש כל מה שצריך בשביל לספק אותם. ואם זה לא יעבוד..תמיד אפשר להרים טלפון למנהל האגואים מס' 1 - פיל ג'קסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 10:58 pm 
Senior

לא הבנתי למה אנשים עפים פה מטלטוביץ'. כמו שאמרו פה אחרים, במקרה הטוב הוא יהיה סוג של לינאס קלייזה. במקרה הרע הוא חוזר בשנה הבאה לחוזה של 10 מיליון דולר לעונה בצסק''א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 11:03 pm 
Junior

קלייזה, ספסל, כימיה, לוזרים.

אני מוכן להתערב שעם דוויאט הם מסיימים מינימום במקום השני במזרח בשנה הבאה בעונה הסדירה ועוברים כל קבוצה שלא נקראת היט בפלייאוף (עם סיכוי גם נגד מול ההיט).

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 11:05 pm 
Senior

הם בהחלט יהיו פייבוריטים מול כל קבוצה במזרח שהיא לא מיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 11:15 pm 
מנהל פורום

שימי ריגר וונאבי כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

ברצינות כאילו?

דרון > רונדו
ג'ונסון > טרי או ברדלי
טלטוביץ = באס
הווארד > גארנט

פרט להאוורד מול גארנט, אני לא רואה שום יתרון חד וחלק לנטס. ג'ונסון טוב מבראדלי, כן וגם מטרי, אבל לא משניהם. רונדו בשוויון עם דרון, אולי אפילו טוב יותר (אתה בכלל נוטה כל עונה מחדש לזלזל ברונדו, אבל לא משנה) והמופרך מכל זה טלטוביץ' מול באס.
ועדיין, גם אם צדקת בכל ההשוואות המטומטמות האלו, לבוסטון יהיה ספסל עמוק יותר, מאמן טוב יותר, היררכיה מוסדרת יותר והגנה טובה יותר.
מצד שני, כל הוויכוח הזה אקדמי לחלוטין, כי גארנט ופירס מהווים שני סימני שאלה גדולים מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 11:18 pm 
Senior

דרון שיחק בשנתיים האחרונות בקבוצות מחורבנות(חלק מזה באשמתו) אבל הוא שחקן טוב מרונדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 11:23 pm 
מנהל פורום

וזה כי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 11:25 pm 
Hall of Famer

למה בדיוק יש מחשבה שטלטוביץ' יהיה הפורוורד הפותח של הנטס? אם הוא יתן 20 דקות איכותיות, בברוקלין מאד ישמחו. יש לי הרגשה שהפאוור הפותח נכון לסגל של היום ובמידה כמובן שהווארד מגיע יהיה דווקא חופן האגוזים רג'י אוונס.

ברור שעם הווארד הנטס מציגים קבוצה חזקה מאד, קונטנדרית אמיתית ומפחידה.

פלאש, ווייד לא נראה מעבר לשיאו בפלייאוף, הוא נראה פצוע. באופן מפתיע הוא גם בדיוק עבר ניתוח בברך היום.

רוי היברט ישאר במדים המפוספסים של הפייסרס, אחרי שהם החליטו להשוות את חוזה המקס' של פורטלנד. לא אוהב זאת, אבל כנראה שלאינדי לא הייתה ממש ברירה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 11:33 pm 
Junior

עצרו את המכבשים!

לא המפריז יהיה המשלים לחמישיה?
חמישיה של דרון, ג'וג'ו, וולאס, המפריז והווארד זה ממש נחמד.

אני לא חושש מבעיית היררכיה- הכדור בידיים של דרון.
בנוסף- הם לא חייבים לקחת אליפות בשנה הראשונה. גם מיאמי חיכתה שנה.

אני מפונק: אני לא יכול לחכות לפלייאוף של שנה הבאה- זה הולך להיות כיף גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 11:34 pm 
Senior

הממממ, אני לא אופתע אם דווקא ג'רלד וואלאס יפתח בעמדה 4. לנטס אין כל כך תועלת שהם יפיקו מאוואנס כשדוויט מפטרל לו בצבע.
לגבי המפריז, הוא עובר לדעתי בטרייד....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 11:36 pm 
Junior

רג׳י אוונס לא ישחק בחמישייה ליד הווארד, שלא צריך קוטף ריבאונדים לצידו (בטח לא כשבחמישייה גם יש ג׳רלד וואלאס), ובטח ובטח לא צריך מישהו כמו אוונס לידו בהתקפה שיאפשר דאבל קל. הווארד צריך לידו 4 שפותח את המגרש וכמעט בכל עונותיו גם היה לידו כזה.

אם ג׳ייסון ריצ׳רדסון מגיע עם הווארד, אני חושב שחמישייה איתו בשתיים, ג׳ו בשלוש וג׳ראלד ארבע היא ההגיונית ביותר.

המפריז הולך לקליבלנד בעסקה המתגבשת.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 11:39 pm 
Senior

מי שעוד אופציונלי לחמישייה הוא ארל קלארק שיכול גם לעשות את הדרך לברוקלין. לא קיבל כל כך קרדיט באורלנדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 11:41 pm 
מנהל פורום

שחף, אני אשמח לתשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 11:46 pm 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
שחף, אני אשמח לתשובה.

מוקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: