סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 11:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 60  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 1:37 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
עידן שגיב כתב:
תגיד, קודי(יובל), עם יד על הלב, האם אי פעם כתבת בפורום הזה איזושהי תגובה שהיא לא היסטרית או לפחות כזו המבכה את מר גורלה הנוראי של מכבי תל אביב, ומה יהיה, ואיזה זר נוראי הביאו ואיך החתימו את ההוא ושחררו את הזה?
בא לי לתת לך חיבוק ולהגיד שיהיה בסדר בחיים

נכון, כי עד עכשיו הסתבר שטעיתי, נכון? כי בשנים האחרונות כל התחזיות שלי התבדו והכל היה טוב במכבי, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 1:39 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
לכל המספידים. לי זה היה ברור שהמותג עדיין לא נשחק - וגם ייקח הרבה עד שיישחק - וכתבתי את זה פעמים רבות.

מכבי ת"א מכרה כבר כ-6,000 מינויים (קצב דומה לזה של העונה שעברה)
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 45857.html

אז אני אומר לך בוודאות שחידשו משהו כמו חצי מהמספר הזה ואלה סתם סיפורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 1:44 pm 
Junior

קודי (יובל) כתב:
אז אני אומר לך בוודאות שחידשו משהו כמו חצי מהמספר הזה ואלה סתם סיפורים.
מכיוון שאין לך כיצד להוכיח את טענתך, ולמען האמת שגם לגלדסטון אין...

אנו פשוט נחכה למשחק הראשון ביורוליג כדי לקבל אינדיקציה. אולי אפשר לקבל תמונת מצב מהימנה דרך אזור המנויים באתר של מכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 1:45 pm 
Sophomore

למרות שאני לא שותף לגישת ה"הכל רע" שלך, גם אני לא רואה איך המספר הזה אמיתי... לא יודע בוודאות ולא יודע מאיפה הוודאות שלך, אבל ממש ביחד עם הפרסום על מספר המנויים שנמכרו נשלח מייל לאוהדים שעדיין לא קנו מנוי... מקרי זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 1:47 pm 
מנהל פורום

אף קבוצה לא השתגעה
זה נתון שאתה לא חושף
לא הפועל ים ולא מכבי יתנו לך גישה לכמות המדוייקת של המנויים
אני מאמין לקודי, חברים שלי מנויים של מכבי מקבלים טלפונים עם הצעות של הנחות נוספות על הנחה של 10% שהוכרזה
כמות הקהל במשחק הראשון של הירוליג היא לא אינדיקציה לכלום, יש הרבה דרכים למלא אולם בטח אם מדובר במשחק יורוליג גם בלי 10,000 מנויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 2:13 pm 
Hall of Famer

stambody כתב:
קארוסו אכן נראה מדהים, לא הייתי ממהר להשוות אותו לשאראס מבחינת יכולת המסירה, יש לו ראיית משחק טובה מאוד, קליעה מצוינת מחוץ לקשת, חדירה לא רעה, תכליתי עם הכדור, נראה קצת "שחיף", אבל מצליח פה ושם לעשות מהלכי הגנה לא אופייניים כמו לחסום, הוא גם חוטף פה ושם. מכל מה שראיתי אצלו הכי התרשמתי מאינטליגנציית המשחק שלו.

שחקן די צעיר (23), קולע כ- 12 נקודות למשחק, יש לו יד טובה מה-3 (כ-40%), מוריד כמות ריבאונדים יפה לגארד (4 במשחק), חוטף המון (2.16 למשחק), קצת טעון שיפור מהקו (75 אחוז), מייצר 5.22 אסיסטים למשחק (יפה אבל לא מטורף), מאבד לא מעט כדורים (3.1)

השתכר אם אני לא טועה כ-50 אלף דולר לעונה, אם להביא אותו אז אולי בנוסף לרכז מנוסה, כמו רייס, אבל זה אומר לוותר על רכז ישראלי (מקל או טימור), לדעתי זה עדיף, מצד שני השם שלו לא עלה בשום מקום בהקשר למכבי, אז כנראה שכל זה תיאורטי בלבד, עם זאת אני מעריך שנראה אותו מככב באירופה בשלב זה או אחר.

תחת הסתייגות שכל מה שראיתי ממנו זה היילייטים, נראה כמו גארד קלאסי לאירופה, בשביל מכבי הוא יכול להיות הימור קצת מסוכן (למרות שבתקציב מוגבל צריך לעשות הימורים מסוכנים לפחות על שניים-שלושה זרים), אבל עדיין הייתי בודק אותו לעומק. אם אני קבוצת ליגה שהיא לא מכבי או ירושלים כבר הייתי ממש ממש מסוקרן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 2:32 pm 
Sophomore

תחת הסתייגות שכל מה שראיתי ממנו זה משחק אחד בסאמר ליג, הוא היה מעולה. לא רלוונטי למכבי או לשום קבוצת יורוליג בשלב הזה. מה שכן, אחלה מוסר ויד מעולה מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 3:30 pm 
מנהל פורום

DP מסדר לאוהדי עוד שתי שמות לחפור בהם

http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp

את ג'קסון אני מאוד מעריך את השני לא מכיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 3:45 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
DP מסדר לאוהדי עוד שתי שמות לחפור בהם

http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp

את ג'קסון אני מאוד מעריך את השני לא מכיר

כמו בכל קיץ - מתחילים את הקיץ עם בלאט ווונמייקר או לארקין ומסיימים אותו עם ספאחיה ורכז מהדי ליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 4:09 pm 
Senior

וכמו בכל קיץ, דוויט באייקס מוזכר כמועמד.
חיפוש קצר בגוגל מראה שבאייקס היה מועמד למכבי בקיץ 2014, דצמבר 2014, אפריל 2016, יולי 2016 ועכשיו- אוגוסט 2017.
מלפפון נצחי, מה שנקרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 4:11 pm 
Freshman

אני אהיה בהלם אם 3000 אוהדים חידשו את המנוי...
אני, שני אחים שלי, שני חברים - כולנו לא מחדשים מנוי ואני שומע אותו דבר ממנויים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 5:08 pm 
Sophomore

stavs כתב:
חיפוש קצר בגוגל מראה שבאייקס היה מועמד למכבי בקיץ 2014, דצמבר 2014, אפריל 2016, יולי 2016 ועכשיו- אוגוסט 2017.
מלפפון נצחי, מה שנקרא.

יש כמה כאלה. א'טוואן מור גם היה אחד מהם.

Joav כתב:
אני אהיה בהלם אם 3000 אוהדים חידשו את המנוי...
אני, שני אחים שלי, שני חברים - כולנו לא מחדשים מנוי ואני שומע אותו דבר ממנויים אחרים.

עד כמה הציעו לכם להוזיל את המנוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 5:10 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
מלפפון נצחי, מה שנקרא.

גדול :D

העונה המנוי הוא לכל 15 משחקי היורוליג ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 5:24 pm 
Sophomore

מאחר שישארו כנראה 5 זרים בליגה יחד עם שני צעירים (אחד עד גיל 25 ואחד על גיל 22) אז מכבי זקוקה לישראלי "בוגר" אחד נוסף - מקל/דוסון/טימור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 7:33 pm 
Freshman

בהנחה ולא מחתימים זר על עמדה 2, עדיף להביא את דאוסן.

אמנם זה אומר שלא יהיה למכבי שחקן בקאליבר של גאודלוק אבל יהיו לה 3 שחקנים עם איכויות שונות שיכולים לאייש את העמדה (רול, ג'ון די, דאוסן), במצבים מסוימים אפשר גם לשים את דאוסן ב-3, ככה הוא מאפשר למכבי אופציה שלישית בעמדות הסקנד והסמול.

לגבי עמדה 1 אני חושב שצריך 2 רכזים טבעיים זרים, אחד בקאליבר של רייס/ג'קסון, והשני סטייל קארוסו, או זר אחר שאפשר להביא ב-300-400 אלף דולר לעונה.

לגבי עמדה 3 האופציות בשוק די אזלו - סנדרס, האניקט, אח של יאניס אנטוקומפו כבר חתמו אצל היריבות, אף אחד לא מתלהב להשאיר את ראד, מצד שני מצב השוק לא בדיוק מאפשר לנפנף אותו בקלות, ובסה"כ הממוצעים שלו לא היו רעים, ומבחינת האיכויות שהוא מביא (להוציא בעיית הזומבי, משמעת, קבלת החלטות בינונית-מינוס) אם ניתן קצת לאלף אותו איכשהו הוא יכול לספק אתלטיות, קליעה סבירה מה-3, ריבאונד, לסייע בהובלת כדור (בדגש על "הובלת" כדור ולא כדררת).

לגבי עמדה 4 - אותה בעיה כמו עמדה 3, אין יותר מדי אופציות בשוק, מלי בפנר, דריק בראון באפס, תומפקינס נשאר בריאל, ויש שמות נוספים שכבר שנים נותרים באותה קבוצה כמו פרינטזיס, ולמכבי יש את מילר שאם יצליח להתגבר על הפציעה שלו הוא אחד ממספרי ה-4 הטובים באירופה, היתרון מבחינת מכבי הוא עמדה 4 די עמוסה אצלה גם ככה - מילר, כהן, משעור, שגב, (סמית?), (ראד?), ובהתחשב בזה שנמצאים בעונה פיננסית ולא רוצים אינספור זרים יקרים בקבוצה, אז אולי עדיף בכל זאת להמשיך עם מילר.

לגבי עמדה 5 - עכשיו כשאני חושב על זה, אייברסון הוא לא אופציה כל כך גרועה, עמדת הסנטר לפחות מבחינה התקפית לא הייתה הבעיה של מכבי בעונה החולפת, והוא את שלו עושה בכל מקרה מהספסל, וטיוס עושה את שלו גם כן, לא בהכרח חייבים סנטר קלאסי אם מכבי מכוונת לסגנון משחק מהיר ואתלטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 7:39 pm 
Freshman

אייברסון?? מהיר?? אתלטי?? הבחור לא תורם בשום אספקט של המשחק, שומר בינוני ונגר לחלוטין בהתקפה. מעדיף עליו אפילו את סטימאץ'.

יש הרבה אופציות בשוק, פליטי NBA בעיקר (שמשם מגיעים השחקנים הטובים באירופה בשנים האחרונות) ועם עבודת סקאוטינג סבירה יש גם באירופה.

מכבי צריכה לפחות 2 גארדים ברמה, אחד רכז ואחד קומבו, ומלבד רול.

על מילר אסור להסתמך, ראינו שהוא איבד מהאתלטיות והוא עבר פציעות לא פשוטות שבמוקדם או במאוחר יחזרו אליו.

צריך גם 3 פותח, זה לא יכול להיות ראד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 7:45 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מנכ"ל פוקס התראיין אצל אופירה ואמר חד משמעית שהפרסום על קיצוץ בסכום האימוץ לא נכון, הם משלמים בדיוק את אותו סכום כמו קודם. אפשר היה להבין מדבריו שהם היססו ורצו להבין לאן הקבוצה הולכת, אבל כשהשתכנעו וחתמו הלאה - "לא הורידו שקל", לדבריו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 7:54 pm 
Freshman

לגבי אייברסון - אתה בכל זאת צריך מישהו שיכול לתת מאץ' אפ הגנתי מול סנטרים ענקיים וארוכים, חוץ מזה גם קבוצה שאוהבת לרוץ לא יכולה לרוץ 40 דקות, וכשאתה מכניס את המחליפים סביר שגם הקצב ירד, זה לא שמשחקים עליו כאופציה ראשונה בהתקפה או משהו, ובלאו הכי הוא מספיק יעיל ל-15 דקות משחק.

לגבי מילר - אני לא יודע, אני לא מומחה לפציעות, אני יודע שהוא פורוורד צעיר (25), שעבר פציעה לא קלה, ניסו להחזיר אותו מוקדם מדי, יכול להיות שהוא לא יחזור כמו שהיה לפני הפציעה, יכול להיות גם שהוא עדיין לא השתחרר פסיכולוגית מהפציעה והיו לחוצים להחזיר אותו מהר מדי לעניינים, בכל מקרה עד כה לא שמעתי על אלטרנטיבות בשוק עד כה.

לגבי ראד - כנ"ל, יש לך אלטרנטיבה המצב השוק של היום לשחקן שנותן לך 10 נקודות למשחק יורוליג עם אחוזים סבירים-טובים מכל הטווחים ? בנוסף ל-4 ריבאונד וכ-2 אסיסטים.

לגבי רכז טבעי וקומבו - אתה לוקח סיכון, מה יהיה אם הרכז הטבעי שלך נפצע ? תאלתר עם הקומבו וג'ון די ? לא ריאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 8:11 pm 
Hall of Famer

רמתו של אייברסון כסנטר מחליף לא תהיה נמוכה יותר ( עד כמה שקשה להשוות בין תרומת שחקנים מעמדות שונות ) מאשר חלק מהשחקנים הפותחים של מכבי .
זה היה נכון בשנה שעברה , וקל וחומר גם השנה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 8:13 pm 
Sophomore

קודי (יובל) כתב:
מאחר שישארו כנראה 5 זרים בליגה יחד עם שני צעירים (אחד עד גיל 25 ואחד על גיל 22) אז מכבי זקוקה לישראלי "בוגר" אחד נוסף - מקל/דוסון/טימור.

מאיפה הסקת שישארו עם 5 זרים ושני צעירים? פורסם משהו לגבי זה? הישיבה לא ביום שישי או משהו כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 8:16 pm 
Freshman

stambody כתב:
לגבי אייברסון - אתה בכל זאת צריך מישהו שיכול לתת מאץ' אפ הגנתי מול סנטרים ענקיים וארוכים, חוץ מזה גם קבוצה שאוהבת לרוץ לא יכולה לרוץ 40 דקות, וכשאתה מכניס את המחליפים סביר שגם הקצב ירד, זה לא שמשחקים עליו כאופציה ראשונה בהתקפה או משהו, ובלאו הכי הוא מספיק יעיל ל-15 דקות משחק.

לגבי מילר - אני לא יודע, אני לא מומחה לפציעות, אני יודע שהוא פורוורד צעיר (25), שעבר פציעה לא קלה, ניסו להחזיר אותו מוקדם מדי, יכול להיות שהוא לא יחזור כמו שהיה לפני הפציעה, יכול להיות גם שהוא עדיין לא השתחרר פסיכולוגית מהפציעה והיו לחוצים להחזיר אותו מהר מדי לעניינים, בכל מקרה עד כה לא שמעתי על אלטרנטיבות בשוק עד כה.

לגבי ראד - כנ"ל, יש לך אלטרנטיבה המצב השוק של היום לשחקן שנותן לך 10 נקודות למשחק יורוליג עם אחוזים סבירים-טובים מכל הטווחים ? בנוסף ל-4 ריבאונד וכ-2 אסיסטים.

לגבי רכז טבעי וקומבו - אתה לוקח סיכון, מה יהיה אם הרכז הטבעי שלך נפצע ? תאלתר עם הקומבו וג'ון די ? לא ריאלי.

אייברסון לא תורם בשום אספקט של המשחק, אני באמת לא רואה שום סיבה להשאיר אותו. הוא לא הסנטר ההגנתי, לא האתלט ההתקפי והוא נגר על מלא. שום דבר ממה שאתה מצפה מסנטר, לא בכדורסל המודרני ולא בכדורסל הישן יותר. יש אין ספור סנטרים אפילו בחצי מחיר שיתרמו יותר ממנו לפחות בצד אחד של הפרקט.
ואתה מדבר בביטול על 15 דקות משחק, כאילו יש למכבי סנטר פותח ראוי, הרי גם טיוס הוא סנטר פותח כברירת מחדל.

מילר קרע 3 רצועות בשתי פציעות שונות, ובשתי הפעמים הוא הושבת לתקופה ממושכת. מידע, מדובר במשהו שבסבירות גבוהה יחזור אליו יותר מפעם אחת (וזה אכן חזר אליו במהלך העונה), השאלה מתיי, זה סיכון גדול, שגם אם אתה לוקח אותו אתה חייב להביא לו גיבוי ברמה טובה.

ראד יכול להישאר כ3 מחליף. הוא שחקן עם לא מעט בעיות, ובהחלט ניתן למצוא כמוהו וטובים ממנו.

לגבי ההיצע, שוב, יש מספיק אלטרנטיבות אם רק יודעים לבדוק במקומות הנכונים ועושים בחירות נכונות מקצועית . גם על סינגלטון אודו או ווילבקין לדוגמא לא שמעת לפני שהם כיכבו ביורוליג. זה השוק העיקרי שמכבי צריכה לפנות אליו, פליטי NBA או שחקנים שנמצאים על התפר של הNBA והדי-ליג. אם מכבי לא תפנה לשם היא תהיה בבעיה.

מכבי צריכה רכז וקומבו, כי היא לא יכולה להביא עוד 3 גארדים יקרים, וללא ספק יש עדיפות לכך שהיא תביא שני גארדים יקרים כשאחד מהם יכול לשחק ביחד עם הרכז.
כשאתה מביא קומבו אתה לא מוותר על ניהול משחק, יש מספיק שחקנים שיכולים לשחק בשתי העמדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 9:52 pm 
Junior

בר טימור בדרך למכבי

כפי שכתבתי באשכול המקביל (viewtopic.php?p=604499#p604499) שם ריכזתי את כל הדיווחים, בר טימור בדרך להצטרף מכבי הכולל את אלכס טיוס, ג'ייק כהן, כארם משעור, ג'ון דיברתולומיאו ואיתי שגב.

חייב לציין שמדובר בסגל ישראלי נוצץ במיוחד.
לגבי בר יקירי: חימום ספסל נעים (ועוד בשביל 250,000$? הרי היית מקבל את זה גם בארנה). קח את הטלפון של יבזורי.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ג' יולי 11, 2017 10:04 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 10:04 pm 
Sophomore

מה זה נוצץ.משהו,אין ממש הבדל בין איכות הישראלים של שנה שעברה לשנה.חוץ מטיוס לא רואה אף אחד שיכול לתרום דקות משמעותיות ביורוליג.סהכ החליפו גרביים מרגל אחת לשנייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 10:06 pm 
מנהל פורום

צבר? ואיפה בדיוק משעור נולד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 10:08 pm 
Freshman

jack the ripper כתב:
מה זה נוצץ.משהו,אין ממש הבדל בין איכות הישראלים של שנה שעברה לשנה.חוץ מטיוס לא רואה אף אחד שיכול לתרום דקות משמעותיות ביורוליג.סהכ החליפו גרביים מרגל אחת לשנייה

לגמרי נכון, למעט טיוס אף ישראלי לא ברמת יורוליג עד שיוכח אחרת. וזה חתיכת סיכון.

לגבי הפועל, אחרי החתימה של יוגב, נכון יותר מבחינתה להחתים את דוסון ולא את טימור, בפרט אחרי שטימור לא הצליח להוכיח שהוא שווה יורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, עופר האדום ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: