דניאל כתב:
נורטון כתב:
נורטון כתב:
אני מאד אופתע אם מיצ׳יץ׳ לא יגיע להפועל תל אביב.
בסופו של דבר, רוב הקבוצות רציונליות ולשלם 5 מיליון דולר לשחקן עם בראנד ניים עצום, אבל שדי ברור שהוא לא שווה את הכסף שלו, זה משהו שקבוצות רציונליות לא עושות.
רק תזכרו מי אמר את זה קודם.
לגבי לא שווה את הכסף שלו - מה שיפה זה שב-5 מיליון יש הרבה תרחישים שונים של "לא שווה את הכסף". אם הוא שווה "רק" 2.5 מיליון, זו תהיה עונה אדירה, אחת הגדולות של שחקן בקבוצה ישראלית. אם הוא שווה "רק" 1-1.5 מיליון, זו עדיין תהיה עונה טובה והוא יהיה אחד השחקנים הטובים בישראל (נגיד ברמת הארפר או יוקובאייטיס בעונה החולפת). התרחיש הבעייתי הוא עונה סולידית, השחקן ה-3-4 בקבוצה. במחיר הזה זה יהיה כישלון אדיר ותג המחיר יהיה אישיו. ואני לא מדבר על עונת פלופ בסגנון בברלי, שאז יהיה ממש שמח. התרחיש היחיד שהוא ממש שווה 5 מיליון זה תואר יורוליג להפועל תל אביב ותואר MVP למיצ'יץ' (גם פיינלס MVP לוקח).
מדברים המון על השכר של מיצ'יץ' כי רגילים ממכבי, או מהנבא, שהשכר של שחקן X בהכרח בא על חשבון החתמה אחרת של שחקן/ים. זה ברור שזה לא המקרה פה, אז זה ממש לא אמור לעניין אותנו אם הוא מקבל 6 מיליון או היה מקבל 4 מיליון או 2 מיליון. הדבר היחיד שאולי מעניין פה בהקשר הזה הוא שהסכום הזה מבטיח שבניגוד למה שאנחנו רואים במכבי, בה כל שחקן שמצליח קצת מעל המצופה מתחיל מחול שדים על עזיבה/שדרוג כי עומדות בתור קבוצות אחרות שמוכנות לשלם לו יותר, פה זה לא יקרה, ולהפועל יהיה שקט נפשי שהכוכב שלה מרוצה מהחוזה שלו ולא פוזל החוצה, לפחות לא בעקבות כסף.
ינאי זאת חתיכת תופעת טבע, אפשר לצחוק עליו שהוא שופך כספים מוגזמים, להגדיר את זה כמאניה, מה שתרצו. בגזרת העובדות, אני לא חושב שיש מטרה אחת שהוא סימן בשנה האחרונה, מאז התחיל "להשתגע" בקיץ שעבר, ולא הצליחה. רצה איטודיס, רוב העולם חשב שהוא הוזה, איטודיס פה. רצה מיצ'יץ', רוב העולם (חוץ מנורטון) חשב שמיצ'יץ' רק משתמש בו בשביל להעלות את החוזה אצל אימפריה אירופאית אחרת, מיצ'יץ' פה. אולי הקומבו מאמן-שחקן הכי טוב באירופה.
מוטלי ברח, רוב העולם חשב שאי אפשר להשאיר שחקן במצב כזה, מוטלי חזר ואי אפשר היה לראות במגרש את הדרמה שעבר.
רצה יד אליהו נגד דעת החלק הכוחני בקהל, שבעבר כיפף את כל מי שנלחם בו, רוב העולם הריץ ניחושים על מועד העזיבה של ינאי, הפועל משחקת ביד אליהו וינאי עדיין פה.
וכל זה בזמן מלחמה, בלי ביתיות, כשקבוצות אחרות, גם בכדורגל, שולחות מסרים ישירים או עקיפים דרך כתבי החצר שקשה להתנהל ולהביא זרים במצב הזה.