zurkin כתב:
נשיא סיינה פרדיננדו מינוצ'י טוען שהסגל של סיינה הושלם:
גארדים (בסוגריים איפה הם שיחקו בעונה שעברה): דניאל האקט (פזארו), בובי בראון (אולדנבורג), מאט ג'אנינג (קסאלה), אלכסנדר ראסיץ' (ריטאס), מרסלוס קמפ (בשיקטאש), מרקו קרארטו (סיינה).
על פניו, האקט ובובי בראון בפוינט זה נחמד, אבל לשניהם אין שום נסיון בטופ של היורוליג. מרסלוס קמפ נתן עונה לא רעה בבשיקטאש, וראסיץ' לפני הפציעה היה אחלה, אבל לא ברור לי ממש מה תהיה ההיררכיה בקו האחורי הזה, למי ילכו בדקות אחרונות. אני מאוד סולד מבובי בראון, ובתכלס לא מאמין שהאקט יכול לתת יציבות, ולכן בעיני הגו טו גאי בקו האחורי הזה הוא קמפ. אני לא כל כך מכיר את ג'אנינג, אשמח אם מישהו יוכל לכתוב עליו כמה מלים.
פורוורדים: כריסטיאן קנגור (וארזה), ולדימיר בויסה (פניוניוס), ויקטור סניקידזה (בולוניה), דיוויד מוס (סיינה), מטאו קנאבסי (ביאנקובלו בולוניה, ליגה שניה). ראינו את קנגור ומה הוא מסוגל לעשות כשלא שומרים אותו כמו שצריך, אבל אנחנו יודעים שההגנה של נבחרת ישראל לא מייצגת את מה שקורה ביורוליג. אני לא מתלהב במיוחד מבויסה וסניקידזה, וברור שהבאנקר היחיד של האיטלקים בעמדה הזאת הוא דייויד מוס, שהוא אמנם לא השחקן התקפה הכי מוכשר ומגוון שיש, אבל שחקן קבוצתי טוב ואחלה שומר.
סנטרים: מאריו קאסון (ק.ק זאגרב), תומאס רס (סיינה), בנג'מין אזה (חימקי, מילאנו), לוקה לכטהאלר (סיינה). יש סייז ויש אתלטיות, אבל לא הרבה כישרון בקו הקדמי הזה. מעדיף את הקו הקדמי של מכבי בכל יום על השלישיה של סיינה.
הבעיה העיקרית של הסגל הזה היא שהוא חדש מאוד, ומלא בשחקנים חסרי ניסיון ברמות האלה. רק מוס, רס, קרארטו ולכטהאלר שיחקו בסיינה בשנה שעברה, כשרק מוס ורס לקחו חלק משמעותי ברוטציה.
המאמן: לוקה באנצ'י, היה עד עכשיו העוזר של פיאנג'יאני. עוד חלק בחוסר הניסיון הכללי של הקבוצה הזאת.
בובי בראון הוא אחד הפלופים הכי גדולים שאני זוכר.
שחקן פח,לא מבין למה סיינה לקחה אותו.
מאט ג'נינג הימור סביר,ראזיץ' החתמה סבירה,קמפ החתמה ענקית-אחד הסקוררים היותר טובים.כמו כן,סקינדזה אחלה שחקן.
לגבי מאלגה-שלא כמו מי שאמר פה למעלה בעמדות 2-3 סימון הוא סקורר וסקורר טוב ,בכלל מלאגה מעמידים 2-3 אתלטיים וצעירים-הבור נמצא בעמדת הרכז -מרכוס ווליאמס אחד השחקנים שמתחרה מאוד על התואר פח(איפשהו ליד בראון)