סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:23 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 11:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כמובן שאם ג'יי-ריץ' יגיע בטרייד, סביר להניח שהוא וג'ו ג'ו יחלקו את 2 עמדות הסווינגמן וג'ארלד יהיה הפאוור הפותח. אבל אם ההתלבטות תהיה בין טלטוביץ' לבין אוונס, אז רג'י אוונס הולך להרכיב קו קדמי שלא מנסה אפילו לזרוק מחוץ לצבע.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 11:57 pm 
Senior

דרון לאורך הקריירה שלו סקורר עדיף בהרבה מרונדו. אני חושב שגם מעריצי רונדו הגדולים ביותר פה לא יחלקו על זה. זה הופך אותו לרכז מסוכן יותר, כי בניגוד לווסטברוק לדוגמא הוא מנהל משחק ומוסר מצויין. בעיני כחבילה שלמה הוא עדיף בסופו של דבר. אלו דברים שהוא הראה פה ושם ומן הסתם בקבוצה עם עוד סופרסטאר ואולסטאר לידו הוא יצטרך להראות הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 11:59 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
כמובן שאם ג'יי-ריץ' יגיע בטרייד, סביר להניח שהוא וג'ו ג'ו יחלקו את 2 עמדות הסווינגמן וג'ארלד יהיה הפאוור הפותח. אבל אם ההתלבטות תהיה בין טלטוביץ' לבין אוונס, אז רג'י אוונס הולך להרכיב קו קדמי שלא מנסה אפילו לזרוק מחוץ לצבע.

ושחצי ממנו לא מנסה אפילו לזרוק. נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 11:59 pm 
Hall of Famer

רונדו שחקן הגנה טוב יותר, ריבאונדר טוב יותר, חוטף טוב יותר. ובעיקרון גם שחקן הרבה יותר מגניב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 12:02 am 
Senior

נורטון כתב:
רונדו שחקן הגנה טוב יותר, ריבאונדר טוב יותר, חוטף טוב יותר. ובעיקרון גם שחקן הרבה יותר מגניב

שזה קריטריון ידוע בהשוואה מקצועית בין שני שחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 12:03 am 
מנהל פורום

מסכים, הוא סקורר עדיף בהרבה מרונדו, הוא גם גבוה יותר, חזק יותר ולא נופל ממנו באתלטיות. אז?
עם כל הכבוד, רונדו לא נמדד ביכולת הסקורינג שלו, והוא נותן כ"כ הרבה לקבוצה שלו מלבד קליעה-חדירה טובות. השליטה שלו במשחק פנומנלית, יותר משל כל רכז אחר בליגה שאינו כריס פול, והוא שומר נהדר, רבאונדר פנטסטי ומריץ מתפרצות עצום.
אני מת על וויליאמס, אבל כנראה שרונדו עבר אותו, בכ"ז, רונדו מנצח, דרון לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 12:07 am 
Senior

דרון עם שחקנים נחותים בהרבה מאלו שרונדו שיחק איתם לאורך רוב הקריירה מחזיק ממוצע של 9.2 אסיסטים למשחק. חוץ מקרלוס בוזר(עם הנטייה להיעלם בפלייאוף) לא היה לדרון כל כך למי למסור במהלך הקריירה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 12:51 am 
Junior

עמוס לב כתב:
פלאש, ווייד לא נראה מעבר לשיאו בפלייאוף, הוא נראה פצוע. באופן מפתיע הוא גם בדיוק עבר ניתוח בברך היום.

כל פעם שוייד לא טוב זה בכלל כי הוא פצוע-כך זה גם היה בסדרה שנה שעברה מול הבולס (שהיתה סדרה רעה בתווך בין 2 סדרות מצוינות שלו, וכמובן ששם הוא נפצע) וגם בסוויפ לבולס בעונה שאחרי האליפות. אז הוא יותר מדי פצוע. שנה הבאה נראה אם הוא יחזור או שזה מה יש. בכל מקרה לומר שהוא התעלה בפלייאוף זה בולשיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 12:59 am 
Junior

shachaf78 כתב:
דרון עם שחקנים נחותים בהרבה מאלו שרונדו שיחק איתם לאורך רוב הקריירה מחזיק ממוצע של 9.2 אסיסטים למשחק. חוץ מקרלוס בוזר(עם הנטייה להיעלם בפלייאוף) לא היה לדרון כל כך למי למסור במהלך הקריירה שלו.

את טיעון ה-"אין לו למי למסור" אף פעם לא הבנתי. הרי הקבוצה במילא תקלע את ה-80-90 נקודות במשחק, וככל שהקבוצה פחות טובה הכדור יהיה בידיים שלו יותר זמן, והוא יסיים, מן הסתם, עם יותר אסיסטים. עניין הקבוצה הגרועה הולך לשני הכיוונים (גם יכול להיות שעם שחקנים יותר טובים היו לו יותר אסיסטים), ובסופו של דבר אני לא חושב שהוא משפיע על התוצאה. בכל מקרה זה לא שהוא משחק פה עם גבעת שמואל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 1:01 am 
Junior

http://atdhenet.tv/
שידורים של ליגת הקיץ מאורלנדו. כרגע יש את אינדיאנה דטרויט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 1:16 am 
Junior

עמוס לב כתב:

גם אם ג׳יי-ריץ׳ לא מגיע, לא רואה שום סיכוי ושום היגיון בהצבה של רג׳י אוונס בחמישייה.
הדברים היחידים ששומרים את רג׳י על המגרש זה האסל ושאיבת ריבאונדים. שני הדברים האחרונים שחשובים לך כשהווארד וג׳ראלד וואלאס, בקבוצה שלך, בטח ובטח כשהשניים האחרים גם הם ריבאונדרים טובים מאוד לעמדה שלהם.
בנוסף רג׳י הוא חור התקפי מובהק, וזה הדבר האחרון שאתה צריך כשמשחק אצלך בצבע מושך הדאבל טים מספר אחד בליגה, בטח ובטח כשכך אתה מעמיד בסמול פורוורד את וואלאס, קלע חוץ בינוני ומטה.

בקיצור, יש לך 4 שחקני חמישייה, ארבעתם ריבאונדרים מצויינים ושומרים מצויינים, וברור לכל בר דעת שמה שהקבוצה הזו הכי צריכה זה עוד מישהו שייקלע מבחוץ, ואתה אומר שאם לא מגיע קלע ממש טוב בדוגמת ג׳יי-ריץ׳ מה שאתה עושה זה מחזק את הדבר האחרון שצריך חיזוק וגם מהווה ההיפוך הגמור למה שהם צריכים בהתקפה? מה ההיגיון ולמה שהנטס יעשו את זה ? 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 6:02 am 
Sophomore

קמבי בניו יורק תמורת דגלאס, הארלסון, ג'רום ג'ורדן ושתי בחירות סיבוב שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 7:23 am 
Hall of Famer

shay כתב:
קמבי בניו יורק תמורת דגלאס, הארלסון, ג'רום ג'ורדן ושתי בחירות סיבוב שני.

זה עוד החלק ההגיוני בטרייד, החלק הקצת פחות הגיוני זה שסנטר בן 38 שהגיע ל-70 משחקים בעונה רק 3 פעמים ב-17 שנים (ואף פעם לא הגיע ל-80) מקבל חוזה על 13 מיליון ל-3 שנים.

בכל מקרה, כבר התרגלנו לזה שכל שנה מספידים את בוסטון, נתראה בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 7:32 am 
מנהל פורום

לא ראיתי שבוסטון הוספדה כאן, פרט מאשר אצל שימי, אבל הוא חושב שדקסטר פיטמן שחקן-שחקן, כך שזה לא ממש נחשב.

ועדיין, בוסטון תרוץ יפה בצמרת, וגם תשחק לתוך הפלייאוף לפחות שני סיבובים. בתנאי שגארנט ופירס לא מתדרדרים מידי ביכולת, או שרונדו ובראדלי מפתחים ג'אמפ אמין ביותר מחצי מרחק ומעלה+סאלינג'ר יהיה הריל דיל.
אני לא מאמין שהתסריט השני יהיה הגיוני. לראשון עוד יש סיכוי סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 8:08 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
רוני, אחרי ההודעה הזו באמת לא נותר לי אלא לומר איי רסט מיי קייס (ואלא אם אתה טוען שגם בהרכב הזה בוסטון קונטנדרית בהנחה שהם מגיעים בלי פציעות לפלייאוף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 8:16 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
רוני, אחרי ההודעה הזו באמת לא נותר לי אלא לומר איי רסט מיי קייס (ואלא אם אתה טוען שגם בהרכב הזה בוסטון קונטנדרית בהנחה שהם מגיעים בלי פציעות לפלייאוף).

למה לא קונטנדרית? הקבוצה היחידה שנתנה פייט למיאמי ואם הסגל יסגר כמו שמסתמן כרגע (רונדו, בראדלי, טרי, לי, פירס, גרין, גארנט, באס, סאלינג'ר, מלו, וטרן גבוה), הוא לדעתי עדיף בקצת על זה של שנה שעברה. כמובן שההנחה שהקבוצה תגיע בריאה ובכושר סביר לפלייאוף היא קצת מרחיקת לכת, אבל אם זה קורה אז כן, לגמרי קונטנדרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 8:28 am 
מנהל פורום

ואם לא היית אוהד בוסטון (ולחילופין, אם היית אוהד דטרויט בתקופה הרלוונטית), היית כותב את אותו הדבר?

מנקודת המבט הקרה (נעזוב את זה שלדעתי הדרך הזו לא עובדת), בוסטון צריכה להבין שהיא הגיעה לסוף דרכה וצריכה להיפטר מהנכסים היקרים שלה ולהתחיל להיבנות מחדש כמה שיותר מהר, כדי שרונדו לא יברח וכדי שהעלייה למעלה תתחיל כשרונדו עדיין לא זקן מדי. במקום זה היא מחתימה שחקן מזדקן על חוזה ענקי, מחתימה עוד גארד מזדקן ומשיגה קבוצה שהסיכויים שתזכה באליפות לא עולים בהרבה על הסיכויים של אורלנדו השנה לזכות (אבל שדי ברור שתהיה בצמרת של המזרח).

אבל זה רק טבעי (ומבורך) שזה קורה. כי האוהדים תמיד רוצים לקוות ורואים את העתיד בצורה אופטימית יותר ממה שהוא, וכי הם מעדיפים להתחבר לקבוצה שממשיכה ונלחמת וכי ממילא לפרק ולבנות מחדש לא שווה כלום.

מה שכן, עשית לי כמעט התקף לב עם האיזכור של "מלו", עד שנזכרתי שיש רוקי כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 8:39 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:
כל פעם שוייד לא טוב זה בכלל כי הוא פצוע-כך זה גם היה בסדרה שנה שעברה מול הבולס (שהיתה סדרה רעה בתווך בין 2 סדרות מצוינות שלו, וכמובן ששם הוא נפצע) וגם בסוויפ לבולס בעונה שאחרי האליפות. אז הוא יותר מדי פצוע. שנה הבאה נראה אם הוא יחזור או שזה מה יש. בכל מקרה לומר שהוא התעלה בפלייאוף זה בולשיט.

לא, כל פעם שווייד עובר ניתוח בברך בסוף העונה, הוא שיחק עם הפציעה בפלייאוף. אני לא זוכר שכתבתי שהוא היה פצוע מול הבולס בעונה שעברה, פשוט כי הוא לא היה פצוע ואכן הוא נתן סדרה חלשה. בסוויפ לבולס אחרי עונת האליפות קשה להגיד שהוא לא היה פצוע כאשר הוא חזר מפציעה ארוכה ישר לפני הפלייאוף והיכולת שלו לא הזכירה בכלום את היכולת הרגילה שלו. כמובן שגם זה שישר אחרי הפליאוף הוא שוב היה פצוע ולא פתח את העונה הבאה קצת מרמז שזה לא היה תירוץ של אוהדיו, אלא פשוט שהוא שיחק עם פציעה שהגבילה אותו.

אין לי מושג מי אמר שווייד התעלה בפלייאוף הזה, כי הוא ממש לא עשה זאת. היו לו רגעים מאד יפים ב-3 המשחקים האחרונים של הסדרה מול אינדי וזהו בערך.

צ'ונסי, אני לא אומר שרג'י אוונס הוא פיתרון טוב לחמישיה, אני פשוט הסתכלתי על הסגל של הנטס בנק' הזמן ההיא מתוך מחשבה שהם לא יקבלו שחקן תורם בתוספת הווארד ובבחירה בין רג'י אוונס למירזה טלטוביץ' אין לי ספק שאוונס יפתח את העונה במקום יותר גבוה בהיררכיה. מאחר ואני לא מאמין בבוסני, לא חושב שזה גם ישתנה.

גם ג'ואל אנתוני בחמישיה של ההיט זה נוראי ולא הכי הגיוני שיש ועדיין במשך כמעט 2 עונות הוא היה הסנטר הפותח.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 8:45 am 
Senior

זה מזכיר קצת את הניסיון של הפיסטונס להחזיק את הקבוצה שלהם רלוונטית לקראת סוף העשור. בנייה של עוד שלישיית סופרסטאר ים תהפוך את הניסיון הזה לנואש עוד יותר, כי אני לא רואה את בוסטון עוברת את דרון- האוורד-ג׳ונסון, מתגברת אחר כך על השלישייה של מיאמי (או ההפך) ולקינוח לוקחת בסדרת גמר את ווסטברוק-הארדן-דוראנט. זה חסר סיכוי כמעט לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 8:55 am 
Hall of Famer

הפייסרס משאירים אצלם את רוי היברט ואת ג'ורג' היל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 9:00 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
ואם לא היית אוהד בוסטון (ולחילופין, אם היית אוהד דטרויט בתקופה הרלוונטית), היית כותב את אותו הדבר?

מנקודת המבט הקרה (נעזוב את זה שלדעתי הדרך הזו לא עובדת), בוסטון צריכה להבין שהיא הגיעה לסוף דרכה וצריכה להיפטר מהנכסים היקרים שלה ולהתחיל להיבנות מחדש כמה שיותר מהר, כדי שרונדו לא יברח וכדי שהעלייה למעלה תתחיל כשרונדו עדיין לא זקן מדי. במקום זה היא מחתימה שחקן מזדקן על חוזה ענקי, מחתימה עוד גארד מזדקן ומשיגה קבוצה שהסיכויים שתזכה באליפות לא עולים בהרבה על הסיכויים של אורלנדו השנה לזכות (אבל שדי ברור שתהיה בצמרת של המזרח).

אבל זה רק טבעי (ומבורך) שזה קורה. כי האוהדים תמיד רוצים לקוות ורואים את העתיד בצורה אופטימית יותר ממה שהוא, וכי הם מעדיפים להתחבר לקבוצה שממשיכה ונלחמת וכי ממילא לפרק ולבנות מחדש לא שווה כלום.

אז מנקודת המבט הקרה, הסלטיקס היו מרחק רבע אחד מלהעיף את האלופה והקבוצה היחידה שנתנה לה איזשהו פייט בפלייאוף. מנקודת מבט קרה, אני חושב שאם הסלטיקס בריאים הם יהיו יותר טובים בשנה הבאה ממה שהם היו בשנה שעברה. כן, גארנט ופירס מזדקנים וכנראה יהיו פחות טובים, אבל בראדלי יהיה כנראה טוב יותר, לי במקום (או בנוסף) לפייטרוס זה בוודאי לא ירידה, גרין שלא שיחק בשנה שעברה חוזר, טרי שווה פחות או יותר לריי אלן והעומק בקו הקדמי השתפר קצת. אלו לא שיפורים עצומים, אבל כן שיפורים בקצוות וכן קבוצה שהיא קונטנדרית בעיני, לא בכירה כמו מיאמי או אוקלהומה, אבל בהחלט לאפחות מקבוצות כמו הלייקרס וברוקלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 9:11 am 
Hall of Famer

עופר האדום, מה קרה לעסקה של היברט ופורטלנד? זאת שדוסקסה כאן לאורך שני עמודים בערך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 9:33 am 
Hall of Famer

לא קראתי על הדסקוס , אבל הפייסרס החליטו להשוות את ההצעה המקסימלית של פורטלנד.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 9:42 am 
Hall of Famer

rony כתב:
ראובן כתב:

אז מנקודת המבט הקרה, הסלטיקס היו מרחק רבע אחד מלהעיף את האלופה והקבוצה היחידה שנתנה לה איזשהו פייט בפלייאוף. מנקודת מבט קרה, אני חושב שאם הסלטיקס בריאים הם יהיו יותר טובים בשנה הבאה ממה שהם היו בשנה שעברה. כן, גארנט ופירס מזדקנים וכנראה יהיו פחות טובים, אבל בראדלי יהיה כנראה טוב יותר, לי במקום (או בנוסף) לפייטרוס זה בוודאי לא ירידה, גרין שלא שיחק בשנה שעברה חוזר, טרי שווה פחות או יותר לריי אלן והעומק בקו הקדמי השתפר קצת. אלו לא שיפורים עצומים, אבל כן שיפורים בקצוות וכן קבוצה שהיא קונטנדרית בעיני, לא בכירה כמו מיאמי או אוקלהומה, אבל בהחלט לאפחות מקבוצות כמו הלייקרס וברוקלין.

טרי מול אלן זה אותו דבר בערך.
אין כמעט הבדל לדעתי. אייברי עדיין גארד נגר ביותר ברמת NBA.
ההבדל אולי יבוא מ2 הרוקים. אם הברזילאי ייתן הגנה וקשיחות, והשני ייתן נקודות. יהיה שיפור אצל הירוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 10:14 am 
מנהל פורום

רוני, כתבת "מנקודת המבט הקרה" ואז נתת הודעה שיש בה מלא "אני חושב" ו"כנראה" ו"אם". ואחרי כל זה הגעת למסקנה שהסלטיקס הם לא קונטנדרית בכירה כמו שתי הבכירות (ונתת שתי קבוצות שבמקרה הטוב אפשר להתווכח לגבי הבכירות שלהן). להזכירך, אנחנו מדברים על השוואה לדטרויט, שהיתה עד הטרייד של בילאפס לבטח אחת משלוש הקבוצות הבכירות בNBA (סיימה מאזן שני בליגה, הגיעה באופן קבוע לגמר המזרח ושתי ההדחות שלה היו נגד הביתיות ונחשבו להפתעה).

ורק שתבין - אמנם אני צוחק עליך ועל הקבוצה שלך (לא יודע למה לצחוק על הסלטיקס זה יותר כיף מאשר על קבוצות אחרות), אבל אני לגמרי מסכים איתך בניתוח הנוכחי שלך, אם כי כמובן שהוא אופטימי מאוד. אני רק מבקש שתגיד יפה סליחה על הויכוח הקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: