סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' פברואר 17, 2025 10:15 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 03, 2021 7:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הוקיץ' כתב:
אני מסכים עם Att שהם היו צריכים להיפטר מסימונס מזמן (וחשבתי ככה כבר אז) ואני גם מבין את התסכול שבלהעביר נכס כשהערך שלו ברצפה, אבל זה לא באמת צריך להוות שיקול.
המציאות היא שלא בטוח אם מצבו התדמיתי בליגה הולך להשתפר בפילדלפיה הנוכחית וגם אם כן, לא בטוח שלפילי יש את הזמן לחכות שזה יקרה.

אל תמהר לשים את עצמך בסירה של אטט, כי ספק גדול אם הוא מגיע ממקום מקצועי ולא מהאג'נדה המוכרת והמאוסה שכל מי שהגיע אחרי הינקי לנהל את פילי הוא אידיוט ולא יוצלח גמור (ובפעם הבאה שאטט ייתמם ויתהה מתי הוא השמיץ ג'יאמס ממרום נסיונו הניהולי העשיר, תפנו אותו גם לת'רד הזה).

המקרה של סימונס רחוק מלהיות פשוט מבחינה מקצועית. הוא אולסטאר 3 פעמים מתוך 4 עונות בליגה. פעמיים חמישיית ההגנה הראשונה. מלך חטיפות של הליגה. שומר מדהים, מוסר 8 אסיסטים ומוריד 8 ריבאונדים למשחק. לא קולע מבחוץ, אבל קולע דאבל פיגרז באחוזים של סנטר בצבע.

הוא מקרה ייחודי של שחקן שבילבל לגמרי את מונחי העמדות, הוא מוסר וחודר כמו רכז איכותי אבל מוגבל בקליעה כמו סנטר של פעם. 2.11 שחונק גארדים בהגנה. שחקן מאד מיוחד שהתיאור כאילו היה ברור שצריך לוותר עליו בערך גבוה קודם הוא מעוות. הפלייאוף האחרון שחק את הסיפור שלו ושל פילי, זה לא אידאלי לשני הצדדים, אבל לעשות טרייד על סימונס זו לא היתה החלטה קלה או מובנת מאליה בשום שלב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 03, 2021 7:54 pm 
Hall of Famer

אז בעצם אתה אומר שצדקתי בהחלטה לא פשוטה? :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 03, 2021 8:18 pm 
Junior

אני חושב שלנתח את מה שקרה לסימונס במונחי כדורסל זה פשוט לא נכון.
כמו שנדב רשם, מה סימונס יודע לעשות ובעיקר מה לא יודע לעשות אנחנו כבר די יודעים. קליעה לא קיימת מחוץ לצבע מצד אחד אל מול הגנה, ניהול משחק, נקודות בצבע וריב' מהצד השני.

מה שקרה לו בלייאוף האחרון לא קשור למה הוא יכול ומה לא... הוא פאקינ' ויתר על דאנק פנוי בשביל למסור.
סימונס בפלייאוף האחרון הראה התרסקות מנטלית מפוארת שלא ראיתי אצל כוכב מאז לברון ב2011 (ברבעים האחרונים).

אני משוכנע שהפלייאוף האחרון הצניח לו את המניה אבל אני גם בטוח שבמקום אחר הוא יחזור להציג רמת אולסטאר.
בפילי הוא לא יכול להמשיך, לא אחרי הפלייאוף האחרון ובטח לא אחרי התגובות של דוק ואמביד לפלייאוף הזה.
הוא צריך מקום שדבר ראשון ישקם אותו מנטאלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 03, 2021 8:56 pm 
Hall of Famer

סימונס היה ״מקולקל מנטלית״ עוד לפני הפלייאוף האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 03, 2021 9:27 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
סימונס היה ״מקולקל מנטלית״ עוד לפני הפלייאוף האחרון.

נו, בוא נשמע.

Att כתב:
אז בעצם אתה אומר שצדקתי בהחלטה לא פשוטה? :)

?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 03, 2021 10:20 pm 
Junior

אני לא אומר שזו הייתה החלטה פשוטה או ברורה, אבל אני חשבתי בזמן אמת שעל אף כל הייחודיות של סימונס אין שם חומר לכוכב אמיתי. נדמה לי שבזמנו גם Att אמר את זה אבל אני לא בטוח.
בכל אופן מה שברור זה שפילדלפיה פישלו איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 03, 2021 11:46 pm 
Senior

אני גם יכול להעיד שatt טוען את זה כבר תקופה, אני לא בטוח ממתי, אבל לפחות שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 04, 2021 9:32 am 
מנהל פורום

אלדריג' מקבל אישור רפואי לחזור וחתם עבור המינימום במפלצת שנבנית בברוקלין.
דיאנדרה ג'ורדן עבר לדטרויט כדי לפנות מקום, והכיוון הנראה כרגע הוא שלבסוף הוא יגיע ללייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 04, 2021 10:56 am 
Junior

stavs כתב:
אידניאנה באמת צריכה להוסיף בחירת דראפט וג'רמי לאמב לברוגדון בשביל לקבל את סימונס? הוא הרגע אמר שהוא לא מוכן לשחק בפילדלפיה יותר.

היא חייבת להוסיף את למב (או וורן) בשביל לאזן משכורות, בכל מקרה שניהם מוזכרים בסבירות גבוהה לטרייד העונה, במיוחד למב.
עם כל הערכתי לברוגדון, הרי שהגיל והפציעות שלו מורידים משמעותית את ערכו ביחס לסימונס, אז כן, נראה לי שבחירת סיבוב ראשון (עם הגנות מסוימות) זה המינימום שאינדיאנה צריכה להוסיף עבור פילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 04, 2021 11:04 am 
Junior

ehud כתב:
בינתיים הנטס הולכים להחתים כנראה את אולדריג' וגם את מילסאפ.
מילסאפ נראה כבר כמו גופה של ממש שנה שעברה בדנבר.

עם שאר ההחתמות שלהם - מילס וגריפין, עושה רושם שהם מנסים להתחרות בלייקרס מי הקבוצה הכי מבוגרת \.

עזוב את הגיל, לדעתי הם מגזימים קצת עם העמסת עוד ועוד ביגמנים ליצירת ועידת סנטרים. נכון לעכשיו יש להם את גריפין שהתמקם כסנטר הפותח, את קלקסטון שעשוי לתפוס את מקומו בעונה הסדירה לפחות (או פשוט לקבל המון דקות מהספסל), את אלדריג', מילסאפ, ג'יימס ג'ונסון (שיכול לשחק 4, אבל מבחינת הקליעה הבלתי יציבה הכי מתאים כביגמן לצד דוראנט בסנטר), הרוקי דיארון שארפ, אוקאפור שהגיע מדטרויט בתמורה לג'ורדן...

בפוינט הם מסודרים עם מילס וג'בון קרטר מאחורי קיירי, אבל בכנף יש להם על הספסל רק את קאמרון תומאס (סקורר מוכח בתיכונים, במכללות ועכשיו גם בליגת הקיץ, אבל בכל זאת רוקי) ואת ברוס בראון, שהכי מתאים לו להיכנס להרכב במקום הסנטר הנומינלי, כלומר להיות מוקף בקליעה מבחוץ של האריס והטריו.

קצת מזכיר את הסופר טים של הווריורס, שהרכיבה ועידה של ארבעה סנטרים מתחלפים, על חשבון שחקני כנף (לרבות כספי חסר המזל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 05, 2021 9:31 am 
מנהל פורום

דיאנדרה ג'ורדן אכן בדרך לחתום על הווטרן מינימום בלייקרס כנראה היום, אחרי שדטרויט יעשו בייאאוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 05, 2021 11:00 am 
Hall of Famer

אתם חושבים שג'ורדן יזיז את המחט ללייקרס? לי נראה שהוא הובא כסנטר שלישי אחרי דווייט הווארד, לא?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 05, 2021 11:22 am 
Senior

לא ישנה הרבה מבחינה מקצועית (אולי כן ייתן להם עוד גוף גדול שיודע להרביץ לסדרה אפשרית מול יוקיץ' למשל, שהתקשה עם האתלטיות והאגרסיביות של האוורד ב2020).
בעיקר ייתן להם עוד בוסט קטן לדיסלייקאביליטי שלהם שגם ככה כבר כמה שנים מגרד את התקרה מבחינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 05, 2021 11:50 am 
Hall of Famer

מה בכלל הולכת להיות החמישיה של הלייקרס השנה? לי יש הרגשה שבניגוד לשנתיים הקודמות שהלייקרס הציבו סנטר לצד דיוויס, החדגבה יזוז לעמדת הסנטר הפותח.
לברון, דיוויס ווסטברוק יפתחו בוודאות. לטעמי אריזה יהיה הפורוורד הנוסף ואחד מבין אלינגטון ומונק ייכנס לתפקיד של KCP כגארד ההגנתי שצריך לקלוע את הזריקות החופשיות ולשחק חכם (שניהם עונים על תכונה אחת מבין השלוש בוודאות וסימן שאלה לגבי היתר). אופציה נוספת היא ניסיון נוסף לפתוח עם הגופה של מארק גאסול ואז אריזה עובר לספסל. לא רואה את דווייט הווארד פותח בלייקרס. גם לא את דיאנדרה ג'ורדן. אבל...

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 05, 2021 12:28 pm 
מנהל פורום

דיאנדרה ג'ורדון יכול לפתוח
למה לא?
נאש הפריז בספסול שלו בפלייאוף. הוא שווה הרבה יותר מהדקות שהוא קיבל גם בסטט וגם מצפייה במשחקים
נראה לי לספסול היו גם היבטיים אישיים ולא רק מקצועיים
אני בעדו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 05, 2021 12:56 pm 
Junior

אני שמח שכולם מתייחסים לטרייד ההיפותטי שהצעתי עם ואן וליט והילד לפילי, אבל הנה הפירוט שהבטחתי בנוגע לתרחיש הסביר יותר בעיניי:

פילי שולחת את סימונס בתמורה לזאק לאבין וג'רמי למב:

לאבין הצטרף ממש לאחרונה לסוכנות קלאץ', מה שמעלה את האפשרות שריץ' פול ינתב אותו לפילי בשביל לרצות שני קליינטים בכירים במהלך אחד (ומזכיר שהוא סייע להנדסה את עסקת החדגבה ללייקרס).
כבר דווח בעבר שפילי מעוניינת בלאבין כתחליף אפשרי לסימונס, החלפה שמבחינת מוריי משאירה בפרנצ'ייז שחקן בעל ערך אולסטאר.

לאבין יצטרך להפגין בעקביות את יכולה ההגנה שהציג באולימפיאדה, על מנת שציוותו בקו האחורי עם קארי יצליח לעבוד מבחינת נט רייטינג. לחלופין, מקסי עשוי לפתוח לצדו ולספק יותר הגנה וסקורינג מגוון יותר, או שהרוקי ג'יידן ספרינגר יתגלה כגניבה ויספק רכז טבעי בחמישייה.

למב יוסיף עומק בעמדות הכנף, או שלחלופין, החוזה המסתיים שלו יוכל לשמש את מוריי החל מעוד חודשיים ועד לטרייד דד ליין, כחלק מחבילת טרייד שתשדרג את עמדת הרכז הפותח.

אינדיאנה שולחת את ברוגדון, למב ובחירת סיבוב ראשון בדראפט 2023 תמורת סימונס:
נימקתי כבר בתגובה קודמת למה הטרייד הזה כדאי עבור הפייסרס. מבחינת סימונס, אינדיאנה זו אומנם לא קליפורניה, אבל תהיה לו הזדמנות לשקם שם את הערך שלו ולבחור את יעדו כשיסיים חוזה ויהפוך לפרי אייג'נט לראשונה בקריירה.

שיקאגו נפרדת מלאבין בתמורה לברוגדון והבחירה הנ"ל:

הבולס בעצם מחליפים כאן את הסיקסרס בתפקיד הקבוצה שנדפקת ע"י ריץ' פול ולקוח של קלאץ' ספורטס. אבל הכתובת היתה על הקיר עוד לפני שלאבין חתם עם קלאץ' - לא נראה שהוא מתכוון להאריך חוזה עד לקיץ הבא, בינתיים הוא מתבטא באופן מחשיד על "להיות במקום שבו מכבדים אותי".
אם ריץ' פול ימנף את מצב החוזה של לאבין, כלומר יאיים שהוא לא יאריך חוזה בשיקאגו או בכלל יישאר בה, ולא יאריך חוזה באף קבוצה אחרת למעט פילי (וזה כמובן יכול להיות תנאי מקדים מבחינת מוריי לביצוע הטרייד), הרי שהבולס ימצאו את עצמם בסיטואציה בעייתית כחודש וחצי לפני פתיחת העונה. כזו שבה כבר עדיף להם פשוט לקבל את העסקה המוצעת ועם זה לנצח.

ברוגדון אומנם אינו צעיר ואקספלוסיבי כמו לאבין, אבל הוא עדיין תחליף ראוי בחמישייה שתכלול את לונזו, ווץ' ודרוזן לצדו. הוא יוכל לחזור לתפקיד משני יותר, כמו במילווקי, בזמן שדרוזן-ווץ' יהיו הצמד המוביל בהתקפה (מה שגם יספק הצדקה נוספת לעסקאות עבורם); ובהרכבים אחרים, למשל לצד פטריק וויליאמס, קובי ווייט ומחליפים אחרים, ברוגדון יוכל להוביל את התקפת הקבוצה כפי שעשה באינדיאנה. אני אוהב במיוחד את השילוב שלו עם ווייט, כפלור ג'נרל שמסוגל לשמור על הגארד המאיים יותר.
אם הפציעות שלו ימשיכו להיות אישו רציני, אפשר יהיה להעביר אותו בקיץ הבא כחוזה מסתיים גבוה.

בחירת הסיבוב הראשון מאינדיאנה תתווסף לזו שהבולס קיבלו לאחרונה מפורטלנד בעסקת מרקנן, בכדי לאזן את הבחירות שהם חייבים למג'יק ולספרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 05, 2021 1:34 pm 
Senior

עמוס לב כתב:
מה בכלל הולכת להיות החמישיה של הלייקרס השנה? לי יש הרגשה שבניגוד לשנתיים הקודמות שהלייקרס הציבו סנטר לצד דיוויס, החדגבה יזוז לעמדת הסנטר הפותח.
לברון, דיוויס ווסטברוק יפתחו בוודאות. לטעמי אריזה יהיה הפורוורד הנוסף ואחד מבין אלינגטון ומונק ייכנס לתפקיד של KCP כגארד ההגנתי שצריך לקלוע את הזריקות החופשיות ולשחק חכם (שניהם עונים על תכונה אחת מבין השלוש בוודאות וסימן שאלה לגבי היתר). אופציה נוספת היא ניסיון נוסף לפתוח עם הגופה של מארק גאסול ואז אריזה עובר לספסל. לא רואה את דווייט הווארד פותח בלייקרס. גם לא את דיאנדרה ג'ורדן. אבל...

דייויס אמר שהוא מוכן לשחק השנה יותר בסנטר אם יצרפו את ווסטברוק, לפי מה שהבנתי, אז אני מניח שהם לכל הפחות ייסגרו יותר משחקים עם ווסטברוק, מונק, לברון, אריזה/מלו ודיוויס.
אני לא בטוח שזו החמישייה שתפתח, לעומת זאת.
אני לא רואה סיבה שהווארד לא יפתח, אבל יכול להיות שכן יפתחו עם גאסול ומהר יתקדמו הלאה ברוטציית הסנטרים הרחבה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 05, 2021 1:42 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
דיאנדרה ג'ורדן אכן בדרך לחתום על הווטרן מינימום בלייקרס כנראה היום, אחרי שדטרויט יעשו בייאאוט.

אחריי ההחתמה של גורדון הלייקרס הופכים רישמית לקבוצה המבוגרת בתולדות הליגה עם 8 שחקנים בני 32 וחצי ומעלה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 05, 2021 3:44 pm 
Hall of Famer

המנוסה ביותר :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 05, 2021 5:53 pm 
Junior

stavs כתב:
עמוס לב כתב:
דייויס אמר שהוא מוכן לשחק השנה יותר בסנטר אם יצרפו את ווסטברוק, לפי מה שהבנתי, אז אני מניח שהם לכל הפחות ייסגרו יותר משחקים עם ווסטברוק, מונק, לברון, אריזה/מלו ודיוויס.
אני לא בטוח שזו החמישייה שתפתח, לעומת זאת.
אני לא רואה סיבה שהווארד לא יפתח, אבל יכול להיות שכן יפתחו עם גאסול ומהר יתקדמו הלאה ברוטציית הסנטרים הרחבה שלהם.

הסיבה לפתוח עם גאסול בכל זאת, היא שאפילו על סף הגמור, הוא קלע בעונה האחרונה שלשה למשחק באחוזים טובים מאוד. תוסיפו לכך את יכולת המסירה שלו, ותקבלו ביגמן שיכול להתמקם בטופ אוף דה קי כסקרינר ומניע כדור, מה שיסייע לפתוח את הצבע עבור ווסטברוק ודייויס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 07, 2021 5:17 pm 
מנהל פורום

אחרי שסימונס הודיע שלא יגיע למחנה, בפילי גם מקשיחים עמדות.
הם הודיעו לו שהוא חייב להגיע, ואם לא, הוא ייקנס במעל 200,000 דולר לכל יום היעדרות, כנראה לפי החוזה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 07, 2021 10:52 pm 
מנהל פורום

סדריק סבאלוס, שזכה בתחרות ההטבעות עם הטבעה עם מטפחת על העיניים ועשה קריירה לא רעה בNBA ובסוף אפילו הגיע להפועל ת"א - חלה בקורונה ומצבו ממש לא טוב. הוא העלה תמונה שהוא כבר 10 ימים במיון ועם חמצן וביקש שיתפללו למענו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 07, 2021 11:53 pm 
Hall of Famer

ואפרופו טרייד סימונס שדיברתי עליו עם הקאבס, מפורסם שהקאבס בעניין שלו ושקווין לאב כנראה יהיה בטרייד כזה אם וכאשר בגלל המשכורות-השאלה מי יועבר בנוסף.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 6:47 pm 
Hall of Famer

גם הוולבס מוזכרים כמועמדים חזקים לקחת את סימונס, אבל לא ראיתי שמות קונקרטיים לטרייד. אפשרויות?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 7:27 pm 
Hall of Famer

קא״ט!! יהיו חתיכת מגדלי תאומים אם זה יקרה. קא״ט ואיזה גארד תמורת סימונס ודראמונד.
מה גם שבגלל האופן שבו קא״ט משחק (המון שלשות, ומשחק מצוין עם הפנים לסל גם בחדירה מרחוק), נדמה לי שזה התאמה הרבה יותר טובה לאמביד מאשר סימונס עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, נורטון ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: