סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 4:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2022 8:22 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
עופר האדום כתב:
יעקב מאיר מפרסם שמייקל בריסקר קרוב. חייב להודות שאני קצת סקפטי בנוגע למידת ההצלחה שלו בקו האחורי המתגבש, לא נראה לי סוג השחקנים שיכול לתת תרומה כגארד ה-5 ברוטציה.

למה שיהיה הגארד החמישי ברוטציה? לפי איך שזה מסתמן כרגע הוא אמור להיות הגארד הרביעי, עם הזדמנות להתחרות עם דוברת על המקום השלישי בהיררכיית הגארדים. אני חושב גם שבריסקר הוא מסוג השחקנים שממש יכולים להצליח כגאנרים מהספסל.

אני בעד בריסקר, ואם הוא אכן יחתום, אוהב את הכיוון הזה שמחפש קצת יותר אפסייד בישראלים. במשך לא מעט שנים לא היה בקבוצה אפילו ישראלי אחד שמסקרן לראות את ההתקדמות וההתפתחות שלו במהלך העונה, מפה לשם יכולים להיות כמה כאלו בהפועל העונה. אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2022 9:08 am 
Hall of Famer

הכוונה הייתה שיגיע עוד זר לקו האחורי (לפחות אחד) , ומין הסתם גם רנדולף ישחק חלק מהדקות ב-2 לדעתי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2022 9:21 am 
Junior

אני מאוד בעד בריסקר, למרות שלא ראיתי מספיק משחקים שלמים שלו. התקפית - יש לו קליעה אבסולוטית משלוש וגם, בשונה מהקלעים הישראלים של הפועל בשנים האחרונות (בלאט, אריאל, גרשון), חדירה לא רעה בכלל, כולל שליטה מרשימה מאוד ביד שמאל. הרבה יקום ויפול על ההגנה שלו, שאם אני מבין נכון די חשודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2022 9:49 am 
Senior

עופר האדום כתב:
הכוונה הייתה שיגיע עוד זר לקו האחורי (לפחות אחד) , ומין הסתם גם רנדולף ישחק חלק מהדקות ב-2 לדעתי.

אני חושב שרנדולף ב2 יהיה משהו מאוד נקודתי ואנקדוטלי, לא חושב שהוא יקבל שם יותר דקות מאשר בריסקר, אפילו לא בטוח שיותר ממה שעמית גרשון יקבל אם הוא יהיה זה שיישאר בקבוצה בסוף ובריסקר לא יגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2022 9:51 am 
Hall of Famer

בהחשב בעובדה שכל האתרים והדו״חות מתארים את התפקיד שלו כ- shooting guard , אני מאמין שזה בכלל לא יהיה שימוש נקודתי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2022 11:26 am 
Junior

בריסקר שחקן עם יכולות סקורינג נדירות במחוזותינו. כמה חבל שלא צמח עוד 5-7 ס"מ. לחלופין, חבל שלא נתקע על עמדת הרכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2022 11:28 am 
Sophomore

עופר האדום כתב:
יעקב מאיר מפרסם שמייקל בריסקר קרוב. חייב להודות שאני קצת סקפטי בנוגע למידת ההצלחה שלו בקו האחורי המתגבש, לא נראה לי סוג השחקנים שיכול לתת תרומה כגארד ה-5 ברוטציה.

מייקל בריסקר זה שידרוג עצום לעומת המתחזה לשחקן כדורסל אדם אריאל.
נתן יופי של עונה עם 12 נ'ק בכמעט 50 אחוז מה3 שיפר גם את משחק ההגנה שלו .אחלה שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2022 1:51 pm 
Hall of Famer

לראשונה בחיי קניתי מנוי (לי ולבן).
הלואי שזה יגרום לי לצאת מעבודה שעה קודם כל שבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2022 3:41 pm 
מנהל פורום

החדשות הכי טובות על הפועל הקיץ
עד עכשיו
בלי ציניות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2022 4:01 pm 
Hall of Famer

אתה מתכוון לבריסקר או למנוי של אבימאל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2022 4:23 pm 
מנהל פורום

תראה עופר, רוב המנויים שאני מכיר, מחדש מנוי מתוך מחוייבות לקבוצה ורצון לעזור לקבוצה תקציבית או לא מחדש
לא מתוך התרגשות לראות את הקבוצה משחקת כדורסל מרגש
ואז פתאום אתה שומע על אנשים שאשכרה מצטרפים למעגל המנויים ולא לנוטשים או לאלה שמחדשים מתוך כבוד למועדון לא לכדורסל שלה
וזה משמח אותי
הקיץ של הפועל ירושלים, למעט המאמן שהוא מינוי ראוי ומעניין, נראה רע מאוד, חוסר מוחלט בסקאוטינג, ביצרתיות, הרמה שמעל המאמן נטולת יכולת ניהול ספורטיבי, גם הקיץ הקודם, היה מזעזע גם בזמן אמת וגם במבחן התוצאה
ואם יש אנשים שלמרות זאת בוחרים להצטרף למעגל המינויים זה מרגש, אותי לפחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2022 6:33 pm 
Hall of Famer

מצחיק להשוות את הקיץ הנוכחי של ירושלים לקרקס של העונה שעברה. אפשר להבין למה ספידי סמית' לא מדליק אנשים (למרות שבעיניי הוא אחלה), אבל הסגל הישראלי כבר נראה הרבה יותר טוב מזה שהתחיל את העונה הקודמת, לוי רנדולף הוא כוכב לרמות שירושלים מתחרה בהן ויש עוד 3 זרים לפחות להחתים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2022 7:43 pm 
Junior

בחיי שמוזר לי לכתוב את זה, אבל נדב צודק. מה שקרה שנה שעברה זה שחסכו הרבה מאוד כסף על הסגל הישראלי, שזה רעיון לא רע באופן כללי, אם לא היו ממש מגזימים עם זה. במקביל לחסכון על הישראלים, נפלו, שלא לומר התרסקו, עם 4 מתוך ששת הזרים שהוחתמו בתחילת העונה. השנה הרבה תלוי במי יהיו שלושת הזרים הנותרים, ואני מאמין שלפחות שניים מהם יהיו שמות יותר מרשימים מספידי סמית׳, אבל כבר עכשיו ברור שהסגל הישראלי המסתמן הרבה יותר טוב ממה שהיה פה בשנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2022 7:46 pm 
Hall of Famer

וספידי סמית', אם ננטרל את הקאלימיזם שהוא לכדורסל מה שהשגיא כהניזם לביקורת המסעדות (יש רק שחקנים מדהימים או גרועים), הוא בסך הכל בדיוק הרכז שאתה מצפה שקבוצה בסדר הגודל של ירושלים תחתים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2022 8:43 pm 
Junior

כמה דברים:
1. היו בינינו אי הסכמות ולעיתים אפילו קצת מעבר לזה, אבל אם אי פעם תשווה אותי לשגיא כהן, זה נגמר בינינו.
2. הקבוצה הכי גדולה שבה שיחק ספידי בקריירה שלו היא ריטאס. על המדף, במחיר שווה לכל נפש, היה לך את רגלנד, בכושר אדיר, עם עבר במילאנו, קובאן והכוכב האדום. שחקנים כמו ג׳ון הולאנד, פלדין, ג׳קובן, לוקט, כריס ג׳ונסון, פארגו, סטנטון קיד, שלווין מק, ריי מקאלום, אפילו קילפטריק, בטח שקיי סי ריברס - כולם שחקנים שהגיעו להפועל פוסט אורי אלון עם רקורד הרבה יותר מרשים משל ספידי סמית׳. אני בעד ספידי והלוואי שיצליח, אבל להגיד שזה הקליבר של הפועל ואין בלתו זה קצת הגזמה כלפי מטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2022 9:27 pm 
Hall of Famer

עשית קצת מישמש בין הרזומה, המעמד, הזמנים, התפקידים ומצבי הקריירה של השחקנים שציינת. גם לא אמרתי "אין בלתו" או משהו דומה לזה. לוי רנדולף, למשל, הוא החתמה מפתיעה לטובה בעיניי. לא הייתי נופל מהכסא אם היה מגיע ליורוליג. מה שאמרתי לגבי ספידי סמית', זה שזו הרמה המצופה של שחקן שהייתי חושב עליו כרכז פותח להפועל ירושלים. קבוצה ברמת הביניים של אירופה, שחקן ברמת הביניים של אירופה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2022 10:45 pm 
Junior

נראה לי שסמית מתחת לרמה של ירושלים, לפחות על הנייר (יכול להיות שיתברר כשיחוק). אמנם הקבוצה מפשלת הרבה בשנים האחרונות, בעיקר באירופה, אבל מבחינה תקציבית ושאיפות, היא גדולה יותר מהקבוצות שבהם סמית שיחק (ולא היה מדהים במיוחד). אותו דבר לגבי לוי רנדולף. MVP של הליגה הבלגית בגיל 29... סבבה, נחמד. אבל באמת שלא הייתי מתפלא אם שניהם היו חותמים נניח בראשון לציון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2022 12:47 am 
Freshman

קודם כל לוי מלך הסלים בצ׳מפיונס לפני שהוא מצטיין הליגה הבלגית, אתה יודע המפעל שאנחנו מתקשים לעלות בו לרבע גמר שלא נאמר שלב לאחרונה...
זה אזור החיוג שלנוץ מבחינת השחקן, אחרי עונת שיא (אישית) יכל להגיע כהימור זול ליורוליג כמו שהציעו פה אויותר סביר זה לקבוצה עם שאיפות במפעלים המשניים.
מעבר לכך כל השמות שהזוכרו פה אמנם בבירור היו עם רזומה בכיר יותר מספידי אבל לא היתה אף עונה כמעט שכל הסגל הורכב רק מזרים כאלו.
תמיד היו לנו גם זרים שבאו מראשון, חיפה, גליל וכו׳, והיו נחשבים לחסרי רזומה ביבשת וחלקם הצליחו מי יותר מי פחות.
יש עוד 3-4 זרים שיגיעו ונוכל לשפוט אם דיבורי התקציב שיגדל משמעותית זה שטויות או לא, בכל מקרה כולנו נתעדף תלכיד שעובד על שמות נוצצים.

וגם ראיתי אתמול את הראיון עם גיא הראל ווואלה אנשים נסחפו קצת. ברור שהוא מחרטט לפרקים אבל מה אפשר לצפות, זה מנכ״ל/בעלים שהם קודם כל אוהדים.
מלא טעויות בעשור שלו אבל גם לא מעט הצלחות, מלא דרמה ואולי פחות מידי תארים ביחס לכסף שהושקע אבל בואו...
אם כבר הטעויות האקוטיות הן של שינויים תכופים מידי ולא במפתיע שכאמור מקבלי ההחלטות הם אוהדים אמוציונליים בעצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2022 12:50 am 
Freshman

ולמי שעקב יותר וראה את סשה קיילה ג׳ונס שנה שעברה, מה אומרים עליו?
ראיתי קצת בליגת הקיץ עם הלייקרס, הוא לא הרשים במיוחד אבל היה נראה שיש לו פוטנציאל לעונת פריצה בסגנון בלקשייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2022 9:00 am 
מנהל פורום

Hacohen כתב:
וספידי סמית', אם ננטרל את הקאלימיזם שהוא לכדורסל מה שהשגיא כהניזם לביקורת המסעדות (יש רק שחקנים מדהימים או גרועים), הוא בסך הכל בדיוק הרכז שאתה מצפה שקבוצה בסדר הגודל של ירושלים תחתים.

למה זה היה טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2022 9:47 am 
Hall of Famer

דאחקה ידידותית משועשעת על הנטייה שלך לתאר שחקנים שאתה לא מחבב כנטולי יכולות לחלוטין. לא התכוונתי לפגוע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2022 9:54 am 
מנהל פורום

רצוי היה לבסס את הדאחקה יותר על המציאות ופחות על הרהורי לב, אולי זה היה מרגיש פחות מתנשא ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2022 10:45 am 
Junior

הנווט כתב:
קודם כל לוי מלך הסלים בצ׳מפיונס לפני שהוא מצטיין הליגה הבלגית, אתה יודע המפעל שאנחנו מתקשים לעלות בו לרבע גמר שלא נאמר שלב לאחרונה...
זה אזור החיוג שלנוץ מבחינת השחקן, אחרי עונת שיא (אישית) יכל להגיע כהימור זול ליורוליג כמו שהציעו פה אויותר סביר זה לקבוצה עם שאיפות במפעלים המשניים.
מעבר לכך כל השמות שהזוכרו פה אמנם בבירור היו עם רזומה בכיר יותר מספידי אבל לא היתה אף עונה כמעט שכל הסגל הורכב רק מזרים כאלו.
תמיד היו לנו גם זרים שבאו מראשון, חיפה, גליל וכו׳, והיו נחשבים לחסרי רזומה ביבשת וחלקם הצליחו מי יותר מי פחות.
יש עוד 3-4 זרים שיגיעו ונוכל לשפוט אם דיבורי התקציב שיגדל משמעותית זה שטויות או לא, בכל מקרה כולנו נתעדף תלכיד שעובד על שמות נוצצים.

וגם ראיתי אתמול את הראיון עם גיא הראל ווואלה אנשים נסחפו קצת. ברור שהוא מחרטט לפרקים אבל מה אפשר לצפות, זה מנכ״ל/בעלים שהם קודם כל אוהדים.
מלא טעויות בעשור שלו אבל גם לא מעט הצלחות, מלא דרמה ואולי פחות מידי תארים ביחס לכסף שהושקע אבל בואו...
אם כבר הטעויות האקוטיות הן של שינויים תכופים מידי ולא במפתיע שכאמור מקבלי ההחלטות הם אוהדים אמוציונליים בעצמם.

מלך הסלים זה נחמד, אבל כשבודקים לעומק מדובר במלכות צולעת משהו. שיחק כולה 6 משחקים בכל הקמפיים האירופי, כי הקבוצה שלו פשוט הייתה החלשה ביותר בבית המוקדם והודחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2022 10:55 am 
Sophomore

תיזהר לא לטבוע בעומק הבדיקות שאתה עושה. אוסטנד סיימה שלישית, עברה את איגוקאה בשלושה משחקים בפליי-אין ושיחקה עוד חמישה משחקים בשלב הבא (אחד מהם בוטל בדיעבד כשפוטין החליט לבטל את ז'פוריז'יה), שבו עפה. סה"כ 14.

נערך לאחרונה על ידי xalmon בתאריך ה' יולי 14, 2022 10:57 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2022 10:55 am 
Freshman

דווקא הגיעו לשמינית והוא שיחק בכל 13 המשחקים שלהם בפיבא...
לא יודע איך ישתלב בהפועל אבל גם אין מה לנסות בכח להקטין אותו.
הוא מגיע אחרי עונת שיא מבחינה אישית וגם לפניה בדוחות סקאוטינג הוא זוהה כפוטנציאל תפר יורוליג- בקיצור לגמרי תפור למידותינו מהכיוון הנכון.
ספידי פחות מרשים על הנייר. בוא נראה מי יהיו שאר הזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: סאבוניס ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: